Digidexo.com

Hvordan Drikk Sea Salt Water

For mennesker som lider av gastrological problemer, kan et avføringsmiddel virke som det klare valget for å klare sine tarmer. Imidlertid, avføringsmidler virker bare på tykktarmen, noe som er en liten del av den gastrointestinale spor som lider når noen har forstoppelse eller gass. Drikker en blanding av vann og havsalt kan bidra til å rense ut hele intestinal spor, lindre vond mage og gastrological problemer.

Bruksanvisning

•  Begynn med en kjemisk, over-the-counter avføringsmiddel for medisin hvis du ønsker å legge til et løft til havsalt blandingen. Hvis du bestemmer deg for å bruke et avføringsmiddel for en foreløpig tarm rensing, ta avføringsmiddel i minst to dager før du begynner havsalt rens.

Drikk en mild urte lakserende te kvelden før du har tenkt å starte havsalt diett, hvis du velger. Ikke så kraftig som de over disk avførende legemidler, vil en lakserende te rett og slett løsne eventuelle buildups eller blokkeringer i tarmsystemet til å hjelpe med rensing.

Bland to teskjeer havsalt i en liter vann, eller en hel spiseskje med havsalt i to liter vann. Du kan varme opp vannet slik at det er som å drikke te, eller legge til en teskje av sitron eller lime juice for å oppveie smaken av saltvann.

Drikk vann-havsalt blanding om morgenen før du spiser noe. Drikking av blandingen vil resultere i et antall avføringer i løpet av dagen. Hvis du finner ut at det ikke fungerer, legge til en annen teskje havsalt til blandingen.

Tips og advarsler

  • Havsalt er grunnen fint og helt naturlig, så er det viktig å bruke havsalt i motsetning til bordsalt. Havsalt kan kjøpes på supermarkeder eller helsekostbutikker.
  • En diett av meditasjon og fokus sies å bidra til å rense kroppen.
  • Pasienter som lider av avanserte gastrointestinale problemer som magesår eller irritabel tarm syndrom bør alltid konsultere lege før du begynner på et medisinsk program.
  • Du kan finne deg selv er sliten eller selv følelsen kvalm når du først begynner et hav salt vann regime. Hvis vann-salt blandingen gjør du gjentatte ganger syk, slutte å drikke og oppsøke lege.