Digidexo.com

osteoartritt ikjeve

Greater bakhodet Nervesmerter syndrom

Greater bakhodet Nervesmerter syndrom


Sjansen er at du har hatt utallige hodepine i din levetid. Dessverre, hodepine florerer i vår kultur. Om lag 90 prosent av alle voksne har opplevd, eller vil oppleve, en spenningshodepine, som er klassifisert som en primær hodepine, sammen med migrene, cluster hodepine og større occipital nervesmerter syndrom. Sekundære hodepine oppstå fra andre sykdommer, slik som hjernetumorer og hjerneslag. Den tredje kategorien omfatter ansikts smerter og andre typer hodepine smerte. Denne tre-lags system for å snakke om hodepine ble utviklet i 2007 av International Headache Society, melder MedicineNet.com.

Betydning

Selv om det ikke er et begrep som folk er vant til, er nervesmerter syndrom en ganske hyppig årsak til hodepine smerte. Det bør bemerkes at occipital nevralgi syndrom, en primær årsak til hodepine kan også falle inn under den sekundære kategorien hodepine, spesielt når tumor, blødning eller osteoartritt oppstå.

Funksjoner

Syndromet har fått navnet sitt fra de berørte spinalnerver. Jo større occipital nerver - to nervesammenkoblinger - befinner seg i regionen i det andre og tredje ryggvirvler i nakken. Smerten mennesker opplever er filt bak øynene, og spesielt i nakken, flytte til fronten, bak og på sidene av hodet. Mange tilfeller av større occipital nervesmerter syndrom kan være skylden på nakkemusklene som er kronisk kontrahert, men andre kilder har vært fant.

Årsaker og symptomer

Blant de tallrike årsaker til neuralgi syndrom er viral infeksjon, inflammasjon av blodkar, diabetes, gikt, svulster som påvirker det andre og tredje virvler, cervical disk sykdom og komprimering av de større eller mindre occipitale nerver eller andre og tredje vertebrale nerverøtter degenerasjon.

Smerten av større occipital nervesmerter syndrom er ikke ulikt det av en migrene eller cluster hodepine mennesker opplever en smerte som både brenner og banker og kommer og går. Basen av skallen og på siden av hodebunnen blir påvirket for en stor del. Det er noen ganger skalp ømhet ved palpasjon.

Diagnose

Målrettet nevralgi syndrom kan være vanskelig i beste fall, gitt alle typer hodepine smerte en person kan oppleve, sier NeurosurgeryToday.org. Din lege vil bestille diagnostiske tester, men ikke før du utfører en fysisk eksamen og få en medisinsk historie. Uvanlig funn kan be din lege for å teste videre. Magnetic resonance imaging (MRI) og CT scan (CT) er verdifulle verktøy i diagnostisering nervesmerter syndrom, som de gir et klart bilde av de større occipital nerver og grensesnittet med ryggmargen og kanalen.

Behandling

Nonsurgical behandling av valg tjene til å døyve eller drepe smerte. Blant disse er anvendelsen av varme samt fysioterapi og massasje. Muskelavslappende og betennelsesdempende legemidler er ofte nyttig. Blokkerer nervene med steroider er en mer invasiv tilnærming som ikke anbefales for langsiktig lettelse.

Når alt annet svikter, er kirurgi et alternativ. Mikrovaskulær dekompresjon kirurgisk eksponerer de berørte nerver slik at de kan flyttes bort fra regionen av komprimering. Occipital nerve stimulering feeds elektriske impulser til occipital nerver, blokkerer smerte meldinger.

Radikulopati Vs. Nevropati

Radikulopati Vs.  Nevropati


Komponenter i nervesystemet har ekstremt komplekse ennå vitale funksjoner i kroppen. For eksempel, i sentralnervesystemet (CNS), som omfatter ryggmargen og hjernen, fungerer som både informasjonsbehandling og kommando midten av kroppen. Nervene i det perifere nervesystemet, på den annen side bærer meldinger fra CNS til resten av kroppen. Uavhengig av deres funksjon, nerver er utsatt for forskjellige forstyrrelser, inkludert neuropati og radikulopati. Sistnevnte har likheter og forskjeller verdt å merke seg.

Nevropati

Uttrykket nevropati refererer ikke til en spesifikk sykdom. Snarere er det en fellesbetegnelse som beskriver ulike sykdommer i nervesystemet. Tallrike kategorier av neuropati foreligger, på grunnlag av deres kliniske manifestasjoner, så vel som plasseringen, funksjon og spesifikke typer av de berørte nerver. For eksempel, selv om uttrykkene "nevropati" og "perifer nevropati" brukes ofte om hverandre, perifer neuropati refererer faktisk til feil på nervene utenfor hjernen og ryggmargen. I motsetning til dette er radikulopati en lidelse ved eller nær roten av enhver nerve langs ryggraden. Således er radikulopati en type nevropati.

Radikulopati

Medicine.net indikerer at selv om radikulopati kan forekomme i ethvert område av ryggraden, lumbar og cervical radikulopati er de mest hyppige manifestasjoner av sykdommen. Korsrygg radikulopati påvirker nerver i korsryggen, mens cervical radikulopati refererer til forstyrrelser av nerver i nakken. Thoracic radikulopati, som omfatter den midtre delen av ryggraden, er mindre vanlig, sier Medicine.net. Radikulopati kan være forbundet med følgende vilkår: quadriplegia, eller lammelse av alle lemmer og overkropp; paraplegi, eller tap av funksjon i underekstremitetene; og isjias, eller isjiasnerven betennelse.

Årsaker

Ifølge Robbins & Cotran Pathologic Basis of Disease, kan nevropati har et bredt spekter av årsaker, inkludert: traumatiske skader, svulster, giftstoffer, visse legemidler, betennelser, visse vitaminmangel, stoffskiftesykdommer, genetiske defekter, infeksjoner, auto-immune lidelser, og systemiske sykdommer, så som diabetes. Radikulopati, på den annen side, resulterer generelt fra nerver, irritasjon eller utilstrekkelig blodtilførsel. Mulige årsaker inkluderer skiveprolaps, et bein anspore fra osteoartritt, fortykningsmidler leddbånd, diabetes, tumor, infeksjon og skoliose, samt degenerasjon eller traumatisk skade i ryggraden.

Symptomer

De vanligste symptomene for både nevropati og radikulopati er smerter, nummenhet og prikking i armer og / eller ben. Imidlertid kan forskjellige symptomer resulterer fra enten lidelse, avhengig av nerver er involvert. Medicine.net notater, for eksempel at radikulopati pasienter vil sannsynligvis oppleve følgende: svakhet, smerter i korsryggen som strekker seg ned til et lavere lem; midt ryggsmerter som sprer seg til brystet; eller smerte i faste deler av halsen eller rygg. I motsetning til dette kan andre typer av neuropati bli livstruende, spesielt når lunge og hjerte-funksjonen er berørt.

Diagnose

Diagnostiske fremgangsmåter for nevropati og radikulopati er like, i henhold til Medicine.net. Faktisk, de første trinnene i påvisning av begge lidelser er en grundig sykehistorie og fysisk undersøkelse. Mer spesifikt, kan nevrologiske og muskelstyrke testene avslører grov nerve feil. Imaging studier kan da hjelpe finne nerve involvert, mens tester av elektrisk aktivitet er utformet for å bidra til å avdekke spesifikke nerveskader.

Behandling

Medicine.net indikerer at i de fleste tilfeller, konservative valg gir tilstrekkelig lindring av symptomer radikulopati innen tre måneder. Slike alternativer inkluderer å unngå anstrengende bevegelser av nakke og rygg; anti-inflammatoriske legemidler; kiropraktikk eller fysioterapi. Mer alvorlige tilfeller kan det være nødvendig epidural steroid injeksjoner, eller til og med kirurgiske inngrep for å frigjøre den komprimerte nerve.

Risikofaktorer / Forebygging

Eliminere eller kontrollere visse risikofaktorer kan bidra til å forhindre nevropati generelt, og radikulopati spesielt. Kontrollerbare risikofaktorer for nevropati inkluderer eksponering for miljøgifter som bly og arsen; tiamin mangel; mangler på vitaminer B12, B6 og E; overdrevent alkoholforbruk; og diabetes. Angå radikulopati, bemerker Medicine.net en økt risiko med overdreven belastning på ryggraden, overdreven vekt og dårlig muskel condition.

Årsak til skulder og nakke smerter

Årsak til skulder og nakke smerter

Finne årsaken til Pain

Mens han jobbet på jobbene sine, mange mennesker har sine nakker og skuldre holdt i samme posisjon for det meste av arbeidsdagen, men lurer på hvorfor de kjemper nakke og skuldersmerter. De innser ikke at mye av deres ubehag kan bli løst ved å lære riktige måter å sitte og stå. Foruten dårlig holdning, kan nakke og skuldersmerter også være på grunn av sykdom, skader og andre fysiske årsaker. Det viktigste er å finne måter å rette hva som forårsaker smertene slik at du kan gå på å nyte livet.

Muskel-og ligamentskader

Mest nakke og skuldersmerter er forårsaket skader på sener og muskler. For eksempel er bursitt en smertefull tilstand fra hovne bursa (sac demping ledd og muskler). Broken skulderbladene eller rotator cuff skader fra en gruppe av skuldermuskulaturen kan forårsake intens smerte, som kan en nakkeslengskade fra en bilulykke. Senebetennelse er den smertefulle hevelser i sener som kobler muskler til bein. En tilstand som kalles AC separasjon er når ligament kobler skulderblad og kragebeinet er revet eller strukket på grunn av skade eller traume.

Sykdommer som forårsaker nakke og skulder smerter

Arthritis, som i cervikal spondylose, er et eksempel på en sykdom som kan forårsake hals og skuldersmerter. For eksempel er osteoartritt av halsen, også kjent som degenerative disk hals sykdom, en tilstand forårsaket av degenerative forandringer i halsen av ryggsøylen og bein, for det meste på grunn av aldring. Galleblæren sykdom er en sykdom som kan føre til skuldersmerter. Selv om galleblæren smerte er vanligvis i høyre øvre del av magen, kan det også være enten under høyre skulderblad eller mellom skulderbladene.

Dårlig holdning

Slouching er en viktig årsak til nakke og skuldersmerter. Også kjent som en frem hodet, slouching gjør hodet går frem i forhold til brystkasse. Dette tvinger de små nakkemusklene til å stadig holde opp 10-kilos vekt av hodet ditt, holde den fra å rulle fremover, av skuldrene. Dette plasserer en enorm jobb på halsen etter en lang arbeidsdag, og ikke minst uke etter uke.

Sove-og liggeposisjoner

Å sove på en pute som er for flat eller for høy, og støtter ikke hodet kan føre til nakke og skuldersmerter. Å sove på magen i en posisjon med halsen enten bøyd eller vridd kan føre til problemer. Også, lese eller se på TV mens du ligger nede med halsen i en vanskelig posisjon kan føre til smerte.

Hva er Oral Chelation Therapy?

Hva er Oral Chelation Therapy?


Ethylenediaietetraacetic syre, den kjemiske forbindelsen som brukes i chelatering terapi, ble først fremstilt ved å tyske forsker Ferdinand Munz i 1935 og patentert i USA i 1941 EDTA (akronym ved hvilket forbindelsen er kjent) er en syntetisk aminosyre som først ble brukt etter andre verdenskrig for å behandle heavy metal forgiftning. EDTA har evnen til å binde til metall-ioner, og fjerne dem fra kroppen. Oral chelation innebærer inntak EDTA gjennom munnen, og er anerkjent som en effektiv metode for å fjerne tungmetaller. Tungmetaller bygge seg opp i kroppen når de samler seg for raskt til kroppen for å rense dem. Enkeltpersoner er utsatt for og svelges heavy metal på en daglig basis, og de som jobber direkte med tungmetaller kan hope uakseptable tiltak i et hurtig tempo. Tungmetaller som akkumuleres i et individs system inkluderer bly, kvikksølv, nikkel, aluminium, arsen og kadmium. Det er en ubestridelig faktum at tungmetaller er katalysatoren for dannelse og proliferasjon av frie radikaler i organismer. Frie radikaler er den underliggende årsaken til en rekke sykdommer, og venstre ukontrollert, kan vraket ødeleggelse på kroppen. Tilhengere av muntlig chelation posit at regelmessig chelation terapi renser kroppen for disse helse-ødelegge molekyl-størrelse partikler og eradicates eller hindrer et stort utvalg av sykdommer; imidlertid en betydelig andel av helsepersonell disavow disse påstandene.

Stoffer som forårsaker Heavy Metal Akkumulering

Enkeltpersoner skaffe tungmetaller fra et forbausende antall kilder. Bly kan bli innført i kroppen gjennom luftforurensning, hermetiske matvarer, bensin og dets biprodukter, og hårfarge. Bruk av fluorescerende lys, plantevernmidler, batterier og dental amalgam tillater kvikksølv å gå inn i systemet. Nikkel akkumulering oppstår med bruk av keramikk, mynter, hårspray og enkel vann fra springen. Aluminium er funnet i en rekke produkter, inkludert, men ikke begrenset til, aluminium kokekar, aluminiumsfolie, antacida, leppestift og bakepulver. Kadmium er funnet i sigarettrøyk, fungicider, luftforurensning, og kadmiumbatterier. Den dødelige metall arsen er den viktigste ingrediensen i mange insektmidler, treimpregneringsmidler og ugressmidler. Symptomer på kronisk heavy metal toksisitet er hodepine, muskelsmerter, kronisk tretthet, uforklarlig vekttap, kortsiktig hukommelsestap, gastrointestinale plager, tørr, flassende hud, hårtap og angst. Akutte symptomer, som vanligvis ervervet under farlige arbeidsforhold, inkluderer alvorlige magesmerter, feber, anorexia nervosa og kardiovaskulære endringer. Venstre ukontrollert, subtile kardiovaskulære endringer kan føre til hjertestans. Chelation terapi er anerkjent som et levedyktig alternativ for å fjerne farlige metallnivåene og gjenopprette homeostase.

Hva de Talsmenn sier om chelation terapi

Tilhengere av EDTA chelation hevder at regelmessig behandling gir en rekke fordeler. Disse inkluderer, men er ikke begrenset til: oppløsning av grå stær, forbedret syn, kolesterol-reduksjon, forebygging av osteoartritt, fjerning av arterielt plakk, normalisering av kardial arytmi og redusert blodtrykket. Ifølge Dr. Garry Gordon, "chelation terapi er den sikreste og mest effektive måten å rense kroppen av gjennomgripende heavy metal giftstoffer og fjerne aldersakselererkalkavleiringer fra våre hjerte-systemer." (Dr. Gordon er grunnlegger og direktør for Gordon Research Institute, og har vært å gjennomføre vitenskapelig og klinisk forskning i 40 år.)

Motstanden mot Chelation Therapy

Motstanderne av chelation terapi påpeke at, mens behandlingen er den eneste levedyktige alternativet for seriøs heavy metal forgiftning, chelateringsmidler er giftige selv, og bør bare brukes når det er absolutt nødvendig. Potensielle bivirkninger av EDTA chelation inkluderer: alvorlig hud peeling og / eller blemmer, uttømming av muskelstyrke, feber, migrene og frysninger. Mer illevarslende effekter er potensielle nyreskader eller fiasko, og den totale chelation av viktige mineraler. (Små mengder av mineraler er viktig for vedlikehold av homeostase.) Motstanderne hevder også at ingen av de spioneringen fordelene med chelation terapi har blitt bevist av vitenskapelig lyd kliniske studier. Dr. Saul Greens uttømmende studier av chelation terapi har ført ham til å konkludere med at talsmenn 'teorier i forhold til chelation er ikke lyd, og at terapi sikkerhet er "tvilsom".

Spis mat som spiser tungmetaller

Et stort utvalg av dagligdagse matvarer har naturlig chelateringsegenskaper. Den mest lovende av disse, urten koriander (oppdaget av Dr. Yoshiaki Omura), har vist seg å være et utmerket middel for å fjerne overflødig kvikksølv fra kroppen. En daglig ss dette krydderet er tilstrekkelig. Hvitløk er også kjent for sine chelateringsegenskapene, og kan legges til mat eller tatt i tablettform. Andre kjente frie radikaler fiender er vitamin A og E.

Ta vitaminer som foreskrevet

Ikke ta mer vitamin A og vitamin E enn produsenten anbefaler. Mens de fleste vitaminer skilles ut harmløst gjennom urinen, kan store doser av disse to vitaminer være giftig.

Hva er Celebrex For?

Celebrex er en ikke-sterioid anti-inflammatorisk legemiddel tilgjengelig ved resept for behandling av mange medisinske tilstander, inkludert artritt, fibromyalgi og smerte. Produsert av Pfizer og godkjent av FDA i 1998, er Celebrex en tablett som tas oralt.

Feire og leddgikt

Feire er oftest foreskrevet for artritt (betennelse i leddene). Det er oftest foreskrevet for tilstander så som osteoartritt, spinal reumatoid artritt, bursitt, tendenitis og reumatoid artritt. Feire fungerer på arthritic forhold ved å blokkere kroppens evne til felles hevelse å blusse opp eller bli betent.

Feire og Pain

Fordi det er et ikke-steroid antiinflammatorisk middel (NSAIDs) som arbeider for å behandle smerte og redusere hevelse, er Celebrex ofte foreskrevet som et smertestillende medikamenter eller for ekstrem menstrual kramper. Feire fungerer mye på samme måte Motrin eller Aleve ville, men i en sterkere dose.

Bivirkninger

Feire kan føre til at noen mindre bivirkninger som halsbrann, urolig mage, svimmelhet eller utslett. Det er viktig at du forteller legen din om eventuelle forhold som du tror kan være forbundet med at du tar Feire. Store bivirkninger inkluderer brystsmerter, kortpustethet, hevelse, hoste opp blod, rask vektøkning eller svart, blodig avføring. For store bivirkninger, søke akutt medisinsk behandling.

Forholdsregler

Feire bør ikke tas hvis du er gravid, ammer, har magesår eller tidligere magesår eller er for tiden tar en blodet tynnere. Vær forsiktig med å bruke Feire hvis du lider av astma eller har en historie med nyre-eller hjerteproblemer. Ikke ta Celebrex hvis du har leverproblemer, med mindre under en lege strengt oppsyn. Fortell legen din hvis du lider av høyt blodtrykk før du tar Feire.

Advarsel

Som med alle ikke-steroide anti-inflammatoriske resepter, kan bruker Feire øke sjansen for hjerteinfarkt eller slag som kan føre til døden. Feire bør aldri brukes etter en hjertestans eller kirurgi. Noen ganger Feire kan føre til alvorlige hudsykdommer, blødning eller sår, som kan føre til døden. Snakk med legen din om ytterligere bivirkninger ved bruk Feire.

Patofysiologien Artrose sykdom

Osteoartritt, også referert til som en degenerativ leddsykdom, er den mest utbredte form av artritt. Artrose utvikler seg gradvis over tid som brusk i leddene slites ned. Artrose kan forårsake ledd til å bli smertefull, stiv og virke større. Det slår oftest ledd i ryggrad, hofter, knær og hender. Behandlinger er tilgjengelige for å bidra til å lindre smerten ved slitasjegikt.

Effekter

UMMC sier i de tidlige stadier av slitasjegikt utsiden av brusk blir betent og hoven. Til slutt sprekker (splitting) og groper (små hull) utvikle seg i brusk.

Som osteoarthritis forverres ytterligere vev er tapt og brusken stivner. Denne dysfunksjonelle kombinasjonen gjør området mer utsatt for skader. Over tid er betydelige mengder brusk ble ødelagt, med tips av bein i leddet forsvarsløs.

Komplikasjoner

Ytterligere problemer kan utvikle seg som kroppen prøver å reparere skadet brusk. For eksempel kan grupper av skadde celler eller væskefylte cyster samles rundt bony områder nær sprekker i brusk. Små sekker med væske kan også vokse i benmarg seg selv og føre til hevelse.

Beinceller kan reagere på herjinger slitasjegikt ved å multiplisere og skape tykke, misdannede plater rundt utsatte områder.

Risikofaktorer

Majoriteten av mennesker som utvikler slitasjegikt er over 40 år ifølge Mayo Clinic kvinner er mer tilbøyelige til å utvikle sykdommen, men årsaken til dette er ikke kjent.

Skader som følge av en ulykke eller når du spiller sport kan øke sannsynligheten for å få slitasjegikt. Noen ganger folk er født med unormale ledd eller feil brusk, noe som kan øke risikoen for artrose.

Symptomer

Symptomene på slitasjegikt ofte utvikles gradvis og intensivere over tid. De vanligste er smerter, ømhet og / eller stivhet i de berørte felles. En rist følelse kan oppstå ved bruk av skjøten. Det kan være mindre fleksibilitet i leddet og i noen tilfeller bein spurs (harde klumper) og hevelse kan forekomme.

Diagnose

Legen din vil utføre en fysisk eksamen og vil trolig ta røntgen og blodprøver for å hjelpe diagnosen artrose.

I noen tilfeller kan legen bruke artroskopi (et lite kamera som kan se inne i leddet) for å diagnostisere kilden til smerte.

Behandling

Mens det er ingen kur for artrose, kan behandlinger redusere smerte og bevare felles bevegelse, slik at du kan gå om din daglige rutine. Når smerten er moderat, kan over-the-counter-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) som ibuprofen (Advil, Motrin, andre) og naproxen natrium (Aleve) hjelpe.

Hvis Artrose smerte blir alvorlig, reseptbelagte smertestillende piller, inkludert kodein og propoxyphene (darvon), kan være nødvendig for å få lindring. Når smertestillende medikamenter ikke klarer å tilby tilstrekkelig lindring, kan kirurgi som protesekirurgi (ledderstatning) være et alternativ.

Hva er årsakene til Bone Marrow Ødem?

Hva er årsakene til Bone Marrow Ødem?

Hva er Bone Marrow Ødem?

Bone Marrow ødem, også kjent som Bone Marrow Ødem syndrom, eller BMES, er en lidelse som fører til margen av bein til å hovne opp og ta på væske. Dette er svært smertefullt, da det setter press mot det indre av benene og er funnet å redusere marg evne til å produsere nye blodceller. Det bokstavelig talt ikke har rom som den trenger for å fylle sin funksjon, selv om den første utbruddet av overflødig væske tjener til å hjelpe blodceller som allerede er opprettet i sirkulasjon. Heldigvis er BMES en selvbegrensende lidelse som fades et gjennomsnitt på tre uker etter den første utbruddet. Diagnosen er utført med MRI-teknologi.

Artrose

Artrose er en kronisk sykdom hvor bindevevet i leddene er sakte erodert. Dette skjer gjennom oppbygging av avfall mineraler rundt fugene samt av slitasje over tid. En korrelasjon er til stede som i nesten 80% av BMES tilfeller pasienten hadde også osteoartritt. Vanligvis, stedet for BMES var på hodet av femur som kobles inn i kneet. Det er postulert at dette kan være en mestringsmekanisme. Legemet kan være å prøve å redusere mineralforekomstene i leddene ved svelling benmargen med væske, som har den bivirkning av skyve nyproduserte blodceller (rød og hvit) av benet og i umiddelbar bruk i hele kroppen.

Trodde Lenker

I de situasjoner hvor Artrose er ikke til stede i BMES lidende, pasienten vanligvis vedvarende et brukket bein kort tid før sykdommen sin debut. BMES er forskjellig fra normal ødem i det, mens det inkluderer en økning i fluidvekt av benmarg, innebærer det også en inflammatorisk respons fra immunsystemet. Det er mulig, men ikke bevist, at BMES er en del av immunsystemet selvforsvarsmekanisme. Det ville hindre smitte av det brukne bein og beinmarg ved oppflamming benmargen, noe som øker den interne temperaturen til et punkt som ville hindre reproduksjon av bakterier og virus, akkurat som en feber.

Hva er degenerative?

Begrepet "degenerative" er ofte brukt som et adjektiv i det medisinske feltet. Det er brukt til en viss gruppe av sykdommer eller medisinske tilstander.

Definisjon

Degenerativ i det medisinske feltet refererer til en tilstand forverres. Det er en tilstand der staten av ens organer, celler eller generelle helse gradvis avtar.

Degenerative sykdommer

Enkelte sykdommer er referert til som degenerative sykdommer. De er preget av gradvis, smertefull og progressiv forverring av vev.

Degenerativ leddgikt

I degenerativ artritt, ben og brusk i en leddene eroderer, noe som resulterer i felles forvrengning. Det er også kjent som osteoartritt, degenerative leddbetennelse og degenerative leddsykdommer.

Arteriosklerose

Arteriosklerose er en annen degenerativ sykdom. Den er karakterisert ved fortykning og tap av elastisitet av blodkar kalt arterieveggene. Det resulterer således i en redusert blodtilførsel.

Misvisende benevnelse

Men det er sykdommer merket "degenerative" som ikke er strengt så. Et eksempel er degenerative plate sykdom: Mens platen degenerasjon er forventet som man blir eldre, den korsryggsmerter det fører kan slutte å vokse verre, eller avta.

Degenerative Disk syndrom

Degenerative Disk syndrom


Degenerative disk syndrom, eller degenerative disk sykdom (DDD), er ikke på langt nær så ille som det høres ut. Faktisk er DDD en ganske vanlig tilbake problem. De fleste mennesker med syndromet vil lide en kronglete skade deres ryggsøylen som påvirker en eller flere disker, de jellylike pute mellom ryggraden ryggvirvlene. Ifølge nettstedet Spine Helse, ca 30% av middelaldrende mennesker lider av syndromet. Hva mer er, vil de fleste mennesker har noen form for spinal nedbrytning i en alder av 60 år.

Betydning

Ryggvirvlene er de enkelte ben som låser sammen i stabler til dannelse av den menneskelige ryggrad. Diskene er myke og squishy runde puter mellom hver ryggvirvel, hindrer de harde bein fra å berøre hverandre. Uten de støtabsorberende disker, kan ryggraden ikke vri og flex. DDD kan oppstå hvor som helst langs ryggsøylen, selv om det har en tendens til å dukke opp i nakke og korsrygg.

Tre flere problemer

Ifølge WebMD, kan DDD presentere i tre andre viktige måter: som en herniated disk, slitasjegikt og spinal stenose. Med en herniated disk, en av ryggraden disker buler unormalt eller blir ødelagt, vanligvis fra skade. I osteoartritt, brusk som omgir ryggvirvlene bryter sammen, vanligvis med alderen, slik at ryggraden til å komprimere. Spinal stenose refererer til en sammentrekning av ryggsøylen som begrenser rommet mellom ryggmargen og kolonnen.

Årsaker

Den ryggraden, i likhet med mange andre deler av kroppen, slites ned med alderen. Det er en nedgang i mengden av væske mellom vertebra og disker. Dessuten kan små sprekker utvikle seg i diskens ytre lag og mykt materiale kan sive ut. Disken kan da sprekke, bryte opp i små biter eller bule.

Symptomer

Smerter langs ryggraden er den mest fremtredende DDD symptom. Smerten har en tendens til å utgå fra korsryggen og er spesielt skarp i sittende stilling.

Behandling

De fleste DDD pasienter kan oppnå betydelig lindring uten kirurgi ved å utnytte anti-inflammatoriske medisiner og smertestillende. Trening sammen med fysioterapi kan være svært effektiv. Disk kirurgi anses bare som et siste alternativ.

Hornhinnesår & revmatiske sykdommer

Hornhinnesår & revmatiske sykdommer


To forhold som kan påvirke folk i alle aldre er hornhinnesår og revmatiske sykdommer. En corneal ulcerasjon er en åpen eller sår direkte på øyet, på hornhinnen. Hornhinnen er klar membran som dekker den fargede delen av øyet, kjent som iris. Reumatiske sykdommer er svekkende sykdommer som kan forårsake inflammasjon, smerte og hevelse av leddene. Folk som lider av disse sykdommene kan lider av kroniske smerter og kan finne det vanskelig å utføre daglige gjøremål i dagliglivet.

Hornhinnesår

En corneal ulcerasjon er oftest forårsaket av infeksjon. Dette kan omfatte bakterier, sopp og virus-infeksjoner. Folk som bruker kontaktlinser har en økt risiko for å utvikle hornhinnen sår, så vel som de som har lidelser som Bells parese. Symptomene forbundet med en hornhinnesår kan inkludere hovne øyelokk, smerte i øyet, røde øyne, rive, pus drenering fra øyet, uskarpt syn og smerter når man ser direkte på sterkt lys. I noen tilfeller kan synlig på hornhinnen en hvit flekk. Behandling for en hornhinnesår kan omfatte fjerning av kontaktlinser, antibiotika øyedråper for å bekjempe infeksjonen forårsaker sårdannelse og muntlig medisiner for smerter. Reseptbelagte øyedråper kan også bidra til å redusere smerter forbundet med denne tilstanden. Personer som utvikler alvorlig hornhinne sår som kan perforere hornhinnen, kan ha behov for å gjennomgå en operasjon kjent som en hornhinnetransplantasjon. Det er viktig å oppsøke lege for eventuelle øyeskader eller øyelidelse. Ifølge Emedicinehealth.com, kan selv mindre øyeskader føre til tap av synet i det berørte øyet.

Artrose

En av de mest vanlige revmatiske sykdommer er osteoartritt. Ifølge WebMd.com, påvirker denne tilstanden ca 27 millioner amerikanere. Osteoartritt bevirker at leddene i kroppen til å slites ned i løpet av en tidsperiode, og dette kan føre til betennelse i leddene, skader på ledd og smerte. Artrose rammer oftest hofter, knær, nakke, fingre og rygg. Symptomene forbundet med slitasjegikt kan omfatte leddsmerter, stivhet, varme leddene, hevelse i de berørte leddene, muskelsvakhet, økt smerte mens du går, vanskeligheter med bøyd over og problemer med å gjennomføre daglige oppgaver som å børste håret eller får kledd. Behandlinger for revmatiske sykdommer som artrose kan inkludere anti-inflammatoriske medisiner, mosjon, redusere stress og hvile.

Lupus

Lupus er en revmatisk sykdom som påvirker millioner av mennesker over hele verden. Årsaken til lupus er ukjent, og det kan føre til symptomer som tretthet, leddsmerter, stivhet i ledd, følsomhet for sollys, utslett over kinnene, håravfall, anemi, blodpropper, anfall, slag, brystsmerter og misfarging av fingre og tær ved eksponering for kulde. For å diagnostisere lupus, kan legen din ta en blodprøve som kalles en antinukleære antistoff test eller ANA. En positiv ANA test er en indikasjon på at pasienten lider av lupus, sier WebMd.com.

Revmatoid artritt hos barn

Leddgikt er en gruppe tilstander som er relatert til leddene i kroppen. Disse betingelsene blir betegnet som en betennelse i felles vev. Den vanligste formen for artritt er osteoartritt, som er forårsaket av traume, infeksjoner eller aldring. Revmatoid artritt er en autoimmun sykdom der kroppens immunforsvar angriper sitt eget cellevekst på grunn av overreaksjon. Selv om folk flest tenker på leddgikt som en eldre persons sykdom, kan barna også bli påvirket.

Onset

Ifølge Michael Miller, en lege og førsteamanuensis i pediatri ved Northwestern University, selv om revmatoid artritt (RA) rammer vanligvis personer over 40 år, kan barna også kontrakt RA. Utbruddet av revmatoid artritt hos barn, ofte referert til som juvenile revmatoid artritt (JRA), kan begynne på barndom eller kan være genetisk i naturen, selv om dette er foreløpig unproved. Sammentrekning av JRA kan bli et stadig mer ødeleggende kronisk tilstand som kan føre til store smerter, betennelse og nedbrytning av felles vev.

Symptomer

Ifølge en Kidshealth.org artikkel anmeldt av Anne Marie C. Brescia, en revmatolog i Wilmington, Del., De første tegn på JRA er oftest leddsmerter og hevelse ledsaget av en varm følelse og stivhet i leddet. JRA påvirker vanligvis bare kneet eller håndleddet leddene i starten, selv om det kan senere spre seg til leddene i hånden samt hofter, ankler og foten leddene. Betennelse i leddene kan føre til feber, sårhet og hevelse og til tider et utslett som kan vises og deretter forsvinner. Halting og en grad av immobilitet kan også være til stede.

Systemisk Revmatoid Artritt

Tilfeller av JRA som får lov til å utvikle seg, på grunn av feildiagnostisering eller mangel på behandling, kan påvirke andre deler av kroppen. Indre organer og kjertler, slik som milt, hjerte og lymfeknuter, kan bli påvirket. Dette kan føre til betennelse av omgivende vev, så vel som dysfunksjoner i blodet som kan forårsake utbruddet av anemi, vekttap og kronisk tretthet. Tidlig påvisning av JRA symptomer kan hindre utbruddet av disse mer alvorlige forhold.

Diagnose

Ifølge Miller, deteksjon av JRA er avhengig av den spesifikke identifisering av årsaksfaktorer. Mange forhold kan presentere leddgikt-lignende symptomer og må utelukkes. Tilstedeværelsen av leddsmerter, hevelse og halthet kan være tilstrekkelig bevis til å kreve ytterligere testing. Blodprøver, røntgen og andre laboratorietester kan bli pålagt å begrense årsaken til symptomene. I noen tilfeller kan iris i øyet presentere bevis for JRA og øyelege kan være den første til å oppdage JRA symptomer, sa Miller.

Behandling

Ifølge Miller, kan effekten av JRA på mange forskjellige områder av kroppen krever samarbeid med en rekke medisinske spesialister til å foreskrive den beste behandling plan. Revmatologer, dermatologer, kardiologer, gastroenterologer og lungespesialister kan alle bli involvert i å anbefale riktig behandling, avhengig av omfanget og alvorlighetsgraden av saken. I tillegg vil fysioterapi sannsynlig være behov for fortsatt behandling etter behandling, sa Miller.

Juvenile Artrose og Revmatoid Artritt

Juvenile Artrose og Revmatoid Artritt


Slitasjegikt og leddgikt er livsforvandlende og ødeleggende sykdommer. De kan rane barn muligheten til å nyte de samme aktivitetene til andre barn deres alder. Begge tilstander er kjennetegnet ved smertefulle symptomer. Selv om begge er kroniske og ingen kur eksisterer, det finnes behandlingstilbud som kan hjelpe treg progresjon og lindre smerten.

Definisjon

The National Institute of leddgikt og muskel-og hudsykdommer (NIAMS) definerer ungdoms leddgikt som "en gruppe av sykdommer som forårsaker smerte, hevelse, stivhet og tap av bevegelighet i leddene." Begrepet juvenil artritt (JA) brukes til å beskrive de 7 typer leddgikt hos barn og unge.

Prevalens

Statistikk fra Lands leddgikt data arbeidsgruppe, publisert på National Institute of leddgikt og muskel-og hudsykdommer nettsted, indikerer ca 294 000 barn mellom fødsel og 17 lider av noen form for leddgikt eller en revmatisk sykdom. Omtrent 1 av 1000 barn utvikler noen form for leddgikt.

Artrose

Artrose (OA) er den vanligste formen for leddgikt hos voksne. Artrose er en degenerativ felles sykdom. Med OA, brusk i leddene bryte ned. Uten brusk som en buffer, ben gni sammen resulterer i smerte, stivhet og tap av bevegelse. OA normalt presenterer i nakken, korsryggen, hender, hofter og knær. OA blir dårligere over tid. Symptomene på osteoartritt og den tilhørende skade oppstår over en periode på mange år.

Revmatoid Artritt

Juvenil revmatoid artritt (JRA) er en av de to klassifiseringsgrupper for kronisk leddgikt. JRA er den mest alvorlige av de artritt typer. Det er en autoimmun sykdom. Det er den nest vanligste formen for juvenil leddgikt. I JRA, angriper immunsystemet vev lining leddene. Sykdommen kan påvirke flere skjøter samtidig. Angrepene kan skje på begge sider av kroppen. Sykdommen kan påvirke andre deler av kroppen som hjerte, øyne og lunger. Sammen med de generelle symptomer, de spesifikke symptomer assosiert med JRA inkluderer muskelsvakhet, følelsen syk og tretthet. Symptomene på JRA utvikle seg raskt over en periode på noen uker eller måneder. Alvorlig skade fra JRA kan forekomme i løpet av kort tid.

Årsaker

Flertallet av JA tilfellene oppstår når kroppens immunsystem angriper friske organer eller vev. Legene vet ikke hvorfor immunforsvaret identifiserer feilaktig friske organer som fremmede inntrengere. Forskere tror to faktorer kommer sammen hos barn som utvikler JA. Først den genetiske sammensetningen av barnet gir ham en tendens til å utvikle sykdommen. For det andre, noe som fra omgivelsene, for eksempel en kald eller virus, som utløser starten av sykdommen.

Behandlingstilbud

JRA kan ikke forebygges eller kureres. Antirevmatiske medikamenter kan redusere progresjon og smerte av sykdommen og øke levealder, ifølge den australske regjeringen avdeling for helse og aldring. Metoder uten behandling omfatte fysioterapi og komplementære og alternative behandlingsformer.

The Flu & Joint Pain

The Flu & Joint Pain


Influensa eller influensa, er en smittsom infeksjon forårsaket av et virus som først og fremst angriper luftveiene. Når viruset påvirker andre deler av kroppen, kan du få symptomer som leddsmerter.

Identifikasjon

En felles består av bein, brusk, og en væskefylt sekk kjent som en bursa som puter bein. Når viruset angriper bursa, fører det betennelse og smerter som kan være alvorlig.

Funksjoner

Felles smerte forårsaket av influensa påvirker flere ledd, i motsetning til en degenerativ sykdom som osteoartritt, som innebærer isolerte skjøter.

Effekter

The Centers for Disease Control and Prevention (CDC) anbefaler over-the-counter (OTC) smertestillende som for eksempel paracetamol, ibuprofen eller naproxen for leddsmerter relatert til influensa. Legen kan også foreskrive en antiviral medisin for å redusere alvorlighetsgraden og varigheten av symptomene.

Tips

Fordi mange OTC hoste og forkjølelsesmedisiner inneholder paracetamol eller ibuprofen, er det viktig å lese medisinering etikettene slik at du ikke ta en dobbel dose av disse smertestillende midler.

Betraktninger

Personer med leddsmerte forårsaket av visse typer artritt, slik som reumatoid artritt og lupus, er mer utsatt for influensarelaterte komplikasjoner. Dette er fordi den underliggende sykdommen, så vel som de steroider som brukes til å behandle den, svekker immunforsvaret.

Advarsel

Ved hjelp av aspirin for barn eller ungdom med influensa kan føre til en alvorlig sykdom som kalles Reyes syndrom.

Hvordan identifisere autoimmune sykdommer

Lær om autoimmune sykdommer som revmatoid artritt, slitasjegikt, lupus, fibromyalgi og andre påvirker mer enn førti millioner mennesker.

Hvordan identifisere autoimmune sykdommer

Hvordan identifisere autoimmune sykdommer

Immunsystemet i kroppen produserer antistoffer for å bekjempe eventuelle infeksjoner om det er bakterier, sopp, eller kreft. Enhver mikroorganisme som invaderer kroppen vår holdes i sjakk, og det er ødelagt av immunsystemet i kroppen vår. Enhver inntrenging av en mikroorganisme varsler immunsystemet og det produserer antistoffer mot den bestemte mikroorganisme for å ødelegge det som kan føre til en rekke autoimmune sykdommer.

Det finnes ulike typer immunsystemproblemer som skal noteres og kan deles inn i kategorier. En kategori av problemene er de immunsviktlidelser. Det kan være primær eller ervervet. En annen kategori av immunsystemet lidelser er de autoimmune sykdommer hvor immunsystemet angriper sine egne celler. Resultater av slike angrep kan føre til autoimmune sykdommer såsom reumatoid artritt, osteoartritt, lupus, fibromyalgi for å nevne noen.

Artrose, noen ganger kalt degenerative leddsykdom, noe som resulterer når demping brusk i leddene bryte ned, forårsaker smerte og stivhet. Det er den vanligste typen leddgikt, vanligvis påvirker folk etter alder av førti-five.Rheumatoid leddgikt, er en autoimmun sykdom som inflames slimhinnen i leddene. Revmatoid artritt er et av de mest alvorlige og invalidiserende typer arthritis.Fibromyalgia, er en kronisk smertelidelse som forårsaker tretthet, søvnforstyrrelser, og utbredte smerter i muskler og sener, spesielt i nakke, rygg, skuldre og hofter. Det påvirker hovedsakelig women.Gout, er en smertefull tilstand som kan angripe både små og store ledd, oftest begynner i begynnelsen i stortåen. Urinsyregikt rammer hovedsakelig menn og postmenopausale women.Lupus, er en alvorlig autoimmun lidelse som kan inflame og skade ledd og annet bindevev i hele kroppen. Det påvirker hovedsakelig women.Juvenile leddgikt refererer til alle typer leddgikt som rammer barn. Revmatoid artritt er den vanligste typen av juvenile leddgikt sammen med andre former for lupus og Bekhterevs sykdom, påvirker barn under seventeen.Other typer autoimmune lidelser omfatter infeksjoner i ledd (infeksiøs artritt), fusing av ryggraden (Bekhterevs sykdom ) eller en herding av huden og indre organer (sklerodermi).

Forskere er usikre på hva som forårsaker de fleste typer autoimmune sykdommer. Imidlertid er det noen kjente risikofaktorer.

Hint

  • Kosttilskudd som inneholder vitamin C og vitamin E, mineraler som sink, jern og selen kan tas for å forbedre immunforsvaret og unngå eller å styre autoimmune lidelser. Matvarer som er rike på vitamin C er sitrusfrukter, grønn paprika, meloner og brokkoli. Helkornprodukter og vegetabilske oljer er rike på vitamin E. Kjøtt, tørkede bønner og tofu har rik Iron innhold. Fisk, korn og nøtter har rik selen innhold.
  • Dobbelt så mange kvinner som menn får autoimmune sykdommer.
  • Noen typer leddgikt, inkludert svakhet i ledd eller bein, kan være arvelig.
  • Sport eller arbeidsaktiviteter kan slites bort brusk i leddene

Rheumatology Sykdommer

Rheumatology sykdommer er de som involverer kroppens vev og ledd. Reumatismespesialister løse slike helseproblemer som artritt, inkludert osteoartritt og reumatoid artritt, samt muskel-sykdommer. Alle autoimmune tilstander er et hovedanliggende for reumatolog. Diagnosen og behandlingen kompliseres av det faktum at hundrevis av sykdommer er ansett å være Rheumatology sykdommer.

Revmatoid Artritt

Med revmatoid artritt, slimhinnen i et individs ledd blir betent; at personen kan oppleve et tap av funksjon samt ekstrem smerte som er vanskelig å lindre.

Artrose

Med slitasjegikt, har brusk i pasientens ledd brutt ned; som et resultat, bein gni sammen, inhibering av bevegelsen på grunn av smerte, så vel som stivhet.

Bløtvev Issues

Problemer som senebetennelse, repetitive stress skader og carpal tunnel syndrom er alle typer muskel-og skjelettplager som ofte behandlet av reumatolog.

Lupus

Hud, ledd og blodceller, så vel som indre organer, kan bli påvirket av den inflammatoriske autoimmune problem som kalles lupus.

Sjøgrens syndrom

Sjøgrens syndrom kan påvirke ledd samt indre organer; Det er en autoimmun sykdom som påvirker hovedsakelig eldre kvinner, og kan være vanskelig å diagnostisere.

Hvordan måle din BMI

BMI er din kroppsmasseindeks, en god indikator på generelle fett. Overskudd av fett kan føre til høyt blodtrykk, hjertesykdom, diabetes, noen kreftformer, osteoartritt og hjerneslag. Det er lett å regne ut din BMI og overvåke det regelmessig.

Hvordan måle din BMI

Prosedyre

•  Vei deg på en nøyaktig skala. Skriv ned din vekt. Mål din høyde mens barfot med et målebånd. Skriv din høyde ned i inches. Formelen for å regne ut BMI er vekt delt på kvadratet av høyden.

BMI beregnes i det metriske systemet, så konvertere inches og pounds til beregninger. For eksempel vil konvertere høyden på en person 63 inches høy, endre inches til meter ved hjelp av denne formelen: 63 x 0,025 (det metriske omregningsfaktor) = 1,575 meter. Slik konverterer du en person som veier 125 pounds til kilo: 125 x 0,45 (det metriske konverteringsfaktor) = 56,26 kg.

Bruke measurments ovenfor for å beregne BMI, Square høyden: 1.575 x 1.575 = 2,480625. Nå deles vekten av squared høyde: 56,25 / 2,480625 = 22.7. BMI for denne personen er 22,7 og er i normalområdet. Erstatte din metrisk høyde og vekt i ovennevnte formler for å regne ut din BMI.

Sammenlign din BMI til standardskjema: BMI under 18,5 regnes som under-normal kroppsfett. BMI 18,5 til 24,9 er normalt fett. BMI 25 til 29,9 er over normal og overvektig. BMI på 30 eller høyere er overvektige. Hvis din BMI er ikke i normalområdet, bør du prøve å gå ned i vekt.

BMI ikke måler muskler, så hvis du er tung med mye muskler, kan det hende at BMI skala ikke være nøyaktig for deg. Menn og kvinner bruker samme BMI diagram.

Hva er Papaya enzymer som brukes for?

Papaya enzymer er hentet fra papaya, som er en frukt som er hovedsakelig dyrket i Mexico og andre varme til varmt klima. Papaya har en lik ananas eller fersken smak. Papaya enzymer har blitt brukt i århundrer for sine kraftige positive effekter på generell helse. Effektene av Papaya enzymer er mangfoldig og det er definitivt verdt å vite deres effekter før du legger papaya til kosthold eller kjøpe papaya enzym kosttilskudd.

Synet Protection

Papaya enzymer har vist seg å hjelpe til å holde synet ditt. WHFoods rapporter: "Data rapportert i en studie publisert i Archives of Ophthalmology viser at det å spise tre eller flere porsjoner frukt per dag kan redusere risikoen for aldersrelatert makuladegenerasjon (ARMD), den primære årsaken til synstap hos eldre voksne, med 36%, sammenlignet med personer som bruker mindre enn 1,5 porsjoner frukt daglig. " Vitaminene A, C, E er alle arrangører av sunne syn, og de alle finnes i de enzymer av papaya.

Immune System

Den høye konsentrasjonen av vitamin A og C gjør papaya ekstrakt stor for å forsterke immunforsvaret. Papaya er som gulrøtter i at de er lastet med vitamin A, men de er også lastet med vitamin C, noe som gjør dem en all-around stor immunsystem booster. I stedet for å spise gulrøtter for å få vitamin A og appelsiner for å få vitamin C, kan du bruke papaya enzymer i ett slag.

Anti-inflammatorisk virkning

Noen papaya enzymer bidra til å redusere betennelser og helbrede forbrenninger. Disse enzymene kalles papain og chymopapain. Mange av vitaminer i papaya, inkludert vitamin C og E og beta-karoten, også bidra til å redusere betennelse. Papaya enzymer kan benyttes for å redusere inflammasjon forårsaket av astma og osteoartritt. Selv ikke en mirakelkur, har de vist seg å hjelpe lider av disse smertefulle sykdommer.

Beskyttelse mot Revmatoid Artritt

En studie presentert i Annals av revmatiske sykdommer, som ble trukket fra 20.000 fag, fant at vitamin C kunne bidra sterkt med betennelse forårsaket av revmatoid artritt. Selv papaya enzymer hjelpe med betennelse generelt, er det verdt å merke seg at de hjelper sterkt med revmatoid artritt, som denne fryktelige sykdommen rammer så mange mennesker.

Unngå Emfysem

Richard Baybutt, førsteamanuensis i ernæring ved Kansas State University, har funnet at røyking kan føre til en mangel på vitamin A. Han fant at dyr matet en vitamin A-mangelfullt kosthold tendens til å utvikle emfysem. Enda mer overraskende, fant han at røykere med en diett høy i vitamin A var mye mindre sannsynlighet for å utvikle emfysem. Hvis noen du kjenner er en røyker, oppmuntre ham eller henne til å ta papaya enzymer.

Glucosamine bivirkninger

Glukosamin, også kjent som glukosamin sulfat, er et kosttilskudd som vanligvis tas for osteoartritt og andre ledd komplikasjoner. Glukosamin er en forbindelse som finnes naturlig i brusk. Dette er en over-the-counter supplement som mange tar det for ulike forhold og har positive resultater med få bivirkninger.

Struktur

Glukosamin er en amino-sukker, noe som betyr at den er lik et sukker, men har en aminogruppe (-NH2) i stedet for en hydroksylgruppe (-OH). Siden glukosamin er en syntetisk versjon av et naturlig stoff, er kroppen i stand til å absorbere det med minimale bivirkninger.

Funksjon

Opplysning glukosamin kan forbedre evnen til bruskceller, kalt kondrocytter, for å øke produksjonen av molekyler for den ekstracellulære matriks. Disse molekylene, kalt hyaluronan og proteoglykaner, gi brusk sine støtdempende egenskaper. Hvis produksjonen av disse molekylene er kompromittert, kan brusken bli skadet.
Denne funksjon av glukosamin gjør det til en kandidat for å hjelpe i behandlingen av osteoartritt, særlig av kneet. Andre forhold som kan ha nytte av glukosamin tilskudd (mer forskning er nødvendig) er kronisk venøs insuffisiens, revmatoid artritt og kjeve (kjeve) leddlidelser.

Bivirkninger

Vanlige bivirkninger av supplerende glukosamin er mageproblemer, hodepine, søvnløshet, døsighet, hudreaksjoner og følsomhet for solen. Flere alvorlige bivirkninger er oppkast, kvalme, diaré, magesmerter, tap av appetitt, forstoppelse og oppblåsthet. Disse mer alvorlige bivirkninger er sjeldne, men hvis oppstått, bør du slutte å bruke og kontakte legen din.
I noen svært få tilfeller har pasienter rapportert midlertidige økninger i blodtrykk og hjerterytme og selv hjertebank.

Forsiktighetsregler

Alltid konsultere en lege før du tar noen medisiner, selv kosttilskudd. Pasienter med diabetes bør være forsiktig, som effekten av glukosamin på insulinnivået ennå ikke er godt kjent. Også pasienter med nyreproblemer bør være forsiktig fordi glukosamin elimineres i urinen og kan forårsake økt proteinnivåer i urinen. De med unormal nyrefunksjon kan eliminere glukosamin fra kroppen saktere, og dermed forårsaker flere problemer.
Kvinner som er gravide eller ammer bør ikke ta glukosamin som det ikke er nok forskning til å fastslå effekten på fosteret.

Allergier

Supplerende glukosamin kan gjøres ved hjelp av skall av skalldyr, inkludert reker, krabber og andre. De som er allergisk mot skalldyr, eller har følsomhet for jod, bør være forsiktig når du tar glukosamin. Noen studier tyder på at mengden av skalldyr til stede i glukosamin supplement er så liten at det ikke vil utløse en allergisk reaksjon, men forsiktighet bør fortsatt brukes.
Symptomer på en allergisk reaksjon kan være hevelse i halsen. Glukosamin har også blitt rapportert å forverre astmasymptomer.

Fordeler med Aloe Vera Gel Caps

Ofte aloe vera brukes eksternt, og er fantastisk for lindrende og helbredende hudirritasjoner. Men aloe vera er også et flott supplement når det tas internt. Aloe vera gir mange helsemessige fordeler og hjelper folk med å håndtere visse vilkår. Og aloe vera kosttilskudd kan bli funnet i enkle å ta gel caps. Les videre for å finne ut om aloe vera gel caps kan hjelpe deg.

Vitaminer og næringsstoffer

Aloe vera inneholder flere vitaminer og andre næringsstoffer som er svært gunstig. Disse inkluderer vitamin A, vitamin C, vitamin E, B-kompleks vitaminer, folsyre, kalsium, jern, polysakkarider og lipider (bra for hud helse), steroler (bra for å senke kolesterolet), enzymer (for fordøyelsen), fettsyrer (bra for hjertet og blod) og 22 essensielle aminosyrer (hvor legemet bygger protein).

Fordøyelsen Helse

Aloe vera er et godt supplement for å få hjelp med fordøyelsesproblemer som forstoppelse, IBS, Crohns sykdom, magesår og sure oppstøt. Aloe vera bidrar til å helbrede og vedlikeholde veggene i fordøyelseskanalen for å forebygge skader og sykdom. Dessuten kan det hjelpe med kvalme. Aloe produkter som inneholder hele bladet har en lakserende effekt, hjelper naturlig med forstoppelse.

Muskel og Joint Health

En aloe vera supplement kan også bidra til å opprettholde muskel og leddhelse. Det fremmer cellevekst i disse områdene, fungerer som en anti-inflammatorisk stoff og hjelper cellene fungerer ordentlig for sunne muskler og ledd og lindring av muskel-og leddsmerter. Aloe vera har vist seg å hjelpe til med slike problemer som reumatoid artritt, osteoartritt og såre muskler.

Immunitet Support

Aloe vera er en naturlig kilde til antioksidanter, som hjelper til med å blokkere frie radikaler, et biprodukt av metabolismen som kan føre til flere plager, og kan også føre til tidlig aldring. Å få en sunn dose av antioksidanter hver dag kan bidra til å holde deg frisk og ser unge i lang tid. Aloe vera inneholder også antibakterielle egenskaper, og kan hjelpe rense kroppen for dårlige bakterier og hjelpe immunsystem fungerer riktig.

Dental Health

Tro det eller ei, er aloe også bra for tannhelsen. De antibakterielle og antimikrobielle egenskaper kan bidra til å holde munnen fri for tann råtnende bakterier for å forhindre hulrom. Også fordi aloe hjelper i ny cellevekst, kan det hjelpe i reparasjon av ødelagte tenner og tannkjøtt.

Bivirkninger av Glucosamine og MSM

MSM lange navn er methylsulphonylmethane, men du kan finne det oppført under en rekke synonymer. Det samme gjelder for glukosamin. Glukosamin er produsert som et sulfat, hydroklorid og chlorohydrate og kombinert med MSM og andre kosttilskudd.

Interaksjoner

Glucosamine i noen form kan tynne blodet, så vær forsiktig hvis du tar blodfortynnende som warfarin eller har blødningsforstyrrelser. MSM har ingen kjente interaksjoner med legemidler eller andre kosttilskudd.

Vanlige bivirkninger

Listen over vanlige fysiske bivirkninger av å bruke glukosamin inkluderer en urolig mage, hodepine, sol følsomhet, tøffere negler, søvnløshet, døsighet og hudreaksjoner. Bivirkningene for MSM er like og inkluderer kvalme, trøtthet, oppblåsthet, hodepine og kløe.

Sjeldne Effects

Sjeldne bivirkninger rapportert fra glukosamin bruk er flatulens, diaré, forstoppelse, halsbrann, kvalme, magesmerter, tap av appetitt og sporadisk oppkast. Kvinner som er gravide eller ammer bør ikke bruke glukosamin og, som en forholdsregel, MSM.

Allergier

De fleste glukosamin kosttilskudd er produsert fra shell fisk, så hvis du er allergisk mot skalldyr ta ekstrem forsiktighet for å velge glukosamin kosttilskudd. MSM har allergi reaksjoner for noen.

Betraktninger

Glukosamin anvendes i kombinasjon med MSM, kondroitin og Vitamin C har vist seg lovende i behandling av osteoartritt. MSM kan lindre smerte fra leddgikt og muskelsmerter og øke immunforsvaret.

Advarsler

Konsultere med en medisinsk profesjon før du bruker disse kosttilskudd dersom du bruker blodfortynnende eller insulin. Dersom du har nyre-eller leverproblemer snakke med legen din før du bruker glukosamin og MSM.