Digidexo.com

Diet Frukt

Diet Frukt


Du vet å spise frukt er bra for deg, men hvor mye av ditt daglige kalori kvote disse deilige lite mat står for? Den gode nyheten er din favoritt frukt levere sunne vitaminer og næringsstoffer og fortsatt er lav kalori.

Aprikoser

Aprikoser er en høy i fiber, vitamin A og beta-karoten. Alt dette og bare 52 kalorier i tre middels aprikoser.

Cranberries

Disse deilige røde bær pakke den største antioksidanten punch av noe frukt. De har også antibakterielle egenskaper og kommer i bare 44 kalorier per kopp.

Grapefrukt

Grapefrukt har lenge vært en favoritt frukt blant de som prøver å gå ned i vekt. Dette syrlig frukt er høy i kalium og kalsium, og er en god kilde til vitamin C. Den hvite varianten inneholder 78 kalorier hver, mens de rosa og røde varianter, som også er gode kilder til beta-karoten, pakke litt mer på 104 kalorier hver .

Jordbær

Få din fiber og vitamin C fra disse deilige og allsidige bær. Alene eller i en fruktsalat, vil en hel kopp jordbær bare sette deg tilbake 45 kalorier per kopp.

Fordeler

Foruten å være deilig og lite fett, frukt gir kroppen din med næringsstoffer og vitaminer du trenger for å avverge sykdom. Diabetes, kreft og hjertesykdom er bare noen av de sykdommer som et sunt kosthold som inkluderer frukt kan bidra til å forhindre.