Digidexo.com

Hvordan få Flatere Abs Fast

Hvordan få Flatere Abs Fast


Innhenting av flat mage og tonet abs du alltid har ønsket er mer enn et tilfelle av å utføre noen crunches hver dag. Bortsett fra å velge de riktige øvelser for å jobbe dine magemuskler og kjerne, må du også skreddersy din kosthold og livsstil for å hjelpe deg å redusere fett rundt magen. Dessverre er det ikke mulig å "spot redusere" --- et begrep som brukes når du prøver å gå ned i vekt fra et bestemt område av kroppen. Å kaste den sta magen fett, må du redusere de totale kroppsfett.

Hvordan få Flatere Abs Fast

Juster kostholdet ditt. Sulter deg selv er den verste tingen å gjøre når du prøver å gå ned i vekt. Metabolic rate bremser ned, og hva lite mat du får i deg, forsøker kroppen å lagre som fett for å bekjempe sult. Spis små måltider jevnlig hele dagen og drikk rikelig med vann.

Spis høy kvalitet proteiner for å øke stoffskiftet og hjelpe reparere og vedlikeholder disse magemusklene. Matvarer som eggehviter, magert rødt kjøtt og fisk er gode kilder til protein og er lave i kalorier og fett.

Få din energi fra komplekse karbohydrater som brun ris, havre og hel-korn brød og korn. Unngå bearbeidet mat og enkle sukkerarter som finnes i kaker, kjeks, sauser, syltetøy og sirup.

Spis rikelig med fiber for å holde fordøyelsessystemet fungerer og for å fremme effektiv insulinrespons.

Konsumere essensielle fettsyrer, eller "gode fettstoffer," finnes i fet fisk, nøtter og frø. Disse hjelp prosessen fett til en form som er lettere å spyle vekk fra kroppen.

styrke din kjerne (din indre magemusklene). Gjøre viktige oppgaver, og dermed styrke kjernemuskulaturen vil bidra til å fremme bedre holdning og gi magen utseendet til å bli "sugd inn." Bli med på en pilateskurs eller utføre viktige oppgaver hjemme.

For å komme i gang, kan du prøve å utføre en planke hjemme hver dag. For å utføre en planke, ligge med ansiktet ned på gulvet. Løft deg opp med vekten på albuene rett under hodet og tærne sammen med fullt utvidet ben. Hold deg i denne posisjonen, holde en rett linje mellom hode og føtter. Ikke la hoftene synke. Hold i 30 sekunder for å starte og tar sikte på å bygge opp til 60 sekunder etter flere uker. Stabilitet-ball treningsøktene er også stor for å arbeide kjernen.

•  Tren dine abs. Crunches er en effektiv teknikk for å styrke og tone abs, men prøv å innlemme øvelser som fungerer nedre magemusklene og obliques også. Magemusklene er en stor muskelgruppe og trenger å være stresset i sin helhet når du arbeider ut.

Legg side crunches og leg reiser til treningen. For å utføre en side crunch, ligge på din side, og vri på hoftene slik at overkroppen og begge skuldrene hviler flatt på gulvet. Crunch ved kontrahering dine obliques, bringe brystet mot hoften. Gjenta 10 ganger på hver side, og bygge opp til 20 repetisjoner.

For å utføre etappe reiser, ligge flatt på ryggen med bena helt ut. Løft bena opp fra gulvet, holde dem rett, før de er i rett vinkel til overkroppen din. Sakte senke beina uten krummer korsryggen.

Utfør kardiovaskulær trening. The US Department of Health and Human Services anbefaler minst tre økter av langvarig fysisk aktivitet (mer enn 30 minutter av svette-induserende aktivitet) hver uke. Prøv jogging eller lagidrett å forbrenne kalorier og kaste at overflødig fett som skjuler dine hardt opptjente abs.

Hint

  • Kontakt legen din eller lege før betydelig justere din trening regime.