Digidexo.com

xylitol bivirkninger

Om bivirkninger av Xylitol

Bivirkningene av xylitol, et lav-kalori søtningsmiddel og alternativ til sukker, omfatter gass, diaré, lavt blodsukker og eventuelle unormale leverfunksjonstester.

Historie

Xylitol er en sukkeralkohol kjemisk ekstraheres fra fibrene av frukt og grønnsaker. Det amerikanske Food and Drug Administration godkjent xylitol for kost bruk i 1963.

Funksjon

Xylitol har en kalori teller på 9,6 kalorier per teskje i forhold til 15 kalorier per teskje for regelmessig behandlet sukker. Dette lav kalori søtningsmiddel er ofte førstevalget for de som er å redusere kaloriinntaket for vekttap eller behandling av diabetes.

Effekter

Som en alkohol, er xylitol ikke fullstendig fordøyd og kan føre til gass og diaré. Lavt blodsukker (hypoglykemi) kan oppstå hvis du spiser store mengder på en jevnlig basis. Endringer i leverfunksjonsprøver kan være forårsaket av ekstremt høy daglig bruk.

Forebygging / løsning

Hvis du opplever gass eller diaré mens du bruker xylitol, redusere forbruket og langsomt øke din bruk før systemet har en sjanse til å tilpasse seg denne lav-kalori søtningsmiddel. Hypoglykemi kan forebygges ved å overvåke kaloriinntaket ditt og være sikker på at du får nok kalorier for kroppen din vekt hvis kosten eller i henhold til legens instruksjoner for vedlikehold av diabetes. Endringer i leverfunksjonstester bare skje med svært høy bruk av xylitol og er ikke sannsynlig å oppstå ved normale priser forbruk.

Teorier / Spekulasjoner

Xylitol ser ut til å være et godt valg for en lav-kalori alternativ søtningsmiddel. Mens det er bivirkninger, de fleste av disse bivirkningene er ikke et problem i normale forbruksnivå. Men hvis du opplever noen av bivirkningene forbundet med denne kalorifattig søtningsmiddel, redusere bruk og bivirkninger bør gå bort i 24 til 48 timer.

Xylitol Gastrointestinale bivirkninger

Også kalt Birch Sukker, er Xylitol en naturlig type alkohol finnes i mange typer planter, frukt og grønnsaker. Når den brukes som kosttilskudd eller mat ingrediens, har Xylitol potensial til å forårsake bivirkninger hos noen mennesker, inkludert noen som påvirker mage-systemet.

Bruksområder

Bruksområder for Xylitol inkluderer forebygging av tannråte og ørebetennelser, lindring av symptomer på tørr munn og som en erstatning for sukker i prosessert mat.

Typer Gastrointestinale bivirkninger

Mulige gastrointestinale bivirkninger av Xylitol er diaré, oppblåsthet, gass smerter og oppblåsthet.

Dosering

Risikoen for bivirkninger fra Xylitol øker når det tas i høye doser, for eksempel mer enn 50 g per dag, ifølge RxList.

Time Frame

Ofte gastrointestinale bivirkninger fra Xylitol avta etter hvert som pasienten blir aklimatisert til medisinering; Men når den brukes regelmessig som et supplement i mer enn tre år, utgjør Xylitol en risiko for utvikling av svulster, advarer RxList.

Betraktninger

Xylitol er trygt for bruk hos barn, men bør senkes doser til 20 g per dag. Hvis du er gravid eller ammer, bør du ikke ta Xylitol.

Xylitol Effekter på Vision

Xylitol Effekter på Vision


Xylitol er et naturlig stoff som finnes i fiber mat som frukt og grønnsaker. Kjemikaliet er til stede i maiskolber og barken av hardwood trær som bjørk. Denne kjemiske oppstår også som et mellomprodukt i metabolismen av glukose. Det er også syntetiseres naturlig i kroppen, som produserer omtrent 15 g av forbindelsen daglig.

Kjemiske egenskaper av Xylitol

Xylitol kjemiske egenskaper er mye som de av sukker. Den sammensatte både ser ut og smaker som behandlet sukker; Men mens sukker kan være skadelig for kroppen, xylitol reparasjoner og helbreder kroppen. Xylitol er også viktig å øke immunitet i kroppen ved å beskytte den mot degenerative sykdommer. Det finnes også antialdringsfordeler av denne forbindelsen. Sukker produserer syre i kroppen, mens xylitol øker alkaliniteten. Xylitol har også antibakterielle egenskaper.

Produksjon av Xylitol

Selv om naturlig xylitol er bra for kroppens helse, kan behandles xylitol ikke være sunn. Behandlet Xylitol inneholder kjemikalier og toksiner, som er lagt under fremstillingen av det kunstige søtningsmiddel. Når Xylan er behandlet gjennom syrehydrolysering, er to biprodukter oppnås: eddiksyre og xylose. For ytterligere hydrogenering, er en nikkelaluminiumlegering anvendes som katalysator. Til syvende og sist, er den resulterende forbindelsen ikke like sikker som det kan høres.

Kunstige søtstoffer og Xylitol

Kunstige søtstoffer som aspartam er kjent for å ha mange skadelige bivirkninger. Aspartam kan forårsake utløsning av Alzheimers og Parkinsons sykdom, hjernesvulster og multippel sklerose. Men på den annen side, søtningsmidler basert på forbindelsen xylitol, kan bidra til å reparere skade forårsaket av infeksjoner. Xylitol selv anses som et verdifullt supplement til kroppen. I forhold til andre kosttilskudd, er Xylitol ansett som et tryggere alternativ.

Effekten av Xylitol på Vision

Mens det ikke er noen spesielle studier utført på effekten av xylitol på syn, har det blitt observert at eddiksyren inneholdt i den kunstige søtningsmiddel kan være skadelig for menneskekroppen. Den sure karakter av søtningsmiddel, på grunn av den iboende eddiksyre, kan forårsake irritasjon i øynene ved kontakt. Imidlertid har effekten av xylitol på syn ikke bli studert nok å henvise til noen konkluderende resultater.

Bekymringer

Som et naturlig biprodukt av metabolismen, er xylitol et viktig næringsstoff. Imidlertid kan behandlingen av den syntetiske kjemiske etter ekstraksjon fra fibrøse frukt eller grønnsaker endre sammensetningen og egenskapene for den syntetiske forbindelsen. Det er krav om at xylitol er bra for tennene og tannkjøttet. Studier har imidlertid vist at det ikke er slik. Behandlet sukker i hvilken som helst form er betraktet som dårlig for kroppen. Hvis tatt regelmessig, som en del av dietten, kan de syntetiske sukkere være skadelig for kroppen.

Hva er funksjonen til Xylitol?

Hva er funksjonen til Xylitol?


Xylitol er et hvitt krystallinsk pulver som er et nytt naturlig søtningsmiddel fremstilt av maiskolbe eller sukkerrør bagasse. Den inneholder en tilsvarende søthet til den kjente sukrose.

Funksjon

Xylitol er et ganske nytt naturlig søtningsmiddel som ofte brukes av helsemessige årsaker for aktuelle kandidater. Ved hjelp av xylitol, i stedet for sukker, kan redusere risikoen for tann hulrom, plakkdannelse og ørebetennelse.

Medisinsk bruk

Xylitol finnes i tannlegens kontor i tannkrem og munnskyllevann. På grunn av sin naturlige søt smak er det også funnet i oral medisinering som ikke krever vann for å svelge. Den søte smaken forbedrer en chewable eller oppløsende pille.

Hvor kan det bli funnet?

Xylitol finnes i mat og planter som vi samhandler med hver dag. Betydelige mengder av xylitol er funnet i plommer, jordbær og bringebær.

Alternative bruksområder

Xylitol kan brukes i mange forskjellige produkter som vi forbruker. Den kan brukes i tyggegummi, sjokolade og godteri. Den kan også brukes som et sunnere alternativ i desserter slik som kaker og småkaker.

Advarsel

Overforbruk av xylitol kan gi alvorlige bivirkninger som diaré, magebesvær, oral eksem eller akutt nyresvikt. Små barn er mer utsatt for over-forbruk enn barn og voksne over 12 år.

Xylitol Hazards

Xylitol Hazards


Xylitol er en naturlig sukker erstatning funnet i bær, frukt, grønnsaker og enkelte sopp, selv om de fleste kommersielle xylitol fremstilt fra bjerkebark. En voksen produserer opptil 15 gram xylitol hver dag i henhold til Consumer Guide to Dentistry. Ifølge WebMD, sikkert kan voksne bruker opp til 50 gram xylitol og barn kan trygt forbruke opp til 20 gram per dag.

Fordøyelses bivirkninger

Ifølge WebMD, kan xylitol produsere diaré og gass hvis forbrukes i store doser. Mindre doser synes imidlertid å være sikre og effektive i å redusere hulrom når det brukes som et søtningsmiddel i tyggegummi. Det er ikke nok xylitol i en enkelt tyggegummiplaten for å føre denne reaksjon.

Nyre bivirkninger

Bruk av xylitol i en IV administreres drypp kan ha forårsaket nedsatt oxalosis (krystall innskudd), ifølge en rapport i den tyske medisinske tidsskriftet, 2001 "Deutsche Medizinische Wochenschrift." Selv om legene ikke var helt sikker på at xylitol forårsaket nyresvikt, ble avgjørelsen tatt om å forby xylitol inneholder iintravenous væsker den amerikanske

Animal Toxicity

Ifølge "Veterinær og human toksikologi," xylitol kan utløse en alvorlig hypoglykemisk reaksjon hos noen dyr. Artikkelen forteller at en ni måneder gammel Labrador retriever som forbrukes store mengder xylitol-søtet tyggis kollapset og hadde anfall i respons til alvorlig hypoglykemi.

Hunder raskt behandle sukkeralkohol, forårsaker en rask pankreatisk insulin fylling uten å utligne sukkerforbruk, i henhold til aspca. Hvis behandlingen ikke starter raskt, kan xylitol føre til leversvikt og blødningsforstyrrelser. Så få som to pinner av pistolen kan forgifte en 20-kilos hund.

Matvarer som inneholder xylitol

Matvarer som inneholder xylitol


Først formulert for bruk i Finland, er en naturlig sukkeralkohol, ekstrahert fra en rekke matvarer, inkludert bær, sopp og mais xylitol. Som listen over bivirkninger for lab-laget søtstoffer som sukralose og aspartam fortsetter å vokse, flere og flere mennesker blir til naturlig forekommende søtstoffer som xylitol. Mens denne sukkeralkohol blir liten oppmerksomhet i media, er det allerede er til stede i et stort antall næringsmidler.

Chewing Gum

En ekstra bonus i egenskapene til xylitol er at det hindrer tannråte. Det kommer ikke som noen overraskelse, da, at en rekke tyggegummi produsenter har tatt søtningsmiddel i sine eksisterende oppskrifter. De to mest kjente i USA er Trident og skride, sukkerfrie varianter som kan skilte med god smak som ikke vil skade tennene.

Syltetøy og gelé

Diabetikere og insulinresistent har funnet det vanskelig å nyte noen grunnleggende matvarer uten kunstige søtningsmidler. Men i de senere årene, hyller av syltetøy og gelé midtgangen har også blitt fylt med xylitol-søtet produkter. Med omtrent samme sødme som ekte sukker, diabetikere opplever at xylitol gelé har ingen av de ettersmak som lenge har plaget kunstige søtningsmidler, med ingen endring i produktenes konsistens. Som et resultat av den økende popularitet av disse produkter, er produsentene nå begynner å inkludere naturlige sukkeralkohol i andre søtsaker som lønnesirup og honning.

Bakevarer

Fordi xylitol ikke øke insulinnivået og har langt færre kalorier enn tilsvarende mengde sukker, produsenter ofte legge den til kommersielle bakevarer. Som de offentlige clamors for sunnere snacks og desserter som ikke vil ofre smak, har xylitol stille blitt hemmelig våpen for mange bedrifter. I motsetning til sukralose, som gjør bakte produkter tettere og noe mer bittert, xylitol har en lignende kjemisk reaksjon til sukker og resulterer i lettere og jevnere desserter.

Matvarer med Xylitol

Matvarer med Xylitol


Xylitol er et naturlig, lav glykemisk søtningsmiddel som finnes i små mengder i slike kilder som bær, sopp, fibrøse grønnsaker, maiskolber og bjørketrær. Det har blitt brukt som et søtningsstoff siden 1960-årene og har blitt funnet å bidra til å forhindre utvikling av tannråte. Det amerikanske Food and Drug Administration har godkjent xylitol som tilsetning til matvarer med spesielle ernæringsformål, samt for visse farmasøytiske og muntlige helseprodukter.

Mints og Candies

The California Dental Association (CDA) rapporterer at når det brukes over tid, hemmer xylitol veksten av bakterier som forårsaker hull i tennene. Som et resultat, mindre plakk former og nivået av syrer som angriper overflaten av tennene senkes. Av denne grunn, er noen mints, sukkertøy og tyggegummi laget med xylitol. Også, selv om den har den samme søthet som sukrose, xylitol har ingen ubehagelig ettersmak, men frembringer en kjølende følelse i munnen. Mints og andre xylitol-søtet oral helse produkter kan kjøpes i mange dagligvarebutikker, spesielt helsekostbutikker, samt online. For optimale forfallet forebyggende resultater, råder CDA kjøpe produkter med xylitol oppført som første ingrediens.

Bakte Varer

Xylitol, som inneholder 40 prosent færre kalorier enn sukker, kan også brukes som en erstatning for sukker baking og matlaging. Den kan brukes i ekvivalente mengder; Men absorberer fuktighet lett slik oppskrifter må kanskje justeres for å kompensere. Xylitol har ingen store bivirkninger, men xylitol produsenten Epic råder bruke det i moderate mengder til å begynne, siden du bruker for mye for fort har blitt funnet å forårsake mild gastrointestinal nød. Bakevarer søtet med xylitol - slik som bakverk, kaker og paier, samt pakket mikser - kan kjøpes på nettet. ASPCA rapporterer imidlertid at produkter søtet med xylitol kan være giftig for hunder.

Syltetøy og sauser

Xylitol er også brukt som søtningsmiddel i syltetøy og andre krydder, og kan være gunstig for diabetikere og andre berørte om sukkerinntak. På grunn av sin anti-fungale egenskaper, xylitol virker også som et konserveringsmiddel, og derfor kan forlenge slike produkter 'holdbarhet.

Xylitol helserisiko

Xylitol har blitt brukt som en sukker erstatning for mer enn 100 år. Selv om det kan presentere noen veldig små helsemessige bekymringer, og tilbyr en rekke fordeler også.

Mindre bivirkninger

I slutten av det 20. århundre, en studie gjort i Finland viste at xylitol er godt tolerert av kroppen, selv når konsumert i mengder 22 ts en dag. Den eneste klagen oppført blant deltagerne var en midlertidig lakserende effekt og mer gass enn vanlig.

Cavity Forebygging

Den samme studien viste at folk som regelmessig får i xylitol redusere risikoen for hull i tennene med opptil 85 prosent, fordi det ødelegger syre som bor i munnen og forårsaker hull i tennene.

Fordøyelsesproblemer

Personer som lider av halsbrann og dårlig fordøyelse har også lagt merke til en forbedring etter at xylitol en del av sine dietter.

Xylitol i tarmen

Tidligere har det vært en viss bekymring for at xylitol er bakterier-drapet eiendom kan også ødelegge de gode bakteriene i tarmen. Imidlertid, som allerede forekommer xylitol naturlig i kroppen, og har ingen kjente negative virkninger på tarmene.

Hunder og Xylitol

Selv om xylitol har vist seg å være gunstig for mennesker, er det skadelig og noen ganger dødelig for hunder. En liten hund kan dø av så få som to stykker av tyggegummi med xylitol.

Sikkerhet for Xylitol

Xylitol er et naturlig forekommende sukker alkohol kjent siden 1890-tallet. Finske Sugar Co LTD og sveitsiske selskapet F. Hoffman La-Roche dannet et joint venture kalt Xyrofin i 1976 for masseproduksjon av xylitol.

Naturlige kilder

Xylitol finnes naturlig i plommer, bringebær, blomkål og corncobs. Kommersiell xylitol kommer fra bjørk.

Forebygge tannråte

Xylitol hindrer tannråte fordi det reduserer bakterier i munnen som forårsaker hull i tennene. I 1975 startet xylitol som brukes i sukkerfri tyggegummi.

Bruk som søtningsmiddel

Før 1970 ble xylitol brukt som søtningsmiddel i diabetiker dietter. Xylitol har 2,4 kalorier per gram sammenlignet med sukker på 4 kalorier per gram.

Bivirkninger

Forbruk av store mengder xylitol kan føre til en lakserende effekt, diaré og flatulens. Bør forventes ingen andre sikkerhetsproblemer.

Dosering

For barn, er 15 g xylitol per dag akseptabelt. For de fleste er 30 g xylitol per dag akseptabelt.

Xylitol for bihulebetennelse

Bihulebetennelse kan være et tilbakevendende plage. De kan somle i flere uker, og når de er borte, kan de returnere uten advarsel. Dette kan bety dyre turer til legen og runder av antibiotika og andre medisiner. Heldigvis, xylitol, et naturlig sukker som finnes i våre egne kropper, har vist seg å være et effektivt alternativ kur.

Fakta

Sinuses er hul hulrom i hodet. De er plassert rundt øyne og nese, og de er ansvarlige for å holde membranene i nese og svelg fuktig. Hver lomme har en åpning inn i nesen, slik at for slim og luft til å passere gjennom og rense membranene. Men hvis en av passasjene blir blokkert, kan den gi rom for bakterier til å bygge opp, hvilket fører til en mulig infeksjon.

Symptomer

Symptomene på en bihulebetennelse kan ofte forveksles med de av en forkjølelse, influensa eller allergi. Den vanligste klagen forbundet med bihulebetennelse er smerter eller trykk i sinus hulrom. Smerte er vanligvis følte rundt øynene, men det kan også strekke seg inn ørene, kinnben, nakke, tenner eller sidene av hodet. Et tykt slim utladning er vanligvis til stede. Andre symptomer på en bihulebetennelse kan innbefatte hoste, tretthet, feber og sår hals.

Behandling

Xylitol er en fem-karbon sukkeralkohol reduksjon laget fra tre sukker xylose. Mange frukt og grønnsaker inneholder xylitol, og våre organer produsere ca 15 gram det hver dag. Xylitol ser ut som sukker og har i hovedsak de samme kjemiske makeup, bortsett fra den fem karbonstrukturen gjør det effektivt i behandling av bihulebetennelse.

Da lagt til en saltnesespray, går xylitol sinus hulrom og tjener til å fukte og rense membraner med en viktig forskjell. Bakterier kan ikke forbrenne xylitol på grunn av sin unike karbonstruktur. Dette dreper bakterier og botemidler infeksjon. Fortsetter å bruke xylitol spray vil også forhindre fremtidige forekomster av bihulebetennelse eller i det minste redusere virkningene av de som utvikler.

Fordeler

Bortsett fra herding bihulebetennelse og alle deres diverse symptomer, er xylitol også en fantastisk sukker erstatning, spesielt for dem som lider av diabetes, og har vist bemerkelsesverdig evne til å bekjempe tannråte.

Advarsler

Siden det er et naturlig produkt som finnes i kroppen vår, er xylitol helt trygt i små doser mindre enn 15 gram. Selv når inges doser av mer enn 100 gram, har xylitol vist liten eller ingen bivirkninger, med de mest alvorlige klage blir noen mild diaré.

Fordeler eller risikoen ved bruk av Xylitol

Fordeler eller risikoen ved bruk av Xylitol


Ifølge California Dental Association, er Xylitol en sukker erstatning laget av sukker alkohol. Xylitol er like søt som sukker og kan bli brukt i en rekke matvarer. Det er oftest funnet i sukkerfrie drops og sukkerfri tyggegummi. Xylitol har fordeler for tannhelsen når det brukes regelmessig. Når tatt i overkant, kan xylitol føre til noen negative bivirkninger også.

Beskyttelse mot karies

The California Dental Association sier at xylitol kan hindre dannelsen av hull i tennene. Xylitol gjør det umulig for bakterier som forårsaker hull i tennene til å vokse i munnen fordi denne bakterien er i stand til å mate av xylitol. Ved hjelp av xylitol i form av drops eller tyggegummi tre til fem ganger om dagen kan faktisk endre bakterier nivåer i munnen, og redusere mengden av plakk som dannes på tennene. Dette tilsvarer omtrent 5 gram xylitol pr dag.

Beskytte Teeth of Unborn baby

Ifølge California Dental Association, en mor som bruker xylitol under svangerskapet kan være å ta proaktive tiltak for å beskytte tennene hennes ufødte baby. Mødre kan passere på den typen bakterier som danner hulrom til sine babyer, og bruker xylitol reduserer mengden av bakterier som er overlevert.

Gastrointestinale problemer

Mens individer forbruker 5 mg xylitol eller mindre vil generelt ikke opplever bivirkninger, kan overdreven bruk av xylitol føre til gastrointestinal opprørt. Ifølge MedTV, kan høye doser av xylitol forårsake diaré og gass, som er tilfellet med andre typer av sukkeralkoholer. Når det tas i store doser xylitol har en lakserende effekt.

Negative effekter av xylitol på kroppenXylitol er en sukkeralkohol anvendes som et sukkerfritt, kost erstatning. Sukkeralkoholer er avledet fra hydrogenerte karbohydrater. Xylitol er en av de må sukkeralkoholer populære på grunn av sin søthet og likheten til sukrose. Xylitol er brukt i hundrevis av matvarer. Til tross for sin popularitet, derimot, kan stoffet har bivirkninger.

Bivirkninger

Først brukt i matvarer i løpet av 1960, er xylitol godkjent av US Food and Drug Administration og Verdens helseorganisasjon. Forbruker mer enn 6 til 8 gram xylitol, enten i ren form eller i et produkt, kan forårsake oppblåsthet, luftsmerter og kramper. Forbruker mer enn 40 gram i en dag kan forårsake alvorlig diaré. Utbrudd av diaré kan fortsette i flere timer etter inntak. De negative bivirkningene avta litt som kroppen tilpasser seg stoffet. Diabetikere bør ikke forbruke mer enn 70 gram per dag ettersom stigende blodsukker kan speile effekten av sukker på kroppen.

Allergiske Reaksjoner

I sjeldne tilfeller kan folk oppleve en allergisk reaksjon på xylitol. Symptomene kan være kløe, elveblest, utslett, tungpustethet, problemer med pusten, og halsen eller munnen hevelse. Alvorlighetsgrad varierer fra person til person. Xylitol er for det meste laget av bjørketrær, så hvis du er allergisk mot dette treet, diskutere problemet med legen din før du bruker xylitol.

Tilleggsinformasjon

Det er begrenset forskning om langsiktige effekter av xylitol og sin totale sikkerhet. For nå, er xylitol i moderate doser anses som et trygt alternativ til sukker. Men ifølge RxList.com, er det bekymring for at inntak av svært høye doser av xylitol i en lengre periode (over tre år) kan øke sjansene for å utvikle kreft. Dette har ikke blitt vitenskapelig bekreftet. Ikke bruk xylitol produktene hvis du er gravid eller ammer; dens virkninger på fosteret eller en ammende barn er ikke fastslått.

Equipoise bivirkninger

Equipoise bivirkninger


Equipoise eller boldenone undecylenate, er et anabole / androgene steroider som er injisert inn i kroppen. Den gjennomsnittlige dosen for en mann er 400 til 600 mg per uke. Kvinner vanligvis ta et gjennomsnitt på 50 til 150 mg per uke. Equipoise vil gi deg en jevn og stødig gevinst i styrke og masse. Ifølge iequipoise.com, for de beste resultatene, bruker Equipoise sammen med andre steroider. Equipoise er ikke ideelt for idrettsutøvere som jevnlig testes for narkotika. Det har en tendens til å produsere metabolitter i urinen som er detekterbar i flere måneder etter bruk.

Historie

Equipoise er en veterinær steroid i hovedsak brukt på hester. Det er ikke ment for bruk på mennesker i USA, og er kun tilgjengelig gjennom veterinærklinikker.

Milde bivirkninger

Bivirkningene av Equipoise er vanligvis milde. Ifølge steroid.com, mange rapporterer en økt appetitt mens du tar stoffet.

Vannretensjon

Du kan oppleve vannretensjon mens ta Equiposie. Bivirkning vil være mer tydelig enn om du tar Deca-Durabolin, men mindre enn de bivirkninger som forekommer med testosteron.

Seksuelle bivirkninger

Hvis du tar et moderat nivå av Equipoise, kan du oppleve en mindre østrogen-relaterte bivirkninger, som kan resultere i seksuell dysfunksjon. Det undertrykker dine hormoner slik at du kan være lurt å ta en injeksjon testosteron, så vel.

Effekter i Utseende

Pasienter som tar en høyere dose av steroidet kan oppleve gynekomasti, av utvidelsen av mannlige bryster. Equipoise kan også resultere i androgene bivirkninger som kviser, fet hud, håravfall og økt aggresjon.

Betraktninger

De beste effektene av dette medikament kan blitt sett når den brukes over lengre tidsrom - på minst 10 uker. Musklene dine vil bli veldig definert og solid, heller enn den glatte bulk du kan se når du bruker androgener.

Bivirkninger av Avonex

Avonex er en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle multippel sklerose. Medisinen gis gjennom injeksjon. Det er ikke ment å kurere sykdommen, men for å hjelpe i å håndtere sin svakhet angrep og bremse ned sin progresjon. Det er flere mulige bivirkninger som kan oppstå som følge av å ta denne medisinen.

Vanlige bivirkninger

Det er noen vanlige bivirkninger av Avonex. Disse bivirkninger er vanligvis ansett for å være mindre, fordi de har en tendens til å avta meget hurtig. Men hvis du finner disse forholdene å være vedvarende eller forårsaker du store ubehag, bør du få dem sjekket ut av legen din. Disse bivirkningene er rødhet, smerte eller hevelse der Avonex ble injisert; influensalignende tegn (som frysninger, feber, tretthet, ryggsmerter, hodepine, svakhet og muskelsmerter); og magesmerter.

Alvorlige bivirkninger

Selv om relativt uvanlig, noen mennesker også kan oppleve alvorlige bivirkninger fra Avonex. Disse bivirkningene kan være farlig, så de må få øyeblikkelig legehjelp: ekstrem svakhet eller utmattelse, uvanlige vekt endringer, infeksjon der medisinen ble injisert, synsforstyrrelser, uregelmessig eller rask hjerterytme, hovne ankler, urinering oftere om natten, føler enten varmt eller kaldt alltid, depresjon, mørkere farget urin, blødning eller blåmerker veldig lett, kortpustethet, beslag, selvmordstanker og gulfarging av hud eller øyne.

Allergiske Reaksjoner

Skadelige allergiske reaksjoner er vanligvis lite sannsynlig, men kan skje med Avonex. Hvis du tror at du kanskje opplever en allergisk reaksjon på denne medisinen, søke medisinsk hjelp så snart som mulig. Noen symptomer på Avonex allergisk reaksjon har problemer med å puste, tyngde eller tetthet i brystet, utslett, elveblest, hevelse og kløe.

Andre mulige bivirkninger

Det er noen andre mulige bivirkninger av Avonex, inkludert leddsmerter, tannpine, infeksjoner (som bihulebetennelse eller bronkitt), tap av hår, øyenproblemer, migrene, anemi og spyling. Hvis du har noen av disse bivirkningene for en lengre periode, eller hvis de er spesielt problematisk, søke medisinsk hjelp.

Forsiktig

Før du bruker denne medisinen, må du informere legen din over alle dine medisinske tilstander, så vel som hele medisinske historie. Dette er særlig aktuelt hvis du har medisinske tilstander som angina, depresjon, andre stemningsrelaterte lidelser, hjertesvikt, epilepsi, leversykdom (som skrumplever, hepatitt og leversvikt), arytmi eller eventuelle allergier til mat eller medisin.

Bivirkninger av Betaseron

Betaseron (interferon beta-1b) er en resept legemiddel som brukes for behandling av multippel sklerose. Medisinen gis gjennom injeksjon. Betaseron er ikke ment å kurere medisinsk tilstand, men å minske angrepene sine og tregere sin progresjon. Det påvirker immunsystemet og kjemper mot effektene forårsaket av multippel sklerose. Det er noen mulige Betaseron bivirkninger.

Vanlige bivirkninger

Flere vanlige bivirkninger av legemidlet kan forekomme. Disse effektene skje ofte, men de er generelt mindre siden de visne bort raskt. Men hvis du finner bivirkningene å være problematisk, bør du konsultere legen din. Disse bivirkningene inkluderer svakhet i musklene, muskelsmerter, kaster opp, svakhet, økt svetting, smerte, hevelse eller rødhet der medisinen ble injisert, urolig mage, kvalme, hodepine, leddsmerter, hyppig vannlating og influensasymptomer (som kroppslig ubehag , lav feber og frysninger).

Alvorlige bivirkninger

Betaseron bruk kan også resultere i noen mer alvorlige bivirkninger. I motsetning til de vanlige bivirkninger, disse effektene ringe for akutt legehjelp, da de kan være skadelig. Disse bivirkningene inkluderer gulsott, huden blir blå-svart der medisinen ble injisert, forvirring, brystsmerter, ekstrem magesmerter, alvorlig angst eller nervøsitet, høy feber, alltid føler deg kald eller varm, mentale eller humørforandringer, infeksjon, unormal vektøkning eller hevelse, uregelmessig eller rask hjerterytme, krampeanfall, selvmordstanker og uvanlige blødninger eller blåmerker.

Allergiske Reaksjoner

Allergiske reaksjoner på Betaseron skje også, selv om de er uvanlig. Disse reaksjonene er ansett for å være alvorlig, så er det svært viktig at du sørge for å få akutt hjelp for dem. Tegn på allergisk reaksjon på Betaseron er tetthet i brystet, kløe, vanskeligheter med å puste, hevelse, elveblest og utslett.

Forsiktig

For sikker bruk av Betaseron, er det avgjørende at du varsle legen din om alle eventuelle medisinske tilstander som du måtte ha (samt hele sykehistorie). Dette er spesielt viktig for de med tilstander slik som epilepsi, skjoldbruskkjertel lidelser, leversykdom, depresjon, blodpropp eller blødningsforstyrrelser (som hemofili) eller anemi.

Gravide og ammende Kvinner

Betaseron kan forårsake skade på fosteret. Som et resultat, bør gravide hunner unngå å bruke denne medisinen. Dessuten er det ikke bekreftet om hvorvidt eller ikke denne medisinen skilles ut i morsmelk, så for å være på den sikre siden, bør ammende kvinner snakke med sine leger om Betaseron før du tar den.

Hvordan håndtere bivirkninger av kombinerte injeksjon prevensjonsmidler

Hvordan håndtere bivirkninger av kombinerte injeksjon prevensjonsmidler


Injiserbare kombinert prevensjonsmidler er gitt på månedlig basis av familien din lege. De er 99,7% effektiv når det tas regelmessig for å forhindre graviditet. Vanlige bivirkninger er vektøkning, hodepine, muskelkramper, amenoré, anemi og ømme bryster.

Hvordan håndtere bivirkninger av kombinerte injeksjon prevensjonsmidler

Hvordan håndtere bivirkninger med kombi Injiserbare Prevensjons

Å håndtere kramper assosiert med skuddet, bør du gjøre vektbærende øvelser som utfall. For å gjøre dette, holde 2 vekter av komfortable størrelse i hendene. Stå med bena skulder bredde hverandre, og strekke det ene benet ut foran deg. Hold den andre foten flatt på bakken. Trykk frem på forfoten i 10 sekunder og slipp. Gjenta dette 25 ganger, to ganger om dagen.

Å håndtere vektøkning, bør du se på kaloriinntaket og trene regelmessig. Begynn med å kjøre rundt blokken din to ganger om dagen, og bygge opp til å kjøre rundt blokken din fire ganger om dagen, fire dager i uken. Dette vil hjelpe deg å forbrenne kalorier samt bygge muskler tone og utholdenhet.

ta Tylenol for hodepine, så det er ikke et NSAID, eller ikke-steroide antiinflammatorisk legemiddel. Dette er den eneste NSAID godkjent av leger for å opprettholde nyre helse. Hvis hodepinen blir alvorlige, snakk med legen din.

Amenoré er unormal blødning assosiert med injiserbare prevensjonsmidler. Dette er forårsaket av livmorslimhinnen ikke Shedding som det normalt ville. Dette er normalt, og det er ingen vei rundt det. Det eneste du kan gjøre for å håndtere det er å alltid ha en backup metode for menstruasjonsbeskyttelse på hånden.

Ømme bryster kan overvinnes ved å massere området mens i dusjen, slik som du gjør når du gjør en selv bryst eksamen. Korte, runde slag rundt ytterkanten av vev, mens du arbeider innover mot brystvorten vil lette noe av ømhet.

For sårhet rundt injeksjonsstedet, lett massere området en dag etter at bildet er gitt. Dette vil hjelpe det å sive inn i de mindre overfladisk vev, og lindre stress på muskler til å la hevelsen går ned.

Hint

  • Det er mange piller som er injiserbare som kan forårsake mindre bivirkninger. Snakk med legen din om dine muligheter. For mer informasjon om bivirkninger av injiserbare prevensjonsmidler, kan du sjekke med nettsiden nedenfor.

Copaxone MS behandlingen er bivirkninger

Copaxone er merkenavnet på en injeksjon reseptbelagte medisiner glatirameracetat, som er vanlig foreskrevet som behandling for multippel sklerose (MS). Til tross for sin effektivitet ved å redusere hyppigheten av symptomene forårsaket av remitterende multippel sklerose, type MS, Copaxone utgjør en risiko for bivirkninger hos noen pasienter.

Betydning

De mest signifikante eller vanlige bivirkninger av Copaxone oppstå på injeksjonsstedet, og rødhet, smerte, hevelse og dannelse av en hard klump under huden. Disse bivirkningene forekommer hos mellom 26 og 43 prosent av brukerne, ifølge FDA forsøk publisert på RxList.

Typer av bivirkninger

Mulige bivirkninger av Copaxone inkluderer kvalme, brystsmerter, økt forekomst av bakterielle og virale infeksjoner, influensa, ryggsmerter, angst, kortpustethet og hud elveblest.

Legemiddelinteraksjoner

Mange av bivirkningene av Copaxone avta i løpet av behandling for MS som kroppen din blir akklimatisert til påvirker av stoffet, rapporterer Mayo Clinic.

Risiko

Sjelden, reaksjoner på stedet av Copaxone injeksjons er svært alvorlig og føre til døden av huden, advarer RxList.

Betraktninger

Fordi stoffet er kjent for å forårsake fosterskader hos forsøksdyr, leger begrense bruken av Copaxone hos gravide kvinner til situasjoner der det ikke er trygt alternativ til behandling. Hvis du har en historie med gjentatte infeksjoner, kan det ikke være trygt for deg å ta Copaxone siden stoffet senker immunforsvaret og kan gjøre deg mer utsatt for sykdommer, advarer Mayo Clinic.

Rebif bivirkninger og hals hevelse

Rebif® (interferon beta-1a) er en resept bare, injeksjon medisiner produsert i fellesskap av EMD Serono, Inc. Den er godkjent av FDA for personer som lider av relapsing former for multippel sklerose (MS). Den brukes til å bidra til å redusere symptomer på MS, bremse sin progresjon, og for å forhindre tilbakefall. Som med mange medisiner, kan Rebif® forårsake bivirkninger hos noen individer, alt fra mild til alvorlig. Tungen og halsen hevelse kan være forbundet med en sjelden allergisk reaksjon fra denne medisinen.

Vanlige bivirkninger

Ifølge produsenten, vanlige bivirkninger av Rebif® inkluderer smerte og hevelse på injeksjonsstedet, og influensalignende symptomer som muskelsmerter, sår hals og tretthet.

Mindre vanlige bivirkninger

Mindre vanlige bivirkninger inkluderer mage eller brystsmerter, feber, muskelkramper, svelgeproblemer, ryggsmerter og problemer med vannlating.

Hals hevelse eller pustevansker

Selv om sjeldne, kan en allergisk reaksjon mot interferon beta-1a føre til pustevansker og / eller hevelse i ansikt, tunge eller svelg. Hvis du opplever noen av disse, bør du få akutt medisinsk hjelp umiddelbart. Husk at hevelse i svelg kan også være forårsaket av andre medisiner du tar, maten du spiser, eller noe i miljøet. Hvis du har noen historie med allergi, bør du la legen din vite før du tar Rebif®.

Mildere Allergiske Reaksjoner

Mildere allergiske reaksjoner kan omfatte hudutslett, svimmelhet, eller svimmelhet. Du bør rapportere mildere reaksjoner med legen din så snart som mulig.

Ytterligere advarsler

Det er mulig for Rebif® å ha en negativ effekt på leverfunksjon, skjoldbrusk funksjon, røde blodlegemer, anfall aktivitet og depresjon (spesielt hos personer med en historie med disse forholdene. Legen vil overvåke disse hvis interferon beta-1a er foreskrevet for deg. Gravide og ammende kvinner bør ikke bruke denne medisinen.

Rapportering bivirkninger

I tillegg til å kontakte legen sin, kan pasienter som opplever uønskede bivirkninger rapportere dem til US Food and Drug Administration (FDA) på deres "MedWatch" nettsted. Denne rapporteringen er frivillig, men kan bidra til FDA i deres innsats for å forbedre produktsikkerhet.

Topimax bivirkninger

Topimax bivirkninger


Topimax er merkenavnet for topimirate, laget av Ortho-MacNeil-Janessen Pharmaceuticals, som eies av konglomerat Johnson & Johnson. Når det først ble solgt i 1995, ble det opprinnelig laget for å behandle epileptiske anfall og Lennox-Gastaut syndrom, som fører til anfall hos små barn. Selv om det fremdeles klassifisert som et antikonvulsivt middel, er for det meste topiramat er foreskrevet for behandling av migrene og noen ganger som et antidepressivt middel.

Funksjoner

Topimax positive bivirkninger tendens til å inkludere vekttap, bedre søvn og mindre hodepine. En nøytral bivirkning er vekttap, noe som kan eller ikke kan være ønsket. Negative bivirkninger inkluderer fødselsskader, glaukom, nyrestein, mangel på konsentrasjon, forvirring, depresjon, mareritt, selvmordstanker og psykose. Mindre vanlige bivirkninger er kvalme, oppkast, økt urinmengde, smertefull vannlating, alvorlige ryggsmerter, besvimelse og anfall.

Advarsel

Den mest alvorlige bivirkningen er en plutselig smerte rundt øynene og synsproblemer. Dette krever umiddelbar sykehusinnleggelse fordi du kan utvikle glaukom. Men hvis du får noen av bivirkningene som er nevnt ovenfor, bør du kontakte legen din umiddelbart. Med mindre symptomene er alvorlige, ikke slutte å ta Topimax med mindre legen din forteller deg. Plutselig stopper kan føre til smertefulle abstinenssymptomer og beslag.

Time Frame

Vanligvis, hvis du kommer til å få glaukom fra Topimax, vil du utvikle øyesmerter og plutselige synsproblemer innen 1 måned for å ta den. Nyrestein kan utvikle etter måneder eller år med fortsatt Topimax bruk. De fleste av de andre negative reaksjoner kan starte umiddelbart med det første par doser. Noen symptomer som døsighet vil gå bort i et par uker. Hvis de ikke gjør det, kan du kontakte legen din.

Betraktninger

Før du begynner å bruke Topimax, la dine betrodde venner og familie vet at du vil være på denne nye, kraftige medisiner. Spør legen din kontor for å ringe på deg for å være sikker på at du høres greit. De kan se på deg, siden Topimax kan føre til selvmordstanker, et ønske om å bli isolert fra andre og mental forvirring. Med symptomer som disse, kan du ikke være klar over at du har en bivirkning. Personen ser på deg kan sørge for at du får hjelp.

Teorier / Spekulasjoner

Topimax blir studert for bruk i vekttap og for å behandle alkoholikere (se Ressurser). Dette kan gjøre Topimax mer utbredt og dermed gjøre Topimax bivirkninger oftere sett.

Størrelse

Ifølge en studie fra 2006 av Dion Greybeal, MD, bare 1,5 prosent av voksne Topimax takers få nyrestein forårsaket av Topimax. Menn er mer sannsynlig å få dem enn kvinner. Fra 825.000 pasienter, ca 23 Topimax brukere fikk glaukom.

Bivirkninger av migrene medisiner

Hvis du har migrene, tar medisiner for å redusere hyppigheten og varigheten av symptomene dine er en nødvendighet for å gå om dine vanlige aktiviteter. Imidlertid kan migrene medikamenter forårsake betydelige bivirkninger, hvorav noen kan være så deaktivering som migrene selv. Ifølge Mayo Clinic og Drugs.com, bivirkninger av migrene medisiner inkluderer fordøyelsesproblemer og nevrologiske problemer.

Fordøyelsesproblemer

Migrene medisiner som triptaner og ikke-steroide antiinflammatoriske midler (aspirin, ibuprofen) kan forårsake urolig mage, kvalme, tap av matlyst, oppkast og diaré.

Nevrologisk dysfunksjon

Medisiner som triptaner og ergots brukes til å behandle migrene kan føre til at du utvikler nevrologisk dysfunksjon inkludert svimmelhet, besvimelse, svimmelhet, muskelsvakhet og forvirring, som vanligvis stoppe etter at medisinen er fjernet fra kroppen din.

Organskade

Hyppig eller langvarig bruk av migrene medisiner kan føre til at du utvikler organskade i magen, leveren eller tarmene, og kan føre til organsvikt, som er en livstruende tilstand.

Rebound hodepine

Noen migrene medisiner som butalbitals og opiater kan føre til at du har rebound hodepine, som kan oppstå på egen hånd eller som et symptom på tilbaketrekning fra migrene medisiner.

Søvnforstyrrelser

Du kan oppleve døsighet, avbrutt søvn eller innsovningsvansker som et resultat av å ta migrene medisiner som betablokkere, trisykliske antidepressiva og ikke-steroide antiinflammatoriske preparater som er kombinert med koffein.

Hjerte Effects

Migrene medisiner som triptaner kan ha alvorlige effekter på hjerte og blodårer, som plutselige økninger i blodtrykket og en økt sjanse for å ha et hjerteinfarkt eller hjerneslag mens du bruker medisiner.