Digidexo.com

Har Apple Cider Eddik Cure HPV?

Menneskelige papillomavirus (HPV) er vanlige virus som forårsaker vorter. Vanligvis HPV er ufarlig, selv om det er rundt 30 av de mer enn 100 typer som kan sette deg i fare for kreft og andre problemer. Disse spesielle virus er ofte seksuelt overførbare og kan forårsake kjønnsvorter.
Apple cider eddik er en ofte nevnt hjem middel for å bli kvitt vortene.

Eddik for å bli kvitt vorter?

Ifølge de fleste kontoer, dette hjemme bøte fungerer. De fleste kontoer si at soaking en bomullsdott i eple cider eddik og trykke den mot vorte og taping det ned med et plaster over natten vanligvis gjør vorte bli mørkt på en dag og forsvinner i to til tre dager. Mens vorter gå bort, vil den topiske behandling av vorter ikke ødelegger det underliggende årsak, som er selve viruset. Vorter kan vende tilbake, og andre komplikasjoner fra viruset kunne forbli avhengig av hvilken type du har. Også vorte fjerning ikke hindrer spredning av viruset seksuelt, selv om det har vært kjent for å gjøre det vanskeligere å spre seg til andre mennesker.

Slik fungerer det

Eddik eple fjerner vorter fordi den inneholder eplesyre og eddiksyre. Disse syrene slåss og drepe bakterier, sopp og virus, og arbeidet med syrer naturlig forekommende i kroppen til å kjempe og drepe vorter, i henhold til behandling for genital warts nettstedet Treatmentforgenitalwarts.info.

Eddik i legekontoret

Historien blir gått rundt mye at hvis du setter eple cider eddik på hva du mistenker å være kjønnsvorter, og de blir hvite i ca fem minutter, så har du HPV. Leger noen ganger bruke denne metoden for å få en bedre titt på eksisterende vorter når diagnostisere eller behandle sykdom, men det er ikke alltid en pålitelig kilde til diagnose selv.
Eddiksyre i eddik forårsaker vorter og andre unormale vekster for å slå hvitt når vasket.
En Pap test brukes til å avgjøre om unormale celler som kan utvikle seg til kreft, er til stede. Unormale eller cancerøse områder kan ofte fjernes ved en enkel fremgangsmåte ved å bruke et kauterisa-sjonssløyfe. HPV-infeksjon er den primære årsaken til livmorhalskreft, men de fleste infeksjoner hos unge kvinner har begrenset langsiktig betydning og alle, men 10 prosent av infeksjonene er vanligvis gått i to år.