Digidexo.com

bare frukt til frokost

Hvordan spise frukt til frokost og lunsj for å miste vekt

Spise moderate mengder frukt er effektive i å miste vekt, som frukt er høy i næringsstoffer og fiber. Selv om du kan miste vekt ved å bare spise frukt til frokost og lunsj, kan du oppleve at du mister mer vekt hvis du legger til karbohydrater og protein til disse måltidene. For eksempel, i stedet for å spise bare bær, et eple og en banan til lunsj, prøver å spise bær, et eple og 5 oz. av lav-fett kyllingbryst. Kombinasjonen av fiber fra frukt og protein fra kylling vil hjelpe deg til å føle fyldigere lenger, til slutt hjelpe deg å miste de ekstra pounds.

Hvordan spise frukt til frokost og lunsj for å miste vekt

Spis frukt sammen med et sunt, balansert kosthold

Innarbeide fiberrik mat inn din frokost og lunsj. De vil kreve mer tygging, og de kan ta lengre tid å spise. De er også generelt lavere i kalorier enn andre matvarer. Disse faktorer er antatt å hjelpe til med kontroll av total kroppsvekt, i henhold til the Human Nutrition Research Center ved lagring ved Tufts University i Boston, Massachusetts.

Spis frukt som er høyest i fiber, slik at de kan hjelpe deg å holde deg mett lenger. Disse inkluderer appelsiner, epler, bær (særlig blåbær, bjørnebær og bringebær), pærer, grapefrukt, melon, tørkede aprikoser og svisker.

Spis en godt balansert middag som inkluderer protein, grønnsaker og helkorn. For eksempel kan en balansert middag inkluderer grillet kylling eller laks med en kopp asparges og 1/2 kopp couscous eller hele korn ris. Balansen i disse andre matvaregrupper sammen med frukt inntak vil gjøre for et sunnere kosthold.

Utarbeide en diett plan og stokk med det. Her er et eksempel på meny for en dag:
Frokost: 1/2 kopp soya melk helles over 1-cup bær, drysset med 1-ss. linfrø
Lunsj: 2-kopper fruktsalat (inkludert druer, honningmelon, blåbær og jordbær). Valgfritt tillegg: 10 mandler
Middag: 5-oz. grillet fisk, fettfattig biff, grillet kylling eller tofu, 1 kopp brokkoli og 1/2 kopp hel-korn ris
Valgfritt snack: blanding av tørkede aprikoser, tørkede tranebær og tørket mango

Hint

  • Sakte legge mer frukt i kostholdet ditt hver dag, slik at magen ikke blir opprørt på grunn av fiber overbelastning.
  • For frukt som ikke krever fjerning av sin hud (for eksempel bananer, honningmelon, vannmelon og ananas), kjøpe økologisk for å redusere risikoen for inntak av plantevernmidler.
  • Hvis fruktene du liker er utilgjengelig eller ute av sesongen, kjøpe dem i frosne skjemaer som inneholder ikke tilsatt sukker.
  • Drikk rikelig med vann (minst åtte glass om dagen) for å hjelpe fiber går gjennom kroppen din intestinal spor.
  • Alltid konsultere legen din eller kostholdsekspert før du begynner på diett plan.
  • Ikke forbruke en diett av frukt og bare frukt.
  • Vær advart at frukt inneholder store mengder fiber, slik at du kan oppleve en økning i avføring inntil kroppen justerer seg til denne dietten.

Hvordan spise bare frukt og grønnsaker for en uke

Hvordan spise bare frukt og grønnsaker for en uke


Å spise mye frukt og grønnsaker hjelper deg å kontrollere vekten og reduserer risikoen for hjerte- og karsykdommer, inkludert hjerteinfarkt og slag. I tillegg, frukt og grønnsaker opprettholde gastrointestinal helse og forebygge synsproblemer. Tilbringe en uke å spise frukt og grønnsaker lar deg kick-starte sunt kosthold og lære å forberede en rekke sunne retter. Men ikke forvent å spise noe annet enn frukt og grønnsaker i mer enn en uke - du må også hele korn og sunt fett, som olivenolje, for å få nok næringsstoffer og kalorier.

Bruksanvisning

•  Spis minst to kopper, eller to porsjoner, av frukt til frokost hver dag. For eksempel kan du lage en frukt smoothie, røre blåbær til eplemos eller har honningmelon og en grapefrukt.

Konsumere minst to kopper grønnsaker til lunsj. For eksempel, gjør en stor salat eller kutte opp gulrøtter, selleri og paprika og spise dem med hummus eller guacamole. Hvis du har en salat, duskregn på litt olivenolje - kroppen din trenger litt sunt fett. Avokadoene i guacamole også gi sunt fett.

Spis annen servering av frukt til dessert, for eksempel et eple, banan, fersken eller mango. Hermetisert frukt er også sunt, men velger frukt hermetisert i vann eller lys sirup, ikke tung sirup.

Drikk tomatjuice eller grønnsaksjuice i ettermiddag for en lav-kalori, næringsrik snack. Alternativt velger en frukt juice, for eksempel appelsinjuice eller eplejuice, eller spise tørket frukt, for eksempel rosiner eller tørkede aprikoser.

Spis 2-3 kopper grønnsaker til middag, og prøver å spise noen bønner for protein. For eksempel, gjør en solid veggie suppe med grønnsaksbuljong, linser, svarte bønner, tomater, mais, gulrøtter og kidneybønner. Alternativt lage en wok med blandede grønnsaker eller spise en vegetarisk burger Patty med en side av suppe eller salat.

Konsumere en endelig servering av frukt til dessert, for eksempel frukt sorbet, frossen frukt juice pops eller friske bær.

Hint

  • Spis et utvalg av frukt og grønnsaker for å hjelpe deg å få alle dine næringsstoffer og hindre kjedsomhet.
  • Ikke endre kostholdet før konsultere legen din dersom du har en kronisk sykdom, er gravid eller ammer, eller ta reseptbelagte medisiner.

Foods å spise til frokost som ikke vil gjøre deg feit

Foods å spise til frokost som ikke vil gjøre deg feit


Folk - og korn reklamer - har vært touting i årevis at frokost er det viktigste måltidet på dagen. Det første måltidet av dagen våkner stoffskiftet og gir deg energi til å utføre alle de oppgaver på to-do liste før lunsjtid ruller rundt. Imidlertid vil for mye av feil type mat forlate deg sulten, gretten og sløv før det er tid for neste måltid. Nøkkelen er å spise riktig mengde av de riktige typer mat til frokost.

Helkorn

Hele korn levere komplekse karbohydrater som ikke bare fyller deg opp, men også bryter ned sakte over tid, stadig frigjøre energi inn i kroppen din. En stor, lav-kalori eksempel på dette er havregryn. En 1/4 kopp havregryn inneholder bare 75 kalorier, og havregryn kan være smaksatt slik du vil. Legge sukker erstatning, kanel eller frisk frukt er alle gode måter å krydre det opp. En hel hvete engelsk muffin eller en skive brød er også en stor kilde til både fullkorn og komplekse karbohydrater. Det eneste å være forsiktig med er spredningen som du bruker på din toast. Velge en lav-kalori smør erstatning eller sukker-gratis frukt spredning vil hjelpe deg å holde kaloriinntaket på et minimum.

Frukt

Den beste måten å spise frisk frukt er alene og på tom mage slik at kroppen behandler det enkelt og slik at du får alle de vitaminer og næringsstoffer frukten har å tilby. Dette gjør frisk frukt til en ideell kandidat til frokost. Grapefrukt, epler, appelsiner og bær alle inneholder mindre enn 100 kalorier per porsjon, noe som hjelper deg med å holde kaloriinntaket lavt. Men det naturlig forekommende sukker i frukt gjør det til en enkel karbohydrat, så den energien du får av å spise en frokost med frukt vil være relativt kortvarig. Dette er et sunt alternativ, men det kan være lurt å koble den med et enkelt stykke hel hvete toast å fange opp de mest energipotensialet fra frokosten.

Protein og grønnsaker

Protein er en annen måte å få langvarig energi slik at du kan drive gjennom klasser, hverdag eller trene. En av de enkleste, lite fett og lav-kalori måter å gjøre det på er ved å lage en eggehvite omelett. Legg litt grønnsaker og smak - som grønn paprika, tomater, sopp og fersk basilikum - og du har en proteinrik frokost for under 75 kalorier. Du kan legge til hva krydder eller grønnsaker som du liker å din omelett, men vær forsiktig med å ikke legge smør til eggehviter eller pannen fordi det vil betydelig legge til kalori-og fettinnholdet i parabolen.

Sunne alternativer til frokost

Sunne alternativer til frokost


Voksne som spiser en sunn frokost er mer sannsynlig å nyte et bredt spekter av helsefordeler, inkludert lavere kolesterol og lavere vekt, mens barn som så nyt bedre konsentrasjon og øye-hånd-koordinasjon. Start dagen med en sunn, godt avrundet frokost og gjør deg klar til å høste fordelene i dag.

Helkorn

Hele korn er en integrert del av en dag. Hele korn kan bidra til å redusere risikoen for hjertesykdom og forekomsten av forstoppelse, i tillegg til å hjelpe med vektkontroll og sunn fosterutvikling. Du kan finne hele korn i mange frokostblandinger, kli muffins, bagels, melba toast og kjeks.

Protein

Protein er viktig for kroppen av mange grunner, blant annet god spiker og hår helse, etablering av viktige nye kroppen kjemikalier, celle vev reparasjon og bygge muskler. Siden kroppen ikke lagrer protein, mennesker trenger å spise nok daglig for å holde seg frisk. For en sunn frokost, legge til en to-eller tre-unse servering av protein. Velg mellom egg, peanøttsmør, magre stykker av kylling eller biff og fisk, spesielt tunfisk og laks.

Dairy

Dairy mest kjente fordelen er kalsium, som bidrar til å styrke tenner og bein, men det gir også kalium, som hjelpemidler i å stabilisere blodtrykket; Vitamin D, et immunsystem regulator; og protein. Meieriprodukter er naturlig høy i fett, men du kan velge magre alternativer, for eksempel skummet melk, uten å ofre sin helsemessige fordeler. Andre meieri alternativene inkluderer ost, cottage cheese og naturlig ost, uten konserveringsmidler, er best, og fettfattig yoghurt.

Frukt og grønnsaker

Forbruker nok frukt og grønnsaker er avgjørende for å holde immunforsvaret sunn, stabilisere blodsukkeret og gi kroppen energi på daglig basis. For en sunn dose av vitamin C, prøv en appelsin eller en fersken; for et støt av antioksidanter og gode sirkulasjons helse, velger mørk rød, blå eller lilla frukter. Hvitløk og løk inneholder allicin, et antibiotikum / antiviral sammensatte, mens avocado, grønne erter og gul mais bidrar til å redusere risikoen for osteoporose og grå stær. Hvis du bare ikke kan mage tanken på frukt og grønnsaker til frokost, erstatte en full servering av 100 prosent fruktjuice.

Low Calorie mat til frokost

Frokost er regnet som den viktigste måltidet på dagen. Når du er på en lav-kalori diett, er det mange frokostalternativer å velge mellom.

Fordeler

Nyere studier har vist at å spise en sunn kalorifattig frokost kan føre til bedre konsentrasjon gjennom hele dagen, samt høyere energinivå og lavere kolesterolnivå.

Korn

Havregryn, sammalt hvete korn og rug toast er alle kalorifattig mat til frokost, som inneholder alt 70-150 kalorier per porsjon.

Dairy

Egg og yoghurt er to populære kalorifattig meieri alternativer for det første måltidet av dagen. En servering av fettfattig yoghurt eller ett egg gir ca 100 kalorier.

Frukt

Bananer, epler og andre rå frukt også er fornuftig on-the-go, kalorifattig mat til frokost - hver med færre enn 100 kalorier.

Inntak

Selv om daglig inntak er spesifikke for alder, kjønn, aktivitetsnivå og kroppstype, beregninger viser at den gjennomsnittlige kvinne bør spise ca 1900 kalorier om dagen, mens den gjennomsnittlige mannlige bør spise 2550 kalorier. Dine daglige frokost kalorier bør være proporsjonal med den angitte samlede daglige inntak.

Diet Salater til frokost

Halvparten av kampen i vekttap er vunnet eller tapt når du gjør dine valg av mat. Plassere deg selv i situasjoner der du sannsynligvis til å jukse på kostholdet ditt er selvsabotasje, som kan hindre deg i å nå dine treningsmål. Ved å sørge for at du har en god tilførsel av sunn mat tilgjengelig i ditt hjem, men du kan gjøre å følge en diett ikke bare enkel, men hyggelig. Forbereder en rask diett salat til frokost kvelden før kan hjelpe deg å forlate huset i morgen ett skritt nærmere din ideelle kroppsbygning.

Apple-og-spinat salat

Forbered deg en sunn eple og spinat salat å starte dagen på høyre, og gir kroppen din med rikelig med vitaminer og næringsstoffer for å sikre at du har konstant energinivå gjennom hele morgenen.

For å forberede et eple-og-spinat salat, trenger du appelsinjuice, limesaft, honning, dijon sennep, en pose med spinat, 1 stort eple, en rød løk og blåmuggost. Bare kombinere 2 ss. appelsinjuice med 2 ss. lime juice, 2 ts. honning og 2 ts. dijon sennep i en liten bolle, rør dem til de er helt blandet. Tømme pose med spinat i en bolle. Kjerne eplet, slicing det i stykker så tynne som mulig før blande det inn med spinat. Slice og legge i løken før strømme bandasjen over eple-og-spinat salat jevnt, blande det med en salat gaffel for å sikre at bandasjen er brukt konsekvent. Riv den blå ost og dryss det rikelig over toppen av salaten for å gi parabolen med ekstra smak. Du kan lagre salaten i kjøleskapet og nyt en rask bolle eller to før avreise i morgen.

Grillet kylling salat

Forbered en grillet kylling salat å gi deg selv en sunn, protein-pakket start på morgenen. Grill 2 4-oz. kyllingbryst i litt olivenolje til de er godt tilberedt. Etter at de er ferdig, skjære kyllingen i tynne strimler, plassere dem ut til siden for et øyeblikk. Tømme en pose eller to av frisk salat i en bolle, og legger i en kopp eller to med cherrytomater og skiver agurk og en håndfull eller to av spinat. Bland kyllingstrimlene inn i salaten og strø balsamicodressing over toppen av bollen, og rør som du helle å fordele dressing. Til slutt, hardt koke 3 eller 4 egg i en kjele (plassere eggene i en gryte med vann, kok opp vannet, deretter skru varmen til lav og dekke pannen i 10 til 15 minutter). Skrelle av eggeskall når eggene er ferdig og skjær dem, plassere hardkokte egg skiver på toppen av salaten som en sunn garnityr for din morgen frokost.

Basisk mat til frokost

Basisk mat til frokost


Alkalisk kosthold er basert på en teori om at ulike matvarer, avhengig av deres mineralinnhold, kan ha ulike effekter på kroppen. På denne dietten, mennesker prøver å spise mat som antas å føre til at kroppen til å bli mer alkalisk, noe som resulterer i en bedre balanse pH. Selv om kostholdet kan virke begrensende, kan du spise en hel rekke alkaliske-rik mat til frokost.

Frukt

Frukt er en viktig del av et sunt og balansert frokost, så det er godt å vite at de fleste frukter oppfordres på alkalisk kosthold. Sitrusfrukter tendens til å være den mest alkalisering, så legg grapefrukt, appelsiner, mandariner, sitroner og lime til din morgenrutine. Tomater og kokosnøtter er noen av de mest alkalisering frukt der ute, så ikke nøl med å ha dem med frokost.

Sure kirsebær og umodne bananer er også anbefalt på denne dietten. De fleste frukter er i hvert fall i den nøytrale rekkevidde, men se opp for ting som tyttebær, bringebær, granatepler og modne bananer, siden de er på den sure siden av spekteret.

Korn og belgfrukter

Selv om de fleste korn og belgfrukter pleier å være forsurende, er det noen du kan innlemme i denne dietten. Spelt, for eksempel, er en adekvat alternativ til frokost, siden mange helsekost selskaper gjør brød fra dette kornet. Du kan bruke soyamel å lage dine helt egne brød hjemme for din morgen toast.

Tofu er et annet basisk mat som du kan innlemme i din frokost. Prøv å lage en Southwest-stil rykke ut med tofu og hvite marineblå bønner i stedet for egg og svarte bønner. Havre og rug brød er relativt nøytrale korn du kan legge til din frokost rutine også.

Protein

Flere typer nøtter og andre proteiner er tillatt hver morgen på alkalisk kosthold. Avocado, for eksempel, er en av de mer alkalisering mat ut der, og det går bra som en side med frokost. Mandler er en annen nyttig tillegg, siden fett og protein vil holde deg energi hele dagen. Du kan også kjøpe rå mandel smør for topping en skive spelt toast.

Krydder og oljer

Hvis du ønsker å legge litt ekstra smak til frokost, kunne matoljer og krydder være akkurat. Stevia er en av de eneste søtstoffer anbefalt på denne dietten. Men kanel, chili pepper, ingefær og alle friske urter du kan tenke på ville være solide tillegg til frokosten din. Prøve å tilberede din mat i rå kokosolje, sesamolje, linfrøolje eller nattlysolje. Du kan også bruke disse oljene til toppen et stykke brød eller frukt.

Hva er årsaken til Frukt til Mold?

Hva er årsaken til Frukt til Mold?


Du legger litt frisk frukt i en bolle på disken og tilbake en gang senere for å finne at frukten har spiret mold. Hva er egentlig mugg og hva som forårsaket mold å vokse på et så alarmerende tempo?

Funksjoner

Mold er mikroskopiske sopp som vokser og lever på planter, dyr eller animalsk avfall. Muggsporer spres med luft, vann eller til og med bugs. De er organismer som er sammensatt av mange forskjellige celler, og det er sporene som gir forme sin distinkte farge. Mugg trives i varme og fuktige forhold. Selv om mugg foretrekker å vokse i varme steder, er det noen typer mold som produserer like godt under kalde forhold.

Hvorfor Mold Vokser

Mugg vokser ofte på frukt fordi forholdene er bare rett til kultur sporene. Siden frukt er fuktig, er det ground zero for nærer denne mikroskopiske sopp. Frukt gir næring og fuktighet for mold å trives. Muggsporer, i dette tilfellet, reiser vanligvis gjennom luften og lande på fruktens overflate. Cellene deretter spirer, vokser og deler seg, og deretter formprosessen begynner.

Farene

Mold kan være skadelig for mennesker hvis eksponeringen skjer. Det er spesielt skadelig for små barn og eldre. Mold kan utløse allergi og luftveisproblemer. Noen former selv produsere giftstoffer som kan forårsake kreft.

Forebygging

Den beste tingen å gjøre for å hindre mugg fra å vokse på frukt er å sørge for at du holder fukten i sjakk i ditt hjem. Unngå våte håndklær, kjøkkenhåndklær eller svamper som kan gjemme seg mugg og lar muggsporer til å reise gjennom luften til frukt. Rengjøre kjøleskapet med natron eller blekemiddel hver tredje måned.

Hva er noen sunn mat å spise til frokost?

Frokost er dagens første måltid på dagen, og derfor anses som den viktigste. Kroppen din har vært uten mat, eller faste, for timer mens du har sovet. Når du har frokost, du er re-engasjere stoffskiftet og drivstoff kroppen din for dagen fremover. Å spise noen frokost er viktig, men å spise en sunn frokost er viktig for å gi nødvendige næringsstoffer og gi deg energi.

Historie

Begrepet "frokost" kom fordi når vi spiser det første måltidet, vi er faktisk "bryte fast" fra våre lang natts søvn. Tradisjonell frokost matvarer inneholder stivelse (brød, kaker, poteter, korn), proteiner (bacon, pølse, egg), frukt og meieriprodukter (melk, ost, yoghurt).

Misforståelse

Dessverre, mange velger en saftig kjøtt eller kalori-laden kaker, som ikke bare fører til høyt kolesterol og høyt blodtrykk, men også ikke drivstoff kroppen med gode, solide næringsstoffer. Spise et sunt og godt avrundet måltidet er viktig å starte dagen på riktig måte.

Frukt

Frukt er en søt godbit for frokost. Legg dem til en hel-korn frokostblanding eller muffins, eller bland dem opp i en smoothie.

Korn

Velge hele korn som hele hvete toast og frokostblanding vil ikke bare gi stoffskiftet noe å "tygge på", og dermed gjør at du føler fyldigere lenger, men også bidra til å forebygge hjertesykdom og lavere kolesterol. Prøv kli muffins med hele frukter som blåbær eller epler, hel hvete frokostblanding, syv-korn brød og bagels. De vil holde stoffskiftet å jobbe hardt fram til lunsj.

Proteiner

Erstatte tradisjonelle kjøttpålegg med lettere kost. Prøv kalkun bacon eller pølse. Krydder er de samme (i de fleste merker), som hjelper dem smake som fattier variasjon. Egg i moderasjon er en utmerket protein. Prøv dem kokt eller posjert i stedet for stekt eller egge. Egg erstatning er også en god frokost protein. Prøv å legge noen grønnsaker til egg erstatning og krafse. Det gjør for en rask, solid og givende måltid.

Dairy

I et rush? Prøv en yoghurt med granola eller nøtter og et stykke av frisk frukt for en rask, yummy frokost. Lavere fett, eller 2% ost, er kjempefint på en hel korn engelsk muffin eller med en vegetarisk omelett.

Advarsel

Hold deg unna sukker-loaded korn og bakverk. Den innledende sukker vil gjøre kroppen føle energi, men du vil krasje og føle sulten før. Å spise for mange sukkerholdige frokoster vil også føre til vektøkning.

Frukt til å behandle akne

Akne er ikke bare en ungdom problem og kan hjemsøke folk inn i midten alder. Kvinner er mer utsatt for akne senere i livet, selv om de aldri har lidd av kviser. Det finnes ikke én årsak, men flere faktorer som stress, dårlig kosthold og feil hudpleie kan bidra til dette problemet. Frukt å behandle akne er en effektiv tilnærming til å løse dette problemet, og mange av de fruktene er stifter i kjøkkenet eller kan enkelt hentes på den lokale dagligvarebutikken.

Epler

Epler er 90% vann og er fulle av hud rensende næringsstoffer. Å spise et eple hver dag vil bidra til å fjerne kviser på grunn av sitt innhold av vitaminer og mineraler. Epler inneholder kalsium, kalium, fosfor og jern. De inneholder også mange hud vitaminer som trengs for å helbrede akne som vitamin A, C og E.

Du kan også bruke epler topically på huden til å helbrede akne blemishes. Vitamin A regulerer talgproduksjonen, vitamin C vil øke sirkulasjonen å fremskynde healing og vitamin E vil reparere hudskader og forhindre arrdannelse.

Skjær et eple skive og skyv den over ansiktet konsentrere seg om de mest urolige områdene. La juice suge inn i porene i 10 minutter og skyll med kaldt vann.

Bananer

Bananer er full av kalium og vitamin A. Dette er viktig for akne, fordi, som nevnt tidligere, vitamin A regulerer sebum produksjon. Akne kan gjøre huden produserer for mye sebum forårsaker porene til å bli tett, og vitamin A skaper den riktige balansen. Kalium er viktig for de som lider av acne, fordi det er naturens antibakterielt middel. Kalium kveler bakterier i celler og klargjør porene.

Bananer er perfekt for akne utsatt hud som også er ekstremt følsomme. Denne frukten inneholder ingen kjente ingredienser som noensinne har blitt rapportert å forårsake hudirritasjon. Skjær en banan over en bolle med frokostblanding hver dag for å legge den til din diett.

Lag en banan maske ved å mose 1/4 av en banan til en klumpete krem ​​er opprettet. Påfør direkte på ansiktet og la den tørke i 20 minutter. Skyll med kaldt vann og klapp huden tørr.

Papaya

Amanda Watson, forfatter av "Natural Beauty: A Step-By-Step Guide", sier at papaya inneholder naturlige fruktenzymer, inkludert protein oppløsende enzymet papain, som hjelper i healing akne. Papain reduserer rødhet og betennelse.

Dette tropiske frukten er oftest funnet på sitt beste i sommer som er når oljeproduksjonen for akne utsatt hud er på sitt verste. Papaya gjør en forfriskende frokost frukt som går bra med hele hvete toast. Det hjelper også på fordøyelsen som kan hjelpe klare hud ved å eliminere bygget opp giftstoffer i kroppen.

Klipp et stykke av en moden papaya og glatt den over ansiktet. La saften sitte i 20 minutter og skyll med kaldt vann. Du kan også mos en papaya og bruke det på ansiktet i 20 minutter hvis du ønsker å gjennomføre en mer konsentrert behandling.

Spise en banan til frokost

Spise en banan til frokost


Bananer er en billig måte å legge en ernæringsmessig punch til frokosten. The Mayo Clinic bemerker at folk som spiser frokost er sunnere, har bedre konsentrasjon, og kan kontrollere sin vekt lettere enn folk som hopper over frokosten. Selvfølgelig er ikke alle frokoster er like. Sukkerholdige frokostblandinger eller prepackaged frokost barer kan være rask og enkel, men de mangler også fordelene av frisk frukt. Bananer er en stor frukt å spise på flukt og er fulle av kalium, vitamin C og B og fiber. Det er mange raske og enkle alternativer for å innlemme bananer i frokosten din rutine.

Spise en banan til frokost

•  Spis banan på egen hånd. Hvis du er i et rush, kan du prøve å spise din banan ren og frisk. Hakk bananer i biter store stykker for små barn som ennå ikke kan skrelle en banan på egenhånd.

Lag en fruktsalat frokost og legge en banan. Du kan bruke hvilken som helst frisk frukt du har på hånden som epler, druer, jordbær eller blåbær. Topp med en klatt yoghurt for en kremet tillegg til fruktsalat.

Legg en banan til din frokostblanding. Hvis kald frokostblanding eller havregryn er en del av din vanlige frokost rutine, kan du prøve å riste ting opp ved å legge skiver bananer. Den ekstra fiber i banan vil hjelpe deg å holde full.

Legg til en banan til en smoothie. Smoothies er en velsmakende frokost alternativ, og bananer er en perfekt ingrediens for mange smoothies. Smoothies er også et godt valg hvis banan er litt for moden for din smak. Blande fruktjuice med yoghurt og hakkede bananer gir en enkel og deilig smoothie.

Legg litt protein. Mens bananer er høy i vitaminer og mineraler som kalium, de er lavt i protein og fett. Så selv om fiber i banan vil få deg til å føle deg full, vil mangel på protein gjør at følelsen flyktig. Legge protein vil hjelpe deg til å føle fyldigere lenger. Yoghurt og peanøttsmør er gode kilder til protein som smaker godt med bananer.

Cook din bananer. Hvis du har ledig tid og overmodne bananer, prøve å legge dem til baking av pannekaker eller vafler. Du kan selv mash opp bananer og bruke dem som topping på dine pannekaker eller vafler. Hvis du virkelig planlegge fremover, kan du bake dine overmodne bananer i muffins eller et brød.

Diet Med Milk Shake til frokost

Mange er så opptatt i morgen at det å spise frokost virker umulig. Imidlertid er det velkjent at det å spise frokost er en svært viktig del av et sunt kosthold eller ernæring plan. En enkel løsning er å drikke "frokost i en blender" i form av sunne milkshakes og smoothies.

Det er viktig å følge en sunn, sunn vekt reduksjon plan som ikke bare vil hjelpe deg å miste vekt, men vil også hjelpe deg å holde den av for godt. Det bør tilby balanserte ernæringsmessig støtte fra et bredt og interessant utvalg av sunne valg. Fad dietter bør unngås.

Frokost Smoothies

Den grunnleggende oppskrift for en frokost milkshake er en kopp melk (skummet, mandel eller rismelk), en eller to scoops av din favoritt protein pulver, en eller to bananer og knust is, hvis ønskelig. Disse protein shakes er også perfekt for post-workout utvinning smoothies.

Sjokolade Protein Shake

1 til 2 kopper skummet eller mandelmelk
1-2 bananer
1 scoop sjokolade protein pulver av valget
2 ss kakao eller rå kakao nibs
1 ss rå honning eller agave nektar
1 ss nøttesmør av valg (valgfritt)
Knust is

Frokost i en Blender

Fra Tosca Reno "The Eat Clean Diet Cookbook», s. 35:

1 scoop proteinpulver, ditt valg
1/2 kopp tørr havregryn
1/2 kopp vann, skummet melk, soyamelk, mandelmelk eller rismelk
1 ss mandelsmør eller nøttesmør av ditt valg
En frossen eller moden banan
2 ss usøtet applesauce
1 ss linfrø (hele linfrø er fint)
1 ss hvetekim
1/2 kopp isbiter

Sunt måltid planer

Sertifiserte treningsinstruktører (se Ressurser nedenfor) og kliniske ernæringsfysiologer alike anbefaler å spise fem eller seks mindre måltider om dagen i stedet for tre store måltider. Grunnen til dette er at kroppen hele tiden har næringsstoffer tilgjengelig til det, som holder det fra tenker det kan være sultne. En kropp sultet for næringsstoffer har en tendens til å henge på kroppen fett til bruk "i en nødssituasjon." Spise mindre måltider gjennom dagen holder metabolismen rate stabil, noe som gjør vekttap enklere.

I tillegg til å spise fem eller seks ganger om dagen, understreker Mayo Clinic viktigheten av å vektlegge massevis av frisk frukt og grønnsaker i kosten, med en tung vekt på grønne bladgrønnsaker som spinat, romanosalat, grønnkål og Chard.

Det er også viktig å omfatte en fullstendig protein med hver av måltider. Komplett protein valg kan komme fra kyllingbryst, egg, tunfisk, rå nøtter, frø og protein pulver.

Svært lite fiber mat til frokost

Fiber holder deg fast, kjemper dårlige kolesterolet og hjelper deg å opprettholde en sunn vekt. Imidlertid kan noen mennesker trenger å overvåke deres fiber inntaket, slik at de ikke spiser for mye. Mange matvarer er lav i fiber. Når det gjelder ditt første måltid på dagen, mest populære frokost elementer har svært lavt fiberinnhold.

Doughnuts

Smultringene har en ekstremt lav mengde av fiber, om noen i det hele tatt. De fleste donuts er hvitt mel-baserte deigen stekt eller bakt, du vil ikke finne fiber i dem, og ikke minst minimal næringsinnhold. Smultringene er høy i kalorier, mettet fett og natrium og lite essensielle vitaminer og fiber (mindre enn 1 g per porsjon).

Egg

Egget er ofte en vanlig frokost mat fordi det er relativt billig, ganske sunt, og du kan lage det en rekke måter. Et egg inneholder viktige vitaminer og mineraler, sunne omega-3 fettsyrer og protein. Hvis du trenger å se fiber inntaket, er egget et godt valg fordi den ikke inneholder noe fiber.

Muffins

Med mindre du baker din egen muffins og vet ingrediensene, de fleste butikk eller restaurant muffins er trolig lite fiber. Ones som inneholder blåbær eller tyttebær eller hele hvetemel kan ha små mengder fiber. En 4 oz. Otis Spunkmeyer chocolate chip muffins har 13 g fett, 230 kalorier og mindre enn 1 g fiber.

Kjøtt

Mange velger kjøttpålegg med sine pannekaker eller omeletter. Typiske kjøttpålegg inkluderer kanadiske bacon, skinke og pølse. Disse kjøtt er høy i protein, men har ingen fiber, selv om de er sunnere alternativer laget med kalkun eller vokst naturlig. Hillshire Farms country røkt bacon har 0 g fiber.

Pannekaker eller vafler

Hvis du lage din egen batter fra grunnen av med hele hvetemel, kan du være i stand til å legge fiber til pannekaker eller vafler. Men de fleste pannekaker og vafler i frosne delen av dagligvarebutikk eller på restauranter inneholder ingen fiber. En IHOP kjernemelk pannekake, for eksempel har 110 kalorier, 450 mg natrium, 0 g fiber.

Cereal

Selv om mange frokostblandinger tout hele korn og fiber på sine etiketter, har mange av de populære frokostblandinger ikke gir mye fiber. Kellog sin Special K frokostblanding, markedsført som et fast innslag i et sunt vekttap plan, er lav i kalorier og fiber, med bare 1 g per porsjon.

Hva kan en diabetiker spise til frokost?

Hva kan en diabetiker spise til frokost?


Et sunt kosthold for alle, inkludert noen med diabetes, inneholder karbohydrater, proteiner og fett. Nøkkelen for en diabetiker er å være konsekvent med hva du spiser og for å holde blodsukkeret innenfor målområdet.

Karbohydrater

Karbohydrater som brød, frokostblandinger og frukt heve blodsukkernivået. Angi en grense for frokost med 45 til 60 karbohydrater. En god frokost ville inkludere et stykke toast, 2/3 kopp yoghurt og en liten bit av frukt pluss et protein (magert kjøtt eller belgfrukter).

Glykemisk indeks

Glykemisk indeks tildeler en verdi til mat i henhold til hvor høyt det hever blodsukkeret. Mat lavt på skalaen er best for frokost. Prøv hele korn brød og korn som bygg, havre og hel hvete.

Porsjonskontroll

Porsjonskontroll er viktig for et sunt kosthold. Prøv å plukke mat med høyt næringsstoffer for kalorier forbrukes. Havregryn har mer karbohydrater enn sjokolade, men er åpenbart den beste frokosten valget.

Balanse

Ifølge American Diabetes Association, kan en diabetiker spise alt en nondiabetic kan spise, så lenge det er en sunn balanse mellom kosthold og muntlig medisiner (eller insulin). En ernæringsfysiolog kan hjelpe deg med å lage en plan som holder blodsukkeret jevnt uten spesielle måltider.

Eating Out

Du kan spise frokost på en restaurant så lenge du velger også. Hold dine ernæringsmessige mål i tankene og bestille de mindre bearbeidede valg - en vanlig bagel eller en engelsk muffin, kald frokostblanding eller vanlig eggerøre.

Hvordan bruke sitron juice til frokost for å miste vekt

Mange mennesker sliter hver dag for å gå ned i vekt. De krasje diett, rask, og overstadig spise. Noen dieters spise masse sukkerfrie og fettfrie produkter for å redusere kalorier. Dessverre er mange av disse gir er unaturlig og blokkere opp fordøyelsessystemet med giftstoffer, noe som gjør det vanskelig å gå ned i vekt. Sitroner kan rense kroppen systemet og oppmuntre vekttap.

Sitroner

Sitroner er en vanlig ingrediens i mange rensing faster og dietter. Grunnen til at de er så effektive for vekttap er deres rensende egenskaper. Sitroner hjelpe skylle ut fordøyelseskanalen og deres surhet stimulerer fordøyelsesenzymer. Når fordøyelsessystemet er klart og fungerer det eliminerer mer avfall i motsetning til å lagre alt som fett. Likevel, for å oppnå noen langsiktige vekttap mål du må spise sunt og trene regelmessig.

Sitroner er høy i vitamin C. Forskere ved Arizona State University har rapportert at tilstedeværelsen av vitamin C i cellene hjelper folk brenne fett mens du trener. Hvis du ikke spiser en tilstrekkelig mengde vitamin C, vil det bli vanskeligere for deg å miste fett enn noen som gjør.

Sitroner i morgen

Drikker ferskpresset sitronsaft og vann hele dagen vil fortsatt gi deg mange helsemessige fordeler og fremme vekttap når det brukes sammen med et sunt kosthold og mosjon plan. Den ekstra fordelen av sitroner i morgen er at fordøyelsessystemet får et hopp start når den stimuleres av sitronene. Å gjøre dette så tidlig på dagen som mulig vil hjelpe deg å fordøye alle måltider mer effektivt.

Drikk en kopp varmt vann med tre spiseskjeer frisk sitronsaft hver morgen når du våkner. En gjennomsnittlig størrelse sitron gir ca tre spiseskjeer når Juiced. Blid drink med rå, naturlig honning hvis ønskelig. Hvis du ønsker å maksimere vekttap, ta en tur etter at du drikker sitron vann. Etter turen, spise litt frokost. Du vil ha din metabolisme og fordøyelsessystemet oppe og går da - og klar til å brenne kalorier.

Frukt til Hjelp Boost Metabolism

Mye er ofte sagt om metabolisme øke matvarer som fiber rik hele korn eller proteiner. Dette gjør at tankene å lure på om hvorfor vi er anbefalt å spise 8 til 10 porsjoner med frukt og grønnsaker hvis det ikke er mange frukter på denne listen. Jada, kan du holde deg til en Bodacious øvelse diett alene for å prøve å øke stoffskiftet, men hva du spiser er den raskeste måten å fremskynde funksjon. Sannferdig, er det mange frukter som kan brukes for å øke kroppens stoffskifte som er lite kjent eller fokusert på.

Typer

Frukt som er vitamin C rik er kjent for å øke metabolismen sammen med å gi andre fordeler. Disse fruktene inkluderer limes, tomater, grapefrukt og appelsiner. Bær som blåbær, bringebær, jordbær og bjørnebær inneholder næringsstoffer som bidrar til å blokkere fett. Dette er også tilsvarende finnes i frukt som epler og pærer.

Funksjon

Vitamin C finnes i mange frukter inneholder en naturlig fettforbrenning kvalitet. Dette kan oppnås ved ganske enkelt å klemme noen sitron eller lime over en salat. Pektin som er funnet i store mengder i bær og epler har en bestanddel som er lik den fett blokkering næringsstoff i soyabønner. Som lecitin funnet i soya, pektin fraråder fettopptaket i celler.

Betraktninger

Frukt tendens til å være høy i enkle sukkerarter som er lett brytes ned og absorberes av kroppen. Dette har motsatt ønsket effekt at de fleste metabolisme boosters skryte i fordøyelsessystemet. Matvarer som er vanskeligere å fordøye for eksempel proteiner og fibrøs mat forbrenner mer kalorier (energi) når fordøyd. Dette resulterer i påskynde metabolismen ved å bruke mer energi enn vanlig. Enkle sukkerarter vil bli lagret som fett raskt hvis ikke brent nesten umiddelbart etter å ha blitt konsumert. Dette betyr at hvis du spiser svært søte frukter du bør gjøre det før en fysisk involverer aktivitet.

Betydning

Mens den fremdeles er anbefalt av USDA å spise mellom 8 til 10 porsjoner av frukt og grønnsaker daglig, er det viktig å merke seg at 70 til 80 prosent av disse porsjoner bør være grønnsaker. Dette gjelder spesielt hvis du prøver å brenne fett og få fart på stoffskiftet. Mens visse frukter vil gi noen metabolisme øke fordelene, er de generelt bedre kilder til vitaminer og mineraler i stedet for de enkle karbohydrater de ofte gir. Stikker til mindre søte frukter, som for eksempel grapefrukt og tomater, kan bidra til å øke metabolismen bedre.

Fordeler

Antioksidanter i frukt som blåbær er raskt blir inntatt på markedet uten mye forståelse til sitt formål. Sykdom, sykdom og understreker av muskler etter trening fører til en prosess i kroppen som kalles oksidering. Oksidasjon i kroppen former skade celler som kalles frie radikaler. Disse er ryddet ut av frukt og andre matvarer som inneholder antioksidanter. Metabolisme øke frukter som bananer kan være høy i kalium. Epler er også høy i fiber og også lavere på glykemisk indeks.

Er Kjemoterapi bare brukes til kreft?

Kjemoterapi er behandling ofte brukt for å bekjempe kreft, der kjemikalier blir introdusert inn i kroppen din for å drepe raskt voksende celler. Mens hovedsaklig brukt for kreft, er kjemoterapi være nyttig i behandling av andre forhold.

Funksjon

Kjemoterapi fungerer ved å målrette celler som vokser raskere enn normalt, slik som ondartede kreftceller. Fordi våre normale celler vokse på en mye langsommere, legemidler som brukes i kjemoterapi påvirke bare kreftceller.

Betydning

Kjemoterapi brukes også i mennesker med benmargs sykdom. Hvis en person trenger en benmargstransplantasjon, kjemoterapi ofte brukt før prosedyren.

Fordeler

Kjemoterapi er nyttig for personer med noen auto-immune sykdommer som lupus og leddgikt. Det er imidlertid bare en meget lav dose som er nødvendig for å være effektiv.

Advarsel

Bruk av kjemoterapi bærer noen bivirkninger som oppkast, diaré, hårtap, og utmattelse.

Fordeler

Siden kjemoterapi blir generelt gitt i lave doser til ikke-cancerpasienter, bivirkninger har en tendens til å være mye mildere.

Hvordan å miste vekt raskt med frukt

Skal du på en frukt fort kan være en fin måte å raskt gå ned i vekt, detox kroppen din og begynne å følge et sunt kosthold. Denne type kosthold innebærer spise noe annet enn frukt og fruktsaft over en viss tidsperiode. Mens du har lov til å drikke juice, bør du fokusere kostholdet på hele frukter, som også har fiber til å holde deg full. Du kan ikke ønsker å følge planen lang sikt, men det kan få deg en sunn start når du ønsker å endre livsstil.

Hvordan å miste vekt raskt med frukt

•  Bestem deg for hvor lenge du ønsker å gjøre en frukt fort. En tradisjonell frukt fort varer i tre dager, men å spise bare frukt kan være ganske vanskelig for noen som er vant til å spise en rekke andre matvarer. Du kan oppleve abstinenssymptomer som hodepine og svimmelhet, spesielt hvis du gir opp koffein for å gjøre dietten. Det kan være lurt å starte med bare en dag frukt raskt og øke lengden neste gang. Du vil merke den største vekttap i de første dagene fordi du vil miste vann vekt.

Kjøp nok frukt til siste flere dager. Tatt i betraktning hvor lang tid at du vil gjøre det raskt, kjøpe flere forskjellige typer frukt. Epler, pærer og bananer er ofte billig og de er enkle å ta med deg. Et bredere utvalg av frukt, inkludert meloner og bær, kan hjelpe deg til å opprettholde dietten lenger. Vær klar over at mens du taper vekt med en frukt diett, kan kaloriinntaket være ganske lav. For å unngå permanent skade på stoffskiftet, må du passe på at du spiser minst 1200 kalorier per dag.

Kast bort alle fristelser i ditt kjøleskap og skap. Gå gjennom din pantry og lete etter mat som kan friste deg. Spesielt kaste bort alle junk mat. Grotting i og spise junk mat under frukt fort kan få deg til å gjenvinne den vekten du taper.

Spis bare frukt til frokost, lunsj, middag og snacks.

Carry frukt med deg uansett hvor du går. Vær sikker på at du har ekstra frukt uansett hvor du går. Hvis du blir sulten, vil du trenger dette, slik at du ikke grotten og kjøpe noe usunt fra en storkiosk.

Gå tilbake til eller starte sunne matvaner når du er ferdig fasten. Etter frukten raskt, gradvis begynne å gjeninnføre matvarer i kostholdet ditt. Start med å spise rå eller kokte grønnsaker, deretter legge hele korn. Unngå å spise raffinerte produkter eller andre junk mat for å fortsette din vekttap etter fasten.

Enkel Kost hovedsakelig ved hjelp av frukt og grønnsaker

Spis mer frukt og grønnsaker. Hvis du betaler noen oppmerksomhet i det hele tatt til helse nyheter, har du sannsynligvis hørt denne anbefalingen mer enn noen annen. Dette er fordi frukt og grønnsaker er næringsrike, fiberrike, og lite mettet fett og kalorier. På grunn av deres fiberinnhold, er de også fylle. Å spise mer av dem vil trolig gjøre at du føler deg mer fokusert og mindre sliten. Så hvordan kommer du kan ikke synes å konsumere helt nok av dem?

Shopping

Å spise mer frukt og grønnsaker, må du lager huset ditt med dem. Du må også redusere forberedt og pakket mat som gjør det altfor lett å la det brokkoli Rabe eller bladbete råte i råvarer skuff. Når du tvinger deg selv til å spise mer råvarer, kan du i tid begynne å kreve salater og wok enn bagels og pizza. Trene kroppen til å forstå intuitivt sammenhengen mellom hvordan det føles etter en appelsin eller banan og hvordan det føles etter en candy bar.

Mind-Set

Endre måten du tenker på fast food. En skiver eple, kan blomkål buketter eller baby gulrøtter lett bli pakket to-go. Noen naturlige markeder nå selge singel-serve mandel smør pakker du kan presse over din frukt eller grønnsaker for en enkel matbit. Du kan også dunk dem i singel-serve salat-dressing beholdere. Oliven og avokado er også vurdert frukter. Ikke bare er de deilig uten noe oppstyr, men de inneholder også hjerte-sunt, umettet fett. Deres fettinnhold gjør dem også mer mettende enn andre frukter.

Raw Food Recipes

Tilhengere av rå mat dietter ikke spise mange korn eller andre tilberedt mat. Denne begrensningen har ført til interessante kulinariske oppfinnelser. Du kan lage nudler av squash, for eksempel ved å trykke på en middels til store zucchini gjennom en spiral slicer. Legg kokte eller rå tomatsaus eller pesto for en nesten all-vegetabilsk pasta middag. Rå mat oppskrifter også ofte inkludere "blomkål ris", som er blomkål som er pulserende i en food prosessor til det ligner ris eller couscous. Serveres den forsiktig varmet eller ved romtemperatur med vegetabilsk-baserte lapskaus eller en sveisen steke. Ser også til rå oppskrifter på nye vrier på frukt og dessert.

Vær oppfinnsom

Har du noen gang prøvd brokkoli rabe, fennikel stilker, sellerirot eller jordskokk? Prøv nye matvarer og eksperimentere med nye oppskrifter. Bruk matlaging tid som en tid til å slappe av og slå seg av etter en lang dag.

Tips

Legg grønnsaker til alle dine gamle favoritter, for eksempel enchiladas, pastaretter, eggerøre og tunfisk salat.

Prøv å spise bare frukt til frokost. Ikke spis flere stykker samtidig, men snack på dem i hele morgen.

Finn nye salat og wok-oppskrifter. For disse rettene å konsekvent ende opp på menyen, mestre gleden av chopping grønnsaker. Forskning "mindful cooking" for tips om å lære å nyte og slappe av under matlaging.

Hold marinerte grønnsaker på hånden på et synlig sted i kjøleskapet. Hold frukt på et synlig sted på kjøkkenet eller på skrivebordet på jobben.

Eksperimenter med vegetariske supper.

Gjør friske grønnsaker og frukt juice hjemme ved hjelp av en juiceren.

Hvordan overgangen til en rå diett Etter Master Cleanse

Hvordan overgangen til en rå diett Etter Master Cleanse


The Master Cleanse er en flytende diett hvor kroppen får ingen mat og bare vann lett søtet med frisk sitronsaft eller rå lønnesirup. Denne dietten varer alt fra syv dager til to uker. Overgang til en rå diett etter denne rens må gjøres forsiktig på grunn av den ekstreme natur rens og den drastiske forandring i spisevaner. Det vil også ta tid og tålmodighet fordi, ifølge en studie ved Vanderbilt University, "levende og rå mat er mat som er økologisk og ikke har blitt oppvarmet, kokt eller behandlet på noen måte." (Se referanser 1)

Hvordan overgangen til en rå diett Etter Master Cleanse

Overgang Steps

•  Drikk bare vann og fersk fruktjuice (ikke hermetisert eller pakket) den første dagen etter at Master Cleanse. Nipp til disse juice hver tredje til fjerde time starter med frokost. Legge en til to rå matvarer i dietten din. Eksempler på rå mat er en halv eple eller sesongens friske frukt som mellommåltid i morgen. Ha en halv kopp servering av ferske grønnsaker som brokkoli til middag.

Drikk en grønnsaksbuljong eller suppe (gjerne hjemmelaget) på den andre dagen for lunsj og middag. Simmer grønnsakene i kjøttkraft eller suppe til svært øm så grønnsakene er lett å tygge. Fortsett å drikke din juice til frokost og spis frukt for en morgen snack. Spis noen flere friske grønnsaker til middag eller har en kopp friske grønnsaker, avhengig av hvordan kroppen føles.

3 Mer rå-matinntaket ved å legge en salat i kosten på dag tre. Ha en salat til lunsj og legge til mer grønnsaker til middag. Gjør en spiseplan. Stock kjøkkenet ditt minst en gang i uken med nok frukt, grønnsaker, frø og nøtter til å vare gjennom hele uken. Planlegg en dag i forveien for matvarer som må spiret eller gjennomvåt overnatting. Bli kvitt kjøtt, pakket mat, oster og andre matvarer som ikke er rå.

Fortsett å spise rå frukt og grønnsaker om dagen fire, men begynne å legge til nøtter, frø og korn. Spis litt frukt til frokost for variasjon. Ha litt frisk frukt og en salat til lunsj og en liten salat med gulrøtter og brokkoli til middag. Snack på en håndfull av nøtter eller frøene i løpet av dagen. Følg samme spising plan på dag fem og seks, men variere frukt og grønnsaker for å opprettholde interessen og variasjon.

På dag syv, spise tre rå måltider per dag og en til to snacks hele dagen. Se etter lokale kilder rå matvarer som bønder markeder og helsekost.