Digidexo.com

Hvordan behandle Gray hår naturlig

Grått hår er en naturlig tegn på aldring som ofte kan være en uønsket gjest. Mens noen mener grånende hår for å være et tegn på raffinement, andre vil gjøre noe for å skjule det. Den nøyaktige alder når grå hår begynner å vises varierer fra person til person, og er til syvende og sist bestemt av genetikk og visse livsstilsvalg, som for eksempel overdreven soling eller røyking. Siden grånende hår er en naturlig prosess i hvilken bedre måte å behandle det på enn med en helt naturlig skylling laget vanlige urter?

Hvordan behandle Gray hår naturlig

•  Kombiner rosmarin, salvie, og en kopp med vann i en liten kjele. Kok opp vannet til å koke over en komfyrtopp og reduser varmen. La det småkoke i ca 10 minutter før du fjerner fra varme. La bratt i 10 minutter.

•  Sil væsken i en sprayflaske og kjøle over natten. Forkaste urter igjen i silen.

•  Spray det grå området av hår med løsningen om kvelden før du går til sengs. Sett på en dusjhette og la rosmarin løsningen satt over natten. Hvis du er ubehagelig å sove i en dusjhette, la løsningen satt i minst en time og skyll før du går til sengs.

Vask håret ved hjelp av en avklarende sjampo og balsam i morgen. Gjenta denne prosessen daglig til håret har nådd ønsket nyanse.