Digidexo.com

Elektrisk massasje behandling Tabeller

Elektrisk massasje behandling Tabeller


Massasjebord er en nødvendighet for profesjonelle massører. Terapeutenes kunder må være i stand til å føle seg avslappet under øktene. Comfort er en alvorlig element i behandlingen av sine problemer. Massasje tabeller kommer i en rekke typer. Terapeuter har vanligvis en stasjonær massasjebenk eller en elektrisk drevet massasjebenk. Begge har sine fordeler, men den elektrisk drevne tabellen er mer effektiv for både klient og terapeuter. Mest drevne tabeller er utstyrt for å tjene som enten en eksamen bord eller behandlingsbordet.

Prisene

Prisene på elektrisk drevne massasje tabeller, generelt, starter på ca $ 1500. Tabellens Prisen inkluderer ekstra luksus ved å være drevet bord. Prisforskjellen er betydelig i motsetning til en standard, ikke-elektrisk drevet tabell. Men drevet tabellen betaler for seg selv gjennom terapeutens økter. Så det er verdt investeringen. Mer avanserte drevet tabeller kan variere fra $ 2,000 $ 7,000. De er utstyrt med langt flere fasiliteter og funksjoner. Enten typen er en riktig investering for en seriøs massasjeterapeut.

Standardfunksjoner

Den elektrisk drevne massasje bordet har flere alternativer som er rettet mot bestemte områder av klientens kropp. Vanligvis blir drevet bordene kommer 24 inches i bredden. Det er imidlertid en mer snever mulighet for 21 inches, mer ideelle for kiropraktorer. Det er lumbale og thorax høyde seksjoner innenfor drevet tabellen også. Som standard, er det bare løfter og de-løfter - fra den forhøyede nivået tilbake til det opprinnelige, flatt nivå. En multi-directional hode stykke og armlener er også standard for de fleste drevet massasjebord. Den elektrisk drevne massasje bordet har flere valgfrie funksjoner og add-ons.

Valgfrie funksjoner

Noen elektrisk drevne massasjebord kommer med ekstra fasiliteter. Den vanligste add-on er evnen slipp visse deler av drevet tabellen. Seksjonene inkluderer men er ikke begrenset til: lumbale slipp seksjoner, en thorax dråpe delen, og en cervical dråpe delen. Det finnes ulike hodestøtter også tilgjengelig. De omfatter headsettet fysioterapi stil og slip på justerbare massasje nakkestøtte. Ryggstøtten er også et alternativ for kunder.

Farge og Fabric Oppgraderinger

Stoffet farger av en elektrisk drevet tabellens skinninteriør kan variere. Det er mer enn 40 farger for valg, alt fra "light sandeltre" for å kongeblå. Dessuten er det et alternativ å oppgradere til vinyl polstre. Selv vinyl farge har over 40 valg å velge mellom.