Digidexo.com

Erfaring med hjemmelaget body wrap

Hvordan å miste vekt Med Hjem Body Wraps

Hjem innpakninger er innpakning enheter du kan kjøpe og bruke hjemme for å avgifte kroppen din raskt i den komforten av ditt hjem. Body wraps arbeid ved å ha du bære sjal og gjøre øvelser som gjør at du svetter. Moisture bokstavelig mus ut av kroppen din i mange tilfeller mens iført hjem innpakninger.

Bruksanvisning

•  Påfør lotion som følger med kroppen din wrap kit til huden din. Gjør dette i områder som mage, rumpe, lår og overarmer hvor kroppen rister. Den lotion bør ikke påføres veldig tett. Bare bruke den i konsistensen av såpe eller lotion. Gni det inn jevnt rundt de områdene du søker det.

Senk bandasjene i vann i ca 30 minutter, slik at de vil være myk og formbar. Dette trinnet kan være hoppet over, men det vil være mer behagelig hvis bandasjene er myke når de er satt på. Pass på at de ikke er for våt, ellers vil de vaske lotion fra kroppen eller muligens trenge inn i huden din og deaktivere dem.

Pakk bandasjer rundt alle områder der lotion ble brukt, noe som gjør at bandasjene er myk og fuktig, men ikke dryppende våt. Bandasjene bør pakkes jevnt, slik som å unngå ubehag.

Vent omtrent en time. På dette punktet, vil de naturlige ingrediensene suge inn i huden din, avgifte kroppen din og stramme og glatter huden din. Finn en behagelig stilling, slik at du kan holde seg i ro for denne lengden av tid. Også, hvis du ønsker det, kan det være lurt å ha en kappe, håndkle eller teppe å vikle deg inn og holde alt varmt. Noen mennesker liker å trene i løpet av denne tiden mens iført hjemmet kroppsinnpakning. Du kan trene hvis du vil, men enkelte hjem kropp vikle kits anbefaler mot dette.

Fjern bandasjene. Vent 24 timer for å sjekke resultatet. De vil ikke være umiddelbar, men de trenger ikke ta lang tid å dukke opp. Hvis du føler deg mindre ubehag i løpet av de neste dagene, se bort fra dette; det er vanlig.

Hint

 • Det anbefales å vente minst to dager for å ta en dusj. Du ønsker ikke å risikere å deaktivere kjemikalier.

Hjem Utbedring Med Detox Body Wraps

Hjem Utbedring Med Detox Body Wraps


Forbered ved å plassere en plast dråpe ark på en seng. Forbered lag av tepper å vikle deg inn over toppen av kroppen brytes: en plass teppe; en vanlig teppe; og en plast dråpe ark. Ta en varm dusj for å åpne porene, bruker en loofah i små sirkulære bevegelser for å klargjøre huden. Ha romtemperert vann tilgjengelig slik at du kan drikke i løpet av wrap.

Kaffe Sliper Anti-Cellulite Body Wrap

Plasser varm kaffe nett på huden, og pakk gasbind over området for å holde kaffe grinds på plass. Dekke området med plastfolie. Legg deg ned, dekker selv med tepper. Kroppen brytes vil stimulere fettcellene og fjerne giftstoffer fra huden. Etter 30 minutter fjerne wrap og deretter ta dusj.

Sea Clay Firming Body Wrap

I en stor kjele, kok åtte kopper destillert vann og en kopp Epsom salter. Fjern fra varmen og tilsett to kopper leire: Bentonitt til fet hud, Pink Kaolin for sensitiv eller tørr hud, Gul Kaolin for normal hud. Bratt i 15 minutter. Dip håndklær i blandingen og pakk kroppen fra anklene til nakken. Legg deg ned og dekk til med tepper. Etter 60 minutter, ta ut wrap og ta en lunken bad. Leiren trekker giftstoffer ut av kroppen mens komprimere den myke hud vev. Resultatet er en forbedring av hudens elastisitet og en muskel base som er fastere og glattere.

Seaweed Body Wrap

Seaweed er fylt med mineraler og sporstoffer som gir næring og huden som den trekker giftstoffer fra kroppen. I en stor gryte, kok tre liter destillert vann. Legg til to kopper tang og bratt i fem til syv minutter. I et alternativ kan en kopp tørket tang eller en kopp pulverisert tare anvendes. Dypp håndkleet i blandingen og pakk kroppen fra anklene til nakken. Legg deg ned og dekk med plast teppe.

Om fordelene med en Body Wrap

Folk overalt gjør hva de kan for å gå ned i vekt, om de trenger det eller ikke. Men til en rask måte se slankere og har mykere hud er å gjennomgå en prosedyre som kalles en kroppsinnpakning.

Historie

Opprinnelig alt en kroppsinnpakning besto av var noen bruker Ace bandasjer eller plastfolie og tett innpakning at rundt kroppen din. Dette vil føre til en rask vekttap gjennom vasodilatasjon, noe som betyr en økning i blodstrømmen som hjelper løsne overflødig væske i kroppen.

Funksjoner

Kroppen brytes prosess i disse dager er mer kompleks, sunnere og mye mer avslappende. Det første en spesialist gjør er å forsiktig børste huden din til å kvitte seg med alle de døde hudceller og for å stimulere kroppens naturlige sirkulasjon. Deretter blir varme elastisk bind pakket rundt overkroppen, armer, ben, eller nakke, avhengig av hvilken prosess du har valgt. Hvis inngrepet er gjort av en massasjeterapeut, vil han eller hun også sørge for å massere kroppen din. Disse elastiske bandasjer som regel har vært soaking hele dagen på mineraler og urter, men noen kropp vikle prosedyrer bruke alger, tang, gjørme eller leire. Andre vil bruke shea smør og rike kremer for å myke opp huden din.

Fordeler

En fordel med en kroppsinnpakning som bruker shea smør og lotions, er at huden din blir mye mykere og fuktig. En annen fordel, hvis kroppen wrap bruker mineraler, urter, alger eller andre naturlige produkter, er kroppen din går gjennom en detox prosessen, slik at du kan føle seg frisk bare ved å fjerne skadelige giftstoffer. Den viktigste fordelen med en kroppsinnpakning er at kroppen mister overflødig væske, noe som gjør at du ser mye slankere enn før. Men ikke alle disse fordelene ikke vare så lenge med mindre du gjør det regelmessig.

Betraktninger

Det er ikke for mange risikofaktorer som er involvert i denne prosessen, men sørg for å sjekke med legen din før tiden siden han eller hun vet du mye bedre enn en kosmetolog. En ting å se opp for er hvis du er klaustrofobisk, husk at du vil bli pakket tett for en periode. Du vil også være alene etter at innpakning er gjort, og hvis det er et problem for deg, sørg for å si noe når du bestiller utnevnelsen.

Time Frame

Samlet sett bør prosessen ikke ta mer enn tjue til tretti minutter. Tatt i betraktning alt du trenger å gjøre er å nyte å bli bortskjemt mens kroppen får sunnere, vil du sannsynligvis ønske ansettelsen varer lenger. Prosessen tar vanligvis sted i det som kalles et våtrom. Etter at kroppen brytes er over, vil du motta en spesiell dusj mens du ligger nede på et bord. Etter det, vil du få opp, dra til resepsjonen og bestille en annen avtale.

Hvordan lage Vekttap Body Wrap

Hvordan lage Vekttap Body Wrap


Du har hørt det gang på gang: den beste måten å gå ned i vekt og holde den av er ved å redusere mengden mat du spiser og øke din trening. Men, hvis du trenger en rask vekttap løsning som vil i det minste midlertidig ta av noen få pounds og inches, bør du kanskje prøve en kroppsinnpakning. Du kan bruke $ 100 eller mer for et vekttap body wrap på et spa, men du trenger ikke å. I stedet kan du lage din egen hjemme.

Hvordan lage Vekttap Body Wrap

Place flere håndklær eller ark på et flatt område av gulvet, gjerne på badet eller et annet område som er lett å rengjøre. Legg en dråpe klut eller dusjforheng på toppen av håndklær eller ark. Du vil ligge på disse som du bruker kroppen brytes.

Ta de åtte kopper destillert vann til å koke. Så snart det kommer en rullende koke, ta kjelen av varmen.

•  Tilsett leire, salt, urter, tang og olje til vann. Rør forsiktig. La blandingen til å steile i kokende vann i ca 10 til 15 minutter, eller til det ikke lenger er for varm.

Dypp strimler av bomullsblad inn i blandingen ett om gangen. Starter med føttene, pakk hele kroppen opp til halsen i strimler dyppet i vekttap blandingen.

Ligg på tøystykke eller et dusjforheng på gulvet. Dekke selv med et annet tøystykke eller et dusjforheng og flere ark eller håndklær. Forblir i kroppen vikle i en time for å oppnå vekttap fordeler.

Fjern kroppsinnpakning etter en time. Ta en lunken bad eller dusj for å vaske bort blandingen og giftstoffer den har fjernet.

Hint

 • Sørg for å drikke rikelig med vann i flere dager før så vel som under ditt vekttap kroppsinnpakning. Tar en varm dusj før kroppen brytes vil åpne porene, slik at mer giftstoffer og beholdt vann til å forlate kroppen din. Dette vil øke din vekttap og inches tapt. Det er viktig at du bruker destillert vann, da dette vil fremme fjerning av giftstoffer i kroppen din som kan hindre vekttap. Forbedre hjemmelaget spa-behandling ved å plassere tente aromaterapi lys rundt i rommet og spille myk musikk.
 • Ikke bruk et vekttap kropp vikle mer enn en gang i uken, da det kan føre til at du bli farlig dehydrert. For best resultat, bare bruke et vekttap kroppsinnpakning månedlig eller for spesielle anledninger.

Cellulite Body Wrap Oppskrifter

Mange salonger og dag-spa tilbyr body-wrapping prosedyrer. Teknikken innebærer spesielle wraps, lotions og kremer som er brukt til lår, midje og hofter. Noen av disse wraps er hevdet å fjerne inches fra disse områdene ved å redusere cellulitter. Body wrapping kan faktisk produsere et ønsket resultat i utseende, men det er vanligvis forbigående.

Hva er cellulitter?

Cellulitter, også kjent som cottage cheese hud og appelsinskall syndrom innebærer en dimpling av visse områder av kroppen, vanligvis lår, mage og rumpe. Selv om årsakene er dårlig forstått, er det tenkt at oppbygging av cellulitter kan være relatert til hormoner som det er mest til stede hos kvinner og sjelden hos menn. Genetiske faktorer og rase og fordelingen av fett, er angitt. Endringer i kostholdet har ingen samlet effekt på mengden cellulitter, men har varierende effekt på utseendet sitt.

Velg en Herb

Ditt valg av urten vil avhenge av hva resultatet du ønsker. Det er best å bruke dem i sin tørket form i denne type blanding.
Kamille: et muskelavslappende middel med hud-toning egenskaper.
Løvetann: en avgiftende middel som stimulerer blodsirkulasjonen og lindrer irriterer huden.
Persille: lindrer irritert og tørr hud; stimulerer blodsirkulasjonen og detoxifies.
Spearmint: stimulerer sirkulasjonen, frisker sliten hud og lindrer tørrhet.

Eteriske oljer

Det finnes et bredt spekter av essensielle oljer å velge mellom. Her er noen av de sikreste og mest populære.
Neroli: slapper musklene, myker huden og balanserer naturlig hud oljer.
Lemon: detoxifies huden og gjenoppretter sin naturlige pH-balanse.
Lavendel: renser huden, helbreder arr, mykgjør huden.
Rosemary: stimulerer blodsirkulasjonen, lindrer irritert hud.

Clay

Det finnes to hovedtyper av leire som egner seg for en kroppsinnpakning. Hvis huden din har en tendens til å være feit eller normal, så vil du sannsynligvis ønske å velge grønn leire som dette bidrar til å forbedre teksturen i huden og strammer porene.
Hvis huden din er vanligvis tørr, deretter rød leire er en for deg. Dette vil rehydrere huden din og lette tørrhet.

Velg en fuktighetskrem

Hvis du bestemmer deg for ikke å bruke en fuktighetskrem, erstatte den med vann. Her er noen forslag:
Trollhassel ekstrakt: en flott hud toner; trollhassel renser også fet hud.
Glycerin: som bygger huden og lindrer tørrhet.
Aloe vera: toner huden, letter kløe og jevner tørrhet.
Apple Cider Eddik: fukter, forbedrer tørr hud

Hvordan å blande en Body Wrap

Kok seks kopper vann i en stor kjele.
Tilsett 1 kopp din tørket urt til vannet.
Ta av koke og la bratt i 10 minutter.
Tilsett 2 kopper leire.
Legg 11/2 kopper fuktighetskrem.
Tilsett 10 dråper eterisk olje.
Bland sammen og bruke når blandingen er behagelig varmt.

Hvordan Påfør en Body Wrap

Før innpakning kroppen din, ta en varm dusj for å åpne porene. Drikk rikelig med vann for å skylle ut eventuelle giftstoffer fra kroppen din. Når kroppen brytes blanding er avkjølt for å være behagelig å ta på, glatt det over målrettede områder av kroppen din. Pakk varme håndklær rundt disse områdene. Legg deg ned på sengen og slappe av i ca en time. Etter denne tid, pakke håndklær og ta en dusj.

Mest effektive Body Wrap som eliminerer Fat

Et organ vikle anvendes i eliminering av fett. Det er spesielt utviklet for å fjerne cellulitter, fast vev, avgifte kroppen og gjør huden glatt og silkemyk. Det gjenoppretter sunn metabolisme til fettvev og hjelpemidler i eliminering av giftstoffer og ekstra væske i kroppen.

Hva er Body Wraps?

Innpakninger brukes til å eliminere fett. Den mest effektive er den svenske Miracle Fat Target Fat Burning wrap. Den bruker essensielle oljer med stimulert varme for å fjerne cellulitt og fett og avgifte av kroppen. Dette fører til bedre hydrering, oppstramming av kroppen og øker velvære.

Fordeler

Fordelene inkluderer reduksjon av "appelsinhud" huden, instant vekttap og tap av 2-8 inches i områder målrettet. Den er sikker og effektiv behandling. Det gir næring, toner og bedrifter huden, bryter ned cellulitt innskudd, brenner fett ved å påskynde kroppens stoffskifte og forbedrer og opprettholder fleksibiliteten i huden. Det vikle er ikke et forbigående behandling for å miste vann.

Formål

En svensk Miracle wrap bruker naturlige ingredienser for å vikle, stramme huden, komprimere fettvev og trekk avfall fra kroppen.

Process

Prosedyren involverer bruk av Celiminate toning og skulptering krem, teofyllin, aloe vera, kinesiske urter benyttet for slanking, og eteriske oljer, som er anvendt forsiktig til kroppen.

Innpakning Prosedyre

Dette er etterfulgt av bruk av myke, varme bandasjer dynket i aminosyrer og kompresjons wraps brukes fra midjen og ned, for å brenne og bryte ned fett.

Effektivitet

De inches tapt i løpet av fremgangsmåten vil ikke bli gjenvunnet på grunn av den teknikk som brukes. Tapet av inches skyldes kompresjon, og fjerning av giftstoffer i fettceller. En daglig diett av vann og forbruk av frukt og grønnsaker vil fortsette å forbedre utfallet. En anbefalt maksimalt to wraps per uke er sikkert og effektivt.

Hjemmelaget Body System Cleansing Informasjon

Fatt på en kropp rens hjemme er mye enklere enn du tror. Hjemmelaget Body renser er fantastisk måte å forbedre din helse, gå ned i vekt, skylle ut giftstoffer, øke energi, og unngå vanlige helseproblemer.

Hvorfor Cleanse

I dag er vi omgitt av miljøgifter. Kroppen vår kan ikke hjelpe, men svelges dem og generelt har en vanskelig tid å håndtere dem. Disse giftstoffene klamre seg til innsiden av tarmen og arbeide for å hindre at viktige næringsstoffer fra å bli absorbert. Disse giftstoffene er en yngleplass for bakterier, så det er viktig å rense kroppen for dem et par ganger i året for å gjenopprette optimal helse.

The Master Cleanse

"Master Cleanse" er en svært effektiv og utrolig populært kroppen rens. Det er en enkel diett som du følger for sju til ti dager. Ingrediensene er lett tilgjengelig på ditt lokale supermarked eller helsekostbutikk.

De følgende mengder av hver bestanddel være tilstrekkelig for en dag av rens:

* 14 tbsp. lemon juice
* 14 tbsp. maple syrup
* 1/2 tsp. cayenne pepper
* 2 L of water

Bland godt i en stor beholder med lokk og nipp gjennom hele dagen. Pass på at du spiser hele beløpet. Du kan også drikke så mye vann som du ønsker, men ingenting annet. Den ideelle tiden å bo på rens er sju til ti dager eller så lenge du føler deg sterk og energisk.

Grønnsaksuppe Cleanse

En av de enkleste renser til å begynne med er det grønnsakssuppe rens. Dette er en av de raskeste måtene å se resultater som du kan gjøre hjemme. For å gjøre denne suppen, må du kun bruke økologiske grønnsaker i en grønnsaksbuljong og deretter legge i litt sitronsaft. Fordi det er mye fiber i suppe, er det en god idé å holde seg hjemme etter å ha spist. Vanligvis tar det bare en-to tarmen bevegelser for å få din kolon ren og flytte igjen. Det er ingen definert oppskrift til suppe rens, bare sørg for at du bruker kun økologiske ingredienser og ingen kjøtt, meieriprodukter eller poteter.

Berry Renser

Berry renser er også stor fordi bær er gode rengjøringsmidler. Når pureed i juice form, fungerer de enda raskere. Bjørnebær, jordbær og blåbær er de beste typer frukt for rens. Disse typer frukt arbeide vakkert for rensing systemet, men husk at du kan ha til å bruke badet mye. Det er viktig for din komfort nivå for å bli hjemme når du gjør noen form for rens.

Detox Body Wrap

Detox Body Wrap


Innpakninger er en enkel og lett måte å bekjempe og utbedre flere hudproblemer, eller gi flere hud forbedringer på en gang. Full av mineraler og vitaminer, detoxifies en kroppsinnpakning ved infusjonen huden med sunne næringsstoffer, fjerner giftstoffer og selv slanking ned figuren midlertidig. Selv om ingen kroppsinnpakning er et mirakel kur, kan det være et flott tillegg til din hud-omsorg diett.

Ingredienser

Body wraps arbeid på grunn av deres ingredienser; de beste avgifte wraps inkluderer de mest kraftfulle og effektive ingredienser. Når du velger eller lage en kroppsinnpakning, se etter tang, alger, naturlige leirer, aloe vera og diverse andre mineraler. Mange av de mest intense materialer har en sterk lukt, så som leire eller sjø tang og alger. Ikke la deg skremme av en merkelig lukt, da disse materialene er ofte ganske effektive.

De fleste masker blir også blandet med en naturlig olje eller vann, for å motvirke noen av de mer kraftige lukt og å blande ingrediensene sammen. Se etter rose og appelsinblomst vann, samt lavendel, rose eller til og med olivenoljer. Disse ingrediensene balansere kroppen brytes konsistens, men er også bra for huden.

For peeling under påføring, kan kroppen din wrap inkludere en kornete substans. En rekke av disse kan brukes, og mange profesjonelle spas bli kreativ med disse stoffene. Tynt malt kaffe, sjøsalt og brunt sukker er tre av disse slike ingredienser. Disse bidrar til å fjerne død hud under påføringen av masken, og ved fjerning, når du gnir masken mot huden din.

Prosedyre

Når du får en kroppsmaske behandling på et spa, bør du være forberedt på å gå i buff eller gjøre bruk av engangs undertøy, siden gjørme kan infiltrere badetøy og la ubehagelige lukter. Teknikeren kan foreslå den beste plagget for deg hvis du ikke er komfortabel å være naken. Under prosedyren vil de glatte kroppen din med masken, ved hjelp av spesielle håndbevegelser å massere og eksfoliere huden (som masserer bidrar til å frigjøre giftstoffer). Etter å la masken til å sitte, vil teknikeren bistå i vask deg eller vise deg til en dusj, der du kan skylle av masken. Du vil da mest sannsynlig bli massert med en fuktighetskrem.

For å utføre dette hjemme, kan du også lage din egen maske. Sjekk ut oppskriftene i referanser delen for å kombinere dine egne ingredienser. For renslighet, prøve å bruke masken i badekaret. Ta med en bok eller musikk og sitte på et håndkle hvis bakken er ubehagelig for deg. Påfør masken i små sirkulære bevegelser mens masserer musklene. La masken sitte i 30 til 45 minutter før du skyller av i dusjen. Påfør en tung fuktighetskrem etterpå.

Med alle innpakninger du bør være sikker på å konsumere store mengder vann før og etter behandlingen. Vann hjelper til å skylle giftstoffer fra kroppen og vil hjelpe effektiviteten av wrap. Tips inkluderer å ta en varm dusj før wrap for å åpne porene, og dekker selv med en plass teppe mens i masken å holde kroppsvarmen. Du bør prøve å unngå koffeinholdige drikker, alkohol, stekt og usunn mat, og høy sukker mat for to dager etter din wrap.

Body Wrap Vekttap

Body Wrap Vekttap


Innpakninger indusere tommers tap ved å redusere overflødig vann vekt og frigjøre giftstoffer fra kroppen. I utgangspunktet, de gjør at du svetter. Noen innpakninger er designet for å rense kroppen for giftstoffer. Andre er utformet for vekttap.

Bakgrunn

I bruk i århundrer, er kroppsinnpakning vanligvis utføres i high-end salonger eller spas; men de kan også brukes hjemme. I de siste tiårene, har moderne helsesentre og klinikker lagt kroppsinnpakning og kroppsbehandlinger til sine tjenester for kunder. Disse inkluderer kroppsinnpakning for tommers tap og avgiftning, samt et avslapnings hjelpemiddel.

Innpakninger kan hjelpe deg å miste vekt, oppnå tommers tap, avgifte huden for urenheter og tone huden. De bidrar også i reduksjon av cellulitter og gi huden en mer tonet utseende. Noen mennesker bruker kroppen brytes for å lindre smerter fra skade eller sykdom. Infrarød varme innpakninger brenne kalorier, og antas å tilby noen lettelse fra ledd- og muskelsmerter.

Typer av Body Wraps

Det er vanligvis to hovedtyper av kroppsinnpakning. En er hovedsakelig for avgiftning, og er vanligvis en urte kroppsinnpakning. Med denne kroppen brytes, er målet å rense kroppen for giftstoffer og urenheter. Den andre kroppsinnpakning er hovedsakelig for vekttap. Med denne wrap, er målet å oppnå rask tommers tap så vil du se og føle deg slankere. Ytterligere andre innpakninger fokusere på en kombinasjon av de to. De fleste kaller for en urte og mineralblanding som skal påføres før kroppen brytes.

De typer kroppsinnpakning løsninger inkluderer urte kombinasjoner, avgiftende leire og mineraler, tang, kollagen, lipase og aloe vera. Nyere versjoner selv innlemme infrarød varme. Noen merkenavn av infrarøde innpakninger er thermojet Morfologic, Sudatonic og Formostar. I de fleste kroppsinnpakning, vil du bli dekket med den valgte løsningen og deretter innpakket fra topp til tå. Du kan imidlertid velge en målrettet kroppsinnpakning for spesifikke områder som midje eller lår.

To av de mest kjente spa / salonger som tilbyr profesjonelle esthetician innpakninger er Plutselig Slank og Merle Norman.

I tillegg er mange uavhengige salonger og spa tilbyr kroppsinnpakning og kroppsbehandlinger. Innpakninger i et spa eller salong vanligvis kjøres fra $ 80 til $ 150. Fordelen med å ha en utdannet estetiker utfører kroppsinnpakning er at denne personen skal være sertifisert og har gjennomført et opplæringsprogram. Hjem kropp vikle kits er tilgjengelige fra flere leverandører på Internett eller i butikker til en redusert pris fra salongen rate.

Potensial og forholdsregler

Tilhengere av innpakninger si at de kan hjelpe tone hud, redusere forekomsten av cellulitter, øke metabolismen, detox kroppen, brenne kalorier og fremme tommer og vekttap.

Potensial til å bistå i detox fra narkotika, nikotin og andre kjemikalier fra sigarettbruk er i stor grad uutforsket. Psykologisk potensial bør være å øke selvtilliten, fremme avslapning og bygge tillit. I tillegg, andre hevder de infrarøde kroppsinnpakninger lette ledd- og muskelsmerter, og samtidig redusere opptil 1400 kalorier per økt.

Som med alle kroppsbehandling, kan det være noen bivirkninger fra bivirkninger. Ta kontakt med helsepersonell før bruk hvis du for tiden tar medisiner eller lider av en sykdom.

Hvordan lage en hjemmelaget Neck Wrap

Hvordan lage en hjemmelaget Neck Wrap


Sår hals? Her er en rask, enkel og billig måte å lage en hjemmelaget halsen wrap kan du enten varme eller kulden for å lindre dine muskler.

Bruksanvisning

Brett stoffet i to slik at du har et stykke 18 av seks inches, folding "riktige" sidene av stoffet sammen. Sy langs de åpne sidene om lag 3/4 tomme fra endene, stoppe til du har en åpning om en tomme. Snu forsiktig stoffet gjennom hullet høyre side ut. Din hjemmelagde halsen wrap skal se ut som et rør på dette punktet.

Fyll med en blanding av linfrø og lavendel før full, men ikke stappet til stiv. Du ønsker nakken wrap å ha nok gi til mold til halsen. Sy åpningen lukket.

La din hjemmelagde halsen wrap i fryseren for en kald wrap, eller sette i mikrobølgeovnen et minutt eller to for en oppvarmet wrap. Lavendel lanserer en fin duft når varmet. Vikle rundt sår hals og slapp av!

Tips og advarsler

 • Lag to nakke wraps, en til å la i fryseren og en for oppvarming.
 • Flott for andre deler av kroppen, idrettsskader og sår ryggen!
 • Pass på at du ikke får det for varmt, teste wrap først før du setter på halsen din.

Body Wrap Treatment

Innpakninger kan gjøre flere ting. Ved hjelp av en kroppsinnpakning kan hjelpe deg til å eliminere giftstoffer fra kroppen din, slik at du føler sunnere og kroppen din bedre stand til å ta vare på seg selv. Det kan også la huden glatt og myk. Pluss, hvis du bruker de riktige ingrediensene, kan en kroppsinnpakning hjelpe 'smelter' fettcellene og du vil miste inches i de områdene du innpakket.

Body Wrap formler

Mange kropps vikle formler er laget av forskjellige materialer som helbredende leire, tang, oljer og urter. Disse formlene kan variere, og ikke alle formler vil fungere godt for deg. Det er bedre å teste forskjellige dem til å få de resultatene du ønsker. Også noen formler fremme avgiftende, mens noen er flinkere tommers tap.

Neutrogena har kommet ut med sin egen versjon av en kroppsinnpakning formel, Norsk Formula Intensive Moisture Wrap Body Treatment, som du kan få og bruke hjemme for om $ 12. Men ingrediensene ser til å være noe mer enn en haug med kremer. Hvis du foretrekker en real kroppsinnpakning, er det bedre å lage formelen selv, kjøpe en håndlaget formel som inneholder ingredienser av bentonitt leire og tang, eller gå til en hvilken som helst spa og spør dem om de har kroppsinnpakninger.

På et spa med en profesjonell, bør det koste i gjennomsnitt ca $ 100 til $ 150 eller mer, avhengig av spa. De fleste spas kan ha sine egne formler som fungerer svært godt. Du kan spørre dem om ingrediensene før du betaler penger. De bør si noe langs linjene av healing leire (som bentonitt) og tang. Hvis de ikke kan fortelle deg hva som er i den, ikke sette den på kroppen din.

Er det Permanent?

Resultatet fra en kroppsinnpakning er ikke bare tap av vann, og kan være permanent, hvis du følger instruksjonene. I de fleste tilfeller blir du oppfordret til å drikke mye vann etterpå, for å få kroppen til å skylle ut fett og giftstoffer. Dette bidrar til å holde kroppen ren og gjør tommers tap permanent. Du bør også spise sunt, unngå for mye salt og sukker i maten, i minst tre dager etter at du har hatt en kroppsinnpakning.

Gjenta The Body Wrap

Du kan gjenta kroppen brytes så mange ganger du ønsker, og du kan få resultater hver gang. Det anbefales at du venter minst to dager etter at den forrige kroppen brytes før du gjenta prosessen. Kroppen din er fortsatt absorbere og fordele ingrediensene det absorbert inn i systemet ditt, og formelen er fremdeles arbeider enda et par dager etter at kroppen brytes er fullført.

What A Body Wrap kan gjøre

En kroppsinnpakning vil gjøre flere ting, når det gjøres riktig. Innpakninger innføre ingrediensene i kroppen gjennom huden din. Ingrediensene absorbere giftstoffer fra kroppen din, inkludert de fra fettcellene. Grunnen til at du blir oppfordret til å drikke vann under og etter, er at du prøver å skylle ut de giftstoffer.

Resultatet av den "smelter og flytting" av giftstoffer fører til tommers tap, og som du drikker vann de neste dagene etter en kroppsinnpakning, kanskje at tommers tap selv være større. For et par dager etter, blir de absorberte ingrediensene fortsatt jobber i kroppen din. En kroppsinnpakning kan være et stort vekttap motivator, øke din moral og gjør du ser bedre ut i løpet av 45-60 minutter.

Er alt dette er sant?

Sannheten er at den eneste vitenskapelige opplysninger vi har på innpakninger er ingrediensene som brukes i kroppen brytes og kroppens reaksjon på dem. Det er ikke en spesifikk vitenskapelig studie ennå gjort å si, på en eller annen måte, hvis kroppsinnpakning vil fungere og i hvilken grad.

De vanligste fakta som sirkulerer er at kroppen brytes ser ut til å arbeide for å redusere inches. Det er ikke vann tap, som tommers tap fortsetter å bli observert selv etter en kroppsinnpakning er fullført.

Noen innpakninger er vanntap, for eksempel å pakke deg inn i plastfolie og sove i det over natten er en populær metode blant kjendiser til å redusere utseendet av cellulitter og redusere inches i kroppen i noen timer. Det varer bare noen timer, så snart du drikke vann, de inches komme tilbake. Tradisjonelle urte innpakninger ikke gjør dette. Din tommers tap forblir så lenge du ikke gjenvinne vekt og drikke nok vann for å vaske ut giftstoffer.

Medisinske fordeler av en Mud Body Wrap

Det virker som de fleste mennesker i dag strever for perfekt helse, som inkluderer å ha sunn hud, en passe kroppen og tilsynelatende evig ungdom. Look no further. Med naturlige helbredende fordeler, har mud innpakninger vist seg å være en god kilde til den unnvikende elixir: trivsel.

Hvorfor Mud?

Mud har naturlige helbredende egenskaper som har vært brukt i århundrer. Til å begynne med, er gjørme en detox. Det stimulerer blodsirkulasjonen under huden og trekker ut giftstoffer som har inngått kroppen gjennom maten du spiser, kjemikalier i luften og eventuelle medisiner du kan ta. Som et resultat av gjørme wrap prosessen, er huden din igjen følelsen renere, mykere, strammere og dermed mer ungdommelig.

Andre fordeler av Mud

Mud innpakninger har også vært kjent for å stramme og stramme opp hele kroppen, noe som gjør at du føler deg slankere og slankere. På grunn av giftstoffer som kommer inn i systemet vårt daglig, hver av våre celler blir omgitt av væske for å nøytralisere effektene av disse giftstoffer på vårt system. Over tid denne væsken blir omgjort til cellulitter. Gjørma i kroppen brytes bidrar til å åpne opp porene og vikle seg selv absorberer eventuelle væsker som er utgitt av gjørma gjennom porene. Vikle deretter presser cellene tettere sammen, lukke opp mellomrommene der overflødig væske en gang var. Dette hjelper deg til å føle deg lettere, strammere og slankere.

Typer av Mud og deres fordeler

Avhengig av typen av leire som brukes, og de elementer innen det slam, kan den brukes som en naturlig behandling av en rekke lidelser. Mud som kommer fra saltvann, med et høyt innhold av salt og mineraler, for eksempel gjørma funnet i Israel ved Dødehavet og i Utah på Great Salt Lake, kan hjelpe behandle eksem (overdreven tørr hud), akne og smerter i kroppen . Andre typer slam, som har et høyt silikon dioksid innhold, for eksempel slam funnet i Ungarn, har vært kjent for å behandle mer alvorlige helseproblemer som kroniske leddproblemer og sykdommer som påvirker leddene og ryggraden, samt intens stress.

Påføring av Mud Body Wrap

Mens du ligger på et ark, vanligvis en laget av plast, mylar (en polyester ark), håndklær eller sengetøy som skal brukes som wrap senere, gjørme brukes på kroppen din. Når slammet har blitt påført, er du pakket litt tett for å holde deg og gjørma varm, som hjelpemidler i avgiftning. Etter ca 20 minutter, blir du pakket ut og vasket ren av gjørma.

Hvor å få en Mud Body Wrap

Disse wraps kan gjøres hjemme med en mud wrap hjemme kit eller i spa, hvor en terapeut vil massere gjørma inn i huden din og vikle kroppen din for deg.

Body Wraps for Weight Loss hjemme

Vekttap innpakninger er et populært spa-behandling, men dette er også noe du kan gjøre hjemme. Du trenger bare noen få naturlige ingredienser, så vel som en venn til å hjelpe deg. Den vekttap fra innpakninger er ikke fra å miste fett, men fra Shedding overflødig vann vekt og giftstoffer. Innpakninger er en flott måte å detox systemet og hjelpe deg å se og føle deg best.

Hvordan Body Wraps Work

Når det kommer til vekttap, er det et par måter som kroppsinnpakning kan hjelpe. Den første er ved klemvirkning av de brytes. Siden du vil bli pakket inn i bandasjer (ligner på en mumie), vil vevet naturlig komprimere seg selv. Den andre måten innpakninger kan hjelpe vekttap er gjennom å trekke ut vann og andre giftstoffer. Når en wrap er brukt, det åpner opp porene slik at vann og toksiner å sive ut. Dette er absorbert inn i wrap, fjerne det fra kroppen og forårsaker tap av overflødig vann vekt.

Ringe og Påføring av Wrap

Du kan bruke nesten alle typer pulverisert leire for vekttap wrap. De vanligste er bentonitt, fransk grønn leire og tang; de er tilgjengelige på helsekostbutikker eller spa forsyne butikkene. Bland opp leire med nok vann til å gjøre det til en tynn pasta. Du kan velge å legge til et par dråper eterisk olje til wrap blanding for å hjelpe slappe av selv. Lavendel, rose og sitrus oljer er best for dette formålet.

Legger et ark ned på sengen eller gulvet og deretter legge et dusjforheng eller ark med "space wrap" (tilgjengelig på spa forsyne butikkene) på toppen av arket. Du kan bruke undertøy, en badedrakt eller engangs spa undertøy for vekttap wrap. Dypp noen ess bandasjer i blandingen og har en venn starte innpakning du fra anklene opp. Pakk hele kroppen, med unntak av føtter, hender, nakke og hode. Alltid brytes mot hjertet, da dette fremmer lymfedrenasje.

Få vennen din til å hjelpe deg til å legge ned, med forsiden opp, på arket oppsett. Din venn bør vikle deg opp i dusjen gardin eller plass wrap, deretter vikle arket rundt deg. Få komfortabel, fordi du vil være legging her i omtrent en halv time. Varme temperaturer bidra til å åpne opp porene, slik at du kan velge å legge til et oppvarmet teppe til toppen av arket. Hvis du blir tørst i løpet av denne tiden, spør din venn for å gi deg en kopp vann.

Ettervern

Etter ca 30 minutter har gått, har din venn pakke deg. Forsiktighet bør utvises for å unngå å få kjølt, så pakker opp det ene benet eller armen i en tid som er best. Med en varm våt klut, bør din venn tørke deg ned for å fjerne leire blandingen og tørk deg med et tørt håndkle. Sitt opp sakte når vennen din er ferdig, som du kan få litt svimmel.

Ta et varmt bad etter du er ferdig, da dette vil bidra til å fjerne giftstoffer fra systemet. Nippe til vann mens du er i badekaret for å unngå å bli dehydrert.

Du kan gjenta wrap så ofte som en gang i uken for vedlikehold. Pass på hva du spiser for å holde effekten av flyten. For eksempel spise en lav-natrium diett, unngå bearbeidet mat og drikk rikelig med vann. Vær oppmerksom på at huden din kan være tørr etter wrap er gjort. Leirene har en tendens til å tørke ut huden, så å påføre et tynt lag med fuktighetskrem jevnlig kan hjelpe med dette problemet.

Hvordan velge Cellulite og hud oppstrammende Body Wraps

Hvordan velge Cellulite og hud oppstrammende Body Wraps


Som vi alder, hud har en tendens til å miste sin fasthet; sagging og svingende i en lite flatterende måte. En hud-oppstrammende kroppsinnpakning er en enkel måte å returnere huden din til sin ungdommelige form. Cellulitt er også et biprodukt av aldringsprosessen. Det fører til at huden til å ha en marmorert utseende og kan ofte gjøre kvinner flau over å bære en bikini på stranden. Ved hjelp av cellulitt kroppsinnpakning vil bidra til å jevne dem stygge humper. Men før du velger en wrap for noen av disse forholdene, er det et par ting du bør vurdere.

Hvordan velge Cellulite og hud oppstrammende Body Wraps

•  Bestem hva det er du ønsker å oppnå med kroppen din wrap. Hvis du prøver å stramme opp huden din, vil du være sikker på at du bruker en hud-oppstrammende kroppsinnpakning. For cellulitt reduksjon, ønsker du å bruke cellulitt kroppsinnpakning. Det finnes mange tilgjengelige wraps på markedet og ved hjelp av en som er rettet mot din individuelle situasjon vil gi de beste resultatene.

•  Bestem bekvemmeligheten av cellulitt kroppsinnpakning ved å sammenligne ingrediensene. Er de lett oppnåelig? Samme vurdering skal bli gitt til en hud-oppstrammende kroppsinnpakning. Det er ingenting verre enn å falle i kjærlighet med en skjønnhet diett bare for å oppdage at neste gang du ønsker å bruke den, er det vanskelig å finne.

Vet kostnader involvert og kvaliteten av produktet. Kostnadene ved hud-oppstrammende og cellulitt kroppsinnpakning kan variere. Sørg for at de er av den kvaliteten du forventer og produsere resultater lovet for dine hardt opptjente dollar.

Finne ut hvor mye tid du kan bruke til å påføre huden-oppstrammende kroppsinnpakning. Når det er kjøpt og ut av boksen, trenger du ikke ønsker å finne at wraps ta timer å søke. I gjennomsnitt, bør cellulitt kroppsinnpakning ta omtrent en time, litt mer enn halvparten av disse vil bli brukt i wrap. Skin-oppstrammende wraps bør ikke ta lenger enn 70 minutter, ca 45 av disse vil bli brukt i wrap.

Hint

 • Spør dine venner eller erfarne som cellulitt innpakninger eller hud-oppstrammende kroppsinnpakning har hatt de beste resultatene.
 • Finne ut nivået på forbedring du kan forvente. Uten realistiske forventninger, kan du bli skuffet.
 • Er produktet tilby noen form for garanti? Finn ut om du kan få pengene tilbake hvis de innpakninger ikke oppfyller dine forventninger.
 • Gravide eller de med sirkulasjonsproblemer bør ikke bruke cellulitter eller hud-oppstrammende kroppsinnpakning.

Hva er fordelene med hjemmelaget yoghurt?

Hva er fordelene med hjemmelaget yoghurt?


Yoghurt er kjent for sine mange ernæringsmessige fordeler. Yoghurt er full av gode bakterier, også kjent som probiotika. Butikk-kjøpte yoghurt har mange ulike tilsetningsstoffer og konserveringsmidler som dreper av mye av de gode bakteriene yoghurt naturlig har. Butikk-kjøpte yoghurt kan også bli dyrt når du kjøper mange små beholdere. Det er mange fordeler til hjemmelaget yoghurt.

Billig å lage

Hjemmelaget yoghurt er et kostnadseffektivt valg sammenlignet med prisene på butikk-kjøpte yoghurt. Ingredienslisten for hjemmelaget yoghurt er kort og veldig billig. Melk er den viktigste ingrediensen, og en gallon av melk er langt billigere enn å kjøpe en rekke mindre beholdere av yoghurt som kan koste 50 cent hver.

Sunnere valg

Hjemmelaget yoghurt er sunnere enn butikk-kjøpte yoghurt fordi den har flere probiotika. Probiotika lever lenger jo ferskere de er. Butikk-kjøpte yoghurt kan sitte på hyllene i flere uker før det går dårlig, og deretter probiotika sakte dø av. Hjemmelaget yoghurt er også sunnere enn butikk-kjøpte yoghurt fordi du kontrollere hva som går i den. Det er ingen grunn til bekymring om alle de forskjellige tilsetningsstoffer og konserveringsmidler med hjemmelaget yoghurt.

Lett å lage

Hjemmelaget yoghurt er veldig enkel å lage. Ingrediensene er blandet sammen og venstre for å gjære. Det tar omtrent åtte til 10 timer for yoghurt å gjære, så den er klar til å spise. Du må planlegge før du kan nyte hjemmelaget yoghurt.

Endless smaken alternativer

Hjemmelaget yoghurt har mer smak valg enn butikk-kjøpte yoghurt fordi du kan legge hva du vil i yoghurt. Du kan bestemme hvilken type melk du vil bruke, hva slags smaker å bruke og hvor søt eller syrlig du ønsker det.

History of Body Wraps

Innpakninger er vant til å trekke forurensninger og giftstoffer fra kroppen ved hjelp av urter og moser. Teorien går tilbake århundrer, og det har blitt bevist at Kleopatra brukte leire omslag som hudbehandlinger. Før unnfangelsen av kroppsinnpakning vi brukte i dag, mange i middelalderen støttet seg på sennep som en måte å rense kroppen for disse skadelige frie radikaler. I dag er kroppsinnpakning utføres i mange salonger og spa over hele verden.

Innføring i Salons

Innpakninger begynte å bli utført i salonger i USA i 1961. De viste stor fremgang i å redusere en tomme eller to fra kroppen etter 1 til 2 timer.

1970

På "The Phil Donahue Show", en TV-sending viste en kroppsinnpakning som utføres og dokumentere en 1-tommers tap i løpet av episoden.

1981

Herbal innpakninger ble introdusert til helsepersonell og fått sin kvalitetsstempel.

Globalt Recognition

Body wraps stadig ble populær over hele verden i de første 10 årene. Likevel utføres hovedsakelig i salonger, de var veldig dyre og mest brukt av kjendiser og velstående personer.

1990-tallet

Salongen industrien endret markedsføringsstrategi og gjort kroppen brytes rimelig for allmennheten. Menn og kvinner begynt å delta i å få innpakninger som en rask måte å miste inches og fjerne giftstoffer fra kroppen.

Hvordan kaste overflødig vekt Med Body Wraps

Hvordan kaste overflødig vekt Med Body Wraps


Bruke kroppsinnpakning som inneholder oljer og urte ingredienser kan kvitte kroppen for giftstoffer, men du er også sannsynlig å få noen andre perks - oppstramming opp slapp hud, redusere forekomsten av cellulitter og selv å miste et par inches i området der wraps brukes. Følg disse trinnene for å kaste overflødig vekt med kroppsinnpakning.

Hvordan kaste overflødig vekt Med Body Wraps

•  Finn et spa eller helsestasjon tilbyr kroppsinnpakninger. Spør venner og familiemedlemmer for anbefalinger og deretter besøke steder for å samle informasjon om deres fasiliteter og tjenester.

Gjør en avtale for en tid når du ikke kommer til å være på vei. Innpakninger kan ta alt fra 45 minutter til 1 time og den første økten kan ta enda lenger.

Følg instruksjonene du får før timen din. For å forberede kroppen din wrap, du kommer til å trenge å drikke rikelig med vann for å holde seg hydrert. Det er også nyttig å dusje på forhånd for å fjerne giftstoffer som kan være på huden din overflaten og deretter ikke gjelder lotion eller parfyme.

Vet hvilke områder av kroppen din du ønsker å målrette under økten. Vurdere å fokusere på et bestemt område - armer, lår, midje eller rumpe - i løpet av den enkelte avtale slik at du er i stand til å holde et øye med utviklingen i at ett område før du går videre til en annen.

Ta med ekstra klær til å endre til etter kroppen din wrap.

Planlegg din neste avtale. Ditt engasjement på oppfølgingskontroller kan være nødvendig for å kaste overflødig vekt med innpakninger som du ønsker.

Hint

 • I hjemmet kropp vikle kits er tilgjengelig for deg å prøve, hvis spa eller helsestasjon behandlinger er ikke et alternativ.

Hvordan å miste vekt raskt med Body Wraps

Hvordan å miste vekt raskt med Body Wraps


Innpakninger brukes for helse og kosmetiske formål. De ikke bare gi huden med rike næringsstoffer, men er også påstått å forbedre sirkulasjonen og klare giftstoffer fra kroppen din. Du vil se dem brukes til vekttap også. Men når du kaste pounds med et sjal er det først og fremst vann vekt. Selv ikke en ekte metode for å få fart vekttap, utføre en vanlig kroppsinnpakning økten vil forbedre huden din tone.

Hvordan å miste vekt raskt med Body Wraps

•  Hell 2 kopper vann og ¼ kopp havsalt i en liten gryte. Kok dem på komfyren før havsalt er helt oppløst. Innlemme resten av ingrediensene - 2 ss. essensielle olje av ditt valg og en kopp grønn leire - og justere varmen nivået til blandingen danner en konsistens som våt lim.

•  Gni den oppvarmede blandingen omhyggelig på kroppen din. Tett vikle et rent hvitt laken rundt kroppen din. Du trenger kanskje hjelp av en annen person.

lå i et badekar i 45 minutter til en time før du fjerner kroppsinnpakning. Ifølge QualityHealth.com, vil den oppvarmede leire blandingen og den kompakte natur wraps trekke giftstoffer fra kroppen din og få deg til å svette ut vann vekt.

Avslutt med en varm Epsom salt bad for å fullføre detox prosessen. Epsom salt bidrar til å redusere hevelse og slappe av musklene dine. Bare fyll badekaret med varmt vann sammen med en kopp Epsom salt, en håndfull havsalt og 2 ss. badeolje.

Hint

 • Ta en varm dusj før du begynner kroppen brytes prosessen. Dette vil åpne hudens porer for optimal giftig utslipp.
 • Drikk mye vann før og etter kroppen din wrap.
 • Konsulter lege før du deltar i en kroppsinnpakning økt.
 • Hvis du lider av allergi indusert hudreaksjoner, diabetes, hjertesykdom, sirkulasjon problemer, eller ammer eller er gravid, bør du unngå å ha en kroppsinnpakning.

Hvordan skjule Belly Fat med en Body Shaper

Hvordan skjule Belly Fat med en Body Shaper


Er du bekymret for magefett før du deltar på en spesiell hendelse? Skulle du ønske du hadde mer tid å miste buk fett før du tar på visse klær? Det er en løsning på problemet med magefett uten slanking og prøver å gå ned i vekt raskt. Bruken av en kropp shaper er en fin måte å skjule uønsket magen fett for spesielle anledninger. Du kan se 10 til 20 pounds lettere når du skjule magen fett med en kropp shaper.

Hvordan skjule Belly Fat med en Body Shaper

Mål midjen din med en sy målebånd. Skriv ned målingen, hvis du er glemsk. Dette vil gi måle du må kjøpe en kropp shaper å skjule magen fett for denne spesielle hendelsen.

•  Gå til den lokale super butikk i ditt område eller din favoritt klær varehus. En kropp shaper å skjule magen fett vil være i undertøy eller undertøy avdeling området. Du trenger å finne denne delen av butikken.

Vurder å kjøpe en full body shaper å skjule magen fett som går fra midten av lårene til brystet hvis du ønsker å miste 20 pounds i din ser ut uten å måtte kosthold. Kjøp en størrelse større enn du normalt bruker å sørge for at du er komfortabel mens du skjule magen fett med en kropp shaper.

•  Vurder å kjøpe en halv kropps shaper å skjule magen fett hvis du ønsker å miste £ 10 i ditt utseende uten å måtte kosthold. Disse går fra midje linje til midten av lårene. Dette er bra for å skjule magen fett og forme din nedre delen av kroppen din på samme tid uten slanking. Du vil se 10 pounds tynnere uten å gi opp en eneste måltid.

•  Vurder å kjøpe en body shaper henhold plagg hvis det eneste virkelig problemområde er bare din mage fett regionen. Dette vil brette i magen fett å gjøre deg 5 til 10 pounds lighter umiddelbart.

Prøv på kroppen shaper du kommer til å bruke for å skjule magen fett. Finn en kropp shaper som stikkes i problemene, men ikke presse deg for døden mens du skjuler magen fett med kroppen shaper.

Hvordan lage Fat-Shrinking Body Wraps

Hvordan lage Fat-Shrinking Body Wraps


Må innpakninger jobbe? Ja, en pasta av urter, oljer og leire, påført på huden, og deretter pakket så tett, mineraler og næringsstoffer, gå inn i porene og cellene i kroppen. Dette eliminerer vann, hevelser, giftstoffer og inches fra kroppen. En kroppsinnpakning kan også løsne fettcellene og stramme huden. Med noen få meter av plast og eteriske oljer, kan du forvandle din hud.

Hvordan lage Fat-Shrinking Body Wraps

Gjør deg klar til å gjøre noen Wrapping

•  Drikk mye vann før, under og etter kroppen din wrap. Husk at du skal skylle ut giftstoffer, overflødig vann, og selv fett.

Opprett en leire og urtepasta. Kok 2 kopper vann. Legg 1/4 kopp av naturlig havsalt, eller havsalt pulver og kok til den er oppløst. Tilsett 1 kopp grønn leire eller bentonitt leire, pluss to spiseskjeer full av olivenolje. Rør rundt og gjøre om til en lime. Det er den grunnleggende enkel oppskrift, men du kan også legge tørket tang, og noen essensielle oljer som sitrongress, lavendel, salvie eller sandeltre. Legg urter som bakken basilikum, rose petal pulver eller alfalfa blad pulver. La pastaen sitte og avkjøles litt, men ikke stivne.

åpne porene i huden din ved å gå over den lett med en børste og deretter ta en varm dusj. Tørk grundig, og gjelder ikke kremer eller kosmetikk.

Mål de områdene du ønsker å krympe. Områder som lengden og bredden på overarmen, skulder og rygg, midriff eller venter. Hvis du bare gjør en delvis wrap, bare måle de områdene du vil arbeide med. Lag en oversikt over dine målinger.

Påfør og gni i lim til alle områder av kroppen din som du har tenkt å pakke. Legg til en varmt vann hvis pastaen blir for tykk til å spre seg.

Wrap og dobbel wrap kroppen tett med plastfolie. Kompakte tvinger avgifte mineraler inn i huden din. Arbeidet med deler av kroppen din ved å pakke bena først, og deretter gå til armer, rygg og skuldre og forlate midriff, mage og hofter for sist. Hvis du har noen til å hjelpe deg med denne delen, enda bedre.

Sit i tørr badekar eller tilbakelent på en overbygd recliner i 45 minutter, dekket med et teppe. Du kan lytte til musikk eller se på TV, eller enda bedre, snakk med dine vikle partiet venner.

Pakk ved forsiktig skjære gjennom deler av plastfolie. Ikke dusj i 12 timer.

du måle kroppsdeler og noterer inches tapt i hvert område innpakket. Gjenta kropp vikle hver dagene som ønsket.

Hint

 • Unngå sukker, stekt fet mat, koffein, brus og alkohol for de neste 48 hours.This er den beste tiden å være bra på din spising plan. Resultatene vil vare lenger den "renere" din livsstil. Finn leire på linje, på helsekostbutikker, og naturlige spas. Søk "grønn leire", "fransk grønn leire" og "bentonitt leire."
 • Du må drikke mye vann for å skylle giftstoffer ut.