Digidexo.com

Hvordan bli kvitt en Apple formet kropp

Hvordan bli kvitt en Apple formet kropp


Alle har en tendens til en viss formet legeme. Og som vi alder eller gå gjennom andre kroppsendringer, vil formen skifte. Apple formet organer tendens til å ha mye fett lagret rundt midten. Spesielt magen. Enkeltpersoner som ønsker å kvitte seg med et eple formet kropp vil finne ut at det ikke bare vil endre form, men det kan redusere risikoen for hjertesykdom, diabetes og andre helseproblemer.

Hvordan bli kvitt en Apple formet kropp

•  Skjær tilbake fettet. Kutte ned på fett, dette betyr grilling i stedet for steking. Ved hjelp av sitrus eller pepper baserte sauser i stedet for fett-laden salatdressinger og pålegg. Lese etikettene på produktene før du kjøper dem. Vær spesielt oppmerksom på mettet fett på etiketter og unngå produkter med det.

•  Forbered måltider. Når du kan, forberede mat og snacks hjemme i stedet for å kjøpe ferdiglagde varer. På denne måten vet du hva du får i stedet for skjulte tilsetningsstoffer og fett. Hvis du har dårlig tid, tilberede måltider en gang i uken og fryse dem til senere i uken.

Spis frukt og grønnsaker. Frukt og grønnsaker er sikret full av vitaminer og mineraler, men de er også å fylle. Hvis du laster opp på dem før du spiser et måltid, vil du miste kroppsfett, hjelpe deg å bli kvitt det eple form.

Få flytte hverdagen. Det spiller ingen rolle hvor du starter, eller når du gjør det. Bare få flytte. Ikke mye styrketrening eller 'spot reduksjon' kommer til å kvitte deg med et eple formet kropp med mindre du få flytte for å smelte fett. Turgåing, tredemøller, dans trening DVDer, noe du gjør for å få på farten vil hjelpe din vekt og ditt hjerte.

Styrk musklene dine. Når du begynner å gå ned i vekt med cardio trening, ta på seg en styrking rutine. Selv om du ikke kan spot redusere fett på magen, kan du forme de underliggende musklene til å gi deg en trimmer utseende. Og når du holde deg sunn mat og mosjon, vil de underliggende muskler snart bli dine ytre muskler. Styrke ikke bare dine magemusklene, men dine armer ben og rygg muskler også. Mer muskler har den ekstra fordelen av mer fettforbrenning i tillegg.

Practice står høyt. Å ha en høy og rett holdning vil gi automatiske visuelle resultater. Pass på å trekke i magemusklene som du rette opp. Som å trekke i magen og står høyt bli en vane,
det vil stramme magen hele dagen.

Hint

  • Drikk vann og mye av det. Vann vil hjelpe deg å føle deg mett uten ekstra kalorier.