Digidexo.com

lus gravid

Hvordan å behandle lus mens gravide

Lus kan være svært vanskelig å utrydde, selv når en person ikke er gravid. Men i løpet av svangerskapet, det er flere restriksjoner på hvilke typer produkter kan brukes. Baserer seg hovedsakelig på lus kammer og olivenolje i stedet for giftstoff. Kombinasjonen av disse to rettsmidler er ikke giftig og effektiv mot når de brukes riktig.

Bruksanvisning

•  Fyll et glass med vann. Gre gjennom håret ditt, skylling kammen i glass vann etter at du har gredd fra den ene siden av hodet til en annen. Dette er for å holde fra å spre lus i hele håret og infesting nye områder. Selv om håret er kort, kan det ta timer for å gre å få alle av dem, og det er vanlig å gå glipp av noen. Lengre hår kan gjøre dette verre. Dessverre, kan man lus legge 300 egg hver måned, så mangler bare en kan skape en komplett re-angrep. Lus kammer er laget med tøffe metall eller plast tindene som er nær nok sammen at de felle lus når de møter dem.

Sug hodebunnen og håret i olivenolje, vikle hodet i en tettsittende dusjhette eller plastfolie og la håret urørt i åtte timer. Dette vil kvele lus ved hjelp av sin egen fysiologi mot dem. De kan slå de fleste av sine kroppsfunksjoner, inkludert puste, i åtte timer, så en full åtte timer av olje behandling er nødvendig. Olivenolje er ikke giftig, og vil ikke føre til skade for en forventningsfull mor. Det er også bra for håret og vil la det skinnende når det er vasket ut.

Fortsett oliven olje behandlinger hver tre til fire dager å drepe noen som gjenstår før de kan legge flere egg. Fortsett lus gre på de dagene du ikke utfører olivenolje behandling.

Tips og advarsler

 • Hedrin, et legemiddel tilgjengelig over disk i Storbritannia, er en effektiv lus behandling som kan brukes under graviditet. Det er ennå ikke tilgjengelig i USA Det fungerer ved å knuse lusa med en tykk olje i stedet for giftstoff. Unngå eventuelle giftstoff som er markedsført for å drepe lus. Disse kan forårsake skade på barnet og er ikke anbefalt under graviditet. De fleste over-the-counter forgifter har begrenset bruk selv utenfor svangerskapet fordi lus i de fleste områder av den vestlige halvkule er immune mot dem etter tiår med deres bruk. En studie utført av smittsomme sykdommer Surveillance Centre i Wales viste at så mange som 80 prosent av lus er nå immun mot lus forgifter selges over disk.

Hvordan Kill Lus og Krabber

Kjønnshår lus, også referert til som "krabber", er små insekter som hjemsøke kjønnshår området av menneskelige verter. Disse små skadedyr kan flytte fra vert til vert ved å klatre fra kjønnshår fra person til person under samleie. Krabber kan også leve i opptil to dager på sengetøy, håndklær og klær der de kan spre seg til en ny vert. Krabber kan forårsake intense, og pinlig, kløe i lysken. Heldigvis drepe krabber er ikke så vanskelig å gjøre.

Bruksanvisning

Se legen din for en nøyaktig diagnose hvis du mistenker at du har kjønnshår lus eller krabber. Det første tegnet på et angrep er vanligvis en intens kløe i lysken. Du kan også legge merke til små insekter kravlende i kjønnshår regionen, eller luseegg, ovale lus egg, knyttet til din kjønnshår.

Påfør medisiner anbefalt av legen din. Dette kan enten være en reseptbelagte medisiner eller en over disk produktet, og er vanligvis en aktuell løsning eller salve.

Vent i syv dager og gjenta trinn to. Noen medisiner bare drepe voksne lus, slik at en ny søknad er nødvendig for å sikre nyklekkede lus er også drept.

Samle alle dine klær, sengetøy og håndklær og vask dem med vaskemiddel i veldig varmt vann. Tørk dette tøyet i en automatisk tørketrommel på sitt heteste innstilling. Vann alene ikke vil drepe lus eller egg, men varmen vilje. Rens noe materiale som ikke kan vaskes. Støvsuge alle gulv og møbler som du har hatt kontakt med. Fjern vakuumposen og kast i en utenfor søppelbøtta.

Kontakt enhver person med hvem du nylig har hatt seksuell kontakt og informere dem om din tilstand. Selv krabber ikke regnes som en seksuelt overførbar sykdom, de er absolutt et angrep som overføres ved seksuell aktivitet.

Tips og advarsler

 • Noen behandlinger for krabber kan være skadelig for ufødte barn. Ta nødvendige forholdsregler hvis du er gravid.

Hvordan bruke eteriske oljer for å drepe lus

Lus, en vanlig parasitt som infiserer håret, kommer ofte hjem på childrenâ € ™ s hoder. Det er lett overføres, og krever umiddelbar oppmerksomhet for å hindre den fra å spre further.Essential oljer kan brukes til å hjelpe drepe lus. Merk at du likevel må følge andre forebyggende praksis som grundig rengjøring av individualâ € ™ s klær og noe hodet har kommet i kontakt med. Se Ytterligere ressurser below.Hereâ € ™ s hvordan å bruke eteriske oljer for å bekjempe hodelus.

Bruksanvisning

Bruke eteriske oljer for å drepe hodelus

Velg 100% rene eteriske oljer bare disse tilbyr helsebringende fordeler. Etiketten vil staten "100% ren." Du finner dem på helsekostbutikker og på nettet. Dona € ™ t bruke syntetiske oljer-de ikke har de samme fordelene.

Kjøp kun Jojoba eller Walnut olje som er spesielt designet for å brukes til massasje. Det er spesielt raffinert og klargjort for bruk på kroppen. Du kan få det på helsekostbutikker og på nettet. Velger fra en av de to formler som er oppført nedenfor.

Lag en jojobaolje basert formel. Blend 8 dråper Timian eterisk olje, 5 dråper rosmarin, og fem av Lavender med en spiseskje (15ml) til jojobaolje.

Lag en Walnut oljebasert formel. Blend fem dråper Peppermint essensielle oljen, 5 dråper Ginger, og fem av Lavender med en spiseskje (15ml) av Walnut olje.

Bland godt. Hvis youâ € ™ re gjør for umiddelbar bruk, bland med fingertuppen. Hvis youâ € ™ re gjør en større batch, blanding ved hjelp av en skje eller annet rent redskap.

Masser hele formelen grundig inn i håret og hodebunnen før sengetid. Vikle et håndkle rundt hodet, la det på over natten. Gjenta hver kveld til de lus er borte. Bruk et friskt hode håndkle hver natt.

Tips og advarsler

 • Hvis du ønsker å gjøre en større batch, bare øke proporsjonene, for eksempel en dobling eller tredobling beløpene. Det vil holde.
 • Lagre alle oljer i et tørt og kjølig sted. Hold øyelokkene godt lukket for å hindre fordamping, og holde seg borte fra sollys.
 • Følg Center for Disease Control instruksjoner på å forebygge spredning av hodelus (se Flere Resources nedenfor).
 • Rosmarin olje kan øke blodtrykket. Må ikke brukes hvis personen har høyt blodtrykk.
 • Hvis hodelus ikke forsvinner, ta kontakt med helsepersonell.
 • Dersom det oppstår hudirritasjon, slutte å bruke umiddelbart.
 • Ikke bruke eteriske oljer hvis du er gravid eller prøver å bli gravid uten å få faglige råd.

Hvordan bli kvitt lus i hodebunnen

Hvordan bli kvitt lus i hodebunnen


Lus er et vingeløse insekter som lever av menneskeblod. Denne parasitten kan feste seg overalt på kroppen, inkludert huden og kjønnshår området, men de vanligvis infiserer hodebunnen. Lus overføring fra person til person gjennom direkte kontakt eller deling av infiserte elementer, for eksempel klær eller hårbørster. Du kan bli kvitt hodelus relativt lett med at-home behandlinger, men prosessen tar tid.

Bruksanvisning

•  Sørg for at lus er fortsatt aktiv. Undersøke hodebunnen for live voksen lus eller lus egg, kalt nits, langs hodebunnen linjen. De mest fremtredende områder for en lus er på nakken og over ørene.

Bruk en over-the-counter medisinert sjampo eller skyll, for eksempel kvitt og Nix. Disse produktene inneholder et plantevernmiddel, pyrethrin eller permetrin, som dreper lus på kontakt. Du må kanskje bruke disse produktene hver syv til ti dager før smitten er utryddet.

fjerne manuelt lus og luseegg ved å kjøre en fin-tann kam gjennom aircondition og vått hår. Denne prosessen er nødvendig for behandling av lus på barn yngre enn 2, av hvem bør du ikke bruke medisinske produkter, ifølge Mayo Clinic.

Vask alle forurensede elementer, inkludert sengetøy, klær og utstoppede dyr, i såpe, varmt vann og tørk i høy varme.

Se helsepersonell hvis de over-the-counter produkter ikke fungerer etter to uker, er du gravid, eller hvis du utvikler infiserte sår eller elveblest fra konstant skrape.

Tips og advarsler

 • Skylling håret med eddik etter bruk av medisinske produkter bidrar til å fjerne lus og luseegg fra håret.
 • Lus kan ikke leve lenge når atskilt skjemaet kroppen, så ikke bruke mye tid eller penger på huset utryddelse.
 • Behandle alle i hjemmet for å sørge for at smitten ikke får overført fra person til person.
 • Ikke vask håret for første en til dager etter behandling for å gi det tid til å jobbe.
 • Ikke bruk en hårføner på fersk behandlet hår fordi ingrediensene er brannfarlig.

Hvordan å helt bli kvitt en head-lus

Hvordan å helt bli kvitt en head-lus


Foreldre og foresatte høre at et barn har hodelus og umiddelbart lurer på om hele huset og alle i det aksjer smitten. Både voksne lus og egg må behandles som en del av et effektivt behandlingsopplegg, og lus egg kan leve opp til en uke til 10 dager etter behandling dreper voksne egg. Behandling av hele huset sammen med putevar, er nødvendig utstoppede dyr, tepper, madrasser, klær og bil sete for å forhindre et tilbakevendende problem.

Bruksanvisning

Plasser alle utstoppede dyr, klær som ikke kan vaskes i varmt vann og noen ikke-vaskbare puter i søppelsekker. Tett lukke søppelsekker og sette dem i et ikke-teppebelagt område, for eksempel vaskerom med flislagt gulv. La søppelsekker i dette området for 10 til 14 dager for å sikre at lus dør. Lus kan ikke leve uten en vert, så forlater de elementene i søppelsekker dreper den voksne lus og eventuelle lus som klekker i løpet av 10 dager.

Vask alle klær, vaskbare puter, sengetøy og laken som har kommet i kontakt med hodelus i varmt vann med oppvaskmiddel. Det er ikke nødvendig å ta ut klærne med skuffer og vaske alle klærne i huset.

Vask og behandle håret med en lus sjampo eller annet godkjent aktuell behandling For en mild angrep, ikke-plantevernmiddel produkter dreper de fleste lus. Plantevernmiddel behandlinger også er tilgjengelig for mer gjenstridige angrep. Ta kontakt med en barnelege, primære omsorg lege eller apotek for hjelp til å velge et passende produkt.

Kam gjennom håret etter behandling for å fjerne egg, som er kalt nits. Ved å bruke en fintannet kam eller en kam som følger med hodelus behandling fjerner effektivt nits. De fleste behandlinger ikke drepe nits, så det er viktig at eggene fjernes. Gre gjennom håret på en daglig basis til sikker på at alle nits har blitt fjernet.

Tørt hår daglig med en hårføner. Lus ikke liker varme, og varmen fra en hårføner kan avskrekke voksne lus fra å bruke den personen som vert.

Støvsug alt av møbler, tepper, madrasser og bil sete. For milde infeksjoner, fjerner dette alt voksen lus fra disse elementene. Tøm vakuum bag når vacuuming er ferdig, og umiddelbart kaste posen bort eller umiddelbart tømme oppsamlingskopp inn en utenforstående beholder.

Bruk en kommersiell lus behandling for tunge infestations for tepper, bil sete, madrasser og møbler. Disse spray inneholder ofte kjemikalier, slik at leger ikke anbefaler disse med mindre det er absolutt nødvendig.

Tips og advarsler

 • Leger anbefaler at plantevernmiddel-laden behandlinger brukes som en siste utvei etter ikke-plantevernmiddel behandlinger har vært forsøkt to ganger. Ikke utsett spedbarn og småbarn under 2 eller gravide å plantevernmiddel behandlinger med mindre rådet av en lege.

Hvordan Kill lus og luseegg

Hvordan Kill lus og luseegg


Hodelus er små vingeløse insekter som lever av humane blod flere ganger om dagen. Lice egg, eller luseegg, blir typisk finnes nær overflaten av huden, og på hårskaftet. Nits ser ut som gule, tan eller brune prikker og blir ofte forvekslet med flass. Voksen og baby lus er ikke større enn et sesamfrø og grå-hvitt til brunfarge i fargen. Lus er svært smittsom og forårsake hudirritasjon som inkluderer kløe, små røde nupper og sår fra riper. Heldigvis, for å ta handlinger drepe lus og luseegg vil avhjelpe infeksjonen.

Bruksanvisning

Behandling av Person

•  Fjern den smittede klær. Påfør pediculicide per sine instruksjoner. Be personen til å sette på rene klær.

Gre lus og luseegg fra håret ved hjelp av nit kam. Del håret og forsiktig gre håret fra rot til tupp. Gjenta grer hver to til tre dager.

Påfør pediculicide innen sju til ti dager etter første behandling. Bruk nit kam for å fjerne lus og luseegg etter påføring av medisin og hver to til tre dager etterpå.

Sjekk personens håret hver to til tre dager for lus og luseegg. Utfører du kontrollene for to til tre ukers periode eller inntil alle lus og luseegg er borte.

Behandle Hjem

Plasser den smittede personens klær, sengetøy, og alle andre stoffer han rørt i løpet av de to dagene før han ble diagnostisert i en vaskemaskin. Vask elementene i veldig varmt vann og tørk på høy varme i minimum 20 minutter.

Seal alle ikke-vaskbare elementer i en lufttett plastpose. La elementene i posen i to uker. Alternativt, tørr-ren elementer som ikke kan vaskes i maskin. Støvsuge gulv og møbler i huset.

Senk den infiserte personens kammer, børster og andre hår redskaper i teknisk sprit. La plaggene ligge i en time.

Tips og advarsler

 • Gravide og ammende kvinner bør ikke bruke pediculicide.

Bruk av teknisk sprit for fjerning av lus

Kontrahering lus er vanlig hos barn som går på skole eller spille på offentlige lekeplasser. Lus er mer en sosial plage enn et medisinsk problem. Ifølge en artikkel med tittelen "Terapi for hodelus bør være basert på livssyklus, Resistance, og Sikkerhetshensyn" av Laurie Barclay og Charles Vega, "Samfunnsmessige konsekvenser inkluderer stigma, forlegenhet, lav selvfølelse, avsky, og manglende evne til å gå på skole på grunn av ingen-nit politikk, som fører til fravær, tapt arbeid for foreldre, savnet utdanning for barnet, og unødvendig angst. " (Referanse 1)

Hjem Rettsmidler

Sound medisinske bevis støtter ikke effekten av rensevæske i å fjerne lus. I artikkelen nevnt tidligere av Laurie Barclay og Charles Vega, heter det at "Nonpharmacologic behandling for hodelus, inkludert eddik, majones, vaselin, olivenolje, smør, isopropylalkohol, og nedsenking i vann, generelt har ikke vist seg å være effektive . " (Referanse 1)

Det er interessant å merke seg at isopropylalkohol (isopropanol) kan bli funnet som en ingrediens i over-the-counter behandlinger for lus; er det imidlertid ikke støttet som en frittstående behandling for å bli kvitt lus.

Tea tree olje har vært effektiv i å fjerne lus, som det ser ut til å være svært giftig for lus uten skadelige effekter til verten. Inkluderer små mengder, ca 10 til 12 dråper, tea tree olje i hendene dine med sjampo, og vaske håret flere ganger for å drepe lus ved kontakt. Følg ved å fjerne nits med en nit kam (Referanser 2 og 3).

Vask alle slitt klær og sengetøy, for den smittede, i varmt vann, minst 130 grader. Tørke på varmt i minst 30 minutter.

Forebygging

Bløt alle børster og kammer i rubbing alkohol eller tea tree olje og vann regelmessig. Understreke viktigheten av å ikke dele håret kjøkkenutstyr. Hvert barn bør ha sin egen kam og hårbørste.

Advarsel

Hvis du er gravid, aldri bruke en lus produkt som inneholder giftige kjemikalier. Faktisk må det utvises forsiktighet for de fleste over-the-counter behandlinger for lus, da disse kan forårsake bivirkninger.

Hvordan fortelle forskjellen mellom Lus egg og flass

Hvordan fortelle forskjellen mellom Lus egg og flass


En kronisk kløende hodebunn er ofte et tegn på en angrep av hodelus. Men å avgjøre om de hvite flekker i håret ditt er lus egg, ofte referert til som nits, eller flass kan være spesielt vanskelig siden det mange fellestrekk. Lus egg og flass er nesten samme farge, størrelse og form. De er også liten, noe som gjør det vanskelig å se de små forskjeller som kan brukes for å skille dem fra hverandre.

Hvordan fortelle forskjellen mellom Lus egg og flass

sete personen som håret du skal sjekke i en stol i et godt opplyst rom. Kontroll 2-tommers seksjoner av håret om gangen, avskjed håret som du går.

Se etter små, hvite til brune ovale flekker, omtrent på størrelse med flass, nær bunnen av håret.

Trekk på flekker med en fin-tann nit kam eller fingrene. Hvis de ikke kommer seg lett, eller i det hele tatt, de er mest sannsynlig lus egg.

Bruk et forstørrelsesglass for å få en bedre titt på flekker å fastslå om de er glatte, ovale og bare festet til den ene siden av håret - en klar indikator på lus egg.

Hint

 • En nit skall fortsetter å være festet til håret selv etter en lus har klekket og vil være lengre fra hodebunnen som håret vokser ut.

Må Lus tendens til å leve i farget hår?

Må Lus tendens til å leve i farget hår?


Hodelus er parasitter som plager mennesker med kløe, irritasjon og noen ganger infeksjon i hodebunnen. Hodelus legger egg og eliminere avfall på sin lidende hodebunnen. Men lider av hodelus er ikke en refleksjon av din hygiene eller hvor godt du ta vare på barnet, som trolig har kontrakt de små bugs fra en klassekamerat. Hodelus har ikke mange preferanser.

Hodelus

Hodelus er sesamfrø store insekter som hjemsøke hodebunnen, spesielt bak ørene og like over nakken. Hodelus lever av blod de svelges fra biter. Siden lus ikke kan hoppe eller fly, de er spredt gjennom nær kontakt eller deling av personlige gjenstander som hårbørster og hatter. Med mindre rykket mig i hodebunnen, trenger hodelus ikke forlate hodebunnen til de dør. Trenger menneskeblod for å overleve, trenger hodelus ikke leve lenge en gang fjernet fra hodebunnen.

Symptomer

En person kan ha hodelus og ikke har noen åpenbare symptomer. Ifølge WebMD, kan kløe i hodebunnen starte uker eller måneder etter lus har begynt å spre seg. Selv om lus ikke bære sykdom, kan infeksjoner dannes fra skrape hodebunnen når huden er ødelagt og begynner å piple.

Fargebehandlet hår

Lus ikke diskriminerer. De vil leve i rene, skitne, krøllete, rett, naturlig eller farget hår. Den MadSci Network forklarer at det er ingen bevis for at dye eller blekemiddel dreper eller hindrer hodet lus, i konsentrasjoner som normalt brukes, så farget eller farget hår er ingen beskyttelse. MadSci advarer "Ved hjelp av disse produktene for å drepe lus vil føre til skade på hodebunnen, brenner til hodebunnen, tap av hår og andre farer."

Behandling

Fordi lus ikke vil forsvinne på egen hånd og kan ikke vaskes bort med vanlig sjamponering, bør behandlingen startes så snart symptomene begynner. Over-the-counter og reseptbelagte styrke sjampo og kremer er oftest brukt for å bli kvitt hodelus. Siden lus legger egg i håret og på hodebunnen, kan det være nødvendig å gjennomføre to eller tre runder med behandling for å eliminere all lus. Vaske sengetøy og klær i varmt vann vil også bidra til å fjerne lus, deres avfall og egg.

Teknikker for Gre gjennom håret for å fjerne lus og luseegg

Teknikker for Gre gjennom håret for å fjerne lus og luseegg


Hodelus, Pediculus humanus caritis. bor på hode og nakke området av mennesker i alle aldre. Barn er utsatt for hodelusen på grunn av den nære kontakten ofte sett mellom barn. Hodelus som voksne er seks-legged vingeløse skapninger som kan krype raskt rundt hodet.

Lus

Det viktigste symptomet på en infisert av hodelus er kløe i hodebunnen mot bunnen av nakken, ifølge University of Nebraska-Lincoln. Kløen er forårsaket av unge og voksne lus som lever av blod sugd fra sin vert; når klekket, til en lus må mate i løpet av minutter overleve. Nit er en fellesbetegnelse for egg lagt på individuelle hårstrå av hunnen med en hastighet på mellom tre og fem egg i en 24-timers periode, University of California-rapporter. Hver egg er belagt i en lim-lignende stoff som tillater egget å forbli i posisjon på et hårstrå.

Gre

Børsting av hår befengt med lus og luseegg er viktig å fjerne de som ikke er fjernet eller drept av et plantevernmiddel sjampo, som er tilgjengelig med eller uten resept. Gre er ferdig med en fintannet kam. Spesialdesignet lus kammer tilgjengelige for nits og lus fjerning. Både plast og metall kammer er produsert, med mindre fleksible metall kammer ofte beviser mer effektiv på å fjerne nits og lus, University of Nebraska-Lincoln-rapporter. Annet utstyr som kreves for å gre lus og luseegg inkluderer vev og en bolle med såpevann.

Fjerning

En teknikk for å fjerne nits og lus ved å gre krever infested person å vaske håret hans og suge håret med salat olje eller hårbalsam før du fjerner floker i håret. Begynnelsen på toppen av hodet, er håret inndelt i seksjoner. Hver seksjon er kjemmet fra bunnen av håret langsomt for å sikre fjerning av alle egg som er festet til de enkelte hårstrå. Mellom hver gre kammen er tørket på vev for å fjerne lus, luseegg og rusk. Etter fullførelse av kjemming, bør kastes vev. Kammen kan være dyppet i såpevann mellom combings å lette passasjen av kammen gjennom hodet. Etter kjemming, må kammen være fuktet i ammoniakkvann i 15 minutter og kokt i vann i 15 minutter, University of California råder.

Teknikker

Andre teknikker som inngår i gre fremgangsmåte omfatter fjerning av hvert hode lus og egg funnet ved fingertuppene på den som undersøker hodet. Saks kan også brukes til å fjerne den enkelte hårstrå som har en egg festet til den. Lange, spisse saks kan brukes til å fjerne egg som finnes i håret.

Øvelser for fullbårne gravide

Øvelser for fullbårne gravide


Mot slutten av svangerskapet, kan du begynne å bekymre deg for å miste baby vekt og om du noen gang vil ha tid til trening igjen. Men å starte en kraftig mosjon rutine sent i svangerskapet kan være en risikabel strategi, ifølge pediatrisk nevrolog Lise Eliot. Hvis du allerede er i god fysisk form, kan vanlig øvelse rutine være trygge under svangerskapet - så lenge du har legen din tillatelse og føler deg komfortabel å gjøre det. Hvis du er ny til fitness, men fokusere på å være aktiv og vurdere lav-effekt øvelser som fortsatt er mulig å gjøre med å endre kroppen.

Aerobic Exercise

Aerob trening forbedrer ditt hjerte og lunge helse og kan hjelpe deg å forbrenne unødvendige kalorier. The American College of Fødselsleger og Gynekologer streker at aerobic kan også forebygge svangerskapsdiabetes og redusere vanlige symptomer på graviditet, for eksempel ryggsmerter og forstoppelse. Organisasjonen anbefaler 30 minutter med aerobic fleste dager hver uke. Prøv å gå en rask tur med hunden din eller en venn eller jogging. Som du blir større, kan du finne at det er vanskeligere å flytte rundt eller at du har leddsmerter. Vann aerobic er et ideelt valg fordi den ekstra vekten støttes i vannet. Hvis du har smerter og plager, kan vannet redusere virkningen på leddene. Eliot anbefaler styring klar for trening som etterlater deg andpusten og omstendelig sent i svangerskapet med mindre du allerede har vært å gjøre en vanlig aerobic rutine.

Yoga

Yoga kan hjelpe strekke musklene, forbedre fleksibiliteten, holdning og styrke. Noen gravide finne fokus på pust i yoga for å være spesielt avslappende, og kan til og med bruke yoga teknikker under fødselen. Prøv en yogatime for gravide; imidlertid styre klar av hot yoga under svangerskapet. Hvis noen yoga rutine er smertefulle eller forlater du føler deg svimmel, prøv en mindre intens versjon av positur. "Yoga Journal" påpeker at i tredje trimester, kan yoga effektivt avlaste de trange følelser mange kvinner opplever som kroppen utvides, og anbefaler at fullbårne gravide kvinner praktiserer yoga som øker kroppslig åpenhet og forbedre styrke, slik som Hero og treet utgjør.

Calisthenics

Calisthenics er styrke-øvelser som også kan forbedre fleksibiliteten og vanligvis krever lite eller ingen utstyr. Øvelser som ben presser, pushups og knebøy kan hjelpe tone musklene og holde kroppen fleksibel. Din skiftende tyngdepunkt og økt kroppsvekt kan gjøre noen calisthenic øvelser mer utfordrende, så hvis du føler smerte mens du trener, bytte til en annen calisthenic rutine. Unngå å gjøre calisthenics til det punktet av utmattelse, eller til du har problemer med å puste, fordi dette kan frata barnet av oksygen sent i svangerskapet.

Øvelser for å unngå

Øvelser som bærer en risiko for å falle eller et slag mot magen er ikke trygt under svangerskapet. ACOG råder unngå kontakt idretter som fotball, hockey og fotball på grunn av risikoen for skader på deg og babyen din. Dykking kan også være risikabelt, og idretter som ski, dykking, ridning og turn kan føre til at du faller eller kaste deg ut av balanse. Lagre disse idrettene for etter at barnet er født. I andre og tredje trimester av svangerskapet, unngå øvelser som krever at du ligger på ryggen, fordi disse kan redusere blodtilførselen til livmoren.

Hvordan bli gravid Bruke Sympto-Thermal Metode

Hvordan bli gravid Bruke Sympto-Thermal Metode


Å bli gravid ved hjelp av Sympto termiske metode (STM) innebærer diligence fordi en kvinne må ta temperaturen ved hjelp av en basal-basert termometer daglig, til samme tid. I tillegg til å kartlegge hennes temperatur, skal en kvinne også holde oversikt over endringene i hennes cervical mucus mønstre for å avgjøre når hennes peak fruktbare tider oppstå.

Hvordan bli gravid Bruke Sympto-Thermal Metode

En ta temperaturen på en daglig basis på omtrent samme tid hver dag. Den beste tiden å ta temperaturen er ved å våkne opp om morgenen før du står opp av sengen. Du bør ta temperaturen innenfor en 30-minutters vinduet hver dag for å være den mest nøyaktige og også ta det etter å få minst tre timer sammenhengende søvn.

Mark temperaturen på en graf diagram, som vanligvis er inkludert når du kjøper en basal-basert termometer (BBT) fra alle apotek butikken. BBT termometre gi mer nøyaktige målinger for temperaturer mellom 96 og 99 grader F enn et vanlig termometer.

Hold styr på når temperaturen dips og stiger. Vanligvis vil det være en dukkert i temperaturen på den dagen du har eggløsning, og deretter en merkbar økning i temperaturen dagen etter eggløsning fram til neste menstruasjonssyklus begynner. Noen ganger eggløsningen ikke kan oppdages på et diagram for opp til 3 dager etter eggløsning.

Se etter endringer med slimet i livmorhalsen. Etter menstruasjonssyklusen slutter, er slimet i livmorhalsen normalt tørr og endrer til en klebrig, kremet tekstur og deretter til et egg-white konsistens da. Normalt kan oppdages ved å tørke med toalettpapir etter bruk av toalettet, eller du kan endre slimhinnen i trusene. Når slimet i livmorhalsen er klar og stretchy (egg-white konsistens), indikerer dette eggløsning og varer i en dag eller to. Etter eggløsning, endrer slimet i livmorhalsen tilbake til kremet og tørk.

Spor sykkel dager på en kalender. Dag 1 i syklusen din er på den første dagen i menstruasjonssyklusen. Den gjennomsnittlige syklus er 28 til 31 dager lang. Etter eggløsning, er det vanligvis en 14-dagers periode som kalles lutealfasen. Sporing dagene av syklusen din sammen med temperatur, når du har eggløsning og dine cervical mucus mønstrene vil hjelpe deg å finne et mønster av når du er mest fruktbar, slik at du og dine betydelige andre kan planlegge samleie.

Plan å ha ubeskyttet samleie for 4 dager før når du vanligvis eggløsning og opp til 2 dager etter for den mest optimale tidspunktet for å unnfange et barn. Denne tidsrammen anses å være din topp fruktbare perioden.

Hint

 • Den STM kan også brukes for å hindre befruktning. Det anbefales å bruke en nonhormonal back-up prevensjon metoden som et pessar eller kondom for et par måneder før du har en nøyaktig mønster i din fruktbarhet syklus. Deretter enten bruke en back-up metoden under fruktbar tid eller avstå fra sex for å forhindre befruktning.
 • Ikke bli motløs hvis det tar deg lengre tid enn planlagt eller ønsket å unnfange et barn. Det kan ta en sunn par i gjennomsnitt 6 måneder gravid, så ha det gøy å prøve, og prøv å ikke bli stresset eller bekymret hvis det ikke skjer med en gang.

Hvordan bestemme når man skal bli gravid

Hvordan bestemme når man skal bli gravid


Mange faktorer spiller en rolle i hvorvidt det er riktig tid i en persons liv å ha en baby. Forfall på personen eller folk som vil forelder barnet, sammen med er viktig mange økonomiske problemer for å ta en titt på.

Hvordan bestemme når man skal bli gravid

•  Avgjør om nåværende livsstil vaner er bidrar til å ha en baby. Vaner som røyking, alkohol og illegale rusmidler må gis opp før du blir gravid for å sikre helsen til barnet både gjennom svangerskapet og som et spedbarn. Alle andre som bor i samme hjem bør også gi opp røyking, som det er en stor risiko for graviditet, samt SIDS (Sudden Infant Death Syndrome) etter å bringe barnet hjem.

Analyser budsjettet. Er det nok penger til å legge til et barn? Ikke bare er arbeid og levering vanligvis en heftig pris, men etter at babyen kommer, det er barnepass, legebesøk og behov, for eksempel bleier og klær.

Se over forsikringsdekning. Prenatal omsorg er svært kostbare, så forsikring er nødvendig. Avgjøre om dagens penge situasjoner tillate betaling av hva forsikringen ikke dekker.

Få en full sjekk fra legen. Få dine helsespørsmål under kontroll før du blir gravid. Sjekk om din nåværende medisiner er trygge å ta under svangerskapet, og hvis ikke, bestemmer hva som kan gjøres for å få ut av dem, eller erstatte dem.

Se inn din jobb fødselspermisjon politikk. Seks uker som kreves for en normal levering, åtte for keisersnitt. Har selskapet tilbudet forlate? Er det betalt? Vil din stilling vil fortsatt være der når du kommer tilbake? FMLA krever at selskapene holde lønnen, men ikke den faktiske posisjonen til personen som tar permisjon.

Se hvordan selskapet behandler andre foreldre rundt arbeidsplassen, samt gravide. Prenatal avtaler, barnas avtaler, sykedager og andre plutselige kriser bli en realitet. Det er nødvendig å jobbe for et selskap som forstår dette.

Kan du bleke håret mens gravid?

Kan du bleke håret mens gravid?

Tar forholdsregler med Bleking under graviditeten

Hår blekemiddel inneholder hydrogenperoksid, som kan bli absorbert inn i huden. Mesteparten av kjemikaliene som brukes i hårprodukter, som blekemiddel, er vanligvis ikke evaluert for effekten det kan ha på svangerskapet. Ifølge American Association graviditet, er tilgjengelig på dens virkning på graviditet som et resultat lite informasjon.

Kvinner over hele landet blekemiddel, markere og farge håret. Så, når de blir gravide, kan spørsmålet om dette er trygt under svangerskapet blitt et alvorlig problem.

Imidlertid, mens blekekjemikalier kan bli absorbert inn i huden under svangerskapet, blir bare en liten mengde absorbert. Vanligvis ikke nok av det kjemiske absorberes å være skadelig for barnet når en kvinne er gravid, men gravide bør likevel snakke med sine leger om andre alternativer og sikkerhetsspørsmål.

En av de største bekymringene med bleking håret under svangerskapet er røyk. Puste røyk i mens bleking av hår kan være skadelig for babyen.

Bleking Sikkerhetstips under graviditeten

Når en kvinne er gravid, bør hun vente til etter første trimester å bleke håret. Den første trimester er avgjørende for barnets utvikling og disse røyk og kjemikalier kan forårsake mest skade under dette punktet i svangerskapet. I løpet av andre trimester, er babyen mindre risiko.

I tillegg, uavhengig av om kvinnen er bleking håret selv eller å ha det gjort profesjonelt, hun skulle ha det gjort i et godt ventilert område, og la blekemiddel på håret for kortest mulig tid. Det anbefales også at gravide kvinner bruker hansker når bleking håret selv for å hindre absorpsjon av kjemikaliene inn i huden.

Hvilke fargestoffer er trygge under svangerskapet?

Utheving, semi-permanente fargestoffer og vegetabilske fargestoffer anses å være tryggere alternativer til bleking håret.

Gravide kvinner som bleke håret hjemme, snarere enn i en salong, bør se etter hårfarge produkter som har minst antall kjemikalier. Produkter som semi-permanent dye inneholder mindre ammoniakk eller peroxide og skadelige kjemikalier. Disse produktene kan blande godt med permanent farget håret. Color-forsterke sjampo kan også holde gamle fargen blekner og blir kjedelig.

Utheving er vanligvis den beste og tryggeste alternativet å farge håret under svangerskapet, fordi kjemikaliene ikke berører huden siden de er brukt om lag en halv til én tomme vekk fra røttene av hodebunnen.

Hair mascara, som kan bli funnet i drugstores, er også en fin måte å røre opp røtter når gravid.

Det finnes også naturlige måter å farge håret som ikke bruker noen kjemikalier, for eksempel bete juice og gulrot juice for rødt hår, sitronsaft og kamille te for blondt hår, og sterk svart kaffe på brunette hår.

Hvordan bli gravid med tvillinger

Hvordan bli gravid med tvillinger


Mange par ønsker å bli gravid med tvillinger. Å ha to barn som vokser opp side ved side for å oppleve milepælene i livet på samme alder kan virke perfekt. Du får gjennom bleie periode alt på ett, og ideen kan virke ideelt hvis du bare vil ha to barn. Hvis du er interessert i å bli gravid med tvillinger, er det et par ting du kan gjøre for å øke sjansene dine for å ha en flerfødsel.

Hvordan bli gravid med tvillinger

Velg en partner som er en tvilling. Tvillinger er mer sannsynlig å ha toeggede tvillinger så Partnerskap med en tvilling kan øke sjansene dine for å ha en flerfødsel.

Vent til du er av avansert mors alder å få barn. Jo eldre du er, jo mer sannsynlig er det å få tvillinger. Kvinner eldre enn 35 er mer sannsynlig å ha tvillinger.

Sett opp en avtale med en fruktbarhet spesialist. En fruktbarhet spesialist kan foreskrive medisiner og behandlinger som kan øke sjansene dine for å ha en flerfødsel.

Gain vekt. The American College of Obstetrics and Gynecology utgitt en studie som viste kvinner med en body mass index (BMI) på 30 eller høyere hadde en økt sjanse for å få tvillinger.

Spis yams. Ifølge National Organization of Mothers of Twins klubber, kan spise yams øke sjansene for å ha tvillinger. Yams er tenkt å ha kjemikalier som forårsaker kvinner å eggløsning mer, noe som kan øke sjansen for å ha multipler.

Hint

 • Hvis du virkelig ønsker multipler, vurdere å vedta et sett med tvillinger.
 • Hvis du allerede har hatt et sett med tvillinger, sjansene dine for å ha et ekstra sett øker.

Teknikker for å bli gravid Baby Girls

Teknikker for å bli gravid Baby Girls


Vanligvis har et par venter barn en 50/50 sjanse for å ha en gutt eller en jente. Dette er fordi halvparten av sædcellene en mannlig gjør inneholder en X-kromosom, som ville føre til en jente baby, og halvparten inneholder et Y-kromosom, som ville gjøre barnet en gutt. Men er det noen metoder for befruktning som noen mennesker tror kan øke sjansene for å ha enten en gutt eller en jente.

Historie

Kjønn utvalget har vært forsøkt i hundrevis av år. Den kinesiske unnfangelsen diagrammet er en eldgammel måte å fastslå en babyens kjønn som fortsatt er i bruk i dag. Denne metoden bruker babyens måneden unnfangelsen og mors alder for å bestemme kjønn på barnet og er spioneringen å være mer enn 90 prosent nøyaktig.

Betydning

Det er mange grunner til at folk foretrekker å velge kjønn på barnet sitt. Mens i mange tilfeller disse grunner er personlig, i noen kulturer ha en baby av ett kjønn over en annen er ønskelig. For eksempel, i mange østlige kulturer gutt babyer blir holdt i mye høyere forhold enn jenter, så vet hvordan å unnfange en jente vil også foreslå måter å unngå å bli gravid en.

Typer

Den Shettles metode for kjønns utvalget har kommet inn i bred bruk siden Dr. Landrum B. Shettles 'boken først ble utgitt i 1996 Denne metoden er basert på premisset om at sædceller som inneholder Y kromosomet er lettere fordi de har mindre genetisk materiale innenfor dem. Denne metoden innebærer at du har samleie i misjonærstillingen, samt å ha samleie hver dag fra slutten av en kvinnes periode inntil tre dager før eggløsning. Hvis sperm er innført tre dager før eggløsning, har raskere Y-kromosom-som inneholder sædceller allerede gjort det opp skjede og har i stor grad døde ut, forlater sakte-men-sikkert X-kromosom som inneholder sperm tilgjengelig for å befrukte egget og gjøre en kvinnelig barnet. Shettles råder også kvinner til å avstå fra å ha orgasmer under samleie, da dette kan skape et miljø i skjeden som er mer egnet for Y-kromosomet sperm.

Teorier / Spekulasjoner

Ifølge gamle koner 'tales, det er mange måter å bli gravide jenter. Hvis din elskov er på ettermiddagen, på en partalls dag, under en fullmåne, og initiert av den kvinnelige partner, har du en større sjanse for å ha en jente. Denne sjansen er bedre hvis kvinnen har en diett høy i kalsium og magnesium med en god dose av fisk og sjokolade blandet.

Advarsel

Par som ønsker å ha en jente baby kan også gå gjennom prosessen med å ha sperm sortert. Kvinnelig og mannlig-skaper sperm sorteres (basert på vekt), og da bare sædceller som inneholder X kjønnkromosomene brukes til å befrukte hunn i ferd med intrauterin inseminasjon. Denne prosessen er kostbart, imidlertid, og selv om sjansene for å få en jente barn er økt fra 50 prosent til 90 prosent, er sjansen for at den IUI er vellykket er bare 35 prosent, ifølge In-Gender.com.

Hvor lang tid tar det å bli gravid etter Bruke Ortho Evra?

Hvor lang tid tar det å bli gravid etter Bruke Ortho Evra?

Stoppe Ortho Evra

Ifølge Planned Parenthood, en kvinne kan bli gravid så snart hun slutter å bruke Ortho Evra. Fordi plaster frigjør en jevn strøm av hormoner hele uken lang tid før den er erstattet av en ny patch, en kvinne kan teoretisk bli gravid så snart oppdateringen er fjernet hvis en annen erstatter ikke det. Hormonene kan somle i systemet litt, men som kan bety at de vil trenge for å forsvinne fra kroppen før de normale odds for å bli gravid retur. Dette bør ikke ta mer enn ca 24 timer.

Endring i syklus

En fordel med prevensjonsmetoder som patch eller pillen er at de regulerer kvinnens menstruasjonssyklus. Som pillen, lappen fungerer på en tre-ukers syklus der en daglig dose av hormoner administreres til kroppen. Under den fjerde uken i måneden, er lappen fjernet og kvinnen menstruates. Men når oppdateringen er stoppet det kan ta opptil to måneder for en kvinnes menstruasjonssyklus for å gå tilbake til slik det var før du starter oppdateringen. Dette kan resultere i tapte eller uregelmessig menstruasjon, som kan gjøre det vanskelig for en kvinne å forutsi når hun skal mensen og eggløsning, og dermed gjøre det vanskeligere å bli gravid.

Betraktninger

Skaperne av Ortho Evra anbefaler at kvinner konsultere sine leger før du tar lappen dersom de planlegger å bli gravid. Det er også en liten sjanse - ca 1 i 100 - at en kvinne kan bli gravid selv mens ordentlig bruker plasteret. Det er også en økt sjanse for å bli gravid dersom en kvinne ikke klarer å fjerne og gammel lapp og på nytt en ny patch til rett tid. Hun kan også bli gravid hvis plasteret faller av eller om hun tar visse medisiner eller vitaminer som kan forstyrre med lappen effektivitet, inkludert St. Johannesurt, rifampicin og visse medisiner som brukes til behandling av kramper, HIV og gjær infeksjoner.

Hvordan bli gravid etter at du slutter å ta p-piller

Hvordan bli gravid etter at du slutter å ta p-piller


Du kan bli gravid etter at du slutter å ta p-piller. Mens p-piller er en flott måte å hjelpe deg med å planlegge din families liv, å bli gravid etter at du slutter å ta dem kan virke litt forvirrende. Men det er faktisk ganske enkelt. Det er viktig å følge visse skritt for å hjelpe deg å ha et sunt og lykkelig graviditet etter at du slutter å ta p-piller.

Hvordan bli gravid etter at du slutter å ta p-piller

•  Snakk med legen din om din beslutning om å slutte å ta p-pillene dine og bli gravid. Hun kan hjelpe deg med å planlegge bedre for graviditet og gi deg noen nyttige tips. Legen din kan hjelpe deg med å finne ut hvor lang tid det vil ta for deg å bli gravid og gjøre fremtidige avtaler med deg for å hjelpe deg videre. De fleste leger vil vente omtrent et år, avhengig av hva som skjer. Hvis du ikke blir gravid innen et år eller 18 måneder, kan legen anbefale fertilitetsbehandling.

Vent et par måneder før du prøver å bli gravid etter at du slutter å ta p-piller. Se hvordan din menstruasjonssyklus går i minst to sykluser. Hold styr på menstruasjonssyklusen i kalenderen; skrive ned "mensen" eller "sykle" på hver dag du blør. Hvis du ønsker å være diskret, kan du bruke en form eller klistremerke for å markere mensen. Holde orden på mensen etter at du slutter å ta p-piller vil hjelpe deg og legen din bedre bestemme datoen for unnfangelsen.

Ta en graviditetstest når du glipp av perioden. Venter et par måneder før du prøver å bli gravid kan også hjelpe deg med å finne ut når du er sent for mensen, fordi menstruasjonssyklusen kan være litt forskjellig ut av p-piller.

Vær sunn og fruktbar. Begynn å ta en prenatal vitaminer mens du prøver å bli gravid. Prenatal vitaminer inneholder vanligvis folinsyre, kalsium og jern. Disse næringsstoffene kan hjelpe deg å ha en sunn graviditet og baby. Unngå å røyke og drikke alkohol. Spis rikelig med frukt, grønnsaker, kjøtt, meieriprodukter og korn - et utvalg av sunn mat er et must. Drikk rikelig med vann. Redusere stressnivået med yoga og / eller meditasjon. Bruk noe som hjelper deg å slappe av og bruke det på en daglig basis. Trene hver dag hvis du kan, gjør både kondisjonstrening og styrketrening.

begynne å prøve å bli gravid. Tenker da for å prøve å bli gravid kan føre til mer stress enn nødvendig. Bare prøv når du vil, og se hva som skjer. Hvis du gjør alt anbefales, og du fortsatt ikke er gravid etter seks måneder til ett år, bør du planlegge en avtale med legen din for å se hva mer du kan gjøre.

Hint

 • Du kan bli gravid så snart den første dagen du slutter å ta p-piller. Vent til du har fullført en p-pille pakke for å slutte å ta dem for å unngå midt i syklusen blødning.

Hvordan bli gravid enkelt

Hvordan bli gravid enkelt


Du vet allerede betydningen av å bruke prevensjon hvis du planlegger ikke å bli gravid, og tror kanskje at når du slutter å bruke det, vil du bli gravid enkelt. Faktisk vil de fleste par som har ubeskyttet sex ende opp med å bli gravid innen et år. Par uten fertilitetsproblemer kan tenke mye raskere, men ved å følge noen enkle tips og timing samleie på riktig måte.

Hvordan bli gravid enkelt

•  Ta temperaturen hver morgen på å våkne. Det er viktig å bruke en basal kroppstermometer, som beregner temperaturen til 1/10 av en grad. Så snart du våkner opp, må du ta temperaturen. Gjør dette før du får ut av sengen, snakke med noen eller sitte opp.

Spill inn waking temperaturen på en fruktbarhet diagram. Enten bruke en online fruktbarhet diagram eller en kopiert ut av en bok. En bok som vil forklare dine fruktbarhet tegn og inneholder også fruktbarhet diagrammer er "Taking Charge of Your Fertility," av Toni Weschler.

Legg merke til mønsteret av temperaturen. For de aller fleste kvinner, vil temperaturen være lav i løpet av første, preovulatoriske fasen av syklusen. En pre-ovulasjon temperatur ligger vanligvis i området 96,9 til 97,5 grader. Etter eggløsning, vil temperaturen stige fra 1/2 til en hel grad, og bør ligge 97,5 til 98,6 grader. For unnfangelsen, må samleie finner sted mellom tre og fem dager før temperaturen stiger. Når temperaturen stiger, vil egg enten bli befruktet, eller død og borte.

Observer de andre fruktbarhet tegn, som inkluderer cervical posisjon og cervical væske. Under fruktbare fase, fra tre til fem dager før eggløsning, vil Cervical posisjon være myk, høy, åpen og våt. Under dine nonfertile dager, vil livmorhalsen være fast, lav, lukket og tørr. Du vil merke våt cervical væske, noen ganger sammenlignet med eggehvite, på de mest fruktbare dager. Å bli gravid lett, til annen samleie finner sted hver 24. time mens du opplever en myk, høy, åpen cervix og våt cervical væske.

Når temperaturen stiger, fortsetter å kartlegge din temperatur. Noen tegn på at du har oppnådd graviditet inkluderer spotting fra fem til 10 dager etter eggløsning og en annen topp i temperaturen etter den femte dagen forbi eggløsning. Hvis du opplever 16 dager med høye temperaturer uten mensen starter, er det sannsynlig at du er gravid. Hvis du opplever 18 dager med høye temperaturer, er du nesten helt sikkert gravid.

Hint

 • Når du oppnå graviditet, se din lege eller jordmor omgå for svangerskapskontroll. Hvis du har kartlagt dine temperaturer og tidsbestemt samleie godt for mer enn seks måneder uten å bli gravid, bør du oppsøke lege. Hvis du ikke merker at temperaturen stiger og faller i løpet av hver syklus, bør du oppsøke lege. Hvis partneren din har en lav sædkvalitet, tid samleie til hver 48 timer i løpet av fruktbare perioden i stedet for hver 24. time.

Hvordan å bli gravid etter en vasektomi reversering

Hvordan å bli gravid etter en vasektomi reversering


Hvis du og din ektefelle eller partner ønsker å bli gravid etter at du har hatt en vasektomi, er en vasektomi reversering verdt å vurdere. Suksessraten for graviditet etter en vasektomi reversering varierer fra 40 prosent til 70 prosent. Det er flere ting å huske på når du bestemmer deg for å prøve å bli gravid etter en vasektomi er reversert.

Hvordan å bli gravid etter en vasektomi reversering

•  Snakk med din urolog om høsting sperm under vasektomi reversering. Hvis vasectomy reversering mislykkes, eller hvis graviditet ikke oppstår, kan du bruke den høstes sperm for in-vitro fertilisering senere.

Gi det tid. De fleste svangerskap oppstå i minst et år eller to etter vasektomi reversering. Ikke bry deg om et år går uten en unnfangelse. Vent minst to år før han ble opptatt av at vasectomy reversering har sviktet.

har samleie på partneren din mest fruktbare tider. Hun kan kartlegge sine sykluser, bruke ovulation Predictor kits eller bruke en kombinasjon av begge. Alternativt kan du og hun kontakt med en reproduktiv endokrinolog for å finne ut når den beste tiden å ha samleie ville være basert på sædkvalitet og hennes fruktbarhet.

•  Vurder intrauterin inseminasjon hvis du har en lav sædkvalitet etter vasektomi reversering. Denne prosedyren består av å innføre sæd direkte i din partners livmoren, noe som gjør unnfangelse mer sannsynlig.

Tenk in-vitro fertilisering hvis din vasectomy reversering mislyktes. Legen kan bruke sperm at urolog høstes i løpet av vasektomi reversering eller du kan bruke donorsæd.

Hint

 • Snakk med din urolog om bivirkninger som stammer fra vasektomi reversering. Snakk med din reproduktive endokrinolog om eventuelle farer som kan være forårsaket av in-vitro fertilisering, hvis du velger å forfølge dette alternativet.