Digidexo.com

Livmorhals radiculopathy Treatment

De fleste er kjent med problemer som kan påvirke ryggraden. Den vanligste er en "sklei" lumbar plate som treffer nervene i ryggraden, noe som resulterer i smerter i korsryggen som diffunderer ut i din rumpe, lår og legg. Men dette er ikke det eneste stedet berørt med et slikt problem. Du kan også utvikle en lignende tilstand i nakken av ryggraden. Ofte referert til som cervical radikulopati, kan en plate i løpet av de syv ryggvirvlene i nakken komprimere en spinal nerve, forårsaker smerter i skulder, arm og selv hånd.

Invasiv behandling

Som med nesten alle forhold som kan påvirke kroppen, leger slå til mer konservative former for omsorg å først behandle cervical radikulopati. Og en av de mer effektive former for behandling er immobilisering av nakken. En hals krage er langt den vanligste måten cervicalcolumna er immobilisert. Ikke bare gjør det begrense bevegelsen, og dermed redusere ytterligere irritasjon av nerven, men det gjør det også betennelse påvirker platen å avta, noe som kan gå en lang vei å minske smertene du opplever i nakke, skulder, arm og hånd. Krage er vanligvis bæres i en til to uker. Lenger kunne ha en negativ effekt, noe som resulterer i muskelsvakhet som kan føre til ytterligere skade.

Halsbåndet er ofte brukt i forbindelse med andre former for behandling, som for eksempel reseptbelagte medisiner. Muskelavslappende er ofte gitt for å minske spenningen i musklene i halsen, spesielt når radiculopathy forårsaker spasmer. Dette kan være kombinert med et anti-inflammatoriske midler, slik som kortikosteroider, aspirin eller ibuprofen, for å redusere eventuell svelling som trenger inn på nerven.

Når du begynner å vise tegn til bedring, leger ofte anbefaler fysioterapi. Siden skaden er sannsynligvis et resultat av svakhet, kan du dra nytte av noen guidet styrketrening for å forbedre muskel tone av nakken for å bedre støtte cervicalcolumna. Terapi kan også omfatte modifikasjoner av din holdning til å redusere sjansene for re-skader samt lav-effekt øvelser, som å gå, sykle eller svømme for å styrke og komme i form resten av kroppen din.

Invasiv behandling

Hvis konservative former for behandling ikke gir resultater (som er sjelden), kan et kirurgisk inngrep være nødvendig for å løse problemet i cervicalcolumna. Dette kan omfatte fjerning eller delvis fjerning av en plate, bein eller anspore som forårsaker kompresjon. Og avhengig av den type operasjon, kan området da trenger å være smeltet eller støttes av et implantat festes til de gjenværende ben.