Digidexo.com

Hva er årsakene til akutt angst?

Akutte angstanfall blir stadig vanligere. Dette er alvorlige panikkanfall som kan ha mange underliggende årsaker. Identifisere disse årsakene er et skritt mot å forstå akutt angst.

Årsaker

Angst har forskjellige årsaker. Din miljø, tidligere erfaringer, eller familiehistorie kan alle utløse en angst angrep.

Genetikk

Sjansen for å få angstanfall er større dersom noen i familien har opplevd en. Denne lidelsen kan overføres fra en generasjon til den neste, og kan oppstå på ethvert stadium av ens liv. Reseptbelagte medisiner kan bidra til å unngå angstanfall.

Miljø

Eksponering for emosjonelt forstyrrende hendelser som vold og overgrep kan føre til en angst angrep. Reduksjon av eksponering for disse elementer er fordelaktige for behandling.

Kjemisk ubalanse

Angst angrep kan også oppstå hvis nevrotransmittere begynne å sende gale beskjeder til hjernen. Dette kan resultere i ustabile tanker og følelser som depresjon og panikk. Medisinsk behandling er tilgjengelig for å holde disse kjemiske budbringere i sjakk. Ifølge helpguide.org kan benzodiazepin klasse av narkotika hjelpe pasienter i slike tilfeller.

Livet erfaringer

Skilsmisse, ulykker, død av en slektning, og andre traumatiske hendelser kan utløse en angst angrep. Hypnose kan være nyttig i slike situasjoner.