Digidexo.com

Lett trening plan for å miste vekt

Mange amerikanere synes det er vanskelig å finne tid og energi til å trene. Faktisk, ifølge Centers for Disease Control and Prevention, 50% av amerikanske voksne ikke får nok fysisk aktivitet. Ikke overraskende, "USA Today" anslår at 62% av amerikanere er overvektige. Så hvis du er en av dem som ikke gjør tid til trening eller å sette på pounds, kan det være lurt å vurdere en livsstilsendring. Legge til en lett treningsøkt plan til en daglig rutine er den beste måten å hoppe starte et vekttap program.

Mengde aktivitet

Ifølge Centers for Disease Control and Prevention hjemmeside, voksne trenger 2 1/2 timer med aerobic aktivitet på en moderat intens tempo hver uke for å opprettholde en sunn og aktiv livsstil, en som er vanligvis forbundet med en fornuftig vekt. The Centers for Disease Control and Prevention foreslår også å innlemme styrke øvelser på to dager i uken for å bygge muskler. De 2 1/2 timer med aerobic aktivitet kan fordeles slik du foretrekker hele ukes kurs. Enhver fysisk aktivitet som øker pulsen, forkorter pusten, og får deg til å bryte en svette kan betraktes aerobic trening.

Typer aktivitet

Fysisk aktivitet som kan telle mot å oppfylle 2 1/2 timer i uken mål inkluderer:
rask gange
lav effekt aerobic klasser
svømming runder (i sakte til moderat tempo)
å sykle (på et flatt underlag)
rulleskøyter
dans

Du kan også være i stand til å telle noen av følgende daglige aktiviteter som aerobic trening hvis du klarer å gjøre dem i høyt tempo:
rengjøring av huset
hagearbeid
gå opp trappene (i stedet for å bruke en heis)

Utøve rutiner

For å innlemme mer fysisk aktivitet i en daglig rutine som vil resultere i vekttap, er det viktig å starte med en plan. Du vil være mer sannsynlig å feste med enhver ordning hvis du sette noen mål. Begynn med en forpliktelse til å feste med lett trening plan til du når dine personlige vekttap mål, og deretter sette planen i aksjon ved å skape et spennende, tiltalende og oppnåelig rutine.

Hensyn og fordeler

Foruten fysisk aktivitet, kan det være lurt å vurdere å sette litt innsats i å spise nutritiously. Med fokus på et sunt kosthold vil tillate deg å maksimere innsatsen til treningen plan og nå dine vekttap mål raskere.

Det er også flere helsemessige fordeler ved å miste vekt om kosthold og trening som inkluderer, men er ikke begrenset til følgende:
bedre søvn
lavere risiko for hjertesykdom og diabetes
reduserer risikoen for visse kreftformer
legger til livskvalitet
setter et godt eksempel for en sunn livsstil for barn og andre familiemedlemmer