Digidexo.com

karbohydrater i kokosnøttvann

Hvordan forstå Coconut Water Nutrition

Hvordan forstå Coconut Water Nutrition


Kokos vann er den klare væsken i umodne kokosnøtter, vanligvis en grønn kokosnøtt med noen pigmentflekker. Det er en populær drikk i tropene, slik som de karibiske øyer, Hawaii og Sørøst-Asia. Du kan drikke kokosvann frisk fra den unge kokos, og det er også tilgjengelig i flasker og bokser. Den nøyaktige smaken av kokos vann avhenger av plasseringen, men det er vanligvis mild og søt. Kokos vann er lav i kalorier og fett, men høy i mineraler.

Hvordan forstå Coconut Water Nutrition

•  Undersøk serverer informasjon for kokos vann. NutritionData.com gir næring informasjon om kokos vann. Denne informasjonen gjelder for fersk kokosnøtt vann med ingen andre ingredienser. Servering størrelse er en kopp kokos vann som veier 240 gram (g), eller ca 8,5 gram.

•  Studer kaloriinnholdet i kokos vann. En servering av kokos vann inneholder ca 46 kalorier totalt. Karbohydrater utgjør 36 kalorier, gir protein seks kalorier og fett bidrar de resterende fire kalorier. En servering av kokos vann gir 2 prosent av den daglige verdi (DV) for totale kalorier basert på en diett på 2000 kalorier per dag.

Undersøk karbohydrat og protein data for kokosnøttvann. En servering av kokos vann har 9g av totale karbohydrater, som er 2 prosent av DV for total karbohydrater. Enkle sukkere utgjør 6,3 g og kostfiber bidrar den gjenværende 2,6 g av totalt karbohydrat. En porsjon av kokos vann har også inneholder 1,7 g av protein, som er 3 prosent av DV for protein.

•  Vurder fettinnholdet i kokos vann. En servering av kokos vann har 0,5 g fett, inkludert 0.4g mettet fett. Dette gir en prosent av DV for total fett og 2 prosent av DV for mettet fett. Kokos vann har ingen trans fett eller kolesterol.

5 Se vitamin og mineral innhold av kokos vann. Hver servering av kokos vann inneholder 17 prosent av DV for kalium og mangan. Det har også 15 prosent av DV for magnesium og 11 prosent av DV for natrium. Andre viktige næringsstoffer i en servering av kokos vann omfatter 10 prosent av DV for vitamin C, 8 prosent av DV for riboflavin og 5 prosent av DV for tiamin.

Hvordan bruke Coconut Water Treat Utmattelse

Hvordan bruke Coconut Water Treat Utmattelse


I noen land er kokos vann som brukes som en intravenøs løsning for rehydrering formål. Det er en lav-fett, lav-kalori og lav-karbohydrat drikk som angivelig har mange helsebringende egenskaper. Med bruk av alternativ medisin rettsmidler øker, kan kokos vann produkter finnes på mange helsekostbutikker å bruke som kosttilskudd eller for å behandle utmattelse og apati.

Bruksanvisning

Drikk Coconut Water for din helse

Bruk vann høstet fra en ung kokosnøtt - eller pre-pakket kokos vann kjøpt på en helsekostbutikk - å behandle utmattelse. Enten du bare føler deg trøtt eller føler seg betydelig svekket, kan antioksidantegenskaper av kokosvann bidra til å forbedre energinivået.

Treat heteslag med kokos vann. Den fluidtapet som følger heteslag ofte forstyrrer balansen av elektrolytter i kroppen. De kalium-, natrium-, kalsium- og magnesiumnivåer som finnes i kokosnøttvann er lik de som normalt finnes i blodet, og kan bidra til å fylle elektrolytter.

øke immunsystem ved å drikke minst 8 oz. av kokos vann per dag. Den inneholder høye nivåer av laurinsyre, et stoff som har anti-virus, anti-sopp og anti-bakterielle egenskaper.

Bruk kokos vann øke de samlede energinivå. Laurinsyre i kokos stimulerer frigjøring av thyroidal hormoner, og dermed øke din metabolic rate, og i sin tur, din energi nivå.

Innhøsting Coconut Water

Se etter unge, umodne kokosnøtter for å høste kokosvann. Siden væsken inni grønne kokosnøtter blir absorbert inn i kjøttet som de forfaller, eldre kokosnøtter er ikke egnet til å behandle symptomer på utmattelse.

Plasser kokos på et flatt underlag og slå den på høykant for å fjerne skall. Bruk en skarp kniv til å nøye kutte skrelle inntil hard kokos skall under er synlig.

Finn en av sømmene på kokos skallet og legg kniven rett under den. Bryte gjennom kokos skall, å sette litt press på knivskaftet om nødvendig, og sett knivbladet ca 1 cm inn i kokoskjøtt.

Vri kniven sakte, og skaper en sirkulær plugg i toppen av kokosnøttskall.

Fjern pluggen og helle ut kokos vann.

Tips og advarsler

  • Kokosnøtter selges for drikking har ofte allerede hatt sine ytre skall fjernet, så ikke bli overrasket hvis du ikke gjenkjenner frukten!
  • Kokos vann, melk og kjøtt har mange helsebringende egenskaper. Men vær forsiktig med produkter som hevder kokos vann vil kurere alle onder. Sjekk alltid med legen din dersom du har pågående helsemessige problemer eller symptomer som ikke går bort.

Coconut Water Fordeler

Coconut Water Fordeler


Kokos vann er den klar væske inne i en kokosnøtt. Mens folk fra tropiske regioner har drukket det i århundrer, er det blitt mer populært i andre regioner også. Næringsinnholdet i kokos vann gjør det en effektiv valg for rehydrering og et supplement for god helse.

Elektrolytt erstatning

Et av de mest overbevisende fordeler med kokosnøttvann er den høye elektrolyttinnhold. Elektrolytter er mineraler som er nødvendige for å regulere vann-og muskelfunksjon og nerveoverføring. Ifølge Morton Satin, Chief of Agricultural Industries og Post-harvest Management Service (AGSI), er kokos vann utmerket for rehydrering: "[Det er] en naturlig isotonisk drikke Det er væsken av livet, så å si.». Under trening har en tendens til at kroppen mister elektrolytter gjennom svette. Kokos vann er høyt innhold av elektrolytter, særlig kalium. Dette elektrolytt profil gjør kokos vann en svært effektiv etter trening drikke.

Lavt sukkerinnhold

Etter trening, mange velger å drikke en sportsdrikk for å erstatte væske og elektrolytter tapt i løpet av svette. De fleste kommersielle sportsdrikker inneholder 14g til 30g sukker per porsjon, mens kokosvann inneholder rundt 6g. I tillegg er sukker i kokos vann naturlig forekommende fruktose, mens sportsdrikker har en tendens til å være søtet ved hjelp av høy-fruktose maissirup, en bearbeidet mat kjent for å produsere uønskede kjemiske og hormonelle reaksjoner i kroppen.

Medisinske anvendelser

Kokos vann opptas godt inn i kroppen og gir fuktighet til celler og organer effektivt. Det er også naturlig sterile og har vært brukt i mange år i nødsplasmatransfusjon hvor salt er utilgjengelig. Kokos vann har også blitt brukt til å behandle nyrestein og urinveisinfeksjoner. I tropiske land er kokosvann mye brukt til å drepe innvollsorm og behandle ulike fordøyelsesproblemer. På grunn av dens evne til raskt og effektivt å rehydrere kroppen, er kokos vann ofte brukt som bakrus kur.

Hvordan spise for å sikre en riktig elektrolyttbalanse

Hvordan spise for å sikre en riktig elektrolyttbalanse


Elektrolytter er elementer som natrium, kalium, kalsium og magnesium. Disse elementer er viktig for sunn funksjon av organer, nerver og muskler. De finnes i maten vi spiser, og de er spylt fra kroppen gjennom svette og urinering. Mange mennesker opplever elektrolyttforstyrrelser etter et anfall av sykdom eller etter overdreven trening. En av de beste måtene å sikre en skikkelig elektrolyttbalansen er å spise en kombinasjon av næringsrik mat.

Bruksanvisning

•  Spør du legen for å teste for elektrolyttforstyrrelser - en blod eller urin test er den vanlige metoden. Hvis du har en mangel på ett element som kalsium, magnesium eller kalium, kan du være i stand til å behandle det med et daglig tilskudd.

Spis kalium-rik mat. Spis en bakt potet eller ta en medium banan for en umiddelbar boost. Pakk opp noen svisker eller rosiner og ta dem med deg til treningsstudio eller å arbeide. De fleste mennesker ikke får den anbefalte daglige inntak av kalium - 2000 mg. Legge kalium i kostholdet ditt ikke bare bidrar til å gjenopprette elektrolyttforstyrrelser, men det kan også gi deg mer energi utover dagen.

Spis kalsium-rik hele matvarer som grønnkål, brokkoli, bønner og villaks. Gå for en servering av tradisjonelle kalsium-rik mat som melk, yoghurt og cottage cheese - plukke lavere fett alternativer for å sikre at du opprettholde en sunn vekt. Sikt på mellom 800 og 1200 mg kalsium per dag.

Konsumere hvetekim og brun ris for å sikre at du får riktig balanse av magnesium i kosten. Kutt opp litt avocado og legge den til en spinat salat, og du har en magnesium-rik måltid. Magnesium fungerer med kalsium for å hjelpe bein og muskler fungere skikkelig, og dette elementet er ofte oppbrukt i løpet av overdreven trening, under graviditet og av folk på høye protein dietter. Sikt på 300 til 400 mg magnesium for å opprettholde sunne elektrolyttnivåer.

Legg natrium i kostholdet ditt med måte - de fleste amerikanere overskride anbefalt daglig dose (ikke mer enn 3000 mg) med så mye som 2000 mg daglig. Spis mat som selleri, rødbeter og grønne grønnsaker for å gjenopprette riktig elektrolyttbalanse på en sunn måte. Øk natrium inntak etter hard trening i varmt vær hvis du føler deg svak, du krampe opp eller du har en svært tørr munn.

Hint

  • For en rask elektrolytt boost etter en treningsøkt, drikke kokosnøttvann eller tilsett en klype salt til 8 oz. vann.

Slik Lavere Kolesterol Med Coconut Water

Slik Lavere Kolesterol Med Coconut Water


Kokosnøtter er ofte toted for sine helsemessige fordeler og næringsstoffer. Mens olje av kokos er høy i mettet fett og anbefales ikke for de med høyt kolesterol (LDL), har kokosvann motsatt effekt på dårlig kolesterol. Kokos vann ble funnet å motvirke økningen av dårlige kolesterolet samtidig øke den gode (HDL) i dyr med stigende kolesterol, i henhold til Journal of Medicinal Food.

Bruksanvisning

•  Drikk to og en halv kopper kokos vann med frokost, på samme tid hver dag for å lage et ritual, for LDL senking og HDL heve effekten av kokosvann bare fungere over tid. Studien på rotter skrevet om i Food and Chemical Toxicology var over en 45 dagers periode og viste en markant forskjell i lipid nivåer enn den tiden. Resultatene kan sees etter den tid, men drikker kokosvann må videreføres på samme beløp per dag for å høste fordelene.

Substitute to og en halv kopper ditt daglige vanninntaket med kokos vann.

Legg en kopp eller to av kokos vann til smoothies eller shakes.

Drikk kokos vann etter trening. I tillegg til å hjelpe lavere kolesterol, fylles kokos vann også elektrolytter. Legg to og en halv kopp til en liter vann flaske og fyll resten med vann.

Hint

  • Både øm og modne kokosnøttvann kan brukes for å senke kolesterol, og vil begge ha samme virkning.
  • Ikke stol på kokos vann for å senke kolesterolet helt; det må anvendes i kombinasjon med en sunn diett og mosjon.
  • Ikke få kokosvann forveksles med kokos fløte eller melk, for de to sistnevnte er faktisk høy i dårlige kolesterolet.

Lav Karbohydrat Mat Chart

Mange mennesker som er kosten prøve å unngå å spise mat med høyt karbohydratinnhold. Hvis du er en av dem, les videre for å finne ut hvilke matvarer er lav på karbohydrater. Matvarene du ønsker å holde deg unna er høy carb matvarer som ris og pasta.

Kjøtt og fisk

Omtrent alt oksekjøtt, svinekjøtt, lam og kalv har null karbohydrater og er høy i protein, og fisken har ingen karbohydrater og mye protein.

Nøtter og frø

Bortsett fra for ristede kastanjer fra Europa, som har et meget høyt karbohydratinnhold, nøtter, frø har et lavt karbohydratinnhold og er en ganske god proteinkilde.

Dairy

Meieriprodukter som melk, egg og ost er lav på karbohydrater og er en god kilde til protein.

Frukt

Frukt som meloner, kokosnøtter og avokado har et lavt karbohydratinnhold.

Smør og margarin

Smør og margarin har en null karbohydratinnhold, men et høyt fettinnhold.

Olje

Matlaging og salat oljer har ingen karbohydrater, selv om de har et høyt fettinnhold.

Eddik

Balsamico, hvit og rød vin eddik er alle svært lav i karbohydrat-innhold.

Lav karbohydrat & Kjøtt dietter

Low-carb dietter er en effektiv måte å forbrenne fett og gå ned i vekt, men med alle de low-carb dietter på markedet, hvordan skal man finne ut hvilke planer er best for deres individuelle mål? En rekke low-carb dietter er utrolig restriktiv og selv usunn, ved at den foreskrevne menyen ikke tillate deg å få en hel dag er verdt av vitaminer og mineraler. Men det er nok av ideer til sunne low-carb og kjøtt dietter.

Berardis 7 Habits Diet

Dr. John Berardi, en kanadisk ernæringsfysiolog, har oppfunnet det som synes å være en ideell og levelig low-carb diett. Mer enn en midlertidig diett, men er 7 vaner plan ment å være en spise-system at man følger resten av livet. Det dreier seg om å eliminere bearbeidet mat og usunne karbohydrater fra kostholdet samtidig fremme økt spising å turbolade stoffskiftet. Ifølge Dr. Berardi, som trener enkeltpersoner fra profesjonelle idrettsutøvere til vanlige folk, kan de fleste av hans klienter møte sine kroppsbygning mål bare ved å følge de 7 Habits alene.

De "vaner" er som følger:

Spis små måltider hver 2 til 3 timer for totalt fem til åtte måltider hver dag. Konsumere magre proteiner (kylling, fisk, kjøtt eller egg) med hvert måltid. Konsumere frukt og grønnsaker til hvert måltid. Sørg for at alle dine karbohydrater kommer fra frukt og grønnsaker. Konsumere minst 25 prosent av det daglige kalorier fra fett. Sunt fett valgene inkluderer animalsk fett, oljer (oliven, fisk, linfrø), og fett fra avokado og kokosnøtter. Drikk kun null-kalori drikker. Der det er mulig, drikk noe annet enn grønn te og vann. Spis bare solide måltider - ingen flytende måltid-erstatning vibrering.

Caveman Diet

En annen populær low-carb alternativ er Caveman Diet. Opererer under teorien om at kornforbruket introduserer giftstoffer i kroppen vår, anbefaler Caveman Diet total eliminering av kornforbruket mens fremme en stil for å spise som dreier seg om mat som våre huleboer forfedre ville ha hatt tilgang. På Caveman Diet, bør man unngå å konsumere noen korn, bønner, melkeprodukter, sukker eller salt. Den enkeltes kosthold må fokusere rundt kjøtt, fisk, kylling, egg, grønnsaker, frukt, bær og nøtter. Det er så enkelt, og tilhengere skal oppleve dramatiske vekttap i tillegg til økt energi og en større følelse av velvære.

Konklusjon

Verken kosthold gir unødige restriksjoner på karbohydrater selv, bare på typer karbohydrater. Denne metoden vil gi jevn vekttap og holde karbohydratinntak naturlig lav?

Artery Plaque Tilbakeføring og en lav karbohydrat diett

Arteriell plakk gjennom oppbygging av usunne kolesterolet i blodet kan, over tid, fører til kunstig innsnevring av arteriell, og dermed øke din tilbøyelighet for å utvikle en rekke sykdommer som hjerteinfarkt eller hjerneslag. Heldigvis trenger du ikke ty til reseptbelagte medisiner eller andre ekstreme midler for å bekjempe oppbygging av arteriell plakk --- problemet kan avhjelpes gjennom vekttap og tilslutning til en bestemt diett. Selv om det synes counterintuitive, en low-carb, high-fett diett faktisk kan ha en dramatisk effekt på å redusere oppbygging av plakk.

Low Carb Theory

Low-carb dietter er faktisk mer effektiv på å redusere kolesterolet (og arteriell plakk) enn andre former for dietter. Ifølge en studie publisert i juli 2007 "New England Journal of Medicine", en low-carb diett bidrar til å utløse mer vekttap og en større forbedring i kolesterol profil (mer HDL --- det "gode" kolesterolet, sammen med mindre LDL --- "dårlig kolesterol) enn tradisjonelt aksepterte lav-fett dietter. Kolesterolnivået forbedret med rundt 20 prosent i individer på en low-carb tilnærming, sammenlignet med bare 12 prosent av dem å følge en lav-fett diett.

Low Carb Diet

Følge en diett som består av ikke mer enn 20 til 30 gram karbohydrater per dag, med de fleste av disse karbohydrater fra fiber grønne grønnsaker som brokkoli, agurk, spinat og salat. Mens du er på denne dietten, konsumere så mye protein og fett som du vil. Kvalitet proteinkilder omfatter kjøtt av alle slag, sjømat, egg og fjørfe, mens kvaliteten fettkilder inkluderer oljer (oliven, lin, palm, kokosnøtter, fisk og lignende), nøtter, frø, belgfrukter og naturlig fett fra frukter som avokado og kokosnøtter. Mål å konsumere mellom fire og seks måltider per dag, med måltider fordelt jevnt --- hver tredje til fjerde time. Og streber etter å holde karbohydratinntaket tilsvar balansert --- unngå tidkrevende alle (eller et flertall) av dine daglige karbohydrater i en sittende, men heller spise dem i små mengder i løpet av dagen. Dette vil bidra til å bedre din kolesterol profil samtidig løsne arteriell plakk.

Informasjon om sunne karbohydrater for Kids

Karbohydrater er en viktig del av et barns sunt kosthold. Men ikke alle karbohydrater er like. Enkle karbohydrater brytes ned altfor lett og raskt i fordøyelsessystemet og øke blodsukkeret. Enkle karbohydrater gi barn et hurtig angrep av energi, men det er bare en kort utbrudd. De er ofte sukkerholdige matvarer som barn lærer å kreve hvis gitt regelmessig som en del av deres kosthold.

Dårlige karbohydrater

Karbohydrater bør du begrense eller unngå, spesielt i barns kosthold, inkluderer mat som er raffinert, slik som sukker og hvitt mel og hvit ris. Godteri, søtsaker og brus er enkle karbohydrater som mangler ernæringsmessige fordeler, som for eksempel fiber eller vitaminer. De er tomme kalorier og kan føre til fedme og helseproblemer, slik som diabetes. Disse matvarer er ikke veldig mettende heller, så barn har en tendens til å spise mer av dem.

Komplekse karbohydrater rolle

Komplekse karbohydrater brytes ned i et barns kropp i et saktere tempo, og skaper en gradvis økning i blodsukkeret. De leverer også en mer langvarig energi enn den raske slag og fall energi som enkle karbohydrater gir. Karbohydrater som er velkommen tillegg til et barns kosthold inkluderer vanligvis fiber og andre næringsstoffer, som betyr kalorier de gir er mer mettende og gjøre mer for et barns kropp og helse enn enkle karbohydrater gjør.

Typer av komplekse karbohydrater

Gode ​​eller komplekse karbohydrater som du bør jobbe i et barns kosthold inkluderer pasta; ris, spesielt hele korn eller brun ris; bønner; gulrøtter; hele korn brød; mais; brokkoli; søtpoteter eller poteter; magre meieriprodukter og andre frukter og grønnsaker. Pasta er best når laget av hele korn. Korn bør være lav i sukker. Mens frukter kan betraktes enkle karbohydrater, de har fiber og næringsstoffer, slik at de er en god type karbohydrat, selv om de er ikke alle kompleks.

Anbefalinger

Karbohydrater bør utgjøre 45 prosent til 65 prosent av et barns daglige diet.These beløpene varierer etter alder og kjønn. For eksempel bør en jente mellom fire og åtte mål for 135-195 g karbohydrater i en 1200 calorie diett. En gutt mellom 14 og 18 bør få 248-358 g i hans 2200 kalori daglige kosthold. En annen måte å se på anbefalingene er å satse på 4 til 6 porsjoner med korn hver dag, med halvparten, om ikke alle, av de fra hele korn.

Liste over karbohydrater for Kids

Liste over karbohydrater for Kids


Karbohydrater er en del av en barneklubb sunt kosthold. De gir barnet den utholdenhet de trenger for å komme gjennom dagen. Komplekse karbohydrater, også kjent som brune og gode karbohydrater, fordøye langsomt og gir energi over en lang tidsperiode. Å mate barnet ditt et sunt kosthold, er det godt å kjenne de ulike kilder til karbohydrater.

Frukt

Frukt er ansett som en god kilde til karbohydrater. Frukt inneholder fiber, som fremmer god fordøyelseskanal helse og viktige vitaminer og mineraler som kan bidra til å beskytte barna fra kroniske sykdommer. Et eple for eksempel, inneholder vitaminene A, B1, B2 og C. Boron i epler bidrar til å styrke deg barnets bein. Ifølge kidshealth.info, epler hjelpe barna utvikle sunne respiratoriske systemer og redusere astmaanfall. Frukt generelt er lav i kalorier og kan hjelpe barna å opprettholde en sunn vekt.

Grønnsaker

I likhet med frukt, grønnsaker har også vitaminer, mineraler og fiber. De er lite fett og kan bidra til å opprettholde en sunn vekt i barna. Stivelsesholdige grønnsaker som poteter har høyere karbohydratinnhold. Grønnsaker bør være en del av barnets daglige kosthold. The Better Sunn Channel hjemmeside anbefaler at barn får fem porsjoner grønnsaker på daglig basis. Barn får ofte masete om å spise sine grønnsaker, men hvis foreldrene sette et godt eksempel, det kan stimulere dem til å følge.

Hel-korn

Grovt brød, hel-hvete pasta, brun ris og havregryn er alle kilder til komplekse "gode" karbohydrater. Kidshealth.org sier at barn som er eldre enn 2, bør spise en daglig diett med et karbohydratinnhold på 50 til 60 prosent. Gode ​​karbohydrater vil hjelpe barna å konsentrere seg på skolen og holde dem fra å bli trøtt. Grove kornvarer er høy i fiber, slik at de fremmer fordøyelsen helse og føle deg full for en lengre tid.

Kjeks, kaker og Doughnuts

Å vite de gode karbohydrater er en god ting, men å vite de dårlige karbohydrater er enda bedre fordi du vil være i stand til å unngå dem. Dårlige karbohydrater er stort sett funnet i usunn mat som rask mat, godteri, kaker og donuts. Matvarer som hvitt brød og hvit ris bør også være begrenset fordi de er også høy i enkle karbohydrater. Erstatte dem med grovt brød og brun ris er bedre. Enkle karbohydrater kan bidra til vektproblemer i barna fordi de fordøye rask og lar barnet sulten. De gir barnet ditt en rask sukker rush og gjøre ham føle seg utmattet ikke lenge etter.

Hvordan spise karbohydrater og gå ned i vekt

Hvordan spise karbohydrater og gå ned i vekt


Karbohydrater gir viktig næring og energi til kroppen; vekttap er mulig og praktisk mens du spiser karbohydrater så lenge karbohydrater selv er nøye utvalgt. Komplekse karbohydrater er mye bedre for kroppen enn enkle karbohydrater fordi sukker de inneholder blir fordelt over en lenger tidsperiode. Et balansert kosthold rikt på næringsstoffer er en god måte å miste vekt og holde seg frisk i det lange løp.

Hvordan spise karbohydrater og gå ned i vekt

•  Skjær enkle karbohydrater ut av kostholdet ditt. Dette inkluderer slike elementer som hvitt brød, hvit ris, semule pasta og sukkerholdige matvarer som brus. Disse elementene er fordøyd i kroppen lett og bidra til vektøkning i stedet for vekttapet.

Legg til elementer i kostholdet ditt som er høy i komplekse karbohydrater som belgfrukter, friske frukter og grønnsaker. Hele korn bør erstattes av raffinert korn og inkluderer brun ris, hele hvetemel, stål cut outs, rug, hirse og quinoa.

Spis omtrent 50 prosent av det daglige kalorier i karbohydrater. For den gjennomsnittlige diett på 2000 kalorier per dag, skal du motta 250 gram karbohydrater fra sunne kilder. Gjennomgå USDA Food Guide når du spiser for å finne ut hvor mange gram karbohydrater en matvare har i det og spiser deretter.

Spis hel og ikke-bearbeidede karbohydrater når det er mulig. Whole Foods er elementer som fortsatt er i hovedsak intakt. For eksempel er et eple betraktet som en hel mat mens applesauce er det ikke.

Matvarer med lite karbohydrater og fett

Noen karbohydrater og fett er nødvendig i vårt kosthold, men ikke alle karbohydrater og fett er skapt like. Noen typer er bedre enn andre, og kontrollere inntaket av sunne karbohydrater og fett vil hjelpe deg å lykkes i å miste vekt og holde kroppen trim og sunn. Hvis du ser på karbohydrater og fett, er det noen matvarer du kan nyte skyld-fri.

Grønnsaker

Grønnsaker er naturlig lav i fett, og de fleste mørkegrønne og grønne grønnsaker er svært lav i karbohydrater. Du kan nyte store mengder av dem uten å bekymre.

Bær

Hvis du har en søt tann, tilfredsstiller det med en matbit av friske bær. De fleste bær, for eksempel bringebær, blåbær og jordbær, er blant de laveste carb frukt og inneholder mindre enn et gram fett per servering.

Fjærkre

Hvis du leter etter en kjøttrett, velger kylling. Frisk, ubehandlet kylling inneholder ingen karbohydrater og er mye lavere i fett enn biff, spesielt bryst kjøtt (mindre enn 3 gram per porsjon).

Fisk

All fisk er naturlig lav i karbohydrater, og noen fileter er også lav i fett, spesielt ørret, tilapia, såle, torsk og hvitting. Selv fiske med et høyere fettinnhold, som for eksempel laks, er høyere i sunnere fett og fremdeles et godt valg.

Tofu

Et hjerte-sunt protein laget av soya, kan tofu erstatte kjøtt i mange oppskrifter. Tofu har bare 2 gram karbohydrater og 3 gram fett per servering.

Hvordan å telle karbohydrater på etiketter

Telle karbohydrater er en viktig del av noe vekttap plan, selv de som ikke er knyttet direkte med Atkins diett. Kroppen din forbrenner karbohydrater før noe annet, så det står til grunn at å begrense karbohydratinntaket vil gi kroppen din en bedre mulighet til å forbrenne fett. Heldigvis, telle karbohydrater på etiketter innebærer bare en enkelt, enkel matematisk operasjon.

Hvordan å telle karbohydrater på etiketter

Finn Ernæring Fakta etiketten på produkt som du ønsker å telle karbohydratinntak. Mange ernæring etiketter er plassert på siden av en boks, eller på baksiden eller bunnen av en pose. Hvis produktet du bruker, er pakket enkeltvis, men solgt i bulk, slik som forskjellige pakker eller 100-kalori snack packs, vil ernæring etiketten mest sannsynlig være på boksen, men ikke nødvendigvis på de individuelt innpakket elementer.

Finn det totale karbohydratinnholdet på etiketten. Avhengig av produktet og detaljnivå, bør karbohydratinnhold være omtrent halvveis ned på etiketten. En skive brød, for eksempel, kan inneholde 26 gram karbohydrater.

Finn kostfiber innhold. Dette vil mest sannsynlig være rett under karbohydrat-innhold. Det samme stykke brød fra trinn 2, for eksempel kan inneholde 7 gram fiber.

Beregn netto karbohydrat-innhold ved å ta det totale karbohydratinnholdet og trekke fra kostfiber innhold. Den brødskive fra trinn 2 og 3, for eksempel, inneholder 19 netto karbohydrater. En matvare netto karbohydratinnholdet er viktig å vurdere fordi den representerer mengden karbohydrater som kroppen din vil absorbere fra det produktet.

Hva karbohydrater ikke å spise mens slanking

Karbohydrater er en viktig del av det daglige kostholdet. De er en av de tre makronæringsstoffer, de andre to er fett og proteiner. Når det er sagt, er det gode karbohydrater, og det er dårlige karbohydrater. Disse dårlige karbohydrater er høy i tomme kalorier, og de forårsaker en topp i blodsukkeret, noe som fører til insulin frigjøres raskt. Insulin er et hormon fettlagring.

Soda

Soda er en høy-kalori, raskt absorberende karbohydrater som ikke har noen ernæringsmessig verdi overhodet, og bør unngås.

Hvitt brød

Hvitt brød er høy i karbohydrater, lite fiber og forårsaker en skarp topp i blodsukkernivået.

Behandlet bakevarer

Behandlet bakevarer og kaker bør unngås. Noen eksempler er smultringer, kaker, kjeks og muffins.

Alkohol

Ulike alkoholholdige drikker som øl, vin, blandede drinker og malt brennevin, er høy i kalorier og karbohydrater, og bør unngås.

Hvit ris

Selv om det er lite fett, er hvit ris høy i karbohydrater og også fører til en topp i blodsukkeret, noe som kan øke insulinproduksjonen.

Sunne karbohydrater for vekttap

Sunne karbohydrater for vekttap


Til tross for det faktum at fjerning av karbohydrater som en gang var målet for vellykket vekttap, de er endelig tilbake og igjen bli lagt merke til for deres ernæringsmessige fordeler. Sannheten er at kroppen trenger karbohydrater for energi, spesielt for trening, som også er nødvendig for vekttap. I tillegg, karbohydrater gir fiber for en sunn gastrointestinale system. Derfor nøkkelen er ikke å kutte ut karbohydrater alle sammen, men å velge de sunneste kildene.

Karbohydrater som kan gå

Det er noen karbohydratkilder som ikke gir kroppen med mye nytte og kan holde deg fra å miste vekt. Disse er de karbohydrater fra enkle sukkerarter og er ofte funnet i pakkede søtsaker, desserter og snack foods. Tar sikte på å begrense forbruket av disse matvarene, og dette vil trolig føre til en reduksjon av det totale kaloriinntaket, noe som fører til vekttap.

Frukt og grønnsaker

Frukt og grønnsaker gi kroppen med karbohydrater og fiber, i tillegg til en mengde av nødvendige vitaminer og mineraler. Bare om noen frukt eller grønnsak vil gjøre, og du bør fokusere på å prøve ut noen nye matvarer du kan bli kjent med. Noen forslag inkluderer brokkoli, blomkål, ert pods, sommer squash som squash, paprika, arugula, grønnkål, søtpoteter og squash. Dempe søt tann med naturlige frukter som kirsebær, bringebær, blåbær, epler, pærer, plommer, kiwi og fersken.

Helkorn

Når du velger korn som kilde for sunne karbohydrater, velger de varianter som er 100 prosent hele korn. Disse typer korn gir fiber, vitaminer og mineraler, og mange inneholder også nødvendig protein. Stål kuttet havre, havrekli, hvete bær, quinoa, amaranth og bokhvete er alle sunne carb valg. Har havre eller havrekli til frokost, koke quinoa som ris i en kyllingbuljong og tilsett løk og hvitløk, velger soba nudler laget av bokhvete som en pasta eller lage hvete bær og kaste dem med grønnsaker og en vinagerette for en deilig kald salat.

Bønner og belgfrukter

Bønner og belgfrukter er en annen ideell kilde til sunne karbohydrater. Disse matvarer er godt avrundet ernæringsmessig fordi de også gi kvalitet protein og fiber. Svarte bønner, kikerter, linser og kidneybønner er alle gode valg. Lag en hummus dip med kikerter ved å blande dem med sesampasta, hvitløk og olivenolje. Kaste linser i grønnsaksupper for en ernæringsmessig løft, eller blande flere varianter av bønner sammen i en skarp vinagerette dressing for en kald bønne salat.

Low-Fat lav-karbohydrat Vekttap Diet

Populariteten av lav-karbohydrat dietter har vokst de siste årene. Som forskere lære mer om rollene til fiber, sukker og stivelse i våre dietter, mange mener at overdreven karbohydrater forbruk, i tillegg til matvarer som inneholder mye fett, har ført til fedme-epidemien i USA. Ved å redusere mengden mettet fett og raffinerte karbohydrater i kosten din, kan du ta kontroll over din helse og vekt uten å ofre smak.

The American Diet

Det er flere ting du bør vurdere hvis du tenker på å gå på en lav-karbohydrat, lav-fett diett. Det er viktig å huske på at kroppen din trenger proteiner, fett og karbohydrater for å fungere skikkelig. Men gitt det store mengder av bearbeidet, raffinert mat vi spiser i dagens moderne samfunn, er det lett å finne vår diett for å være feil balansert og fylt med mange billig, lett-tilgjengelig mat som er laget med rikelig raffinerte karbohydrater og fylt med usunn mettet og trans-fett.

Matvarer som kaker, kjeks, brød og mange pasta er ofte forbrukes i Amerika på grunn av sin brukervennlighet og lav pris, men disse matvarene gir store mengder raffinerte karbohydrater og fett, og svært lite fiber og protein. Samtidig redusere de totale karbohydratinntak er en utmerket måte å gå ned i vekt og holde seg i form, er det viktig å huske på at kostholdet ditt bør ikke være helt blottet for karbohydrater eller fett

Senke karbohydrat inntaket

Når senke karbohydrat forbruk, kutte ut matvarer som har lite eller ingen næringsverdi for kroppen din. Matvarer som kaker, godteri, hvitt brød, hvit pasta og hvit ris har lite å tilby ernæringsmessig annet enn en massiv dose av raffinerte karbohydrater. Erstatte disse matvarene med mindre deler av hel-korn brød, brun ris, hel-hvete pasta og fersk frukt legger sårt tiltrengte fiber, vitaminer og mineraler i dietten din. Som en ekstra bonus, disse hele matvarer bidra til å avverge sult og cravings på grunn av sin høye fiberinnholdet.

Følge enkle regler i løpet av dagen kan også føre deg til å senke karbohydrat inntaket uten å føle helt fratatt. Velg en "tett" karbohydrat valg per måltid: to skiver av grovt brød for en sandwich, en liten porsjon fullkorn pasta, eller en porsjon brun ris med måltidet. Ikke legg til unødvendige karbohydrater for å fylle deg opp-- i stedet legge til mye grønnsaker og frukt til du er mett. For eksempel, i stedet for som følger med en pizzabit med et brød pinne, følger det med en grønn salat toppet med friske mandler og lett italiensk dressing.

Senke fettinntaket

For å senke fettinntaket, kutte ut fete kjøttprodukter, melk, brenndressinger og iskrem. Fordi du har allerede kuttet ut mange karbohydrat-laden matvarer som kaker, kan du allerede har hjulpet redusere fettinntaket. Erstatte mat som bakken hamburger, fet biffer og stekt kylling med magert kjøtt som kylling bryst, kalkun, magert kjøtt og fisk.

Bytt til skummet melk og magre oster, yoghurt og salat dressings-- bare være nøye med å sjekke etikettene for tilsatt sukker først, fordi mat selskaper ofte fjerne fett og tilsett sukker til "light"-produkter for å gjøre dem smake godt. Hvis du holde øye til ernæring etiketten, vil du være i stand til å finne noe som er både lite fett og sukker.

Sørg for å konsumere mat som nøtter, olivenolje, fisk og frø villig da disse matvarene inneholder hjerte-sunt umettet fett, som er avgjørende for et sunt kosthold.

Ingen Karbohydrater Diet Plan

En karbohydrat-diett er ikke mulig i noen form for langsiktig diett plan. Karbohydrater er nødvendige i et godt avrundet vekttap plan, som de er det som gir kroppen drivstoff og energi. I stedet for å fullstendig kutte ut alle karbohydrater, redusere karbohydrater og velge komplekse karbohydrater over enkle bearbeidede karbohydrater er en bedre løsning for vekttap.

Hva er karbohydrater?

Enkelt sagt, karbohydrater er drivstoff kroppen din trenger for å kjøre. Karbohydrater brytes ned til glukose i kroppen, noe som gir deg energi. Glukose kan brukes umiddelbart av kroppen som energi eller kan omdannes til fettet i leveren og lagret. Karbohydrater finnes i frukt, grønnsaker, stivelse som brød, ris og pasta, melkeprodukter, og noe med tilsatt sukker. Det er to typer av karbohydrater og komplekse karbohydrater og enkle karbohydrater. Komplekse karbohydrater må brytes ned av fordøyelsessystemet før de kan bli konvertert til glukose. Eksempler på komplekse karbohydrater er kostfiber og stivelse. Enkle karbohydrater inneholder sukker som finnes naturlig i frukt, grønnsaker og meieriprodukter, samt behandlet sukker lagt til mat. Komplekse karbohydrater er bedre for kroppen din, og bør forbrukes over enkle karbohydrater.

Å leve uten karbohydrater

Uten inntak av karbohydrater, vil kroppen begynne å forbrenne fett lagret bort. Kroppen vår er fortsatt kablet å overleve hungersnød, så avhengig av hvor mye fett du har lagret, er det mulig å leve uten et inntak av karbohydrater for en kort periode. Fett metabolisme på grunn av en no-carb diett kan være risikabelt, men fordi kroppen kan begynne å ta fettet bort fra organer og viktige området i det forsøk på å holde deg i live. I stedet for å fullstendig kutte ut karbohydrater fra kosten din, velger en lav-karbo diett og forstå hva karbohydrater for å unngå er den beste planen for å opprettholde en sunn vekt.

Alternativer til en Carb-Free Diet

Spise mat som er høy i protein og fiber, samtidig som den begrenser mengden karbohydrater forbrukes er en fin måte å opprettholde energi og forbrenne fett. Relativt få matvarer inneholder noe annet enn protein. Den nærmest som er svært magert kjøtt. Fjærkre og fisk er også interessante komponenter av en diett, sammen med egg og ost (som hver har en svært liten mengde av karbohydrater). Karbohydrater som er bra for kroppen inkluderer de med mye kostfiber, for eksempel bær, fersken og meloner. Stivelsesholdige grønnsaker som poteter og belgfrukter, sammen med noen saft bør unngås mens du prøver å gå ned i vekt, men i det lange løp kan de være i orden i rimelig små mengder.

Å gjøre små endringer i livsstil kan også kutte ut mye av enkle karbohydrater du kan ikke engang være klar over du forbruker. Velge vann over sukkerholdig brus og juice vil kutte ut en masse tomme kalorier. Starte et treningsprogram sammen med en lav-carb high-protein diett vil bidra til å øke muskel tone mens du brenner fett.

Hvordan kontrollere hypoglykemi med en lav-karbohydrat diett

Hvordan kontrollere hypoglykemi med en lav-karbohydrat diett


Hypoglykemi bokstavelig talt betyr "under-søt blod" og brukes til å referere til en patologisk tilstand av lavt blodsukker. Det er en generell beskrivelse, og ikke har en spesifikk definisjon. Hypoglykemi er vanligvis et resultat av behandling av diabetes med insulin og disse pasientene må nøye overvåke deres karbohydratinntak.

Hvordan kontrollere hypoglykemi med en lav-karbohydrat diett

Følg dine måltider så mye som mulig. Hvis du har diabetes, vil du trenger å bli enige om et måltid plan med en registrert kostholdsekspert som passer din livsstil og preferanser.

Spis regelmessige måltider. Det er spesielt viktig at du spiser nok til hvert måltid og ikke hoppe planlagte måltider eller snacks hvis du er utsatt for hypoglykemi.

Match din insulindosen til karbohydrat inntaket nøye. Hvis du hopper over et måltid og ta insulin som planlagt, kan blodsukker fortsatt vil senkes og det blir ingen innkommende sukker for å heve den.

Suppler kosthold med en matbit før engasjerende i fysisk aktivitet, spesielt hvis det er planlagt. Blodsukkeret ditt krav vil øke med ditt aktivitetsnivå, og du trenger for å koordinere dette med karbohydratinntak, spesielt hvis du er diabetiker.

Mål blodsukkeret ofte. Hvis du er hypoglycemic, kan det hende du trenger å spise en matbit å ta med glukose nivå i ønsket område. Det bør fortsatt være på 70 mg / dL til 110 mg / dL rekkevidde når du først våkner opp hvis du ikke er diabetiker. Diabetikere bør ikke tillate at deres glukose nivå for å falle under 90 mg / dL.

Lav karbohydrat diett for hypoglykemi

Lav karbohydrat diett for hypoglykemi


Hypoglykemi er en tilstand der blod glukose, eller blodsukker, faller under det normale. Fordi en av de viktigste kildene til mat som er gjort i blodsukker er karbohydrater, folk med hypoglykemi har flere andre ting å vurdere når du starter en lav-karbohydrat diett.

Betraktninger

Fordi de fleste av kroppens glukose er produsert fra karbohydrater, bør folk som har blitt diagnostisert med hypoglykemi snakke med sin lege før du tar fatt på en lav-karbo diett. Det kan være måter som tradisjonelle low-carb dietter kan slås sammen med hypoglykemiske dietter for å gi fordelene av begge.

Små måltider og gode karbohydrater

Som du ser på en lav-karbo diett, holde spise flere små måltider i hypoglycemic kosthold. Frokost er spesielt viktig, ettersom det setter scenen i kroppen for produksjon av glukose. Flere mindre måltider fungerer best for å opprettholde blodsukkernivået. Det er viktig å spise nok på ett måltid for å generere nok energi til å gjøre det til neste måltid, men ikke å spise så mye at kroppen din er overveldet med blodsukkeret.

En måte å gjøre en low-carb diett arbeid med en hypoglycemic kosthold er å fokusere på sunne karbohydrater, som hele korn og de som finnes i frukt og grønnsaker. Ved å erstatte raffinerte karbohydrater med sunnere karbohydrater, kan noen av fordelene med en lav-carb diett bli realisert, samtidig som blodsukkeret holde seg normal.

Controversy

En annen grunn er det viktig å snakke med legen din før du starter en kombinert low-carb diett og hypoglycemic kosthold er at en rekke medisinske fagfolk har antydet at hypoglykemi kan være, faktisk, forårsaket av en mangel på karbohydrater i kosten. Hvis dette er tilfelle, kan gå på en lav-karbo diett virke mot sin hensikt for personer med hypoglykemi.

Hypoglykemi Ingen karbohydrat diett

Folk diagnostisert med hypoglykemi ofte lete etter måter å finne lindring fra sine lave blodsukker episoder. Mens noe kontroversielt, er noen dietitians anbefale dietter med karbohydrater begrenset til 20 g om dagen for personer med hypoglykemi. Forutsetningen er at hvis matvarer med lav glykemisk indekser er spist, vil episoder med lavt blodsukker reduseres. En no-karbohydrat diett kan produsere raske vekttap, nyttig for folk som sliter med diabetes type 2, en ofte medfølgende tilstand. Forstå det grunnleggende av en hypoglykemi no-karbohydrat diett kunne gi en nyttig start til å kontrollere tilstanden.

Protein

Når du er på en no-karbohydrat diett, de fleste av dagens kaloriene kommer fra protein. Biff, fjærfe, svin og fisk har nesten ingen karbohydrater. Når du er på en no-karbohydrat diett, tilberede kjøtt ved baking, grilling, sauteeing, eller til steking. Ost og egg, to andre kilder til protein, inneholder små mengder karbohydrater, og de er akseptabelt på en no-carb diett i begrensede mengder. Smelte ost på et stykke kjøtt eller spise et egg-og-ost omelett til frokost er to måter å spise en tilfredsstillende, no-karbohydrat diett mens du prøver å behandle hypoglykemi.

Grønnsaker

Mange grønnsaker har svært få karbohydrater. Salat, brokkoli, selleri, blomkål og agurk er alle viktige kilder til vitaminer som vil holde det totale karbohydratnivået for et måltid på et minimum. Salater kan være en no-karbohydratrikt måltid, så lenge ting som krutonger og høy sukker salatdressinger unngås. Dressinger som bleu ost eller Caesar vanligvis har svært få karbohydrater. Legge grønnsaker til proteinkilde er måten å spise en lav-karbohydrat måltid samtidig som det gir variasjon. Grønnsaker som gulrøtter, poteter, mais og squash bør unngås når du er på denne dietten, da disse stivelsesholdige grønnsaker har betydelige nivåer av karbohydrater.

Substitutter

Brød, frokostblandinger, frukt og dessert må unngås på en no-karbohydrat diett. Fordi dette unngåelse er svært vanskelig for noen mennesker, ved hjelp av vikarer er en måte å unngå å gi etter for fristelsen av høy-karbohydrat matvarer. Lav-karbohydrat brød og tortillas er tilgjengelige på dagligvarebutikker, og når det spises i moderate mengder, kan ingen-carb dieters forbli under den grensen på 20 karbohydrater per dag. Frukt er notorisk høy i karbohydrater og må unngås. Mange matvarer finnes på markedet med kunstige søtstoffer som kan fylle dessert cravings uten å krasje dietten. Lav-karbohydrat iskrem, godteri barer, og cheesecakes vil tillate en no-carb dieter å ha dessert mens stikker til dietten.

Oppsummering

Ingen-karbohydrat dietter kan være vanskelig, men mange mennesker har hatt enorm suksess med å miste vekt, noe som i sin tur bidrar til å redusere hypoglykemiske episoder. De fleste som lykkes med denne dietten rapport at å få gjennom de to første ukene er det vanskeligste, men etter det, cravings for karbohydrater avta bemerkelsesverdig. Holde karbohydrat grensen til 20 gram hver dag ved å spise hovedsakelig proteiner og grønnsaker vil gjøre dette synes som en av de enkleste dietter tilgjengelig. Oppsøk lege hvis du gjør radikale endringer i kostholdet ditt, eller hvis du har medisinske tilstander.