Digidexo.com

Bivirkninger av vitamin B12 sublingual 2500 mg

I motsetning til enkelte kosttilskudd, har vitamin B12 en betydelig mengde forskning som støtter dens innvirkning på menneskelig fysiologi. Vitamin B12 er godt akseptert av både allopathic og naturopathic samfunn som en mikro-næringsstoff stand til å støtte et fokusert sinn og forbedret metabolisme av karbohydrater, fett og proteiner. Daglig sublingual inntak av Vitamin B12 på 2500 mcg er ofte betraktet som et terapeutisk nivå av supplement og forbrukere bør unngå et slikt høyt beløp uten å konsultere en utøver.

Fakta

Vitamin B12 er produsert i tarmkanalen hos friske mikroflora men vanligvis i tilstrekkelige mengder for å opprettholde optimal helse. Derfor er det mange mennesker supplere sitt inntak med et kosttilskudd som bruker en sublingual leveringsmåte.

Historie

Vitamin B12 er levert muntlig, ved injeksjon eller gjennom tabletter som frigjør vitamin for sublingual absorpsjon. Den spiller en viktig rolle i fordøyelsen og mangel på næringsstoffer er assosiert med pernisiøs anemi.

Betydning

Ifølge National Institutes of Health Office of Kosttilskudd (ODS) DRI (Dietary Reference Intake) for B12 er 2,4 mcg for voksne. Et tillegg som gir mer enn 100 ganger DRI kan vises altfor aggressiv.

Funksjon

Også kjent som cyanokobalamin, B12 er et koenzym, som betyr at det er nødvendig som en del av en enzymatisk prosess. Det er et essensielt næringsstoff til tross for at det kan opprettes i tarmen.

Omstendigheter

Enkeltpersoner som trenger å supplere sin diett med vitamin B12 vil ofte bruke kosttilskudd i 1000 til 2.500 mcg utvalg for å oppveie de dårlige absorpsjon priser kosttilskudd og for å oppveie den eksisterende mangel.

Bivirkninger

Kroppen er svært ineffektiv når det gjelder å absorbere store mengder av næringsstoffer. Bivirkninger fra Vitamin B12 levert sublingually er sjeldne og er mest ofte knyttet til en allergi knyttet til en annen ingrediens i kosttilskudd.

Advarsel

Alle forbrukere som vurderer å supplere sine dietter bør snakke med legen sin om mulige komplikasjoner på grunn av eksisterende forhold, reseptbelagte medisiner eller andre kosttilskudd.