Digidexo.com

Polycystisk ovariesyndrom og Fruktbarhet

Ifølge United States Department of Health and Human Services, er polycystisk ovariesyndrom den ledende årsak til infertilitet for kvinner.

Symptomer

Ifølge United States Department of Health and Human Services, pasienter med polycystisk ovarialsyndrom lider av uregelmessig menstruasjon. Andre symptomer er overflødig ansiktshår, diabetes, infertilitet, overvekt, depresjon, bekkensmerter, mannlig mønster skallethet og høyt blodtrykk.

Årsak

Ifølge United States Department of Health and Human Services, er årsaken til polycystisk ovariesyndrom ikke kjent.

Diagnose

Hvis en lege mistenker polycystisk ovarialsyndrom, vil han utføre en fullstendig undersøkelse. Hun kan be om en ultralyd for å finne ut om cystene er tilstede og orden blodprøve for å sjekke blodsukkeret.

Løsning

Ifølge United States Department of Health and Human Services, en rekke behandlinger er tilgjengelige, avhengig av om en kvinne ønsker å bli gravid. Piller vil ikke bare forhindre graviditet, vil de også regulere perioder og redusere mange av symptomene på sykdommen. Hvis en kvinne ønsker å bli gravid, kan legen anbefale medisiner som vil stimulere eggløsning. Hvis medisiner ikke fungerer, kan en operasjon hjelpe kvinner som ønsker å bli gravid.

Graviditet

Hvis en kvinne ønsker å bli gravid, kan legen anbefale medisiner som vil stimulere eggløsning. Hvis medisiner ikke fungerer, en operasjon som kalles ovarialt boring kan hjelpe kvinner som ønsker å bli gravid. Ifølge United States Department of Health and Human Services, er ovarian boring en laproscopic prosedyre der en nål settes inn i eggstokken for å skade en del av det. Målet er å redusere produksjonen av mannlige hormoner og stimulere eggløsning.

Betraktninger

Hvis skallethet er til stede, kan et stoff å vokse hår være foreskrevet. Sekundære medisinske tilstander, som diabetes og høyt blodtrykk, krever separate behandlingsplaner.