Digidexo.com

Hvordan bli kvitt Belly Fat Med Foods

Hvordan kan du bruke mat for å bli kvitt magefett? I nesten alle tilfeller, er magen området den siste delen for å miste fett. Det er ikke alt bare om hva du spiser. Kvaliteten på mat og den delen du spiser er viktig, men har du noen gang vurdert en riktig syntaks? Det er, i hvilken rekkefølge du spiser mat fra gruppene av karbohydrater, proteiner og fett. Hvis du ikke har, så les denne artikkelen for å få hjelp på din søken etter steinharde magemuskler.

Bruksanvisning

Sekvense

Første måltid: Forbered en morgen måltid av karbohydrater --- en liten skål med havregryn, ¼ kopp fersk frukt.

Andre måltid: Gjør din neste måltid protein. Kyllingbryst, fisk eller en whey protein shake kan spises på dette måltidet.

Tredje måltid: Forbered dette måltidet med balanserte karbohydrater som friske grønne blad salater lastet med solmoden hage grønnsaker. Balanserte karbohydrater på molekylnivå har en balanse av protoner og elektroner. Elektroner produsere energi innenfor cellulære strukturer som i sin tur produserer energi, og det tar energi til å brenne fett.

Fjerde måltid: Velg et protein element for deg selv for dette måltidet. Dette kan være en whey protein shake, bakt fisk eller bakt kylling bryst. Det er dette måltidet at du vil stoppe karbohydratinntak. Dette vil oppmuntre kroppen til å ty til lagrede brensel som fett.

Fifth måltid: Forbered en annen måltid av bestående av protein --- bakt kylling, fisk eller whey protein pulver.

Tips og advarsler

  • Spise hver 2-3 timer opprettholder kroppens anabole ytelse. Dette betyr at økt metabolisme brenner fett og fremmer bygging av muskelmasse. Velg to dager i uken for å øke karbohydratinntak. Kroppen akklimatisere raskt til noen formel, inkludert hvordan vi spiser. Det er viktig å endre mengden av karbohydratinntak. Dette øker du BMR, eller Basil Metabolic Rate --- hvor mange kalorier kroppen din forbrenner i ro. Ved å slippe din karbohydratinntak dagen etter BMR forblir forhøyet og i sin tur brenner mer fett. Denne økte karbohydrat dagen bør skje på dager med høyere aerob aktivitet for de beste resultatene. Mål maten porsjoner. Spise knyttneve-size porsjoner under måltider smelter bort magefett. Spore resultatene dine. Hold oversikt ved hjelp av en impedans skala for å måle kroppsfett og vekt. Her er en formel som du kan bruke til å spore muskelmasse gevinst og fett tap. Hvis din kroppsvekt er 220 og kroppen du fettprosenten er 33 prosent, er denne formelen: 220 X 0,33 = 72,6 (pounds av kroppsfett). For å beregne din muskelmasse trekke 72,6 fra din kroppsvekt på 220; 220 til 72,6 = 147.4 pounds av muskelmasse. Denne formelen vil hjelpe deg å tune de matvarer som du spiser for å bli kvitt uønsket magen fett. Endre formelen for matinntak og endre resultatene. Har dine måltider planlagt og forberedt på forhånd. Denne metoden vil hjelpe deg å unngå feil mat og holde deg på sporet.
  • I gjennomsnitt bør du bare miste omtrent to pounds av fettvev (fett) ukentlig. Mer enn dette resulterer i å ofre muskelmasse som er en katabolsk eller rive ned prosessen.