Digidexo.com

rottegift til mennesker

Ringorm kan overføres fra dyr til menneske?

Ringorm har mange moduser for overføring. Til tross for hva navnet tilsier, er ringorm ikke er forårsaket av en liten orm som Burrows under huden og forårsaker den karakteristiske røde, runde-formet utslett assosiert med denne hudinfeksjon. Det er forårsaket av muggsoppen (tinea) som kan infisere kroppen, såvel som føttene, hodebunnen, og negler.

Ringorm og Dyr

The Centers for Disease Control sier at ringorm kan overføres til mennesker gjennom direkte kontakt med en infisert dyr. Husdyr - særlig kattunger og valper - kan spre ringorm. Så kan gård dyr, for eksempel kuer, geiter, griser og hester.

Ringorm og ditt kjæledyr

Mennesker med tinea infeksjoner kan presentere seg med en ringlike utslett, men kjæledyr vil ikke. Hos dyr kan ringorm fremstå som en tørr, flassende flekk på huden. Kjæledyr og andre dyr med ringorm kan ha store mengder pels som mangler.

Andre måter å få Ringorm

The Mayo Clinic sier at ringorm kan også spres gjennom hud-til-hud kontakt med en smittet person, eller ved å berøre eller ha kontakt med ting og overflater som en smittet person (eller dyr) har hatt kontakt (klær, håndklær, kammer, og børster). Sjelden er ringorm forårsaket av eksponering for infisert jord.

Behandling Menneskelig Ringorm

The Mayo Clinic bemerker at ringorm kan bli behandlet ved hjelp av over-the-counter anti-sopp kremer, lotion og salver. Hvis ringorm er alvorlig eller ikke svare på apotek-produkter, kan reseptbelagte muntlig eller aktuelle medisiner være nødvendig.

Behandling av Dyr

Husdyr er smittet med ringorm kan behandles med oral medisiner som hemmer reproduksjon av soppen, eller gjennom aktuelle behandlinger (kalk svovel dips), som kan utføres på en veterinær klinikk eller hjemme ved verge kjæledyret.

Kan Bendelorm i Dogs overføres til mennesker?

Kan Bendelorm i Dogs overføres til mennesker?


En sykdom eller parasitt som kan overføres fra dyr til mennesker kalles zoonotiske. Det finnes dusinvis av arter av bendelorm over hele verden, og mennesker er naturlige verter for fem av dem. Den type bendelorm som hunder får er kalt Dipylidium caninum, og mens det er uvanlig at det skal bli overført til mennesker, er det mulig.

Bendelorm Funksjoner

De mellomverter for Dipylidium caninum er lopper; hunder får bendelorm ved å svelge infiserte lopper mens grooming. Bendelorm microfilaria frigis i magen. Når de passerer gjennom tarmen, de fester seg til hundens tarmslimhinnen, vokse og formere seg. Den gjennomsnittlige lengden på en hund bendelorm er ca 6 inches, men de kan vokse opp til 20 inches. De er modne nok til å gjengi ca 3 uker etter inntak. Eggene er utgitt i små segmenter som kalles proglottids.

Hunder har vanligvis ingen symptomer fra bendelorm, så de er ofte diagnostisert når eieren ser små ris-lignende segmenter i hundens avføring, rundt hans anus eller på sengetøy.

Hvordan mennesker få hunden bendelorm

For bendelorm som skal overføres fra en hund til et menneske, har mennesket til å innta enten en infisert loppe eller egg-fylt proglottids. Barn er det mest sannsynlig å få bendelorm fra hunder i lek og tett samspill. Fordi barn ofte sette hendene i munnen, kan de svelges egg eller lopper.

Symptomer

Som hos hunder, mennesker vanligvis har få eller ingen symptomer fra Dipylidium caninum bendelorm. Symptomer kan være kronisk og inkluderer mild diaré, magesyke og kløe rundt endetarmen. Bendelorm blir ikke sett i fecal flyteprøver, slik diagnose blir vanligvis bekreftet ved nærværet av proglottids i avføringen eller undertøy.

Behandling

En enkelt dose av praziquantel (Biltricide for menneskelig bruk, Droncit for dyr) er den vanligste behandlingen enten ved injeksjon eller en pille. Dette dreper bendelorm innen 24 timer. Niclosamide (niclocide) er en mindre vanlig resept for bendelorm, og som praziquantel, krever en enkelt oral dose.

Forebygging / løsning

Loppe kontroll er den beste måten å forebygge bendelorm i både kjæledyr og mennesker. Hvis lopper er et problem der du bor, kan du bruke veterinær-foreskrevet aktuell loppe forebyggende hver 4 til 6 uker under loppesesongen.

Det er fortsatt mulig, selv etter å ha tatt forebyggende tiltak, for en hund å få bendelorm av å spise ville byttedyr som kaniner eller mus, eller ved utilsiktet slikker opp egg fra gress eller jord. Aktuell loppe og parasitt preventatives og muntlig wormers ikke hindre eller drepe bendelorm.

Ta hensyn til hundens avføring når du plukker opp. Hvis du legger merke flatet hvite segmenter omtrent på størrelse med et korn eller ris eller agurk frø (disconcertingly nok, de kan fortsatt være i live og beveger seg), ta prøven til din veterinær for bekreftelse og medisinering. Sjekk rundt anus eller haleroten hvis du legger merke til ham biting, kloring eller scooter for å lindre kløe. Hvis hunden din har bendelorm og det er barn i hjemmet, være på vakt for tegn på bendelorm hos barnet.

Rabies smitte til mennesker

Rabies smitte til mennesker


Rabies er en alvorlig, men forebygges sykdom som går fra infiserte dyr til mennesker. Sykdommen smitter hjernen og sentralnervesystemet og fører til døden hvis ikke raskt behandlet.

Transmission

Rabies sprer seg fra dyr til mennesker gjennom spytt fra smittede dyr. Folk ofte blir smittet gjennom dyr biter, men de er også i fare for å pådra rabies dersom spytt av en infisert dyr kommer inn munnen, nesen eller kommer i kontakt med en eksisterende såret, ifølge Centers for Disease Control and Prevention.

Årsaker

De fleste rabies tilfeller i USA involverer ville dyr som skunks, rev, vaskebjørn og flaggermus. Katter og hunder som ikke er vaksinert mot rabies er også i fare for infeksjon. Ifølge Mayo Clinic, løshunder spre rabies til mennesker i mange utviklingsland.

Forebygging / løsning

Oppsøk medisinsk hjelp umiddelbart hvis du blir bitt av et dyr. Tilsyn kjæledyr slik at de ikke samhandler med ville dyr, og vaksinere dyr mot rabies. CDC foreslår å kalle dyr kontroll for å ha spredt dyrene fjernet fra nabolaget. Det er også på det sterkeste advarer mot å vedta ville dyr eller pleie syke eller skadde dyr, fordi de kan være infisert med rabies.

Hvordan er Rabies overføres til mennesker?

Hvordan er Rabies overføres til mennesker?


Rabies, eller hundegalskap, er en sykdom som har vært mest utryddet i mange land i verden gjennom pet vaksinasjon. På noen kontinenter, derimot, som Asia og Sør-Amerika, er rabies fortsatt utbredt og forårsaker tusenvis av menneskelig dødsfall hvert år. I nesten alle disse tilfellene har den menneskelige blitt infisert av et sykt dyr.

Rabies hos mennesker

Rabies er et virus som påvirker sentralnervesystemet. Det utvikler seg ganske sakte, og det kan noen ganger ta et år for symptomer å engang begynne. Når de gjør det, de er hva man kan forvente fra en sykdom som påvirker hjernen: synsproblemer, kramper, humørsvingninger og sensitiv visjon. Det påvirker også spyttkjertlene, som kan gjøre det vanskelig å drikke vann, og gir sykdommen alternative navn galskap (frykt for vann). Dessverre, når symptomene har dukket opp, er rabies uhelbredelig. Dette er hvorfor det er viktig, hvis du er bitt av noen merkelige dyr, for å bli behandlet med en gang.

Rabies i Wild

Rabies hos ville dyr utvikler seg på samme måte som det gjør hos mennesker. Sykdommen går mellom infiserte dyr gjennom biting eller noen ganger gjennom sykepleie ung. Infiserte dyr vil ofte angripe med liten eller ingen provokasjon og oppføre seg på måter som er atypisk for sine arter. For eksempel kan en vaskebjørn, som normalt er nattdyr, være aktiv i løpet av dagen.

Rabies og kjæledyr

Alle pattedyr dyr (foruten bur dyr, som gnagere) skal være vaksinert mot rabies. Dette er nummer én måte å hindre at sykdommen sprer seg til dine kjæledyr og din familie. I de fleste stater er det lovpålagt at du kan fremlegge bevis for dette vaksinering, og hvis dyret kommer inn i en kamp og har ikke blitt vaksinert, det det vanligvis nødvendig at du enten avlive dyret eller betale store kostnader for en karantene.

Transmission

Rabies overføres til mennesker gjennom spyttet hos et infisert dyr. Dette skjer vanligvis når dyret har bitt et menneske og spytt kommer inn i det åpne såret. Sjeldnere, kan viruset spres når spytt berører et åpent sår eller sår eller den tynne huden rundt øynene og munnen. Hvis du mistenker at du har kommet inn i noen form for kontakt med en rabiat dyr, bør du søke legehjelp.

Risiko Dyr

Noen dyr er mer tilbøyelige til å bære rabies enn andre. I land der pet vaksinasjon er sjelden eller bortkommen hund befolkningen er høy, hunder er store bærere av sykdommen. Andre dyr med høy risiko er vaskebjørn, flaggermus, stinkdyr og rever. Kontakt med noen av disse dyrene må unngås, spesielt hvis dyret er å oppføre seg merkelig.

Hva Zoonotiske Sykdommer spredte seg fra Pet Dyr til mennesker?

Hva Zoonotiske Sykdommer spredte seg fra Pet Dyr til mennesker?


En zoonotisk sykdom er en smittsom sykdom som er naturlig overføres fra dyr til mennesker. Sykdommer kan overføres til mennesker fra vanlige kjæledyr som fugler, hunder og katter. Husdyr bør undersøkes med jevne mellomrom av en veterinær for å utelukke eventuelle zoonotisk sykdom som kan skade dem eller spre seg til familiemedlemmer.

Papegøyesyke (Parrot Fever)

En person kan kontrakten psittacosis eller papegøye feber, ved inhalasjon av tørket avføring eller spytt fra infiserte parakitter eller fugler i Psittacidae familien. Menneskelige symptomer inkluderer frysninger og feber eller muligens lungebetennelse. Infiserte fugler vises sløv, har ingen matlyst og kan ha løs avføring.

Ringorm

Ringorm er ikke en orm, men en runde formet utslett som vises på huden. Den er forårsaket av en sopp. Det kan overføres fra hunder og katter til mennesker og vokser best i varme eller fuktige omgivelser. Sporene kan overleve på en infisert animalâ € ™ s sengetøy eller miljømessige omgivelser for inntil to år. Dyr kan ikke viser tegn på ringorm, men kan fremdeles være bærere av soppen.

Skabb

Skabb er forårsaket av parasitten Sarcoptes scabiei, som blir overført fra hunder til andre hunder, eller til mennesker. Parasitten forårsaker kløe og håravfall i hjørnetenner. Mennesker kan kontrakten skabb, men vil ha sykdommen for bare en kort tid; midd kan bare overleve på menneskelig hud i ca tre uker. Et menneske kan bli smittet av en valp eller hund som ikke har blitt helbredet av sykdommen. Menneskelige symptomer inkluderer en rød humpete utslett, kløende hud eller blemmer på såler på hender og føtter. En krem ​​avledet fra permetrin, et insektmiddel som vanligvis brukes til å kurere hodelus, kan være foreskrevet for å kurere skabb hos mennesker.

Toksoplasmose

Toksoplasmose forårsakes av en parasitt som kalles Toxoplasma gondii. Det kan spres av en katt som har konsumert parasitten ved å spise rått kjøtt eller ville fugler eller gnagere. Katten utstøter parasitten i sin avføring, og kan forurense hagejord, childrenâ € ™ s sandkasser eller sin egen søppel boksen. Et menneske kan utilsiktet konsumere forurenset fecal materiale fra uvasket eller vasket dårlig hender.

Friske mennesker vil vanligvis viser ingen symptomer når de kontrakt toksoplasmose. De kan ha vage influensalignende symptomer i flere uker, men vil da føle seg normal. Dersom senere på deres immunsystem blir kompromittert på grunn av en urelatert sykdom, kan symptomene på toksoplasmose dukke opp igjen og forverres. De kan oppleve feber, mental forvirring, krampeanfall eller tap av koordinasjonsevne.

En gravid kvinne som kontrakter toksoplasmose under svangerskapet er i fare for å overføre smitte til hennes ufødte barn. Kvinnen kan lide en spontanabort eller dødfødsel. Et spedbarn født med sykdommen kan lider av gulsott, forstørret lever eller øyesykdom. Barn født med sykdommen kan manifestere alvorlige symptomer senere i tenårene. De kan utvikle psykiske funksjonshemminger, beslag, hørselstap, øyeinfeksjoner og blindhet. En gravid kvinne som mistenker at hun kan ha toksoplasmose bør testes av hennes lege umiddelbart.

Hvordan er Rundormer spres til mennesker?

En rundorm infeksjon kan komme fra uhygieniske forhold, spesielt sandkasser som har blitt forurenset med avfall. Med noen forebyggende sanitære tiltak, kan du hjelpe din familie unngå parasittisk rundorm.

Identifikasjon

En rundorm er en lang, sylindrisk parasittisk orm som angriper tarmen hos mennesker og dyr, og kan også forårsake øyeinfeksjoner.

Typer

Tre typer roundworm infeksjoner er kjent å forekomme hos mennesker: trichuriasis, ascariasis og toxocariasis.

Origin

Rundormer som forårsaker en toxocariasis smitte kommer fra tarmen hos hunder og katter, ifølge Center for Disease Control toxocariasis guide. Ascariasis og trichuriasis er gått fra menneske til menneske gjennom fekal kontakt.

Transmission

Rundormer er spredt gjennom fecal kontakt med munnen. Kontakt med forurensede avføring skjer oftest til barn som leker i forurenset skitt. Når infisere kroppen, er rundormer som regel svelget, men de kan også angi øyet, forårsaker en infeksjon som kan føre til blindhet.

Forebygging / løsning

For å hindre rundormer, alltid vaske hendene etter håndtering kjæledyr - spesielt katter og hunder - etter bruk av bad og før måltider.

Symptomer

Symptomer på en rundorm infeksjon i fordøyelseskanalen inkluderer magesmerter, oppblåsthet og små ormer i din avføring avfall.

Kan Chytrid Fungus overføres til mennesker?

Det er ingen bevis for at chytrid sopp kan overføres til mennesker. Denne primitive organismen er imidlertid ansvarlig for utryddelse, eller nær utryddelse, av hundrevis av froskearter på verdensbasis.

Typer

Det er ca 575 typer chytrids. Den vanligste typen fører frosken-drapet Batrachochytrium dendrobatidis sykdom. Alle chytrids er encellede organismer og en del av kongeriket Protista.

Geografi

Chytrids har blitt funnet i alle kontinenter unntatt Antarktis. De vokser og formerer seg i dammer, innsjøer, bekker, jord og andre områder hvor ferskvann har akkumulert.

Funksjoner

Chytrids kan være parasittisk --- betyr at de feed av en levende organisme --- eller saprophytic --- betyr at de feed av organisk rik død materie. De trives i varme temperaturer og ukjønnet formering.

Betraktninger

Selv om mennesker ikke kan være infisert av chytrids, kan de bli påvirket av dem. Chytrids som fester seg til poteter vokser i rik, kan fuktig jord forårsake Synchytrium endoboticum eller potet vorte --- en tilstand som kan infisere potetåkre, fordelt enkelt på utstyr og boot bunner, og forårsake store avlinger til forfall.

Expert Insight

Forskere har ennå ikke funnet en kur for Batrachochytrium dendrobatidis, men oppfordrer folk til å utdanne seg om hvordan de kan bidra til å forhindre frosker fra å dø. Måter å hjelpe holde chytrid sopp sprer inkluderer: ikke ta frosker ut av sine naturlige habitater; bare kjøpe frosker fra troverdige, regulerte virksomheter; og rengjøring av våte, gjørmete støvler og fiske eller camping utstyr før du flytter fra ett ferskvann område til et annet.

Sykdommer som vaskebjørn kan spres til mennesker

Sykdommer som vaskebjørn kan spres til mennesker


Mennesker kan komme i kontakt med vaskebjørn i naturen, men også uventet i sine hjem eller tilbake yards. Vaskebjørn hekker i loft og skorsteiner bære ungene sine. De kommer hjem til deg om natten til fôr gjennom papirkurven. Selv om de kan se søt, vaskebjørn bære sykdommer som de kan overføre mennesker. Det er viktig å beskytte familien og deg selv fra disse potensielt dødelige sykdommer.

Rabies

Vaskebjørn kan spre rabies til mennesker gjennom bitt fordi viruset er funnet i den infiserte dyrets spytt. Mennesker kan også bli smittet hvis de blir riper av en rabiat vaskebjørn fordi dyrets klør ofte kommer i kontakt med sin munn og spytt mens beite. Rabies påvirker sentralnervesystemet, først med kløe på bite eller klore område og deretter hodepine, feber og humørsvingninger, som irritabilitet. Når rabies når hjernen, fører det til pustevansker, hallusinasjoner og kramper før døden til følge. Hvis du har blitt bitt eller klort opp av en vaskebjørn, søke behandling umiddelbart. Også kaller profesjonelle vaskebjørn fangstmenn eller de lokale myndighetene dyr kontroll byrå. Ikke prøv å fange dyret.

Roundworm

Vaskebjørn som er infisert med rundorm skille ut millioner av egg i deres avføring. Som et resultat, kan rundorm spres til mennesker dersom vaskebjørn lever i din hage, bakgård eller ditt barns sandkasse og du ingest eggene som finnes i forurenset jord. Når eggene er inne i kroppen din, de klekkes i tynntarmen og kan migrere til andre organer som lever eller hjerne. Symptomer på ringorm infeksjon --- tretthet, kvalme, tap av muskelmasse, nedsatt koordinasjon, blindhet og koma --- kan utvikle innen en uke hvis du har inntatt et stort antall egg. Hvis du kommer over vaskebjørn avføring, rydde opp nøye med hansker og maske for å hindre forurensning. Avføringen skal bli brent for å eliminere alle roundworm egg og larver.

Leptospirose

Leptospirose forårsaket av Leptospira de bakterier. Infiserte vaskebjørn har det i urinen, og mennesker kan bli smittet hvis de drikker vann som har blitt forurenset av vaskebjørn urin eller om det forurensede vannet kommer i kontakt med deres øyne, nese eller munn. Vokt dere for noen stående vann i storm avløp, takrenner, barnebassenger eller kjæledyr boller. Leptospira bakterier kan forårsake influensalignende symptomer, hodepine, muskelsmerter og feber. Et alvorlig tilfelle av leptospirose kan forårsake nyre- og leverskade.

Kan skabb overføres til mennesker?

Kan skabb overføres til mennesker?


Mange er en hudsykdom som kan være forårsaket av flere forskjellige typer midd. Skabb, midd som bevirker den vanligste typen av skabb, kan spres til mennesker.

Symptomer

Skabb kan forårsake kløe, utslett eller huden sår. De sår er et resultat av den midd gravende under huden. Disse symptomene oftest vises mellom fingrene, på håndflaten av håndledd, utenom armhulene og albuer, midjen, rumpe, bryst området og på kjønnsorganene.

Behandling

Skabb behandles med reseptbelagte kremer som brukes på hele kroppen. Kremen er igjen på huden i åtte til ti timer, og deretter vaskes av. Behandlingen tar vanligvis 1-3 dager.

Over The Counter medisiner

Over-the-counter medisiner kan ikke eliminere skabb, men kan gi symptomatisk lindring. Antihistaminer og kortikosteroider kan bidra til å redusere kløe. Kortikosteroider kan endre utseendet på huden sår og bør bare brukes etter at en diagnose er gjort av en lege.

Viktigheten av vann til mennesker

Viktigheten av vann til mennesker


Ifølge Mayo Clinic, står vann i ca 60 prosent av kroppsvekten. Med dette sagt, de helsemessige fordelene av vann er mange. En utilstrekkelig inntak av vann kan føre til helseproblemer som dehydrering. Derfor er det viktig å drikke regelmessig og daglig bruker nok vann for å opprettholde generelle helse.

Daglig inntak av vann

Flere tilnærminger kan hjelpe deg å avgjøre om du tar i nok vann daglig. En vanlig tilnærming er "8x8" regelen som anbefaler å drikke en 8-unse glass vann åtte ganger om dagen. Mennesker mister vann gjennom vannlating, pust og svette. Drikkevann på en daglig basis hjelper erstatte tapt væske og kan avverge dehydrering. Vanlige tørste eller mørk gulaktig urin kan følge lav væskeinntak.

Økte energinivået

Dehydrering er en vanlig komplikasjon forbundet med lav vann eller væskeinntak. Når dehydrering oppstår, kan kroppens celler ikke fungere skikkelig. Dette i sin tur kan føre til fysisk og mental tretthet. Manglende evne til å tenke klart på grunn av dehydrering kan ha en innvirkning på arbeid ytelse eller produktivitet. Å holde kroppen hydrert med vann bidrar til friske celler og et høyere energinivå.

Vekt Fordeler

Regelmessig inntak av vann kan bidra til å administrere din vekt. Å drikke vann før du nyter et måltid kan bidra til å dempe appetitten, hvor du sannsynligvis til å ta inn færre kalorier, sier Self.com. I tillegg til en nedgang i appetitt, drikkevann hjelper kaste kroppen av lagret vann og reduserer væskeretensjon. Vann vekt kan legge til flere pounds til kroppen din vekt, og dette resulterer ofte fra en høy-natrium diett eller lavt væskeinntak.

Fordøyelsen Helse

Hyppig vanninntaket kan direkte påvirke tarm aktivitet og generelle fordøyelseskanal helse. Drikkevann ikke bare hydrater cellene i kroppen, holder vann også tarmen hydrert, og dette hjelper mykne avføring og avverger fordøyelsesproblemer som forstoppelse. Tegn på forstoppelse inkluderer passerer hard avføring eller manglende evne til å passere avføring. Forstoppelse på grunn av lav-væskeinntak kan utløse andre problemer som mage oppblåsthet, flatulens og magesmerter.

Hva er årsakene til menneske Dreams?

Hva er årsakene til menneske Dreams?


Drømmer har alltid vært et mysterium. Mange tror årsaken til drømmer er en psykologisk ubalanse eller en undertrykt ønske ønsker å unnslippe sine indre sinn. Andre mener drømmer er forårsaket av en rekke kjemiske reaksjoner i hjernen. Uansett årsak, vil drømmer fortsette å holde en følelse av mystikk og intriger for forskere og spiritualister.

Følelsesmessige årsaker

Den berømte østerrikske nevrologen Sigmund Freud uttalte drømmer ble forårsaket av en persons fortrengte begjær, vanligvis seksuelle i natur, som ber om å bli uttrykt. Freud videre uttalt de mer undertrykt en persons ønsker er, jo mer intense drømmene er. Han uttalte at for folk å slutte å ha slike intense drømmer, må de gjennomgår terapi for å finne kilden til disse undertrykt begjær. Selv om mange fremskritt i å oppdage årsakene til drømmer har blitt gjort siden Freuds tid, er hans teorier fortsatt brukes til en viss grad i dag.

Fysiske årsaker

Det ble senere oppdaget at drømmer er faktisk en produksjon av raske øyebevegelser (REM) søvn, som er et stadium av den typiske søvnsyklus preget av tilfeldige øyebevegelser. Personen er ikke klar over sine fysiske omgivelser i den våkne verden, men hjernen skaper en pseudo miljø der personen er gjort for å tro at han er i en form for virkelighet som faktisk ikke eksisterer. Forskere mener at hjernen skaper dette drømmetilstand for å regenerere kroppen og reparere eventuelle skader i løpet av søvnsyklus.

Genetiske årsaker

Noen forskere har også oppdaget at genetikk kan forhåndsbestemme om en person vil drømme under søvn og i hvilken grad hennes drømmer vil være realistisk. Dette, i hovedsak betyr at DNA har kartlagt hjernen din å si om du vil ha drømmer, hva slags drømmer du vil ha, og hvor intense de kan være.

Åndelige årsaker

Det er noen mennesker som også lenke drømmer til åndelig krise eller oppvåkning. Noen sier drømmer er en måte å komme i kontakt med en person høyere makt. Drømmer kan tolkes som en måte for høyere makt til å fortelle folk hva de trenger å gjøre med livene sine.

Er borsyre Lethal til mennesker?

Borsyre er en kombinasjon av svovelsyre og boraks, et mineral, og den kjemiske forbindelse av det element bor. For hundre år siden, brukte folk boraks å hjelpe fordøyelsen, forbedre sine complexions og fjerne flass. Det var spioneringen som en kur for alt fra bunions til epilepsi.

Historie

Boraks har vært brukt av mennesker i tusenvis av år. Det har blitt brukt for å konservere mat og mumier, som keramikk glasur og som et rensemateriale. De gamle grekerne brukte borsyre for å brannsikre deres klut.

Moderne bruksområder

I dag har borsyre mange bruksområder, inkludert som et rengjøringsmiddel, et insektmiddel og for kontroll av sopp. Den brukes i industrien, så vel som husholdninger.

Toksisitet

Hvis brukt riktig, er borsyre ansett som en trygg plantevernmiddel. Occupational Safety and Health Administration (OSHA) har imidlertid klassifisert borsyre som "farlig materiale." Borsyre skal ikke svelges eller inhaleres. De fleste tilfeller av forgiftning er et resultat av feil metoder for søknaden.

Symptomer

Symptomer på borsyre forgiftning er diaré, hodepine, kvalme, kaldsvette, svake muskler og koma.

Behandling

Behandling av borsyre forgiftning avhenger av type eksponering man har hatt. Ved innånding, kan kunstig åndedrett være nødvendig. Det borsyre ble inntatt, bør brekninger fremkalles. Etter noen stor eksponering til borsyre, bør en lege varsles.

Hva er farene ved saltsyre til mennesker?

Hva er farene ved saltsyre til mennesker?


Saltsyre - også kjent som hydrogenklorid - har et bredt spekter av bruksområder. Den brukes i de fotografiske, tekstil og gummi bransjer, samt i inngåelse av klorider, gjødsel og fargestoffer. Saltsyre ikke utgjør en del av helserisiko for dem som jobber med det. Folk kan bli utsatt for de syke effektene av enten puste det inn, eller la den komme i kontakt med huden. Ifølge Environmental Protection Agency, farene ved saltsyre spenner fra akutt til kronisk.

Akutte helseeffekter

Plutselig og intens eksponering for saltsyre vil sette deg i fare for mange akutte helseeffekter. Disse farene er ofte reversible. Innånding av stoffet kan føre til hoste, heshet, betennelse og sårdannelse i luftveiene, eller brystsmerter. Når saltsyre kommer i kontakt med huden din, er du i fare for alvorlige brannskader, sår eller enda arrdannelse. Andre akutte helseeffekter er oppkast, diaré og kvalme.

Kroniske helseeffekter

Utsetter deg for saltsyre over en lang periode i ditt yrke, og du kan oppleve kroniske effekter. EPA har knyttet kronisk eksponering for slike forhold som gastritt, kronisk bronkitt og eksem. Omfattende eksponering i lave konsentrasjoner kan også føre til tannproblemer, inkludert misfarging eller erosjon av tennene.

Reproductive Health

Ifølge EPA, er det ingen tilgjengelig informasjon om de reproduktive effekter av saltsyre på mennesker. Tester i rotter eksponert for stoffet gjorde viser en økning i føtal dødelighet og endrede reproduktive sykluser.

Risikoen for kreft

Saltsyre er ikke blitt klassifisert av EPA for sin evne eller tendens til å produsere kreft. Byrået sier en studie viser ingen kreftfremkallende respons hos rotter eksponert ved innånding, men det er ingen informasjon som angår de kreftfremkallende effekter hos mennesker.

Er Bora Care Lethal til mennesker?

Bora-Care er et insektmiddel som hovedsakelig brukes i behandling av strukturer befengt med tre ødelegge insekter. Selv om bare litt giftig for mennesker, kan det være dødelig hvis inntatt i store mengder.

Hvordan Bora-Care jobbe?

Bora-Cares viktigste aktive ingrediensen er borat salt og plantevernmiddelet påføres direkte til det berørte strukturen selv. Gang inntatt av insektet, sulter Bora-Care blokkerer insekt evne til å behandle næringsstoffer og insekt.

Typer Kontakt

Bora-Care kan fungere som en mild irriterende når det kommer i kontakt med øynene eller når kjemikalienes damper inhalert. Mens oralt inntak er den farligste måten å innta preparatet, er Bora-Care ikke kjent for å være en hudirriterende, med mindre det er pre-eksisterende forhold.

Lethal Dose

Ifølge en sikkerhetsdatablad av borat Produkter, et beløp på 5 gram eller mer av Bora-Care for hver kilo kroppsvekt er ansett som en dødelig dose hos mennesker.

Advarsel Skilt og bivirkninger

Noen tegn på overeksponering til Bora-Care er kvalme, døsighet og svimmelhet. Hvis de blir utsatt for øyet, kan Bora-Care forårsake svie eller irritasjon. Oralt inntak, kan den insektmiddel føre til vanskeligheter med å puste, nyre eller hjerneskade, hjertesvikt og død.

Behandling

Hvis Bora-Care oralt inntak profesjonell lege bør søkes umiddelbart.

Personlige Tilskudd til mennesker med psykiske lidelser

Personlige Tilskudd til mennesker med psykiske lidelser


Det er mange offentlige og private hjelpeprogrammer tilgjengelig for de med psykiske lidelser. Noen av tilskuddene er for arbeidstrening og utdanning adressering et bredt spekter av psykiske lidelser, inkludert schizofreni, bipolar lidelse og alkohol og narkotika misbruk avhengighet. Noen farmasøytiske selskaper tilbyr direkte hjelp for medisiner som trengs av lav inntekt psykisk syke personer som ikke har helseforsikring. Det er også Social Security Funksjonshemming Forsikring (SSDI) gitt føderalt, men prosessen for å kvalifisere kan ta flere år.

Federal Grants

Det er få tilskudd tilgjengelig direkte fra den føderale regjeringen for psykisk utviklingshemmede. De fleste av de tilskuddene som gis gjennom National Institutes of Health, Department of Health and Human Services og Department of Housing og Urban Development er målrettet mot spesifikke lokale private nonprofit organisasjoner eller statlige organer (vanligvis fylker). Søknaden om bistand må gjøres via den lokale forvaltningen kroppen. Et søk i registeret for direkte føderale tilskudd for psykiske lidelser ga ingen resultater for direkte hjelp i 2010. Det anbefales at du sjekke med din fylkes sosiale tjenester byrå, som sannsynligvis har finansiering eller finansieringsmuligheter til rådighet. Samtidig søke om SSDI.

Private Grants

Det er mange private kilder til hjelp for personer med psykiske lidelser. De fleste av dem er imidlertid utdanning basert. En som ikke er Viola W. Bernard Foundation. Siden 1968 har stiftelsen tildelt årlige tilskudd fokusert på å støtte den psykiske helsen til barn og deres familier. Fundament ut stipender på totalt $ 200 000 årlig streker psykiske helsen til barn og familier, vanligvis innenfor rammen av større programmer i samfunnet psykiatri.

Schizofreni og bipolar Aid

En av de bedre kjente stipend kilder er det Lilly reintegrering Scholarship. Det er utelukkende rettet mot de som i dag mottar behandling for schizofreni eller bipolar lidelse og jobber med å re-integrere seg sosiale og arbeidsmiljøer. Vanligvis krever det demonstrasjon av dagens deltakelse i sosiale organisasjonsmedlemmer, deltidsarbeid eller frivillig arbeid. Stipendene støtter high school Generelt Ekvivalens Vitnemål og høyskole og post-graduate studier.

University of Delaware

Studenter med fysiske lærevansker, inkludert dysleksi og ADHD, kan kvalifisere for stipend assistanse fra University of Delaware. Skolen er en av flere som tilbyr spesialisert undervisning for mentalt utfordret eller psykisk syke studenter. Hørsel- og mobilitet-utfordret søkere oppfordres til å søke, så vel. Skolen er rettet mot studenter med ulike psykiske og fysiske funksjonshemninger som ikke blir servert eller er under tjent med konvensjonelle programmer, men viser pedagogisk løfte. Hvis din funksjonshemming er autisme, Eden Services 'Charles H. Hoens Jr. Scholars Program tilbyr en $ 1000 stipend til autistiske individer akseptert til en post-videregående skole eller yrkes eller fagskole. Stipendet kan supplere hjelpemiddel som tilbys av University of Delaware eller annen yrkesrettet opplæring på skolen.

Medisinering Assistanse

Til tross for store farmasøytiske selskapene ofte portrettert som demoner og som en av mange drivkrefter bak den høye kostnaden for helsetjenester, de fleste av de store produsentene gi medisiner til uforsikrede mennesker med bare om noen psykisk lidelse. National Alliance på medisinsk sykdom har satt sammen en liste over store selskaper og de medisinene de tilbyr til lav inntekt pasienter uten sykeforsikring. Se linken under Referanser i denne artikkelen.

Tilskudd til mennesker med funksjonshemninger i Minnesota

Tilskudd til mennesker med funksjonshemninger i Minnesota


Minnesota Department of Human Services tilbyr et mangfold av tilskudd og gratis bistand for funksjonshemmede personer, familier med funksjonshemmede barn og medlemmer av samfunnet som yter tjenester for funksjonshemmede. DHS forvalter alle disse tilskudd, men interesserte må kontakte sine lokale fylkes etater for å få søknadsinformasjon og for å sjekke programmet tilgjengelighet. The University of Minnesota tilbyr også en omfattende undervisning fraskrivelse eller rabatt program for registrerte studentene.

Family Support Grant

Minnesota Department of Human Services 'Family Support Grant (FSG) gir økonomisk støtte til familier som har funksjonshemmede barn. Formålet med tilskuddet er å la funksjonshemmede barn å leve med sine familier i stedet for å bli plassert i spesielle behov fasiliteter og å gi familien tilgang til brukerstøtte og service. Tilskuddet kan gis til familier som har funksjonshemmede barn under 21 år bor hjemme og de familiene som har barn lever i et anlegg, men kunne reise hjem for å leve hvis økonomisk bistand ble gitt. FSG tilskudd har en maksimalt tillatte årlige inntektsgrense og dette tallet er bestemt av DHS hvert år. Søknader vil bli vurdert for familier tjene en høyere lønn hvis økonomisk motgang blir demonstrert. Mengden av bevilge penger tildelt er på et sak-til-sak basis, men vil ikke overstige mer enn ca $ 3000 per år per funksjonshemmet barn.

Family Support Grant

651-431-2000

www.dhs.state.mn.us

Consumer Support Grant

Et annet tilskudd for funksjonshemmede støttet av Minnesota Department of Human Services, Forbruker Support Grant (CSG) er et alternativ til Medicaid hjem-helsetjenester. Tilskuddet er ment å bidra til å dekke kostnadene ved hjemme helse hjelpere, privat pleie og personlig assistanse. Medicaid bruker en kombinasjon av statlige og føderale penger; CSG konverterer den delen av Medicaid finansiering som kommer fra statlige tilskudd og gjør at mottakeren kan motta en månedlig kontanttilskudd. For å kvalifisere søkere må være kvalifisert for Medicaid og medisinsk hjelp Home Care Program, har en funksjonshemming som begrenser daglige virke i visse områder og trenger pågående økonomisk bistand.

651-431-2000

www.dhs.state.mn.us

University of Minnesota

The University of Minnesota har flere finansieringsmuligheter på plass for de med funksjonshemninger. Studenter som har behov for spesialpedagogisk hjelp, som inkluderer tekniske hjelpemidler og vurdering testing, blant andre, er berettiget til å ha sine kostnader ved deltakelse tall økes slik at de kvalifiserer for mer økonomisk støtte. Studenter som ikke kan gå på skole på heltid på grunn av nedsatt funksjonsevne er i stand til å ha sin økonomiske hjelpepakke økt til tilsvare beløpet som de ville få hvis de var heltidsstudenter. Legally blinde elever er i stand til å få full opplæring frafallelse hvis de er Minnesota innbyggere og lovlig blind på begge øynene. Beboere som er døve kvalifiserer for delvis undervisning fritak. Bevilge penger vil bli tildelt basert på de resterende undervisning balanse når andre tilskudd og stipend er anvendt.

One Stop Student Services Center

University of Minnesota

PO Box 835

Minneapolis, MN 55440

612-624-1111

onestop.umn.edu

Hva er årsakene til menneske Strokes?

Slag forekommer i to forskjellige former: en iskemisk hjerneslag er forårsaket av for lite blod i hjernen, og en hemoragisk slag er et resultat av overskytende blod i skallen. Det finnes to typer iskemisk slag og to typer hemoragisk slag, alt som følge av ulike faktorer. I tillegg er en forbigående iskemisk attakk (TIA), også kjent som en "ministroke", kan også til slutt føre til hjerneslag. Adressering risikofaktorer kan bidra til å redusere sjansene for at hjerneslag.

Trombotisk hjerneslag

Denne type av iskemisk slag er et resultat av en blodpropp (trombe) dannelse i et av arteriene som bringer blod til hjernen. Blodpropp oppstår vanligvis i deler av arterien skadet av aterosklerose, en sykdom som fyller arteriene med fettavleiringer eller plakk. Den manifesterer typisk i halspulsårene, som er plassert på hver side av halsen, men kan forekomme i andre arterier i halsen eller hjernen.

Embolisk Stroke

Det andre type iskemisk hjerneslag skjer når en blodpropp former i en blodåre ikke serverer hjernen. Vanligvis vises det i hjertet, blir båret gjennom blod, og blir sittende fast i hjernearteriene, som er smalere. Atrieflimmer, en unormal hjerterytme, er vanligvis ansvarlig for en embolus blodpropp ved å forårsake dårlig blodgjennomstrømning.

Intra Blødning

Dette hemoragisk hjerneslag er oftest forårsaket av høyt blodtrykk, som forårsaker blodårene i hjernen til å bli sprø, noe som gjør dem utsatt for sprekker og sprekker. Blodkar briste i hjernen og skader omgivende hjernevev.

Subaraknoidalblødning

En Hjernehinneblødning er vanligvis et resultat av en aneurisme som sprekker. Bruddet forårsaker blødning i en stor arterie på overflaten av hjernen som beveger seg inn i mellomrommene mellom hjernen og hodeskallen. Etter blødning, kan blodkarene i hjernen krampe og begrense blodtilførselen til deler av hjernen.

TIA (TIA)

En TIA, også kjent som en ministroke, er forårsaket av midlertidig nedsatt blodtilførsel til hjernen. Det ligner på en iskemisk hjerneslag i at det er forårsaket av et avbrudd i normal blodstrøm, men det trenger ikke vare så lenge, og vil ikke føre til varig skade på hjernen.

Redusere Risiko

Kontrollere høyt blodtrykk og holde blodårene tydeligere ved å senke kolesterolet og mettet fett inntak. Regelmessig trening kan senke blodtrykket, øke mengden av gode kolesterolet i kroppen din, og opprettholde hjerte og blodkar helse. Administrerende stress er viktig å kontrollere blodtrykket; stresset også gjør blodet mer sannsynlig å koagulere.

Slutte å røyke og unngå illegale rusmidler. Begrense alkoholforbruket; drikker for mye øker blodtrykket, men moderate mengder kan øke gode kolesterolet og redusere blodets tendens til å levre seg.

Et hjerte-sunt kosthold er viktig, og du bør øke forbruket av frukt, grønnsaker, hele soya matvarer som tofu og soyamelk, og omega-3 fettsyrer som finnes i kaldt vann fisk.

Rottegift og dens effekt på spedbarn

Rottegift og dens effekt på spedbarn


Rotter er et helse-fare i miljøet. Men å ødelegge disse skapningene kan ofte innebære giftige kjemikalier.

Sykdommer gjennomført av Rats

Ifølge University of California Delstaten Integrated Pest Management, de vanligste sykdommer spres ved rotter er tyfus, trikinose (en parasitt), salmonellose (en type matforgiftning), og ratbite feber. Andre sykdommer er leptospirose (en sjelden bakteriesykdom) og byllepest.

Organiske Rottegift: Koumariner og Indandiones

Koumariner er stoffer som finnes naturlig og i trygge beløp i jordbær, aprikos, kirsebær, lavendel, selleri og kanel, hvis dette produsere er frisk og uberørt. Kjemikaliene hjelpe planten til å frastøte insekter. Imidlertid kan koumariner være farlig. Bønder oppdaget disse giftstoff når deres fe spiste rotting høy og døde uforklarlig blødning. Koumariner er kraftige blodfortynnende kjemikalier som ikke tillater blodet å koagulere. Den minste scratch er potensielt dødelig fordi sår fortsetter å blø ukontrollert. Noen ganger, leger bruker coumarins som medisin som må overvåkes nøye. Warfarin, en kumarin, er foreskrevet som en antikoagulant for å hindre blodpropper som kan føre til hjerteinfarkt. Den kjemiske brukes også som en felles rottegift til å drepe mus og rotter. Det er en akkumulere og treg giften som forårsaker gnagere å dø av indre blødninger. Warfarin, ifølge University of Illinois - Urbana / Champaign Carle Cancer Center, tar 48 timer å ta effekt hos mennesker. Problemer med warfarin kan omfatte hudutslett og hud nekrose (hud død), diaré, hepatitt, magesmerter og kvalme. Nyere studier fra University of Chicago har funnet ut at warfarin fører til blødende hjerne slag.
Indandiones også fungere på samme måte som coumarins med antikoagulerende egenskaper. Gravide kvinner bør ikke ta indandiones og coumarins fordi kjemikaliene føtale anomalier.

Rottegift: uorganiske Gift

Thallium-sulfat er et tungt metallsalt, på grunn av sin giftighet, som bare er solgt for profesjonell skadedyrkontroll bruk. Den kjemiske har blitt utestengt som en rottegift i USA siden 1972, men er fortsatt i bruk i underutviklede land. August 2005-utgaven av den indiske Journal of Occupational and Environmental Medicine sier at thallium sulfat er et biprodukt av kull, Smelteverk (hovedsakelig bly og sink) sement, og kadmium produksjon. Forgiftning symptomer inkluderer skader på nervesystemet, anoreksi (alvorlig vekttap), og hjertesykdommer. Gul fosfor er en etsende kjemisk og skader alle kroppens organer som den berører. Sink fosfid er mindre korrosivt, men kan skader lungene.

Rottegift: anfallsutløsere

Crimidine, stryknin, og natrium fluroroacetate og fluroracetamide er anfallsutløsere. Kjemikaliene handle på hjertet og nervesystemet gjennom hjerte arytmi og avbrudd i puste. Ifølge informasjon fra University of Missouri, kan så lite som 15 mg stryknin drepe et barn.

Advarsel

La trente plantevernmiddel arbeidstakere bruker giftstoff for å eliminere rotter. Ikke forsøk å diagnose eller behandle mistanke om forgiftning på egen hånd. Ethvert tilfelle av faktisk eller mistenkt forgiftning krever umiddelbar profesjonell medisinsk intervensjon. Ta et barn som du mistenker for inntak forgifter til legevakten.

Årsaker til Babinski sin Sign

Årsaker til Babinski sin Sign


Babinski refleks er en spesifikk, ufrivillig respons på en bestemt stimulering i kroppen. Det fører til en persons stortå til å bevege seg mot toppen av foten mens de andre tær av foten viften ut etter at stryke sålen. Dette skiltet eller refleks er vanlig hos små barn, selv om dens tilstedeværelse etter fylte to er en indikasjon på skade på nervebaner som forbinder ryggmargen og hjernen. Babinski er skilt kan være en indikasjon på en rekke lidelser eller sykdommer, som forårsaker refleks å skje.

Nevrologiske lidelser

Babinski refleks kan være forårsaket av nevrologiske lidelser som påvirker hjerne, ryggmarg og nervesystemet. For eksempel amyotrofisk lateral sklerose, også kjent som Lou Gehrig sykdom, er en sykdom i nervecellene i hjernen og ryggmargen som forårsaker ufrivillig muskelbevegelser, og er direkte knyttet til mennesker som lider av Babinski refleks. Andre nevrologiske lidelser som forårsaker Babinski fortegn omfatter generaliserte tonisk-kloniske anfall, multippel sklerose, hjerneslag og syringomyelia.

Arvet lidelser

Arvet lidelser er en mindre vanlig årsak til Babinski påloggings enn andre påvirkninger. Hypokalemic periodisk lammelse, en arvelig tilstand som fører til episoder av ekstrem muskelsvakhet, kan forårsake Babinski refleks under en alvorlig bout av lammelse. En annen arvelig lidelse som fører til Babinski fortegn er Friedrich ataksi, en arvelig sykdom som påvirker muskler og hjerte.

Sykdom eller infeksjon

Sykdom eller infeksjon kan forårsake Babinski refleks på grunn av stress forårsaket av kroppen. Dette skjer i noen alvorlige tilfeller av meningitt, en viral eller bakteriell infeksjon som forårsaker en betennelse i membraner som dekker hjernen og ryggmargen. Andre sykdommer eller infeksjoner som fører til Babinski refleks inkluderer hjernen eller ryggmargen svulst, hepatisk encefalopati, pernisiøs anemi, poliomyelitt, rabies og tuberkuløs artritt.

Skade

Når alvorlig skade på kroppen effekter nevrologisk funksjon Babinski refleks har potensial til å skje. Hodetraumer, som har en høy sannsynlighet for skade på hjernen, kan forårsake Babinski refleks. Refleks kan også forekomme som et resultat av ryggmargsskade.

Hva er årsaken til Ring Worm?

Ringorm er en soppinfeksjon som oppstår i det øverste laget av huden din. Det er smittsom og spres ved hud-til-hud kontakt. Det blir ofte gjenkjent av et rødt, ringformet utslett.

Menneskelig kontakt

Ringorm kan overføre fra menneske til menneske. Når noen har ringorm, og du har kontakt med denne personen, er sjansen for å få ringorm høy.

Animal Kontakt

Dyr er ofte en vanlig kilde til ringorm. Når du klapper eller stelle en infisert dyr, kan du fange ringorm.

Objekt Kontakt

Ringorm kan manifestere seg i objekter som har blitt kontaktet av infiserte mennesker eller dyr. Når du berører hverdagslige gjenstander som dørhåndtak, senger, eller sofaer som er blitt forurenset, kan du få ringorm.

Jord Kontakt

Selv om sjeldne, kan jord også være forurenset med ringorm. Heldigvis er dette et sjeldent tilfelle, og vanligvis ikke forekommer.

Svakt immunsystem

Å ha et svakt immunsystem kan heve sjansene dine for å kontakte ringorm hvis du har nær kontakt med et menneske, dyr eller objekt som har blitt forurenset.