Digidexo.com

Bee Balm Vs. Sitronmelisse

Bee balsam og sitronmelisse er to varianter av urte planter. Selv om bee balsam har medisinske egenskaper, er det oftest brukt som tilsetning til oppskrifter. Sitronmelisse er medlem av mynte anlegget familien. Denne urten er foreslått for anvendelse alene eller i forbindelse med andre urter for å lindre diverse plager.

Bee Balm

Bee Balm er innfødt til østlige Nord-Amerika og blomstrer store fargerike blomster. Blomstene er spiselige og ofte brukt som salat garnityr, eller for å sette smak på maten mens matlaging.

Sitronmelisse

Sitronmelisse er innfødt til Europa og vokser i klynger av lysegule blomster. Det er en beroligende urt som brukes for å lindre fordøyelsesbesvær, redusere stress og fremme søvn. De tørkede blader av sitronmelisse selges som te.

Fun Fact

Oswego te er den røde varianten av bee balsam. Etter Boston tea party, begynte kolonister drikker det i stedet for engelsk te.

Fordeler

Sitronmelisse kosttilskudd er laget av oljer utvunnet fra bladene. Eterisk olje av sitronmelisse inneholder plantekjemikalier Terpenes og Eugenol. Terpener gi urter beroligende effekt, og Eugenol bidrar til å redusere følelser av ubehag.

Hensynet

Urter bør alltid tas under en helsepersonell tilsyn. Noen inneholder blandinger som negativt kan samhandle med andre medisiner du kan ta.