Digidexo.com

kaprylsyre

Informasjon om kaprylsyre & fordelene

Kaprylsyre er klassifisert som et medium kjedet fettsyre som også er kjent som oktansyre. The Federal Drug Administration betegner det som GRAS, eller generelt anerkjent som trygt for menneskelig bruk.

Kilder

Kaprylsyre forekommer naturlig i kokosolje, palmeolje, kumelk og morsmelk. Den er produsert i pille-eller kapselform som et kosttilskudd.

Dosering

En standard dose for kaprylsyre har ikke blitt etablert for voksne. Dette tillegget bør tas sammen med mat eller før du spiser et måltid.

Fordeler

Kaprylsyre er antatt å bidra til å behandle gjær, sopp-og bakterielle infeksjoner. Den kan også brukes som et kosttilskudd for mennesker som har problemer med å absorbere sunt fett.

Bivirkninger

Ifølge Healthline, de vanligste bivirkninger forbundet med å ta kaprylsyre er kvalme, diaré, magekramper og forstoppelse. Folk som tar triglyserider sammen med kaprylsyre kan oppleve flere bivirkninger knyttet til fordøyelsessystemet inkludert halsbrann.

Advarsel

Folk som er utsatt for nyrestein bør ikke ta kaprylsyre. Kaprylsyre har ikke blitt bevist trygt å administrere til barn eller gravide kvinner.

Helsemessige fordeler av kaprylsyre

Kaprylsyre og kaprylsyre kosttilskudd er populære naturlige behandlinger for et bredt spekter av tilstander og brukes for generell ernæringstilskudd i tillegg. Capyrilic syre er er en naturlig forekommende fettsyre som finnes i human og bovin melk og i de naturlige oljer av kokosnøtt og palmefrukter. Det er ansett som et medium kjedet fettsyre, og det er rapportert å ha antibakteriell, antivirale og antisoppegenskaper. La oss ta en titt på noen av de mulige helsemessige fordeler av kaprylsyre som har blitt studert av vitenskapen.

Kaprylsyre og Candida

En av de mest populære bruker for kaprylsyre i moderne alternativ medisin er som middel for gjærsoppen Candida albicans. Ifølge Leon chaitow, i sin bok "Candida albicans», kapryl-syre er blitt funnet å effektivt ødelegge tarminfeksjon av Candida gjær når det administreres i en time-release formel. Ifølge chaitow, hvis kaprylsyre ikke er pakket på en slik måte for å tillate en tidsbestemt frigjøring inn i fordøyelsessystemet, de aktive bestanddeler vil bli absorbert i de øvre tarmen før de har en mulighet til å påvirke den nedre tarmen og tarmer. Det er mange selskaper som produserer og selger ulike former for kaprylsyre spesielt for candida gjær infeksjoner.

Kaprylsyre og betennelse

Et annet område hvor kaprylsyre viser lovende resultater er i behandlingen av inflammatoriske tarmtilstander som Crohns sykdom. I en studie gjort ved Chiba University i Japan, forskere testet kaprylsyre på genene, spesielt IL-8, som forårsaker betennelsesresponser i den menneskelige tarmen og tarmer. Konklusjonen var at kaprylsyre inhiberte IL-8-transkripsjonsprosessen, og førte til en reduksjon i den inflammatoriske respons i verten. Medium fettsyrer har blitt rapportert å hjelpe lider av Crohns sykdom og andre inflammasjonsrelaterte tilstander.

Kaprylsyre og bakterier

Kaprylsyre er også kjent for å bidra til melk, kokosnøtt og palmeoljer motstå ødelegger, og dette er antatt å være på grunn av sin antibakterielle virkning. I en studie gjort ved University of Georgia, forskere testet kaprylsyre på drikkevann som hadde blitt fecally forurenset med E. coli-bakterier. De fant at når kaprylsyre var til stede i konsentrasjoner høyere enn 0,1 prosent, var det "vesentlig" inaktivering av de E. coli-bakterier. Tilskudd med kaprylsyre kan derfor være en måte til å kontrollere bakterieinfeksjoner hos mennesker så vel.

Kjemi

Kaprylsyre kalles octonic syre i kjemien, fordi det er en åtte karbon-mettet fettsyre. Sammen med laurinsyre, som også er til stede i kokosolje, kaprylsyre betraktet som en middels kjedelengde syre som trenger lett inn i celleveggene. Denne evne til å trenge inn i cellene vegger tillater rask og enkel absorpsjon og fordøyelse av kaprylsyre.

Typer

Kaprylsyre er tilgjengelig på helsekostbutikker og nettbutikker i kapselform samt i formler som er målrettet mot bestemte vilkår og inkluderer andre ingredienser. Kokos og palmeolje er også populære helsekost som er lett tilgjengelig på helse og etniske dagligvareforretninger, og de er gode og billige kilder til kaprylsyre og andre medium chain fatty acids.

Hvordan virker kaprylsyre Kill gjær?

Kaprylsyre

Kaprylsyre er en naturlig, urte supplement fremstilt av kokosnøttolje som produserer en soppdrepende virkning i kroppen. Det er noen ganger brukt til behandling og pleie av sopp og gjær infeksjoner.

Effekter på gjær

Kaprylsyre dreper ikke gjær, men kontroller gjær overvekst ved å avbryte de voksende og duplisere prosesser. Kaprylsyre oppløser membran av gjærceller som forårsaker trost, vaginal gjær infeksjoner og jock kløe. Dette bidrar til å redusere nivået av intestinal gjær.

Vanlige behandlinger

Symptomer på kløe og svie kan være tegn på en soppinfeksjon. Disse typer infeksjoner er vanligvis behandles med soppdrepende medisiner, som Nystatin, som er tilgjengelig på resept fra legen din. Capricin er et annet legemiddel tilgjengelig i en krem ​​for å behandle symptomer på gjær infeksjoner.

Kaprylsyre for gjær infeksjoner

Systemisk navn kaprylsyre oktansyre. Den kjemiske struktur av dette mettede fettsyre er sammensatt av åtte karbonatomer. Det forekommer naturlig i melk fra kyr, palmeolje, kokosolje og mennesker. Siden det har soppdrepende egenskaper, er kaprylsyre ofte brukt for behandling av soppinfeksjon.

Handling

Kaprylsyre hjelpemidler i oppløsningen av membraner av gjærceller som er ansvarlig for å forårsake problemer som vaginal gjær infeksjoner og candidainfeksjon. Det tillater ikke gjær å duplisere, som holder til sin vekst.

Skjemaer

Kaprylsyre er tilgjengelig i ulike former som tabletter, kapsler og flytende. Anbefalt dose for en pasient som lider av gjær infeksjon er 1000 mg per dag.

Behandling Varighet

Varigheten av doseringen avhenger av alvorligheten og graden av infeksjonen. Vanligvis varer behandlingen i ca. to uker.

Effekter

Kaprylsyre fungerer bare timer etter inntak. De fleste ganger en pasient kan begynne å føle seg verre og erfaring kvalme og hodepine fordi kroppen prøver å eliminere gjærceller. Men i løpet av et par dager, energinivåene forbedres.

Side Effects

Bivirkningene av kaprylsyre behandling inkluderer forstoppelse, halsbrann, dårlig fordøyelse, oppblåsthet og selv oppkast og diaré.

Forsiktig

Kaprylsyre er ikke anbefalt for gravide kvinner eller barn. Det er også kontraindisert for personer som har nyrestein.

Hvordan bruke kaprylsyre

Hvordan bruke kaprylsyre


Kapryl-syre, også kjent som Oktanol Acid, er en naturlig, anti-fungal fettsyre som finnes i kokosnøtter og animalsk melk. Dietter og kosttilskudd kaprylsyre bruk i forbindelse med en endring i dietten og økning av fiber for å eliminere gjær og sopp-infeksjoner. Til tross for mangelen på forskning for å støtte helsegevinst krav kaprylsyre, anbefaler mange ernæringseksperter bruker kokosmelk eller olje, geitemelk eller kapselform caprylsyre til ens kosthold.

Bruksanvisning

•  Ta to kaprylsyre kapsler med en åtte unse glass vann 30 minutter før måltider. Inntar før måltider kan bidra til å avskrekke noen av bivirkningene, for eksempel kvalme. På grunn av mangel på grundig forskning, foreslår Integrative Practitioner som ikke overstiger en dose på 1200 mg per dag.

ta en til to spiseskjeer med extra virgin kokosolje daglig. Inntak av kokosolje av skje kan være lettere å svelge enn kapsler. Ifølge Coconut Board of India, har kokosolje helsemessige fordeler som enkel fordøyelighet, redusere fett opphopning i kroppen og hemmer kjemiske karsinogener.

Drikk 4-8 gram av geit eller kumelk daglig for de som ikke liker kokos. Foruten kaprylsyre, geitemelk og kumelk inneholder andre næringsstoffer gunstig for menneskers helse.

Hvor lang tid tar kaprylsyre Ta å arbeide?

Hvor lang tid tar kaprylsyre Ta å arbeide?

Bruksområder

Kaprylsyre er en kortkjedet fettsyre som sammensatt av åtte karboner. Den brukes til å behandle og kurere sopp og gjærinfeksjoner, spesielt candidiasis, som er overvekst av gjær i tykktarmen. Det er også brukt til å behandle trost, vaginitis og jock kløe.

Kaprylsyre kommer i kapsel, væske eller tablettform. Standard dose for behandling av enhver type av soppinfeksjon er 1,000 milligram per dag. Kaprylsyre blir vanligvis tatt i opptil to uker, avhengig av infeksjonen og alvorligheten av infeksjonen.

Raskt samleversjon

For kaprylsyre å ha maksimal nytte, det er behov for å nå tykktarmen. Dessverre er det raskt spaltet og ofte ikke gjør det til tykktarmen, som i magesekken og tynntarmen absorbere det første. Derfor er den beste måten å ta kaprylsyre å finne et merke som kommer i en time-release tablett. På den måten vil syren spredt over hele tykktarmen og kolon, drepe gjær.

Effektene av kaprylsyre kan bli følt i løpet av timer for å ta den. I begynnelsen kan du føler deg verre, fordi de døde gjærceller blir behandlet av leveren som giftstoffer. Som giftstoffer forlater kroppen din, kan du ha hodepine og kvalme. Etter en dag eller to, bør du begynne å føle deg bedre og ha mer energi.

Slik fungerer det

Forskere forstår ikke nøyaktig hvordan kaprylsyre fungerer. De mener at syren mest sannsynlig oppløser membraner rundt gjærceller, forårsaker dem til slutt gå i oppløsning.

Fordi candida grave dypt inn i slimete foring av tykktarmen og tykktarmen, forskere mener også at de fettløselige egenskaper kaprylsyre hjelp det trenge slimhinnene og nå gjær vekst.

Fordeler med kaprylsyre

Kaprylsyre er en naturlig, urte kosttilskudd. Det er vanligvis tatt i pille, kapsel eller tablettform. Denne botaniske fettsyren er hentet fra kokos, smør eller palmeolje. Det er også kjent som oktansyre og finnes i morsmelk. Kaprylsyre har vært ryktet i flere tiår å ha anti-sopp egenskaper. Tallrike andre helsefordeler er forbundet med den vanlige forbruk av kaprylsyre.

Terapeutiske kvaliteter

Kaprylsyre anses å ha mange positive terapeutiske kvaliteter --- noe som inkluderer å behandle og beroligende forskjellige infeksjoner slik som salmonella, ringorm, candidiasis og gastroenteritt.

Soppinfeksjoner

En av de mest vanlige fordeler kaprylsyre eliminere soppinfeksjoner som candidiasis. Candidainfeksjon (ellers kjent som en gjær infeksjon) er fremveksten av en gjær-lignende parasitt sopp kjent som Candida. Denne soppen er bosatt i en persons gut området. Det kan føre til et vell av andre helserelaterte problemstillinger, blant annet trost, oppblåsthet i magen, kronisk tretthet, depresjon og ulike fordøyelsessykdommer.

Essential Fatty Acid

I likhet med omega-3 og omega-6, kaprylsyre ansett å være en essensiell fettsyre. Essensielle fettsyrer er viktige komponenter for nesten alle kroppsdeler. De regulerer en persons mentalitet, vitalitet og selv deres vekst. Fettsyrene er nødvendige for konsentrasjon, hukommelse og optimale fysiske tilstand.

Bakterielle infeksjoner

Kaprylsyre er også utmerket for å håndtere bakterielle infeksjoner. På grunn av sin korte kjedelengde, kan det lett gå gjennom veggen membraner av fettceller. Dette hjelper det å være effektiv i bekjempelsen av visse bakterier dekket i lipider (inkludert visse Streptococcus arter og Staphylococcus aureus).

Betraktninger

Selv om kaprylsyre har flere utmerkede fordeler, er det ofte beskrevet som å ha en ubehagelig "harsk" smak. Det er mulige bivirkninger forbundet med å ta kaprylsyre også, blant annet magebesvær og kvalme.

Bruker kaprylsyre Tabletter

Kaprylsyre, også kalt oktansyre, er en kortkjedet fettsyre som forekommer i human og kumelk, palmekjerneolje og kokosnøttolje. Den supplement form er vanligvis avledet fra kokosmelk. Det har vært kjent i minst 40 år for å ha anti-fungale egenskaper, slik det er brukt i behandlingen av mange soppbaserte sykdommer. Mange leger foretrekker det over Nystatin, en anti-sopp stoff som har flere uønskede bivirkninger. Kaprylsyre er tilgjengelig i flytende, tablett og kapsel form.

Forhold Behandlet med kaprylsyre

Kaprylsyre brukes til å behandle et bredt spekter av sopp problemer, inkludert vaginal gjær infeksjon, mannlige gjær infeksjon (eller "skrittsopp,") trøske, og candidainfeksjon (intestinal gjær overvekst).

Dosering

Standard dose er 1000 mg til 2000 mg daglig, tatt internt med måltider. De fleste helsepersonell anbefaler at du starter med en liten dose og jobbe seg opp til 2000 mg gradvis. Fra og med for mye for tidlig kan føre til en rask die-off av sopp som kan føre til ubehagelige influensalignende symptomer.

Slik fungerer det

Eksperter er ikke helt sikker på hvordan kaprylsyre virker mot sopp, men det er antatt at surhet gjør at den kan bryte gjennom soppcellevegger lett, som fører til nedbryting av soppkolonier. Det er meget fettløselige, og fett er ofte i stand til å migrere gjennom celleveggene, slik at syren inn i celler direkte. Candida albicans, den sopp som forårsaker gjærinfeksjoner, kan kolonisere tarmen i form av en membran, og kaprylsyre største celleødeleggende tiltak synes å bryte en slik membran fra hverandre.

Tips for bruk

Fordi kaprylsyre sin fettløselighet er en del av det som gjør det gunstig, nettstedet Fungusfocus.com anbefaler at du bruker det med måltider som inneholder litt fett --- smør, olivenolje, eller til og med fett fra fet fisk.

Når jeg prøver å slå noen form for soppinfeksjon, er det en god idé å eliminere matvarer fra kosten din som skaper en sopp-vennlig miljø. Dette inkluderer sukker, alkohol, koffein, ikke-fermenterte meieriprodukter, og (noen sier) hvete.

Å huske på

Mild gastrointestinal opprørt som kvalme eller svak diaré noen ganger oppstå når behandling med kaprylsyre begynner. Dette kalles die-off effekt, og er et normalt resultat av de døde sopp jobbe seg ut av systemet. Du kan hjelpe den sammen ved å være sikker på å drikke rikelig med vann hele dagen --- åtte glass minst.

Mens tabletter kan være svært effektive, mange naturlig helse utøvere anbefaler å ta kaprylsyre i en tidsbestemt-release kapsel formel slik at den kan nå tynntarmen før de blir helt oppløst.

Hva er kaprylsyre?

Kaprylsyre, kjemisk kjent som oktansyre, i et medium kjedet fettsyre som finnes naturlig i human og bovin morsmelk samt kokos- og palmeoljer. Kaprylsyre er markedsført som et naturlig supplement til adresse sopp tilstander slik som Candida albicans og visse bakterielle og virale infeksjoner. USDA har klassifisert kaprylsyre som trygge (GRAS), og det er noen ganger brukt som en parenteral eller injeksjon, kosttilskudd for pasienter som ikke klarer å fordøye nok sunt fett.

Kaprylsyre og virus

Kaprylsyre ble testet mot storfe og mus virus i Sveits i en artikkel publisert av The International Association for Biologicals. Forskerne fant at kaprylsyre var svært effektiv på å fjerne kappekledde virus, som bovin virusdiaré og pseudo, fra hest immunglobuliner og var mindre effektiv på å fjerne ikke-kappekledde virus. Virushylser er proteinstrukturer som omgir viruset og blir ofte utnyttet av virus for å hjelpe dem inn vertsceller.

Kaprylsyre og bakterier

I en studie utført ved University of Connecticut, ble capylic syre testet mot tre forskjellige stammer av bakterien Streptococcus så vel som Staphylococcus aureus og E. coli. Kaprylsyre reduserte tall på alle fem bakterier, selv om det var mest effektive mot strep bakterier og minst effektive mot E.coli. Forskerne konkluderte med at kaprylsyre kan være et viktig alternativ eller supplement til antibiotika i visse situasjoner.

Kaprylsyre og sopp

En av de mest spioneringen bruk av kaprylsyre som et kosttilskudd er dens rapporterte evne til å drepe av sopp gjær infeksjoner som Candida. Ifølge Blue Shield of California, var det flere studier gjort på 1940-tallet og 50-tallet, inkludert en ved Johns Hopkins University, som viste at kaprylsyre fra kokosolje var i stand til å hemme veksten av candida albicans både lokalt og muntlig. Kokosolje inneholder også andre oljer som brukes til å bekjempe fungale infeksjoner, slik som laurinsyre.

Potensial

Capyrlic syre er lett tilgjengelig i vanlige matvarer som kumelk og kokosolje og enkelt kan legges til dietten. Gitt at kaprylsyre synes å ha et bredt spekter av aktivitet mot bakterier, virus og sopp-patogener, kan det være en verdifull del av det daglige kostholdet for alle som er ute etter en billig og nærende måte å holde seg frisk. Ikke rart det er funnet i morsmelk, og er en del av alle nyfødte kosthold.

Kaprylsyre kosttilskudd

Kaprylsyre kan også bli funnet i kapselform på de fleste helsekostbutikker og nettbutikker. Kaprylsyre kosttilskudd bør tas med måltider, som fettinnholdet er mer lettfordøyelig når annen mat er til stede.

Hjemmelaget kaprylsyre

Hjemmelaget kaprylsyre


Kaprylsyre ofte brukt for å balansere en intestinal gjær problem. Candida albicans blir i fordøyelseskanalen og vagina sammen med andre gunstige mikrober. Miljø, helse og kosthold faktorer kan føre til en ubalanse, slik at Candida å overgrow og invadere andre systemer. Kaprylsyre er kjent for å drepe av C. albicans. Selv om du ikke kan isolere dette kjemikaliet å gjøre kosttilskudd hjemme, kan du få nytte uten å kjøpe ferdige kosttilskudd.

The Source

Inkluder kaprylsyre i kosten naturlig ved å forbruke kokosolje. Caprylsyre kaprinsyre og laurinsyre er alle medium-chain fettsyrer som finnes i kokosolje. Ifølge en studie publisert i "Antimicrobial Agents and Chemotherapy" av en gruppe forskere ved University of Iceland, disse fettsyrene arbeid ved å invadere og oppløsning plasmamembranen i gjærcellen. En annen studie publisert i Journal of Medicinal Food (juni 2007) ble gjort av flere leger fra University College Hospital i Ibadan, Nigeria. Den viste kokosolje var mer effektive mot Candida enn flukonazol, som er en vanlig resept anti-fungal medisiner.

Kaprylsyre kosttilskudd er avledet fra virgin kokosolje, slik at du kan få din rett fra kilden.

The Strategy

Følg et regime som inkluderer daglig inntak av kokosolje. Du kan finne ikke-hydrogenert kokosolje på ditt lokale supermarked, helsekost butikk og på nettet. Det vil vanligvis bli merket som "jomfruelig" eller "kaldpresset" olje. Doseringen du ønsker å jobbe opp til, for å sikre at du får nok av Caprylic syre, er ca 3 ss per dag. Du kan bare ta det med skje, eller jobbe det inn måltider. Bruk kokosolje i stedet for vegetabilsk olje til steking, eller bruke den i stedet for smør på dampede grønnsaker.

Tegn på suksess

Se etter tegn på gjær "døende off" etter du begynner kaprylsyre regime. Hvis du har hatt helseproblemer relatert til Candida overvekst, vil symptomene sannsynligvis verre for et par dager før du får bedre. Jo raskere du jobber opp til 3 ss per dag dose, desto raskere dø av vil begynne. Symptomer som diaré, hodepine, kvalme og tretthet bør falme så lenge du også følge en lav karbohydrat, høy kvalitet mat diett og drikke minst 2 qts vann daglig. At kosthold og Caprylic bør legge til rette for eliminering av de døde gjær.

Bruker kaprylsyre

Kaprylsyre, blant andre typer av mettede fettsyrer, er kjent for å ha mange terapeutiske egenskaper i bekjempelse av sopp, inkludert evnen til å behandle candidiasis, gastroenteritt, salmonella, og ringorm. Ifølge Health Line, vitenskaps tro at kaprylsyre s fettstruktur er nøkkelen til dens evne til å bryte ned det ytre beskyttende arkitekturen av fungi, slik at det er mottagelig for ytterligere angrep av individets immunsystem.

Fakta

Kaprylsyre, også kalt oktansyre, er en mellomkjede, åtte karbon mettet fettsyre som finnes i oljer slik som palmeolje, kokosolje, smørfett, og brystmelk. Kjent for sine anti-virus, anti-bakterier, og anti-sopp egenskaper, er kaprylsyre også en naturlig kur for Candida (en parasittisk gjær som sopp som er ansvarlig for en rekke plager, inkludert kronisk tretthet, trost, abdominal oppblåsthet, depresjon og i noen tilfeller, irritabelt tarmsyndrom).

Funksjoner

Kaprylsyre er lett fordøyelig og ikke giftig. Det er svakt vannløselige og har en ubehagelig harsk lukt. Ifølge Natural Cancer Cures, er kaprylsyre distribueres i kapsler (flytende form) og tabletter. Imidlertid kan tablettene ikke være ønskelig for personer som lider av candida som de er avledet fra melkeprodukter.

Bruksområder

Foruten sin nytte i behandlingen av bakterielle infeksjoner som Candida, er kaprylsyre brukt som en antimikrobiell plantevernmiddel for mat sanitizer i kommersielle virksomheter som matvareindustrien utstyr, bryggerier og vinprodusenter. Andre bruksområder er funnet i veksthus, planteskoler og hagesentre som en bakteriedrepende, algaecide, og soppdreper. Ifølge Helse Line, det er noen bevis for at kaprylsyre er nyttig i behandling av epilepsi, som er et svar på dietter som er lav på karbohydrater og rik på fett.

Fordeler

Ifølge Helse Line, er kaprylsyre også brukt av leger til å behandle og oppløse gallestein samt å øke hastigheten på utvinning tid etter en operasjon eller en kronisk sykdom.

Advarsel

Ifølge Helse Line, bør voksne i alderen 18 år og eldre ta mellom 300 og 1200 milligram kaprylsyre daglig, ca 30 minutter før et måltid. Vanlige bivirkninger forbundet med kaprylsyre inkluderer kvalme, oppblåsthet, forstoppelse, magesmerter, oppkast og diaré. Imidlertid er disse bivirkningene vanligvis ikke utstilt i de fleste tilfeller fordi mange mennesker har en god toleranse for kaprylsyre. Personer som har kjent allergi mot kaprylsyre derivater som caprylate salter bør unngå det. Ifølge sunnere liv, bør personer som lider Fromm ulcerøs kolitt også unngå å ta kaprylsyre.

Informasjon om kaprylsyre

Informasjon om kaprylsyre


Kaprylsyre (også kjent som oktansyre) er en mellomkjede fettsyre. Kokosolje er en rik kilde til kaprylsyre, og det er også funnet i palmeolje, smørfett og morsmelk; det er til stede i disse kilder i form av triacylglyceroler. Kaprylsyre har noen antivirale og antibakterielle egenskaper, men det er best kjent for å være en potent soppdrepende.

Appetitt suppressant

Kaprylsyre ser ut til å fungere som en appetitt suppressant. Av denne grunn kan det være til nytte for folk som prøver å gå ned i vekt. I en studie publisert i fysiologi Behavior, ble kaprylsyre vist seg å redusere matinntaket hos rotter. Forskere teoretisere at de sure virker i leveren til å sende en melding til kroppen som hemmer fôring.

Antiviral

I sin bok "The Coconut Oil Miracle," naturlege Bruce Fife sier at medium-chain fettsyrer som finnes i kokosolje (kaprylsyre er en av disse, sammen med laurin og kaprinsyre) har vist seg å arbeide mot et bredt spekter av virus. Fife siterer forskning som viser disse syrer for å være effektive i å kjempe mot virus som forårsaker influensa, herpes, hepatitt C, meslinger og mononukleose. Disse syrene selv ser ut til å jobbe i kampen mot AIDS-viruset.

Antibakteriell

Fife nevner også studier som gjør en sak for kaprylsyre være en kraftig antibakteriell. Det har vist seg å bekjempe bakterier som kan forårsake halsinfeksjoner, magesår, bihulebetennelse, meningitt, gonoré, lungebetennelse og urinveisinfeksjoner.

Candidiasis

Kanskje den mest vanlig medisinsk applikasjon for kaprylsyre er i behandling av Candida eller gjærvekst. Ifølge Fife, kaprylsyre fungerer ved å gjennomsyre huden av candida sopp. Når du er inne, det fungerer å bokstavelig talt delt åpne hver soppcelle, og ved å gjøre, dreper det uønsket organisme. Vær oppmerksom på at hvis du tar kaprylsyre for behandling av candida overvekst, er det viktig å unngå versjonen som er fremstilt av melk, siden meieri allergi og overfølsomhet ofte går hånd i hånd med candidainfeksjon.

Side Effects

Det er ingen bivirkninger forbundet med kaprylsyre, og det er klassifisert av USA Food and Drug Administration som en trygg mat. Imidlertid, når de anvendes som en behandling for Candida overvekst, kan kaprylsyre utløse visse symptomer så som hodepine --- eller --- trøtthet forbundet med gjær die-off. Det er viktig å merke seg at disse symptomene er bare en indikator på at behandlingen lykkes i sitt forsøk på å forvise gjær overvekst fra systemet.

Hvordan du bruker det

For terapeutiske fordeler, anbefales det at en minimumsdose på 350 mg tas tre ganger daglig med måltider. Fordi kaprylsyre er fettløselige, er det best inge med en eller annen form av fett, slik som smør eller olivenolje. Dette sikrer optimal absorpsjon.

Candida Cleansing Treatment

Under anfall med infeksjon, vi ofte ty til antibiotika. Men det er det siste du vil gjøre hvis du prøver å bli kvitt candida albicans. Candida - en form for gjær som i seg selv er ikke skadelig og ødelegger skadelige bakterier i vår body-- går vanligvis våre kjønnsorganer, tarmer og hals. Før du tar noen form for medisiner for å behandle infeksjonen, vil du sørge for at du har en komplett tarm rensing.

Renselsesprosess

Hvis du tar noen form for medisiner før rensing, er du mater infeksjonen og vil ikke føle seg bedre. Kolon er tett og full av slimaktig plakk og giftstoffer, så du trenger en candida rens for å fjerne de dårlige sopp og erstatte den med gode bakterier. Kroppen opprettholder vanligvis en balanse av nyttige bakterier og gjær, men når Candida økninger i antallet, som forstyrrer balansen og forårsaker candidiasis i tarmkanalen, eller i gjær infeksjoner av andre deler av kroppen.

Dr. Natura sin Kolon Programmet inneholder et kolon cleanser, en parasitt cleanser (Paranil) og KleriTea å hjelpe fordøyelsen. Etter å ha gjort den første rens, sørg for å ta en anti-sopp supplement for to uker. Oregano olje, kaprylsyre eller Threelac fungerer bra, og du bør følge instruksjonene og retningslinjer for hvilken du tar. For de første dagene, du vanligvis ta en kapsel, og deretter jobbe deg opp til å ta fem på syv kapsler spredt utover dagen.

Etter to uker med å ta en anti-sopp, går du videre til en probiotiske som Latero-Flora eller Garden of Livets Primal Defense. Probiotika legge til mer gunstige bakterier til tarmene, slik at det vil bidra til å rette balansen av candida til gunstige bakterier.

Under renselsesprosess, er det en god idé å ta et kolon cleanser / fiber shake som psyllium husk og bentonitt leire eller Oxy-Powder. Mens en god fiber, er psylliumskall mer begrenset enn oxy-pulver, ved at den bare fjerner avfall som befinner seg rundt eller i nærheten av midten av den tykktarmen. Oxy-Powder skraper kolon hele området. Hvis du liker, legg en teskje av en anti-sopp til din fiber riste.

For ekstra forsiktighet og forholdsregler, kan det være lurt å gjenta rensing og anti-sopp / probiotika doser når de fire ukene er opp.

Trening

Når gjennomgår noen form for rensing behandling (og selv når du har fullført avrusning prosessen), du bør trene. Jo mer du svetter, jo mer du åpner porene, slik at giftstoffer å sive ut. Du skaper mer giftstoffer når du trener, også, så sørg for at du drikke væske som inneholder elektrolytter (for eksempel sportsdrikke).

Rebounding er en god øvelse for å hjelpe renseprosessen. Ved å hoppe på en trampoline, er du spyle ut kroppens giftstoffer ved hjelp lympatic system. Andre gode øvelser inkluderer jogging / turgåing, kampsport, meditasjon / yoga, fjellklatring, rulleskøyter, svømming og vektløfting.

Hvordan Kill Candida gjær Spores

Hvordan Kill Candida gjær Spores


Candida er en sopp-lignende gjær som lever i vår fordøyelseskanalen. Når det vokser ukontrollert, kan det føre til vaginal og muntlig gjær infeksjoner. Du kan gjøre flere ting for å drepe gjær sporer og klare opp disse problemene som inkluderer standard og alternative terapier og egenomsorg tiltak.

Hvordan Kill Candida gjær Spores

•  Snakk med legen din om tilgjengelige behandlinger. De omfatter aktuelle behandlinger, muntlige medisiner og vaginale stikkpiller. Han kan avgjøre om over-the-counter behandlinger er tilstrekkelig, eller hvis du trenger resept styrke seg. Behandlingstiden varierer og kan være alt fra to dager til to uker; ta medisiner som foreskrevet.

Spis usøtet yoghurt eller ta probiotiske kosttilskudd som anvist på etiketten. Dette vil ikke behandle sopp direkte, men vil bidra til å gjenopprette normal balanse av vennlige bakterier som holder candida fra gjengroing.

Begrense inntaket av sukkerholdig mat som kjeks og godteri, samt meieriprodukter, gjær (ost, peanøtter, visse typer brød og alkohol), og raffinert hvitt mel matvarer. Ifølge University of Maryland Medical Center, antyder forskning disse matvarene kan bidra til candida vekst.

Bruk naturlige behandlinger med soppdrepende egenskaper. The University of Maryland Medical Center viser følgende på sin nettside: kaprylsyre, propolis, pau d 'arco te, hvitløk supplement eller ett fedd daglig, solhatt juice for vaginale infeksjoner, tea tree munnvann for trøske og granateple gel for trøske. Rådfør deg med en utøver opplevd i naturmedisin for passende doser.

Slik Conquer Candida og andre soppinfeksjoner

Candida (Candida albicans) er en vanlig yeastlike sopp som finnes i menneskekroppen. Normalt er Candida ikke problematisk. Men under visse vilkår, kan soppen vokse ut av kontroll, en tilstand som kalles candidiasis. Folk mest sårbare for Candida overvekst vanligvis har tatt store doser av antibiotika eller steroider, har blitt behandlet med soppdrepende midler, eller har immunforsvar som har blitt kompromittert på grunn av kjemoterapi eller AIDS. Noen av de vanligste symptomene er vaginitis, trost, og soppinfeksjoner i tåneglene eller negler. Reseptbelagte medisiner er tilgjengelige fra leger. I tillegg, endring i kostholdet er en utmerket måte å bekjempe candidiasis og relaterte soppinfeksjoner.

Slik Conquer Candida og andre soppinfeksjoner

•  Se en lege for laboratorietester og muligens en vev kultur for å få en definitiv diagnose av candidiasis. En lege kan forskrive aktuelle behandlinger, for eksempel lotions eller kremer, eller muntlig soppdrepende medisiner, for eksempel Diflucan eller Nystatin.

Bytt til en lav-karbohydrat diett, eliminere så mye gjær, hvetemel, sukker, stivelsesholdige matvarer, meieriprodukter, inkludert ost, frukt og fruktjuice som mulig. Spis mer grønnsaker, spesielt organiske greener. Rå grønnsaker er best, når det er mulig. Tygg maten sakte og grundig. Raw food oppfordrer sunn fordøyelse, som gjør godt tygde maten. En sunn fordøyelseskanalen gjør det vanskeligere for Candida å trives.

Ta daglige doser av probiotika - acidophilus eller bifidus kosttilskudd - som inneholder 50 milliarder kolonidannende enheter, for å oppmuntre veksten av "snille" bakterier i kroppen. I tillegg til å hjelpe på nedbrytningen og støtte et sunt immunsystem, disse bakteriene hjelpe fortrenger og begrense veksten av Candida i kroppen.

Legg til mer fiber i kosten ved å spise rikelig med ferske grønnsaker. Løselig fiber, som finnes primært i enkelte grønnsaker og frukt, samt psyllium frø skall, inneholder stoffer som kalles "prebiotika", som gir energi til de "vennlige" bakterier som lever i tarmen. Fiber oppfordrer også sunt eliminering, fjerner giftstoffer utgitt av Candida.

Supplement med kjente gjær jagerfly, for eksempel kaprylsyre, hvitløk ekstrakt, grapefruktkjerneekstrakt eller oregano olje. Følg doseringsanvisningen på produktet eller kontakt din helse-omsorg leverandøren. Kjøp bare enteric-coated kosttilskudd som tillater disse sterkt virkende stoffer til å passere trygt gjennom magen, frigivelse av innholdet i tynntarmen.

Ta daglig høy kvalitet, grønn-mat-baserte multivitamin og blandede mineraltilskudd for å sikre at kroppen får de næringsstoffene den trenger for å helbrede.

Hint

  • Spis et fedd rå hvitløk hver dag. Dersom rå hvitløk er ikke for deg, luktfrie kosttilskudd er et annet godt alternativ.
  • Drikk bare ny, ionisert vann med en pH av 9 eller 10, i det minste 8 glass pr. Vann hjelper i flukt døende Candida fra kroppen og forhindrer forstoppelse, en faktor som fremmer veksten av Candida.

Behandling Thrush

Biology of Thrush

Det er en balanse mellom gjærceller og bakterieceller i kroppen din. Bakterielle celler bidra til å holde gjærceller i sjakk. Når bakterieceller er redusert i antall (som kan skje når du tar antibiotika eller immunsvikt medisiner som dreper både infeksjonssykdommer og gunstige bakterier), har gjær en mulighet til å bli mange og selv smittsomme. Når det er en gjær overvekst i munnen, er dette kjent som trost. Thrush kan være vanlig i barn som ammes og er lett behandles.

Aktuelle behandlinger

Å behandle trost, må gjæren bli satt i sjakk. Aktuelle behandlinger kan være effektive i behandling av trost. For ammer spedbarn, swabbing brystvorten med gentian violet før fôring (selv om dette kan være rotete), vaske brystvortene med en en-til-fire-eddik-til-vann-løsning mellom feedings, eller tea tree olje brukes til brystet kan drepe ved gjærceller.

Muntlige behandlinger

Det er også orale behandlinger for behandling av soppinfeksjon. Acidophilus tabletter, som inneholder en stor dose av gunstige bakterier som kan holde gjærceller på sjekken, kan tas oralt. Berberis, golden segl, grapefruktkjerneekstrakt, lecitin, kaprylsyre og maitake te er alle naturlige muntlige rettsmidler. Tar muntlige kosttilskudd som øker immunforsvaret, som sink og vitamin C, kan bidra til å bekjempe trost. Til slutt, reseptbelagte medisiner inkludert nystatin eller klotrimazol er lett tilgjengelig og er svært effektiv på å behandle trost.

Hvordan Kill Candida

Candida betyr økt vekst av candida, eller yeastlike sopp. Millioner av mennesker lider av denne infeksjonen over hele verden. Denne soppen er ofte forbundet med vaginal gjær infeksjon hos kvinner. Det påvirker også andre områder, spesielt for hud og slimhinner. Hvis candida forblir ubehandlet kan det formere seg og slipper giftstoffer som kan forårsake ledd-og muskelsmerter, samt mange fordøyelsessykdommer. Det er mange naturmidler som kan ødelegge arten og bidra til å forhindre langvarig infeksjon.

Hvordan Kill Candida

•  Ta olje av oregano kapsler. Dette potent urten inneholder et aktivt stoff som heter carvacrol, som virker ved å ødelegge veggene av candida albicans. Det er også en kraftig antioksidant. Den anbefalte dosering er to 25 mg kapsler tas to ganger hver dag, helst med mat.

Konsumere rikelig med frisk rå hvitløk. Hvitløk er aktive forbindelsen, alicin, dreper candida. Svelge fire teskjeer knust rå hvitløk med en varm glass vann tre ganger om dagen, helst på tom mage.

Ta kaprylsyre kapsler. Dette tillegget er vanlig foreskrevet av naturlig helse utøvere for behandling av candida infeksjoner. Det fungerer ved å oppløse den cellulære membran av Candida-arter som forårsaker infeksjonen. Ta to 300 mg kapsler to ganger daglig sammen med mat.

Ta glutamin kapsler, en soppdrepende aminosyre som forbedrer immunforsvaret og bidrar til å helbrede lekk tarm syndrom, et vanlig symptom på tarm candidiasis. Den anbefalte dose er en 1000 mg kapsel som skal tas tre ganger om dagen.

Ta grapefruktkjerneekstrakt tabletter. Grapefrukt frø basisk blod og andre kroppsvæsker. Candida albicans kan ikke vokse og formere seg i et alkalisk miljø. Den anbefalte dosering er én 125 mg tablett tre ganger om dagen, med eller uten mat.

Hint

  • Rådfør deg med din lege før du starter urte terapi.

Hvordan å drepe gjær Overgrowth

Hvordan å drepe gjær Overgrowth


Flere mikrober finnes i kroppen din enn du sannsynligvis har lyst til å vite om, inkludert candida - en gjær-lignende sopp som kan utløse infeksjoner i skjeden, tarm og munn. Mesteparten av tiden, eksisterer det uten uhell, men visse faktorer kan bidra til en overvekst, noe som fører til infeksjoner. Ideen om at gjær overvekst bidrar til et bredt spekter av urelaterte problemer som trøtthet og deprimert immunitet er populær blant mange i alternativ medisin samfunnet, men alternativ medisin ekspert Dr. Andrew Weil sier dette har ikke blitt bevist vitenskapelig. Uavhengig av dine grunner for å ville kontrollere gjær vekst, kan visse tiltak hjelpe, men ikke alle har sterk vitenskapelig støtte bak dem.

Hvordan å drepe gjær Overgrowth

•  Reduser inntaket av sukker, en viktig matkilde for gjær. The University of Maryland Medical Center rapporterer forskning har vist minske sukkerforbruket har vært knyttet til færre gjær infeksjoner.

Kutte ned på andre matvarer som kan utløse gjær vekst. Naturopathic lege Stephen C. Byrnes anbefaler å redusere eller eliminere inntak av hvete, rug, meieriprodukter, alkohol, koffein, eddik, raffinerte karbohydrater og stivelsesholdige grønnsaker som poteter og yams. Han påpeker at du ikke trenger å fullstendig eliminere disse matvarene evig, men bør sakte legge dem tilbake i mindre mengder når du har brakt problemet under kontroll.

Legg ved probiotika i kosten gjennom bruk av mat og / eller kosttilskudd. Dette er de vennlige bakterier som naturlig bor i tarmen, og de hjelper kontrollere veksten av gjær og andre potensielt skadelige mikrober. Mayoclinic.com bemerker små studier har vist forbruker probiotika i form av yoghurt og kosttilskudd har ført til en reduksjon i vaginal gjær infeksjoner, men det bemerker også disse studiene ikke har kontroller. Du kan særlig vurdere tilskudd etter å ha tatt et kurs av antibiotika, som dreper de gode bakteriene sammen med de dårlige.

Bruk urter og andre naturlige kosttilskudd som har soppdrepende egenskaper. Byrnes og University of Maryland Medical Center foreslår hvitløk, kaprylsyre, pau d 'arco, solhatt, golden segl, berberis, Oregon drue rot og oliven blad ekstrakt. Du trenger ikke å ta alle disse urter; hvis du har en interesse i å bruke naturlige behandlinger, bør du rådføre deg med en herbalist, naturopathic lege eller annet helsepersonell kunnskap om alternativ medisin for veiledning om å designe et supplement diett.

Mercury Toxicity & Candida Symptomer

Kvikksølv er et kjent nevrologisk gift som er lagret i hjerne, nyrer og kroppsfett. Kvikksølv toksisitetsresultater fra eksponering mot den tunge metall. Det fører ofte immunsuppresjon og dysfunksjon, som fører til økt mottakelighet for infeksjon med Candida gjær. Mercury toksisitet og candida infeksjon ofte går hånd i hånd, noe som gjør hvert enkelt problem vanskeligere å behandle.

Mercury Toxicity Basics

Akutte symptomer kvikksølvforgiftning avvike fra de som er sett ved kronisk lavt nivå eksponering, men langsiktige resultater er ofte like og kan omfatte tremor, ataksi, nummenhet i ekstremiteter og varig organskade. Ifølge AutismStreet.org, noen mennesker har en genetisk basert manglende evne til å effektivt skille ut kvikksølv, noe som fører til svært ulike effekter blant folk som er utsatt for samme metall.

Candida Overgrowth

Candida albicans er en vanlig gjær som finnes i kroppen i små mengder. Immunsuppresjon og visse livsstilsfaktorer gjør det mulig for denne gjær å formere seg og infisere ulike regioner av kroppen, forårsaker kløe, irritasjon og andre lokale symptomer.

Candida infeksjon blir mer alvorlig når det involverer fordøyelseskanalen og andre interne organsystemer. I sterkt immun-deprimerte pasienter, kan gjær overvekst føre til alvorlig sykdom eller død.

Fysiske symptomer

Fysiske symptomer av kvikksølv toksisitet kan vises i nesten alle organsystem. Nevrologiske symptomer inkluderer depresjon, tremor, humørforstyrrelser, kriblende ekstremiteter og kronisk tretthet, selv immun, hjerte-og gastrointestinale effekter er like vanlig.

Fysiske symptomer på candida infeksjon er også variert og kan vises i nesten alle deler av kroppen. Blant de vanligste opplevd symptomer på intern eller avansert infeksjon omfatter irritabel tarm, forverring allergier, depresjon og iherdig tretthet.

Psykologiske symptomer

Kvikksølv er lagret hovedsakelig i hjernen, slik at det er i stand til å forstyrre mentale og følelsesmessige prosesser. Ekstrem skyhet, følelsesmessig ustabilitet, manisk depressive symptomer og nedsatt tenkning kan føre til. Hva mer er, har en link vært antydet mellom kvikksølv toksisitet og autisme, ADHD, multippel sklerose og en rekke nevrologiske sykdommer. Mens kvikksølv toksisitet deler mange symptomer med disse lidelsene, trengs mer forskning før en definitiv kobling kan etableres.

Behandlingstilbud

Chelatering terapi er den mest effektive metode for å fjerne kvikksølv fra kroppen. Stoffer som DMSO, alpha lipoic syre, EDTA og andre chelateringsmidler kan administreres intravenøst ​​eller oralt; men disse tiltakene er stort sett ineffektiv dersom eksponeringskilden ikke fjernes.

Vanlige kilder til kvikksølveksponering inkluderer overdrevent forbruk av stor fisk, tannamalgamfyllinger, hud-bleking kremer, ødelagte lysrør og gamle termometre. En heavy metal screening kan finne ut om du har vært utsatt for og i hvilken grad.

Reseptbelagte soppmidler som Diflucan er effektive rettsmidler for gjær overvekst, som er urte kosttilskudd som hvitløk og kaprylsyre. I tillegg til en gjær-drapet agent, kosttilskudd og endringer i livsstil er nødvendig for å hindre ny infeksjon. Kutt ned på sukker, alkohol og yeasty matvarer og øke inntaket av vanlig yoghurt, noe som kan bidra til å øke gunstige bakterier i kroppen.

Candida gjær Cures

Candida albicans er en sopp som er naturlig tilstede i tarmkanalen og genitale. Men når det er en overvekst av kroppen opplevelser slike symptomer som diaré, hud kløe, sår hals, lunger og genital utflod. Infeksjoner som vaginitis, trost og bleie utslett er alle forårsaket av Candida. Symptomer på dette gjær infeksjon kan behandles, kureres og forebygges.

Næringsstoffer

Acidophilus er en av de mest effektive candida-bekjempelse næringsstoffer som finnes i yoghurt og i piller; sukkerfri yoghurt anbefales. Butikken acidophilus piller i kjøleskapet. Et annet kraftig næringsstoff er eugalan forte som gjenoppretter celle funksjoner for å bekjempe gjengroing og drepe soppen. Ta kaprylsyre i en tidsbestemt frigjøring pillen for å løse opp i tykktarmen, som gjør det mulig for denne anti-soppmiddel til å nå over hele lengden av tykktarmen. Andre viktige næringsstoffer som kjemper candida gjær infeksjoner er inkludere hvitløk kapsler, linfrøolje, quercetin, bromelain, vitamin B-komplekset og kalsium. Detox og gjenoppbygge skadet vev med koenzym A og fri form aminosyre kompleks.

Urter

Urter kan være effektive behandlinger for gjær infeksjoner. Aloe vera juice kan kjøpes på de fleste helsekostbutikker, og hjelper hvite blodceller ødelegge gjær. Oliven blad ekstrakt er en annen viktig urt som brukes til å behandle candida gjær infeksjoner. Kolorex inneholder et antisoppmiddel som hjelper til å opprettholde den riktige balanse av gjær. Pau d'arco kommer som en te og pre-laget batcher kan lagres i kjøleskapet --- ikke bruke honning eller melk i denne te.

Diet

Diet er en viktig faktor for å kontrollere mengden av gjær i kroppen. Sukkerholdige, raffinert og bearbeidet mat mate gjær, forårsaker eller fortsetter sin overvekst. Avstå fra å spise alderen ost, alkohol, soyasaus, kaker, glutenprodukter, syrlig frukt, rå sopp, poteter, sjokolade og alt som inneholder gjær. Velg rå grønnsaker, fiber og magert kjøtt inntil infeksjonen er under kontroll.

Tips

Hvis du lider av en vaginal gjær infeksjon, nøye sette inn et fedd hvitløk inn i skjeden; en sterk kan knyttes til midten av fedd. La sitte i 15 minutter før du trekker ut. Bruk bomull undertøy som syntetiske undertøy felle fuktighet, noe som drivstoff gjær. Revurdere p-piller hvis du får tilbakevendende infeksjoner. Bruke over-the-counter medisinert kremer som en siste utvei --- kroppen faktisk bygger opp en immunitet mot kremer. En gjær ningsmiddel som diflucan kan være foreskrevet for å behandle candida infeksjon. Babyer som har trost må behandles sammen med sine mødre for å unngå reinfeksjon når ammer. Disse kurer også hindre gjær infeksjoner. Når gjær overvekst avtar, være bevisste på maten du spiser for å unngå tilbakefall.