Digidexo.com

amfetamin hals

Metylfenidat Vs. Amfetamin

Metylfenidat Vs. Amfetamin


Metylfenidat og amfetamin er begge resept-styrke sentralstimulerende midler for sentralnervesystemet. De er hovedsakelig brukes i behandling av ADHD, blant andre forhold. Forsiktighet bør utvises ved bruk av en av disse medikamentene som de er kjent for å ha uønskede bivirkninger i en del tilfeller.

Funksjon

Amfetamin brukes til å stimulere nerver og hjernen ved å øke mengden av visse kjemikalier i en persons kropp. De øker hjertefrekvensen og blodtrykket og redusere appetitten. Metylfenidat påvirker kjemikalier i hjernen som bidrar til impulskontroll og hyperaktivitet. Den brukes til å kontrollere slike symptomer som hyperaktivitet, distractibility, kort oppmerksomheten span og impulsivitet.

Bruksområder

Begge medisiner brukes som en del av planene behandlingstilbud for folk som lider av visse vilkår. Metylfenidat og amfetamin brukes til å behandle pasienter med tilstander som ADHD og ADHD. De brukes til å behandle den sovende uorden narkolepsi. Begge bør kun tas etter en tidsplan bestemmes av lege.

Side Effects

Noen vanlige bivirkninger forbundet med amfetaminbruk er følgende: rastløshet, angst, nervøsitet, svimmelhet, hodepine, søvnløshet, tørr munn, diaré eller forstoppelse og endringer i sexlysten. Flere alvorlige bivirkninger er uregelmessig hjerterytme, høyt blodtrykk, hallusinasjoner, forvirring og allergiske reaksjoner inkludert pustevansker og hevelse av tungen eller ansiktet.

Dette er vanlige bivirkninger forbundet med metylfenidat bruk: kvalme, oppkast, tap av appetitt, nervøsitet og vekttap. Flere alvorlige bivirkninger inkluderer aggresjon, feber, sår hals, høyt blodtrykk, hallusinasjoner og ujevn hjerteslag.

Hvis du lider alvorlige bivirkninger mens de tok enten medisiner, ta den til seg oppmerksomheten til en lege.

Advarsler

Omsorg bør tas mens du kjører bil eller tunge maskiner på hver medisiner som de kan forårsake tåkesyn og svimmelhet. Amfetamin og metylfenidat er vanedannende; langvarig bruk kan føre til avhengighet. Personer med høyt blodtrykk eller hjertesykdom bør ikke bruke enten medisinering.

Kjennetegn

Amfetamin salt, eller amfetamin sulfat, er tilgjengelig på resept i enten 5 eller 10 milligram tabletter. Mange merker som distribuerer amfetamin tilbyr også medisiner i løsningen skjemaet.

Metylfenidat er tilgjengelig i flere former avhengig av leverandør. Den kommer i tabletter av enten 2,5, 5, 10 eller 20 milligram doser. Denne medisinen er også tilgjengelig i en flytende løsning med to milligram metylfenidat per 5 milliliter servering. Tyggetabletter er tilgjengelig med enten 2,5, 5 eller 10 milligram av metylfenidat.

Pain Relief for en sår hals

Pain Relief for en sår hals


Nakkesmerter utvikler enten fra isolerte hendelser som en dårlig natts søvn eller på grunn av de kumulative effektene av dårlig holdning eller en utilstrekkelig oppsett av et skrivebord og datamaskin. Smertelindring behandling avhenger av alvorlighetsgraden av nakkesmerter og hvor lenge du har opplevd det. Se en lege for riktig vurdering.

Home Care

For en isolert hendelse av nakkesmerter, prøv hjemmetjenesten før du gå til en lege. For å lindre smerten midlertidig, ta en over-the-counter smertestillende som for eksempel Tylenol eller Advil. I tillegg, is halsen i 20 minutter og deretter bruke en varm komprimere i 20 minutter. Gjenta dette kaldt / varmt vekslende i løpet av dagen etter behov. Hvis varmen ytterligere forverrer sår hals, hold deg til ising.

Gni halsen eller har en venn massere skuldrene for å avlaste nakke og øvre rygg tetthet. Slå haken litt mot venstre skulder og hold posisjonen i 30 sekunder. Så sakte vende tilbake til sentrum og slå haken til høyre skulder.

Tilnærming at-home halsen strekker med forsiktighet. Uriktig strekk teknikken kan forverre situasjonen og noen ganger til og med føre til nakkeskader.

Fysioterapi og Immobilitet

Hvis din hals smerte vedvarer i mer enn noen få dager, kan du besøke en lege. Hvis legen bestemmer at nakkesmertene skyldes muskel tetthet eller andre muskel-og skjelettplager, vil hun henvise deg til en fysioterapeut. En fysioterapeut vil lære deg strekninger og øvelser for å styrke nakke, rygg og skuldre. Som områdene rundt halsen vokse sterkere, vil du legge mindre belastning på nakken.

Hvis legen din bestemmer at du har trukket en muskel eller anstrengt en hals ligament, han kan gi deg en spesiell hals brace å bære inntil kroppen heles. Etter musklene gro, vil du arbeide med en fysioterapeut for å få tilbake hele spekteret av bevegelse.

Kirurgiske behandlinger

Alvorlig nakkesmerter og nakkesmerter at resultatene fra strukturell skade på andre deler av kroppen din kan kreve kirurgi. Leger velger kirurgi hovedsakelig når din nakkesmerter er et resultat av en herniated plate, en svulst eller en annen alvorlig underliggende tilstand. Snarere enn tradisjonell kirurgi, mange leger er avhengige av mindre prosedyrer for å målrette smertene. Disse prosedyrene inkluderer injeksjoner av numbing medisiner og andre medisiner som kortikosteroider som bidrar til å redusere betennelse.

Avhengig av art av nakkesmerter, kan en lege jobbe med en fysioterapeut til å utføre trekkraft terapi. Under trekkraft terapi, vil legen bruke vekter for å strekke bestemte deler av nakken og lindre smerte. Kiropraktorer bruker lignende metoder for å redusere nakkesmerter.

Hvordan stoppe en hals verke Fast

Hvordan stoppe en hals verke Fast


Trenger å kvitte seg med en hals verke? Stiv nakke problemer kan skje når vi sover på feil måte eller fra stress og spenning. Halsen ubehag er forårsaket fra avstivningen av muskler. Når du har det, bli kvitt en hals sårhet kan være utfordrende. Her er noen måter å hjelpe deg å lindre nakkesmerter.

Hvordan stoppe en hals verke Fast

•  Ta en varm dusj. Bruk vann så varmt som du kan stå og la den til å slå ned på halsen din i minst 15 minutter for å løsne musklene.

Ta noen ibuprofen å bidra til å redusere hevelse i muskler i nakke og skuldre, og å bidra til å lindre eventuelle nakkesmerter.

Bruk en ispose på sår hals i 15 minutter og deretter bruke en varmepute i 15 minutter. Gjenta dette i 1 time.

Rub sport krem eller Icy Hot på halsen for å hjelpe trenge dypt inn i musklene og begynne å avlaste halsen sårhet.

Bruk en opprullet håndkle under nakken din til å støtte det under søvn. Sove på en fast madrass helst flatt på ryggen.

6. Påfør en medisinert patch som de laget av Icy Hot på sår hals for å få smertelindring. Kjøpe nok til å vare i minst fem dager. Følg instruksjonene nøye.

Hint

 • Hvis nakkesmerter ikke blir bedre i løpet av få dager, bør du kontakte legen din så du kan ha en mer alvorlig problem som må bli sett på.
 • Aldri sove med en varmepute som det kan forårsake brannsår du kanskje ikke er klar over.
 • Ikke bruk vann i tillegg som du vil brenne huden din.

Rebif bivirkninger og hals hevelse

Rebif® (interferon beta-1a) er en resept bare, injeksjon medisiner produsert i fellesskap av EMD Serono, Inc. Den er godkjent av FDA for personer som lider av relapsing former for multippel sklerose (MS). Den brukes til å bidra til å redusere symptomer på MS, bremse sin progresjon, og for å forhindre tilbakefall. Som med mange medisiner, kan Rebif® forårsake bivirkninger hos noen individer, alt fra mild til alvorlig. Tungen og halsen hevelse kan være forbundet med en sjelden allergisk reaksjon fra denne medisinen.

Vanlige bivirkninger

Ifølge produsenten, vanlige bivirkninger av Rebif® inkluderer smerte og hevelse på injeksjonsstedet, og influensalignende symptomer som muskelsmerter, sår hals og tretthet.

Mindre vanlige bivirkninger

Mindre vanlige bivirkninger inkluderer mage eller brystsmerter, feber, muskelkramper, svelgeproblemer, ryggsmerter og problemer med vannlating.

Hals hevelse eller pustevansker

Selv om sjeldne, kan en allergisk reaksjon mot interferon beta-1a føre til pustevansker og / eller hevelse i ansikt, tunge eller svelg. Hvis du opplever noen av disse, bør du få akutt medisinsk hjelp umiddelbart. Husk at hevelse i svelg kan også være forårsaket av andre medisiner du tar, maten du spiser, eller noe i miljøet. Hvis du har noen historie med allergi, bør du la legen din vite før du tar Rebif®.

Mildere Allergiske Reaksjoner

Mildere allergiske reaksjoner kan omfatte hudutslett, svimmelhet, eller svimmelhet. Du bør rapportere mildere reaksjoner med legen din så snart som mulig.

Ytterligere advarsler

Det er mulig for Rebif® å ha en negativ effekt på leverfunksjon, skjoldbrusk funksjon, røde blodlegemer, anfall aktivitet og depresjon (spesielt hos personer med en historie med disse forholdene. Legen vil overvåke disse hvis interferon beta-1a er foreskrevet for deg. Gravide og ammende kvinner bør ikke bruke denne medisinen.

Rapportering bivirkninger

I tillegg til å kontakte legen sin, kan pasienter som opplever uønskede bivirkninger rapportere dem til US Food and Drug Administration (FDA) på deres "MedWatch" nettsted. Denne rapporteringen er frivillig, men kan bidra til FDA i deres innsats for å forbedre produktsikkerhet.

Hvordan bli kvitt en sår hals raskt

En sår hals kan være forårsaket av en bakteriell infeksjon som streptokokker, en viral infeksjon som influensa, eller skade på stemmebåndene forårsaket av roping, skriking eller for mye sang. Bakteriell infeksjon må tas opp av lege, men smerte og irritasjon kan også bli kurert av urter og andre naturlige produkter, som hvitløk. Disse rettsmidler kan lindre og helbrede en sår hals innen 1 eller 2 dager hvis infeksjonen eller skaden er relativt mild.

Hvordan bli kvitt en sår hals raskt

Gurgle med saltvann for å bli kvitt en sår hals raskt. Bland 1 ts. vanlig salt i en halvliter litt varmt vann. Svelge en munnfull og gurgle fintfolk i 15 til 30 sekunder. Dette vil berolige smerte og irritasjon i halsen.

nippe varm urtete med et kyss av honning i den. Varmen av te, beroligende urter og tykk honning vil alle arbeide sammen for å redusere sårhet. Prøv kamille eller peppermynte te.

Suge på en pastill som inneholder benzocaine å hjelpe nummen smerte. Også prøve sink gluconate tabletter. En studie ved University of Texas i Austin funnet at sink gluconate bidrar til å redusere en sår hals. La pastiller oppløses i halsen din og hold den flytende i noen sekunder før du svelger.

Spis hvitløk for å bli kvitt en sår hals raskt. Hvitløk har anti-viral egenskaper så hvis sår hals er forårsaket av et influensa virus eller lignende, kan du prøve å legge litt hvitløk til dine daglige måltider for å bidra til å bekjempe infeksjonen.

Hint

 • Bruk disse rettsmidler minst tre ganger om dagen for best resultat. Nippe varm hvitløksuppe å få den doble fordelene av hvitløk og varm væske.
 • Se en lege umiddelbart hvis sår hals ikke rydde opp i et par dager eller blir verre.

Barnas sår hals rettsmidler

Ifølge Mayo Clinic, er en sår hals en av Topp 5 grunner til barna savner skolen. De fleste sår hals er årsaker av virus, men i noen tilfeller smitte kan være bakteriell, som strep hals. Som oftest vil barnet ditt har andre symptomer i tillegg, for eksempel en hoste eller rennende nese. Selv om de fleste sår hals løse på egen hånd, det er skritt du kan ta for å begrense barnets smerte og redusere varigheten av sykdommen.

Hjem Rettsmidler

Selv om barnet kanskje ikke ønsker å svelge, er det viktig å sørge for at han drikker rikelig med væske for å skylle viruset ut av sitt system. En beroligende drikken er honning og sitron blandet inn i varmt vann. Du vil også være lurt å be barnet om å avstå fra å rope eller anstrenge stemmen hans. Fuktighet og damp kan også lette betent hals. Kjøre en luftfukter eller å ha barnet ditt sitte i en dampende bad kan bidra til å lette smerter og løsne slim. Hvis barnet ditt er eldre, kan han gurgle med saltvann eller suge på en hals slipp.

Bakteriell infeksjon

Hvis barnet ditt har feber med sine sår hals, kan det være lurt å ha henne testet for streptokokker. Hvis årsaken til sykdom er viral, vil det gro av seg selv, men bakterielle sår hals krever antibiotika. Det er viktig barnet ditt fullføre sin foreskrevet løpet av antibiotika, selv om hun begynner å bedre. Dette vil forhindre at sår hals fra å vende tilbake, og også stoppe bakterier fra å bli resistente mot antibiotika. Det er viktig å finne ut årsaken til sår hals fordi antibiotika er ubrukelig mot virusinfeksjoner.

Alternative behandlinger

En overflod av alternative behandlinger er tilgjengelig for en sår hals, men ifølge Mayo Clinic det er begrenset bevis for å støtte sin effekt. Oftest disse behandlingene er urter som du drikker i te. Du kan vanligvis finne disse urter på en matbutikk eller helsekost butikk. Det er viktig at du snakker med legen din før du bruker dem slik at du kan gi barnet riktig mengde. Disse urter omfatter lakris rot, kaprifol, eukalyptus og kamille.

Øre, nese og hals infeksjoner

Øre, nese og hals infeksjoner


Infeksjoner som oppstår i ører, nese og hals inkluderer bihulebetennelse, mellomørebetennelse, betennelse i mandlene, mononukleose, eller mono, og streptokokkinfeksjoner, ellers kjent som strep hals. Mellomørebetennelse, eller en ørebetennelse, og tonsillitt oppstår oftest hos barn, mens bihulebetennelse påvirke ca 10 til 15 millioner mennesker hvert år.

Otitis Media

Mellomørebetennelse er den medisinske termen for ørebetennelser, som er mest vanlig hos spedbarn og små barn. Symptomer inkluderer tette ører på grunn av væske og slim buildup, som kan skade hørselen.

Tegn på at enkeltpersoner kan ha en øreinfeksjon inkluderer øret drenering, balanse og søvnvansker, hørselsproblemer og slite i ørene. Babyer med ørebetennelser kan gråte oftere.

I noen tilfeller kan enkeltpersoner trenger bare en smertestillende og ørebetennelse går bort av seg selv. Men helsepersonell anbefaler antibiotika for alvorlige infeksjoner og ved behandling av spedbarn. Barn som får hyppige ørebetennelser kan trenge kirurgi for å plassere rørene inni ørene for å lindre trykket og øke hørsel.

Bihulebetennelse

Bihulebetennelse, ellers kjent som bihulebetennelse, kan være forårsaket av en bakteriell, viral eller soppinfeksjon. I de fleste tilfeller oppstår bihulebetennelse sammen med betennelse i nesegangene. Vanlige symptomer på bihulebetennelse er smerter, ømhet, tett nese og hodepine. Det finnes to typer av bihulebetennelse: akutte, som går bort i løpet av en måned, og kronisk, som er preget av vedvarende og tilbakevendende infeksjoner som varer lengre enn tre måneder.

Bihulebetennelse behandlinger inkluderer kortikosteroid eller saltvann nesespray, decongestants og ikke-steroide anti-inflammatoriske smertestillende midler. Varme kompresjoner, dampende, drikke mye væske og sover med hodet hevet kan også bidra til å lindre trykket og smerten forbundet med bihulebetennelse.

Tonsillitt

Betennelse i mandlene er en vanlig tilstand blant barn. Det er forårsaket av en viral eller bakteriell infeksjon, forårsaker mandlene blir hovne og smertefull. Andre symptomer kan være hvite flekker på mandlene, sår hals, svelgeproblemer, hodepine, feber og frysninger, og mister stemmen. Barn kan også oppleve magesmerter.

Mesteparten av tiden, er tonsillitt forårsaket av et virus. I slike tilfeller vil en antibiotika ikke hjelpe. Imidlertid vil en over-the-counter sår hals medisin lindre smerter og betennelser. Det kan ta en til to uker å komme seg.

Når tonsillitt er forårsaket av en bakteriell infeksjon, er antibiotika nødvendig. Hvis behandlingen ikke forbedre tilstanden, kan en mandlene for å fjerne mandlene bli anbefalt av helse-omsorg leverandøren.

Drikking varme væsker som te eller supper og gargling med varmt saltvann kan også bidra til å lindre symptomer på betennelse i mandlene.

Mononukleose

Mononukleose, eller mono, er forårsaket av et virus og kan overføres ved kyssing eller deling av glass og bestikk med noen med mono. Vanlige symptomer er slapphet, tretthet, sår hals, feber, hovne mandler og lymfekjertler, hudutslett, tap av matlyst, nattesvette og en hoven milt.

Uheldigvis, på grunn mono er forårsaket av et virus, antibiotika vil ikke behandle den. Recovery innebærer 10 til 12 timer med sengeleie daglig, mye væske for å holde hydrert, gurgle med varmt saltvann og tar over-the-counter smertestillende midler og sår hals medisiner. Helsepersonell anbefaler også at pasienter unngå aktiviteter som kan føre til at milten til å sprekke.

Streptokokkinfeksjon

Streptokokkinfeksjoner eller strep hals, er mindre utbredt enn mono og er forårsaket av en bakteriell infeksjon. I noen tilfeller kan en person med mono også lider av strep hals. Strep hals kan utløse en mandel eller bihulebetennelse.

Symptomer på strep inkluderer sår hals, feber, hodepine, magesmerter og utslett. Penicillin er den vanligste behandlingen. Hvis venstre ubehandlet, kan strep hals forårsake revmatisk feber og betennelse i nyrene.

Strep hals Cures, årsaker og hjem rettsmidler

Strep hals Cures, årsaker og hjem rettsmidler


Strep hals er en smittsom sykdom som er mest vanlig blant barn og tenåringer, men voksne får det også. Barn og tenåringer har en tendens til å bli smittet i løpet av skoleåret når de er omgitt av andre studenter i et lukket rom hvor infeksjonen kan spre seg. Det finnes måter å behandle og forebygge det.

Cayenne Pepper

Du kan prøve en eller begge av disse kajennepepper rettsmidler for strep hals. For første middel, trenger du 4 ss. honning, 1 ts. kajennepepper og 16 presset fedd hvitløk. Kombinere og blande ingrediensene. Hvert 30. minutt eller hver time, ta mellom 1/2 ts. og 1 ts. av blandingen. Ikke drikk noe med det, bare la honning, cayenne og hvitløk pels halsen. Cayenne er stor for å gi immunforsvaret et løft, og hvitløk vil kjempe bakterier som forårsaket infeksjonen. Hvis du følger den rette, bør du begynne å føle deg bedre i løpet av 24 timer.

Den andre middel for strep hals innebærer cayenne pepper og melk. Mål 1/8 ts cayenne og svelger det hver time. Tillat cayenne å belegge halsen i flere minutter. Det kommer til å føle at det brenner, men tåle den i minst fem minutter, og deretter drikke en kopp melk. Du bør begynne å føle deg bedre i ca 24 timer.

Apple Cider Eddik

Apple cider eddik får du følelsen bedre i 24 timer, så vel. Du trenger 1 ss. eple cider eddik og 6 til 8 oz. vann. Nå, tilsett eddik til vannet. Ta en spiseskje med blandingen din, gurgle og spytte den ut. Deretter ta en annen spiseskje, gurgle og svelge blandingen. Gjør dette hver time i minst 48 timer, selv om du skal føle deg bedre i ca 24 timer.

Årsaker

Strep hals er en infeksjon forårsaket av streptokokker bakterier. Bakteriene multipliserer i nese og svelg. Bakteriene spres ved en smittet person til en annen person gjennom hoste, hånd rister, nysing eller ler. Så, er det viktig å alltid vaske hendene, spesielt når du har brukt dem til å dekke munnen når man nyser og hoster.

Symptomer

Symptomer på strep hals kan være mild eller alvorlig og inkludere rødhet og hovne mandler, svelgeproblemer, tap av matlyst, hodepine, hevelse i lymfeknuter, hvite flekker, feber, frysninger og sår hals.

Forebygging

Riktig hygiene er den beste metoden for å hindre spredning av halsbetennelse. Håndvask er den første linjen i forsvaret mot spre bakterier. Dekke til munn og nese når du nyser eller hoster, og husk å vaske hendene. Og hvis noen i ditt hjem er infisert med strep hals, ikke spise og drikke bak dem. Bruk aldri bestikk og servise som en som er smittet.

Hoven hals Symptomer

En sunn hals er viktig for fysisk velvære. Den styrer ikke bare luftstrøm og substans forbruk, men er også intrikat koblet til nese passasjer og slimhinner. En hoven hals kan føre til betydelige problemer som kan forstyrre, eller hindre, essensielle kroppsfunksjoner. De fleste av symptomene på en sår hals er ganske åpenbare og vanskelig å overse eller ignorere.

Rødhet

Innsiden av halsen kan bli rød rundt luftrøret og spiserøret skyldes betennelse. Dette er vanligvis ledsaget av smerter eller ubehag.

Pain

På grunn av mengden av vev og sensitivitet i halsen, er det utsatt for smerte. Når det sveller på grunn av infeksjon eller irritasjon, kan det bli mer følsomme eller smertefullt, gjør vanskeligere å svelge.

Tørrhet

En hoven hals kan bli tørr og skrapete, forårsaker hoste og heshet.

Problemer med å svelge eller puste

Svelging kan bli hindret på grunn av hals hevelse. Vanligvis er det bare delvis blokkert, men hvis luftstrømmen hindres, kan et besøk til legevakten være nødvendig.

Alvorlige symptomer

Hvis en hoven hals er ledsaget av oppkast, blødning, utslett, eller puss i halsen, kan en alvorlig sykdom være årsaken, som krever øyeblikkelig legehjelp.

Konstant tørr hals

Konstant tørr hals


Dehydrering eller hals irritasjoner på grunn av en forkjølelse eller allergi kan skape en konstant tørr hals. Heldigvis finnes det triks for å rette eller berolige en tørr hals. Nøkkelen er å gjenkjenne og behandle den underliggende problem.

Dehydrering Effects

Dehydrering fra for mye natrium eller mangel på væske kan utløse en konstant tørr hals. Øk inntaket av vann, redusere natrium forbruk (ikke mer enn 1500 mg daglig) eller suge på knust is.

Vurdere en luftfukter

Varmesystemer kan opprette tørr luft inne i husene. Konstant eksponering for tørr luft utløser en tørr hals. En luftfukter tilfører fuktighet oppholdssteder.

Forebygging / løsning

Puste inn kald luft i vintermånedene kan også utløse en tørr hals. Innpakning et skjerf rundt munnen og nesen hjelper å unngå å puste i tørr, kald luft.

Fordeler med Chewing Gum

Tyggegummi stimulerer produksjonen av spytt, noe som bidrar til å lindre en tørr hals og munn.

Expert Insight

Den "Legens Book of Home Rettsmidler" anbefaler å gurgle med saltvann for å hjelpe lindre halsirritasjon og øke fuktighet.

Hvordan behandle barn sår hals

Hvordan behandle barn sår hals


Sår hals er en ganske vanlig foreteelse. De fleste av oss vil ha en minst en eller to ganger i året. Når det gjelder barns sår hals, de fleste forårsaket av andre enn bakteriell infeksjon faktorer. Dette betyr at du må finne en måte å behandle dem uten hjelp av antibiotika. Les videre for å lære mer om hvordan å behandle barnas sår hals.

Hvordan behandle barn sår hals

•  Identifiser den mulige årsaken til ditt barns sår hals. Barn har sår hals for en rekke forskjellige grunner, noen av dem er de bakterielle infeksjoner som må behandles av antibiotika. En primær mistenkte er allergi, spesielt i løpet av de månedene der pollen teller er høy. Andre årsaker inkluderer irritasjon forårsaket av tørr luft, eksponering for tobakksrøyk, høyt og hyppig roping, en forkjølelse eller en annen virusinfeksjon.

Eliminer miljømessige faktorer som kan forverrer barnets sår hals. Det betyr å bli kvitt kjæledyret som han kan være allergisk, og gir en luftfukter for å motvirke tørr luft forårsaket av vinteren varmesystem, banning sigaretter nærheten barnet ditt og oppmuntre ham til å spille roligere spill helt til halsen føles bedre.

Unn smerten av en sår hals med over-the-smerte relievers og halspastiller. Doserings for barnas medisiner varierer avhengig av deres vekt. Sørg for at du lese hals pastill pakken nøye for å sikre at du ikke gir barnet ditt mer enn den maksimalt anbefalte daglige beløpet.

Hold barnet godt hydrert. Smøring halsen, mens kanskje en smertefull forsøke, vil bidra til å unngå økte smerter forårsaket av parching. La barnet ditt til å spise is spretter eller drikke en søt drikke han ikke får med jevne mellomrom for å lokke ham til å drikke mer væske.

•  Gi en rekke valg av myk og flytende matvarer for å holde barnets mage fra growling. Hun må ha noe i magen hennes hvis hun tar en smertestillende, så tilby henne et utvalg av supper, te, puddinger og milkshake som ikke gjør vondt så mye å gå ned.

Distrahere barnet fra smerten. Barn har en tendens til å fokusere på sykdom eller smerte, spesielt når de ikke har noe annet å gjøre. Vurder å lage en dag hjemme med en sår hals, en dag hjemme for å se en spesiell film eller spille spill du normalt ikke spille. Ikke bare vil barnet ditt bli distrahert, men du vil heller ikke nødt til å behandle klager hele dagen lang.

Hint

 • Som med alle andre medisinske tilstand, hvis barnet viser tegn til forverring eller ikke viser noen bedring i løpet av få dager, ring din barnelege for en avtale.
 • Når du ser på smertestillende for barn, holde seg borte fra aspirin. Det er en årsakssammenheng til en sjelden syndrom som kalles Reyes syndrom.

Strep hals symptomer i førskole

Strep hals er en tilstand forårsaket av Gruppe A Streptokokker bakterier. Det er en smertefull tilstand som kan føre til andre problemer hvis den ikke behandles på riktig måte. I alvorlige tilfeller kan en abscess utvikle seg i halsen. Dessuten kan bakteriene slipper giftstoffer som fører til et utslett; Denne tilstanden kalles skarlagensfeber. I sjeldne tilfeller kan revmatisk feber utvikle. Denne tilstanden oppstår når strep antistoffer som kjemper bakterier kan også skade leddene og hjerte. En lege kan lett diagnostisere strep hals ved swabbing preschooler hals og kjører en rask test på prøven ervervet. En førskolebarn som har strep hals må ta en foreskrevet antibiotika for å drepe strep bakterier.

Fever

Førskolebarn med strep hals vanligvis har feber over 101 grader Fahrenheit eller høyere. Frysninger kan følge med feber.

Gland Hevelse

Førskolebarn med strep hals kan ha hevelse stede i kjertler som ligger under kjeven.

Hovne mandler

Den preschooler mandlene vises veldig rød og hoven.

Hvite prikker på mandlene

Når strep bakterier er til stede, mandlene vanligvis har hvite flekker på dem.

Sore Throat

En førskolebarn med strep hals vil nok si at halsen gjør vondt. Barnet kan ha problemer med å svelge og ikke ønsker å spise på grunn av vond hals.

Urolig mage

Noen preschoolers med strep hals kan ha en urolig mage og kan også kaste opp.

Felles hals problemer

Felles hals problemer


Faryngitt, eller sår hals, er en av de hyppigste årsakene til besøk til familien leger, ifølge University of Maryland Medical Center. De fleste sår hals er forårsaket av virus, og vil gå bort på egenhånd i en uke eller mindre. Andre vanlige tilstander forbundet med sår hals krever medisinsk behandling.

Forkjølelse eller influensa

I tillegg til sår hals, symptomer på forkjølelse innbefatte hoste, nysing og feber opp til 102 grader Fahrenheit, mens symptomer på influensa inkluderer hoste, kvalme, muskelsmerter og feber over 102 grader. Virus forårsaker både forkjølelse og influensa. I de fleste tilfeller vil leger anbefaler å behandle symptomene til du får bedre ved å gjøre ting som å få nok hvile, drikke mye væske og gurgle med varmt saltvann eller bruke pastiller for å lindre vond hals. I alvorlige tilfeller av influensa, kan en lege foreskrive en antiviral medisiner, ifølge Family Doctor.org.

Mononukleose

I tillegg til sår hals, symptomene på kyssesyke inkluderer feber, trøtthet, hovne kjertler i nakken og armhulen, tap av matlyst og nattesvette, ifølge Family Doctor.org. Mononukleose er forårsaket av Epstein-Barr-viruset, som finnes i spytt og slim, og kan spres ved å kysse, noe som er grunnen til at det er noen ganger kalt "kyssesyken", så vel som ved eksponering til å hoste eller nyse eller dele mat kjøkkenutstyr. En lege kan utføre en blodprøve for å bekrefte diagnosen. Den mono-viruset går unna på egen hånd, med symptomer vanligvis varer i fire uker. Behandling av symptomer inkluderer hvile, væsker og gargling eller pastiller for svelg.

Strep Throat

Bakterier av slekten Streptococcus forårsake streptokokker. Symptomer i tillegg til sår hals inkluderer feber, hodepine, hvite flekker i halsen eller på mandlene, røde og hovne mandler, smerter ved svelging og hovne og ømme kjertler i kjeven og halsen. Magesmerter og oppkast er flere symptomer som er mer vanlig hos barn. Hvis strep hals ikke behandles, kan det føre til nyre betennelse eller revmatisk feber. Å fastslå årsaken til sår hals, kan legen gjøre en rask strep test, som tar ca 15 minutter, og / eller en hals kultur. En hals kultur, som tar mellom 24 og 48 timer, kan avgjøre om sår hals er forårsaket av en annen enn Streptococcus eller av et virus bakterien. Sår hals med en bakteriell årsak behandles med antibiotika.

Tonsillitt

Symptomene på betennelse i mandlene, en infeksjon i mandlene, likne de av strep hals, ifølge Family Doctor.org. Tonsillitt, derimot, er et resultat av enten bakterier eller virus. Hensiktsmessig behandling avhenger av årsaken, så rask og nøyaktig diagnose er viktig, ifølge Mayo Clinic. Betennelse i mandlene er mest vanlig fra førskolen årene til midten av tenårene. Tonsillectomies, eller kirurgisk fjerning av mandlene, kan være nødvendig for ofte tilbakevendende betennelse i mandlene, kronisk betennelse i mandlene eller bakteriell betennelse i mandlene som ikke responderer på antibiotikabehandling.

Naturlig rettsmidler for barn sår hals

Sår hals er en relativt vanlig tilstand; noen ganger er de forbundet med utbruddet av en kald, men de kan også forekomme med virusinfeksjoner, lomme forhold og puste om natten gjennom munnen i stedet for nesen. Noen sår-hals forholdene krever behandling med antibiotika, men du kan fortsatt lindre noe av smerten forbundet med sår hals forårsaket av streptokokker og andre bakterielle forhold.

Når skal man oppsøke lege

Sår hals kan bli til mer alvorlige tilstander hvis de fortsetter i en lang periode uten lindring. Hvis du oppdager at barnet ditt er siklende mye, hvis barnet ditt utvikler feber høyere enn 101 grader Fahrenheit eller hvis barnet ditt utvikler et utslett, er det definitivt på tide å se en lege. En lege vil samle en kultur for å identifisere hva som forårsaker sår hals slik at en riktig medisinering kan være foreskrevet. Andre tegn på at det er på tide å bringe barnet til lege inkluderer hovne lymfekjertler i barnets nakke, merkbar pus i halsen området, røde striper eller flekker på baksiden av halsen og / eller utbruddet av pusteproblemer.

Sår hals og tørr luft

Investere i en vaporizer er anbefalt for barn som lider av sår hals forårsaket av tørr luft. Air er tørrere i vintermånedene og natta puste gjennom munnen tørker ut baksiden av halsen, forårsaker smerte. En vaporizer skaper en kjølig tåke som fukter tørr luft, noe som gjør det lettere å puste. I stedet for sistnevnte, kan du koke en kjele med varmt vann på komfyren og la dampen fyller luften for å legge fuktighet til luften, men du må alltid holde pannen ut av barnets rekkevidde.

Sår hals forårsaket av Common Cold

Dersom barnets hals er irritert fordi han er forkjølet, er det flere naturlige rettsmidler som kan hjelpe lindre tilstanden. Blande en halv teskje salt i en varm kopp vann og la barnet å gurgle med hjelper det å redusere smerter forbundet med en sår hals. Det varme vannet lindrer baksiden av halsen mens salt fungerer på tegning ut eventuell infeksjon og / eller bakterier som forårsaker sår hals.

Dersom barnet tåler det godt, popsicles er flott for en sår hals; dette er en kur som ofte brukes til å hjelpe barn som har hatt sine mandlene fjernet. Den kalde følelsen assosiert med popsicle bidrar til å redusere hevelse og betennelse i sår hals og fungerer som en naturlig bedøvelse, også.

Te og honning

Noen barn tåler vanlig te og honning godt; honning er tykk og tjener til å belegge baksiden av halsen for å gi smertelindring. Men barn under en bør ikke bli tilbudt honning når som helst, fordi honning inneholder små mengder av Clostridium botulinum som kan gjøre barnet syk. Hvis barnet ditt er over 1 og har ingen aversjon til te og honning, kan drikken bli tilbudt flere ganger daglig for sår-hals lettelse.

Hvordan bruke Apple Cider Eddik å berolige en sår hals

Hvordan bruke Apple Cider Eddik å berolige en sår hals


I århundrer har folk i Vermont gjort god bruk av eple cider eddik for deres helse og selv det av sine husdyr. Denne eddik er laget av modne epler som er fermentert og behandlet for å gjøre det endelige produkt. Eddik inneholder mange vitaminer, beta-karoten, pektin og mineraler slik som kalium, natrium, magnesium, kalsium, fosfor, klor, svovel, jern og fluor. Den inneholder også eplesyre, noe som bidrar til å bekjempe sopp-og bakterielle infeksjoner. Bruker eple cider eddik for en sår hals er lett og behagelig. Les videre for å lære hvordan du bruker eple cider eddik for å lindre en sår hals.

Hvordan bruke Apple Cider Eddik å berolige en sår hals

•  Heat 8 oz. filtrert vann og avkjøl litt, før like varm.

Tilsett 1 ts. av eple cider eddik til varmt vann.

gurgle tre ganger, spytter ut væsken de to første gangene.

Den tredje gangen du gurgle, svelge eddik-vann-blanding.

Gjenta denne prosessen en gang hver time inntil symptomene har bedret seg eller forsvunnet.

Hint

 • Hvis sår hals returnerer, kan du gjenta gargling prosessen så mange ganger som nødvendig.
 • Hvis eple cider eddik gurgle ikke hjelper din sår hals, kan du bli håndtere en alvorlig medisinsk tilstand. Sørg for å gå til legen din dersom du opplever en høy feber, frysninger eller ekstrem smerte.

Slik Care for Your Voice og hals

Slik Care for Your Voice og hals


Stemmen er et resultat av ubevisst samarbeid mellom mellomgulvet, lunger, stemmebånd, øvre hals, munn, nese og ører. Et problem i noen av disse områdene kan føre til stemmeproblemer, for eksempel vokal belastning. Vocal belastning fra hyppige snakke, synge eller roping kan føre til en rekke symptomer, inkludert sår hals, heshet eller midlertidig stemme tap. Riktig vare på stemmen din og svelg kan hjelpe deg å unngå disse problemene.

Slik Care for Your Voice og hals

•  Praksis puste dypt fra mellomgulvet ved å trykke på magen ut når du puster inn og trekke det inn som du puster ut. Dette gir en tilstrekkelig tilførsel av luft for å snakke eller synge.

Stay hydrert ved å drikke et minimum av seks til åtte glass vann eller andre væsker i løpet av dagen. Begrens inntaket av koffein og alkohol, noe som kan tørke ut halsen.

Bruk en luftfukter for å fukte luften i ofte brukte rom. Tørr luft kan forverre stemme og hals problemer.

Tren regelmessig. Trening forbedrer utholdenhet og muskel tone, som støtter de gode arbeidsstillinger og pusteteknikker som er nødvendig for langvarig vokal bruk, ifølge National Institute on døvhet og Other Communication Disorders.

Spis et sunt og balansert kosthold, rikt på vitaminene A, C og E for å fremme immunitet og sunn slimhinnene i halsen. Begrens inntaket av krydret mat, som kan forårsake mage syre til å flytte inn i halsen.

Unngå irritanter, for eksempel sigarettrøyk, passiv røyking, rengjøringsprodukter med tøffe røyk og forurensning.

Få nok hvile. Tretthet kan føre vokal belastning. Hvile stemmen din når den er hes ved å unngå taler og sang, og unngå å snakke over høye lyder, hvis mulig.

Gurgle en kopp varmt vann blandet med 1 ts. natron og 1 ts. salt for å fjerne slim, allergener eller irritanter før du snakker eller synger om halsen er irritert. En kopp varm te med honning kan også brukes til å berolige og frakk halsen, ifølge The Total Communicator.

Hvordan å bli kvitt en sår hals

Hvordan å bli kvitt en sår hals


Alle har hatt en sår hals minst én gang i sitt liv. Det er forferdelig som forelder å se at barna har en sår hals. Hjelpe dem med deres sår hals kan nå gjøres ved å følge trinnene i denne artikkelen. Har du en sår hals og trenger å berolige og hjelpe smerten? Denne artikkelen vil hjelpe deg å bli kvitt det forferdelige sår hals.

Hvordan å bli kvitt en sår hals

•  Ta ut din bordsalt og cup. Bruk en teskje salt og hell det i en 8 oz glass med varmt vann. Vannet skal være lunkent. Bland salt i vannet virkelig godt.

Fyll munnen med saltvann og gurgle med det. Ikke svelge saltvann. Bare gurgle det i munnen ca 10 sekunder. Spytte vannet ut i vasken.

Gjenta trinn 2 til glass saltvann er borte. Gurgle og så spytte saltvann ut. Hvis barna har en sår hals, sørg for at de gjør trinnene ovenfor riktig. Står der med dem og observere dem anbefales.

Ta sår hals medisin. Hvis trinnene ovenfor ikke hjelper deg innen en time, gå kjøpe noen sår hals medisin. Chloroseptic er en god sår hals medisin å ta.

Legg ned og slappe av halsen på noen puter. Avslappende halsen og kroppen vil hjelpe lindre sår hals smerter. Drikk litt appelsinjuice eller ta din daglige vitamin C for å bidra til å øke immunforsvaret.

Hint

 • Spise iskrem vil også lindre smerten av en sår hals.
 • Vask hendene så ofte du kan for å hjelpe fra å spre bakterier og å bli syk.
 • Alle er forskjellige og med vinteren kommer, er sår hals og hoste bundet til å være til stede. Drikking etter andre mennesker vil overføre sine bakterier til deg.

Tretthet og sår hals hos barn

Tretthet og sår hals hos barn


Barn vil oppleve en sår hals og tretthet fra tid til annen. Imidlertid, når et barn opplever dem på samme tid, medisinsk behandling bør søkes for å fastslå årsaken.

Effekter

Barn som opplever tretthet og en sår hals kan også oppleve feber, utslett og hodepine.

Årsaker

Årsaker til sår hals og tretthet hos barn inkluderer infeksjoner som glandular feber og influensa.

Time Frame

Hvor lenge et barn vil oppleve en sår hals og tretthet vil avhenge av årsaken. Men symptomene vanligvis løse seg selv innen 10 dager.

Identifikasjon

Å identifisere hva som forårsaker tretthet og en sår hals i et barn, vil en lege spørre hva symptomene fører opp til barnet følelsen syk. Hun vil utføre en fysisk undersøkelse, vattpinne halsen for å sjekke for bakterier og bestille barnets blod som skal tegnes.

Behandlinger

Behandlinger for tretthet og en sår hals hos barn inkluderer hvile, væske, antibiotika og suger på halspastiller.

Sår hals og tett nese rettsmidler for babyer

Det kan være frustrerende å se barnet ditt lider med en sår hals og tett nese og ikke vet hva de skal gjøre for å hjelpe. Utvikling immunforsvar kan ikke bekjempe hver bug eller allergen, men delikate organer ikke kan håndtere mange vanlige medisiner for å redusere symptomene. Selv om du ikke kan kurere forkjølelse eller allergi symptomer, er det noen ting du kan gjøre for å gjøre babyen mer behagelig.

Rettsmidler

Hvis du mistenker at barnet ditt har en sår hals på grunn av en legens diagnose eller barnet mates ikke riktig, kan Tylenol eller andre smertestillende medisiner hjelpe. Oppsøke lege, og bruke den anbefalte doseringen for babyens alder og vekt.

Fuktighet vil bidra til å tømme nesegangene for babyer som lider av en tett nese. Gi barnet mye væske, og være spesielt oppmerksom hvis barnet er å spise fast føde, samt melk. Ta babyen inn på badet mens en varm dusj er i gang. Dampen fra dusjen vil åpne opp nesegangene og la barnet å puste lettere. På samme måte bruker en luftfukter i barnets soverom. Cool tåke luftfuktere er mindre sannsynlighet for å forårsake mugg og andre fuktproblemer, men bruke noen luftfukter med forsiktighet, som du ikke vil at babyens sengetøy eller andre stoffer for å bli fuktig. Drypp saltvann (saltvann) faller inn i barnets nesebor etter en rask måte å tømme nesen. Dette fungerer bra hvis barnet har en hard tid å spise.

Unngå

Ikke gi aspirin til et barn under 18. Aspirin er forbundet med Reyes syndrom, som er en potensielt dødelig sykdom.

Hoste og kaldt medisiner ble relabeled i 2008 for å fraråde bruk hos barn under alder alder av 4. Det er ingen bevis for at disse medisinene er effektive hos små barn, og de kan være skadelig på grunn av potensialet for overdose. Også unngå medisinert nese og hals spray. De er ikke kjent for å være effektive og kan irritere nese og hals passasjer videre.

Strep hals betingelser og symptomer

Strep hals er forårsaket av gruppe A streptokokker bakterier, i motsetning til de fleste sår hals som er forårsaket av virus. Fordi streptokokker er en bakteriell infeksjon, kan den bli herdet med antibiotika. Selv om sår hals forårsaket av strep forsvinner vanligvis av seg selv, alvorlige komplikasjoner er mulig uten antibiotikabehandling.

Betraktninger

Noen mennesker med strep har en veldig mild sår hals, mens andre utvikler en alvorlig sår hals med mange flere symptomer. Strep hals har vanligvis en rask innsett.

Primær Symptom

Throat smerte er den primære symptom. Personen har kontinuerlige smerter eller smerter ved svelging. Mandlene og halsen kan være rød og hoven, og noen ganger er det hvite flekker i halsen.

Andre symptomer

Vanlige tilleggssymptomer er feber, hovne, ømme lymfekjertler i halsen, hodepine, urolig mage og kvalme. Mindre vanlig er nakke, ledd eller muskelsmerter og stivhet.

Skarlagensfeber

Noen mennesker med strep hals utvikle et rødt utslett som kalles skarlagensfeber. Det er sannsynlig at en allergisk reaksjon mot de bakterielle toksiner.

Revmatisk feber

Ubehandlet strep hals kan føre til revmatisk feber, en tilstand av betente og vonde ledd, pustevansker og utslett. Denne lidelsen kan forårsake skade på hjerteklaffene.

Nyre Betennelse

En komplikasjon av ubehandlet strep hals er nyre betennelse, en tilstand som kalles poststreptococcal glomerulonefritt, som kan føre til permanent nyreskade. Hovedskiltet er brunlig urin.