Digidexo.com

Ripete brilleglass

Best Non-Scratch eller ripebestandig Brilleglass

Best Non-Scratch eller ripebestandig Brilleglass


Brilleglass har en tendens til å klø med bruk eller forsømmelse. En ripet opp par briller kan kompromittere visjon og være en kilde til irritasjon. Teknologi har ennå ikke kommet ut med ripefritt, objektiver, men de fleste objektiver kan behandles med ripebestandig belegg for å forlenge levetiden på briller. Ripemotstand innebærer belegg linser, både foran og bak, med et klart, hardt belegg for å tåle riper. En rekke objektiver fungere godt med ripebestandig belegg for å tilby både komfort og beskyttelse mot slitasje.

CR-39 Plastic

Mens glass linser pleier å klø mindre, plastglass laget med CR-39 plast ta bedre valg når det gjelder motstandsdyktighet mot riper. CR-39 plast er navngitt i henhold til harpiksformuleringen som brukes av den opprinnelige produsent. Ikke bare CR-39 plast veie mindre enn glass, det gir også bedre ultrafiolett beskyttelse mot solen, knuser mindre lett og kan være farget eller belagt lett. Når de blir behandlet med ripesikkert belegg, CR-39 plastglass gjør gode valg, da de veier mindre enn halve vekten av glass linser.

Høy indeks plast linser

En rekke plastlinsematerialer er tynnere og lettere enn CR-39 plast, som tilbyr enda mer komfort enn standard CR-30 plastglass. Jo høyere brytningsindeks (hvor effektivt linsen bøye lyset), jo lettere blir linsene. Ifølge Refractive Source, CR-39 plast linser har en brytningsindeks på 1,498, mens noen høye indeks objektiver har en reflekterende indeks på 1,523 eller høyere. Høy indeks plast linser kan behandles med ripesikkert belegg. De fleste high indeksripebestandig glass er 50 prosent lettere enn CR-39 plastglass. Et øye profesjonell kan gi råd om hva slags høy indeks linse materiale er best for din resept og budsjett.

Polycarbonated Lenses

Polycarbonated linser er også populære valg. Laget av polykarbonat, en lett plast som tåler røff behandling, polycarbonated linser er også støtsikker. De er lettere og tynnere enn standard plast og glass linser, og er 10 ganger mer støtsikker. De er ideelle for barnebriller, vernebriller og for alle med en aktiv livsstil. Noen kommer med ripemotstand allerede innebygd, men du kan alltid be om ripesikkert belegg på optometrist kontor.

Faglige råd

Å kjøpe et par brille med ripebestandig linser garanterer ikke mot riper. Eye fagfolk anbefaler å være forsiktig når du håndterer dine briller. Alltid holde dem i en polstret etui når den ikke er i bruk. Vask objektiver med varmt såpevann og tørr eller rengjør dem med en myk mikrofiberklut.

Hvordan kan jeg fylle et skrape på Mine Brilleglass?

Hvis du bruker briller på regelmessig basis, sjansene er linsene har fått en rettferdig andel av riper. Spesielle belegg kan bidra til å gjøre linser ripebestandig, men ulykker fortsatt skje. Hvis dine brilleglass blir ripete, kan du prøve noen enkle forslag for å fylle disse riper i før du går ut og kjøpe en dyr par nye briller. Vær oppmerksom på, selv om mindre riper kan fylles inn, kan de ikke forsvinne helt.

Fillng i Riper

Lette riper kan bli polert ut eller polert med en poleringssett. Til en pris som regel mellom 10 og 20 dollar, disse pakkene er lett tilgjengelig på din optometrist kontor eller lokale stoffet butikken. Prosessen med å fylle i riper på linsene er enkel. Først, sørg for at linsene er rene og fri for flekker, flekker og støv. Neste bruke polish til begge sider av linsene og la den polske sitte så lenge som anvist i bruksanvisningen. Bruk en myk klut (i de fleste kits disse er gitt), buff objektivet til polsk er helt borte.

Sørg for at du lese instruksjonene før du kjøper en poleringssett. Noen kits vil ikke fungere hvis dine briller har en non-glare overflate eller beskyttende belegg. Hvis du ikke vet hvorvidt dine brilleglass har et belegg, sjekk med din optiker.

Hvis du har CD / DVD-rensemiddel, bruke den til å fylle i riper på dine briller. Følg instruksjonene på pakken for å rense linsene. Du vil bruke løsningen på ripete området og fjerne overflødig. Disse løsningene var ment å fjerne store riper på digitale plater, og de vil mest sannsynlig ta seg av riper på dine brilleglass i tillegg.

Hvis du har veldig små riper, kan du prøve å gni baby olje direkte på objektivet. Du må kanskje gjenta prosessen et par ganger for å få ønsket effekt.

Hindre Riper

Mens du kan være i stand til å fylle i lyse riper, noe som gjør riper helt forsvinne er nesten umulig. Den enkleste måten å sørge for at linsene er ripefri er å ikke klø dem i første omgang. Følg noen enkle retningslinjer for å beskytte dine briller. Rengjøre brillene dine regelmessig med grønnsåpe og varmt vann. Skitt og sand på overflaten kan skape kaos på linsene. Bruke en over-the-counter linse renere å legge til beskyttelse for linsene mens rense dem. Oppbevar brillene dine i en beskyttende veske. Hold brillene dine vekk fra kjæledyr. Øyelege kontorer er hyppig besøkt av hundeeiere som ikke skjønner sine dyre briller kan bli en tygge leketøy.

Hvordan behandle en ripete hornhinnen

Hvordan behandle en ripete hornhinnen


Riper på øyet kan være smertefullt, skremmende og ubehagelig. Den gode nyheten er at de er vanligvis lett å behandle. Flere gode nyheter - øynene dine er noen av de raskeste helbredende deler på kroppen din. Med litt forsiktighet, kan din ripete hornhinnen bli bedre i løpet av noen dager.

Hvordan behandle en ripete hornhinnen

gjenkjenne symptomer på en ripete hornhinnen. En slitasje, eller bunnen av, av hornhinnen er sannsynligvis vil føre til overdreven rive, smerte til det punktet av ikke ønsker å åpne øyet, tåkesyn og lysfølsomhet. Ofte en person kan huske å bli stukket i øyet med en gjenstand kort tid før symptomene begynte, eller hun kan ha sovet i hennes kontakter.

Blink øyet flere ganger for å bidra til å fjerne støv, sand eller andre små partikler.

Skyll øyet med vann. Hvis du bruker kontakter, ta kontakt din ut og skyll øyet med vann for å bli kvitt objektet som klødde øyet. Selv om du ikke bære kontakter, skylle øyet med vann. Ikke prøv å fjerne et objekt som er innebygd i øyet, eller et objekt som hindrer riktig lukking av øyelokket. Hvis dette skjer, søke legehjelp umiddelbart.

Oppsøk lege for å bekrefte at du har et skrubbsår eller fjerne eventuelle rester fra øyet. En lege kan "flekken" øyet med et kjemikalie som gjør en slitasje lettere å se for å bekrefte diagnosen. Han vil også ha verktøy for å kunne trygt trekke ut eventuelle rester.

Ta medisiner som foreskrevet av legen din. Hvis øyet er riper, legen din vil sannsynligvis foreskrive en antibiotika i form av øyedråper for å helbrede, og nummen, øyet. Antibiotika lindrer noe av smerten og hjelper øyet leges raskere også. Han kan foreskrive Vicodin å lette smerter (ja, det er så smertefullt), men det er ikke absolutt nødvendig i helbredelsesprosessen. Han kan også foreskrive øyedråper å strekke elevene dine til å hjelpe øyet inntak lys.

Plasser et kaldt omslag på øyet hvis hevelse fortsetter. Hvis du bruker kontakter, unngå iført dem i minst en uke.

Hint

 • Rengjør kontaktene dine regelmessig og ikke slitasje kontakter for 24 timer i strekk som ikke er beregnet til slik bruk.
 • Ripete hornhinner eller hornhinnen skrubbsår er ekstremt smertefullt. Når du går til legen, ha noen kjøre deg der.

Symptomer på en ripete hornhinnen

Symptomer på en ripete hornhinnen


En ripete hornhinnen kalles en hornhinnen slitasje i medisinske termer, og det kan være svært smertefullt. En korneal abrasjon er en ripe på den gjennomsiktige overflate av øyet som dekker den fargede delen av organet kjent som iris. En ripe på hornhinnen kan potensielt være svært alvorlig, men det hjelper at hornhinnen er den raskest healing vev i menneskekroppen.

Hvordan Korneale Riper Happen

En person kan lage riper i hornhinnen på mange måter. En vanlig årsak er når et tre gren treffer en person i ansiktet mens i skogen for rekreasjon eller arbeid formål. Komme stukket i øyet ved et uhell mens du spiller med barn eller mens engasjerende i idrett er en annen. Noe blir blåst inn i øyet eller faller inn i dine øyne - for eksempel maling chips, et stykke tre, korn av sand eller metallfragmenter - kan forårsake riper i hornhinnen.

Symptomer på en ripete hornhinnen

Etter den første smerten har slitt av fra hva som har skadet øyet, må du vurdere skaden. Et symptom på en ripete hornhinnen er følelsen som om noe er fortsatt i øyet, noe som kan være en distinkt mulighet. Øynene vil også være utsatt for produserende tårer, og du kan ha tåkesyn eller tap av synet i ekstreme tilfeller. Øyet vil skade hvis du prøver å se på sterkt lys, og du kan myse så vel på grunn av en lysfølsomhet.

Oppsøk øyeblikkelig behandling

Det er viktig å søke medisinsk hjelp for en ripete hornhinnen, spesielt hvis det er fra en arbeidsulykke, for eksempel metallspon fra maskiner flyr inn i øyet, hvor objektet kan fortsatt fast i hornhinnen. En gang på legevakten, det finnes måter for en lege å bestemme skaden. Øyedråper som nummen øyet kan brukes slik øyet kan bli undersøkt. En type av øyedråper kalt fluorescein, kan anvendes. Denne øyedråper er gul, og når det er i øyet legen vil bruke et instrument med et blått lys som kan avsløre en ripete hornhinnen.

Behandling av ripete hornhinnen

Hornhinnen slitasje er behandlet på ulike måter avhengig av deres alvorlighetsgrad. Mindre de kan behandles med kunstige tårer og enkle smertestillende som for eksempel Tylenol, med ingenting annet nødvendig. Flere alvorlige eksempler på en ripete hornhinnen kan kreve behandlinger som antibiotiske øyedråper og kanskje til og med steroid dråper for å redusere hevelse. Andre dråper kan sette en stopper for lysfølsomhet og du kan ha til å bære en lapp over øyet mens det gror å beskytte den. Noen studier faktisk advare mot bruk av en patch, og foretrakk å holde øynene åpne for luft som det helbreder.

Hvor lang tid det tar å helbrede

I de fleste tilfeller bør det ikke ta mer enn 24 til 48 timer for en ripete hornhinnen for å helbrede. Den helbredende kraften i hornhinnen vevet er velkjent. Selv med en alvorlig ripe, vil legen din forventer at det skal bli helbredet på kort tid. Legen vil mer enn sannsynlig ønsker å se deg tilbake på kontoret i to dager for å sørge for at det ikke er noen komplikasjoner, og at helbredelse går bra.

Hva gjør du for en ripete Eye?

Hva gjør du for en ripete Eye?


Den medisinske betegnelsen på en ripete øyet er en hornhinnen slitasje. Hornhinnen er en tynn, beskyttende lag av vev som dekker din elev og iris. Når det er ripete, kan du føle noen smerte eller brenning. Det tar ikke mye å skrape i øyet. Et enkelt stykke sand kunne gjøre det. Selv gni øynene for hardt eller sette i en kontaktlinse kan forårsake en skramme. Unn scratch så snart du oppdager det for å hindre ytterligere skade.

Antibiotika

Se øyet lege hvis du mistenker at du har en hornhinnen slitasje. Legen bruker et fargestoff som vil bidra til å identifisere grunnen av, og han vil finne ut om du trenger antibiotika øyedråper. Hvis du trenger dem, følger legens instruksjoner på etiketten. Du må kanskje administrere dråpene to til fire ganger per dag. Fortsett appying dem for det anbefalte antall dager for å sikre at grunnen ikke returnerer.

Smertestillende Drops

Legen kan også foreskrive et medikament som Benoxinate, et smertestillende. Disse dråpene vil nummen øyet og lindre smerten. I motsetning til antibiotika, kan du slutte å ta disse så snart som smerten er borte. Legen din vil fortelle deg hvor ofte du kan adminster dem når du føler smerte. Hvis du er under 18 år eller er gravid eller ammende, la legen få vite slik at han kan sørge for at du er kvalifisert til å ta medisiner.

Ikke bruk over-the-counter saltvann dråper for smertelindring. Dette vil ikke fungere. Det vil bare bidra til å holde øynene smøres.

Leave Your Eye Alone

En av de viktigste er å la et ripet øyet alene. Instinkt forteller deg til å gni øyet å gjøre det føles bedre, men dette kan gjøre scratch verre. Slutte å bruke kontaktlinser og bytte til briller til scratch har fullstendig helbredet. Kontaktlinse vil gni mot riper og irritere den. Gjøre slitasje verre kan sette ditt syn, samt forlenge restitusjonstiden. tid. Følg legens råd, holde øye ren, og la den være alene så det kan helbrede.

Typer av brilleglass

Briller kan være laget av flere forskjellige typer linser. Materialet som brukes for linsene kan være fremstilt av glass, plast og polykarbonat. Spesifikke typer linser hjelpe riktig for langsynthet, nærsynthet, bifokale og andre synsforstyrrelser. Forstå forskjellene i materialer, stil og funksjon kan hjelpe deg å avgjøre hvilken type linse til å velge.

Materiale for Brilleglass

Glass var den opprinnelige materialet brukes til å lage brilleglass og fortsatt brukes i dag. Den tyngste av glassmateriale, kan glasset knuses lettere, men må gjøres til visse sikkerhetsmessige standarder som vil beskytte øynene under normale iført forhold.

Plastglass er laget i et materiale kalt CR-39 og er lettere og mindre sannsynlighet for å knuse, men de kan ripe enklere. Det er belegg tilgjengelig som gjør fast plast mer scratch.

Polykarbonat er lettere enn plast og er ansett som den tryggeste glassmaterialet.

Høy indeks linser er laget av glass eller plast og er ideell for personer med sterke resepter. Disse linsene er laget tynnere og flatere, som hjelper med vekt og forbedrer optikk av høy effekt linse.

Den tommelfingerregel for å velge objektiv materialet er at en resept over 4,00 dioptrier vil få den beste visjonen med høy-indeks, ifølge eyeglasses.com.

Stil og funksjon Objektiver til Nærsynthet

Hvis du er nærsynt og ikke kan se på avstand, da har du en synskorreksjon kalt nærsynthet. Disse linsene er tynnere i midten og tykkere ved kantene. Hvis din resept er mild, kan du vanligvis velge en linse laget av hvilket som helst materiale. Sterkere resepter og større rammer vil ha tyngre objektiver. Hvis du er ekstremt nærsynt, er du en god kandidat for høy indeks linser.

Stil og funksjon Objektiver til Langsynthet

Hvis du er langsynt, og kan se langt unna, men ikke så veldig nær, da har du en synskorreksjon kalt hypermetropi. Objektiver for langsynthet er tykkere i midten og tynnere i kantene. Tyngre objektiver og sterkere resepter er vanligvis laget med plast, polykarbonat og noen ganger med høy indeks linser.

Objektiver til bifokale

Bifokale brukes hvis du trenger hjelp til å se på avstand og på nært hold. Disse objektivene kommer i forskjellige stiler og vanligvis klassifiseres som linje og nei-linje. Den type uten linjer også er referert til som progressiv eller usynlig. Foret bifokale har en distinkt skille mellom avstand og nær korrigering og når du ser fra langt unna ned for å lese, kan du fortelle hvor bifokale begynner. Med ingen linjer progressive briller, er avstand og nær makten blandet i en progresjon og som du ser ned i bifokale, er mer gradvis endring. Bifokale kan være laget av hvilket som helst materiale.

Betraktninger

Fotokromiske linser kan være laget av plast eller glass, og endringen fra mørk til lys. De tillater deg å ha ett par briller som kan brukes som solbriller og for innendørs bruk. Men disse objektivene ikke få så mørkt som vanlige solbriller. Hvis du har en veldig sterk resept, vil linsene være tykkere i kantene sentrum eller og fargevariasjon vil være svært merkbar. Linsene ikke får så mørkt i sentrum hvis du er veldig nærsynt. Din optiker kan hjelpe deg med å finne ut hvilken type linse som er best for din synskorreksjon.

Symptomer på ripete Eye kontra en Enebolig Retina

Noen ganger er det vanskelig å skille hvorvidt øyet lider av en ripe på sin overflate eller i en frittliggende netthinnen, siden symptomene er så like. Øyelege bør konsulteres om eventuelle unormale øye symptomer, siden selv de mildeste symptomene kan være tegn på en alvorlig øyelidelse.

Hornhinnen slitasje

En hornhinnen slitasje er den tekniske betegnelsen på en skrape eller ripe på øyets klar overflaten vev som fungerer som vinduet for øyet, kjent som hornhinnen. En hornhinnen slitasje vil vanligvis helbrede seg selv etter bare et par dager med vann og øyedråper for å skylle ut øyet

Netthinneavløsning

En netthinneavløsning er mer alvorlig, og oppstår når netthinnen (den bakre del av øyet er ansvarlig for å ta imot lys og sender det visuelle bildet den mottar til hjernen) skiller fra sitt underliggende vev, vanligvis etter forekomst av en rift i retina. En netthinneavløsning krever legehjelp og vanligvis kirurgisk behandling.

Lys

En korneal abrasjon vil gjøre pasienten følsom for lys, forårsaker myse og / eller smerte i nærvær av sterkt lys. En netthinneavløsning typiske første symptomet er at pasienten ser faktisk blinkende lys, og strømmer av lys som ikke er der.

Flytere

Flytere er små prikker, pelsdotter eller sky-lignende hindringer i synet, noen ganger forårsaket av skade, og er dermed både symptomer på en enkel ripete øye samt en frittliggende netthinnen.

Rive og Pain

En ripete øyet vil oppleve rivende og smerter umiddelbart etter skade eller begynner noen timer etter skaden. Disse symptomene er forbundet med forsiden av øyet, og mer enn sannsynlig indikerer en overflate bunnen. Disse er korttids symptomer, i motsetning til de mer langsiktige symptomer på retinal løsgjøring, noe som skjer over tid.

Blindhet

En ripete øyet vil oppleve tåkesyn, mens dette er mindre vanlig for en frittliggende netthinnen. En frittliggende netthinnen fører til en skygge obstruksjon i ens syn, som i økende grad beveger seg over øyet som en gardin eller månen.

Hvordan Sett Brilleglass

Brilleglass kan komme ut av rammer ganske enkelt. Daglig bruk, er det bare å ta de rammer og på, løsner skruene som holder glassene på plass. Objektiver kan også sprette ut fra innflytelse. Reinserting linser tilbake til briller krever noen enkle trinn.

Hvordan Sett Brilleglass

•  Bestem hvilken metode som brukes for å holde linsene inn i rammen. Dersom rammen er av metall og holdt sammen av skruer der linsene passer inn i rammen, vil du etterstramme skruene etter at du plasserer linsen inne i kanten av rammen.

Dobbeltklikk for å kontrollere at du setter linsene i de riktige sidene; objektiver kan se veldig like. Hvis du er usikker, hold begge linsene foran øynene dine og sjekke synet.

Sett objektivet fra baksiden av rammen, mot revolveren. Når du føler at linsen klikker på plass, danner resten av rammen rundt objektivet og holde kantene stengt mens du strammer skruen.

Varm en plastramme i en bolle med varmt (ikke varmt) vann for en liten stund for å myke plasten før du prøver å sette inn linsen. Rammen vil ikke få myk, men det vil være mer ettergivende.

Sett linsene i den samme metode som en metallramme, fra baksiden og mot nesen. Presses så forsiktig ytre kanten av linsen inn i den motsatte side av rammen etter at man har satt inn nesesiden. Du skal føle linsen snap eller klikk på plass.

Hint

 • Sett en liten skvett med klar neglelakk på skruene etter at du bytter ut linsene, være forsiktig med å få noe på rammen eller linser. Dette vil bidra til å holde skruene løsner så ofte.

Hva er høy intensitet Brilleglass?

Hva er høy intensitet Brilleglass?


Høyintensive briller er også kalt høy indeks, eller hi-indeks, linser. Disse spesialitet brilleglass er designet for å være tynnere og lettere, og brukes for personer med synsproblemer som vanligvis krever høy effekt, tykkere linser.

Betydning

Brilleglass fungerer ved å bøye lys inn i øyet. Jo mer nærsynt eller langsynt en person er, jo sterkere den nødvendige kraften av hans objektiver. Også, jo sterkere linser, jo tykkere de er.

Intensitet og indekser

Begrepet indeksen betyr "brytningsindeksen" når det refereres til høy intensitet linser. Brytningsindeksen blir påvirket av den type materiale som lyset passerer gjennom og materialets tykkelse, noe som fører lys til å bøye forskjellig inn i øyet.

Funksjoner

Høy intensitet, eller høy indeks, linser bruker et nytt materiale som bøyer lyset mer effektivt enn de vanlige plast eller glass.

Fordeler

Høy indeks linser er tynnere og lettere enn tradisjonelle linser. Brillene ser bedre kosmetisk, redusere "coke bottle" effekt, og veier mindre, noe som gjør brillene mer behagelig å ha på.

Betraktninger

Høy indeks linser tendens til å føre til mer gjenskinn problemer. Anti-reflekterende (AR) belegg kan legges til høy intensitet linser for å redusere gjenskinn og gjør kjører om natten mer behagelig.

Hvordan reparere en ripe på Transition Brilleglass

Hvordan reparere en ripe på Transition Brilleglass


Overgangsbrilleglass er en mye solgt alternativ i briller. Overgangs linser gjør det mulig for brukeren å gå fra et mørkt rom til full sol uten å måtte bytte briller, som linsene mørkere når den utsettes for sollys. Den mørkere komponenten er innebygd i objektivet slik, som andre brilleglass, de er laget i både plast og glass, og kan ha ripebestandig belegg påføres. Hvis du ikke er forsiktig, kan imidlertid overgangs linser ripe. Små riper kan fjernes ved hjelp av de samme teknikkene som brukes på vanlige plast og glass linser.

Hvordan reparere en ripe på Transition Brilleglass

•  Påfør et tynt lag av Armor Etch glass etsning pasta på plastglass av brillene. La løsningen sitte i flere minutter, og deretter fjerne den med vann og mildt slipende klut. The Armor Etch vil fjerne ripesikkert belegg på overgangen linser og noen overfladiske riper som er på den overflaten. Gjenta flere ganger om nødvendig. Ikke bruk dette produktet på glass linser.

Spre en brille scratch filler eller hvitt fett blyant direkte over scratch i overgangen linser. La sitte produktet på scratch i flere minutter og buff den med en tørr, mildt slipende klut da.

Lag en pasta med en slipemidler slik som natron eller pulverisert rengjøringsmiddel. Tørk den på overflaten av overgangen linser. Arbeid det inn i riper med den mildt myk klut i en sirkulær bevegelse. Skyll.

Påfør en liten skvett av en lime-type tannkrem til overgangen brilleglass. Arbeid tannkrem inn i bunnen av. La den tørke og sitte i flere minutter. Skyll med vann.

Hint

 • Det er ikke nødvendig å fullføre alle de ovennevnte trinn. Hvis en teknikk tilstrekkelig fjerner riper i overgangen brilleglass, hoppe over resten av trinnene. Men hvis Trinn 1 fungerer ikke så godt som forventet, kan du gå videre til etterfølgende trinn til du finner den teknikk som er mest effektive.
 • Hvis Armor Etch brukes, kan øyelegen være villig til å på nytt ripesikkert belegg for en liten avgift.
 • Det er lettere å reparere små og overfladiske riper ved hjelp av disse DIY metoder. Store riper kan ikke forsvinne helt.
 • Test alle ripereparasjonsteknikker på en annen lignende element før du prøver å reparere overgangen brilleglass. Produkter som fungerer for plast linser kan skade glasset.

Hvor stor bør Mine Brilleglass være?

Vurder størrelsen på ansiktet ditt

Det er fire forskjellige ansiktsformer for å velge den stilen og størrelsen på dine briller. LensCrafters 'nettsted forklarer at hjerteformede ansikter ser best med runde og sommerfugl stiler, mens runde ansikter favorisere en rektangulær stil. Nettstedet påpeker også at firkantede ansikter bør velge ovale eller semirimless stiler, mens ovale ansikter kler alle typer linser.

Din Eye Størrelse

Du kan også vurdere øyet størrelse samt avstanden mellom øynene dine. Mens du prøver på briller, sørg for at du kan se dine egne øyne gjennom linsene - også at øynene dine bør være nær sentrum av brilleglass. Dette vil gi rom for best mulig syn gjennom nye briller.

Bottom Line

Robert Kapust, en California optometrist, sier, "Ditt utseende, personlige smak og livsstil bør tas i betraktning ved valg av briller. Vi kan hjelpe deg å velge rammer og linser som både utfyller utseendet ditt og møte din livsstil behov." Dette er gode råd for alle på jakt etter de perfekte briller og linser.

Hvordan Lysere en mørk Tint på Brilleglass

Hvordan Lysere en mørk Tint på Brilleglass


Tonet brilleglass skygge øynene fra lys eller legge en kosmetisk farge til linsene. Nyansen er ment å være på plass for levetiden av brillene så lightening det kan være utfordrende. For å lette brilleglass, må du bruke en linse-døende enhet med linsen blekemiddel, tilgjengelig fra optiske leverandører.

Hvordan Lysere en mørk Tint på Brilleglass

•  Slå på den døende enheten for å tillate det å varme. Det kan ta opptil 30 minutter for enheten å varme helt.

Fyll enheten med bleking eller nøytraliserende væske. Typen og mengden vil avhenge av den bestemte enheten du bruker. Les og følg produsentens anvisninger.

•  Bruk den lille skrutrekkeren fra din brillereparasjonssett for å løsne skruene på hver side av brillene. Dette vil frigjøre linsene fra rammen. Hvis du har plast rammer, skyv baksiden av linsen til det spretter ut.

Åpne linse døende enhet å avsløre linseholderen. Dette apparatet vil senke linsene. Plasser en linse på hver side av linseholderen, og ved å skyve holderen lukket.

Senk linseholderen inn i blekeløsningen. La linsene å forbli i sju minutter.

Løft linsene ut av bleking løsning og sjekk for å se om fargetone er tilstrekkelig opplyst. Fjern hvis du er fornøyd med resultatet eller senke linsene tilbake igjen. Fortsett sjekke linsene hvert andre minutt.

Hint

 • Hvis du ikke kan oppnå de resultatene du leter etter, kan du besøke en optiker til å ha brillene lettet.
 • Unngå bleking linsene hvis de har en UV-eller anti-reflekterende belegg da dette vil forstyrre lynet prosessen og føre til at belegget løsner.

Hvordan skal bore Brilleglass

Hvordan skal bore Brilleglass


Uten innfatning brilleglass holdes på plass med et stykke gjennomsiktig nylon wire, lik fiske streng eller med skruer. Skruen fatning er laget ved å bore et hull i linsen og er også kalt en boremontering. Disse brillene er laget ved å feste de to sidestykkene, eller templer og rammen direkte til linsene gjennom hullet. Optikere bruke datastyrte verktøy, robotikk eller spesielle håndverktøy til å bore hull i linser. Lære å bore linsehull for hånd tar tid og praksis.

Hvordan skal bore Brilleglass

Boring av Hånd

tape malen, den buede enhet som du lå på forsiden av objektivet for å posisjonere bore guide. Ifølge Eyecare Business Magazine, bore kits kommer med maler som er litt buet, ligner på en vinge.

•  Plasser den opprinnelige linse mønster som ble brukt til å lage linsen på toppen av linsen du boring på plass av en mal. Mange ganger linsen mønsteret har små hakk i plast hvor borehullet er plassert. Mark gjennom hakk med en penn eller markør til dot hvor du skal bore.

Bruk friske, skarpe borekroner. Boring med gamle biter fører linsen for varme og fører til sprekkdannelser. 20/20 Magazine bemerker at felles, grunnleggende hånd bore kits kommer med minst 10 forskjellige biter.

Trykk boret inn i linsen der du bestemmer for å plassere skruehullet. Kjør øvelsen så fort som mulig og presse borekronen inn i linsen sakte men bestemt. Kjøre drill raskt bidrar til å unngå overoppheting.

Stopp drill så snart du har boret helt gjennom linsen og trekk litt tilbake sakte. Gjenta med den andre linsen.

Hvordan man kan sammenligne Brilleglass

Hvordan man kan sammenligne Brilleglass


Selv om den primære bruk av briller er å rette defekt syn, må du vurdere andre kriterier når du velger de riktige linser. Sikkerhet og praktisk bruk er viktige faktorer i å velge riktig brille. Mens den type ramme du velge hovedsakelig bestemmer den kosmetiske utseende, er tykkelsen på linsen også en medvirkende faktor. Å velge riktig linse trenger sammenligning av egenskaper som er unike for akkurat din visjon og behov.

Hvordan man kan sammenligne Brilleglass

•  Sjekk din resept. Din brille resept vil inneholde to hovedtallene - sfæren makt og sylinderen makt. Verdiene av begge disse kreftene vil bestemme hvilke brille materiale er best for deg. Linsematerialer varierer med utvalget de kan korrigere synet. Plast linser, for eksempel, kan ikke brukes i høyere reseptbelagte krefter. Glass linser er bra, men tung og tykk - dermed kan de bare brukes hvis øyet makt er mild. Sjekk din sfære og sylinder makt. Snakk med en lokal optiker og be om resept område som er tilgjengelig. Sammenligne bare de materialene som er anbefalt for øyet makt.

Tenk på din livsstil. Hvis du er ute over lengre perioder, sammenligne mellom linse materiale som polykarbonat og høy indeks plast linser som gir størst beskyttelse mot skadelig ultrafiolett stråling i sollys. Hvis du er fysisk aktiv, sammenligne effekten motstanden i linsematerialer. Hvis en stor del av livet ditt består av kjøring er om natten, sammenligne linsematerialer for sine anti-reflekterende og anti-refleks evner. Linser som er belagt med anti-reflekterende materialer er trygg i slike tilfeller. Disse linsene er også den mest komfortable hvis arbeidet innebærer stirrer på en dataskjerm i lange perioder.

Tenk objektivets vekt. Glass linser er den tyngste blant linsematerialer. Polykarbonat og høy indeks plast linser er lettere enn høy indeks glass linser. Hvis du er ute etter objektiver for barn, sammenligne vekten er avgjørende; polykarbonat er materialet av valget for barnas briller.

Sjekk effekten på utseende. Du har kanskje høy øye kraft som fører til øynene dine til å virke mer fremtredende. Kanskje er kosmetisk utseende viktig for deg. I begge disse tilfellene, sammenligne mellom objektiver som har anti-reflekterende belegg - disse linsene, vises tynnere og gir et mer naturlig utseende.

Sammenlign priser. Plastglass er den mest økonomiske. Glass linser er også priset lavt, men de er tyngre. Tatt i betraktning det faktum at sikkerhet og bekvemmelighet er mer viktig, ikke scrimp på prisene, mens du velger linsematerialet.

Hint

 • De linsematerialer som er tynneste, letteste og mest attraktive er også de dyreste.
 • Ingen av brille materialer er naturlig motstandsdyktig mot riper - ikke engang glass. Objektiver kan gjengis ripesikkert med et spesialbelegg.
 • Brilleglass for personer med presbyopi (blindhet på grunn av aldring) er annerledes enn for folk med enkle kort og lang sight mangler.

Hvordan du bytter fra Progressive til trifokale brilleglass

Hvordan du bytter fra Progressive til trifokale brilleglass


Som din visjon endringer, så gjør den type briller du trenger. Hvis du finner deg selv å ha problemer med lesing, kjøring eller bare se gjennom dine progressive linser, linser som endrer gradvis fra topp til bunn, kan det være tid for en bryter. Legen kan anbefale trifokale linser, linser som har tre forskjellige områder av visning. Uavhengig av hvilken type linse du føler du trenger, alltid lytte til anbefalinger fra legen din og diskutere grundig dine bekymringer om din visjon.

Hvordan du bytter fra Progressive til trifokale brilleglass

•  Gå til legen din, og bringer din nåværende progressiv linse briller med deg. Du vil trenge din originale briller for noen av testene, inkludert synsskarphet test der du blir bedt om å nøyaktig lese bokstavene i varierende størrelser.

Snakk med legen om ditt ønske om å bytte fra progressiv til trifokale brilleglass. Kom forberedt med en forklaring om visjon problemer du har vært å ha og hvordan du tenker trifokale brilleglass kan være et bedre valg enn progressive glass.

Hvis legen finner du trenger trifokale briller, deretter velge og kjøpe dine nye trifokale briller. De fleste kontorer vil tilby deg en rekke linse alternativer som motstandsdyktig scratch eller lette; velge objektivet som passer best til din livsstil. Når du velger dine rammer, spør om det er noen restriksjoner på grunn av trifokale brilleglass.

Kontroller at tilpasning av de nye brillene er korrekt før du forlater kontoret. Har legen sjekke at armene hvile skikkelig på ørene, og at nesebroen legger seg på riktig sted.

Bruk dine nye briller som foreskrevet. Ikke bytte frem og tilbake mellom dine nye trifokale briller og dine gamle progressive briller, da dette kan gjøre overgangen lengre og vanskeligere.

Hint

 • Det tar tid å venne seg til en ny brille resept. Husk at du kan ha noen problemer i de første dagene av iført dine trifocals. Dette bør slites av. Hvis ubehaget vedvarer, snakke med legen din.
 • Legen kan ikke anbefale deg å bytte til trifokale brilleglass fra progressive linser for å håndtere dine synsproblemer. Testene utføres på din avtale vil bidra til å bestemme hvilken type linser du trenger. Lytt til hennes anbefaling for dine øyne omsorgsbehov.
 • Briller resepter er bra for generelt et år. Legen vil anbefale hvor ofte du bør sees. (Se referanse 2).

Forskjeller i High-Index Brilleglass

Forskjeller i High-Index Brilleglass


Det pleide å være at dårlig syn mente du ble sittende fast med tykke briller. Ikke nå lenger. Høy indeks brilleglass er et annet alternativ med fordeler over, og forskjeller fra tradisjonelle glass eller plast briller. Likevel er ikke alle resepter er tilgjengelige i høy indeks versjoner. Snakk med din øyelege om hvorvidt reseptbelagte og høy indeks linser er en god match, og det riktige valget for deg.

Lens Tetthet

Tradisjonelt brilleglass for de som er nærsynt ha mer materiale på ytterkantene, noe som gir dem en tykk kanter utseende. Høy indeks linser korrekt nær-sightedness med mindre glassmateriale enn før. Det samme gjelder hvis du korrigere langt hold. Vanligvis må hele linsen være tykk for å korrigere denne visjonen problemet, men høy-indeksen reduserer den totale tykkelsen og tilbyr et mer attraktivt utseende alternativ.

Lens Material

Høy indeks brilleglass kan gjøres med plast eller glass. Begge gir bedre syn med mindre materiale så begge er tynnere. For de med sterke resepter, kan høy indeks glass linser være enda tynnere enn de som er laget av plast. Noen individer foretrekker kvaliteten og type visjon de opplever med glass, så en høy-indeksen alternativet er tilgjengelig i glass. Husk imidlertid at høy indeksopsjoner er dyrere hvis du trenger en sterkere resept.

Lens Vekt

Høy indeks brilleglass er også lettere enn andre objektiver. Dette betyr mindre press over nesen, og du vil føle deg mindre tyngde i ansiktet ditt. De er også lettere å bære og oppbevare. Får en holdbar ramme med høy indeks linser vil trolig forlenge levetiden på dine briller og gjøre dem mer praktisk for daglig bruk.

Lens Glare

Også høy indeksopsjoner redusere gjenskinn og natt-visjon problemer. Ifølge All About Vision nettside, vil tradisjonelle glass og plast la mindre lys inn i øyet. Høy indeksopsjoner reflektere 50% mer lys, noe som gjør det lettere å fokusere på objekter. De kan også ha anti-reflekterende belegg lagt til dem, som tilbyr enda klarere visjon med langt mindre gjenskinn om natten når du kjører.

Hvordan bli kvitt grønnfarge i Brilleglass

Hvordan bli kvitt grønnfarge i Brilleglass


Det er to måter å bli kvitt av grønt i dine brilleglass, og begge innebære å bruke en missfarging enhet - en maskin i en optisk lab eller kontor som fargestoffer linser og fjerner farge. Grønn farge er laget av en blanding av basisfarger blått og gult. Du kan legge til andre farger til en grønn-farget linse eller suge linsen i en spesiell bleking løsning å ta alle fargen ut. Begge prosessene er ganske enkel, men krever litt øvelse, prøving og feiling og spesialutstyr.

Hvordan bli kvitt grønnfarge i Brilleglass

Fjern alle farger

Vri missfarging enheten på og sett temperaturen til mellom 190 og 200 grader Fahrenheit, eller hva temperaturen er anbefalt av produsenten av enheten. Fjerne linsene fra rammen. Vask og tørk objektivene med en lofri klut.

Legg linsene i objektivet holder.

Fordyp linsene inn i bleke - eller nøytraliserende løsning - tank av missfarging enheten. La linsene ligge i minst 15 minutter. Noen linser ta lengre tid for å fjerne farge, avhengig av alder og belegg på linsene.

Sjekk linsene hver 15 minutter før de er klare. Av og til den grønne fargen vil ikke helt komme ut av linser. Soaking i Neutralizer vil ikke skade linsene, slik at du kan la dem i fargebad enheten over lengre tid. De fleste objektiver vil lysne så mye som mulig i løpet av noen få timer.

Fjern den grønne Shade fra farging av Lens

Slå på missfarging enheten på og sett temperaturen til mellom 190 og 200 grader Fahrenheit, eller hva temperaturen er anbefalt av produsenten av enheten. Fjerne linsene fra rammen. Vask og tørk objektivene med en lofri klut.

Legg linsene i objektivet holder.

Senk linsene inn i blått fargestoff godt og la dem sitte i 15 til 30 sekunder. Fjern, skyll og tørk. Plasser linsene tilbake i holderen. I løpet av denne prosessen vil du redusere mengden av grønt i linsen mens du holder den andre tonet skygge. For eksempel kan en grå solbriller linse har litt grønt i den. Du reduserer den grønne ved å legge blått og rødt fargestoff.

Bløtlegg linsene i rødt fargestoff godt i 15 til 30 sekunder. Skyll, tørk og sjekke fargetone.

Gjenta prosessen av å dyppe linsene i det blå fargestoff, så den røde, inntil den grønne er fjernet og den ønskede farge er oppnådd.

Hvordan få Brilleglass Korrigert

Hvordan få Brilleglass Korrigert


Hvis ikke synes dine nye brilleglass helt riktig, kan det hende du må rett og slett bli vant til den nye resept eller linsene kan ikke gjøres på riktig måte. Justering tid for nye glass er vanligvis opp til en uke. Hvis problemet er med linsene, må du ha dem gjenskapt. Det er flere trinn for å få din brilleglass korrigert.

Hvordan få Brilleglass Korrigert

•  Gå tilbake til den optiske butikk der du kjøpte brillene dine. Har du en optiker sjekke linsene og verifisere at brillene ble gjort i henhold til resepten. Linsene må gjøres til den nøyaktige spesifikasjonen fra øyet resept fra lege, akkurat som et apotek fylle et medikament resept. Hvis linsene er galt, enten lab gjort linsene på feil måte, eller legens resept for linsene er galt. Hvis laboratoriet gjort linsene galt, bør den optiske butikk remake linsene uten kostnad.

En ramme som er ute av justering vil påvirke ditt syn, så en justering noen synsproblemer kan fikse også. Be optikeren for å sørge for at brillene dine er riktig justert.

Ta dine briller og din resept til en lisensiert optiker på en annen detaljhandel optisk butikk og be om en ny verifisering av din resept hvis du fremdeles er usikker at linsene ble gjort riktig. De fleste optikere vil tilby denne tjenesten uten kostnad. Hvis du blir fortalt linsene er gjort i henhold til legens resept, må du besøke øyelegen å ha resept rettet.

Planlegge en avtale med øyelegen som opprinnelig undersøkt deg. De fleste øyesykehus-utøvere vil utføre en re-sjekk for liten eller ingen kostnad hvis du har problemer med din nye resept og linsene er gjort i henhold til den opprinnelige eksamen. Hvis legen endrer din resept, vil de fleste optiske butikker remake linsene gratis innenfor en angitt tidsperiode, vanligvis opp til 60 dager.

Hint

 • Sjekk med din optiker for å finne ut den optiske butikk politikk på korrigerende linser når du bestiller brillene dine.

Forskjellen i 1,59 og 1,67 Brilleglass

Forskjellen i 1,59 og 1,67 Brilleglass


Plukke ut briller bør ikke være så komplisert som en høyskole fysikk klassen, men prøver å forstå forskjellen i linser er utfordrende. Tallene 1.59 og 1.67 i linsene refererer til brytningsindeksen eller IR, av et glassmateriale. Når du velger brilleglass, IR nummer påvirker din linse tykkelse og linsen vekt.

Brytningsindeks Forklart

Forskjellen i tallene 1,59 og 1,67 i brilleglass betyr at lyset bøyer seg forskjellig i linser laget av forskjellig materiale eller konstruksjon. Lysets hastighet endringer når det reiser gjennom en linse. Et materiale med en høyere IR antall bremser og bøyer lyset mer enn en linse med en lavere IR nummer. Jo mer lys svinger, jo mindre materialet som trengs for å gjøre resept. Mindre objektiv materialet er en fordel hvis du har en sterk resept fordi linsene vil være lettere og tynnere med en høyere IR materiale.

Materiale

Linser er laget av glass, plast eller polykarbonat, en mer bruddfast plasttype. Glass er den vanskeligste linsen materialet, men bryter enklere og er dobbelt så tung som plast. Polykarbonat har en IR på 1,59. Hi-indeksen plast, en komprimert materiale, har en IR på 1,67. Ifølge Alt om Vision (allaboutvision.com), blir en hvilken som helst glassmateriale med en IR større enn vanlig plast eller glass kalt "hi-indeks" eller "high-indeks".

Nærsynt eller langsynt

Også forvirrende for mange brillebrukere er reseptbelagte og hvordan den forholder seg til tykkelsen og vekten av linsene. Hvis du er nærsynt, eller nærsynt, linsene er tynnere i midten og tykkere på kantene. Din resept er skrevet med en tegn (-). Hvis du er langsynt, eller hyperopic, linsene er tykkere på midten og tynnere i kantene og din resept begynner med et plusstegn (+). Objektiver med en høyere brytningsindeks redusere vekten og tykkelsen på nærsynt og langsynt resepter.

Kostnad

Jo høyere brytningsindeksen for et objektiv, jo mer kostnadene som er involvert i å lage linsen og vanligvis mer kostbart for dere. IR 1,67 linser er de mest populære objektiver og har en tendens til å være det beste valget for kostnadsbesparelser når du velger en tynnere, lettere premium linse. Høy indeks linser er tilgjengelig så høyt som 1,74. Din optiker kan hjelpe deg med å velge den beste stilen IR linse basert på dine individuelle behov.

Metoder for Making brilleglass

Metoder for Making brilleglass


Alle brilleglass starter som en del av materialet, vanligvis glass eller plast. Optikere bruker flere prosesser for å forme materialet inn dine reseptbelagte linser. En linse først går gjennom overflaten, også kalt sliping eller generer, prosessen som skjærer ned i materialet, og setter optisk effekt inn på baksiden av linsen. Det neste trinnet kalles etterbehandling, som former linser for å passe inn i rammen. Andre prosesser kan også gjøres under objektivet-making.

Lens Blanks

Optiske linser starter ut som biter av enten plast eller glass kalt linse blanks. De blanke har en bestemt forstørrelse, også kalt optisk betydning, i henhold til Opticianworks.com. En blank linse er ca 4 inches i diameter og opp til 1,5 inchesf tykk, avhengig av øyeglasset resept.

Surfacing

Den tomme er satt inn i en maskin som kalles en generator, eller overflatebelegging maskin, som sliper og skjærer ned materialet med et hjul eller kutteskjæret på baksiden av linsen blank og skaper kurver i linsen. Objektivet er igjen semi-glatt og gjennomskinnelig. Objektivet blir deretter satt gjennom en poleringen med slipemidler til å polere objektivet og gjør det klart.

Behandling

Når linsen er dukket og polert, blir den kuttet ned for å passe til en ramme med en maskin som kalles en kantskjærer. EDGING pleide å gjøres manuelt, men nå er datastyrt. Uansett, er linsen montert til kantskjærer med et klebemiddel ved fremgangsmåten som kalles blokkering. Den edger bruker et mønster for å kutte linsen til den eksakte formen av rammen.

Andre Prosesser

Noen linser er farget etter at objektivet er dukket opp, ferdig og klar til å bli satt inn i rammen. Andre linsebelegg, som for eksempel anti-reflekterende belegg og skiftende fargetoner, som mørkne ute og lette inne, er en del av den opprinnelige linsen blank.