Digidexo.com

Slik Lavere en rask puls

Slik Lavere en rask puls


Når din hjerterytme stiger de normale 60 til 70 slag per minutt, klatring til over 100, er det kjent som en medisinsk tilstand som kalles takykardi. Takykardi er ofte referert til som hjertebank. Selv om det finnes medisiner som kan redusere hjertefrekvensen til rundt 55 slag per minutt, er det også noen metoder for naturlig å redusere hjertefrekvensen. Disse metodene inkluderer å redusere inntak av koffein og stressnivå og unngå stoffer som øker pulsen, som for eksempel nikotin og alkohol. Tar disse trinnene kan eliminere behovet for å ta reseptbelagte medisiner for å senke en rask puls.

Slik Lavere en rask puls

•  Slutte å drikke koffein. Drikker som brus, kaffe og te øker hjertefrekvensen ved å gi stimuli til sentralnervesystemet. Eliminere koffein fra kosten helt vil gi deg de beste resultatene, for selv små mengder kan påvirke hjerterytmen.

Praksis pusteøvelser og utvikle avslapping rutiner. En av de viktigste årsakene til økt hjertefrekvens er stress, og disse metodene kan i stor grad redusere det hele dagen. Gå til et rolig sted i hjemmet eller på kontoret og konsentrere seg om å puste sakte inn og ut av nesen. Ved å konsentrere seg om å puste alene, tankene dine vil skifte fokus fra stress og senke pulsen. Øv meditasjon ved å sitte på et rolig sted, lukke øynene og puste på samme måte. Fjern din mentale fokus fra stress rundt deg og lede din mentale energi på positive tanker, mens øynene er lukket.

slutte å røyke sigaretter og drikke alkohol. Nikotin kombinert med karbonmonoksid kan øke hjertefrekvensen opp til 30 prosent etter bare ti minutter av inhaling en hel sigarett. Alkohol øker hjertets hastigheten betraktelig, så gjøre de endringer i livsstil for å eliminere den helt også.

Hint

  • Alltid konsultere med en lege hvis du opplever hjerte unormalt av noe slag.