Digidexo.com

Hvordan Blend Din Mat for helse

Hvordan Blend Din Mat for helse


Blending matvarer inn i sunne smoothies gir deg mange fordeler - du kan skjule smaken av noe godt for deg at du ikke liker; du beholde næringsstoffer som matlaging eliminerer; og du fordøye mat raskere. Blending frukt og grønnsaker i smoothies kan forbedre helsen din.

Hvordan Blend Din Mat for helse

•  Kjøp en high-speed blender. Disse blender bryte celleveggene i grønne grønnsaker, som gjør at kroppen kan fordøye næringsstoffer lett.

Velg en rekke matvarer for å blande. Frukt kan smake deilig, men de har naturlig høyt sukkerinnhold. Lage supper og grønnsaks smoothies bruker tomater, gulrøtter, spinat og andre grønne grønnsaker. Disse er alle rike på næringsstoffer.

•  Bland minimalt. Jo lenger du blande, jo flere matpartikler blir utsatt for oksygen, slik at de mister næringsverdi. Begynn å blande på den laveste innstillingen; flytte til det høyeste som du legger til ingredienser.

Tilsett salt, vann erstatninger og krydder for smak. Bruk kokos vann eller grønne grønnsaksjuice i stedet for vann i supper. Bland en klype salt med grønnsaker. Legg honning eller agave nektar til en dessert smoothie.

Bruk urter og krydder for å øke helsemessige fordeler. Rød pepper øker metabolic rate. Gurkemeie og ingefær begge har antioksidantegenskaper. Legg kanel, salvie, nellik eller muskat til en gulrot eller squash-basert smoothie. Rotgrønnsaker smake godt med ingredienser som dill, hvitløk og persille tilsettes.

6. Legg fett for tekstur og helse. Blending avokado i smoothies er en fin måte å få essensielle fettsyrer og en fløyelsaktig tekstur. Mandler og valnøtter også gi disse fordelene. Hvis du blande nøtter, sørg for at du har nok vann i smoothie, eller de vil ikke blande riktig