Digidexo.com

Helsemessige fordeler av fiskeolje kosttilskudd

Helsemessige fordeler av fiskeolje kosttilskudd


Fiskeolje kosttilskudd gir en rekke viktige helsemessige fordeler for både mennesker og dyr. Mange av disse fordeler skriver seg fra det faktum at disse kosttilskudd gir en betydelig kost kilde til omega-3 fettsyrer, eicosapentaensyre (EPA) og dokosaheksaensyre (DHA).

Anti-inflammatorisk

Regelmessig inntak av fiskeolje kosttilskudd bidrar til å lindre hevelse og smerter forbundet med revmatoid artritt. Det forenkler også felles bevegelse for mennesker som lider av leddgikt.

Stroke Prevention

Takket være sunt fett som kalles omega-3, fiskeolje kosttilskudd bidra til å forhindre hjerte slag. Det gjør den ved å hindre dannelsen av blodpropper i arteriene, oppløsning dem før de kommer til hjernen.

Anti-kreftfremkallende

Vanlig forbruk av dette tillegget er funnet å redusere risikoen for bryst, tykktarm og prostatakreft. Dette skyldes at omega-3-fettsyrene ikke bare bidra til å sikre veksten av normale celler, men også drepe kreftceller.

Immunstimulant

Fiskeolje kosttilskudd har vist seg å forbedre den generelle immunitet hos mennesker og forebygge tilfeller av slike plager som hoste og forkjølelse. Det har også blitt funnet å være svært viktig for lupus pasientene ved å redusere symptomer som utslett og smerte hos pasienter.

Hjernen fungerer

DHA-innhold i fiskeolje kosttilskudd bidra til å forbedre funksjon av hjernen. De er spesielt gunstig i hjernen utviklingen av det ufødte barnet så vel som spedbarn.