Digidexo.com

En Coconut Oil Cure for Herpes

En Coconut Oil Cure for Herpes


Herpes Simplex II er en seksuelt overførbar sykdom som rammer ca 20% av verdens befolkning. Nye medisiner som Valtrex har hjulpet herpes lider holde sine symptomer i remisjon ved å undertrykke utbrudd. Men de gir ingen kur.

Nyere forskning som involverer naturlig, virgin kokosolje har ført til håp om en naturlig behandling for herpes og andre virus. Kan Kokosolje kur herpes?

Anti-viral egenskaper

Kokosolje har to viktige syrer - laurinsyre og kaprinsyre. Forskning har vist at begge disse har anti-viral egenskaper - og spesielt påvirke lipid belagt virus som herpes og HIV.

Når mennesker inntar kokosolje, kroppen bryter laurinsyre inn i en annen kjemisk kalt monolaurin. Monolaurin fungerer innenfra drepe virus inkludert Herpes Simplex I (oral herpes) og Simplex II (genital herpes).

Antall

For hver 100 milliliter, eller om lag 3,4 dl, kokosolje, kroppen produserer ett gram monolaurin. Forskning viser at, avhengig av en persons kroppsstørrelse og kjemi, det tar mellom tre og ni gram monolaurin å ha en betydelig anti-viral virkning. Det betyr at en person ville ha å konsumere mellom 10 og 33 gram kokosolje per dag - noe som trolig ville gjøre en person syk og har andre helserisikoer.

I stedet er det lettere å ta lauricidin - et naturlig supplement laget av kokos olje uttrekk. Dette er i utgangspunktet monolaurin tatt ut av olje - og er mye lettere for en person å innta i mengder som er nødvendige for å gjøre en forskjell.

Ikke en kur

Mens monolaurin dreper herpes virus, kan det faktisk ikke kurere herpes. Det behandler bare symptomene - nemlig utbrudd. Mange mennesker med herpes har funnet ut at å ta regelmessige doser av lauricidin har redusert utbrudd - og selv stoppet dem fra å inntreffe i lange perioder av gangen - i likhet Valtrex og andre lignende medisiner. For de som foretrekker naturlige alternativer - kokos olje ekstrakter kan være å foretrekke fremfor en reseptbelagte medisiner.

Men på dette tidspunktet er det ingen kur for noen versjon av herpes. Før du bruker kokos olje, ekstrakter eller noe annet produkt for herpes - sørg for å oppsøke lege.