Digidexo.com

Hvordan håndtere suicidale personer

Mange mennesker lider av depresjon på et tidspunkt i livet. Noen lider av det klinisk. Hvis en person noensinne snakker eller hint av selvmord, de er klinisk deprimert, og de trenger profesjonell hjelp. Jobben til en ikke-profesjonelle er å holde dem i live lenge nok til å overbevise dem om å få det. Hovedsak snakke med dem, lytte til dem, og vise at du bryr.

Bruksanvisning

Håndtering av Suicidal

•  Finn en grunn for dem å leve. Selvmord er en egoistisk handling. Når noen begår selvmord de er ikke bare rane seg av deres liv, er de rane en verden av deres potensielle bidrag til det. Minn dem om hvordan deres kjære ville føle. Fortell dem at selvmord ofte føre til andre selvmord. Finn en sak de bryr seg om. Si hvis de ikke blir involvert som vil. Er det en hendelse som kommer opp i deres liv de ser frem til?

Lytt til dem. Mange suicidale mennesker bare trenger noen å snakke med for en liten stund. Ikke endre emnet fra det som gjør dem triste, kan dette gjøre dem føler at du ikke bryr seg. De kan være motvillige til å fortelle deg om sine problemer. I så fall må du lokke den ut av dem. Uansett hva problemet er, være sympatisk og forståelse. Aldri være fordømmende.

Be dem om å få hjelp. Fortell dem depresjon er forårsaket av kjemiske ubalanser i hjernen. Det er ikke deres feil at de føler seg deprimert. Med behandling er det mulig å redusere og til og med kurere depresjon. Lidelsen er mye mer vanlig enn folk flest tror. De trenger ikke å føle på denne måten hele tiden.

Anbefal måter å få hjelp. Den mest effektive kuren for klinisk depresjon er terapi kombinert med riktig medisinering. Psykiatere er lett å finne. Det er ikke uvanlig å kjenne noen som er å se noen terapeuter. Spør rundt. Finn ut hvem som er bra. Hvis det ikke fungerer så dra ut telefonboken. Det er også selvmordsTelefoner over hele landet som er helt tollfritt. En lenke er inkludert i ressurser.

Hint

  • Prøv å legge merke til folk som synes anti-sosial, og bare spør hvordan de gjør en gang i blant. Tilbuds komplimenter.
  • Ikke prøv og tvinge en deprimert person å være lykkelig. Hvis du prøver å få dem til å gjøre ting de ikke ønsker å, kan de vokse til å mislike deg, og de vil være mindre sannsynlig å lytte når du sier at de trenger hjelp. Vis at du bryr deg, men ikke prøv og ta over sine liv for dem.