Digidexo.com

Online støttegrupper for Hashimotos tyreoiditt

Online støttegrupper for Hashimotos tyreoiditt


Hashimotos sykdom, også kjent som Hashimotos thyreoiditt og kronisk tyreoiditt, oppstår når en persons immunsystem feilaktig angriper skjoldbruskkjertelen. Ofte en gradvis degenerativ sykdom, Hashimotos resultater i kroppen ikke klarer å produsere thyroid hormon nødvendig å konvertere mat til energi. Hvis lider av denne sykdommen, er det lokale og online støtte grupper som gir informasjon og commiseration med folk i samme situasjon.

Thyroid Support Group

Thyroid Support Group er en oppslagstavle på Yahoo! som kobler lider av alle typer skjoldbrusk lidelser. Konsernet tilbyr støtte til dem som lider av Graves sykdom, Hashimotos, hypotyreose, kreft eller hypertyreose, og familiemedlemmer av de med disse forholdene. Yahoo! gruppen er tilknyttet ThyroPhoenix, som oppfordrer Hashimotos pasienter til å "stige fra asken som Phoenix" og få hjelp med tilstanden. Per april 2011 har gruppen hadde mer enn 3.000 medlemmer.

Tyreoiditt

Thyroditis er en Yahoo! gruppe åpen for folk med Hashimotos som ønsker å finne informasjon og støtte om sykdommen. Gruppen oppfordrer brukere til å diskutere tilstanden og medisinsk testresultater. Administrasjonen råder imidlertid inkludert et referanseområde ved å legge laboratorieresultater, som varierer varierer. Denne gruppen fremmer diskusjon av tradisjonell og alternativ medisin. Det hadde mer enn 700 brukere som av april 2011.

Å leve med Hashimotos sykdom

For Facebook-brukere med Hashimotos thyreoiditt, det er en online støttegruppe på nettsamfunnet. Administratoren åpnet denne gruppen på 20 februar 2009, og, som i april 2011 var det mer enn 3000 aktive brukere. Vær oppmerksom på at alt innhold postet i denne gruppen er offentlig.

ThyCa

I noen tilfeller, Hashimotos tyreoiditt resultater i skjoldbruskkjertelkreft eller godartede svulster, kalt struma. ThyCa, skjoldbrusk Cancer Survivors 'Association, ble stiftet i oktober 1995 for å støtte forskning, bidra til å utdanne samfunnet, for å lære å kommunisere bedre medisinske behov og å delta sammen med andre kreftpasienter. Når Hashimotos resultater i kreft, Dette nettsted tilbyr støtte for pasienter og pårørende.