Digidexo.com

Best måter for et barn å miste Belly Fat

Ifølge Science Daily, har abdominal fedme hos barn og tenåringer steget nesten 70 prosent fra 1988 til 2004 Fedme kan føre til alvorlige helseproblemer, inkludert diabetes og hjertesykdommer. Heldigvis, mens det fortsatt er hardt arbeid, kan barna miste buk fett lettere enn voksne, hvis de starter en lav-fett diett plan og moderat trening.

Insulinresistens

Selv om det kan overraske noen mennesker, barn trenger sukker som en form for energi til å regulere blodsukkernivået. Men de ofte bruker for mye hvitt sukker, i form av søtsaker og hvitt brød, og bli avhengige av det. De blir mindre motstandsdyktige mot insulin, forårsaker betennelse rundt magen.
Foreldre kan forhindre insulinresistens ved å mate barna sine elementer, med lite eller ikke noe sukker. I stedet for en full sukker versjon av iskrem, prøv serverer dem en lett versjon av Breyer er helt naturlig iskrem. Vurder å bruke Splenda i stedet for sukker i desserter.

Super mat

Visse matvarer vil gi barn med vitaminer og antioksidanter, som vil hjelpe dem i å brenne fett og redusere betennelser. Oppfordre barna til å laste opp sine plater med fargerike frukter og grønnsaker, for eksempel jordbær, blåbær, spinat, brokkoli og tomater. Disse stoppe frie radikaler fra å forårsake skade på cellene sine.

Barn bør også spiser sunt fett, som finnes i fisk som laks, fordi det hjelper dem til å gjøre det bedre på skolen og holde seg mildt sinn. Omega 3 fettsyrer bidra til å hindre cravings og overspising hos barn, samt kontrollere irritabilitet og stemninger.

Spise fiber hjelper barn føle deg fornøyd lenger, samt å fremme et sunt fordøyelsessystem. Barn bør spise flere porsjoner av hele korn, havre, eller hjerne, foruten gumlet på frukt og grønnsaker i løpet av dagen
For å være hydrert, bør barn drikke syv til åtte glass vann hver dag. Vann vil også bidra til å fylle dem opp. Pop og juice teller ikke som en del av vannet totalt, fordi de er lastet med sukker.

Treningsplan

For å miste magen fett, barn trenger å komme i bevegelse. De kan begynne med noe så enkelt som å ta en tur eller spille basketball med en venn. De bør supplere den med crunches og sit-ups, men husk å være tålmodig. Vekten vil ikke forsvinne alt på en gang.