Digidexo.com

kjennetegn på add

Hva er de ti advarsel tegn på ADD?

Hva er de ti advarsel tegn på ADD?


ADD eller ADHD, er også kalt ADHD og ADHD. Det kan påvirke både barn og voksne, og har klart definerte tegn og symptomer. ADD kan være utfordrende, for både pasienter og folk i deres liv, men det er mulig å behandle med utdanning, støtte og noen kreative måter å håndtere problemer. Mange mennesker med ADD / ADHD er intellektuelt og kunstnerisk begavet.

Kjennetegn

Den primære karakteristikker av ADD / ADHD inkluderer uoppmerksomhet, hyperaktivitet og impulsivitet, og disse egenskapene varierer i sin prominens fra person til person. Personer med uoppmerksom typen kan ta hensyn til ting de liker å høre om, men raskt stille ut når oppgaven er kjedelig eller repeterende. De spretter fra en oppgave til en annen, drar ut nødvendige skritt og ikke etterbehandling. De fungerer best i rolige omgivelser uten distraksjoner. Personer med den hyperaktive elementet er alltid på farten, selv tappe en fot eller riste en etappe når du sitter stille. De kan prøve å gjøre flere ting samtidig. Den impulsivitet element fører til problemer med selvkontroll. Disse menneskene avbryter ofte samtaler, invadere andres plass og spør altfor personlige eller irrelevante spørsmål. De pleier å være lunefull og emosjonell.

Ti advarsel tegn

Følgende 10 atferd er kjennetegn for ADD / ADHD, ifølge Helpguide nettside: "zoning out" i midt i en samtale, uten selv å vite det; dårlige lytteferdigheter med problemer med å huske samtaler og retninger; en kamp for å fullføre oppgaver, og med enkle seg; problemer med å fokusere eller betale oppmerksomhet, spesielt når du leser eller lytter til andre; veldig distractable med vandrende oppmerksomhet, forårsaker vanskeligheter som bor på sporet; tendensen til å utsette; kronisk lateness; regelmessig misplacing ting som nøkler, lommebok eller regninger; alltid på farten, som om drevet av noen utenfor kraft; og manglende evne til å holde sterke følelser under kontroll, noe som resulterer i temperament flare-ups eller sinte utbrudd.

Positive aspekter av ADD / ADHD

Mye av samtalen om ADD har en tendens til å fokusere på de negative aspektene ved sykdommen, men ADD mennesker har positive egenskaper også. Barn med ADD har levende fantasi og er kreativ. En dagdrømmer barn kan bli en god problemløser eller oppfinnsomme artist. De kan bli distrahert, men noen ganger plukke opp på hva andre ikke. Fordi de kan vurdere en rekke alternativer samtidig, de blir mer fleksible og åpne for ulike ideer. På grunn av sin interesse i mange forskjellige ting, barn med ADD er aldri kjedelig. Dette gjør dem morsom og interessant å være med. Når motivert, de jobber hardt for å lykkes, og har muligheten til å hyperfocus på noe som interesserer dem.

Å leve med ADD / ADHD

Du kan fortsatt leve et lykkelig og givende liv med ADD / ADHD. Ved å trene og spise riktig, kan du slippe overflødig energi, beroliger kropp og jevne ut humørsvingninger med sunn mat lite sukker. Ved å få en god natts søvn på mellom syv-åtte timers søvn, ifølge Helpguide, kan du være produktiv og energisk. Prioritere oppgaver og administrere tiden din med omhu kan hjelpe til med organiseringen. Velg relasjoner som er sympatisk og støttende av dine kamper og planlegge aktiviteter med venner ofte. Benytt deg av lister, fargekoder og påminnelser på jobben og velge arbeid som interesserer deg. Slå seg sammen med flere organiserte folk.

How Do Leger Test for Attention Deficit Disorder?

How Do Leger Test for Attention Deficit Disorder?

Informasjon fra Foreldre

Dessverre er det ikke noe blod eller andre laboratorietester som kan tas for å diagnostisere Attention Deficit Disorder, eller ADD. I stedet må legene ta en titt på flere andre faktorer for å stille en diagnose.

Vanligvis anbefaler en lege en spesialist som er opplært til å vurdere symptomer og kjennetegn på ADD (og ADHD, hvis aktuelt) i et barn. Spesialisten først setter seg ned med barnets foreldre eller foresatte og ber dem spørsmål som er ment å bestemme en historie med ADD atferd. Spørsmålene kan inneholde informasjon om barnets medisinske historie, om ikke andre familiemedlemmer kan ha ADD, spesifikke symptomer på ADD (for eksempel manglende evne til å fokusere på en oppgave for en bestemt tidsperiode), når atferden i gang, og noen gjelder foreldrene kan ha eller foreldre problemer foreldrene har møtt. Dersom foreldrene dele anekdotiske bevis for klassiske ADD atferd, for eksempel den nevnte manglende evne til å fokusere, eller hvis barnet har en tendens til å flytte fra oppgave til oppgave raskt, spesialisten vil trolig vurdere slike bevis som indikerer en positiv ADD diagnose.

Informasjon fra lærere

Spesialisten snakker også til barnets lærer om barnets atferd og ytelse i klasserommet. Læreren er noen ganger gitt en sjekkliste. På sjekklisten er en liste over atferd, forventninger og en vurderingsskala. Læreren er forventet å vurdere barnets ytelse for hvert spørsmål i henhold til skalaen. Dersom barnet er rangert høyt for klassiske ADD atferd, som for eksempel å være ute av stand til å fokusere på sitt arbeid for en forhåndsbestemt periode, er spesialisten sannsynlig å tenke på at et tegn på at barnet har ADD.

Andre hensyn

Når diagnosen ADD har blitt forsøksvis gjort, vil spesialisten og legen ønsker å utelukke eventuelle helsemessige bekymringer eller andre årsaker til atferden, for eksempel skjoldbrusk problemer eller juvenile diabetes. Spesialisten vil også avgjøre om barnets ADD er alvorlig nok til å bli klassifisert som en psykisk lidelse som finnes i DSM-IV manualen. Kriteriene for DSM-IV ble publisert av American Psychiatric Association, og blir brukt for å definere graden av ADD, samt noen tilfeller av ADHD. De viktigste symptomer som kreves for en diagnose av DSM-IV er uoppmerksomhet som griper inn i evnen til å gjennomføre daglige rutiner og aktiviteter.

Sjekklister, undersøkelser og spørreskjemaer har aldri blitt godkjent av alle nivåer av regjeringen som en gyldig måte å diagnostisere ADD eller ADHD. Likevel, uten blodprøver, er slike papirer alle leger og foreldre må jobbe med.

Kjennetegn på Adult ADD

Voksen attention-deficit / hyperactivity disorder, eller ADHD, tidligere omtalt som oppmerksomhet-underskudd uorden, eller ADD, er en psykisk lidelse som begynner i barndommen, men ble ikke diagnostisert før senere i livet. Venstre ubehandlet, påvirker ADHD en persons evne til å arbeide produktivt og opprettholde sunne relasjoner med familie og venner. Når diagnosen av ADHD er gjort, er det flere behandlinger som er tilgjengelige for å løse symptomene.

Symptomer

ADHD er oppkalt etter sine to vanligste symptomene: mangel på oppmerksomhet og hyperaktiv eller impulsiv atferd. ADHD kan bli manifestert av pågående problemer med arbeidsoppgaver, spesielt møte tidsfrister og følge gjennom med tasks.Other symptomer er kraftig sinne, humørsvingninger, uorden, ustabile forhold og feilprioriteringer. Voksne med ADHD kan ha alle eller bare noen få av disse symptomene. I tillegg kan mange individer som ikke har ADHD har ett eller flere av disse egenskapene.

Diagnose

Profesjonell hjelp skal innhentes når de ovennevnte symptomene oppstår i overkant og begynner å forstyrre andre aspekter av livet. Differensialdiagnose er viktig fordi disse symptomene er konsistent med andre psykiske lidelser, inkludert angst og depresjon. ADHD kan diagnostiseres ved en familie lege, nevrolog, psykiater eller psykolog, og diagnosen er gjort i henhold til spesifikasjoner som er gitt av American Psychiatric Association Diagnostic and Statistical Manual IV, Text Revision (DSM-IV-TR). Pasient Evalueringen omfatter vanligvis bruk av spørreskjema og en grundig historie av atferd og følelser påvirker ulike aspekter av livet.

Årsaker og risikofaktorer

Selv om den eksakte årsaken til ADHD er ukjent, er det flere faktorer som bidrar som har blitt identifisert. Hjerneskanning utført på personer med ADHD avsløre mindre aktivitet enn normalt i området av hjernen som styrer oppmerksomhet. Eksponering for giftstoffer som bly, alkohol, tobakk og andre rusmidler mens i livmoren eller tidlig i livet har vist seg å korrelere med diagnosen ADHD. I tillegg, hvis et familiemedlem har ADHD, er sannsynligheten stor for at det vil bli gitt videre til fremtidige generasjoner.

Behandling

ADHD blir typisk behandlet med en kombinasjon av medisiner og atferds intervensjon. Stimulerende medisiner inkludert metylfenidat, dextroamphetamine-amfetamin, dextroamphetamine og lisdexamfetamine er mest vanlig foreskrevet for behandling av ADHD. Som med alle legemidler, kan det være negative bivirkninger, som kvalme, vekttap, humørsvingninger eller anfall.

Atferds intervensjon for ADHD omfatter generell psykoterapi og kognitiv atferdsterapi. Målet med atferds intervensjon er å redusere impulsive atferd, problemløsning trening, anger management og utvikling av hensiktsmessige mestringsstrategier. Rådgivning omfatter ofte andre familiemedlemmer også. Enkeltpersoner blir undervist praktiske måter å forbedre de områdene av livet som er berørt av sykdommen. Disse inkluderer skriftlige organisasjon og påminnelse systemer, utvikling av en rutine og lære å be om hjelp når det trengs.

Naturopathic Behandling av ADD

ADHD kjennetegnes ved svekket dømmekraft, lærevansker og hyperaktivitet. Det kan også føre til glemsomhet, problemer med å fokusere på detaljer, vanskelighetsfullføre oppgaver, overdreven snakke og avbryter, og massevis av uro og rastløs bevegelse. Det kan forekomme hos både voksne og barn.
Attention Deficit Hyperactivity Disorder er en form for ADD som inkluderer de ovennevnte symptomene samt konstant bevegelse og forstyrrende atferd. Dette rammer først og fremst barn. Det er mange naturopathic behandlinger som kan hjelpe med ADD og ADHD. Disse behandlingene fokus på bruk av naturmidler i stedet for reseptbelagte medisiner.

Årsaker

Mulige årsaker til ADD er nevrologiske problemer, familiehistorie, angst, oksygenmangel ved fødselen, blyforgiftning, kosthold og røyking under svangerskapet.
Forskere tror at alle former for ADD har en felles faktor for koordinering svikt i hjernen. Ved behandling og fokus på visse opplysninger fra omverdenen, bestemte deler av hjernen aktiveres mens andre er hemmet. En del av hjernen som kalles locus ceruleus er regionen hvor disse signalene sendes til de ulike deler av hjernen. Denne informasjonen blir overført via en kjemisk budbringer kjent som noradrenalin. Alt som går galt i løpet av denne prosessen kan resultere i ADD. Overflødig sukker og betennelse av allergi er bare to ting som kan sammensatte koordineringsproblem.

Herbal behandlinger

Følgende urter har blitt brukt til å behandle ADD. Dosene er for voksne med mindre annet er oppført. (Urter spesifikt oppført for barn bør gis i doser foreslåtte. Eventuelle andre urter som ikke er spesielt indisert for voksne bare skal gis i en fjerdedel av beløpet for barn under 6 år og halvparten av beløpet for barn 6 til 12.)
Avena kan lindre sorg og mild depresjon hos voksne. Dens egenskaper er lik de av opium, som utgjør dens dempende virkning. Avena er ikke relatert til opium, imidlertid, og er mye mildere. Avena også kan lette abstinenssymptomer fra Ritalin, et stoff som vanligvis brukes til å behandle ADD. Ta 10 dråper tinktur i en kvart kopp vann daglig.
Brahmi er en rektor urt av indisk medisin og har en lang historie med bruk som en hjerne tonic. Det forbedrer oppmerksomhet span og oppbevaring av ny informasjon. Ta 300 mg en gang daglig.
Kamille te lindrer allergier, betennelser og søvnløshet. Drikk en kopp eller to ganger daglig.
Gingko forbedrer hjernefunksjonen, hukommelsen og konsentrasjon. Det bør bare brukes av voksne. Ta 180 mg tre ganger daglig.
Hawthorn er en nyttig urt for barn som slutter utagering, angst og uro. Det stopper også betennelse forårsaket av allergi. Barn kan ta 3 til 5 gram i kapselform daglig.
Valerian root letter angst. Bruk en flytende ekstrakt blandet i juice som anvist på etiketten. Drikk dette to ganger om dagen.
En kombinasjon supplement inneholder sitronmelisse og vendelrot induserer søvn og slapper musklene uten dagtid døsighet. Ta 240 mg 45 minutter før sengetid.
Grapeseed eller pinebark ekstrakt er en naturlig og mild antidepressiva som kan lette hyperaktivitet. Velg ett eller annet som de har den samme effekten. Ta 20 mg i tablettform for hver 20 kg. kroppsvekt.
Pasjons te er et beroligende middel. Drikk en kopp to ganger daglig.
Scutelleria stopper allergiske reaksjoner. Ta 1,000 til 2,000 mg tre ganger daglig.
Den tradisjonelle kinesiske formelen Rehmannia Seks Kombinasjon holder hjernen kjemiske funksjon hos både barn og voksne.

Forholdsregler ved Herbal behandlinger

Unngå kamille hvis du har en allergi mot ragweed. Gingko bør ikke brukes hvis du tar blodfortynnende medisiner. Ikke bruk Scutellaria hvis du har diaré. Ikke bruk den kinesiske formelen hvis du har en østrogensensitivitet lidelse som brystkreft, endometriose eller fibrocystic bryster.
Det er alltid en god idé å diskutere bruken av kosttilskudd eller alternative behandlinger med legen din. For hjelp med å finne en naturopathic lege, se Resources nedenfor.

Andre forslag for voksne

Voksne bør bruke 250 mg magnesium på kvelden og 800 internasjonale enheter av vitamin E daglig for å lindre kramper som kan forstyrre søvnen. En italiensk studie publisert i 1995-utgaven av Experimental Brain Research fant at moderat trening av voksne i 30 minutter om dagen redusert hjerneeksitabilitet med 40 prosent.
Ayurvedisk pusteøvelser som Pranayama kan være nyttig. For å utføre denne øvelsen, inhalerer dypt gjennom venstre nesebor mens du forsiktig trykke på høyre nesebor lukkes med fingrene; da og puster ut gjennom høyre med venstre lukket. Deretter reversere, puste gjennom høyre nesebor og pust ut gjennom venstre. Gjenta serien minst 10 ganger for ikke lenger enn 10 minutter.

Andre tips for barn

Pass på at barn med ADD spise tre balanserte måltider daglig. Barn med denne lidelsen kan glemme å spise og sult kan forverre visse symptomer som ustyrlig atferd og problemer med å konsentrere seg. Unngå sukker; det negativt påvirker barn med ADD siden de ikke fordøye det som normalt. Ikke la barn å konsumere brus av noe slag. De inneholder fosfater, som avbryter riktig fordeling av kalsium og magnesium, som kan føre til overdreven muskelaktivitet.
Identifisere allergener og unngå dem. Mange vanlige allergener som har blitt identifisert hos barn med ADD inkluderer blå, rød og gul mat fargestoffer, sitrusfrukter, kumelk, druer, peanøtter og tomater. Voksne kan også ha nytte av disse kosttilskudd forslag.

Medisiner som brukes for ADD

Attention-Deficit Disorder (ADD), nå mer ofte referert til som attention-deficit / hyperactivity disorder (ADHD), er en atferdsforstyrrelse som kjennetegnes av en fysiologisk svekkelse av nevrotransmittere i hjernen. I utgangspunktet betyr dette at de "kjemiske budbringere" av hjernen, ifølge Mayo Clinic, er ikke nødvendigvis brukes som de ville være i noen uten ADD / ADHD.
Likevel, det er også noen bevis som indikerer visse områder av hjernen, nemlig de som klarer en persons oppmerksomhet og interesse, er faktisk mindre aktive i noen med denne lidelsen. Dette kan selvsagt ha noe å gjøre med signalstoffet; men, denne egenskap kan være et resultat av noe helt annet, siden den faktiske årsaken til ADD / ADHD er fortsatt relativt ukjent.
Selv om forskning er fortsatt blir utført på attention-deficit disorder, har det vært en rekke medisiner og behandlinger som har vist en positiv innvirkning på mennesker som lever med ADD / ADHD.

Psykostimulerende

En av de mest vanlige medisiner foreskrevet til personer med ADD / ADHD ville være disse stoffene kategorisert som psykostimulerende. Denne spesifikke typen medisiner hovedsak balanserer eller regulerer disse signalstoffer som i dag ikke er på riktig nivå, eller i det minste det nivået der en person lett kan fokusere sin oppmerksomhet eller har en kommando over hans oppførsel. Når innført i systemet av noen med attention-deficit disorder, medisiner, som for eksempel Ritalin, Dexedrine, Concerta eller Adderall, til slutt vil hjelpe i kommunikasjonen mellom nervene, bedre konsentrasjon, bevissthet og adferd.

Bivirkninger av psykostimulerende

Mens det er vanligvis en forbedring i atferd og fokus for noen med ADD / ADHD, trenger psykostimulerende har noen potensielle bivirkninger, inkludert mageproblemer, tap av matlyst, vekttap, hodepine, søvnløshet og nervøsitet. De fleste bivirkninger fra psykostimulerende vil vanligvis forsvinne etter at kroppen har tilpasset seg medisiner. Men bør du likevel oppmerksom på eventuelle problemer til en lege, som kroppen din kan reagere på stoffet annerledes enn forventet eller en dosejustering kan bli nødvendig.

Nonstimulants

Til tross for det faktum at psykostimulerende er det vanlige valg av behandling for ADD / ADHD, er det en annen form for "medikament" terapi som har vært brukt i uorden. Denne typen medisiner er ansett nonstimulant, slik som Strattera, men fortsatt fungerer på nevrotransmittere i hjernen og gir de samme grunnleggende resultater som de mer etablerte medisiner, bare ikke like effektivt.

Bivirkninger av Nonstimulants

Overraskende, de nonstimulant medisiner har noen bemerkelsesverdige bivirkninger også. Noen av de mer vanlige ville være kvalme, tap av appetitt, vekttap, humørsvingninger, svimmelhet og tretthet. Hvis du, eller barnet ditt, har vært inne i noen av disse (eller andre) bivirkninger på grunn av nonstimulant medisiner for ADD / ADHD, må du kontakte lege umiddelbart.

Therapy

Mens terapi i seg selv er ikke et medikament, er det en vanlig og fordelaktig behandling for ADD / ADHD. Og ifølge Mayo Clinic, kan terapi brukes i forbindelse med medisinering faktisk være en svært effektiv og verdifull tilnærming til omsorg. Som oftest vil en person med ADD / ADHD få positive resultater fra enten konvensjonell terapi eller atferdsterapi. Den riktige metoden for behandling er egentlig basert på en persons alder, vil eldre barn og voksne vanligvis bruker konvensjonell terapi mens yngre barn og familier vil dra nytte av atferdsbaserte økter. Som blir sagt, det avhenger av den enkelte, og du kan oppleve at andre former for rådgivning er mer gunstig.

Kjennetegn på Attention Deficit Disorder hos barn

Kjennetegn på Attention Deficit Disorder hos barn


Mange lurer på om egenskapene til ADHD (også kjent som ADD) hos barn. I motsetning til sin fetter, attention deficit hyperactivity disorder (ADHD), barn med ADHD ikke viser tegn på hyperaktivitet. Selv om hvert barn er forskjellig, barn med ADD vanligvis har noen fellestrekk.

Slurvefeil

Barn med ADHD har en vanskelig tid med fokus på selv grunnleggende oppgaver, og ofte gjør slurvefeil.

Somler

ADHD kan føre til et barn å fremstå somle, for eksempel å ta femten minutter å skli på et par støvler.

Dagdrømmer

Daydreaming er et felles kjennetegn av barn med ADHD. Barna har problemer med å betale oppmerksomhet og ser ut til å bli "lost" i sin egen verden.

Dårlig konsentrasjon

En kort oppmerksomhet span er et vanlig kjennetegn ved ADHD. Barnet er i stand til å konsentrere seg om en oppgave i mer enn en kort periode.

Dårlig hukommelse

ADHD gjør det vanskelig for et barn å huske en liste med instruksjoner. Barnet trenger å bli minnet på flere ganger for å fullføre grunnleggende, og selv rutinemessige, oppgaver.

Kjennetegn på nevropati og kroniske rygg smerter

Kjennetegn på nevropati og kroniske rygg smerter


Kroniske ryggsmerter er et svært vanlig problem hos personer med varierende grad av fysisk aktivitet. Betegnelsen "kronisk" beskriver en situasjon som har vært konstant eller periodisk over en periode på måneder eller år. Enten det innebærer nakken, korsryggen eller thorax området, kan kroniske smerter dramatisk endre en persons liv. Dette er spesielt sant når nevropati er i roten av ryggsmerter.
.

Beskrivelse

Klinikere vanligvis beskrive to kategorier av kronisk smerte: nociseptive og nevropatiske smerter. De samme gruppene gjelder kroniske ryggsmerter. I en 2006 utgaven av "Current Medical Research & Meninger" journal, rapporterte forskerne at stimulering av spesifikke nociceptors --- eller smertereseptorer --- fører til nociceptive smerter. Smerte grunn nevropati, på den annen side, resulterer fra skade eller sykdom
av, nervevev verket. I neuropati, nerver funksjonssvikt og kan ikke lenger nøyaktig prosessere de signaler de mottar.

Spinalnerver

Nervene er i hovedsak cordlike bunter av axon fibre. Axoner er lange, rørformede strukturer som overfører signaler fra nerveceller. Spine Helse lege Peter Ullrich bemerker at 31 par nerver oppstå langs ryggsøylen, fra nakken til korsryggen. Nerver forlater ryggmargen ved et punkt kalt nerveroten, og sende mindre grener nevnte perifere nerver, til ulike områder av kroppen. Noen av de 31 parene av spinal nerver kan bli skadet, noe som fører til nevropatisk ryggsmerter.

Typer

Den "Current Medical Research and Opinion" journal Artikkelen påpeker ulike typer kroniske ryggsmerter på grunn av nevropati. For eksempel, det påpeker at lesjoner av smerte reseptor spirer i en degenerert ryggvirvel plate føre til lokal nevropatisk smerte. Komprimeringen av nerveroten, på den annen side, forårsaker mekaniske nevropatisk smerte rot. En tredje type, som kalles roten inflammatorisk nevropatisk smerte, forekommer som degenerative plater utløse inflammasjon langs ryggraden. Betennelse er normalt en defensiv reaksjon i kroppens immunsystem til skade, infeksjon eller irritasjon.

Årsaker

The Robbins & Cotran Pathologic Basis of Disease viser ulike mulige kilder til midlertidig eller permanent nerveskade: betennelser, traumer, giftstoffer, metabolske forstyrrelser, genetiske defekter og svulster. Men de vanligste identifiserbare årsaker til nevropatisk ryggsmerter er degenerative forhold og nerve komprimering. Spinal nerver kan komprimeres eller klemt av en glapp, herniated, sprukket eller svulmende plate, samt av bein sporer.

Kliniske funksjoner

Ifølge Spine Helse, pasienter vanligvis beskrive nevropatisk ryggsmerter så skarp, alvorlig, dyp, svie eller kaldt. I tillegg til den typiske vedvarende nummenhet eller prikking, den "Current Medical Research & Meninger" Journal bemerker at depresjon og søvnløshet ofte følger kroniske ryggsmerter. For det tredje kan banen over det berørte nerve forårsake nevropatisk ryggsmerter å stråle til armer, hender, ben eller føtter. Endelig Spine Universe inkluderer kronisk allodyni og hyperalgesi som kjennetegn funksjoner på nevropati. I allodyni, vanligvis smertefri stimuli, for eksempel laken eller lett berøring, produserer smerte ved kontakt. Hyperalgesi, på den annen side, viser til en økt følsomhet for normalt smertefulle stimuli.

Diagnose og behandling

Den diagnostiske prosessen for nevropatisk kroniske ryggplager omfatter en grundig pasientens historie og fysisk undersøkelse, så vel som avbildningsstudier og nerve tester. Vellykket behandling i stor grad avhenger av tidlig anerkjennelse og aggressiv behandling av nevropatisk smerte, sier "Spine Universe" lege Steven Richeimer. Behandlingen krever ofte en kombinasjon av alternativer, inkludert medisinske prosedyrer, for eksempel steroidinjeksjoner og kirurgi; psykologiske behandlingsformer, som for eksempel atferdsmodifisering og avslapningstrening; og fysisk rehabilitering. Spine Helse talsmenn spesielt aktive ryggsmerter øvelser og individualisert rehabiliteringsprogram for å redusere hyppighet, alvorlighetsgrad og varighet av episoder av kroniske ryggsmerter.

Forebygging

Skader, aldring, generell helsetilstand og livsstil påvirker risikoen for å utvikle kroniske ryggsmerter. Selv om fysisk trening bidrar til å forbedre og opprettholde god helse, kan feil type eller metoder øvelser plassere overdreven belastning på ryggraden og øke risikoen for ryggsmerter. Riktig teknikk og beskyttelse er derfor spesielt viktig når engasjerende i high-impact aktiviteter. For å bidra til å forhindre ryggsmerter, eMedicine Health anbefaler at slike low-impact aktiviteter som svømming, turgåing og sykling.

Hvordan Raise en ADD barn uten medisiner

Å ha et barn med ADHD eller ADD, kan være følelsesmessig frustrerende for alle foreldre. Ved første diagnose, lytter du til barnets lege og medisinere dem, bare for å oppdage at bivirkninger av disse medisinene er verre enn diagnosen selv. Så hvis du ønsker å øke din ADD barnet lykkes, uten bruk av medisiner, her er hvordan det kan gjøres.

Hvordan Raise en ADD barn uten medisiner

Hvordan Raise En ADD barn uten medisiner

•  Utdanne deg selv. Finn ut alt du kan om ADD. Finne ut årsakene og vet statistikken. Prognosen er ikke en positiv en for barn som ikke behandles medisinsk, noe som betyr med narkotika. De står en høyere sjanse for å bruke ulovlige rusmidler, for å komme i trøbbel, etc., men hvis du arm selv med kunnskap, alle disse tingene kan forebygges, og det er mange bøker tilgjengelig som kan bryte ned ADD slik at det er lett å forstå.

Kjemp for barnet ditt. Det vil være mange som vil sterkt oppfordre deg til å plassere barnet på medisiner. Mange av dem vil være lærere og rektorer i skolen barnet går på. Alltid huske, skjønt, er du ditt barns eneste talsmannen. Du vet hva som er best for ham. Alt for ofte, skoler ønsker den enkle veien tatt, selv om det ikke er til beste for barnet. Ikke la dette skje med ADD barnet.

Finn henne en veileder. En av de største grunnene foreldrene medisinere sine barn som har fått diagnosen ADD er slik at hun kan lykkes i skolen. Og en av de største utfordringene disse barna står overfor er å lære, spesielt i større grupper. De fleste lærer bedre i en en-mot-én innstilling. Derfor, hvis det er innenfor verden av muligheter, finne en veileder for barnet ditt. Dette vil bidra til å kutte ned på mengden av frustrasjon hun føler når det kommer til skolearbeidet, og hun vil oppleve større suksess i det lange løp.

Endre sin diett. Flere og oftere i disse dager, er vi høre om hvordan endring av kosthold et barn som har ADD er alternativ behandling for å medisinere dem. Det har blitt bevist at ved å eliminere visse matvarer og legge andre symptomene er enten dramatisk redusert eller har forsvunnet. En flott nettsted for å se på er www.oneaddplace.com. Området har en prøve diett som kan hjelpe deg i gang på veien til en enklere tid med barnet ditt.

Ta ett skritt av gangen. Akkurat som denne artikkelen er brutt ned i skritt, så å, må noen instruksjoner du gir til barnet ditt med ADD. Hvis du vil at han skal rydde rommet sitt, inn i oppvaskmaskinen og kaste klærne, må du gi ham en oppgave av gangen. Hjernen hans rett og slett ikke kan fokusere på mer enn én ting om gangen, og noen ganger, er det ikke å gjøre det på veldig lenge. Vit at du vil trenge tålmodighet og forståelse hvis du velger ikke å medisinere ham.

Ros den ofte. De fleste av utbrudd som oppstår med et barn som lider av ADD skje fordi hun blir frustrert over sin manglende evne til å oppnå eller forstå noe. Så når hun gjør noe slik det må gjøres, ros henne. Dette vil øke hennes selvtillit og få henne til å innse at hvis hun kan gjøre en ting riktig, kan hun bare være i stand til å erobre en annen oppgave hun trodde var umulig.

elsker ham. Uansett hvor ille han kan tjene til tider, det er så veldig viktig å alltid la ham vite hvor mye du elsker ham. Du må huske på at et flertall av tiden, hans oppførsel kan ikke bli hjulpet. Mens jeg ikke støtter ignorerer sine handlinger, jeg støtter positiv disiplin. Barn med ADD lære annerledes enn andre barn. Derfor tror de på en annen måte, så vel. Alltid vise din kjærlighet til dem vil gjøre en stor innvirkning på deres generelle atferd.

Reseptbelagte legemidler til behandling av ADD

Reseptbelagte legemidler til behandling av ADD

Det har vært en stor debatt brygging om sikkerheten av reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle ADD. Det er noen foreldre som sverger til dem og andre som sverger at de aldri vil plassere sine barn på dem igjen. Den eneste måten å vite hva som er riktig for barnet ditt er å vite hva narkotika er tilgjengelig. Mens legen din kan ha sine egne forslag, er det opp til deg å stille spørsmål og sørge for barnet ditt får den beste behandlingen mulig.

Funksjon

De reseptbelagte medikamenter som brukes til å behandle ADD er generelt stimulerende midler som øker nivåene av to kjemiske budbringere i hjernen. En messenger styrer dannelsen av barns hukommelse og hindrer vanedannende tendenser fra utvikling, mens den andre hjelper øke graden av oppmerksomhet, slik at han kunne fokusere og lytte.

Adderall

Dette stoffet brukes i barn alderen 3 år og eldre. Hver dose varer i ca 6 timer og det har mindre abstinenssymptomer enn noen andre medisiner som brukes i behandling av ADD.

Concerta

Mens han fortsatt et sentralstimulerende, dets bivirkninger er ikke så harde og abstinenssymptomene er lettere på barnet. Hver dose varer i 12 timer. Dersom dosen er for høy, kan tabletten bli kuttet i to for å kontrollere det; dette er for barn i alderen 6 år og eldre.

Daytrana

Dette er et plaster bæres på hoftene til barn i alderen 6 til 12 i en periode på 6 timer. Effekten av medikamentet vare i ytterligere 3 timer.

Ritalin

Den opprinnelige Ritalin varte i en periode på 6 timer; Det er imidlertid nå tilgjengelig i en utvidet og form med langvarig virkning. Det kan brukes av barn over 6 år. Selv om det fortsatt er det første stoffet av valget blant leger, dets bivirkninger er mer tøffe enn andre medisiner som brukes til å behandle ADD.

Strattera

Dette er et reseptbelagt legemiddel som ikke er et sentralstimulerende, noe som betyr at dens bivirkninger er minimal. Det blir tatt en gang eller to ganger om dagen, og så økes doseringen gradvis økes. Den gradvise økningen betyr at det tar 4-6 uker etter medisinering for å nå terapeutiske nivåer.

Betraktninger

Du må kanskje endre medisiner mer enn en gang før du finner en som passer ditt barns medisinske behov uten å ofre hennes trivsel. Hvis du finner etter den andre eller tredje medisiner som du ikke er komfortabel med medisinering barnet ditt til å behandle hennes tilstand, vurdere alternative behandlingsmetoder som ikke inkluderer reseptbelagte medisiner.

Medisinering for ADD hos barn

Attention Deficit Disorder (ADD) er preget av en manglende evne til å få og holde fokus på en gitt aktivitet eller oppgave. Et barn kan være veldig lett distrahert også. ADD er et resultat av en biologisk problem med nevrotransmittere i hjernen. Ifølge ADD nettsted, er den beste behandling for ADD en kombinasjon av terapi og medisiner. Flere forskjellige medisiner er for tiden foreskrevet for å kontrollere ADD symptomer.

Ritalin

Ritalin er en stimulere ofte foreskrevet til barn med ADD. Ritalin virker ved å påvirke kjemikalier i hjernen som kan utløse hyperaktivitet og det hjelper med kontroll av impulser.

Dexedrine

Dexadrine er også en stimulerer forskrives til barn med ADD. Det fungerer også ved å påvirke hjernen kjemikalier som omhandler hyperaktivitet og impulskontroll.

Adderall

Barn med ADD kan også foreskrive Adderall. Det er en amfetamin og det fungerer ved å påvirke kjemikalier i hjernen som påvirker atferd og oppmerksomhet span.

Bivirkninger av sentralstimulerende midler

Sentralstimulerende midler kan føre til rastløshet, søvnproblemer, irritabilitet, depresjon, nedsatt appetitt, svimmelhet, hodepine, racing hjerteslag, tics og urolig mage. I sjeldne tilfeller kan sentralstimulerende midler forårsake død hos personer med underliggende hjerteproblemer.

Strattera

Strattera er en ikke-stimulere. Strattera virker ved å øke noradrenalin, et kjemisk stoff i hjernen. Virkningene av Strattera vare i opptil 24 timer, som er lengre enn de stimulerer medikamentene som er nevnt ovenfor. Strattera hjelper også med depresjon. Strattera kan ha følgende bivirkninger: hodepine, magesmerter, søvnighet, svimmelhet, kvalme og irritabilitet.

Wellbutrin

Wellbutrin er et antidepressivum som noen ganger foreskrevet for de med både ADD og depresjon. Bivirkninger av Wellbutrin kan inkludere munntørrhet, svimmelhet, forstoppelse, irritabilitet, hodepine, kvalme, svetting, søvnproblemer og skjelvinger.

Diet Plan for barn med ADD

Selv om det er mange alternativer for behandling av barn med Attention Deficit Disorder (ADD) og oppmerksomhet Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD), forbedret konsentrasjon og redusert irritabilitet og hyperaktivitet kan oppnås med et sunt kosthold. Selv om Dr. Benjamin Feingold sin 1973 studie var den første utført på forholdet mellom ADD og ADHD og kosthold, mange har vært gjennomført siden som bekrefter at et kosthold basert på naturlige og ubehandlet mat kan være avgjørende i å temme symptomer på ADHD.

Endrede matvaner

Dårlig ernæring, for noen, ikke bare barn med ADD, har vist seg å redusere oppmerksomheten span, evne og motivasjon til å lære og å vise selvkontroll. Implementering av et riktig kosthold og sunt forhold til mat i barnet ditt kan hjelpe og selv kurere symptomer på ADD og ADHD. En studie 2003, publisert i alternativ medisin Review, sammenlignet effekten av Ritalin (en vanlig foreskrevet medikament for behandling av ADHD og ADD) mot virkningen av kosttilskudd, inkludert, blant annet, vitaminer, mineraler, aminosyrer og probiotika . Forskningen viste at kosttilskudd viste seg like effektiv som Ritalin i styrke oppmerksomhet og selvdisiplin hos barn med ADHD.

Matvarer for å unngå

Risikofaktorer for de med AD / HD har tilsetningsstoff allergier, lav-protein / høy-karbohydrat dietter, fettsyre og mineral ubalanser og skjoldbrusk lidelser. En bevissthet om barnas matallergier kan også være nyttig å bestemme visse matvarer for å være skeptisk til. Feingold diett er kanskje den mest kjente bruken av kosttilskudd endringer som en behandling av ADD og ADHD. Basert på argumentet om at allergi er rotårsak av mange symptomer på ADD, programmet anbefaler å kutte ut matvarer som inneholder kunstige farger og smaker, samt matvarer som inneholder naturlig salisylsyre (som jordbær paprika og mandler). Etter en periode, kan matvarer med naturlig forekommende salisylater gjeninnføres.

Anbefalte Foods

Ved å gjøre hele og naturlig mat en del av barnas kosthold, enten på egenhånd eller i tillegg til bruk av medisiner, kan du i stor grad redusere sine ADHD symptomer. Kosttilskudd som kan være nyttig i behandling av symptomer på ADD er B-vitaminer, vitamin A og C, folsyre, kalsium, magnesium, jern og sink. Gir et godt balansert, sunn diett for barnet ditt bør sørge for at mange av disse vitaminene er allerede en del av sitt daglige inntak. Gitt, det er ikke alltid lett å ta bort chips og pakket cookies. Men det er en enkel måte å innføre sunn mat inn i dine barns liv å gjøre maten spennende og interessant. Prøv å legge hummus, peanøttsmør eller honning til dine grønnsaker og frukt for å skape nye og morsomme menyer.

Hjelp for ADD Kids

Hjelp for ADD Kids

Ifølge Dr. Russell Barkley, en spesialist på oppmerksomhet-underskudd uorden, inneholder et klasserom med 30 mellom ett og tre barn med sykdommen. ADD påvirker et barns evne til å konsentrere seg og kan føre til hyperaktivitet, langsomme følelsesmessige utvikling og søvnproblemer. Hvis ubehandlet, kan barn med ADD har problemer på skolen. Det er mange måter å hjelpe et barn med ADD bortsett fra eller i tillegg til medikamentell behandling. Gir den aktuelle disiplin, kommunikasjon og stabilitet går en lang vei.

Behavior Insentiv Charts

En del av atferdsmodifisering terapi for barn med ADD er bruken av et insentiv diagram. Den av foreldrene viser ønsket og uønsket atferd for barnet. Basert på positive og negative resultater, blir barnet belønnet eller straffet.

Diet

Mens konseptet er ikke helt avgjørende, noen leger mener det er en sammenheng mellom et barns kosthold og hans ADD symptomer. Det er ingen hemmelighet at å spise mye sukker kan gjøre et barn hyperaktive, men å sørge for at et barn spiser protein sammen med karbohydrater kan begrense symptomene kom med en plutselig økning i blodsukkeret.

Struktur

Det er viktig at barn med ADD har en konsekvent, strukturert hjem liv. Foreldre må sette regler som er spesifikke og skissert så ofte som nødvendig. Når barnet gjør noe galt, forklare hvorfor det var galt og hva regelen hun brøt, opprettholde konsistent språk hvis det er mulig.

Mosjon og friluftsliv

Fysisk aktivitet er viktig for barn med ADD. Sport kan bedre konsentrasjon og selvtillit. Å få frisk luft også har vist seg å være positivt for barn med ADD.

Praise

Oppdra et barn med ADD er vanskelig og frustrerende. Husk barnas sterke sider, og gi positiv forsterkning når han viser ønsket atferd.

Økonomisk hjelp for barn med ADD

Foreldre et barn med Attention Deficit Disorder kan være taxing mentalt, fysisk og økonomisk. Den økonomiske byrden kan gjøres verre hvis barnet har en tendens til å ødelegge ting som en del av hans ADD. Medisinsk regninger kan legge svimlende kostnader til prisen av omsorg for disse typer barn. Det er imidlertid noen ressurser tilgjengelig som et barn med ADD kan kvalifisere for å hjelpe foreldre eller foresatte med noen av de økonomiske byrdene.

WIC

WIC, eller kvinner, spedbarn og barn, er et program utviklet for å levere supplerende mat, ernæringsmessige utdanning og helseomsorg henvisninger for barn fra fødsel til 5 år som er bosatt i husholdninger med lav inntekt og står i fare for dårlig ernæring. WIC er finansiert av US Department of Agriculture både på regionalt og nasjonalt nivå. Et barn kan kvalifisere grunn av potensialet for dårlig ernæring ofte sett på barn med ADD.

SSI

SSI, eller Supplemental Security Income, er et program utviklet for å gi supplerende kontanter inntekt til personer som er blinde, eldre eller funksjonshemmet og har liten eller ingen penger. SSI gir penger til å betale for grunnleggende behov som mat, klær og husly; det er finansiert av generelle skatteinntekter og overvåkes og vedlikeholdes av den føderale regjeringen. Et barn kan kvalifisere for SSI basert på inntekt behov og alvorlighetsgraden av ADD.

Medicaid

Medicaid er et helseprogram i USA som ble utviklet for å gi inntekter for kvalifiserte familier med lav inntekt og ressurser. Medicaid er finansiert av både føderale og statlige myndigheter, og er styrt av statene selv. Det er den største kilden til finansiering for medisinske tjenester i USA. Medicaid kvalifisering kan være basert på mengden av medisinske utgifter, så uansett eller inntekter, bør du søke og se om barnet ditt med ADD kvalifiserer.

Private organisasjoner

Noen private organisasjoner som gir midler til ADD forskning og noen av disse organisasjonene selv leverer midler til barn i nød basert på barnets økonomiske situasjonen. Noen av disse organisasjonene kan bli funnet på internett, eller ved å kontakte en støttegruppe for barn med ADD; de kan være i stand til å koble barn eller foreldre med en av disse organisasjonene.

Funksjonshemmede barn Relief Fund

Handikap Barnas Relief Fund (DCRF) er en non-profit organisasjon som gir hjelp til barn over hele USA som ikke har nok forsikringsdekning. DCRF er tilgjengelig gjennom tilskudd og gir midler for hjelpemidler, kunst og humaniora tjenester og rehabiliterende tjenester. Et barn med ADD kan kvalifisere for dette stipendet under sin avsetning for lærevansker.

Mat for barn med ADD

Mat for barn med ADD

Selv om de aller fleste leger er ikke sikker på hvor Attention Deficit Disorder (ADD) kommer fra - det være seg genetikk eller basert på hvordan et barn blir oppdratt - de fleste er overbevist om at eliminering av tilsetningsstoffer og raffinert sukker i et barns kosthold redusere symptomene og la dramatisk forbedring. Å vite hvordan å kontrollere sykdommen gjennom kosten alene er viktig for foreldre og deres barn; farmasøytiske legemidler bør være en siste utvei. Erstatte sunn mat er det første skrittet.

Frukt og grønnsaker

Serve økologisk frukt og grønnsaker, for en rekke årsaker. De har ingen raffinert sukker eller tilsetningsstoffer - forutsatt at de er virkelig organisk. De er også veldig sunt for et barns kropp generelt, og de hjelper barnet utvikle en smak for disse matvarene senere i livet. Gode ​​matvaner er de viktigste tingene å sette opp i denne alderen. Frukt vil være lettere å overbevise dem om å spise fordi de har naturlig sukker. Grønnsaker vil være mer vanskelig, men hvis grønnsaker er blandet med andre matvarer - for eksempel makaroni eller smørbrød - vil det være enklere. Barn bør ha fem porsjoner av disse per dag.

Magre proteiner

Gjør egg i morgen, en god måte å få et barn til å spise et par porsjoner protein. Dette vil erstatte den, raffinert diett høy-additiv sukker de hadde fått i det siste gjennom, si, frokostblandinger. Hvis egg er ikke en mulighet, fisk eller kylling skal være på menyen i noen form eller mote, men servert på en sunn måte. Med andre ord, KFC eller McNuggets ikke tjene til å fylle den magre proteiner kvote. Biff er et godt alternativ; prøve fajita kjøtt på en "sunnere" meksikansk restaurant, som det er allerede kuttet opp, og barna kan spise hva de vil da. Du kan lagre det å bli servert senere.

Fullkorn Snacks

Vet at de viktigste små måltider for å erstatte er snacks og godteri, kilden til mange legger fakkel-ups. Serve pretzels, gulrøtter, knekkebrød og ost - noe lite og bra for noen biter minst, i stedet for godteri. Dagligvarebutikker som forstår den organiske konseptet er gode steder å undersøke unike barnas snacks. Tiger melk proteinbarer er et godt alternativ; de er sunn, rik med protein (fyller ovenfor matvaregruppe) og har all-naturlig sukker. Den virkelige hemmeligheten her kan være psykologi. Hvis barnet ikke vet det er ikke som godteri han har spist i det siste, vil han sannsynligvis spise det og liker det. Og så har du vunnet kampen.

Gluten & ADD hos barn

Lenker blir gjort mellom gluten intoleranse og ADHD, særlig blant barn i skolealder. Diagnoser for ADD, ADHD, og ​​autisme er ofte ledsaget av glutenintoleranse eller cøliaki (glutenallergi), eller annen matallergi (ofte laktose intoleranse eller allergi mot tilsetningsstoffer i mat). Håndteringen av disse matallergier har vært kjent for å roe symptomene på ADHD og hyperaktivitet.

Historie

Gluten intoleranse rammer opp til 35 prosent av amerikanere, og er den mest vanlige mat-baserte autoimmun sykdom. Mens dens viktigste symptomene er relatert til fordøyelsessystemet, er gluten intoleranse og cøliaki knyttet til en rekke av revmatiske lidelser og atferdsforstyrrelser, inkludert ADD, ADHD, autisme, bipolar lidelse, og kronisk utmattelsessyndrom.

Forskning

En studie 2005 knyttet atferdsforstyrrelser, spesielt depresjon, mot gluten forbruk hos ungdom. Etter tre måneder på en glutenfri diett, ungdom studerte viste en signifikant reduksjon i ADHD og depresjon.

Glutenfri diett

Bytte til et glutenfritt kosthold krever litt omtanke og planlegging, men det er mange glutenfrie alternativer tilgjengelig i supermarkeder og restauranter, og det er enklere enn noensinne å holde en glutenfri diett for deg selv eller dine barn. Gluten er et protein som finnes hovedsakelig i korn, som hvete, rug og bygg, men ofte skjult i mange bearbeidet mat, som for eksempel soyasaus. Felles utstyr, enten fra bearbeidet mat eller i hjemmet, kan være farlig for folk som er ekstremt følsomme for gluten, og ofte kan de trenger å spise fra en dedikert glutenfri anlegget. Det er mange ressurser på nettet, samt bøker og blader, gir råd, oppskrifter, og anmeldelser for cøliakere.

Advarsel

Koblingene mellom gluten og atferdsforstyrrelser har blitt studert, men, som med alle store helse beslutning for deg eller dine barn, bør en lege konsulteres. Blodprøver for gluten intoleranse er tilgjengelige, eller spørre legen din om en matallergi kan være kilden til barnets atferdsforstyrrelse. Forsiktighet bør utvises ved å innføre noen ny diett, for å sikre at viktige næringsstoffer ikke blir neglisjert.

Betydning

Den mulige sammenhengen mellom gluten intoleranse og atferdsforstyrrelser, for eksempel ADD er, for det meste, positive nyheter. Samtidig unngå gluten involverer en betydelig diett endring, kan dette være en mer naturlig måte å behandle atferdsforstyrrelser og hjelpe barn overvinne lærevansker. Etter hvert som flere og flere mennesker blir diagnostisert med cøliaki, er en glutenfri diett blitt mye mindre vanskelig å vedlikeholde, selv for travle foreldre.

Informasjon om barn og ADD

Informasjon om barn og ADD


ADD står for ADHD, et begrep som brukes litt om hverandre med ADHD, eller ADHD. Disse lidelser omfatter to av de vanligste diagnosen psykiske lidelser hos barn.

Forekomst

Ifølge National Institute of Mental Health, ADD og ADHD påvirker mellom 3 prosent og 5 prosent av alle barn i verden. Mellom en tredjedel og halvparten av barn med diagnosen ADD vil fortsette å oppleve symptomer på sykdommen som voksne.

Symptomer

Barn med ADD blir lett distrahert fra en oppgave, og har en tendens til raskt å skifte fra en aktivitet til en annen uten å fullføre den første aktiviteten. Barn kan bli lett lei etter kort tid, har problemer med å lære nye ferdigheter, kampen for å organisere sine oppgaver, og har en tendens til å miste ting. Andre symptomer inkluderer dagdrømming, langsomme fysiske bevegelser, og problemer med å lytte og følge instruksjonene nedenfor.

Behandling

Atferdsterapi, medisiner, eller en kombinasjon av begge kan administrere ADD. Atferdsterapi for ADD kan ta form av kognitiv atferdsterapi, psykoterapi, skolebaserte intervensjoner eller sosial ferdighetstrening. Reseptbelagte medisiner som brukes i behandling av ADD inkluderer Ritalin, Dexedrine og Adderall, som alle fungerer som sentralstimulerende midler som frakter potensielle negative bivirkninger.

ADHD personlighet kjennetegn

ADHD personlighet kjennetegn


ADHD, eller ADHD, er diagnostisert hos både barn og voksne. Egenskapene som vises av mange mennesker plaget med ADHD er lik de som er forbundet med ADHD eller ADD. Nettstedet ADHD Texas viser egenskaper som manglende evne til å fullføre en oppgave, ofte beveger seg fra prosjekt til prosjekt uten å fullføre det som er i gang, manglende evne til å sitte stille og opplever ekstreme følelser.

Early Childhood Traits

ADHD er ofte diagnostisert i tidlig barndom, med flere trekk som skiller seg ut til foreldre og fagfolk. Barn som er rammet med ADHD har ofte impulsive tendenser, gjør hva de vil uten å tenke på konsekvensene. De kan også være glemsom. Barn med ADHD har en hard tid å sitte stille og ofte ikke ferdig med arbeidet de starter. De kan også ha uforutsigbare humørsvingninger, går fra å være svært glade for å ekstremt trist eller sint i løpet av noen øyeblikk. Mens mange barn kan ha disse trekkene eller symptomer, de er mer uttalt hos barn med ADHD, ifølge nettstedet Healing Arts.

Tenårings Traits

Hvis ADHD står ubehandlet i løpet av de utviklingsmessige år, kan ungdom med denne tilstanden vise et svekket læringsevne og har en vanskelig tid i skolen. Disse barna kan ha både sosiale og familiære problemer, og har en hard tid på å prøve å komme sammen med sine klassekamerater og søsken. På grunn av vanskelighetene ungdom med ubehandlet ADHD har, de ofte har nedsatt selvtillit.

Voksen Traits

For voksne, kan ubehandlet ADHD være svært skadelig. Voksne plaget med ADHD ofte viser høye nivåer av impulsivitet. De kan vise dette ved å tilbringe forhastet eller ved å delta i overdreven drikking og narkotikabruk. Voksne kan også være veldig utålmodig og vise farlig risikoatferd. På den annen side er noen voksne plaget med ADHD er rolige og innadvendt og har en tendens til å dagdrømme. De har en vanskelig tid i sosiale situasjoner.

Slik Forstå ADD og ADHD

Attention Deficit Disorder (ADD) også er kjent som Attention Deficit Hyperactivity Disorder (AD / HD). Navnet ADD ble endret til AD / HD i 1994 fortsetter imidlertid å beskrive symptomer som ikke inkluderer hyperaktivitet begrepet. Mennesker er berørt av denne tilstanden synes det er vanskelig å konsentrere seg og fokusere samt sitte på ett sted i lengre perioder av gangen. Endringer i de delene av hjernen som muliggjør kontroll av aktivitet og oppmerksomhet forårsaker AD / HD symptomer, som er delt inn i tre kategorier: distractibility, impulsivitet og hyperaktivitet.

Slik Forstå ADD og ADHD

Analysere og vurdere symptomer assosiert med ADD eller AD / HD. Å avgjøre om en person har uoppmerksomhet problemer, observere pasienten. En uoppmerksom pasienten ikke ense ord når snakket med direkte, blir lett distrahert og har problemer med fokus på de oppgavene som er gitt. Andre symptomer ville inkludere manglende evne til å fullføre oppgaver og plikter som er gitt, og en tendens til å unngå oppgaver som tester mentale ferdigheter. Pasienter også blir undersøkt basert på deres alder. For eksempel, hvis en 3-åring og en 5-åring ble undersøkt, ville de bli dømt etter ulike kriterier enn et eldre barn.

2 Lete flere uttalelser fra leger som arbeider med et stort antall av Attention Deficit Disorder tilfeller. Fagfolk trenger bare å vite at pasienten lider av noen seks av disse symptomene fra begge kategorier i løpet av en periode på seks måneder for å bekrefte at pasienten lider av AD / HD. Diagnostisering av sykdommen forblir en beregnet vitenskap. Under behandlingen av dedikerte fagfolk, kan effektene av sykdommen avta.

Praksis tålmodighet, toleranse og forståelse. AD / HD-symptomene i hovedsak vurderes under et barns grunnskole år. I løpet av denne tidsperioden, gjennomgår et barn strukturerte endringer i samfunnet som gjør det lettere å diagnostisere problemet og finne en løsning. Mange barn vokser ut av lidelsen etter de når tenårene. AD / HD-pasienter ofte sliter med sykdommen symptomer i hele sitt liv. Foreldre som er tålmodig og forståelse lette den daglige kampen for alle.

Hint

  • Medisinske hjelpemidler kan bidra til AD / HD-pasienter bare en viss grad. Forstå lidelsen og arbeide med barn eller voksen til å overvinne symptomene.

Tips for ADD

Tips for ADD


ADD står for ADHD. Denne lidelsen rammer både barn og voksne. Den manglende evne til å sitte stille eller konsentrere seg om én ting for en lengre periode kan forstyrre skolearbeidet, karriere og mellommenneskelige relasjoner. Men etter visse tips kan gjøre å få gjennom dagen og oppnå sine mål lettere.

Lag lister

Symptomer på ADD inkluderer problemer med å fullføre oppgaver og igjen organisert. For å hjelpe deg å holde fokus, fullføre prosjekter eller oppgaver du starte og holde arbeid, skole eller livet organisert, begynne å lage lister. Hver dag skrive en liste over ting du trenger for å oppnå den dagen som betale regninger, gjøre vaskeri og ringe telefonselskapet. Barn kan skrive en liste som inneholder: gjøre lekser, rent soverom eller lufte hunden. Når oppgaven er fullført, krysse det av listen din.

Ta notater

Skrive selv notater på gule lapper kan også hjelpe deg å holde orden og på sporet. Stick notater på steder du sannsynligvis til å se dem, slik som kjøleskap, bad speil eller på TV. Når du blir distrahert, vil disse tilfeldig plasserte notater minne deg på å betale en regning innen en bestemt dato, ferdig med et skoleprosjekt innen fristen eller få tøyet gjort slik at du har rent undertøy i morgen.

Trening

Daglig mosjon bidrar til å redusere manglende fokus forårsaket av ADD. Det reduserer også stress, fungerer av overflødig energi og roer sinnet ditt, slik at du kan fokusere bedre og fullføre oppgaver enklere. For trening kan du gå til gym, fottur eller sykkel utendørs eller bli med i en lagidrett. For å hjelpe deg med å holde forpliktet til din oppgave diett, spør en venn til å bli en trening kompis.

Sleep

Mangel på søvn kan øke ADD symptomer. En hel natts søvn hjelper deg å konsentrere seg og være mer produktiv i løpet av dagen. For å sikre en god natts søvn, ikke drikker koffeinholdige drikker sent på dagen, holde seg til en daglig sengetid --- selv i helgene - og etablere en sengetid rutine slik at kroppen din vet det er tid for hvile. Hvis du fortsatt har problemer med å sovne, prøve å ta en varm dusj eller bad før du går å sove om natten.

Spis sunt

Et sunt kosthold kan også lette uoppmerksomhet forbundet med ADD, samt lavere stressnivå. Hvis du lider av ADD, spise flere små måltider i løpet av dagen i stedet for tre store. Også prøve å ikke spise sukker, lavere karbohydratinntak og legge til mer protein i kosten din.

Terapi

ADD legger mye stress på romantiske forhold, arbeid relasjoner og vennskap på grunn av ubesvarte avtaler og tidsfrister og irrasjonell atferd. Reparere disse relasjonene ved å søke terapi. Terapi hjelper deg å forstå sykdommen bedre og kan lære din hvordan du kommuniserer og hvordan løse problemer bedre.

Symptomer på ADD hos spedbarn

ADD eller ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder) er en nevrologisk dysfunksjon som rammer om lag én av 20 barn. Selv om det er generelt diagnostisert i skole-alder barn, det er atferd utstilt i barndommen som kan være tidlige tegn på tilstanden. Disse symptomene, sammen med en familie historie av ADHD, øke sannsynligheten for at et barn kan ha sykdommen.

Ekstremt Rastløs

Problemer med å få barnet til å sove fra tid til annen er ikke uvanlig, men ta til etterretning habitually dårlig søvnmønster, utrøstelig anfall av gråt og ekstrem rastløshet ved sengetid.

Vanskelig på Feed

Det kan være en konstant utfordring å få barnet ditt til å sitte stille for fôring tid. Han kan presse maten bort, raskt mister interessen for å spise, blir frustrert og prøver å komme seg ut av setet sitt.

Hyppige Tantrums

På grunn av manglende evne til å kommunisere gjennom tale, kan spedbarn uttrykke seg gjennom sparker, skriker og vrir rundt på gulvet.

Økt Anger

Mens alle barn er i stand til å bli irritert, bør et barn som er lett og intenst provosert være av alvorlig bekymring.

Rytmiske Actions

Banging en leke på bordet igjen og er typisk for de fleste babyer, men bli skremt hvis barnet ditt gjentagelser smeller hodet eller bergarter sengen hennes.