Digidexo.com

Hva er Holistisk måten å bli kvitt magen fett?

Hva er Holistisk måten å bli kvitt magen fett?


Vi har en tendens til å tenke på "spot redusere" fett i visse deler av kroppen, men fett er som ett organ som ligger i hele kroppen. Den eneste måten å få øye redusere fett er fettsuging. Ved å kombinere aerob trening som rask gange eller svømming og muskel-building øvelser, er det mulig å brenne fett. Sit-ups og mage crunches tone musklene som holder i magen.

Rev Up Metabolism

Arbeid store muskelgrupper for å få fart på stoffskiftet. Vektløfting og vekt motstand rettet mot lårene, rumpe og magemusklene bygge muskelmasse. Hjelpe musklene øke i bulk betyr at de trenger ekstra kalorier, og mer av maten du spiser vil mate økte musklene masse. Den nylig betinget hjerte vil være mer effektiv på å brenne kalorier, også. Som fett kommer av kroppen din, vil det komme av magen din.

Tid og krefter på å utøve

Gjør en time cardio trening som svømming, løping eller dans fem ganger i uken er ideelt å brenne magefett. Alt som øker pulsen til sin treningssonen og holder den der i 20 minutter forholdene Hjertet og brenner fett. Vekttrening bør målrette de største musklene i kroppen først og mindre muskler vare. Målrette forsiden og baksiden av lår, rumpe, rygg, bryst, triceps og biceps. Deretter målrette kalver, hofter, underarmer og skuldre. Arbeid deg abs på slutten av en trening. Abs hjelp gjør de fleste øvelsene under en treningsøkt. Hvis du gjør din abs først, vil du slite dem.

Vann hjelper skylle fett

Vann plumps muskler for en bedre trening. Hvis du er dehydrert, vil du trett, eller sannsynligvis gjøre mindre mosjon. Tilstrekkelig vann bidrar også strakt fettpartikler i blodet ut av kroppen. En annen fordel med å drikke mye vann er at det bidrar til å øke stoffskiftet og redusere suget etter mat. De fleste voksne trenger 2 liter vann daglig om vinteren og 3 liter i sommer.

Redusere Stress å redusere fett

Bor under stress fører til at kroppen for å beholde fett. I stedet for å ta såkalte magen-brenning produkter, bruke tid på å lære stress-reduserende teknikker. Snakke med venner, trene, og gjøre produktive endringer på jobb og hjemme vil bidra til å redusere stress. Overspising er direkte relatert til stress, og dette fører til magefett. Mat full av fett tendens til å øke endorfiner i hjernen, så det er vanlig å kreve komfort matvarer fulle av fett hvis du er deprimert eller stresset.

Karbohydrater vs Fat Burning

Når du gjør sit-ups eller løfte vekter, vil kroppen bruke karbohydrater for å produsere energi. Det vil ikke bruke fett lagres i kroppen din under trening. Fettforbrenning kommer fra vedvarende høyere metabolisme, som holder med deg lenge etter at du trener. Det er OK å ha en betydelig servering av hele korn brød, frokostblanding eller knekkebrød før du gjør kraftig mosjon. Uten tilstrekkelig karbohydrater i blodet, får du sliten under trening. Under aktiviteter på dagtid, unngå enkle sukkerarter eller hvite brødprodukter. Kroppen din vil brenne disse karbohydrater for normal energi i stedet for å brenne fett av kroppen din.