Digidexo.com

kollagen i mat

Hvordan unngå Foods høy i Kollagen

Hvordan unngå Foods høy i Kollagen


For de fleste er kollagen en god ting. Kollagen er et bindevevet i kroppen vår. Disse bindevev er det som holder kroppen vår til sammen. Rynker er et sikkert tegn på mangel av kollagen. Dessverre, hvis du er allergisk mot kollagen bør du definitivt unngå kollagen injeksjoner. Beklager, men det finnes andre måter å se evig ung, og det kan være lurt å unngå mat med høyt kollagen. Her er hvordan du gjør det.

Hvordan unngå Foods høy i Kollagen

•  Unngå soya. Enhver soya produktet stammer fra soyabønner. Stoffet genistein i soya produkter som gjør det mulig å produsere kollagen.

Styr klar av bønner. Bønnene arbeide på en lignende måte som soya. Den bistå Stoffet er hyaluronsyre. Linser, pinto, brede, smør bønner og peanøtter kan alle føre til høye kollagen nivåer.

Se for visse frukter og grønnsaker. Lutein og vitamin C er den skyldige i frukt og grønnsaker. Det er en kombinasjon av de to som fremmer produksjonen av kollagen. Fruktene å se opp for er grapefrukt, appelsiner, kiwi, jordbær og sitroner.

Sett ned bærene. Bær, sammen med anthocyanidins, er de viktigste kollagen assistenter for å styrke bindevev. Bringebær, blåbær, bjørnebær og moreller skal unngås.

Unngå honning, spesielt Manuka honning som er importert fra New Zealand. Dette honning kan forbrukes og påført til huden. En dobbel skutt av kollagen vil ikke hjelpe din kollagen allergi i det hele tatt, så hold deg unna.

Limit svovel inntak. Svovel er gunstig for proteinsynteser og cellulær respirasjon, men den danner også kollagen. Svovel finnes i matvarer som fisk, fjærfe, selleri, sorte oliven og agurk.

Holdes vekk fra Proline. Egg, hvetekim og hvetespirer olje er eksepsjonelt høy i prolin.

Bli kvitt avokado. Avokado har plantesteroler som produserer kollagen. Sterolen er også funnet i avokadoolje.

Hint

  • Spis sunt, men gjør et poeng å finne ut hvilke matvarer kunne produsere et høyt kollagen nivå i systemet. Det betyr ikke nødvendigvis at du ikke kan ha noen av disse matvarene. Snakk med legen din om din ernæringsmessige inntak og hvordan det påvirker din helse. Han eller hun kan være i stand til å fortelle deg hvilke spesifikke kollagen produsere mat du kan ha og i hvilke mengder.
  • Du må finne måter å erstatte de ernæringsmessige fordelene av eliminert mat.

Notering av Foods høy i lysin

Notering av Foods høy i lysin


Lysin er en essensiell aminosyre som kroppen ikke er i stand til å produsere og må anskaffes fra maten. Ifølge University of Maryland Medical Center, lysin, en av byggeblokker av protein, fremmer riktig vekst, hjelpemidler i produksjonen av karnitin, og bidrar til legemet absorbere kalsium og form kollagen. Mat rik på protein er ofte de beste kildene til lysin.

Kjøtt

Kjøtt (spesielt rødt kjøtt, fjørfe og svin) og egg er matvarer som inneholder høye nivåer av lysin. Visse typer fisk, som torsk, sardiner, laks og snapper er også gode kilder til lysin.

Meieriprodukter

Meieriprodukter, inkludert iskrem, gi høye doser av lysin. Yoghurt, melk og oster er kilder med noen av de høyeste lysin innholdet.

Frukt og grønnsaker

De fleste frukter og grønnsaker er rike på lysin. Mango, aprikoser, pærer, epler og fiken er spesielt høy i lysin. Bønner og bønnespirer er også gode kilder.

Slik hindrer Joint vev fra Breaking Down

Slik hindrer Joint vev fra Breaking Down


Når felles vev er skadet, kan smertefulle tilstander slik som artritt forekomme. En felles er et punkt i kroppen der to eller flere knokler koble til. Leddene gi kroppen din evne til å bevege seg ved å muliggjøre fleksibilitet i skjelettsystemet. Ifølge Artritt Foundation, Artrose - en degenerative joint sykdom - er den vanligste formen for leddgikt, og rammer nesten 27 millioner amerikanere. Unngå denne smertefulle tilstanden ved å praktisere forebyggende tiltak for å beskytte leddene.

Bruksanvisning

•  Opprettholde en sunn kroppsvekt for å hindre slitasje på leddene. Overvekt øker belastningen på leddene i dine knær, hofter og føtter. En Boston University studie publisert i tidsskriftet "Obesity" antyder at en 10 prosent tap i kroppsvekt kan redusere leddsmerter og forbedre fysisk funksjon.

Beskytt leddene ved å trene regelmessig. Musklene fungerer som støtdempere for leddene. Svake muskler kan føre til leddsmerter og betennelser. Styrketrening med lette vekter kan være en effektiv måte å bygge sterkere muskler for å støtte leddene. Tøyningsøvelser forbedre felles mobilitet og bevegelsesutslag.

Spis en godt balansert kosthold for å opprettholde felles helse. Ifølge en Boston University studie publisert i "Arthritis & Revmatisme", kan vitamin C forhindrer bentap og brusk skader forbundet med leddsmerter. Studien tyder på at vitamin C reduserer risikoen for artrose ved å reparere kollagen. Mat høyt på vitamin C inneholder sitrusfrukter, jordbær, brokkoli, spinat og rød paprika.

Praksis riktig holdning til å opprettholde sunne ledd. Dårlig holdning legger press og stress på leddene og kan forårsake skade over tid. Hold dine muskler og ledd i justeringen ved å stå og sitte med ryggen rett og skuldrene litt trukket tilbake. Sørg for at hodet ditt er rett og skuldre og hofter er nivå. Hold kroppen din litt avslappet og ikke låse knærne. Trekk magen i litt når han går. Fokuser på din holdning daglig for å maksimere felles støtte.

Få nok søvn. Kroppen reparerer seg selv under søvn, så la leddene å gjenopprette fra slitasje av dine daglige aktiviteter ved å sørge for at du får nok hvile. Sørg for at din pute og madrass gir nok støtte til å hindre stivhet og lette noen spenning i leddene.

Tips og advarsler

  • Bruk is på ledd etter trening for å forebygge smerter og betennelser.
  • Rådfør deg med din lege før du begynner på et treningsprogram.
  • Redusere aktivitetsnivået hvis du føler smerte under eller etter trening for å unngå å sette stress på leddene.

Mat som øker kollagen og elastin

Mat som øker kollagen og elastin


Kollagen er en type protein som hjelper huden ser sunn, glatt og rynkefri. Barn har massevis av kollagen lagret i kroppen; Dette er grunnen til at huden er elastisk og frisk utseende. En annen hud protein som bidrar til å beholde fleksibiliteten er elastin. For eldre mennesker som ønsker å ha yngre utseende hud, spise mat som bidrar til å løfte disse to proteinene er en god innsats.

Soyaprodukter

Soyaprodukter har et element kalt genistein som bidrar til å øke produksjonen av kollagen i huden. Det hjelper også blokkere enzymer som arbeider for å bryte ned huden. Enhver soya produktet inneholder nok genistein å hjelpe kollagen nivåer. Du kan prøve soyamelk, soya ost eller rå soynuts. Kjøtt erstatter som tofu, tofu bacon, og tofurkey all hjelp, også.

Grønne bladgrønnsaker

Grønne grønnsaker inneholder et element kalt lutein, som også bidrar til å øke elastin å hjelpe huden å holde seg fleksibel. Disse grønnsaker har også mye vitamin C, som kan hjelpe de nødvendige proteiner gjøre arbeidet sitt. Prøv spinat eller grønnkål. Andre grønne greener som kan hjelpe inkludere grønne grønnsaker, frisee, og arugula.

Vitamin A og Sulphur-rik mat

Kollagen nivåer reagere positivt på matvarer som inneholder mye elementer av svovel eller vitamin A. Disse bidrar til å fremme produksjonen av kollagen. Tilsett grønne eller sorte oliven til din diett, eller agurk eller selleri, for å øke svovel. For vitamin A, spise rå gulrøtter eller frisk honningmelon. Bakt eller stekt sweet poteter inneholder også mye vitamin A.

Mat kilder til vitamin C & E

Vitamin C og E er to essensielle næringsstoffer som trengs i menneskekroppen; begge er antioksidanter og hjelp i kampen mot celle skadelige frie radikaler. Dagens vitamin supplement piller er full av de to, men hvor finnes de naturlig? Vitamin C finnes ofte nok i matvarer som tilskudd er vanligvis unødvendig. Vitamin E på den annen side, er det ikke, og vanligvis må tas som et supplement eller som en festnings i prosessert mat.

Effekter av vitamin C

Vitamin C er blant de mest kjente (minst ved navn) vitamin der ute. Hver appelsinjuice flaske på markedet skriker vitamin C i fet skrift som selger funksjonen. Men hvorfor trenger vi så mye av det? Vitamin C er kjent som askorbinsyre, er det behov for en antioksidant i menneskekroppen for å bekjempe celle skadelige frie radikaler. Mangel på vitamin C er en tilstand som kalles skjørbuk. Vitamin C er viktig for sunn hud og tannkjøtt, kan det bidra til å redusere, men ikke hindre, risiko for kreft, og det forbedrer kroppens evne til å absorbere jern.

Effekter av vitamin E

Vitamin E er blant de næringsstoffene mest jublet av dietitians. Som C, hjelper Vitamin E nøytraliserer kreftfremkallende frie radikaler. E er funnet i åtte former (kroppen trenger alle åtte av disse formene i forskjellige grader) for å opprettholde sunne sunne interne og eksterne organer. E er spesielt kjent for sine egenskaper som en hud hjelpemiddel; det kan bidra til å redusere rynker ved å øke hudens elastisitet og kollagen nivåer, som ujevn rynker og gir en sunn glød til hudfarge. Tørr hud, kviser og hudproblemer som psoriasis og eksem kan lindres ved et tilstrekkelig inntak av vitamin E.

Typer av vitamin C Foods

Og vinneren er - Papaya! Hviler på 313 prosent av det amerikanske Department of Agriculture anbefalt human daglige verdien av vitamin C. Andre kilder til vitamin C er: alle sitrusfrukter (appelsiner, sitroner, lime og grapefrukt), persille, brokkoli, paprika, jordbær, blomkål, grønnkål , sennep greener, kiwi frukt, honningmelon, og rosenkål. De fleste kommersielle juice, enten 100 prosent juice eller ikke, er beriket med vitamin C, som er nesten alle daglige vitamintilskudd. Umodne frukter er mye lavere i C enn en moden frukt på sitt beste alder.

Typer av vitamin E Foods

Mange matvarer er rike på vitamin E, særlig grønne grønnsaker. Men for å få den anbefalte dosen av vitamin E, ville du har å konsumere nesten 3 kg. av salat per dag. Som sådan, beriket mat og spesielle matvarer som er høy i vitamin E tilby et smart alternativ. Mat som inneholder de høyeste nivåene av E inkluderer forsterkede frokostblandinger, solsikkefrø, nøtter, vegetabilske oljer, nepe greener, tomatpuré, pinjekjerner, peanøttsmør og avokado.

Effekter

Vitamin C og E fungerer som en dobbel-kriminalitetsbekjempelse team; de to næringsstoffene arbeide hånd i hånd for å bidra til å øke antioksidant virkning. C fungerer som en katalysator for kroppens evne til å absorbere jern, men også er en kritisk faktor i kroppens evne til å generere vitamin E.

Dosering

Den anbefalte daglige verdien av vitamin E 15 mg for voksne, en dose som ofte er vanskelig å få fordi de fleste matvarer som inneholder vitamin E er konsumert i små mengder. Derfor er det mange ernæringseksperter anbefaler et vitamin E supplement eller kjøpe matvarer beriket med vitamin E.

Den anbefalte daglige verdien av vitamin C varierer per person. Noen kan trenge så mye som 10 ganger det beløpet som et annet avhengig av alder og helse. Finne en link i Resources til en dosering diagram.

Hva kosttilskudd stimulerer kollagen vekst?

Hva kosttilskudd stimulerer kollagen vekst?


Kollagen, et protein, fungerer som en strukturell komponent i bindevev som hud, bein og leddbånd. Som vi alder, begynner vi å miste kollagen grunn av slitasje. Når vi mister kollagen vi en tendens til å ende opp med rynker.

Vitamin C

Vitamin C er svært viktig når det gjelder å øke kollagen vekst. Blødende tannkjøtt, hud blødninger, og dårlig sårtilheling skyldes tapt kollagen og vitamin C kan bidra til å forhindre disse problemene ved å fylle kollagen.

Aminosyre

Aminosyrer er små organiske molekyler. Kollagen består av aminosyrer og trenger dem for å stimulere vekst. Kollagen er vanligvis rike på aminosyrer, og forsyne dem vil bidra til å stimulere veksten kollagen.

Kobber

Kobber er et mineral som er viktig for å øke produksjonen av kollagen. Når nivået av kobber i kroppen øker, øker også nivået av kollagenproduksjon. Imidlertid er kobber toksisk og mer enn to mg kobber bør ikke tas.

Vitamin E

Vitamin E kombinert med vitamin C vil gjøre underverker for huden din når det gjelder produksjonen av kollagen. Vitamin E virker mot fettløselige radikaler. Mens spise mat rik på vitamin E vil hjelpe, tar et supplement kan fungere bedre for å få riktig dosering for å hjelpe til med å gjenoppbygge kollagen.

Vitamin A

Vitamin A fungerer med vitamin C og E for å hjelpe produsere og vedlikeholde sunn hud. Siden lave kollagen nivåer bety flere rynker på huden, vil du ønsker å ta en vitamin A supplement og spise mat rik på vitamin A, sammen med vitamin C og E.

Mat for Good Hair

Mat for Good Hair


Hårprodukter fylle butikkhyllene tilbyr løfter om sunt, langt og skinnende hår. Men ingen mengde penger brukt på sjampo og balsam kan erstatte de essensielle vitaminer, mineraler og næringsstoffer håret trenger for sunn vekst. En næringsrik diett faktisk vil gjøre mer for å stimulere skinnende, sunn hårvekst.

Protein

Hårvekst avhenger av protein. Håret er laget av denne aminosyren, så protein bør være en viktig del av kostholdet ditt for å opprettholde sunt hår. Mat rik med protein inkluderer leveren, cottage cheese, kylling, fisk, kalkun, yoghurt, tofu, egg og bønner. Laks er en fantastisk protein fordi det har flere viktige næringsstoffer håret trenger, som inkluderer omega-3 fettsyrer, jern og vitamin B12. Veganere kan bruke linfrø olje over salater, yoghurt, havregryn og smoothies for å få din daglige omega-3 fettsyrer. Valnøtter, rapsolje og soya matvarer bidra til å øke hårets tykkelse og glans.

Mineraler

Jern og sink er to mineraler håret ditt kan ikke leve uten. Mangler av disse mineralene kan føre til hårtap. Rike kilder til sink og jern inkluderer biff og lam. Sink kan også bli funnet i østers, cashewnøtter, mandler og pekannøtter. Jern matvarer bra for håret inkluderer mørkegrønne bladgrønnsaker, egg, spinat, lever, helkorn, brokkoli, tørkede bønner og tørket frukt.

Vitaminer

B-kompleks vitaminer, vitamin E og vitamin C har alle roller å spille i tråd med sunt hår. Biotin, som er vitamin B7, opprettholder hårets tykkelse. En mangel kan føre til sprø og svake hår. Biotin er også stor for dyrking av negler. God mat kilder biotin er brun ris, linser, egg, nøtter, belgfrukter og bladbete.

Vitamin E forbedrer hår vekst gjennom støtte av blodsirkulasjonen i hodebunnen. Det fremmer også et sunt immunsystem. Mat rik med vitamin E inkluderer avokado, mandler, soyabønner, valnøtter, frø, olivenolje, spinat, kjøtt, safflower, peanøtter, hvetekim, bjørnebær, bananer, kiwi og epler.

Vitamin C gir kollagen håret ditt trenger for å vokse, forebygger hårtap, hjelper kroppen absorbere jern, som håret trenger. Mat rik med vitamin C inkluderer appelsiner, mango, kiwi, papaya, brokkoli og røde, gule og oransje paprika. Røde, gule og oransje paprika tilby mer vitamin C enn grønn paprika.

Mat å spise når dehydrert

Mat å spise når dehydrert


Drikkevann er en viktig behandling for dehydrering, det effektivt fylles kroppsvæsker og stopper videre utarming. Men fast føde kan også fungere som verdifulle hydra agenter; i noen tilfeller faste matvarer kan til og med være å foretrekke for å rent vann på grunn av deres høyere næringsverdi. Mat gir allerede om lag 20 prosent av vår væskeinntak, og vann-rike matvarer kan bidra mer til denne dagpenger. I tillegg til å reversere dehydrering, kan vann-rike næringsmidler forsyne kroppen med mineralsalter, aminosyrer og vitaminer. Ved å forsterke kroppen med næringsstoffer, kan disse matvarene lette vannretensjon og hindre tilbakefall av dehydrering.

Vannmelon

Tatt i betraktning at det er 92 prosent vann, er vannmelon en passende navnet frukt. Det er rik på vitamin C, betakaroten og lykopen og inneholder bare 8 prosent sugar.Moreover, er vannmelon kanskje den mest effektive frukten mot uttørking, fordi det er en naturlig kilde for å rehydrere salter så som kalsium, magnesium, kalium og natrium.

Agurk

Agurker er så naturlig fullpakket med vann, kan deres forbruk produsere hydration nivå som overstiger vanlig vanninntaket. Og akkurat som vannmelon, har denne mineralrike gourd ideelle nivåer av kalsium, magnesium, kalium og natrium for å bekjempe dehydrering.

Selleri

Vanninnholdet av selleri er overveiende høy sammenlignet med andre grønnsaker. Mens de fleste grønnsaker er 90 prosent vann, er selleri 96 prosent, og bare to eller tre stilker av selleri kan fylle opp kroppens nivåer av kalsium, magnesium, kalium og natrium. Selleri er også en verdifull kilde til næringsstoffer som bidrar til å opprettholde god helse, inkludert fosfor, jern og sink.

Supper

Sammenlignet med andre typer retter, supper sannsynligvis har den høyeste vanninnhold på grunn av deres væskebase. Generelt sett, klare supper som buljong og consomm er mer fuktighetsgivende enn tykkere supper som bisques og chowders. Boullions og consomm er enkle buljonger som er anstrengt fra en ulmet blanding av vann, kjøtt, bein, grønnsaker, urter eller korn.

Ice Pops

Siden isen sprette er i hovedsak frosset vann blandet med naturlig og / eller kunstige smakstilsetninger, de tilbyr en flott måte å få væske. Ofte ganger, de er en tiltalende hydrering alternativ for barn som er kresen eaters. Konvensjonelle is spretter er tilstrekkelig hydration agenter, men noen er spesielt laget fra elektrolytt løsninger som erstatning for de mineraler og væske tapt fra dehydrering.

Gelatin Desserter

Gelatin er ofte oppløst i varmt vann med ingredienser som søtningsmiddel, aroma og konditorfarge for å forberede en dessert. Fordi gelatin desserter er først og fremst vann, de er effektive i å erstatte kroppsvæsker. I tillegg til å være en god kilde til hydrering, gelatin ørkener inneholder også kollagen. Kollagen er et naturlig protein som bidrar til å styrke kroppens knokler og hud.

Mat rik på arginin og lysin

Mat rik på arginin og lysin


Mat rik på arginin og lysin er avgjørende for generelle helse. Lysin, også kalt L-lysin er en aminosyre som hjelper kroppen absorbere kalsium og form kollagen, ifølge University of Maryland Medical Center. Aminosyrer er næringsstoffer som utgjør hele protein når de kombineres. Arginin er også en aminosyre, og det er funnet i noen av de samme matvarer som også inneholder lysin. Personer med arginin mangler kan lide med hårtap, utslett og treg healing, ifølge Mayo Clinic.

Linser

Linser er rike på både lysin, arginin, tryptofan, kobber, vitamin B1, kalium, folat og en lang liste av andre næringsstoffer. En liten linse bønne er fullpakket med hele mat ernæring som kan bidra til å forbedre energinivået og holde deg gående hele dagen. Verdens sunneste Foods hjemmeside sier at det å spise linser kan bidra til å redusere en persons risiko for koronar hjertesykdom.

Spinat

Spinat er høy i begge lysin, arginin, tryptofan og andre aminosyrer sammen med vitaminene A, Denne maten inneholder C og E. også høye mengder av kalsium, magnesium, jern og andre mineraler. Det høye næringsinnholdet i spinat gjør det til et utmerket daglig parabolen for komplett ernæring. Nyt rå spinat salater med andre favoritt grønnsaker eller lage din egen sunn grønn smoothie som inneholder spinat, bær og en banan.

Solsikkefrø

Solsikkefrø er en annen mat som inneholder flere aminosyrer slik som lysin og arginin. Denne maten også inneholder andre næringsstoffer som for eksempel vitamin E, kopper, selen, vitamin B5, fosfor og vitamin B1. Spise solsikkefrø rå, rå og uten salt for å få mest mulig næring.

Spirulina

Spirulina er en blå-grønn sjø grønnsak (alger) som er fullpakket med næring. Denne maten inneholder flere aminosyrer slik som lysin, valin, leucin og spormengder av arginin. Denne maten er også høy i vitamin A, C og E sammen med kalsium, magnesium, jern og kalium. Denne maten er vanligvis solgt i pulverform, men noen helsekostbutikker kjøpe hele spriulina alger.

Mat for Healthy Hair & Skin

Mat for Healthy Hair & Skin


Snakk om å drepe to fugler med en stein: Du må spise, og du vil se bra ut, så hvorfor ikke spise hva gjør at du ser bra ut? Det er ingen tvil om at hva du putter inn i kroppen din påvirker hvordan du ser på utsiden, slik at neste gang du får munchies, nå for en av skjønnhets super-mat som er oppført nedenfor.

Gode ​​Proteiner

Får nok protein er viktig for sterk hår og sunn hud. Protein er viktig for å produsere nye hudceller og reparere eksisterende. Uten nok protein i kosten, blir håret svakt og tøyelig, og huden lider.

Få din protein fra de beste mulige kilder, for eksempel magert kjøttpålegg, egg, bønner og magre meieriprodukter. Vegetarianer? Helsekostbutikker er stappfulle av sunne kjøtt erstatter som pakke en hel masse protein: tofu, tempeh, seitan, teksturert vegetabilsk protein, etc.

Lyse Frukt og grønnsaker

For en ansiktsfarge som er til å dø for, laste opp på nærings kraftstasjoner: fargerike frukter og grønnsaker. De er fulle av antioksidanten vitamin C, som bidrar til å hindre for tidlig aldring. De er også viktig for å produsere kollagen og holder huden smidig.

I produsere delen, plukke ut hva trekker øyet: bær, rød paprika, brokkoli, appelsiner eller noe annet som dukker opp av havet av grønt.

Omega-3 fettsyrer og vitamin E

For å pleie huden og håret fra innsiden og ut, sørg for at du får nok essensielle fettsyrer (omega-3 fettsyrer) og vitamin E hver dag. Omega-3 fettsyrer er anti-inflammatorisk og arbeidet mot aldring av huden, og vitamin E er en antioksidant som reparerer huden. Begge er avgjørende for å holde cellene friske.

Laks er en stor altetende kilde til omega-3 fettsyrer; vegetarianere kan få deres fra linfrø eller nattlysolje. Det er også funnet i valnøtter. Vitamin E er pakket inn i matvarer som nøtter, peanøttsmør, hvetekim og avokado.

Hvordan få fart på produksjonen av kollagen i Bones

Protein er nødvendig for produksjonen av kollagen i bein. Styrken av ben er ikke bare avhengig av mengden av benvevet, men på kvaliteten av benvevet. Kosthold spiller en viktig rolle i å bygge kollagen. Kollagen legger grunnarbeidet for å gjenopprette og styrke nye bein vekst.

Bruksanvisning

•  Tren regelmessig.

Ta bisfosfonater. Bisfosfonater er den hyppigst forskrevne medisiner for osteoporose. Bisfosfonater stoppe bein fra å bli svakere og bryte ned, bevare og opprettholde sunne bein. Legen din kan forskrive en bisfosfonater medisinering.

Ta kalsium og vitamin D-tilskudd. Ifølge Mayo Clinic, er retningsgivende for den anbefalte daglige mengden av kalsium 1500 milligram. Hvis du får tilstrekkelige mengder kalsium og vitamin D i kostholdet ditt, kan det ikke være nødvendig å ta kosttilskudd.

Spis mat rik på vitamin C som asparges, bær, brokkoli, avokado, rosenkål, kålen, honningmelon, dulse, grapefrukt, løvetann greener, grønnkål, mango, sitroner, løk, sennep greener, papaya, appelsiner, grønne erter, persille , søt paprika, Pinea, og persimmons. Vitamin C bidrar til å gjøre kollagen og øke immunforsvaret.

Spis silikarike matvarer, for eksempel burdock rot, agurker, tomater, reddik, havre, paprika, alfalfa, kål, jordbær, og solsikkefrø. Silica bidrar til å absorbere kalsium.

Spis matvarer rike på protein. Proteinrik mat er fisk, nøtter, bønner, fjærfe, luftige matvarer og linser.

Spis mat med høyt vitamin D. Vitamin D er viktig for å absorbere kalsium. Mat rik på vitamin D er tran, laks, tunfisk, melk og eggeplommer.

Spis mat med høyt kalsium. Mat rik på kalsium inkluderer hard ost, småsildfisket, sardiner, tofu, melk, ansjos, mandler, melkesjokolade, fisk gane, yoghurt og brokkoli.

Slutte å røyke.

Tips og advarsler

  • Symptomer på osteoporose inkluderer ryggsmerter, tap av høyde, og brudd i ryggsøylen, hofter, håndledd eller andre bein.
  • Risikofaktorer for å utvikle osteoporose inkluderer kjønn (kvinner er mer som å utvikle osteoporose enn menn), alder (osteoporose er mer vanlig hos personer over 50 år), rase (hvite har en større risiko for å utvikle osteoporose), familiehistorie, livsstil , for mye thyroid hormon, kortikosteroid medisiner og medisinske forhold.

Kollagen Krem Effects

Løfter, løfter, løfter --- det er det du finner på de hundrevis av krukker av kollagen kremer på apotek eller retail sentrum.Med pen utseende krukker av kollagen fylte krem ​​vil lokker deg til å kjøpe dem til å gjenopprette huden din til yngre, naturlige tilstand da du var i tjueårene. Den salgsfremmende informasjon og reklame for kollagen krem ​​vil ha deg drømme om avtagende dine rynker, fuktighetsgivende huden din og retur huden din tilbake til sin opprinnelig smidig og stram skjønnhet som den gang holdt.

Hva er kollagen?

Kollagen er et protein som fungerer som nøkkelkomponent i bindevev i kroppen din. Kollagen utgjør en tredel av kroppens støttesystem som finnes i hud, negler, øyne, hjerte, bein og sener. Det er viktig limet som holder legemet sammen. Etter omtrent 25 år, begynner kroppen aldring og kollagen begynner å bryte ned. Dette er når kroppen din vil begynne å vise fine linjer rundt munnen og øynene som de første tegn på aldring vises.

Epidermis

Kjøpe kollagen krem ​​vil ikke gjøre mye for huden din. Kollagen produseres naturlig i kroppen, men den kjøpte krem ​​kan ikke komme gjennom de første lag av huden. Kollagenmolekyler er for store til å komme gjennom epidermis lag av huden.

Aldring Skjer

Du kan ikke fullstendig eliminere den aldrende process.You vil blir eldre og ser eldre, uansett hvor hardt du prøver, med mindre du får Botox-behandlinger og dyre ansikt-heiser med noen års mellomrom. Kollagen kremer inneholder ikke den magiske elixir av ungdom. I utgangspunktet hva du kjøper i kollagen fylte glassene er tomme løfter om en ungdommelig ansikt.

Effekter

Kollagen hudpleie kremer vil bare fungere på hudens overflate, som andre kremer. For dine hardt opptjente penger, kjøpe en billig Mositurizer. Kollagen hud kremer vil hydrat huden og muligens plumpe opp huden. Kollagen krem ​​vil fungere på hudens overflate for å gjøre huden ser bedre, men det vil ikke trenge inn i noen dype lag av epidermis å reparere skaden gjort av år med å leve.

Hundrevis Tilgjengelige

Det er mange kollagen inneholder produkter tilgjengelig på nettet, og på omtrent hvilken som helst butikk hvor hudpleie elementer er solgt. Det er produkter med kollagen, grønn te kollagen hud kremer, og noen med solkrem kastet i for ekstra beskyttelse. Noen av de hundrevis av kollagen hudpleie eksemplarer inkluderer Dermalogica, StriVectin, Obaqi, Murad og Kinerase. Ifølge Anti-aldring Skin Care Guide hjemmeside (se referanser), den beste kollagen krem ​​for å kjøpe er en som inneholder vitamin C, som bidrar til å stimulere den naturlige kollagenproduksjonen i huden din, slik at den ser frisk og ung.

Beskytt huden din

Å hjelpe huden din i å opprettholde sin kollagen, og derfor sin ungdommelige utseende, er en livslang mål. Utnytte en billig hudpleie krem, spise sunn mat, få nok søvn, drikke mye vann hver dag, trene og ta vare på kroppen din, så vel som huden din vil bare legge år til huden din liv. Slutte å røyke, eller starter ikke, ikke drikke alkohol til et overskudd, og bære en solkrem med en solfaktor på minst 15.

Konklusjon

Kollagen hud krem ​​produkter kan være svært dyrt, spesielt når du søker etter at en kollagen krem ​​for en mirakelkur. Kollagen er naturlig produsert av kroppen din. Ved å ta vare på kroppen din, vil du produsere mer kollagen. Kollagen hudpleie kremer vil produsere noen positive effekter, men vil ikke utføre over natten mirakler. Kanskje kjøpe en troverdig, billig hudpleie krem ​​du elsker vil bidra til å redusere linjer og hydrat huden din, og gir deg som ettertraktet ungdommelig glød igjen.

Hvordan kontrollere leddgikt smerte med mat

Hvordan kontrollere leddgikt smerte med mat


Artritt er en lidelse som involverer inflammasjon av en eller flere leddene i kroppen. Det påvirker mennesker i alle aldre, med både mannlige og kvinnelige like utsatt. Den mest ødeleggende symptom på leddgikt er artralgi eller leddsmerter. Normale bevegelser av berørte ledd blitt begrenset på grunn av smerte - som til slutt vil minske de samlede funksjoner av pasienten. Å finne lindring, er ulike behandlinger administrert inkludert medisiner, fysioterapi og kirurgiske inngrep. Én måte å håndtere leddgikt er gjennom et sunt kosthold. Å spise riktig type mat kan i stor grad påvirke symptomene på leddgikt, som for eksempel betennelser og smerte. Her er noen sunne matvarer som kan bidra i å lindre leddsmerter.

Bruksanvisning

•  Legg omega-3 fettsyrer i kostholdet ditt. Omega-3 fettsyrer er regnet som den sunneste form av fett for personer med leddgikt. Disse sunn fettsyrer hjelpemiddel i nedad inflammasjon ved å redusere produksjonen av enzymer som er ansvarlige i slipeleddbrusk og forårsaker inflammatorisk prosess av artrittiske leddene. Redusert i inflammasjon betyr mindre ømhet og stivhet hos berørte ledd, noe som til slutt fører til reduksjon av smerte. Den beste kilden til omega-3 fettsyrer er laks, sardiner, tunfisk, ørret, sild, makrell, valnøtter, mandler og linfrø. Den anbefalte mengde av omega-3 fettsyrer for artritiske pasienter som er 2 til 4 gram per dag.

Spis litt grønnsaker. En vegetabilsk kosthold er en effektiv måte å redusere discomforting symptomer på leddgikt og andre inflammatoriske lidelser. Leddgikt pasienter under denne type diett kan dra mye på grunn av fravær av rødt kjøtt, meieriprodukter og fjørfeprodukter som inneholder arakidonsyre acid-- en fettsyre som kan føre til betennelse. Friske grønnsaker som brokkoli, squash, grønne grønnsaker, spinat, rosenkål, kål og søtpoteter er blant de som er effektive i å redusere leddgikt smerte. Hvis du ønsker å holde seg til denne type diett og unngå kjøtt for godt, sørg for å også se på protein inntaket. Du kan få protein fra andre kilder, som erter, mais, bønner og nøtter.

Velg å spise sunn frukt. Ananas inneholder en potent enzym kalt bromelain som bidrar til å redusere hevelse av betent vev, som kan være svært nyttig for leddgikt pasienter. Skinn av druer inneholder resveratrol, et nontseroidal phyto-østrogen sammensatt som blokkerer inflammatoriske prosessen av celler i leddgikt og andre sykdommer. Epler inneholder anti-inflammatorisk egenskaper som hjelper i å gi lindring av leddsmerter eller leddsmerter. Frukt rik på vitamin C som jordbær, fersken, bringebær, mango, kiwi, appelsiner, honningmelon og bjørnebær er utmerket for leddgikt patients-- fordi vitamin C gir næringsstoffer på kollagen, som hjelpemidler i helbredelsesprosessen av skadede brusk vev av leddgikt leddene, redusere betennelse og smerte.

Dryss litt gurkemeie og ingefær krydder på maten. Begge disse krydder inneholder effektive egenskaper som bidrar til å redusere leddbetennelse og leddgikt smerte. Gurkemeie eller curcumin er en sennep-farget krydder som fungerer som en hovedingrediens i en velkjent oppskrift kalles chicken curry. Det hjelper å redusere leddsmerter ved å undertrykke enzymer som er ansvarlige for den inflammatoriske prosess i kroppen. Ginger Spice har anti-inflammatorisk effekt som bidrar til å redusere felles ømhet og smerte.

Bruk olivenolje når du tilbereder mat. Denne type olje er en sunn form av monoumettede fettsyrer. Den inneholder polyfenoler, en antioksidant fytokjemikalier som beskytter kroppen mot betennelse. Istedenfor å bruke smør eller vegetabilsk olje, bytte til ved hjelp sunn olivenolje for å lindre din øm og verkende ledd.

Tips og advarsler

  • Sørg for å sjekke med din helse lege før inntak av noen av de matvarene som er nevnt her for å unngå ytterligere komplikasjoner.
  • Ingefær er en potent anti-inflammatorisk agent. Men det kan også fungere som en blodet tynnere. Hvis du tar blodfortynnende medisiner, må du informere legen din først før du legger ingefær til kosthold.

Hvordan øke kollagen og elastin

Elastin og kollagen er to viktige proteiner for hudens elastisitet og struktur. De står for nesten 30 prosent av det totale proteininnholdet i kroppen din. Kollagen og elastin redusere årlig som du alder. Det er viktig å finne ut hvordan å øke disse to proteiner for å holde huden ser ungdommelig og frisk. Følgende metoder kan hjelpe deg trygt og effektivt øke kollagen og elastin produksjon.

Bruksanvisning

Exfoliate huden med en eksfolierende krem (tilgjengelig på lokale narkotika butikker). Eksfoliering innebærer å fjerne døde laget av hudceller fra overflaten av huden din. Når du eksfoliere, er døde hudceller erstattes av nye. Ny kollagen og elastin er skapt i prosessen, noe som gir et mer ungdommelig utseende. Lese og følge anvisningen på pakken før du påfører kremen på huden din alltid.

•  Ta en askorbinsyre (vitamin C) supplere daglig. Thisvitamin er viktig i kollagen og elastin produksjon. En mangel på vitamin C kan svekke elastin fiber. Anbefalt dosering er én 500 mg kapsel daglig for å opprettholde cellulære strukturer som holder fibrene i huden din sunn og sterk. Spis mat rik på askorbinsyre, for eksempel sitrusfrukter, brokkoli, paprika og kiwi.

Kontroller at du er forbruker nok protein for å stimulere elastin og kollagen produksjonen. Proteiner gjør opp din muskelmasse og elastin og kollagen i huden din. Mat rik på protein inkluderer cottage cheese, melk, belgfrukter, tofu, bønner, frø og nøtter. Konsumere minst to porsjoner av disse typer mat daglig.

Påfør solkrem rikelig på huden din daglig for å hindre ytterligere skade på hudens celler. Sunblock kan forebygge aldring av huden ved å minske effektene av solens ultrafiolette stråler. Kjøp sunblock med en solfaktor (SPF) på 60 eller høyere for å gi deg maksimal beskyttelse utover ettermiddagen. Massere sunblock inn i huden din i 30 minutter før du går utenfor.

Tips og advarsler

  • Rådfør deg med lege før du bruker selv behandlinger eller tar kosttilskudd for huden.

Mat for å hindre acne

Mat for å hindre acne


Du kan finne en kur for akne rett i ditt eget kjøkken! Det er mange matvarer som hindrer akne enda mer effektivt enn kommersielle akne produkter.

Typer

Visse typer mat som er svært gunstig for å forebygge og håndtere akne. Her er de beste typer matvarer for å hindre acne:

Mat rik på omega fettsyrer Foods høy i B-vitaminer Foods høy i vitamin A Foods høy i vitamin E

Funksjon

Bare noen få av de mange matvarer som er rike på omega-fettsyrer er: linfrø og linfrøolje, valnøtter, laks og vinter squash.

Matvarer som er høy i B-vitaminer er: spinat, paprika, linser, og brokkoli.

Matvarer som inneholder mye vitamin A er: gulrøtter, søtpoteter, honningmelon, og mango.

Matvarer som er høy i vitamin E er: hvetekim, solsikkefrø og nøtter.

Effekter

Matvarer som bidrar til å forhindre akne kan ha ulik effekt avhengig av hvilke vitaminer de inneholder. Omega fettsyrer hjelp nærer og støtter systemene i kroppen, noe som gjør huden din bedre i stand til å fungere normalt. B-vitaminer inneholder co-enzymer, som er nødvendige for å opprettholde klar hud. Vitamin A og E er kraftige antioksidanter som bekjemper frie radikaler og fremmer produksjonen av kollagen under hudens overflate.

Expert Insight

Spise et sunt kosthold er avgjørende for klarhet i huden din. Prøv å balansere frukt, grønnsaker, korn og kjøtt i kostholdet ditt slik at du innlemme matvarer for å bidra til å forhindre akne. Når kroppen din er næret, vil huden din skinne med klarhet!

Advarsel

Sjekk alltid med din lege eller naturlege før du starter en ny diett eller endre noe i kostholdet ditt.

Kollagen Foods

Kollagen Foods


Kollagen er en del av bindevevet funnet over hele kroppen og er laget av protein og store mengder av to aminosyrer: hydroxylsine og hydroksyprolin. Mens maten ikke inneholder kollagen, spise en balansert diett som inneholder matvarer som belgfrukter, frukt, grønnsaker, fisk, nøtter og andre magre proteiner bidrar til å fremme kollagen vekst.

Belgfrukter, nøtter og frø

Spise belgfrukter, i særdeleshet, peanøtter, for en betydelig kilde til aminosyren lysin. Inkluder kikerter i menyene dine som en sunn kilde til sink, kobber og selen, mineraler som trengs for produksjonen av kollagen. Nøtter som cashewnøtter, pekannøtter, mandler og paranøtter inneholder sunne omega syrer som fremmer kollagen ved å skape et ideelt miljø for sin produksjon. Linfrø er også en viktig kilde til omega-3.

Frukt

Tilfredsstille dine søt tann med dypt farget røde og blå bær og frukter som kirsebær, blåbær, bjørnebær og bringebær. De har vist seg å inneholde anthocyanidins som hjelper koblingen kollagenfibre sammen og styrke bindevevet. Røde frukter har lycopenes som øker kollagenproduksjonen. Hjelpe kroppen din produsere kollagen med vitamin C. Sitrusfrukter som appelsiner, grapefrukt, sitroner og lime er naturlige kilder. Nøytralisere frie radikaler som bryter ned kollagen i sunn hud vev fra innsiden og ut med frukt høy i antioksidanter. For en seriøs antioksidant boost, legge til fem eller seks svisker til kosthold.

Grønnsaker

Spise røde, grønne og oransje grønnsaker for å øke dine antioksidanter og kollagenproduksjonen. Arbeid vitamin A rike rå gulrøtter og bakte søtpoteter i kombinasjon med svovel rike grønne og sorte oliven, friske agurker og selleri å holde kollagen nivåer høyt. Legg til minst 2 til 4 oz. daglig av grønne bladgrønnsaker som spinat, grønne grønnsaker, kål og grønnkål til kosthold for å øke nivået av kollagen-produserende agent, lutein.

Proteiner

Støtt din kollagen vev ved å spise en rekke proteiner. Fisk, magert kjøtt, egg, magre meieriprodukter og nøtter og frø er kilder til lysin og prolin aminosyrer. Spis mat med høyt lysin og prolin med vitamin C for å konvertere dem til sine kollagen former. Få sink, kobber og selen, mineralene som er nødvendige for produksjonen av kollagen fra kylling, magert kjøtt og østers. Vegetarianere får sine protein fra soyaprodukter trenger ikke bekymre deg. Soya kjøtt og meieri erstatninger inneholder genistein som har kollagenproduserende kvaliteter og blokkerer enzymer som bryter ned og alder huden.

Vitaminer for å bygge kollagen

Vitaminer for å bygge kollagen


Kollagen forekommer naturlig i kroppen din som et protein sammensatt ansvarlig for å holde huden fast og smidig. Som du alder, huden din naturlig avtar kollagenproduksjon og kombinert med soleksponering fører til for tidlig aldring. Spesifikke vitaminer støtter kollagenproduksjonen og kan inntas gjennom mat eller vitamintilskudd.

Vitamin C

Vitamin C er vanligvis anerkjent for å støtte kroppens immunsystem. Det er også den viktigste ingrediensen i kollagen, melder Dr. Imelda Angeles-Agdeppa av Food and Nutrition Research Institute of Filippinene. Vitamin C binder binde hud vev i tillegg til å fremme sunn celle gjenvekst. Mange frukt og grønnsaker er fulle av vitamin C som jordbær, appelsiner og grønne greener. Enhver friske, rå produkter vanligvis bærer store mengder av denne kollagen-produserende næringsstoff.

Vitamin E

Vitamin E støtter kollagen ved å oppmuntre til vanlig cellefornyelse og regenerering. Ifølge en artikkel i Annals of Surgery, mens vitamin C fremmer kollagenproduksjonen, syntetiserer vitamin E og sikringer aminosyrer som er nødvendige for å lage kollagen protein. Næringsstoffet er også kritisk i healing sår og sår. Mat rik på vitamin E inkluderer nøtter, avokado og frø.

Vitamin A

Vitamin A fremmer kollagen ved å fusjonere cellene på en lignende måte til vitamin C. Dette næringsstoffet er også nødvendig for produksjonen av elastin, det ytterste lag av huden på kroppen som naturlig beskytter huden mot miljø aldring faktorer som sol, i henhold til hudpleie MD. Høy kilder til vitamin A inkluderer mørk, grønn-grønne grønnsaker, biff og lever. Vitamin A er hyppig brukt i hudpleieprodukter fordi det oppmuntrer cellefornyelsen ved sakte peeling tilbake de ytre lag for å avsløre nye, mer elastisk hud.

Hva er Kollagen brukes til?

Collagen er et protein som forekommer naturlig i mennesker og dyr, har mange anvendelser. Den mest kjente er i rynke-kampene behandlinger. Imidlertid har kollagen mange andre medisinske og ikke-medisinske anvendelser.

Kollagen Definert

Collagen er et protein som finnes i huden, muskler, ben og sener av den menneskelige kroppen. Kollagenfibre er vevet sammen i en ramme hvor nye celler vokse. Mens kroppen produserer kollagen gjennom hele livet, som vi blir eldre, kollagen brytes ned raskere kroppene våre kan erstatte det enn. Humant kollagen er lik den som finnes hos kyr og andre dyr. Animalsk kollagen kan brukes i mennesker hvis forholdsregler tas for å forhindre allergiske reaksjoner.

Skin Care

Kollagen fra kyr eller mennesker kan injiseres i hudvevet for å fylle i ansikts linjer og rynker i lange perioder av gangen. Bovint kollagen renses før den injiseres sikkerhetsmessige grunner. Mens kollagen er rimeligere, noen mennesker er allergisk mot det, og dermed noen velger dyrere menneskelig kollagen.

Effektene av kollagen injeksjoner kan vare i to år eller lenger. Mange velger å røre opp sine injeksjoner hver 3 til 12 måneder.

Bovine eller menneskelig kollagen er også ofte brukt i leppe styrking, noe som gjør leppene fyldigere og redusere eller eliminere rynker.

Andre medisinske bruksområder

Animalsk kollagen benyttes ofte i medisinen. Det har blitt brukt for sting i mer enn 100 år, og det er også brukt i hjerteklaffene. Noen former for kollagen er nyttig for lettelser revmatoid artritt smerter.

Andre bruksområder

Gelatin er produsert fra kollagen og brukes i mange bransjer. Den mest vanlige anvendelse av gelatin er i mat. Gelatin brukes i fotografisk film og å binde slipepartikler og papiret i sandpapir. Fordi det er lett aksepteres av kroppen, er gelatin ofte anvendes i farmasøytisk produksjon.

Tips

Gelatin er den mest rene protein tilgjengelig og inneholder alle aminosyrene som trengs av kroppens celler og vev.

Legg gelatin i kostholdet for å forbedre tilstanden til hår og negler.

Dosering

Kollagen kan tas i mange former. Tre gram av haibrusk eller 7 til 10 gram gelatin kan anvendes for å lette symptomer artritt.

Advarsler

Kollagen injeksjoner bør kun administreres av en lisensiert lege eller hudlege. De bør ikke brukes hos pasienter med kjent allergi mot kollagen eller med andre alvorlige allergier, for eksempel til lidokain. Kollagen injeksjoner heller ikke bør brukes av de som er på kortikosteroider eller på immunsuppressiv behandling (inkludert prednison). Allergiske hud tester kan gis før kollagen injiseres.

Leppe styrking bærer noen risiko, med unntak av mulige allergiske reaksjoner på storfe skjemaet. Hevelse og blødning kan vare i opptil to uker etter inngrepet. Ta kontakt med en meget dyktig hudlege eller kosmetisk kirurg for denne prosedyren så dårlig gjort leppe augmentations kan forårsake psykiske skader og være vanskelig å korrigere.

Mat eller væske som utløser migrene

Migrene kan være forårsaket av mange faktorer. En av de mest vanlige årsaker til disse hodepine er spesielle typer matvarer. Det er vanligvis en additiv eller noen form for urenhet funnet i maten eller lagt til maten for å øke lengden på tiden maten vil vare på dagligvare sokkel som forårsaker hodepinen.

Cheese

Den vanligste årsaken i hodepine er en kjemisk kalt Tyramine, som er til stede i alderen matvarer, særlig ost. De lengre visse typer oster er alderen, blir mer tyramin opprettet.

Alderen Drinks

Rødvin og alkoholholdige drikker inneholder også Tyramine, som kan utløse hodepine. Druer brukes i vinen blir igjen etter en viss tid til å gjære. Bygg og humle har lov til å gjære i løpet av prosessen med å lage øl.

Andre Aged Solid Foods

Nitrater er en annen vanlig trigger. Nitritt er funnet i det høyeste innholdet i bearbeidet kjøtt, som for eksempel de som finnes i deli eller prepackaged i nedkjølt delen av en matbutikk. De kan også bli funnet i hermetisk kjøtt, for eksempel spam eller potte kjøtt.

Kinesiske Foods

Mononatriumglutamat (MSG) er et tilsetningsstoff som brukes til å forbedre smaker. En av de vanligste stedene å finne MSG er i kinesisk mat, både i butikken og på restauranter, men MSG kan brukes i noe mat.

Nøtter

Nøtter er vanligvis plukket tidlig i deres vekst syklus og lov til å sitte i dårlig ventilerte poser, enten i prosessanlegg eller på vei til prosesseringsanlegg. Mold funnet i peanøtter er en vanlig trigger for migrene.

Te, kaffe, brus og energidrikker

Te, kaffe, cola og energidrikker er fulle av koffein. Koffein øker hastigheten på hjertet. Dette fører til en utvidelse av blodårene, noe som kan utløse hodepine.

Mat som forårsaker migrene hodepine

Migrene har en rekke årsaker. Selv visse matvarer ofte føre til migrene. Disse matvarer er kjent som utløser migrene. Migrenepasienter bør holde en mat logg for å spore hva de har spist før opplever en migrene. Matvarer som ikke er vanlig migrene triggere kan også føre til migrene.

Dairy

Meieriprodukter som kan forårsake migrene inkluderer kumelk, geitemelk, ost og yoghurt.

Kjøtt

Alle typer kjøtt kan utløse migrene. Dette inkluderer fjærfe. Egg kan også føre til migrene.

Grønnsaker

Migrene kan også være forårsaket av grønnsaker. Tomater, mais og løk er mulige utløser migrene.

Frukt

Noen frukter er vanlige årsaker til migrene. Dette inkluderer alle sitrusfrukter, epler og bananer.

Andre Triggers

Andre årsaker til migrene inkluderer hvete, nøtter og sjokolade.