Digidexo.com

mct på sykehus

Hva er MCT-olje brukes til?

MCT (medium chain triglyserider) er en lett fordøyelig olje som forekommer naturlig i kokos og palmekjerneolje oljer.

Hvordan MCT-olje er tatt

MCT-olje kan brukes som salatolje eller for matlaging. Oljen kan også brukes som et renset supplement i gel pille danne opp til 85 mg.

Hvordan MCT-olje Works

MCT olje ikke reise gjennom lymfesystemet som andre oljer; det går direkte til leveren for å bli metabolisert og utgitt som energi. MCT olje fungerer som et karbohydrat (drivstoff for kroppen) for å gi den nødvendige energi og kalorier, men ikke fett som kan lagres i kroppen.

Kroppsbyggere og MCT-olje

Kroppsbyggere og fitnessentusiaster nytte av MCT-olje unike egenskaper i at oljen kan hjelpe med vektøkning (muskelmasse) og vekttap. MCT olje tilbyr fettforbrennende energi og brenner tre ganger mer enn annet fett. Dette fettforbrennende effekt kan vare opptil seks timer etter MCT-olje er brukt.

Forhold som har nytte av MCT-olje

MCT olje fremmer tarmhelse ved å bli kvitt kroppen av plagsomme mikroorganismer som forårsaker kroniske betennelser som Crohns sykdom og irritabel tarm syndrom. MCT olje hjelper også diabetikere fordi det bidrar til å regulere blodsukkernivået. Andre problemer MCT-olje kan bidra til å avlaste er cystisk fibrose, fedme og fett malabsorpsjon.

Sykehus og MCT-olje

Sykehus bruker MCT-olje (mer kjent som kokosnøttolje) i fôring av pasienter intravenøst ​​fra de helt unge eller kritisk syke. MCT-olje er en del av forings formel som hjelper pasienten gjenvinne styrke.

The Best Nevrologi Sykehus

The Best Nevrologi Sykehus


Nevrologi er et område av spesialisering for leger og sykehus, men selv innenfor feltet, leger praktiserer i et bredt antall subspecialties fra hvilke pasienter som har spesielle plager kan velge. Neuromusculoskeletal medisin, otology, vaskulær nevrologi og pediatrisk nevrokirurgi er bare noen få områder der leger kan konsentrere sin praksis. De beste sykehusene sette sammen team til å fungere effektivt å gi pasientene optimal omsorg. Noen sykehus gjør en bedre jobb enn andre.

The Johns Hopkins Hospital

Johns Hopkins 'nevrologi og nevrokirurgi divisjoner har spesialitet laboratorier for store ødeleggende sykdommer og tilstander, som for eksempel hjernesvulster, multippel sklerose, og nevro-AIDS. Prisbelønt nevrologi lagene har forskningslaboratorier som leverer resultater av sine studier til bassenger av leger for bedre forståelse av sykdommer og utvikling av behandlinger.

The Johns Hopkins Hospital

600 N. Wolfe St.

Baltimore, Maryland 21287

410-955-5000

hopkinsmedicine.org

Massachusetts General Hospital

Massachusetts General Hospital arbeider kontinuerlig med å forbedre seg på mange områder, for eksempel ved å redusere pasient blodet infeksjoner kontrahert i ICU og pasienten faller, og gir bedre hygiene og feilhåndtering. Kvaliteten på leger som trente ved Harvard University er et høydepunkt på dette sykehuset, men for å se etter en god nevrologi sykehus, bør en pasient ta andre faktorer i betraktning. En sykehusets pasient dødelighet og skadestatistikk, som er lav ved Massachusetts General Hospital, bør også vurderes. Omsorgsnivå er avgjørende for pleiepersonell, med høyt kvalifiserte fagfolk på en liten sykepleier til pasient-forhold er ideellt - som det er på Mass General.

Massachusetts General Hospital

Main Campus

55 Frukt Gate

Boston, MA 02114

617-726-2000

mgh.harvard.edu

Mayo Clinic of Phoenix / Scottsdale, AZ

Poliklinisk og døgntjenester, slik som de av epilepsi klinikk ved Mayo Clinic i Arizona tilbudet avbildning av hjernen, EEG, nervestimulering, nevropsykologiske vurderinger og top-notch diagnostiske tjenester. Nyutviklede medisiner anses av spesialiserte team av pasienten nytte. Nevrologi pasienter krever spesifikk pleie så mange nevrologiske tilstander kan være utfordrende å diagnostisere og behandle. Mayo Clinic i Arizona syssels cutting-edge teknologi og tilbyr genetisk testing, smerte og sår administrative tjenester og pasientstyrt analgesi.

Mayo Clinic Hospital

5777 E Mayo Blvd.

Phoenix, AZ 85054

480-515-6296

mayoclinic.org

Mayo Clinic

13400 E Shea Blvd.

Scottsdale, AZ 85259

480-301-8000

mayoclinic.org

Massachusetts Eye and Ear Infirmary

Total fokus på et bestemt nevrologisk lidelse gir konsentrert kompetanse på dette området. The Massachusetts Eye and Ear Infirmary har verdensklasse legitimasjon for nevrologi knyttet til hode og nakke. Høring og tale tap behandles, så vel som lidelser i ansiktsnerver. Nye behandlinger er utviklet av forskning og teknologi ved de tilknyttet sykehuset.

Massachusetts Eye and Ear Infirmary

243 Charles St.

Boston, MA 02114

617-523-7900

masseyeandear.org

Kostnaden av å ha en baby på et sykehus

Kostnaden av å ha en baby på et sykehus


Når du først finner ut du er gravid, er din første følelse av glede. Du tror ikke du kan muligens vente ni måneder for din dyrebare engel for å være i armene dine. Jada, vet du at du har mye forberedelse i forkant og mange elementer til å kjøpe før hun kommer, men en tanke som vanligvis omgår alle er hva sykehuset vil belaste deg for å vikle din bunt av glede i en av sine millioner dollar blankies. Bare for å gi deg en heads up, du må betale for nesten alt, inkludert rullestolen turen fra inngangen sykehus til din arbeidsrommet.

Forsikret vaginal fødsel

I en studie gjort av March of Dimes, vil de som er forsikret betale i gjennomsnitt $ 463,00 for en vaginal fødsel uten komplikasjoner.

Forsikret C-Section

I samme studie gjennomført av March of Dimes, er den gjennomsnittlige kostnaden for en c-delen for de med forsikring $ 563,00.

Unisured vaginal fødsel

En uforsikret vaginal fødsel uten komplikasjoner vil koste mellom $ 9000 og $ 17 000 dollar. Med komplikasjoner en vaginal fødsel kan koste mellom $ 14 000 og $ 25 000 dollar.

Unisured C-Section

Et keisersnitt for de uforsikrede vil koste omtrent det samme som en vaginal med komplikasjoner; mellom $ 14 000 og $ 25 000 dollar.

Arbeiderpartiet Room

Sykehus betalt per time for arbeidsrommene. I gjennomsnitt, er prisen $ 120 dollar.

Nursery Care

Når barnet er født, forutsatt at de har ingen spesielle behov, er deres regning for barnehagen mellom $ 1500 og $ 4000 dollar. Hvis barnet er for tidlig eller har helseproblemer, kan kostnadene ved neonatal omsorg starte i titusener og spenner inn i hundretusener.

Betraktninger

Disse kostnadene gjenspeiler ikke bruk av noen medikamenter som kan brukes til å indusere arbeidskraft eller lindre smerte under fødselen. I tillegg, hvis mor har til hensikt å ha en tubal ligation etter fødselen, kan hun forvente å betale en annen $ 4000 i tillegg til kostnadene ved å levere hennes baby.

Art Therapy for barn på sykehus

Kunst terapi innebærer en prosess for å tillate barna å skape kunstverk som et middel til å uttrykke seg selv og slippe følelser. Denne type terapi er ofte brukt som psykiatrisk behandling, spesielt for barn som har hatt en traumatisk opplevelse eller har en funksjonshemming. I andre tilfeller kan kunstterapi være fordelaktig for alle barn som er innlagt på sykehus som følge av sykdom eller skade.

Fordeler

Ifølge Tracy Councill bok, "Handbook of Art Therapy", "Deltakelse i skapende arbeid innenfor medisinsk setting kan bidra til å gjenoppbygge den unge pasientens følelse av håp, selvtillit, autonomi og kompetanse samtidig som den tilbyr muligheter for sikker og inneholdt uttrykk for følelser. " Barn kan bruke kunst til å uttrykke følelsene de kanskje ikke har ord til å uttrykke muntlig. De er i stand til å tegne bilder som viser deres frykt og angst, og i den prosessen de kan slippe noen av de negative følelser og fokus på positive ideer som håp og optimisme.
Barn er i kontroll over kunsten de skaper. De er i stand til å diktere materialer de vil bruke, bildene de vil skape og måten et kunstverk vil slå ut. Når livet føles ute av kontroll for et barn som er på sykehuset, å ha kontroll over kunst kan styrke.

Metoder

Bemerket kunstterapeut Edna Pinchover på Haddassah Hospital i Jerusalem gjennomført en studie på kunstterapi ved hjelp av metodene for denne behandlingen er utviklet av Elizabeth Keubler-Ross. Studien, med tittelen "Kunst terapi for sykehusinnlagte barn inspirert av Elizabeth Kuebler-Ross 'tilnærming", ble publisert i Harefuah medisinske tidsskriftet i oktober 1998 Ifølge Pinchover, begynner prosessen med kunstterapi når barnet lager en tegning om hans sykdom eller tilstand. Pinchover sier at, "gjennom samtale med terapeuten i en atmosfære av empati og ærlig vurdering, blir klar over hans / hennes reaksjoner, atferd, intensjoner og ambisjoner pasienten." Terapeuten kan bruke kunstverk som utgangspunkt i en samtale om pasientens tilstand. Kunsten kan avsløre visse følelser eller meninger pasienten har om sin tilstand, og forklarer på kunst til terapeuten, pasienten virkelig forklarer sine følelser. Terapeuten kan da hjelpe ham arbeide gjennom disse følelsene og komme til en bedre forståelse av hva som skjer med ham, og hva som kan skje i fremtiden.

Pasienter med traumatiske skader

Barn som har traumatiske ulykker er plutselig plassert i skremmende situasjoner. Ett minutt de kan sykle nedover veien, og det neste minuttet de er i en ambulanse. Traumer fra å oppleve en ulykke kombinerer med smerten de føler fra skade og frykten for det ukjente som sykehuspersonell prøver å helbrede dem. Kunst terapi hjelper barn fornuftig av alle disse hendelsene som skjedde i rask rekkefølge, og gir dem mulighet til å bremse hendelsene ned og prosessen gjennom dem på et senere tidspunkt.

Pasienter med langvarig sykdom

Barn med langvarige sykdommer lider av gjentatte sykehusinnleggelser. De kan være under konstant medisinering og intervensjon fra sykehuspersonell, som gjennomgår smertefulle og skremmende behandlinger i et forsøk på å avverge en tidlig død. Disse barna kan frykte å dø, eller rett og slett føler deg syk av å være syk. Kunstterapi kan hjelpe dem behandle gjennom de vanskelige og overveldende følelser av en langvarig sykdom, og forstå bedre hva sykdommen gjør med kroppen sin og hvordan de kan arbeide gjennom den og se mot en sunnere fremtid.

Hva du skal gjøre hvis noen innlagt på sykehus med en MRSA-infeksjon?

Hva du skal gjøre hvis noen innlagt på sykehus med en MRSA-infeksjon?


MRSA-infeksjoner, eller staph infeksjon, er en smittsom sykdom forårsaket av Staphylococcus aureus bakterier. Denne infeksjonen kan være dødelig uten behandling. Sykehus med MRSA-infiserte pasienter trenger å kjempe eksisterende infeksjoner og hindre spredning av smitte.

Antibiotika

Ifølge Mayo Clinic, er vankomycin antibiotika ofte brukes til å bekjempe MRSA-infeksjoner som er resistente mot de fleste andre antibiotika.

Abscesser

Pasienter med abscesser på huden fra en MRSA-infeksjon kan ha abscesser drenert av helsepersonell for å fremme helbredelse.

Vask hendene

Sykehus besøkende som tilbringer tid på sykehus med aktive MRSA-infeksjoner bør vaske hendene ofte med varmt såpevann for å hindre spredning av MRSA.

Hospital Staff Sanitation

Sykehuspersonalet bør bruke et alkoholbasert hånddesinfeksjonsmiddel eller vask hendene før du berører en pasient på sykehuset. Rene hender kan hindre MRSA sprer seg til pasienter med svakt immunforsvar.

Kjoler og hansker

Helsearbeidere skal bruke sanitære hansker og kjoler når de setter kateter eller intravenøse rør inn pasienter på sykehus for å hindre spredning av MRSA.

Hva er et sykehus vanlig kosthold?

Hva er et sykehus vanlig kosthold?


Når du gjenoppretter fra sykdom, skade eller kirurgi, folk ofte trenger spesielle dietter. De krever visse næringsstoffer eller en bestemt kombinasjon av næringsstoffer. De utvinne fra magen kirurgi eller munn kirurgi eller andre problemer kan ha problemer med å tygge, svelge eller fordøye vanlig mat. Men sykehus foretrekker å tjene pasientene vanlig mat så snart som mulig fordi pasienter generelt foretrekker å spise hvilke typer mat de er vant til å spise.

Formål

Leger anbefaler en vanlig diett for sykehuspasienter som ikke har spesielle behov på grunn av forhold som hjertesykdom eller diabetes, og som er i stand til å tygge og svelge vanlig mat. Sykehuset vanlig kosthold som mål å gi en rekke næringsstoffer, inkludert protein, karbohydrater, vitaminer og mineraler til pasienter. Den inneholder generelt moderate mengder av fett og natrium. Dens formål er å gi næring til pasientene, hjelpe dem å helbrede og få dem vant til å spise vanlig mat igjen.

Foods

Sykehuset vanlige kosthold består av en rekke matvarer, inkludert kjøtt og andre proteinkilder, meierivarer, stivelse som brød, ris og poteter og frukt og grønnsaker. Menyen tilbyr vanligvis desserter som cookies eller kake så vel som mer sunne valg som frisk frukt. Sykehus tilbyr vanligvis vegetariske alternativer, og noen kan tilby andre alternativer, for eksempel kosher-mat.

Valg

I de fleste sykehus, pasienter velge mat fra en meny. En rekke elementer tilbys ved hvert måltid slik at pasientene kan velge ting de liker å spise. Dietitians oppfordre pasienter til å velge en rekke matvarer fra alle matvaregrupper slik at de får et bredt spekter av næringsstoffer. Menyer viser ofte hvilke elementer som utgjør de sunneste valgene; for eksempel kan en hjertesymbol brukes til å indikere spesielt hjerte sunn mat på menyen. Pasienter kan innhente ytterligere ernæringsmessige informasjon fra sykehusets kosten hvis ønskelig.

Næringsstoffer

Et sykehus vanlig kosthold som mål å gi pasienter med en rekke næringsstoffer ved å gi dem en rekke matvarer fra alle matvaregrupper. Mens desserter og snacks er vanligvis tilgjengelig, de fleste valgene på menyen består av sunne alternativer. Noen sykehus tilbyr mer frisk frukt og grønnsaker og helkorn enn andre, og noen bruker mer bearbeidet, pakket og hermetisert mat, som inneholder færre næringsstoffer. Alle tar sikte på å gi pasienter med næringsrik, velsmakende måltider, imidlertid.

Måltidene

Pasienter på et vanlig kosthold får tre måltider om dagen, inkludert frokost, lunsj og middag. Noen sykehus serverer måltider til bestemte tider, mens andre pasienter kan bestille måltider på de gangene de foretrekker. Snacks er også tilgjengelig i mellom måltidene.

Hvordan sjekke triglyceride nivåer og MCT olje

Hvordan sjekke triglyceride nivåer og MCT olje


Langkjedede triglyserider (LCTs) er avledet fra fett spist i mat, eller de er konvertert fra andre energikilder som karbohydrater. Triglyserider er den kjemiske form som eksisterer mest fett i kroppen, og i de fleste matvarer vi spiser. Hvis kalorier fra et måltid ikke umiddelbart brukes, blir de omdannet til triglyserider og transportert til fettceller der hormonene regulerer deres utgivelse for energi mellom måltidene. Imidlertid, hvis det ikke brukes, kan triglyseridnivåer heve og føre til en rekke helseproblemer. I motsetning til de fleste langkjedede triglyserider at mennesker får i deg, mcts er medium-chain triglyserider som finnes i kokosolje, palmeolje og avklart smør. Ifølge Smart Publications, selv om disse MCT oljer er fett, de ligner karbohydrater nærmere, er lettere å fordøye enn LCTs og er bedre for deg. Dessverre, det blodprøve for å sjekke triglyserider må bestilles og utføres av helsepersonell.

Hvordan sjekke triglyceride nivåer og MCT olje

•  Gjør en avtale med din lege for å bestille en blodprøve som sjekker triglyseridnivåer. Triglycerider er målt som en del av et panel lipoprotein (lipidpanel) som omfatter triglyserider, kolesterol, HDL (high density lipoprotein) og LDL (low density lipoprotein).

Fast fra mat og alkohol i 9-12 timer før blodprøve. Triglyseridnivåer er basert på fastende triglyseridnivåer. Resultatene kan være unøyaktig hvis blodprøve gjøres bare etter å ha spist siden fett er påvirket av matvarer nylig spist.

Gå til din lege for blodprøveresultater. For bedre å forstå din triglyserid LCT og MCT nivåer refererer til følgende guide basert på fastende triglyseridnivåer.

Normal: Mindre enn 150 mg / dL

Borderline-høy: 150-199 mg / dL

Høy: 200-499 mg / dL

Svært høy: 500 mg / dL eller høyere

Sykehus for leverproblemer

Sykehus for leverproblemer


Leverproblemer påvirker ikke bare voksne, men også barn. Tidlig diagnose fører til tidlig behandling, gjenvinning og kur. Leverkreft er vanskeligere og tar lengre tid å kurere. I ekstreme tilfeller av leversykdommer, blir transplantasjoner nødvendig, uten garanti for suksess. Noen sykehus har spesialisert seg på transplantasjoner eller kreft, mens andre håndtere alle typer leverproblemer.

Cincinnati Children Hospital Medical Center

En non-profit sykehus og forskningssenter, er dette sykehuset en leder i nye leversykdom behandlinger for barn. Forskere ved dette sykehuset har utviklet den første genet chip som kan brukes i diagnostisering av arvelige leversykdommer hos barn. Mens det er legemidler som er effektive for behandling av leversykdommer hos noen barn, til tider disse behandlinger bare forsinke en endelig behov for en transplantasjon. Dette sykehuset bidrar til å bestemme hvorvidt barn og unge under 18 år er i behov av en transplantasjon, og hjelper dem gå gjennom systemet som prioriterer transplantasjonskandidater, hele veien til å hjelpe dem med de hyppige tester og medisiner som trengs for resten av deres bor.

Cincinnati Children Hospital Medical Center

3333 Burnet Avenue

Cincinnati, Ohio 45229-3039

513-636-4200

cincinnatichildrens.org

The Institute For Fordøyelsen Helse og leversykdommen Mercy

Dette instituttet gir pasienter med omfattende diagnostisering og behandling av fordøyelsessykdommer ved å kombinere den nyeste teknologien og teknikker med avansert terapi. Disse sykdommene inkluderer leverkreft, som er diagnostisert og behandlet i en poliklinisk sykehus-baserte Senter for Liver Diseases. Instituttet har også en Liver Transplant Clinic som tilbyr screening og evaluering for levertransplantasjoner, og styring av alle aspekter før selve operasjonen og transplantasjon. Assistanse i valg av, og koordinering med, en levertransplantasjon senter tilbys, sammen med omsorg og behandling av pasienten etter transplantasjon. Instituttet er også en aktiv deltaker i forskningsprosjekter som er relevante for leversykdom behandling.

The Institute For Fordøyelsen Helse og leversykdommen Mercy

301 St. Paul Place

Baltimore, MD 21202

410-332-9356

mdmercy.com

The London Bridge Hospital

Med høye standarder for kliniske ferdigheter og sykepleie, er London Bridge Hospital internasjonalt kjent for leversykdom behandling og levertransplantasjon. Det har utsikt over Themsen og Tower Bridge, og dets ansatte er sammensatt av høyt utdannede, erfarne og oppdaterte fagfolk. Leveren, galleblæren, og øvre gastrointestinale enheter av dette sykehuset, med sitt team av topp spesialister og medarbeidere, tilby tjenester som inkluderer: unormale leverfunksjonstester, diagnostisering og behandling av akutte og kroniske leversykdommer, lever cyste excision, lever resections for svulster, og andre relaterte tjenester. Sykehuset har 100 luftavkjølte rom med bad, TV med satellittkanaler, direkte telefon, radio og ref. Mange andre tjenester er tilgjengelig på forespørsel.

The London Bridge Hospital

27 Inn Fleet Street

London SE1 2PR

001-44-20-7407-3100

001-44-20-7234-2009

londonbridgehospital.com

Hvordan å forbedre kommunikasjonen på sykehus

Hvordan å forbedre kommunikasjonen på sykehus


Forbedre kommunikasjon i sykehus er en av de viktigste utfordringene i helsetjenesten. Ifølge Joint Commission (en ideell organisasjon som sertifiserer tusenvis av helsemyndigheter over hele landet), er kommunikasjon sammenbrudd den største medvirkende faktor til kritiske hendelser og forsinkelser i omsorg på amerikanske sykehus. Helsesektoren kan ikke sakker akterut når det gjelder å kommunisere til alle mennesker, spesielt når folk er syke og sårbare.

Bruksanvisning

Bruke den beste tilgjengelige teknologi, innføre en sentralisert, forenklet telefon svartjeneste, noe som sparer verdifull tid for sykepleiere og leger. Bruke datateknologien til å lagre og få tilgang til pasient notater, slik at taushetsplikten er oppfylt.

Utvikle en kommunikasjonsprotokoll for personalet å følge. Innlemme pasientrettigheter og respekt for mangfold i all kommunikasjon med pasienter. Ansette tolker, oversettere og folk som registrerer for å lette kommunikasjonen med folk som har spesielle behov.

Utvikle politikk på kommunikasjon og tilgang til spesialister for folk som trenger talsmenn eller har særskilte behov. Institutt prosedyrer der overlevering mellom ansatte som går ut og kommer på vakt foregår i en formell måte. Sett til side en periode med overlapping mellom skiftene hvor ansatte kan gå inn i en privat plass og diskutere fremdrift og endringene som skjedde i de utgående shift.This er en viktig del av kontinuitet i omsorgen.

Tren alle ansatte i forskjellige stiler og typer kommunikasjon, om verbal og ikke-verbal kommunikasjon og medhjelpere til kommunikasjon. Også trene dem på systemene innenfor sykehuset. Forsterke dette med vanlige økter. Delegere ansvar for å forbedre kommunikasjon til ledere innenfor de ulike fagområdene, for eksempel til regissøren av sykepleie. Kvitter eksempler på god kommunikasjon og belønne dem.

Tips og advarsler

  • Oppmuntre ansatte til å foreslå forbedringer for å kommunisere systemer og sikre at de har et forum for å gjøre dette.

Hvordan å behandle depresjon med sykehus

Hvordan å behandle depresjon med sykehus


Behandling av depresjon med sykehusinnleggelse kan være en effektiv måte å få umiddelbar hjelp hvis noen av symptomene, slik som selvmordstanker, er spinner ut av kontroll. Sykehus utstyrt for å behandle tilfeller av alvorlig depresjon kan tilby et bredt utvalg av behandlinger, inkludert reseptbelagte medisiner, samtaleterapi, ECT (elektrokonvulsiv terapi) og VNS (vagus nervestimulering).

Bruksanvisning

Unn depresjon med sykehus

•  Ta kontakt med din lege eller psykiater hvis du tror behandle din depresjon med sykehusinnleggelse er det beste alternativet. I mange tilfeller kan den oppfattede behovet for hospitalisering være et resultat av en panikkanfall eller angst som kan adresseres med en kortsiktig løsning som sedasjon. For selvmordstanker og tendenser, men umiddelbar sykehusinnleggelse bør gjennomføres, selv om rent for observasjons grunner.

Få din nåværende lege eller mental helse profesjonell involvert i sykehusprosessen. Ikke bare vil legen kunne gi viktig informasjon til sykehuspersonalet, men å ha et kjent ansikt fungere som et bindeledd på dine vegne, kan også bidra til å redusere følelser av angst kan oppstå når du er innlagt på sykehuset.

Ta aktivt del i behandlingsalternativene når du behandler din depresjon med sykehusinnleggelse. Husk at så lenge du er en frivillig pasient, har du rett til å godkjenne eller avslå eventuelle behandlingstilbud. Alltid insisterer på å høre alle alternativene før de bestemmer seg for en bestemt form for behandling.

Få elektrokonvulsiv terapi (ECT) som en rask og effektiv måte å behandle depresjon mens du er på sykehuset. Til tross for populære bilder på det motsatte, er ECT faktisk en relativt trygg og effektiv prosedyre, forårsaker svært lite smerte eller ubehag for pasientene. Faktisk er de fleste ECT-behandlinger utføres mens pasientene er bedøvet.

Undersøke vagus nerve stimulering terapi (VNS), der en liten batteridrevet generator er kirurgisk plantet under din kragebeinet og podet på vagus nerve i nakken. Milde elektriske strømmer blir deretter sendt til hjernen, å øke blodsirkulasjonen og å redusere følelser av depresjon. For mange er dette en svært effektiv måte å behandle depresjon gjennom sykehusinnleggelse.

Hint

  • Sørg for at du tar deg tid til å trene under sykehusoppholdet. Fysisk aktivitet kan øke serotoninnivået i hjernen, bidrar til å lindre symptomene på depresjon.

Sykehus & Healthcare Safety Training

Sykehus og helsetjenester sikkerhetsopplæring er en viktig del av å sikre det høyeste nivået av sikkerhet i et helsevesen setting for både pasienter og ansatte. Mange medisinske feil kan forebygges når ansatte følge sikkerhetsregler og prosedyrer.

Betydning

Sikkerhetsopplæring i helsevesenet innstillinger hindrer medisinske feil. I 2005 forebygges medisinske feil utgjorde anslagsvis 98 000 dødsfall og en kostnad på $ 37.6 milliarder, ifølge sykehuset Safety Alliance. Målet med sikkerhetsopplæringen er å vedta de mest effektive sikkerhetspraksis på tvers av helsesektoren.

Typer

Mange store sykehusene ansette sikkerhets samsvar offiserer å koordinere opplæring og sikre at alt personell er i samsvar med sikkerhetsregler og prosedyrer. Annen praksis eller helsesentre ansette eksterne selskaper til å gi periodiske sikkerhetsopplæring til ansatte.

Betraktninger

Innhenting felles kommisjon akkreditering og følge Occupational Safety and Health Administration (OSHA) standarder er to måter som sykehus og helseinstitusjoner kan øke nivået av sikkerhet gjennom sine anlegg. Både felles kommisjon og OSHA krever fasiliteter for å møte visse standarder for sikkerhet og praksis.

Riktig bruk av et sykehus-Style bekken

Bekken brukes av pasienter som ikke klarer å komme seg ut av sengen på grunn av skade, sykdom, kirurgi eller fysiske begrensninger. De er mye brukt på sykehus for å holde pasienter med jevne eliminering program og unngå komplikasjoner forårsaket av forstoppelse eller dårlig tarmfunksjon.

Forberedelse

Vask hendene og ta på hansker før du hjelper en pasient med et bekken. Hvis pasienten er stor eller ikke kan snu og støtte hoftene på egen hånd, får en assistent. Strø baby pulver på bekken kant for å gjøre det lettere å skyve under pasienten.

Placement

Instruere pasienten til å rulle mot den siden er lettere for henne. Hun skal hvile på hennes hoftebeinet for den beste plasseringen. Sentrer bekken på hennes rumpe og ha henne rulle tilbake mens du holder bekken på plass. Sørg for at det er sentrert og ikke for høyt i ryggen, for å unngå tilsøling sengen. Pasienter som lett kan løfte hoftene kan løfte av sengen og la bekken skal plasseres under dem. La dem senke seg på bekken, bistå med plassering hvis det er nødvendig.

Personvern

Hev hodet av sengen litt om lov til å tillate en mer naturlig eliminering posisjon. La pasienten privatliv, og sette samtalen lett innen rekkevidde. Fortell pasienten at hvis han ikke ringe i noen få minutter, vil du gå tilbake til å se på ham. Forlate rommet, men er fortsatt langt unna. Etter at pasienten har ringt, eller du har kommet tilbake for å se på ham, sørg for å spørre om han er ferdig, eller trenger litt mer tid. Ikke la pasienter på bekken i mer enn noen få minutter av gangen, som hudskader kan forekomme, spesielt hos overvektige eller diabetikere.

Opprydding

Hvis en pasient ikke kan løfte hoftene, har henne rulle mot siden for å la bekken å fjerne forsiktig. En assistent kan være nødvendig for å holde pasienten i posisjon mens du tørke, enten ved hjelp av vev eller baby kluter. Umiddelbart dekke bekken med et håndkle og skyll innholdet. Skyll bekken. Kontroller at pasienten ikke trenger noen ekstra rengjøring i underlivet. Pass på at huden er tørr i både foran og bak. Om nødvendig kan hudpleieprodukter påføres reddened områder eller områder med sammenbrudd.

Frekvens

Pass på at pasienten er flyttet ordentlig i sengen. Fjerne hanskene og vask hendene grundig med varmt vann og såpe. Dokumentere produksjonen om nødvendig. Husk å tilby bekken minst hver to timer til sengs bundne pasienter. Pass på at bekken er ren og klar for neste gangs bruk.

Hvordan få en jobb på et sykehus for en Pre-Medical Student

Hvordan få en jobb på et sykehus for en Pre-Medical Student


Å arbeide i et sykehus er et middel for pre-medisinstudenter å gjøre seg kjent med de indre-arbeidet i helsevesenet feltet. Sykehus arbeidet gir innblikk i mulige spesialiteter og karrieremuligheter og vedtaket dersom det medisinske feltet er der studenten ønsker å være. En student kan søke om en betalt jobb, fullføre en internship, jobb skygge eller lete etter frivillige muligheter i sitt lokale sykehus.

Bruksanvisning

•  Skriv en søknad og CV. Inkludere i følgebrevet grunner til at du er glade for å ha muligheten til å jobbe på et sykehus som en pre-medisinsk student. Hvis mulig, få et anbefalingsbrev fra en professor.

Still dine professorer eller rådgivere dersom de er klar over noen jobber for pre-medisinske studenter med lokale sykehus.

Besøk din lokale sykehusets nettside. Søk i karrieren delen av nettstedet. Fullføre et søk etter student, deltid og internship muligheter. Arbeidsplasser kan omfatte transport av pasienter rundt et sykehus, jobber som kontorassistent for en legens kontor eller sykepleier assistent jobb - mange sykehus vil trene deg til å jobbe som pleieassistent. Gjelde for den type jobber som interesserer deg. Gjelde for flere jobber for å øke sjansene for å få jobb.

Se etter Hospitering muligheter. Ring lokale sykehus og spør hva deres politikk er på jobb skygging. Du vil sannsynligvis ikke bli betalt for denne muligheten, men du vil jobbe tett med en lege og følge deres hver bevegelse.

Tilby å jobbe frivillig på sykehuset. Dette er ulønnet, men det gir deg muligheten til å få foten i døren og møte enkeltpersoner i det medisinske feltet. Frivillige muligheter eksisterer på tvers av de fleste sykehussystemer og mest kjærkomne studenter. Frivillige kan sitte og holde pasienter bedrift eller arbeid i en gavebutikk, for eksempel.

Rollen til sykehus i Primary Health Care

Rollen til sykehus i Primary Health Care


Verdens helseorganisasjon (WHO) sier at målet med primærhelsetjenesten er å gi bedre helse for hele befolkningen. Den primære omsorgsperson er den første og viktigste kontakt for forebyggende og kurative helsetjenester. Sykehus, i tillegg til medisinsk og pleiepersonell, gir primærhelsetjenesten.

Historie

Forbrukere av det 17. og 18. århundre støttet seg på personer med begrensede medisinske eller sykepleieferdigheter og opplæring for å gi primærhelsetjenesten. Nødlidende pasienter i begynnelsen av det 19. århundre ble behandlet i poorhouses, og disse har ført til noen av de første sykehusene. Senere økte befolkningen førte til en vekt på folkehelse og etablering av nye sykehus og fasiliteter.

20th Century

Lege mangel, økonomiske begrensninger og økt tilgang til sykehustjenester har drevet sykehus til en aktiv primærhelsetjenesten rolle. Folk ser til sykehus som en sentral kilde til helseopplysning, spesielle programmer som diabetes management, og medisinsk diagnostikk og behandling. Pasienter uten sykeforsikring avhengige av offentlige sykehus for gratis eller redusert avgift medisinsk behandling.

Impact

Ifølge WHO, som primære omsorgspersoner, sykehus dele ansvar for å redusere helseforskjeller, som gir helsetjenester drevet av pasientens behov og forventninger, blir helse talsmenn, som fungerer som ledere for helsereformer og deltakelse av eiere, ansatte og pasienter.

Hvordan skrive en klage av Patient Care i et sykehus

Hvordan skrive en klage av Patient Care i et sykehus


Skrive et klagebrev til et sykehus er en effektiv måte å få personlig tilfredsstillelse og formidle informasjon i den hensikt å hjelpe sykehuset hindre en lignende negativ opplevelse. Gitt betydningen av helsetjenester og muligheten for pasienten skade, gi tilbakemelding til et sykehus om sub-standard omsorg eller andre problemer oppleves som en pasient er viktig for alle. Bor rolig når du skriver et klagebrev er nødvendig, slik at brevet vil bli tatt på alvor, og du vil ikke bli oppfattet som en som overreagerer.

Bruksanvisning

•  Finn ut navnet på pasienten klage koordinator, eller den som har ansvar for håndtering av klager for sykehuset. Pass på å merke adressen og riktig stavemåte av den spesifikke personen du blir henvist til som hensiktsmessig kontakt. Personen holde denne posisjonen i et sykehus forstår vanligvis praksis på sykehuset og er i en unik posisjon til å bidra til å løse dine klager.

Samle alle dine fakta detaljering navn, datoer og eksakte problemet oppstått. Nøyaktighet er kritisk. Organisere all informasjon som kreves for å begynne å skrive brevet og vedlagte dokumenter som skal kopieres og inkludert.

3-format brevet som et forretningsbrev. Rett brevet flush venstre. Start med en overskrift som inkluderer ditt navn, adresse og telefonnummer som avsender. Deretter legger du den datoen du skriver brevet. Under datoen inkludere adressen til personen som brevet blir sendt. Neste skrive en passende hilsen lignende, Dear Mr. eller Ms Smith.

Skriv det første utkastet til brevet. Kom til poenget raskt, beskriver klagen i første ledd. Være konsis og klar. List detaljer. Hold deg til fakta, og ikke utdype detaljer som vil forvirre eller overdøve den informasjonen som er nøkkelen til klagen. Beskriv hva du håper å oppnå ved å skrive brevet.

korrekturlese brevet. Ikke stol på stavekontrollen for å fange alle de feilene, som ord som blir misbrukt, men stavet riktig ikke kan dukke opp på stavekontroll. For å sjekke din tone og grammatikk, har en betrodd venn med gode språkkunnskaper lese brevet. Korrekturlese brevet en siste gang etter at korrigeringer før vi sender det endelige utkastet.

Send kopier av relevante papirene for å sikkerhetskopiere klagen din. Ikke send originaler siden du kanskje aldri se dem igjen. Sende kopier til andre mennesker som kan hjelpe deg med å løse klagen.

Send brevet rekommandert post, slik at du har bevis du sendte brevet.

Hvordan hjelpe Grumpy Eldre pasienter i sykehus

Hvordan hjelpe Grumpy Eldre pasienter i sykehus


Etter hvert som du blir eldre, blir kroppen mer mottakelig for sykdom og sykdom. Eldre mennesker er mest utsatt på grunn av kronisk sykdom og aldersrelaterte funksjonshemninger. Ifølge "Sykehus og helse Networks," folk over en alder av 65 okkupere omtrent 50 prosent av alle sykehussenger. Omsorg for en eldre pasient kan være både givende og stressende til tider. Mange faktorer kan føre til eldre pasienter på sykehus for å være gretten og lite samarbeidsvillig, men det finnes måter du kan hjelpe gretten eldre pasienter være mer komfortabel mens du bor på sykehuset.

Bruksanvisning

•  Introduser deg selv til den eldre pasienten før du prøver å gi omsorg. Erkjenne at eldre mennesker ofte ta vare på seg selv hjemme og kan være flau over å ha en fremmed sørge for deres personlige behov. Ta en mer personlig tilnærming og gjøre gretten pasienten føler seg mer komfortabel ved å introdusere deg selv og fortelle ham noen ting om deg selv.

Tilbring tid med gretten eldre pasient. Eldre folk noen ganger lider av ensomhet og depresjon fordi de har overlevd resten av sin familie, eller de er atskilt fra familiemedlemmer som bor i en annen stat, slik at pasienten alene. Vis en gretten pasient du bryr deg ved å spørre om hans liv og tar deg tid til å lytte til noen historier.

Praksis pasientsentrert omsorg ved å spørre om din eldre pasient trenger noe, fremfor å anta alle eldre peopleâ € ™ s behov er de samme. Dette kan høres enkelt ut, men det er en vanlig feil folk gjør når du tar vare på de eldre, og denne antakelsen kan gjøre mange eldre pasienter gretten. Pasienten kan føle at han ikke er anerkjent som et individ bare fordi han er eldre, så alltid spørre pasienten hva han trenger.

Etablere en rutine når omsorg for en misfornøyd eldre pasient. Å ha en planlagt rutine vil gi eldre pasienten en betydelig mengde av komfort, fordi hun vil vite hva du kan forvente og forstå hvordan hennes behov kommer til å bli oppfylt. De fleste eldre mennesker har en bestemt rutine hjemme, så spør hva hennes normale rutine er og imøtekomme din rutine så tett som mulig til hjem rutine.

Gi gretten eldre pasient mer kontroll over hans omsorg. Den eldre avtale med betydelige begrensninger hver dag, for eksempel problemer med å gå, blindhet, forvirring og glemsomhet, så blir i et sykehus er en skremmende opplevelse for dem. Hjelpe pasienten føle deg mer kontroll ved å hjelpe ham ta en mer aktiv rolle i hans omsorg og gi støtte når han trenger ekstra hjelp.

Lag din gretten eldre pasient føler seg trygge. Centers for Disease Control og Prevention oppgir at eldre mennesker er på et høyere risiko for mange typer skader som kan føre til døden. Erkjenner at sykehuset kan være et skummelt sted for eldre pasienter allerede en risiko for fall, og gjøre den eldre pasienten føler så trygg som mulig i sine nye omgivelser.

Anorexia Behandling på sykehus

Anorexia nervosa er en av de mest kjente spiseforstyrrelser. Det er mer utbredt i dag enn det noen gang har vært, men det finnes også mer ressurser nå for dem som lider av det, og andre former for spiseforstyrrelser.

Elementer av Anorexia Nervosa

Anorexia nervosa er klassifisert av en ekstrem aversjon mot vektøkning. Ifølge Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders publisert i 2000, diagnostiske kriterier for anorexia nervosa er "nektet å opprettholde kroppsvekt på eller over en minimal normal vekt for alder og høyde ... Intens frykt for økende vekt eller bli tykk, selv om undervektige. Forstyrrelse i måten ens kroppsvekt eller form oppleves ... Amenoré (minst tre påfølgende sykluser) i første menstruasjon jenter og kvinner. Amenoré er definert som perioder forekommer kun følgende hormon (f.eks østrogen) administrasjon. "

De som lider av anoreksi tradisjonelt gå langt for å skjule sine matvaner, og er motstandsdyktig mot endring. Dette kan gjøre konfrontasjon og behandling ekstremt vanskelig.

Elementer av behandling

På grunn av den lave graden av samarbeid med de fleste anorexia nervosa pasienter, er sykehusinnleggelse vanligvis anbefales i forbindelse med pågående poliklinisk behandling og ernæringsmessig vurdering. Målet med behandlingen er todelt: ernæringsmessig rehabilitering og psykososial intervensjon.

Ved inntak, vil et intervju bli utført for å bestemme behandlingsforløpet. hvor mye vekt må være vunnet, lengde på oppholdet, hva medisiner er nødvendig, hvilke former for behandling vil være den mest effektive og hvis pasienten er klar for gruppeterapi. Klinisk vurdering er gjort for å fastslå alvorlighetsgraden av eventuelle helsemessige problemer på grunn av eller komplisert med diagnosen anorexia nervosa. Nasogastrisk foring, hvor et rør blir innført gjennom nesehulen, kan det være nødvendig å tvangsfore pasienten inntil en sunn medisinsk vekt eller ernæringsmessig samsvar (pasienten spiser på egen hånd) blir oppnådd.

Typiske aktiviteter i en sykehusbehandling programmet inkluderer positivt kroppsbilde aktiviteter, gruppearbeid og en-mot-en terapi, atferdsanalyse og omstruktureringer, familieterapi (i programmer der familiemedlemmer er inkludert i behandlingsmetoder), strukturert spising klasser og ernæringsmessig omskolering .

Hva skjer etter sykehus?

En pasient har en ideell utladet når hun har nådd nådd en medisinsk akseptabel vekt. På grunn av komplikasjoner med helsevesenet, kan pasienter bli utladet før dette har skjedd, noe som gjør tilbakefall mer sannsynlig. Sykehuset vil enten gi løpende behandling på poliklinisk basis eller vil gjøre en henvisning til en mental helse profesjonell som kan gi terapi.

Hvis noen du elsker er å slippe ut i din omsorg fra en in-pasient opphold, er det noen ting du kan gjøre for å gjøre overgangen litt enklere. Ikke fokuser på hvor hun har vært. Velkommen dem hjem og etter å gjøre uansett justeringer sykehusets anbefalte (som å fjerne skjell fra pasientens rom, etc.), prøver å gjøre ting så normalt som mulig. Målet er å bidra til å få ham aklimatisert til en sunn rutine.

Ikke unngå serverer mat til henne. Mat er vanligvis et senter stykke fleste sosiale sammenkomster, så ikke tips tå rundt problemene. Hvis du fikse pølser på velkomstfest, gå videre og fikse en, men la krydder til ham. Ikke la henne falle tilbake inn i hennes usunne matvaner.

Betraktninger

Tilbakefall er en alvorlig bekymring for alle pasienter med spiseforstyrrelser. Konstant tilsyn og behandling er nødvendig for en virkelig terapeutisk utfall. Støtte fra familie og venner er en viktig del av utvinning. Hvis du er på egen hånd, bli med i en støttegruppe eller online forum.

Langvarig bruk av antidepressiva eller anti-angst medisiner er vanligvis anbefales for behandling av spiseforstyrrelser. Homeopatisk behandling kan brukes i forbindelse med tradisjonell terapi, men informere din psykiater hvis du vurderer det for deg, eller hvis du ser på det for et barn med en spiseforstyrrelse.

Advarsler

Hvis du eller noen du elsker har en spiseforstyrrelse, få hjelp. Utdanne deg selv på tegn på spiseforstyrrelser og arm selv med informasjon og ressurser på hvor du skal gå for å få hjelp til å overvinne den. Du kan ta kontakt med National Association of Anorexia Nervosa og Associated Disorders hotline for å få hjelp på 1-847-831-3438.

Hvordan planlegge en statisk elektrisitet fra et sykehus til et hjem

Hvordan planlegge en statisk elektrisitet fra et sykehus til et hjem


Som en person aldre, har en sykdom eller en ulykke, noen ganger oppholdet på sykehuset ikke tillater nok tid til å komme seg etter det som sendte personen til sykehuset i første omgang. For en eldre person, sykdom og svakhet forverret av alder, kan bety eldre pasient overganger permanent fra et sykehus innstillingen til et pleiehjem. Uansett årsak, enten permanent eller midlertidig, må planene gjøres før utskrivning fra sykehuset og oppgjør finner sted.

Bruksanvisning

•  Spør legen om nivået av omsorg pasienten vil kreve etter utskrivning fra sykehuset. Hvis du er den som er ansvarlig for pasienten som ektefelle, søsken eller annen autorisert familiemedlem, når legen antyder pasientene trenger et sykehjem anlegget snarere enn å gå hjem, enten midlertidig eller permanent basis, må du stille konkrete spørsmål som til hva pasienten vil kreve i veien for medisin og medisinsk behandling. Hvis dette skal være en midlertidig plassering, be om et overslag tiden av healing før personen ville bli klarert til å returnere hjem. Dette hjelper deg å vite hva slags sykehjem omsorg for å søke. Spør også legen for sykehjems anbefalinger.

Vurdere forsikring og annen finansiell bistand til å forstå hvilke alternativer du kan ha økonomisk i å søke etter et sykehjem. Snakk med et sykehus økonomisk rådgiver, forsikringsselskapet, og hvis personen er på offentlig støtte eller pensjonsytelser, snakke med aktuelle avdelinger for retningslinjer og hjelp.

Sjekk ut sykehjem i området. Ikke alle sykehjem er like. Noen sykehjem har et høyere nivå av medisinsk behandling enn andre. Du må finne et sykehjem med nivået på sykepleie og medisinsk behandling er nødvendig for den personen som blir utskrevet fra sykehuset. Stille spørsmål til de ansatte og sykepleiere. Gå til anlegget og se deg rundt. Vær oppmerksom på hvordan beboerne blir behandlet, og hvis behov blir møtt raskt og effektivt. Besøk med beboerne. Vurdere hvordan sykehjemmet ser ut og lukter. Lukten gir deg ledetråder til renslighet av sted. Snakk med maten ansatte for å se om de vil gi måltider, inkludert noen spesiell diett, nødvendig for den som vil bli sluppet ut til anlegget.

Snakk med ledelsen av hjemmet. Ledelsen vil fortelle deg om det er en venteliste, og hvor snart et rom kan bli tilgjengelige. Dersom utslippet er nært forestående, må du finne et sted som ikke bare vil ta vare på riktig måte for den personen som blir sluppet ut, men det vil ta dem så snart personen er utskrevet fra sykehuset.

Lær dato og tidspunkt for utslippet. For å gjøre overføringen så glatt og smertefritt som mulig, sørg for at du vet nøyaktig når legen planlegger å slippe pasienten, slik at du kan ha sykehjemmet stilt opp og transport klar. Sørg også for å ha en liste over alle medisiner, fremtidige avtaler samt nøyaktig hva omsorg pasienten krever, selv under overføringen. Med planlegging og omsorg, kan du gjøre utslippet mye mindre stressende for den personen som blir utskrivning fra sykehuset til et hjem.

Hvordan finne en lege eller sykehus

Hvordan finne en lege eller sykehus


Finne en lege eller sykehus og deretter velge det beste for dine behov er en viktig beslutning. Ifølge Medline Plus, må du vurdere flere faktorer når vi leter etter en lege eller sykehus. Disse faktorene omfatter hvor nær leverandøren er til ditt hjem, forsikring eller økonomiske ordninger, legitimasjon av leverandør, og hvor godt du liker leverandøren. Å gjøre en informert beslutning er nøkkelen til en vellykket pasient-leverandør forholdet.

Bruksanvisning

Finne en Doctor

Få en liste over leger. Se i telefonboken, på nettet eller i din forsikring leverandør bok for å finne leger i ditt område som leverer de tjenestene du trenger. Vurdere hvor langt unna hver lege er fra hjemmet ditt.

Bekreft med ditt forsikringsselskap hvilke leger er deltakere og spørre om eventuelle co-betalinger eller egenandeler som vil gjelde med hver. Hvis du ikke har forsikring, ta kontakt med legekontorer og spør om kostnader og gebyrer og eventuelle betalingsalternativer eller planer de tilbyr.

Se inn legenes legitimasjon. Finn ut om en lege er akkreditert eller styret sertifisert i hans spesialitet. Ringe for å gjøre en avtale for å snakke med legene og sjekke ut sine kontorer.

Følg strømmen av pasienter på kontoret, renslighet av anlegget og vennlighet. Spør legen på eventuelle spørsmål du har, og bestemme om du liker hans personlighet.

Velg en lege basert på den informasjonen som du har og gjøre en avtale om å bli en etablert pasient.

Finne en Hospital

Skaff en liste over sykehus. Se i telefonboken, online, eller be venner og familie for anbefalinger av sykehusene i ditt område. Vurdere hvor langt unna hvert sykehus er fra hjemmet ditt.

Bekreft med ditt forsikringsselskap at tjenestene som tilbys på hvert sykehus vil bli dekket. Spør om eventuelle co-betalinger eller egenandeler som vil gjelde med hver enkelt. Hvis du ikke har forsikring, ta kontakt med sykehuset direkte og spørre om kostnader og avgifter. Spør om eventuelle betalingsalternativer eller planer de tilbyr.

Se inn sykehusenes legitimasjon og kontrollere at legen din har privilegier med hvert anlegg. Hvis du går til et sykehus hvor legen ikke har privilegier, kan du bli tildelt en Hospitalist, en lege ansatt ved det sykehuset.

Besøk hvert sykehus og gjøre en avtale for å snakke med en representant. Observere strømmen av pasienter og besøkende på sykehuset, renslighet av anlegget og vennlighet. Stille eventuelle spørsmål du har om anlegget.

Velg et sykehus basert på den informasjonen du har. Informere din lege og familie som sykehus du foretrekker i tilfelle en nødsituasjon.

En årlig kontroll av Termostater i et sykehus

En årlig kontroll av Termostater i et sykehus


Gjennomføre en årlig gjennomgang av termostater i et sykehus er både en økonomisk og sikkerhetstiltak for sykehusdrift. Det er også viktig for kliniske grunner: i enkelte områder av sykehuset, må temperaturene holde seg innenfor gitte parametere for sykdomskontrollformål.

Betydning

Det er stor betydning for sikkerheten for overvåking termostater: Fra et klinisk ståsted, klinikere og deres administrative lagene trenger forsikring om temperaturen i noen rom, slik som operasjonsstuer, er nøyaktig på termostaten. Drifts rom og noen prosedyre rom, samt områder av apotek, er avhengige av bestemte temperaturer for sikkerheten til pasientene.

Fordeler

Det er mange fordeler med å gjennomgå sykehustermostater årlig. Hvis en termostat er i løpet gjennomføre og koster sykehuset penger, er dette en bortkastet ressurs. Sykehusene har ofte begrensede budsjetter, særlig offentlig finansierte sykehus, og hver krone er viktig.

Betraktninger

Implementering av en årlig gjennomgang av termostater gjennom sykehus komiteer er en måte å sikre at oppgaven er fullført i tide. Denne oppgaven kan plasseres på to-do liste av komiteer i de kliniske standarder, Occupational Health and Safety og finansiell revisjon komiteer. Plassere denne oppgaven på aktivitetslisten for en rekke komiteer er viktig: den årlige gjennomgangen av sykehustermostater har implikasjoner for ulike områder av sykehuset.