Digidexo.com

Kur mot hårtap i øyenbrynene

Enten du foretrekker Elizabeth Taylor frodige-ennå-konisk utseende, Brook Shields berømte utemmede øyebryn eller en vintage vokset til perfeksjon utseende, øyenbryn tynning eller tap trenger ikke å være permanent. Øyenbryn er viktige fordi de kan uttrykke overraskelse, sinne, forvirring, utålmodighet og mange andre følelser. Forskning har eksplodert på hvordan å kurere hårtap hos øyenbrynene uansett årsak.

Årsaker

Det er viktig å identifisere årsaken bak øyenbryn hårtap. Hvis det er reversibel, vil du ikke ha behov for å ty mer drastiske prosedyrer for å reversere skader. Ifølge DermaDoctor.com, kan endokrine sykdommer og ubalanser forårsake øyenbryn hårtap. Denne kategorien inkluderer ting som graviditet, prevensjon, graviditet hormoner, etc., som har alternative behandlingsformer eller bare vare en kort tid av gangen. Andre årsaker til midlertidig øyenbryn hårtap inkluderer kjemoterapi og soppinfeksjoner.

Det er noen situasjoner i livet som forårsaker permanent tap av øyenbryn hår. De omfatter fysiske traumer, genetisk manglende evne til å vokse ulike typer hår, over plukker, trikotillomani (selvforskyldt obsessive klimpring), lave skjoldbrusk nivåer, anemi, elektrolyse for å omforme øyenbryn, etc. i henhold til ansikts plastisk kirurg Jeffrey Epstein, MD, av New York City og Miami nettsted, www.eyebrowtransplantation.com. En annen svært anerkjent årsak er alopecia, eller rett og slett, tap av hår. For mennesker som lider av disse årsakene, det er mer omfattende behandlinger i dag enn håpet t trekke dem inn med riktig blyant.

Øyenbryn Transplants

Hvis du faller inn i kategorien som trenger permanent øyenbryn replacement therapy, kan øyenbryn transplantasjoner være et alternativ å vurdere. "Individuelle hårene blir overført fra baksiden av hodebunnen (fordi disse er de samme i området og tekstur) og implantert i øvre øyelokk eller bryn," Dr. Epstein delt med "New Beauty" magazine. "I ca tre uker, disse hårene faller ut fordi de går gjennom et sjokk fase og i to til tre måneder, de vokser igjen." Etter transplantasjonen er fullført, Dr. Epstein advart om at håret vil kontinuerlig må trimmes som det er fortsatt hår på hodet. Nummenhet, arrdannelse og skorpedannelse er mulige bivirkninger, men disse risikoene bør holdes til et minimum hvis du søker en erfaren lash og brow spesialist innen transplantasjon.

Tatoveringer

En annen regress for øyenbryn tapet er permanent tatovering. Kosmetiske øyenbryn tatoveringer har fulgt epoker fra gamle sivilisasjoner og mumier, til 1920-tallet stumfilmer, til dagens behandling for hårtap, ifølge www.PlasticSurgeryAdvisor.com.
Tatovering prosessen ligner vandre inn i noen tatoveringssjappe, med unntak av området av kroppen er annerledes, eksperter på nettstedet staten at "Blekket, som leveres under huden, er laget av jernoksid eller Titandioxsidpigmenter. " Det er en mulighet for en manuell applikasjon for en mer presis linje; det gir også mindre hevelse, blødning og smerter enn tatovering pistol.
Som med å finne en lege til å utføre en transplantasjon, er det viktig å shoppe rundt etter en tatovering artist. Be om å se prøver av sitt arbeid. Kontroller at bildene du blir presentert kamp standarder fordi de vil bli dine nye øyenbryn. Du ønsker å være forsiktig med å ha to solide svarte figurer over øynene dine.

Ikke-invasive

Det er ikke-invasive prosedyrer for å re-vokse øyenbryn hår, inkludert en aktuell conditioning gel som Talika sin øyenbryn Lipocils, som er klinisk bevist å "stimulere den naturlige veksten av brynene," i henhold til selskapets nettsted, www.talika.com . I gjennomsnitt, brukere se resultater i 28 dager. Dette kan være det beste valget for hår re-vekst hvis hårsekken ikke er skadet, men en slik beslutning kan bare gjøres av en medisinsk faglig.

Take peace of mind in the knowledge that there are solutions to eyebrow loss, but remember to make permanent decisions carefully and with the guidance of a licensed professional.