Digidexo.com

betaseron brukes til

Kan Cedar Shards brukes til å frastøte Kakerlakker?

Kan Cedar Shards brukes til å frastøte Kakerlakker?


Kakerlakker er insekter som kan invadere ditt hjem og bor i store antall i veggene. De er tiltrukket av mat og vil leve og gjemme seg i mørke, kule steder. Med sine harde skall, er de veldig vanskelig å drepe, og siden de bor i slike høye tall, og drepte alle av dem er svært vanskelig uten en gift eller mort avskrekkende. Det er mye lettere å forebygge kakerlakker enn det er å drepe dem når de er i ditt hjem. Cedar skår, pepper spray, borsyre og kattemynte kan alle brukes til å avskrekke kakerlakker.

Cedar Shards

Cedar skår er en trygg og organisk mort avskrekkende. Kakerlakker liker ikke lukten av sedertre, så hvis du holder sedertre i mørke hjørner av ditt hjem og i sjeldent brukte områder, som loft, kjellere og skap, vil Kakerlakker holde seg borte.

Hot Pepper Sprays

Hot Pepper spray er en avskrekkende for insekter og dyr. De liker ikke lukten eller smaken, så sprøyting varmt pepper eller holde chili pepper mikser rundt huset vil holde kakerlakker og andre skadedyr unna.

Borsyre

Du kan få borsyre på apotek. Kok den til den er oppløst, og deretter sette den i en sprayflaske. Spray toppen av alle dine tre skap og mørke hjørner av ditt hjem. Hvis en feil prøver å oppgi ditt hjem hvor du sprayet borsyre, vil det bringe syre tilbake til reiret sitt og drepe andre bugs. Borsyre er giftig ved inntak, så hold det unna barn og kjæledyr.

Catnip

I områder med kakerlakker, la en liten pose med capnip. Den aktive ingrediensen i kattemynte, nepetalactone, er ikke giftig for mennesker og dyr og en frastøtende for kakerlakker. Siden katter er tiltrukket av kattemynte, dette bør ikke brukes i hjem med katter.

Utgassing

Hvis du allerede har en koloni av kakerlakker i hjemmet ditt, kan det hende du trenger å leie en exterminator som vil desinfisere hjemmet ditt. Dette kan være en meget invasiv prosess, slik det er best for å hindre kakerlakkene hvis mulig.

Om medisiner som brukes til å behandle migrene hodepine

Migrene er svært smertefull hodepine. De kan forårsake utrolig bankende smerte i den ene eller begge sider av hodet, syner av blinkende lys, og en følelse av kvalme, blant andre sanseinntrykk. Medisiner utviklet for å håndtere migrene faller inn under en av to grupper. Det finnes medikamenter for å lindre smerte symptomer, og det er medisiner som forsøker å forebygge migrene.

Triptaner

En klasse av medikament kalt triptaner brukes av mange mennesker når en migrene oppstår. Triptaner effektivt kan lindre smerte, hjelpe med kvalme og følsomheten redusere til lys og lyder kjent som en aura som følger mange migrene. I utgangspunktet var et stoff som heter Imitrex brukes til dette formålet, men medisiner som Maxalt, Amerge, Axert, Relpax og Frova har også vist seg effektive. Triptaner har bivirkninger som svimmelhet og kvalme.

Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler

Steroide anti-inflammatoriske legemidler er kjent som NSAIDs. Over-the-counter NSAIDs som Advil og Motrin kan ofte håndtere en migrene som ikke er alvorlig, men når smertene er mer intense, kan spesielle medikamenter som kombinerer aspirin, koffein og paracetamol fungere. Excedrin Migrene er et slikt medikament. Reseptbelagte versjoner av disse smertestillende midler er et alternativ når de over-the-counter seg ikke hjelper. NSAIDs tatt ofte over et tidsrom har vist seg å resultere i mageblødning og magesår, slik at deres bruk må overvåkes nøye.

Andre smertelindring alternativer

Ergotamin var et populært valg for å bekjempe migrene smerte før advent av triptaner og er fortsatt tilgjengelig, men det er nå ansett som mindre effektive enn triptaner. Noen migrene narkotika kombinere en beroligende kalt butalbital med paracetamol eller aspirin, men de anbefales bare for alvorlig migrene siden de forårsaker symptomer på tilbaketrekning. Opiater brukes noen ganger når andre legemidler ikke klarer å bringe en migrene smerte til et håndterlig nivå. De inneholder narkotika og kan bli avhengighetsskapende, slik at de normalt ikke foreskrevet for migrene smerte bortsett fra når det er ingen annen løsning. Anti-kvalme narkotika er også brukt til å kjempe som symptom på migrene.

Forebyggende medikamenter

Legemidler som opprinnelig er konstruert for å behandle andre tilstander har vist seg at de kan forebygge migrene fra forekommende eller i det minste holde alvorlighetsgraden av hodepine ned. Betablokkere som brukes til å behandle høyt blodtrykk brukes mot migrene, som er stoffer som Isoptin og Calan. Legemidler som brukes til å redusere symptomer på hypertensjon som Zestril og Prinivil også arbeide for å holde migrene unna, selv om medisinske eksperter ikke nøyaktig forstå hvordan dette fungerer. Antidepressiva som Vivactil og Pamelor fungerer også godt i tråd migrene i sjakk. Depakote og topiramat, som er anti-beslag medisiner, kan også forhindre en migrene, men doseringen må være liten for å unngå betydelige bivirkninger som kan oppstå når de brukes.

Botox

Merkelig nok, har det blitt funnet at mennesker som er utsatt for migrene som får Botox-injeksjoner for kosmetiske formål har færre og mindre alvorlige hodepine. Man antar at Botox har en slags effekt på nervesystemet, som forårsaker migrene å skje mindre. Mens Botox har ikke denne effekten i hver pasient, har det produsert nok resultater at det er et mulig alternativ når andre medisiner som skal hindre migrene ikke klarer å gjøre jobben.

Kan Novo Ketorolac brukes til Migrene?

Novo ketorolak, oftest bare referert til som ketorolak, brukes til å behandle moderat alvorlig smerte. Det er vanligvis foreskrevet etter operasjonen. Det er også noen ganger brukt, vanligvis som en siste utvei for behandling av migrene.

Muntlig

Ketorolak er normalt foreskrevet i dennes tablett-form, som skal tas oralt.

Injeksjon

I tilfelle av alvorlig migrene, kan ketorolak injiseres i sin parenteral form, som begynner å minske smerten nesten umiddelbart.

Study

Harvard Medical School i Boston studert fordelen av å injisere ketorolac til pasienter som lider av migrene, synes det er vellykket i ni av de 14 deltagerne.

Unngåelse

Bruk av ketorolak skulle bli sett på som en siste utvei og bør unngås så mye som mulig, på grunn av muligheten for bivirkninger, som øker med dosering og varighet av bruk.

Riktig bruk

Følg riktig dosering som gis av legen din. Ta tabletten med et måltid og et glass vann. For selvadministrerte skudd, sørg for å få skikkelig opplæring i hvordan du injiserer.

Hva er uran brukes til?

Hva er uran brukes til?


Uran, 92nd element i den periodiske tabellen, er et tungt metall med en rekke anvendelsesområder. Uran ble først oppdaget av Martin Heinrich Klaproth i 1789, men steg til prominence i 1938 med oppdagelsen av fisjon, hvor en isotop av uran, U-235, er delt på atomnivå, gitt ut en stor mengde energi. Uran kan brukes til kjernefysisk kraftproduksjon, og er også brukt i etableringen av kjernefysiske våpen, blant andre formål.

Bruker for uran

Fordi radioisotop U-235 utgivelser så mye energi, kan den brukes til effektiv kraftproduksjon i atomkraftverk eller i knusende styrke kjernefysiske våpen. Imidlertid har uran flere andre anvendelser. Fordi det er 18,7 ganger så tett som vann, er det ofte brukt som ballast i fly og båter. U-235 er svært sjelden, men U-238 er mye mer vanlig og kan konverteres til plutonium for kraftproduksjon. I tillegg er en radioisotop av plutonium som brukes i husholdningen røykvarslere. Andre radioisotoper anvendes i radioterapi og gamma-sterilisering i medisin; en i to individer i den vestlige verden vil dra nytte av nukleærmedisin i sin levetid.

Hva er Dostinex brukes til?

Dostinex er et medikament som også går under navnene Cabaser og kabergolin. Opprinnelig ble det opprettet for å behandle svulster i hypofysen ved å senke nivåene av en substans som kalles prolaktin i kroppen, men andre anvendelser er funnet for medikamentet så vel. Som med alle legemidler, spør legen din for å sikre at det er trygt og vil ikke samhandle med andre medisiner du tar.

Testosteron

Testosteron er det mannlige kjønnshormonet. Når det er mangelfull i kroppen, er Dostinex brukes til å øke den.

RLS

Restless legs syndrom er en tilstand der ubehagelig følelse i bena føre folk til å flytte dem ukontrollert. Dostinex kan brukes til å behandle det.

Tremors

Parkinsons sykdom er en tilstand som fører til skjelvinger og stivhet i muskler. Dostinex kan bidra til å lindre disse symptomene.

Energi

Folk som lider av lavt energinivå og trøtthet bruke Dostinex for heis.

Bodybuilding

Dostinex brukes av kroppsbyggere for å redusere forhøyede prolaktinnivå, som er et resultat av steroider.

Hva er Budesonid brukes til?

Budesonid er en reseptbelagte medisiner klassifisert som et steroid. Det fungerer ved å redusere inflammasjon i kroppen. Det kan tas oralt eller via inhalasjon gjennom en inhalator, forstøver eller nasal spray. Det er først og fremst brukes til å behandle tre ulike forhold, inkludert voksen Crohns sykdom, astma og allergier.

Fakta

Budesonid er det generiske navnet på den anti-inflammatoriske medisiner. Ulike former for medisiner er produsert og kan bli kjent med deres merkenavn. Hver form behandler en spesifikk sykdom. For eksempel er den orale form av budesonid for Crohns sykdom, blir inhalert form som brukes for astma og nesesprayen er foreskrevet for allergi.

Crohns sykdom

Crohns sykdom er en kronisk tarmsykdom som forårsaker magekramper og diaré. Budesonid i en kapsel form brukes til å behandle mild eller moderat Crohns sykdom. Det er vanligvis foreskrevet i en 3 milligram kapsel tatt tre ganger om dagen, i åtte uker. Det bidrar til å redusere betennelse i tarmen, noe som lindrer symptomer. Bivirkninger kan være tretthet, hodepine og svimmelhet. Ifølge Leger Desktop Reference (PDR) grapefruktjuice kan øke medisinering nivåer i blodet, og bør unngås når du tar budesonid muntlig.

Astma

En annen bruk av budesonid er til behandling av astma, som er en kronisk lungetilstand. Det kan tas av barn og voksne og virker ved å redusere betennelse i lungene. Ifølge Mayo Clinic, kan den redusere hyppigheten av astmaanfall. Det kan enten tas i en pulverform gjennom en oppmålt dose inhalator eller gjennom en forstøver, ved hjelp av den flytende form av medisinen. Bivirkninger kan være mild hoste og sår hals. Det er viktig å forstå at budesonid behandler ikke symptomer på en astma angrep, som tungpustethet og kortpustethet når de begynner. Det er et forebyggende medikament.

Allergier

Budesonid er også tilgjengelig i en nesespray. Den brukes til å behandle symptomer på allergi som lunger og betennelse i nesegangene. Den er beregnet for voksne og barn over 6 år Nedgangen i betennelse hjelper luften flytte inn og ut av lettere nesegangene. Budesonid i form av en nesespray, kan også være foreskrevet å hindre nesepolypper. Bivirkninger kan være en sår hals og nese irritasjon.

Betraktninger

Selv inhalert form av budesonid er godkjent for både barn og voksne, er pilleform kun godkjent for voksne. Siden budesonid er et steroid, kan alle former for medisiner redusere en persons evne til å bekjempe infeksjoner. Hver form for medisinering er klassifisert som en kategori C medisiner for graviditet. Dette betyr at det ikke er konkluderende studier på gravide kvinner for å bestemme effekten av medikamentet på et foster.

Hva er endoskoper brukes til?

Endoskop brukes til å undersøke innsiden av kroppen din. Det endoskopet består av et fleksibelt rør som er utstyrt med et kamera og lys. Til tider kan et endoskop være utstyrt med spesielle instrumenter for å utføre bestemte prosedyrer som inkluderer jakt etter tegn på kreft eller å utføre en biopsi.

Biopsier

Ifølge Medical News Today, er den mest vanlige bruken for endoscopies i diagnostisering av kreft. Et endoskop kan utføre delikate prosedyrer uten behov for kirurgi. For eksempel kan et endoskop settes inn i lungene for å trekke lungevevet uten å måtte åpne opp brystet.

Øvre fordøyelsessystemet

Et endoskop kan undersøke medisinske forhold knyttet til spiserøret, magesekken og tynntarmen (eller tolvfingertarmen). Hvis du lider av kronisk kvalme og oppkast, kan din lege bruker et endoskop for å finne årsaken til sykdommen din. Et endoskop kan også brukes til å behandle problemer av fordøyelseskanalen som blødning i magen eller fjerning av polypper.

Palliativ behandling

Ifølge American Cancer Society, kan endoskop bli brukt i behandling av kreft. Smerte forbundet med kreft som har kommet lenger behandlingsmetoder kan lindres ved bruk av et endoskop. Blokkering kan fjernes og trange luftveier kan åpnes ved bruk av et endoskop.

Kirurgi

Endoskop kan hjelpe i ved hjelp av kirurgi. Et endoskop kan brukes under en tubal ligation, når egglederne er bundet. Små svulster kan fjernes. En galleblæren kan også fjernes ved hjelp av et endoskop.

Imaging

Endoskop kan anvendes i avbildnings testing. I en ultralyd, er en transduser (a wand) som er plassert over huden for å plukke opp et bilde. Med et endoskop, er svingeren plassert på enden av endoskop og settes enten i munnen og inn i fordøyelseskanalen eller inn i rektum. Endoskopet kan deretter ta detaljerte bilder av organer og svulster.

Hva var Ultrasounds brukes til?

Hva var Ultrasounds brukes til?


Ultralyd-teknologi avgir høyfrekvente lydbølger for å produsere bilder fra innsiden av legemet. I motsetning til røntgen, gjør ultralyd ikke avgir noen form for stråling. Ultralyd brukes til å hjelpe å forstå hva som forårsaker noen smerte og ubehag, så vel som for et bredt spekter av medisinske prosedyrer.

Hjerte og arterier Eksamener

I motsetning til en vanlig ultralyd, som bare viser et bilde av blodårene dine, er en Doppler ultralyd brukes til å vise blodstrøm. For å gjøre dette, er Doppler ultralyd plasseres på det området av interesse, og sender ut frekvenser. Gjennom fremgangsmåten måler Doppler ultralyd endringene i sin frekvens, og dermed anslå hvor fort blodet strømmer. Dette hjelper legen din diagnostisere eventuelle komplikasjoner som blodpropp, tette blodårer, aneurismer, hjertefeil og andre alvorlige forhold. Det er tre typer av Doppler ultralyd: farge, makt og spektral.

Graviditet eksamener

En gravid kvinne blir oppfordret til å gjennomgå ultralyd eksamener for å sikre helsen til fosteret. Etter ultralyd eksamen er ferdig, mottar mor sonogram, eller bilder av fosteret og morkaken. Det er sju typer ultralydundersøkelser tilgjengelig, inkludert standard, Avansert, transvaginal, Doppler, 3-D, 4-D og foster ekkokardiografi. Transvaginal skanninger er utført i begynnelsen stadier av svangerskapet og innebærer å sette inn en sonde inne i skjeden for å generere bilder. Standard genererer ultralyd 2-D bilder av fosteret, mens 3-D og 4-D er brukt for å lage realistiske bilde. Ved mistanke om hjertesykdom, kan legen bruke Doppler eller føtal ekkokardiografi.

Abdominal eksamener

Ultralyd blir også brukt for å identifisere hva som forårsaker noen smerter og ubehag i en bestemt del av kroppen. Abdominal ultralyd eksamener identifisere problemer som finnes i vedlegget, lever, milt, bukspyttkjertel, nyrer, blære og andre organer. En bekken ultralyd eksamen hjelper gynekolog identifisere eventuelle problemer i en kvinnelige reproduktive organer, slik som eggstokker, eggledere og livmor, og sjekker for cyster eller fibroids.

Bryst eksamener

Mammografi hjelpe leger å identifisere eventuelle unormale vekster i brystvev. Dersom resultatene viser en mulig unormal vekst, en ultralyd-styrt biopsi kan brukes for å bidra til å lede en nål til området av den unormale vekst. En lege kan bruke en ultralyd maskin for å få øye på unormal vekst, og da vil sette inn en biopsi nål for å fjerne noe av veksten for testing. Ultralyd maskinen vil hjelpe legen se biopsinål jobbe sin vei til unormal vekst i sanntid.

Observasjonsverktøy brukes til å observere Spedbarn og småbarn

Observasjonsverktøy brukes til å observere Spedbarn og småbarn


Spedbarn og småbarn krever nesten konstant observasjon, som de vokser opp svært raskt. Men det finnes også verktøy og systemer som er utviklet for å hjelpe observere og vurdere barn for å sikre deres sikkerhet, så vel som for å markere fremdriften som barn vokse og utvikle seg.

Kameraer og skjermer

Det er viktig at du holder et øye med dine små, selv når de er ment å være sovende. Babymonitorer, en enveis walkie-talkie, tillate foreldre å holde et øre for gråtende barn hele natten. Kameraer kan hjelpe foreldre se hva som skjer i huset og rekord handlinger av barn. De har den ekstra fordelen holde barnepiker og hushjelper på nivået på samme tid.

Medisinsk verktøy

Fordi spedbarn og småbarn er fortsatt i de raskeste stadier av vekst og endring, er det viktig at deres helse overvåkes regelmessig. Leger har en rekke verktøy og skjermer, alt fra det enkle stetoskop til MR-maskiner og røntgenstråler. Disse verktøyene brukes til å sjekke om et barns utvikling fysisk og å undersøke eventuelle områder der barnet ser ut til å være å utvikle en annen måte enn forventet innvendig og utvendig.

Utviklings Scales

En utviklings skala er ment å vise et barns utvikling. For eksempel kan et merke på skalaen være forming tvingende tanker i fullstendige setninger, og skalaen kunne liste at et barn bør være i stand til å gjøre dette etter alder 3 til 4. Det finnes et mangfold av disse skalaene, og ulike skalaer er godkjent av forskjellige utøvere eller systemer. Men de er ment å representere gjennomsnittet for barn, og de er ikke det endelige ordet på utvikling.

Watching

Kanskje den enkleste verktøy å bruke for å observere barn er egne øyne. Foreldre se sine barn hver dag. Dette tillater dem å se barnas atferd på en vanlig tidslinje, slik at de kan bedømme hva som er normalt og hva som ikke. Leger og fagfolk kan derfor oppfordrer foreldre for sine observasjoner om barnas atferd for å få et mer nøyaktig bilde, siden fagfolk ikke kan være i stand til å observere barn på samme måte.

Hva er Tetracycline brukes til?

Tetracyklin har mange bruksområder. Det er mest effektive mot bakterier, i henhold til Medicine Net. Tetracyklin virker ved å hindre bakterier fra å være i stand til å produsere visse proteiner som er nødvendig for en bakterie overlevelse. Tetracyklin kan brukes til å behandle bakterielle infeksjoner, for behandling av akne, og også for en bestemt mage bakterier som forårsaker irritasjon og inflammasjon.

Bakterielle infeksjoner

Tetracyklin er et antibiotikum som brukes til behandling av bakterielle infeksjoner. Noen av disse infeksjonene er Lyme sykdom, konjunktivitt eller rosa øye, urinveisinfeksjoner (eller UVI), klamydia, og lungebetennelse.

Erstatning for Penicillin

Ifølge "Tetracycline bruksområder," tetracyklin kan brukes til å erstatte penicillin i de som er allergiske overfor penicillin. Den kan brukes til å behandle miltbrann, syfilis og gonoré, som vanligvis behandles med penicillin.

Acne Treatment

Tetracyclin er nyttig i behandling av akne, som kan være forårsaket av bakterier. Tetracyklin hjelper til å kontrollere akne ved å kontrollere bakteriene en bidrar til å redusere betennelse, ifølge "Tetracycline bruksområder."

H. pylori

H. pylori er en bakterie som kan forårsake sår i magen. Tetracyclin er ofte brukt i kombinasjon med andre behandlinger for å redusere tilstedeværelsen av h. pylori bakterier i magen.

Av etikettbruk

Tetracyklin brukes også for noen av etiketten behandlinger, ifølge Emed TV. Det finnes imidlertid ingen universelt anerkjent behandlinger.

Hva er Ciprofloxacin brukes til?

Ciprofloxacin er et antibiotikum leger bruker til å behandle en rekke infeksjoner. Det kalles et bredspektret antibiotikum fordi hvis verker på å bekjempe mange forskjellige infeksjoner.

Historie

The Food and Drug Administration godkjent oral ciprofloksacin i 1987 og intravenøs ciprofloksacin i 1991.

Betydning

Ciprofloxacin er et medlem av familien av antibiotika kinolon. Det er solgt over hele verden. Den mest kjente merkevare av ciprofloksacin selges som Cipro.

Uninary veisinfeksjoner

Ciprofloxacin er ofte foreskrevet for urinveisinfeksjoner (UVI). Det fungerer ved å stoppe veksten av proteiner bakteriene trenger for å reprodusere. Ciprofloxacin regnes som gullstandarden behandling for UVI.

Behandling for bihulebetennelse

Leger bruker ofte ciprofloxacin å behandle både akutt og kronisk bihulebetennelse. Dette er en vanlig tilstand hvor bihulene bli infisert.

Betraktninger

Etter terrorangrepene 11. september 1991 mottok ciprofloxacin utbredt dekning som førstelinjebehandling for inhalert miltbrann.

Pediatrisk bruk

Barn bør få ciprofloxacin som en behandling bare som en siste utvei. Det kan forårsake permanent og alvorlig skade på barnas bevegelsesapparatet.

Instrumenter som brukes til å høre et hjerteslag

Instrumenter som brukes til å høre et hjerteslag


En hjerterytme, når det er pumpe til riktig pris, er lett for en lege å gjenkjenne. Og når det hjerteslag er uregelmessig, kan den fortelle medisinske fagfolk mye om hva som kan være galt. Dette gjelder selv for ufødte barn, hvis hjerteslag blir jevnlig overvåket av både leger og forventningsfulle foreldre.

Stetoskop

Hensikten med et stetoskop er å lytte til lyder laget inne i menneskekroppen. Mens et stetoskop kan brukes til å lytte til magesekken eller lungene, er det også brukes til å lytte til hjerteslag. Disse instrumenter har to ørepropper som er koblet til en sensitiv lyd-detektor som henger på enden av en kabel. Stetoskopet er tradisjonelt forbundet med leger, og i dramatiske produksjoner, skuespilleren som spiller en lege ofte har et stetoskop slengt rundt halsen.

Doppler Instrument

En vanlig instrument for å lytte til prenatal hjertet kalles Doppler instrument. Denne del av medisinsk utstyr sender lydbølger inn i en gravid kvinnes livmor. Disse bølger opptrer på en lignende måte som sonarbølger, og påvirkes av lyden, og kraften av fosteret bankende hjerte. Når fosterets hjerteslag, endrer det refleksjon av lydbølger og skaper en utpreget annen lyd. Ved hjelp av denne metoden, legen og mor kan høre det ufødte babyens hjerterytme, som tolket av Doppler instrument.

Pre-Natal Monitor

Doppler instrumenter - ment å forsterke en ufødte babyens hjerterytme fra tid fosteret er fortsatt svært liten - er store og dyre. Rimeligere versjoner av denne teknologien er solgt for hjemmebruk, og disse enhetene er ganske enkelt kalt pre-natal skjermer. Lydbølgene pre-natal skjermer skaper er mindre presis og kraftfull enn en de som er opprettet av en Doppler instrument, så disse små instrumenter brukes senere i svangerskapet (omtrent 10 uker og oppover) for kvinner som ønsker å være i stand til å overvåke deres ufødte babyens hjerterytme.

Hva Kjemikalier brukes til å oppdage Bly i leker?

Hva Kjemikalier brukes til å oppdage Bly i leker?


Bly er et tungmetall. Det er også en gift. Blyforgiftning kan skyldes inhalering, svelge eller å være i kontakt med bly stoffer, ofte over en periode på måneder eller år. Selv små mengder bly kan føre til alvorlige helseproblemer, særlig blant barn under seks år. Bly kan påvirke mental og fysisk utvikling, forårsaker lærevansker og skader på nyrer og nervesystem.

Kjemikalier til Lead Testing

Kjemikalier brukt til å detektere bly omfatter rhodizonate ion, som produserer en rosa eller røde fargen i nærvær av bly, eller sulfid-ion, som frembringer et grått, brunt eller svart farge i nærvær av bly. De fleste bly testsett for tiden tilgjengelig i markedet bruker disse kjemikaliene og omtales som fargeendring test kits. En kraftig kjemisk deteksjonsutstyr er HD 1000 Det kan skille maling lag fra base materialer.

Selv om det ikke er noen omfattende amerikanske forbudet mot bly i leketøy, er det ulovlig for malingen å inneholde mer enn en 0,06 prosent konsentrasjon av bly. Test kits er tilgjengelig på internett og lokale jern stores.The prisklasse av slike kits er rundt $ 9 til $ 40, per september 2010 En testing kit kommer vanligvis med vattpinner for påføring reagensen. EPA anbefaler ikke hjemmetestsett, fordi de er ikke pålitelige nok til å se forskjell på høye og lave nivåer av bly. The US Consumer Product Safety Commission, eller CPSC, sier at testing av kvalifisert laboratorium eller utdannet personell er den eneste måten å nøyaktig vurdere den potensielle risikoen som utgjøres av et forbrukerprodukt som kan inneholde bly.

Profesjonell bruk av XRF teknologier for screening av bly i produkter anbefales. Men disse teknologiene har begrenset dybde på penetrasjon og er bare god på å oppdage overflatebelegg eller metallovertrekket.

Trygge leker

Den beste måten å beskytte barnet fra blyforurensning er ved å unngå metallbelagt leker. Kjøpe økologiske leker i stedet. Hvis du ikke er i stand til å kjøpe økologisk, forskning nettet for trygge leker som allerede er testet for innhold av bly og kan nås via region eller land sikkerhetsbestemmelser. Allmenn interesse organisasjoner som Ecology Center of Ann Arbor, Michigan, allerede har testet 1200 elementer for bly. Sunne ting testresultater gi forbrukerne den informasjonen de trenger for å ta bedre valg når du kjøper leker og andre barneprodukter. Unngå malte leker laget før 1978, fordi før føre maling ble forbudt i leker, boligblokker og sykehus det året, ble det vanligvis brukes i maling i USA. Hvis du oppdager sterk lukt i nye leker, kan det være en indikasjon på at leketøyet er overmales. Slike leker 'maling har tendens til å løsne lett, og du trenger å kvitte seg med leken umiddelbart. Velg leker produsert i USA, Canada eller EU. Importerte malte leker bære en høyere bly risiko fordi bly er mindre godt regulert i mange utviklingsland.

Minnes og Lead Testing nettsteder

Hvis du allerede har kjøpt et leketøy, og er bekymret, ser opp leken på en tilbakekalling nettsted som CPSC (se Ressurser). CPSC er siktet for å beskytte publikum mot urimelige risiko for alvorlig skade eller død fra tusenvis av typer forbrukerprodukter under etatens jurisdiksjon. Også vurdere å be den lokale helsestasjon for bly-testprogrammer. Slike tester utføres i et laboratorium med avanserte instrumenter som nøyaktig kan teste den mengde bly til stede i en innsendt prøven. Forbrukere kan også sende produkter til en stat eller EPA-lisensiert laboratorium for analyse. En del av gjenstanden vil bli veid og deretter oppløst i en syre eller et annet oppløsningsmiddel. Dette trinnet muliggjør bly som skal kvantifiseres, og er den mest nøyaktige metode for deteksjon. I noen deler av landet, slik som Columbus, Missouri og San Francisco, er gratis offentlig leketøy testing tilbys. En umiddelbar-testing enhet kalt en bærbar røntgen fluorescens analysator brukes til å avgjøre om prøve leker inneholder giftige forbindelser.

Hva er Metronidazole Gel brukes til?

Metronidazole er et antibiotikum og er den generisk for Flagyl. Metronidazol er en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle bakterielle og / eller parasittinfeksjoner i luftveiene, hud og mage.

Bakterielle infeksjoner

Metronidazol er brukt til å behandle infeksjoner forårsaket av anaerobe bakterier som ikke krever oksygen for å overleve. Disse infeksjoner forekommer i blod, knokler, ledd, sentralnervesystemet og hjerte.

Parasittinfeksjoner

Trichomoniasis, en seksuelt overførbar sykdom, er den vanligste parasittinfeksjon behandles med metronidazol. Andre parasittinfeksjoner behandles med metronidazol inkluderer giardiasis, små-tarm infeksjon; amebic lever abscess; og amebic dysenteri, en infeksjon i tykktarmen.

Luftveiene

Metronidazole er foreskrevet for å behandle bakterielle infeksjoner til å omfatte lungebetennelse, lunge abscess og empyema. Empyema er forårsaket når pus samler i pleurahulen, mellom lungen og innsiden brystveggen.

Magen

Metronidazol brukes for å behandle bakterie kalt Heliocobacter pylori, som forårsaker sår i magesekken eller tarmen. Det er også foreskrevet til behandling av betennelse i tykktarmen forårsaket av bakterien Clostridium difficile.

Skin

En aktuell form av metronidazol er tilgjengelige for å behandle hudsykdommer å inkludere akne og rosacea. Bakteriell vaginose er også behandlet ved hjelp av en bestemt metronidazol vaginal gel.

Hva er Hoodia brukes til?

Hoodia er en blomstrende kaktus-aktig plante som vokser i Afrika. Innfødte i Kalahari afrikansk dessert, der Hoodia blomstrer, har lenge brukt anlegget å demme sine sult smerter mens på lange jaktturer. Appetitt-suppressant egenskaper har gjort Hoodia en populær vekttap supplement. Men eksperter ved National Center for gratis og alternativ medisin (NCCAM) sier at det finnes ingen vitenskapelige studier som beviser riktigheten av eventuelle vekttap krav.

Ingredienser

I tillegg til de tørkede røtter og stengler som brukes til å lage Hoodia kosttilskudd, produsentene ofte inneholde andre ingredienser, for eksempel grønn te og krompikolinat, for ytterligere vekttap muligheter.

Bivirkninger

NCCAM rapporterer ingen kjente skadelige bivirkninger til Hoodia. Urten kan reagere negativt med andre medisiner, men så en lege bør informeres når en pasient tar Hoodia.

Anekdotiske Resultater

Hundrevis av rapporter finnes som ros Hoodia appetitt-suppressant kvaliteter. Nøye inspisere etikettene av kosttilskudd først, men fordi mange produkter som hevder å ha Hoodia i dem ikke faktisk inneholder noen av anlegget.

Best Hoodia

De eneste Hoodia arter som brukes av buskmenn i Afrika er Gordoni Hoodia; den er skrelt og knust til pulver.

Dosering

Ta et gjennomsnitt på 400 mg tre ganger om dagen for å få mest mulig nytte av Hoodia.

Kostnader

En 3-måneders forsyning av kvalitets Hoodia kosttilskudd koster mellom $ 125 og $ 155.

Hva er Katteklo brukes til?

Noen gang blitt blar gjennom supplement midtgangen i din lokale helsekost butikk og lurte på hva i all verden kattens klo blir brukt til? Denne multi-funksjonelle regnskog anlegget har blitt brukt i tusenvis av år i Sør-og Mellom-Amerika for å behandle en rekke plager. Mer nylig har vestlige leger begynt å utforske sine helbredende egenskaper, og har funnet det en effektiv behandling for en lang rekke sykdommer. Les videre for å finne ut hva kattens klo brukes til å behandle og hvordan allment tilgjengelig supplement kan bidra til å forbedre din livskvalitet hvis de brukes for avgiftning, anti-inflammatoriske egenskaper, eller som en immunstimulerende.

Hva er Katteklo brukes til?

Hva er Katteklo brukes til?

Kat klo er mest tilgjengelige i kapsler eller tabletter som skal tas som daglig kosttilskudd. Men før du kjøper en flaske, må du lese utløpsdatoen. Selv innkapslet kattens klo varer lenger enn selve anlegget, det er ikke uovervinnelig. Over tid, kan dens kjemiske elementer dårligere, noe som gjør det mindre effektivt.

Bruk kattens klo for rensing og avgifte tarmkanalen. En daglig dose av kattens klør er en fin måte å skylle ut giftstoffer som kan akkumuleres i store og små kolon. Cat klo brukes til å behandle et utvalg av mage og tarmforstyrrelser inklusive, men ikke begrenset til, irritabel tarm-syndrom, Crohns sykdom, divertikulitt, gastritis, magesår, parasitter og tarmbakterie ubalanser. Faktisk er kattens klør så potent detoxifier at det er også brukt som en nyre cleanser og å vanne og rydde dype sår.

Bruk kattens klo for problemer med betennelse. Kattens klo inneholder quinovic syre glykosider, en gruppe kjemikalier som har vist anti-inflammatoriske egenskaper. Derfor, folk ofte bruker kattens klo å behandle vanlige betennelser som leddgikt, gastritt, astma, en rekke hud betennelser, urinveisinfeksjoner, hemoroider og mange andre mer sjeldne sykdommer som involverer betennelse i vev.

Bruk kattens klo til å bygge ditt immunsystem. Kattens klo er kanskje mest kjent for sin evne til å øke immunforsvaret, spesielt for dem som lider av immun kompromiss og opportunistiske infeksjoner. Faktisk, siden 1990-tallet, kattens klo har vært brukt i Europa for å bekjempe aids, kreft og andre sykdommer som kompromiss immunforsvaret. Men friske mennesker også bruke kattens klo for å sikre generell immun helse og for å øke utholdenhet og energi.

Vurder å bruke kattens klo som et daglig tilskudd. Cat klo blir brukt til å behandle en rekke lidelser og er også brukt som et forebyggende behandling. Ved å ta det som et daglig tilskudd, kan du ikke bare forbedre din generelle helse, men stoppe mange virus og sykdommer i deres spor.

Hint

  • Før du bruker kattens klo til selvmedisinering, sørg for å ta kontakt med lege.

Hva er Methylpred brukes til å behandle?

Hva er Methylpred brukes til å behandle?


Methylpred er et vanlig navn på reseptbelagte stoffet metylprednisolon. Det er et syntetisk kortikosteroid hormon som er avledet fra hormonet progesteron. Den er tilgjengelig som et generisk legemiddel. Det er også markedsført under navnene Cadista, Medrol, Phocenta og Solu-Medrol i USA og Canada. Det er markedsført som Medrol og Medrone i Storbritannia. Det fungerer som et anti-inflammatorisk middel (reduserer eller undertrykker inflammasjon), et anti-brekkmiddel (forhindrer kvalme eller brekninger), et glukokortikoid (regulerer hvor kroppen bruker carbohydates) og et neurobeskyttende middel (forhindrer skade på nervesystemet).

Hva det er brukt for

Methylpred brukes til å behandle et svært bredt spekter av sykdommer og tilstander. De som er oppført nedenfor inkluderer de som stoffet er godkjent som behandling av US Food and Drug Administration (FDA), og noen av dem som stoffet er foreskrevet "off label", ifølge en lege faglige skjønn.

Allergiske reaksjoner:
Atopisk eksem
Bronkial astma
Kontakteksem
Drug overfølsomhetsreaksjoner
Sesongmessige og miljømessige allergier

I bindevevet sykdommer:
Akutt revmatisk hjertebetennelse
Lupus
Systemisk dermatomyositt (polymyositt)

Luftveissykdommer:
Berylliosis
Sarkoidose
Loeffler syndrom
Lungebetennelse
Lungetuberkulose (tilleggsbehandling only)

Revmatiske lidelser (leddgikt):
Akutt urinsyregikt
Bekhterevs sykdom
Bursitt
Epikondylitt
Artrose
Psoriasisartritt
Revmatoid artritt
Synovitt av artrose

Hudsykdommer:
Bulløs dermatitis herpetiformis
Eksfoliativ dermatitt
Soppinfeksjon
Pemfigus
Psoriasis
Alvorlig erythema multiforme
Alvorlig seboreisk eksem

Diverse andre forhold:
Binyrebarkinsuffisiens
Anemi
Medfødt adrenal hyperplasi
Herpes zoster av øyet
Hyperkalsemi assosiert med kreft
Betennelser og irritasjoner som vises i øyet
Leukemier
Lymfomer
Multippel sklerose
Organtransplantatavstøtning
Regional enteritt
Tyreoiditt
Trikinose som påvirker nervesystemet eller hjerte
Tuberkuløs meningitt
Ulcerøs kolitt

Slik fungerer det

Ifølge Mosby legebok, er det uklart nøyaktig hvordan metylprednisolon fungerer. Imidlertid er det kjent at det undertrykker immunsystemet ved å forstyrre handlingene til T-celler og makrofager (celler som angriper fremmede celler og partikler). Det stabiliserer også membraner av hvite blodlegemer, noe som bidrar til å redusere generelle betennelse.

Slik ser det ut

I henhold til Pfizer Inc. som produserer en form av metylprednisolon, er medikamentet i sin rå form en luktfri, krystallinsk pulver som er nesten hvit. Det ikke løses i vann, men oppløses i alkohol, dioksan, metanol, aceton og kloroform. Det finnes i tabletter, injiserbare løsninger og suspensjoner for injeksjon.

Legemiddelinteraksjoner

Før du tar metylprednisolon, sørg for at legen din vet om eventuelle andre legemidler, kosttilskudd eller urter som du tar.

Det er veldig viktig å fortelle legen din dersom du bruker noen av følgende legemidler:
Antibiotika
Antikoagulantia (blodfortynnende)
Antidiabetika (inkludert insulin)
Barbiturater
Digitalis
Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs, inkludert aspirin og ibuprofen)
Vaksiner
Legemidler som brukes til behandling av tuberkulose.

Tar methylpred med noen av de ovennevnte stoffene kan gi alvorlige bivirkninger.

Tar østrogen, inkludert p-piller, gjør methylpred arbeid som om det var om lag 50 prosent sterkere. Hvis du tar hormoner, kan methylpred dosering må senkes.

Tar fenobarbital, fenytoin (Dilantin), eller rifampicin (Rimactane) kan gjøre kroppen din absorbere metylprednisolon raskere enn vanlig, slik at det virker mindre effektivt.

Advarsler og bivirkninger

Ikke ta methylpred uten resept fra lege. Ikke ta det hvis du har en viral eller soppinfeksjon i huden, eller hvis du har nedsatt sirkulasjon.

Skin betennelse eller andre hudreaksjoner er en vanlig bivirkning av aktuell bruk av methylpred.

Kontakt legen din umiddelbart hvis du tar methylpred og har noen av disse sjeldne, men alvorlige bivirkninger:
Intestinal blødning
Elektrolyttforstyrrelser, med symptomer som hjertebank
Endokrine forstyrrelser, med symptomer som humørsvingninger eller plutselig vektøkning eller tap
Nevrologiske forstyrrelser, med symptomer som forvirring, smerter i ekstremitetene, eller kløe uten betennelse
Fluid ubalanser, med symptomer som dehydrering eller hevelse i armer og ben

Oljer som brukes til behandling av psoriasis

Psoriasis er ikke bare en misforstått hud tilstand, men også en ofte feildiagnostisert hud tilstand. Leger noen ganger feilaktig diagnostisere psoriasis som eksem i stedet. Når en diagnose av psoriasis er gjort, noen pasienter velge å behandle huden sin naturlig, heller enn ved hjelp av steroidkremer og andre medisiner som ofte ledsages av uønskede bivirkninger. Oljer som brukes til behandling av psoriasis ofte kan brukes til å behandle eksem også.

Typer psoriasis

Det finnes flere former for psoriasis, inkludert plakkpsoriasis, guttat psoriasis, pustuløs psoriasis, invers psoriasis, og erytrodermisk psoriasis. De oljer som brukes til behandling av psoriasis ofte kan brukes på de fleste former for psoriasis, med unntak av erytrodermisk psoriasis, en potensielt alvorlig form for psoriasis.

Husk at psoriasis er ikke smittsom. Hvis du har psoriasis, dine familiemedlemmer eller andre personer du kommer i nær kontakt med er ikke i fare for å "fange" psoriasis. Imidlertid er psoriasis arvet, slik at andre familiemedlemmer kan bli påvirket på grunn av den genetiske komponenten av denne sykdommen.

Nattlysolje og psoriasis

Nattlysolje er en av de beste oljer som brukes til behandling av psoriasis, og mange personer rapporterer suksess med dette naturlige behandling. Nattlysolje inneholder gamma-linolensyre, noe som kan bidra til å lindre psoriasis. Kjøp nattlysolje eller bryte åpne et par kapsler og gni oljen direkte på psoriasis patcher. Du kan også sette et par spiseskjeer av nattlysolje inn ditt bad.

Vitamin-E Olje og psoriasis

Vitamin-E olje er en annen nyttig naturlig middel som brukes til å behandle psoriasis. Vitamin-E olje kan bidra til å lindre rødhet og kløe forbundet med psoriasis. Det er liten eller ingen fare for overdosering ved anvendelse av et fettløselig vitamin topisk. Vitamin-E olje kan også legges til rennende badevannet.

Tea tree olje og psoriasis

Tea tree olje er en nyttig olje for behandling av psoriasis. Du kan bruke en liten mengde direkte til psoriasis patcher, men vær forsiktig med hodebunnen psoriasis. Tea tree olje er veldig sterk. Av denne grunn bør du være forsiktig når du bruker tea tree olje på hodebunnen psoriasis. Også, hvis du foretrekker det, fortynne tea tree olje med en transportør olje som olivenolje før du bruker til huden din. Heldigvis finnes det et bredt utvalg av hår produkter som inneholder tea tree olje. Se etter tea tree olje sjampo og balsam for å legge til behandling tilnærming.

Betraktninger

Det eneste problem som oppstår ved anvendelse av olje på huden er en av bekvemmelighet. Oljer er rotete og kan lett ødelegge klærne dine. Påfør olje til huden din før sengetid, og så vaske det av i morgen for å unngå denne ulempen. Husk at det er svært lite bevis og støtte fra konvensjonell medisin for å oppmuntre naturlig rettsmidler for behandling av psoriasis. Imidlertid er det vanligvis liten risiko siden de fleste naturlige behandlinger, spesielt når de påføres topisk, er meget mild.

Se etter oljer som brukes til å behandle psoriasis på naturlig mat butikker, eksklusive dagligvarebutikker eller på nettet. Eteriske oljer kan være dyrt. Mengden av arealet av huden din påvirkes av psoriasis vil avgjøre hvor mye olje du trenger. Prøv en olje om gangen og gi minst to uker før de bestemmer om resultatene er gode. Hvis du finner en olje fungerer godt, så kan du vurdere å kjøpe i bulk på nettet for ekstra besparelser.

Diuretika brukes til å miste vekt

Diuretika er legemidler utviklet for å øke mengden av urin kroppen din. De brukes for en rekke forskjellige grunner, blant annet for generell vekttap. Men det er flere faktorer å vurdere før du bruker diuretika for å gå ned i vekt.

Hvordan Diuretika Work

Ifølge American Medical Association Familien Guide Medical, er diuretika brukes til å hjelpe nyrene produsere mer urin og skylle den ut av kroppen. De er hovedsakelig brukt til å redusere væskeansamlinger i kroppen vev. Vannretensjon er ofte et symptom på hjerte, nyre-og leversykdom.

Typer medisinske Diuretika

Det er tre typer vanndrivende medisiner (men flere typer kan slås sammen til én pille). Ifølge Mayo Clinic, fungerer hver type på en annen del av nyren, og hver har sitt eget bruk, forholdsregler og bivirkninger. De tre typene er:
Tiazider: klortiazid (Diuril), hydroklortiazid og metolazon (Zaroxolyn)
Loop-diuretika: Bumetanide (Bumex); etakrynsyre (Edecrin); furosemid (Lasix); og torsemid (Demadex).
Kaliumspar diurectics: amilorid; triamteren (Dyrenium); eplerenon (Inspra); spironolakton (Aldactone)

Bivirkninger

The Mayo Clinic rapporterer følgende mulige bivirkninger fra diuretika:

• Lav natrium i blodet (hyponatremi)
• Økt blodsukker
• Økt kolesterol
• Utslett
• Felles lidelser (gikt)
• Impotens
• Menstrual uregelmessigheter
• Brystforstørrelse hos menn (gynekomasti)
• Høye eller lave kaliumnivåer (avhengig av vanndrivende type)

Naturlige Diuretika

Eksempler på naturlige diuretika er tyttebær, selleri, persille, asparges, artisjokker, melon, brønnkarse, eple cider eddik, kaffe og andre koffeinholdige drikker. Det bidrar også til å redusere salt og karbohydratinntak og å drikke mye vann når du er på et vanndrivende diett for å unngå dehydrering.

Løvetann, ingefær og einer også er naturlige diuretika. Men Katherine Zeratsky, en registrert kostholdsekspert med Mayo Clinic sier disse har bare en beskjeden vanndrivende effekt.

Diuretika og spiseforstyrrelser

Mange mennesker prøver å gå ned i vekt bruke diuretika å skylle overflødig vann fra kroppen. Dette er spesielt vanlig for de med spiseforstyrrelser slik som bulimi og anoreksi nervosa. Dr. Favio Piccini, en psykoterapeut som driver Senter for Spiseforstyrrelser Therapy i Cesena, Italia, sier at 10 prosent av Bulimikerne bruke diuretika.

Imidlertid bemerker han at vannretensjon bulimikerne møter er faktisk feil av deres dårlig kosthold. "Diuretika som opprinnelig ble tatt for å overvinne vannretensjon årsak, på lang sikt, nyreskade og deretter endring i balansen av væske og saltbalansen som regulerer væskeansamlinger," Piccini sa.

"Det er ikke nok til å gjenta at bruk av disse stoffene for vektkontroll er ikke bare dumt, men det er også selvdestruktiv, som et forsøk på å piske en trøtt hest å gjøre ham gå," Piccini fortsatte. "Til slutt, ikke bare gjør han fortsatt ikke gå, men, hva er verre, kan vi ikke lenger har en hest."

Hva er Testosteron Gel brukes til?

Hva er Testosteron Gel brukes til?


Testosteron er et legitimt farmasøytisk med viktige medisinske anvendelser. Den er utformet for å utfylle eller erstatte naturlig testosteron hos menn med organer ikke produserer tilstrekkelige mengder av hormonet. Gelen kan imidlertid også bli misbrukt av de som leter etter måter å øke allerede tilstrekkelige testosteronnivåer for de samme grunnene til at idrettsutøvere og kroppsbyggere kan misbruke andre steroider. I tillegg til de legitime medisinske bruksområder, produsentene av testosteron gels understreke sine mer overfladiske sekundære fordeler for å gjøre dem attraktive for et bredere marked.

Funksjon

Topisk testosterongel brukes til å behandle hypogonadisme, en tilstand i hvilken kroppen produserer lite eller ingen testosteron. Som et resultat av den mangel, kan et individ opplever en mangel på primære eller sekundære kjønnskarakteristika, eller for tidlig begynnelse av "hann menopause" og andre abstinensvirkninger. Hypogonadisme er generelt ansett som en permanent tilstand. Produsentene av testosteron gel, men markedet sitt produkt til et bredere marked av menn opplever midlertidige og reversible symptomer av det de kaller "Low T."

Fordeler

De annonserte fordelene av testosteron gel relateres til virkningene testosteron har på kroppen. De inkluderer økt muskelmasse, redusert kroppsfett, økt bentetthet, høyere energi, bedre humør og økt seksuell lyst og ytelse. Selv om disse påstandene er designet for å appellere til så godt som alle menn, har testosteron gel også alvorlig bruk i behandling av diabetes, noe som kan føre til redusert testosteronnivå, erektil dysfunksjon (som kan resultere fra lavt testosteronnivå), og kroniske smerter, som studier antyder er korrelert med lavt testosteronnivå.

Funksjoner

Den testosteron brukes i topiske geler er et krystallinsk, hvitt pulver form som kalles 17-beta-hydroksyandrost-4-en-3-on. Den konsentrasjon av testosteron i gelen er så lite som en prosent, og bare omtrent 10 prosent av den topiske anvendelse er faktisk absorberes gjennom huden. Avhengig av den enkelte og hans behov, kan den daglige doseringen være så lite som 5 g gel (inneholdende 50 mg av testosteron) til så mye som 10 g (inneholdende 100 mg).

Identifikasjon

Aktuelt testosteron gel er en luktfri og fargeløs klar gel består hovedsakelig av vann og alkohol. Bortsett fra sin hormoninnhold, ligner det tett gel hånd sanitizers. I motsetning til sannsynlige forventninger, er det vanligvis brukes på armer og skuldre.

Betraktninger

Testosteron gel er en reseptbelagte medisiner som bare er tilgjengelig gjennom medisinske fagfolk. Mens det vanligvis er reservert for diagnoser av hypogonadisme, som beskrevet ovenfor, kan det også bli forbudt av en lege for mindre permanente tilstander assosiert med lav serumtestosteron. Vanligvis, i det minste en blodprøve er nødvendig for å bekrefte lavt testosteron før en diagnose og resept kan gis.