Digidexo.com

Mat å spise på en 1200-1500 Calorie Diet

Opprettholde en diett som spenner fra 1200 til 1500 kan være utfordrende, men det er gjennomførbart. Målet er å spise mat som er generelt næringsrik, sunn, mettende og lite kalorier. Det er mulig å spise fra alle de store matvaregrupper og holde seg innenfor ditt daglige kaloriinntak. Lær å telle kalorier og leve en sunn livsstil.

Brød, korn, pasta, ris

Ifølge Harvard School of Public Health, velge de riktige karbohydrater vil gi kroppen din med drivstoff som trengs for å holde seg aktiv og fremme riktig organfunksjon. Hele korn inneholder mer fiber enn hvitt brød, hvit ris, og bearbeidet korn og bakverk. Spise smørbrød med hele korn brødet. Konsumere en porsjon brun ris eller en porsjon fullkorn pasta i stedet for hvit. Vanligvis to skiver av hele korn brød eller en porsjon brun ris eller pasta tilsvarer 200-230 kalorier. For å begrense mengden kalorier i sandwich, velger krydder som sennep, lav-fett majones, eller rødvinseddik. Nyt ris eller pasta med grønnsaker på siden eller blandet inn.

Kjøtt, fjærkre, fisk, tørre bønner og nøtter

Magert kjøtt, kylling uten skinn, eller bakt fisk er alle akseptable mat å spise på en 1200 til 1500 calorie diett. Deler bør være omtrent tre gram, som er samme størrelse som en kortstokk. Ifølge www.dietbites.com, en servering av marineblå, svart, pinto, eller lima bønner spenner 225-260 kalorier. Alle kjøtt, fjærkre, fisk, bønner og nøtter er ansett som en utmerket kilde til protein.

Melk, yoghurt og ost

Konsumere lav-fett, lav-kalori meieriprodukter. Velg skummet melk, fettfattig yoghurt og ost laget med skummet melk. Disse magre alternativer er tillatt på en lav-kalori diett.

Grønnsaker

Den fantastiske ting om grønnsaker er at de er lave i kalorier og veldig næringsrik. Målet er å spise dem rå eller lett dampet. Damp grønnsakene så de er fortsatt crunchy, men varme i temperatur. The American Heart Association sier at en servering størrelse med rå grønnsaker tilsvarer en halv kopp og en servering størrelse av bladgrønnsaker er lik en full kopp.

Frukt gruppe

Frukt er en annen kalorifattig mat. USDA hjemmeside antyder vi forbruker minst to porsjoner frukt per dag. Du kan spise den kald eller ved romtemperatur. For litt variasjon, kaste frisk frukt i salaten din.