Digidexo.com

Alternative medisiner for dyr

Det finnes flere forskjellige typer alternativ medisin som kan brukes for dyr. Alternative medisiner for dyr inkluderer akupunktur, aromaterapi, homeopati, Reiki, Bach blomsterremedier og urtemedisin. Alternative legemidler bør ideelt sett skal administreres av en veterinær som har erfaring i bruk av alternative legemidler til dyr. En uerfaren person administrere alternative legemidler til dyr kan forårsake utilsiktet skade og kan være ansvarlig dersom dyret tilhører noen andre. Ta råd fra en erfaren og kvalifisert person før praktisere alternative legemidler til dyr.

Akupunktur

Akupunktur er en del av en gammel praksis som er en del av tradisjonell kinesisk medisin. Akupunktur er innsetting av fine-spisse nåler i ulike energipunkter på huden for å frigjøre "blokkerte" energier. Hester, hunder og katter reagerer godt på akupunktur i behandling av ryggskader, nakkeskader og leddgikt, i tillegg til mange andre klager.

Homeopati

Homeopati er behandling av behandling "like med like." Teorien om homeopati er at ved å administrere et stoff i kroppen som ligner på sykdommen, vil kroppen leges. Homeopatiske midler har blitt brukt til å behandle mange helsemessige problemer med hester, hunder og katter. Det finnes tusenvis av homøopatiske midler, så bør det søkes råd fra en kvalifisert person.

Aromaterapi

Aromaterapi er praksisen med å bruke "aromaer", utvunnet fra planter i form av essensielle oljer, for å behandle et bestemt problem. I motsetning til urtemedisin, er det ikke de deler av planten i seg selv som blir brukt, men de flyktige kjemikalier som oppnås fra forskjellige deler av planten. Hester er spesielt mottakelig for bruk av aromaterapi, men katter og hunder kan også behandles med den. Urtemedisiner kan arbeide på en lignende måte å aromaterapi, bortsett fra at det er selve plantemateriale som brukes, ikke bare aromaer.

Bach Blomstermedisin

Bach blomsterremedier ble utviklet av Dr. Edward Bach (1886-1936), en engelsk lege, tidlig i det 20. århundre. Bach blomst rettsmidler er basert på den emosjonelle velferd til en pasient. Rettsmidler fra planter som osp, rock rose og selje brukes til å gjenopprette psykiske ubalanser. Hester, hunder og katter reagerer godt på Bach blomst rettsmidler og andre blomsterremedier basert på Bach-systemet.

Reiki og energiarbeid

Bruken av Reiki og andre energiarbeid kan også behandle problemer hos dyr. Reiki er ikke avhengig av touch. Reiki fungerer på å balansere energien i kroppen i et forsøk på å helbrede. Dyr er mottakelige for den helbredende kraften i Reiki og andre energiarbeid når det gis av en kvalifisert utøver.

American Veterinary Medical Association Retningslinjer

The American Veterinary Medical Association (AVMA) har retningslinjer som skal hjelpe veterinærer ta informerte valg med hensyn til praktisering av alternative legemidler til dyr. I tillegg etablering av den amerikanske Holistisk Veterinary Medical Association informerer publikum om å bruke alternative medisiner til dyr og hvordan å finne en alternativ medisiner veterinæren.

Et alternativ medisiner veterinæren er ansvarlig overfor American Veterinary Medical Association og statlige lover om praktisering av alternative legemidler til dyr. Dokumentasjon knyttet til hele loven om praktiseringen av alternative legemidler til dyr, herunder henvisning fra veterinærer til eksterne utøvere, er tilgjengelig for visning på den amerikanske Holistisk Veterinary Medical Association nettside.