Digidexo.com

Hvordan Prep for en koloskopi

Hvordan Prep for en koloskopi

Golytely

Golytely er et pulver som er blandet med vann. Legen bestiller koloskopi vil skrive deg en resept på det. Du vil motta instruksjoner fra apoteket om hvor mye av løsningen å drikke og i hvilke intervaller å drikke det. Du bør sørge for at du har ikke noe der å gå for resten av dagen når du begynner å drikke det fordi det vil gi deg diaré. Hensikten er å få kolon helt renset for testen. Din diaré vil etter hvert slå inn til klar væske. Her er da klar for testen. Denne behandlingen er gjort kvelden før koloskopi er planlagt.

Fosfor-brus

Det andre alternativet for å forberede en koloskopi er å bruke Phospho-brus. Kjøpe Phospho-brus på noen narkotika butikken og blande pulveret med litt vann. Drikk det og deretter fortsette å drikke et par glass vann. Du må da gi deg selv en klyster. To av disse tingene kombinert skal eliminere all din avføring til du ser bare klar væske. Du vil da være klar for test neste dag.

Ingen mat og rikelig med væske

Når du har fullført ett av de to kolon renser ovenfor du trenger for å holde seg borte fra noe mat. Å spise mat før koloskopi vil bare fylle din kolon opp igjen, og ønsker du det å bli klart. Da må du fortsette å drikke klare væsker som vann, eplejuice, kaffe eller te. Dette er nødvendig for å holde deg hydrert før testen er over. Bør følges disse tiltakene fra midnatt natten før testen før testen er fullført.