Digidexo.com

UHC & HCPCS Koder for Varicose Vein Prosedyrer

Helsesektoren vanlig prosedyre Coding System, eller HCPCS, er et sett av prosedyrekoder for helsepersonell. HCPCS koder inkludere og er basert på gjeldende prosedyre Terminologi eller, CPT, etablert av American Medical Association. Siden 1978 har HCPCS blitt brukt til å beskrive konkrete medisinske prosedyrer og brukes av private helseforsikringsselskaper samt Medicare og Medicaid bestemme valgbarhet og skadebehandlingen. 1996 helseforsikring bærbarhet og Accountability Act of 1996 mandat bruk av HCPCS koder for helsevesenet transaksjoner. Begrepet "UHC koder" refererer til bruk av disse HCPCS koder av United Healthcare, en stor helse forsikringsselskap i USA.

Kirurgisk Eksisjon

Kirurgi brukes til å eliminere store og svulmende åreknuter. Andre vilkår for kirurgisk eksisjon inkluderer rettssaker og stripping eller nyere uttrykket "dolke phlebectomy." Tiny hud snitt er gjort og åreknuter er grep og dro ut med små kroker eller klemmer. Den HCPCS eller UHC kode for kirurgisk fjerning er 37 718 for den korte saphenavene og 37722 for den lange saphenavene.

Endovenous laserablasjon

Endovenous laserablasjon brukes til å behandle store åreknuter i bena. Det er en relativt ikke-invasiv prosedyre der en laserfiber blir satt direkte inn i åreknuter. Laseren deretter varmer venen sin fôr, forårsaker den til å krympe, kollaps og til slutt forsvinne. De HCPCS eller UHC koder for endovenøs laser ablasjon er 36 478 for første behandlet venen og 36 479 for andre og påfølgende årer.

Radiofrekvensablasjon

Radiofrekvensablasjon fungerer på samme prinsipp som laser ablasjon av åreknuter. Radiofrekvensbølger brukes til å forårsake oppvarming og kollaps av varicose vein fôr. I radiofrekvent prosedyren, er et lite kateter satt inn ved et innsnitt ved kneet og utvidet opp til lysken før anvendelsen av radiofrekvensbølger. De HCPCS eller UHC koder for radiofreqency ablasjon er 36475 for første vene og 36 476 for andre og påfølgende årer.