Digidexo.com

abscess lysken

Abscess Årsaker

En abscess er et hulrom som inneholder puss som er generelt omgitt av betent vev. Abscesser oftest forårsakes av lokaliserte infeksjoner som skyldes mikroorganismer, slik som virus, bakterier og sopp og med (i sjeldne tilfeller). Disse mikroorganismer drepe de lokale celler, noe som resulterer i en inflammatorisk respons fra de hvite blodceller. De fleste abscesser siste fire til fem dager før de sprekker og puss renner ut. Noen ganger er imidlertid medisinsk behandling er nødvendig.

Dannelse

Dannelsen av en abscess er en forsvarsmekanisme ment å hindre videre spredning av infeksjon til andre deler av kroppen gjennom blodet. De vanligste områdene hvor abscesser utvikle er lysken, armhulene og endetarms regionen; Imidlertid, kan de utvikle seg i andre deler av kroppen, så vel.

Infeksjoner

Infeksjoner forårsaket av bakterier som stafylokokker er en av de mest vanlige årsaker til abscessdannelse. Disse infeksiøse bakterier generelt føre til tilstopping av olje (talg) og svettekjertler, resulterende i en inflammatorisk respons fra kroppen, og dermed fører til utviklingen av en svulst for å forhindre ytterligere spredning av infeksjonen.

Steroider

En annen vanlig årsak til abscesser er eksponering for regelmessig og kontinuerlig steroidbehandling. Steroid terapi er nyttig i behandling av forskjellige inflammatoriske reaksjoner i kroppen; det imidlertid noen ganger fører til ulike bivirkninger, inkludert utviklingen av svulster ved å forstyrre olje sekresjon av talgkjertlene.

Utenlandske Materials

Visse fremmede materialer slik som splinter og nåler kan forårsake infeksjoner, og dermed fører til abscesser som en del av kroppens forsvarsmekanisme.

Andre årsaker

Medisinske tilstander slik som diabetes, kreft og nyresvikt, insektbitt og åpne sår kan også føre til abscesser.

Home Care for Abscess

En abscess er en samling av puss som utvikles under huden som et resultat av en viral infeksjon. Abscesser først vises som kviser og kan utvikle seg på mange hud overflater av kroppen. De er meget smertefullt og som infeksjonen øker størrelsen på de abscess øker. En abscess kan også utvikle seg som et resultat av et objekt som en splint eller glass inngitt under huden og blir smittet.

Home Care for Abscess

For å lindre smerten, plassere en varm klut over abscess i tretti minutter fire ganger om dagen. Den første instinkt er å klemme abscess som du ville en kvise, men dette kan presse infeksjonen lenger inn i huden og øke infeksjon. Ikke stikk byllen med en nål da dette vil spre pus og øke størrelsen på det infiserte området.

Oppsøk lege

Hvis byllen fortsetter å bli større eller blir mer smertefull, eller sår er på eller nær recturm eller lysken, bør en lege konsulteres, ettersom det kan være en mer alvorlig medisinsk tilstand. Hvis en feber på 100,4 grader eller høyere følger med abscess, bør en lege konsulteres, som infeksjonen kan være økende i omfang eller alvorlighetsgrad.

Emergency Medical Assistance

Hvis den enkelte med abscess opplever en feber på 102 grader eller høyere eller kaster opp, bør hun bli tatt til legevakten umiddelbart. Dette kan bety at infeksjonen sprer seg i hele kroppen og medisinsk nødhjelp er nødvendig. Hvis det er en rød strek som kommer fra abscess, er dette tegn på blodforgiftning og akutt medisinsk behandling er nødvendig, da denne tilstanden kan være livstruende.

Hvordan behandle en Abscess med hjem rettsmidler

Hvordan behandle en Abscess med hjem rettsmidler


En abscess er et puss-fylte utsparing i huden. De kan forekomme hvor som helst på kroppen, men de oftest fore på ansiktet. Hvis du har en abscess, er det noen svært effektive grunnleggende trinn du kan ta for å behandle det med hjem rettsmidler.

Bruksanvisning

Bruk varme, nummer én hjemme bøte for å behandle abscesser, for å bringe på byllen til et hode. Legg et rent, varmt ansikt klut over koke i 20 minutter minst tre ganger om dagen. Roter ansikt kluter for å opprettholde konsistent varme. Varm komprimerer vil bringe abscess til et hode.

Lance byllen når den har dannet et hode. Selv ikke den mest tiltalende hjem rette, lancing en abscess, eller koke, er enkel. Bare sterilisere hodet av en pin eller nål med alkohol eller en flamme, dytte et hull i hodet på byllen, og la pus å renne. Du må kanskje legge press for å få pus å renne.

Påfør antibiotisk salve når pus har drenert, og bandasje på byllen. Bacitracin salve er ofte brukt som et hjem rette og fungerer godt til å behandle lanced abscesser.

Fortsett å bruke varm komprimerer et par ganger om dagen i minst tre dager for å sikre at alle pus avløp fra abscess. Påfør en ren bandasje hver gang du er ferdig med å bruke en kompress.

Tips og advarsler

 • Det er noen abscesser som et hjem rette er ikke klokt. Abscesser ligger i leppe, nese, armhulen, lysken eller de i brystet av en ammende kvinne bør behandles av lege. Også uavhengig av sted, en abscess som har røde linjer som stråler ut fra det bør behandles av lege.
 • Aldri presse en abscess som ligger i nærheten av leppene eller nesen. Infeksjonen kan spre seg til hjernen din.
 • Feilaktig behandlet abscesser kan føre til blodforgiftning, som kan være dødelig i ekstreme tilfeller. Hvis du har noen bekymringer om at din abscess ikke er helbredende, kontakt legen din umiddelbart.

Hva slags Herbal vitaminer er bra for en Abscess?

En abscess er definert som en lokal ansamling av puss hvor som helst på kroppen din. Abscesser er generelt ømme og smertefulle å ta på. Vanligste stedene hvor en abscess kan spire opp er armhulene, vagina, rundt en tann og i lysken. En abscess er vanligvis kurert via en lege, som vil åpne den opp gjennom en prosedyre som kalles snitt og drenering. Men det er naturlige botemidler du kan prøve å hjelpe kurere din abscess.

Urte hjem rettsmidler for å kurere Abscess

Er ikke den eneste løsningen for å bli kvitt abscesser ta antibiotika. I mange tilfeller, pasienter finne lindring fra følgende enkle hjem rettsmidler og bruk av naturlige urter og ingredienser.

For eksempel har rødkløver egenskaper som kan bekjempe og eliminere infeksjoner forårsaket av bakterier. Å drikke rødkløver te er et effektivt middel for abscesser, og gjør det kan fremskynde helbredelsesprosessen. Tilsvarende vil en avkok laget av Echinacea drukket tre ganger om dagen også kamper bakterielle infeksjoner. Melk tistel kapsler er kjent for å være effektive rensemidler som skylle ut eventuelle urenheter og giftstoffer fra leveren og blodet.

Flere aktuelle programmer, også vil gi lindring fra betennelser og smerte som følger en abscess. En varm komprimere av kamille te kan gjøre underverker på en abscess. Så gjør tea tree olje, som har svært kraftige antiseptiske egenskaper. Til opprettelse denne løsningen, bland tea tree olje og vann i en 1: 4 ratio og bruke den til byllen. Gjenta denne søknaden tre ganger om dagen.

Vitamin kosttilskudd og urter

Foruten de hjemme rettsmidler som er nevnt ovenfor, visse kosttilskudd og urter er gunstig i å hjelpe helbredelsesprosessen av en abscess. Sink og vitamin C er de to viktige kosttilskudd, som de er godt kjent for sin evne til å bekjempe infeksjoner og stimulere kroppens immunsystem.

Helsen til tarmer er også en viktig faktor. Hudinfeksjoner som byller kan stamme fra usunne tarmlidelse. Kosttilskudd som Lactobacillus acidophilus og bifidus er effektivt for å forbedre fordøyelsen og redusere giftstoffer i mage-tarmkanalen.

Vev som er skadet på grunn av dannelsen av en abscess kan bli helbredet ved å ta vitamin A og E. Disse vitaminene også forhindre arrdannelse i det berørte området. Vitamin A er også effektiv for å lage veggene av cellene sterkere, og den beskytter cellene mot infeksjon.

Andre kosttilskudd som er bra for å bidra til å helbrede en abscess er vitamin B-komplekset, noe som bidrar i den totale helbredelsesprosessen, og kolloidalt sølv, som er et naturlig desinfeksjonsmiddel og antibiotika.

Til slutt, hvitløk er et utmerket supplement som kan spises rå eller inntatt i form av tabletter eller kapsler. Foruten sin bakteriedrepende egenskaper, hvitløk aktiverer immunsystemet og fungerer som en naturlig antibiotika for kroppen.

Hva å gjøre med en Trakk Lysken på en kvinne?

Hva å gjøre med en Trakk Lysken på en kvinne?


En lyske belastning er når det er en rift eller trekk i de tre musklene i indre lår, også kalt adductor musklene. Denne kombinasjonen av musklene går fra lysken hele veien nedover innersiden av låret og kobles til kneet. En trakk lysken kan være forårsaket av mange forskjellige ting, for eksempel en direkte slag mot lysken, belaste muskelen utover hva det er i stand til, overdrive eller legge for mye stress på musklene når de ikke er korrekt strukket.

Symptomer på Kvinne Lyske trekker

Symptomer kan være mild til svært alvorlig i en lyske pull. Symptomer kan inkludere tetthet i lysken, smerte og ømhet, svakhet i adductor musklene, blåmerker, feber på stedet av belastningen, og en smellende eller kneppende lyd når musklene er anstrengt. Du vil oppleve smerte når du flytter, og du kan oppleve lyskesmerter når du går på do.

Hvordan det er diagnostisert

Din lege vil fysisk eksamen området til å finne noen hevelse eller klumper som vises på lysken. Den fysiske undersøkelsen vil avdekke hvorvidt smerte er et resultat av andre medisinske tilstander som nyrestein, forstørrede lymfeknuter eller andre bekken problemer som cyster på eggstokkene. Cyster på eggstokkene kan forårsake intense smerter som kan synes å kjøre nedover beinet og kan ligne en muskel pull. Røntgen, CT skanner og andre tester kan utføres for å utelukke eventuelle andre problemer før en full diagnose er gitt.

Behandling

Lyskesmerter hos kvinner varierer avhengig av diagnose under evalueringen. Den vanligste formen for behandling for en lyske pull er kvinner er hvile og medisiner. Ibuprofen og Naproxen er både anti-inflammatoriske medisiner som hjelper med hevelse og betennelse. Varme brukes til det generelle området eller et varmt bad kan gi midlertidig lindring. Behandlingen er basert på den eksakte årsaken til smertene. Enhver smerte som har oppstått i flere dager bør sees på av en lege.

Prostata Abscess Cure

En prostata svulst er en samling av vev eller væske som oftest forårsaket av en infeksjon eller smittsomme organismer. Symptomer inkluderer urinretensjon, frekvens samt smerter. De fleste abscesser er oppdaget gjennom prostata eksamener, som prostata normalt forstørrer i tilfelle en abscess. Behandling og kur for prostata abscesser kan omfatte en rekke metoder.

Antibiotika

Mange prostata abscesser kan behandles gjennom en kurs av antibiotika, som er svært effektivt i behandlingen av inflammasjon forbundet med en abscess. Vanlige antibiotika inkluderer ampicillin, levofloksacin (Levaquin), fluorokinoloner, og trimetoprim-sulfamethoxazoe (Bactrim). Antibiotika behandlinger er ofte kombinert med økt væskeinntak, avføring myknere, og analgetika for smertelindring. De fleste antibiotika behandlinger blir fortsatt i 30 dager. Antibiotika kan administreres oralt eller ved intravenøs behandling.

Aspirasjon eller Drenering

I alvorlige tilfeller kan aspirasjon eller drenering av et prostata svulst utføres. I noen tilfeller kan en mann kreve midlertidig innsetting av en Foley kateter for å tømme blæren, hevelse eller blokkering av urinrøret på grunn av en svulst kan være vanskelig urinering. En transuretral drenering krever træing av et rør gjennom urinrøret til abscess å lette drenering. I noen tilfeller kan kirurgisk reseksjon eller kirurgi være nødvendig.

Hjem Rettsmidler

Hevdvunne hjem rettsmidler for å behandle ulike utgaver av prostata, inkludert abscess, har blitt brukt av menn over hele verden i hundrevis av år. Men, er menn rådes til å diskutere effektiviteten og visdom av slike hjem rettsmidler med sin urolog for bruk sammen eller som en erstatning til konservative eller tradisjonelle medisinske behandlinger. I noen tilfeller har gresskarfrø og tomater vært kjent for å tilby beroligende midler til en hoven eller forstørret prostata. En blanding av einebær og persille blandet i en mikser med juice eller vann har også vært kjent for å gi en prostatakjertel kur, og effektivt middel for prostata problemer.

Hva er årsaken til et amebic Liver Abscess?

Hva er årsaken til et amebic Liver Abscess?


En amebic leveren abscess er et hulrom i vevet av leveren forårsaket av en parasitt. Hulrommet blir fylt med puss. Parasitten ansvarlig for amebic lever abscess er Entamoeba histolytica, som også er årsaken til andre forhold som amebiasis. Det er mulig å bli smittet med Entamoeba histolytica og ikke oppleve noen symptomer, ifølge Food and Drug Administration. Invasjonen av leveren av parasitten er sjelden, men når det skjer, er medisinsk intervensjon nødvendig før infeksjonen sprer seg til andre organer, inkludert hjernen, ifølge National Institutes of Health (NIH).

Fakta

Når parasitten E. histolytica kommer inn i kroppen, vanligvis gjennom munnen, kan den reise via blodet fra tarmen til leveren, hvor det skaper abscess, sier NIH. Amebic lever abscess er også kjent som lever amebiasis og extrainstenstinal amebiasis.

Geografi

Infeksjon med parasitten Entamoeba histolytica kan forekomme over hele verden, men er mest vanlig i områder med overfylte levekår og dårlige sanitære forhold, melder NIH. Amebic lever abscess er mest vanlig i tropiske områder av land som Afrika, Sørøst-Asia, Sentral-og Sør-Amerika og India.

Identifikasjon

Amebic lever abscess er sjelden i USA, og er nesten utelukkende funnet der i de som har reist utenfor landet i løpet av fem måneder før symptomene surfacing, ifølge Centers for Disease Control. Symptomer nesten alltid inkludere feber og kan inkludere magesmerter, diaré, frysninger, leddsmerter, svetting, vekttap eller tap av appetitt, NIH rapporter, og det antyder de som opplever symptomer etter reise til et høyrisikoområde bør kontakte lege for riktig diagnose.

Forebygging / løsning

Parasitten er ansvarlig for infeksjon denne tilstanden oppstår ved forbruk av mat forurenset med avføring, spise produsere i områder hvor menneskelig avfall brukes som gjødsel og gjennom person til person kontakt med noen som tidligere er blitt infisert, ifølge CDC. Andre risikofaktorer som kan øke ens sannsynligheten for smitte er underernæring, graviditet, steroider, alderdom, kreft og homoseksualitet hos menn fordi parasitten kan overføres seksuelt. For å redusere risikoen for infeksjon, CDC råder mennesker i de områder som er utsatt for parasitt å drikke renset vann og unngå å spise rå grønnsaker eller frukt skrelles av andre.

Advarsel

Amebic lever abscess kan være dødelig, og rask diagnostisering og behandling av en medisinsk faglig er nødvendig, sier CDC. En amebic lever abscess kan sprekke og spre smitte inn i bukhulen og andre organer hvis den ikke behandles. Denne infeksjonen kan etter hvert spre seg til hjernen og forårsake død. Faktisk, fra september 2000, er Entamoeba histolytica infeksjon den tredje største dødsårsaken skyldes parasitter i verden, ifølge en rapport fra Viroj Wiwanitkit, et medlem av Det medisinske fakultet ved Chulalongkorn University i Thailand.

Throat Abscess

Throat Abscess


En hals abscess er en lomme av puss som dannes på grunn av en infeksjon i kroppen. Når en hals abscess inntreffer, er nødvendig for behandling av lege. En slik abscess vil ikke leges på egen hånd, og det er ingen hjemme rettsmidler.

Årsaker

Throat abscesser oppstår vanligvis som følge av en infeksjon, for eksempel kyssesyke, betennelse i mandlene, lymfatisk leukemi og strep hals --- den vanligste årsaken. Røyking kan også føre til en byll i halsen.

Symptomer

Den første symptom på en hals abscess er vanligvis en sår hals, som etterfølges av hovne lymfekjertler og --- etter noen dager --- feber. Hvis byllen ikke behandles, vil svelge bli vanskelig og smertefull. Throat abscesser oppstår vanligvis hos ungdom og voksne.

Behandling

Behandlende lege vil drenere puss fra abscess etter bruk av en lokal bedøvelse og foreskrive en antibiotika stoffet. Hvis infeksjonen har nådd mandlene, til kirurgi fjerne mandlene mest sannsynlig vil være nødvendig.

Hvordan behandle en abscessed tann

Behandle en abscessed tann er viktig fordi det vil bli ekstremt smertefullt hvis du ikke gjør det riktig.

Bruksanvisning

Komme i gang på en resept antibiotika er alltid den første oppgaven når en abscess begynner. Ringer en lokal tannlege og få en avtale så snart som mulig er svært viktig. Starte resept så raskt som mulig er en god idé, men du må ta Tylenol for smerte kontroll, så vel.

Bruk en ispose vil bidra til å redusere smerter forbundet med en abscessed tann, og du vil trenge for å holde den på kinnet ditt for bare ca to minutter om gangen. Abscess vil fylles med puss og blod, og da smertene vil forsvinne, og ved å skylle munnen ofte med varmt saltvann eller antiseptisk munnvann vil hjelpe fart på prosessen sammen.

Fortsett med skyllinger, inntil din tannlege avtale der tannlegen vanner byllen hvis nødvendig. Tannlegen vil også gjøre en avtale for å fjerne tannen. Går til alle planlagte avtaler med tannlegen din og følge hans råd er viktig å holde abscess og smerte til en tålelig punkt.

Hint

 • Hvis abscess pauser før din tannlege avtale spytte puss og blod ut. Skylle munnen med antiseptisk munnvann eller til og med varmt saltvann er en god idé.

Hvordan gjenkjenne en abscessed tann

Ingen ønsker å oppleve en abscessed tann. Smerten er ofte uutholdelig. Enda verre, noen ganger tannlegen ikke kan arbeide på tann til en runde eller to av antibiotika har blitt absorbert i kroppen. Dessverre, vil mange mennesker få minst en abscessed tann i sin levetid. Problemet er at ikke mange mennesker kjenner igjen de tidlige symptomer på en abscess. Det betyr at de kanskje ikke vet at de har et problem før det er for sent.

Bruksanvisning

gjenkjenne noen bitre eller metalliske smak i munnen. Dette er en av de tidligste spor som en abscess kan være forming.

Erkjenne dårlig ånde. Selv om folk flest ikke ønsker å innrømme det, har de i det minste en anelse av mistenksomhet når pusten er ikke hva det skal være. Denne tilstanden er en tidlig indikasjon på at en abscess kan være forming.

feber, enten det er lav grad eller høy, betyr vanligvis at det er en infeksjon i kroppen. Hvis den oppleves i forbindelse med noen av de andre symptomene som er oppført her, sjansene er gode for at en abscess som har skjedd.

Suspender spiser midlertidig når den enkle handling å tygge forårsaker smerte. Prøv å lokalisere hvor smertene kommer. Hvis mulig, finne ut nøyaktig hvilken tann som forårsaker problemet. Dette vil være nyttig til tannlegen før eksamen.

Styr klar av varm eller kald mat når du innser at de synes å irritere tilstanden. Dette vil gjøre det litt lettere å overleve smerte før en tannlegetime kan gjøres.

Ring en tannlege når noen form for uvanlig smerte i munn eller kjeve ikke kan bortforklares. Det spiller ingen rolle om smerten er skarp, skyting, kjedelig eller bankende - noen av disse symptomene kunne stave abscess.

Rapporter til en tannlege så raskt som mulig når tannkjøttet blir uvanlig røde eller dårlig hovne. Dette er en klar indikasjon på at en abscess allerede eksisterer, og umiddelbar behandling med antibiotika kan kalles for.

gjenkjenne når munnen, kjeve, hals og / eller nakke områder er hovne. Slik hevelse kan være vanskelig å få øye på i tidlige stadier. Men, som det utvikler seg og blir mer tydelig, indikerer at infeksjonen sprer seg raskt inn i andre vev. Jo mer alvorlig infeksjon, kan jo vanskeligere byllen være å behandle på en riktig måte.

Identifisere eventuelle sår som kan være, eller allerede har dannet på munnen eller tannkjøtt. Rapportere åpne sår, spesielt noen som kan være drenering eller blødning, til en tannlege umiddelbart. Dette kan indikere en alvorlig situasjon.

Hint

 • Hvert tilfelle av dårlig ånde ikke likestille til en abscess.
 • Smerter forbundet med varm og kald mat er ikke alltid en indikasjon på byllen. Tenner noen ganger blir følsomme når emaljen er slitt ned eller når tannkjøttet er betent for en annen grunn.
 • Ikke overse en gut indikasjon på at det foreligger et problem.

Slik Self behandle en tann abscess

En tann abscess er en pus fylt brak som vises på tannkjøttet. Disse er forårsaket av tenner som er råtne og råtnende. Det er en infeksjon som kan være livstruende hvis ikke tendens til skikkelig. Det er best å søke hjelp av en tannlege, for å skikkelig fjerne døde eller døende tann. Men denne artikkelen er for dem som ikke har råd til å se en tannlege umiddelbart. Dette er hvordan jeg har behandlet synlig tann abscess, men du bør gjøre det du synes er best. Og hvis det er mulig å finne bort for å se en tannlege.

Bruksanvisning

•  Identifiser en tann abscess
Det vil vises som et fast stoff brak det kan eller ikke kan begynne å danne et hvitt hode. En abscess kan bli funnet i nærheten av en rotting eller råtnende tann. Det kan være årsaken til alvorlige munnen smerte som ingen over disk medisin kan synes å hjelpe. Denne smerten kan etter hvert avta etter hvert som byllen vokser i størrelse og fyller med pus. Dette pus er gift, og det er allerede begynt å infisere kroppen din, noe som kan føre til at du står overfor å svelle.
Det som til slutt vil måtte skje er at tannen må bli tatt vare på. Men en tann kan ikke trekkes ut hvis det er en infisert tann abscess. Hva tannlegen skal gjøre er med sin sterilisert skalpell skjærer han et lite stykke inn i abscess sted en munn Band-Aid på den for å holde den åpen og tømme alt puss fra det infiserte området. Det er denne puss som skal fjernes og er årsaken til smerter og infeksjon.

Steriliser en skarp nål eller pinne
Gjør dette ved å koke den i varmt vann i 10 menuetter. Avkjøl

Rengjør munnen
Puss tennene, tannkjøttet og tungen grundig. Skyll med antiseptisk munnvann som Listerine i 30 sekunder.

Prep
Har noen ren vev satt til side og noen bomullsdotter med mettet med Listerine.

Den smertefulle delen
Sett nålen inn i toppen av byllen. Huden på tannkjøttet er ekstrem tøff og det vil skade som gale som du prøver å pierce den med nålen. Bare sette nålen til det du regne er halvveis inn i byllen. Og fjern kanylen umiddelbart. Du bør allerede se hvit til gul til grønnaktig pus begynner å renne. Ikke svelg pus. Spytte det ut.

Drenering
Ved hjelp av fingertuppen trykk fra toppen av gummi til bunnen av tyggegummi å tvinge pus ut av åpningen du har opprettet. Gjør dette til du ikke lenger se pus eller til den blir det blod. Må ikke svelges pus. Bare tørke pus av på vev og fortsetter å tømme byllen. Når den er ferdig drenering skvett med presoaked Listerine bomullsdott.

Din munn
I det øyeblikket at pus har begynt å renne du skal føle deg instant mengder lettelse. Hvert par timer bare ta din ren finger og trykk for å tømme byllen. Hvis den ikke renne igjen neste dag, og begynner å vokse igjen, bare gjenta prosessen. Unntatt prøve å sette nålen inn i den samme delen av tannkjøttet. Etter to innsettinger bør du være i stand til å tilfeldig renne ut byllen. Hvis du hadde en infeksjon som svulmet munnen og ansiktet. Det er lurt å ta en form for antibiotika. Du kan vanligvis se familien din lege om dette, selv om de ikke er en tannlege. Dette abscess området vil forbli der til saken med tannen din er løst. Så selv om du har løst den umiddelbare faren og infeksjon, er det fortsatt best å få årsaken til problemet løst så snart du kan. Spesielt siden oral helse er viktig for fysisk helse.

Hint

 • Påfør et lavt innstilt varmepute for å lette hevelse og bidrar til å produsere drenering.
 • Jeg anbefaler å ta en anti-inflammatorisk som Advil (ibuprofen) eller Aleve (naproxen natrium) for å hjelpe slå hevelse og hjelpe lindre smerten. Men vær sikker på å følge instruksjoner og ingen hvilke medisiner du kan og ikke kan ta.
 • Jeg er ikke en lege, tannlege eller noen form for lege. Det jeg har foreslått bare kommer fra første hånd og personlig opplevelse. Det er bare en metode som jeg har brukt og har sett brukt. Jeg vil ikke holdes ansvarlig for andres handlinger eller resultater fra denne metoden.

Hva bør du gjøre for en abscessed tann?

Hva bør du gjøre for en abscessed tann?


En abscess dannes når immunsystemet reagerer på en bakteriell infeksjon, noe som resulterer i en pool av pus består av levende og døde hvite blodceller, ødelagt bakterier og diverse avfallsproduktene som ikke har noe sted å renne. Abscesser ofte dannes i tannkjøttet, røtter og vev som omgir tannen, på grunn av traumer til munn-området, eller når bakteriene trenger gjennom et hulrom. Ubehandlet kan abscesser spre livstruende infeksjon gjennom kroppen.

Identifikasjon

Identifisere problemet. En abscess presenterer oftest seg gjennom en vedvarende smerte i tannen, etterfulgt av følsomhet for varme og kulde, regional ømhet og kanskje til og feber.

Diagnose

Kontakt din tannlege og beskrive dine symptomer. Han vil sannsynligvis ønske å gjøre en muntlig eksamen for å se etter en abscess.

Drain

Tømme byllen. Byllen kan sprekke og renne av på egen hånd, men det er lurt å ha abscess drenert av tannlegen din for å sikre at alle av infeksjonen er fjernet.

Behandling

Følg tannlegens instruksjoner om tannhygiene. Dette kan inkludere en rotfylling prosedyre eller antibiotika.

Oppfølging

Ha en oppfølging checkup, inkludert dental røntgen, for å sikre abscess ikke har gjort permanent skade. Alvorlige abscesser kan kreve tjenester av en kvalifisert periodontist eller endodontist.

Hvordan behandle en kløe i lysken

Kløe i lysken kan ha en rekke årsaker, blant annet en soppinfeksjon (skrittsopp), utslett, visse seksuelt overført sykdom eller bruke irriterende stoffer i lysken. Du kan gjøre flere ting for å lindre lyske kløe som inkluderer medisiner og egenomsorg tiltak.

Bruksanvisning

•  Spør legen din om medisiner for å lindre lysken kløe. Hvis du har skrittsopp, aktuell og / eller muntlig sopp medisiner kan drepe soppen og lindre symptomer. Hvis du har herpes, kjønnsvorter eller noen form for utslett, kan legen din foreslå passende medisiner for å behandle disse fakkel-ups. Ta alle medisiner som anvist, og ikke stoppe eller endre dine behandlinger uten å snakke med legen din.

Bruk løstsittende, bomull undertøy og klær som gjør at huden din å puste. Unngå stramme bukser, strømpebukse og andre restriktive klær. Holde området tørt og kjølig vil lindre kløe.

Tørk av grundig etter bading eller dusjing.

Unngå å bruke produkter til personlig pleie som feminine deodoranter i lysken; de inneholder kjemikalier som kan irritere huden og forverre kløe.

Bruk is eller kalde omslag til lysken. Sval vil lette betennelser og kløe.

Prøv naturlige aktuelle behandlinger vist seg å lindre kløe; disse inkluderer trollhassel, calendula, chickweed, kamille, sarsparilla og marshmallow. Sjekk med legen din først, og slutte hvis du merker at symptomene forverres eller du ser noen tegn til irritasjon.

Abscessed Tooth & trigeminusnerven Pain

En tann som er blitt infisert er referert til som en abscessed tann. En abscessed tann normalt skyldes tannkjøttsykdom eller tannråte, når en infeksjon er til stede dypt inne i tyggegummi eller tann. Når det er en infeksjon tilstede som er alvorlige nok til å irritere trigeminusnerven, kan ekstrem smerte oppstår. Denne smerten er ofte beskrevet som en poking eller jabbing sensasjon og i noen tilfeller, følelsen av "pins og nåler" som plutselig blir til en følelse av elektrisk støt-lignende stikkende følelse.

Trigeminusnerven

Trigeminusnerven er en stor nerve som finnes i hodet. Denne nerven er ansvarlig for å sende impulser fra sanseinntrykk, slik som berørings, smerte og trykk følt av ansiktet til hjernen. De områdene av ansiktet inkluderer pannen, rundt øynene, kjeven og tannkjøtt. Trigeminusnerven skiller i tre forskjellige grener, noe som er grunnen til at sensasjonen kan føles på hele den ene siden av ansiktet. Denne smerten kalles trigeminusnevralgi, også kjent som tic douloureux. Når smerte fra en abscessed tann er til stede, sender trigeminusnerven at smerte impuls til hjernen.

Abscessed tann Symptomer

Tannråte, tannkjøttsykdom eller traume til tannen kan føre til en infeksjon. Hvis infeksjonen er igjen ubehandlet, bakterier kan finne sin vei inn i sentrum av tannen, kjent som massen. Et vanlig symptom på en abscessed tann er en alvorlig tannpine; Imidlertid kan andre symptomer som feber, rødhet eller hevelse i tannkjøttet, smerter eller ubehag når du tygger og ubehag også være tilstede. Hvis en tann abscess er venstre ubehandlet, kan infeksjonen fortsetter å spre seg til kjevebenet, bløtvev områder og sinus hulrom.

Diagnose

Hvis du tror du har en abscessed tann, er din første løpet av handlingen for å ringe tannlegen for å planlegge en umiddelbar avtale. Tannlegen vil sjekke tannen med en dental instrument, og du kan føle smerte når han gjør dette. Hvis han legger merke til at tannkjøttet er hovne og røde, kan han mistenker en abscessed tann. Røntgen av tannen kan også tas.

Behandling

Målet for behandlingen er å hindre tap av tannen. Å kvitte tann for smitte, kan det må dreneres, noe som oppnås ved å gjøre en rotfylling. Noen ganger kan et lite innsnitt kan gjøres om til tannkjøttet, som vil tillate å drenere infeksjonen. Dessverre, hvis skaden er for alvorlig, kan tannen må skal ekstraheres. Antibiotika er ofte foreskrevet for å bekjempe infeksjonen.

Forebygging

For å unngå å ha en abscessed tann du bør følge grunnleggende oral hygiene; børste og floss på en daglig basis, og sørg for at du ser tannlegen regelmessig. Hvis du skulle oppleve traumer til tannen din, se din tannlege umiddelbart.

Hjem rette for en Mouth Abscess

Hjem rette for en Mouth Abscess


En munn abscess er forårsaket når det er en opphopning av puss rundt roten av en tann. Denne typen abscess kan være svært smertefullt og selv føre til at tannen blir løs. Dette er noe som må behandles av en tannlege, men i mellomtiden, vil du få noen lettelse fra smerte.

Munnvann

Ikke bruk en over-the-counter munnvann. I stedet blande en fjerdedel teskje av kaliumkarbonat med en halv glass vann. Swish denne blandingen i munnen på to minutter. Gjør dette tre til fem ganger, og i løpet av få timer bør du føler noen lettelse. Den alkaliske løsningen vil bidra til å drepe bakterier som forårsaker byllen.

Teposer

Dette vil bare fungere hvis du fange abscess på et tidlig stadium. Plasser en tørr te-pose på den infiserte stedet. La den stå der i noen timer. Teposen vil hjelpe slå ut infeksjonen. Det vil fungere bedre hvis du kan sette litt salt på det infiserte området før du plasserer te-pose i munnen. Dette vil imidlertid føre til litt av stikkende først.

Pakk Din Tooth

Lag en pakning for det infiserte området ved å blande en spiseskje med natron med en spiseskje salt. Ta en våt bomullsdott og dypp den i blandingen. Deretter pakke bomullsdott i mellom kinnet og abscess området. Hold den der i et par timer. Skyll munnen med hydrogen peroxide eller tea tree olje. Dette vil desinfisere området. Gjør dette to eller tre ganger om dagen.

Hvis abscess begynner å åpne og avløp, deretter pusse tennene og suge en bomullsdott med hydrogen peroxide og plassere det mellom tann og abscess.

Lung Abscess Behandling

Du har sikkert hørt om en abscessed tann, som oppstår når en tann blir så infisert at en pus-fylt lomme former. Tenk på en lunge abscess på samme måte. Lungene blitt så infisert at et hulrom fylt med puss utvikler seg. Infeksjonen er ofte forårsaket av aggressiv lungebetennelse eller tuberkulose, men det kan også være forårsaket når fremmedlegemer, for eksempel muntlig sekret, er ned i lungene når noen har et alvorlig tilfelle av tannkjøttsykdom. Langvarig hoste og feber følge, noe som indikerer et stort behov for behandling.

Grunnleggende

Legen din vil bestemme hvilken behandling som er best for deg, basert på egenskapene til byllen. Egenskapene som avgjør hvilken type behandling inkluderer størrelsen på byllen og hvor godt du svare på innledende behandling, som vanligvis starter med antibiotika.

Antibiotika

De fleste abscesser bare kreve behandling med antibiotika. Vanligvis antibiotika administreres intravenøst, men noen tilfeller kan være mindre alvorlige og bare garanterer tar antibiotika gjennom munnen. Forbedring er ofte sett innen 3 til 6 uker. Jo større drenering, jo lenger det tar for abscess som skal behandles.

Drenering

Noen ganger antibiotika ikke hjelper på byllen. I slike tilfeller kan drenering av abscess være et alternativ, ifølge Cleveland Clinic. Denne metode kan motet i løpet bekymring for at infeksjonen kunne smitte over og slag andre områder under eller etter dreneringsprosessen.

Dreneringsmetoder

Johns Hopkins forteller at det er to hovedmåter å drenere en abscess. Den første innebærer det som kalles postural drenering, hvor pasientene lærer å "tips" seg inn i en stilling som letter drenering av det berørte brystet området. Den andre metoden innebærer å bruke et omfang for å suge ut puss.

Kirurgi

I 10 prosent av tilfellene der en pasient ikke responderer på antibiotika, en mer invasiv form for drenering via kirurgi er en anbefalt handling. Merck rapporterer at en fremgangsmåte som kalles en Lobektomi, hvor en flik av lungen er fjernet, er vanlig. Mindre abscesser kan bare kreve et segment av lungen fjernes - en prosess som kalles reseksjon. Når en pasient har mer enn en abscess, kan lungen må fjernes helt og holdent ved hjelp av pneumonectomy.

Abscessed tann og kjeve smerterEn abscessed tann kan være et mareritt, og det går ikke bort av seg selv. Den eneste måten å lindre smerten og bli kvitt infeksjonen er å gå til tannlegen.

Identifikasjon

En tann abscess oppstår når en bakteriell infeksjon i sentrum av tannen danner en lomme av puss. Det er viktig å søke medisinsk behandling hvis du mistenker at du har en abscessed tann, som det kan være dødelig hvis den forblir ubehandlet.

Infeksjon

Tannråte eller ødelagt, sprukket tenner kan forårsake en tann abscess, fordi bakteriene er i stand til å invadere og infisere tannen gjennom åpningen i emaljen. Infeksjonen kan etter hvert spre seg til kjevebein.

Symptomer på en abscessed tann

En alvorlig tannpine er det første symptomet på en abscessed tann. Hvis infeksjonen fortsetter, kan andre symptomer oppstår, for eksempel hevelse i ansiktet, feber, bitter smak i munnen, dårlig ånde, smerte når du spiser, ising i tennene, og hovne lymfeknuter i halsen. Infeksjonen regnes som svært alvorlig hvis det nedre eller øvre kjeven blir hovne.

Bli kvitt den Pain

For å behandle smerte, må byllen tømmes av tannlegen din. Han vil trolig foreskrive antibiotika til helt klart opp infeksjonen. Over-the-counter smertestillende midler kan brukes, men legen din kan gi deg reseptbelagte medisiner hvis du trenger noe sterkere.

Alvorlige tilfeller

I tilfeller av alvorlige abscesser, kan pasienten må gjennomgå en rotfylling eller har tannen ut. Sykehusinnleggelse kan være nødvendig hvis abscess trenger kirurgisk fjerning.

Slik Cure Gum Abscess

En tyggegummi abscess er resultatet av en infeksjon som har spredd seg til massen, eller tannhulen, og drept nervene. De fleste abscesser er forårsaket av bakterier bryte ned tannemaljen og strekker seg ned i massen, men den kan også skje som et resultat av trauma, hvor en tann bryter av og infiserer området. Området kan svelle og føre til en stor mengde av smerte og til og med feber. Dette skjer ofte når et hulrom går ubehandlet. Uavhengig av smerte nivå, kontakt lege umiddelbart som smitten kan spre seg dersom den forblir ubehandlet.

Bruksanvisning

Tømming av abscess kan ofte være nok til å avlaste en mindre abscess. En tannlege må utføre en rotfylling. Prosedyren renser ut en bakteriell infeksjon som har spredt seg til pulpa plassert under tannen din. Når renset, er tannen døde og vil kreve en fylling for å holde tannen. Denne prosedyren kan ta flere besøk avhengig av alvorlighetsgraden av byllen. Til syvende og sist, vil tannen bli avkortet med en krone for beskyttelse.

Hvis infeksjonen er for langt sammen, vil tannen må fjernes helt. Dette vil tillate at det området som skal dreneres gjennom kontakten.

Tannlegen må kanskje tømme byllen gjennom et snitt i tannkjøttet.

Ta antibiotika for å bekjempe infeksjonen etter drenering området. Feber er ofte et symptom på en tyggis byllen da dette er kroppens naturlige måte å bekjempelse av en infeksjon. Uten riktig medisinering, kan infeksjonen sprer seg til andre deler av kroppen.

Tips og advarsler

 • For å hjelpe med smerte, skyll området med varmt saltvann og ta en over disk smertestillende.

Hva er symptomene på en abscessed tann på overkjeven?

En abscess i tannen din er forårsaket av bakterielle infeksjoner i munnen som fører til en opphoping av væske eller puss rundt roten av tannen din. Symptomer på en abscessed tann krever medisinsk behandling av en tannlege eller kjevekirurg, og uten behandling kan du utvikle livstruende komplikasjoner. Ifølge Mayo Clinic og National Library of Medicine, symptomer på en abscessed tann på overkjeven er smerter og følsomhet for visse matvarer.

Smerter

En abscessed tann på overkjeven kan føre til at du har tannpine som vedvarer selv om du tar over-the-counter smertestillende midler som ibuprofen.

Feber

Bakteriene som forårsaker abscess i tann kan føre til at du utvikler symptomer som feber av 101 grader C eller mer - sammen med frysninger og svette.

Fluid

Hvis abscess i tann sprekker, kan du oppleve en plutselig munnfull av væske som smaker og lukter dårlig og kan gjøre deg kneble eller oppkast.

Smerte

Du kan oppleve smerte langs øvre kjeve og gane samt i dine kinn, ører og templer grunn til å ha en abscessed tann i overkjeven.

Følsomhet

En abscessed tann i overkjeven kan forårsake følsomhet når du spiser veldig varm mat, kald drikke eller mat som er fast eller vanskelig å tygge.

Hevelse

Du kan legge merke til hevelse i ansiktet, spesielt rundt kinnene og området i nærheten av der abscessed tann er plassert, samt i lymfeknutene på halsen.

Hud Abscess Behandling

Hud Abscess Behandling


En hud abscess er også kjent som en byll. En abscess er en hevet område av pus som vanligvis er plassert på hudens overflate, men kan påvirke hjernen, nyrer, lever, lunger, tenner og mandlene. En hud abscess danner vanligvis på grunn av infeksjoner under overflaten. Arealet av abscess vil være varmt å ta på grunn av feber av infeksjonen, og området rundt vil være rød eller rosa og følsom for berøring.

Hete

De fleste abscesser kan behandles hjemme og vil gå bort med enkel behandling med varme. Sug koke i varmt vann i ca 30 minutter eller bruke en varme komprimere til området for tre eller fire ganger per dag. Varmen vil forbedre sirkulasjonen og bidra til å bekjempe infeksjonen ved å øke de hvite blodcellene i området. Vanligvis når infeksjonen forsvinner, vil det koke gå bort av seg selv.

Drenering

Hvis byllen ikke går bort av seg selv eller blir økende smertefull, bør du se din lege. Din lege vil trolig kutte eller hull på byllen å tillate det å renne. Dette bør ikke gjøres hjemme på ditt eget som du kan kutte en blodåre, eller det kan føre til at infeksjonen sprer seg. De fleste koker vil renne av på egenhånd etter at de har blitt gjennomvåt, men mange har flere lommer av infeksjon som må tømmes før helbredelse kan skje.

Antibiotika

Du lege kan forskrive antibiotika hvis huden rundt abscess er infisert eller hvis abscess ikke er healing på egen hånd. Antibiotika er vanligvis ikke nødvendig fordi når området er drenert og infeksjonen er lov til å komme ut, vil området ikke krever antibiotika. Antibiotika har også en hard tid å trenge inn i området av en abscess.