Digidexo.com

•Salisylsyre vorte

Non-Surgical Vorte fjerning

Eksponering for humant papillomavirus (HPV) resulterer i hud vekster kjent som vorter. Vanlige vorter vanligvis vises på hender, føtter og ansikt. Imidlertid kan de vokse på andre deler av kroppen. Vorter tendens til å være ufarlig og forsvinner av seg selv over tid, men er svært smittsom og kan spre seg til andre deler av kroppen. Vorter kan være skjemmende og ubehagelig. Det er mange effektive ikke-kirurgisk vorte fjerning behandlinger som kan hjelpe.

Salisylsyre

Salisylsyre er den vanligste ikke-kirurgisk vorte fjerning løsning. Salisylsyre kommer i gel, løsning og pastaform. Salisylsyre gel er lett å finne over-the-counter på din lokale stoffet butikken og er et attraktivt alternativ til kirurgi, fordi det er kostnadseffektivt og relativt smertefri. Imidlertid kan salisylsyre vorte fjerning ta flere uker å fjerne vorter.

Kryoterapi

Legen kan anbefale kryoterapi hvis du trenger å fjerne vorter umiddelbart på grunn av smerter, ubehag eller spredning. Kryoterapi innebærer bruk av flytende nitrogen programmer for å fryse vorte, ødelegge den. Dette skaper en blemme, som danner undersiden av vorten. Dødt vev, inkludert blemme og vorten, vil smitte over på rundt en ukes tid. Denne ikke-kirurgisk vorte fjerning alternativ er en svært effektiv behandling, men kan kreve flere programmer for å fullstendig fjerne vorter.

Duct Tape

Duct tape behandling rivaler kryoterapi i effekt som en ikke-kirurgisk vorte fjerning alternativet. Dekke vorte med duct tape for to måneder. Endre tape hver seks dager. La vorte avdekket over natten på den sjette natten. Dekk vorte igjen i morgen og la bånd på i ytterligere seks dager. Gjenta denne prosessen for to måneder. Vorte bør gradvis slough av, eller gni bort.

Bleomycin

Alvorlige tilfeller av vorter kan kreve legen din til å henvise deg til en hudlege for en bleomycin behandling. Bleomycin --- også kjent som Blenoxane --- er en sjelden brukt antiviral behandling for sta og alvorlig vorte infeksjoner. Din hudlege vil injisere bleomycin inn vorte som en ikke-kirurgisk behandling alternativ.

Retinoider

Retinoider er vitamin A-derivater som brukes til å forstyrre hudens cellevekst. Legen din kan forskrive en krem ​​som skal brukes på vorte eller en muntlig retinoid behandling. Forstyrre og hemme hudens cellevekst innen vorte er en ekstrem, men effektiv ikke-kirurgisk fjerning alternativet.

Immunterapi

Immunterapi er en ikke-kirurgisk vorte fjerning metode som utnytter kroppens naturlige forsvar for å bekjempe vorter. Immunterapi behandlinger inkluderer aktuelle anvendelser av squaric og dibutylester (SADBE) og Imiquimod gel (Aldara). Imiquimod er først og fremst brukt for genital vorte behandling, men er effektive på vanlige vorter også.

Hvordan behandle Vorter på Home

Hvordan behandle Vorter på Home


Er du frustrert med pinlige vorter? Fortvil ikke. Det er ting du kan gjøre for å bli kvitt vorter raskt hjemme. Vorter er et resultat av en hud-infeksjon kjent som humant papillomavirus (HPV). Det er hundrevis av tråder av HPV som forårsaker ulike forhold fra vanlig hud vorter (vanligvis funnet på hender og føtter) til kjønnsvorter og til og med visse typer kreft. I motsetning til mer alvorlige tråder av HPV, vanlig hud vorter vanligvis bare resultere i en kosmetisk tilstand som til slutt vil gå bort av seg selv. Men det kan ta måneder å jevne år for noen vorter å forsvinne uten behandling. Hvis du ikke har tid til å vente på kroppen din til å bekjempe vanlige vorter, følger du disse trinnene for å øke hastigheten på utvinning og bli kvitt vorter fort. De følgende behandlinger ikke er for behandling av genitale vorter og bør kun benyttes i behandling av hud vanlige vorter. Hjem vorte fjerning trenger ikke å være vanskelig eller tidkrevende. Les videre for å finne de beste måtene å bli kvitt vorter i så lite som noen få dager.

Bruksanvisning

•  Hold vorter ren og tørr til enhver tid. Vorter trives i varme, fuktige miljøer. Til tross for sin tørre utseende, fuktighetsgivende vorter er en svært dårlig idé, og kan faktisk gjøre dem verre. Å drepe vorter, holde dem sterile og tørre før de skrumpe inn og falle av. Vaske dem flere ganger per dag med en vanlig såpe, for eksempel elfenben. Antibakterielle såper vil ikke bidra til å kurere vorter, som HPV er et virus og ikke en bakteriell infeksjon. Du kan også bruke en loofah eller myk hud børste hver gang du renser dine vorter å eksfoliere grov vev som dekker dem. Etter rensing, klapp tørr med et rent håndkle hver gang.

Etter rensing, påfør hydrogenperoksid til vorter med en steril q-tip. Hydrogenperoksid er ikke bare et desinfeksjonsmiddel, det er også en svært kraftig oksidant. Studier har indikert at når hydrogenperoksid er til stede på huden, svarer kroppen med å sende hvite blodlegemer til det berørte området. Denne samlingen av hvite blodceller er tenkt å ødelegge virus som vanligvis infiserer hud. Fordi vorte forårsaker HPV er et virus, stimulerende hvite blodlegemer akkumulering kan gjøre en dramatisk forskjell i den tiden det tar å herde vorter. Uønskede resultater som kan oppstå ved bruk av hydrogen peroxide for vorter inkluderer en mild-moderat Rengjøring av hudfarge og en midlertidig brennende følelse av applikasjonsstedet.

Unn vorter med en sur løsning og dekke det behandlede området før sengetid. Salisylsyre er den mest brukte sure behandling av vorter. Du kan finne salisylsyre vorte behandlinger i de fleste butikker. Følg anvisningen på pakken for å bruke vorte fjerning krem ​​/ gel. Så tett dekke vortene med en steril kompress og kirurgisk tape før du går å sove om natten. Fjern vorte dekker og følg trinn en og to igjen i morgen til warts begynner å løsne.

Hvis du foretrekker en mer naturlig hjemme bøte for vorter, kan du bruke eple cider eddik i stedet for kommersielle salisylsyre vorte løsninger. Mange har hatt suksess ved hjelp av eple cider eddik som et hjem rette for vorter. Vær forsiktig når du søker eple cider eddik på huden som det kan være svært irriterende og kan brenne og svi følsomt vev. Hvis smertene blir uutholdelige, stopp bruk, rense området grundig og prøve en over disk vorte rette stedet.

Hint

  • Mens du bruker de ovennevnte hjem rettsmidler for warts, er det best å ta en daglig multivitamin for å hjelpe immunforsvaret kamp mot HPV. Vitaminmangel, for eksempel vitamin A-mangel, øke sannsynligheten for å anskaffe hudinfeksjoner. En daglig multivitamin kan beskytte mot slike mangler.
  • Hvis vortene ikke bedre i noen måneder, kan legen være i stand til å behandle dem med kliniske vorte fjerning prosedyrer som kryoterapi.
  • Denne artikkelen er bare til informasjonsformål, og bør ikke tas som medisinske råd. Alltid se en kvalifisert lege før du prøver å behandle enhver medisinsk tilstand med hjem rettsmidler.
  • Bruk ALDRI ovenfor vorte fjerning metoder på genital warts. Hvis kjønnsvorter er mistenkt, bør du oppsøke lege for å få mer hensiktsmessige behandlingstilbud for genital warts.

Vanlige vorter og fjerning

Vorter er stygge hud vekster som gjør mange mennesker ubehagelig. Avhengig av hvor de er til, de kan være smertefullt tillegg. Noen warts forårsaker kreft, og konsultere med en lege er alltid viktig og anbefales. Det finnes måter å fjerne vorter; men de kan komme tilbake. Forskjellige typer av vorter varierer i utseende.

Flate

Flate vorter vanligvis vises på hender, bryst, armer og ben. Flate vorter er nettopp det, flat, og kan faktisk ser mer ut som en fregne siden de er runde og brune i fargen. Mange ganger folk ikke innser at de er der fordi de ser så mye som en fregne, og de har ikke kommet til overflaten ennå. Flate vorter kan fjernes med over disk behandling som Dr. Scholl Clear Away eller DuoFilm Salisylsyre vorte Remover. Hvis du velger å oppsøke lege, kan de fjernes gjennom cryosurgery.

Genital

Genital warts er funnet i klynger på vagina, penis og anus. Genital warts spres gjennom seksuell omgang. Enten de er synlige eller ikke, kan du fortsatt bli smittet med kjønnsvorter, så unngå sex med en person som har dem, og alltid bruke beskyttelse. Det er noen over-the-counter behandlinger som vorte DX, garantert vorte og genital vorte fjerning av Derma rettsmidler ved Yavonae Skin Care. Men med genital warts bør du alltid oppsøke en profesjonell, på grunn av sensitiviteten av området de oppstår.

Mouth

Munn vorter er svært smertefullt og ekstremt sjeldne. Den eneste måten du kan få munnen vorter er gjennom oral sex med en person med genital warts. Det finnes ingen kur for munnen vorter tiden. Men det finnes behandlinger som er effektive, men disse behandlingene er ekstremt smertefullt og vanskelig. Snakk med en profesjonell om hvilke løpet av behandlingen som er best for deg.

Plantar

Plantar warts oppstår på bunnen av føttene. De er flate og vokser inn i foten. Typisk er de hudfarget og kan være svært smertefulle, spesielt når det er et stort klynge av dem på en hvilken som helst del av foten. Plantar warts kan behandles med Pedifix vorte Stick Solid-stick vorte Remover av Pedifix eller Compound W Freeze Off Vorte fjerning System ved Compound W. Frysing dem av er litt vanskeligere å gjøre, siden de ikke er hevet til overflaten.

Periungual

Periungal warts er funnet rundt negler og neglebånd, samt under neglene. Disse ser ut som vanlige vorter i som er runde, blomkål formet og gruppert sammen. Periungals kan fjernes gjennom frysing, skraping, og bruk av slike aktuelle behandlinger som WartFree Small Aktuelt Væske av Verdia.

Filiform

Trådformede vorter vises på ansikt og hals; de er lange, nesten som en tråd. De kan også oppstå på lepper og øyne. De er vanligvis huden fargede. Du kan behandle disse med over-the-counter produkter, slik som salisylsyre 30% kjemisk peeling av Perfect Peel Solutions eller TCA 10% kjemisk peeling av Perfect Peel Solutions. Imidlertid, på grunn av følsomheten av området, en lege bør likevel konsulteres om behandlingen.

Hvordan bli kvitt vorter Fast

Skjemmende og noen ganger smertefulle, vorter er et mer vanlig problem enn du kanskje tror. Ifølge konsern Health Inc., vil tre av fire mennesker utvikler en vorte eller annen gang i sitt lives.These små, hudfargede nupper er forårsaket av humant papillomavirus (HPV). Mens de fleste vorter vil til slutt forsvinne av seg selv, mange mennesker ønsker å fremskynde prosessen.

Bruksanvisning

•  Hvis du er villig til å bruke penger, er den raskeste måten å fjerne en vorte gjennom kirurgisk eksisjon. Konsultere en hudlege og fortelle ham hva du ønsker gjort. Etter å ha injisert infiserte området med lidokain til nummen det, vil han kutte vorte av. For å redusere arrdannelse etter denne prosedyren, kan det være lurt å bruke vitamin E.

Hvis du ønsker en betydelig rimeligere løsning, kan du prøve en over-the-counter vorte remover. Gå til din lokale apotek og se etter merker som Dr. Scholls, Compound W og Curad. Velge et medikament som enten vil fryse (ved anvendelse av en blanding av dimetyleter og propan) eller brennes (ved hjelp av salisylsyre) vorte off. Du må bruke medisiner konsekvent i flere uker for å være effektive

Hvis du ikke ønsker å bryte banken for å fjerne en vorte, prøv en av disse enkle hjem rettsmidler. Dekke vorte med duct tape for ca seks dager. Fjern duct tape og suge vorten i varmt vann i noen minutter. Bruk en pimpstein til å file ned den døde huden. La det tørke over natten, og deretter på nytt duct tape og gjenta. Fortsette inntil vorte forsvinner. Alternativt gjelder eple cider eddik med en bomullsdott og dekk med duct tape, endre dressing daglig. Når det vorte blir mørk brun eller svart, la det tørke ut og deretter skrelles av.

Hint

  • Ikke bruk over-the-counter produkter på ansikts eller kjønnsvorter. Hvis over-the-counter medisiner og / eller hjem rettsmidler mislykkes i å gjøre det vorte forsvinne, konsultere en hudlege.

Gratis hjem rettsmidler for warts

Vorter er infeksjoner i huden forårsaket av human papilloma virus (HPV). Vorter er grove, hud-farget vekster. Sjekk med en hudlege for å være sikker på at veksten er en vorte og ikke en føflekk eller hudkreft. Siden de er godartet, kan vorter være alene, men de trenger hjelp hvis de formere seg, eller om de er i en ubehagelig sted.

Hjem rettsmidler kan fungere

Vanlige vorter oppstår vanligvis på fingrene eller andre steder på kroppen, mens plantar vorter dukke opp på føttene og kan være smertefullt.

Medisinske rettsmidler for fjerning av vorter av lege inkluderer frysing med flytende nitrogen; kjemisk fjerning med cantharidin; kirurgi; eller laser fjerning. Frysing og kjemisk fjerning kan kreve flere behandlinger, mens kirurgi og laser kan være dyrt og smertefullt, og kan etterlate et arr.

Over disk behandlinger - som vorte fryse forberedelser og salisylsyre vorte vers - og hjem rettsmidler kan være like effektivt som medisinsk rettsmidler.

Duct Tape

En populær hjemme bøte for fjerning av vorter uten kostnader innebærer duct tape. En studie av Dr. Dean Focht, rapportert i Archives of Pediatrics & Adolescent Medicine (archpedi.ama-assn.org), konkluderte med at duct tape metoden er faktisk mer effektivt enn behandling med flytende nitrogen.

Vær tålmodig

Bruk vanlig grå duct tape finnes i de fleste husholdninger. Klipp et stykke stor nok til å dekke vorte helt. La båndet i stedet for seks dager. Etter seks dager, fjerne tapen og suge vorten i varmt vann. Når det er tørt, sende det forsiktig med en Emery bord.

Gjenta prosessen til vorten har forsvunnet. Det kan ta to måneder eller lenger.

Denne metoden fjerner død hud samtidig fjerning av viruset som forårsaker vorten. En teori er at tape kan irritere vorten forårsaker den til å angripe virus.

Hvis huden under duct tape blir veldig rød og irritert, fjerne tapen og la huden hvile. Når det er helbredet, bruke tape igjen.

Som et alternativ, bruke en dråpe lakserolje til vorte før påføring av tape, eller bruke et lim laget av lakserolje og natron.

Apple Cider Eddik

Anekdotiske rapporter tyder på at eple cider eddik også kan være en effektiv og rimelig løsning for vorter.

Suge en liten bit av bomull eller slutten av en bomullspinne i eple cider eddik. Klem ut overflødig, holder bomull på vorte og dekke den med en Band-Aid.

Påfør eple cider eddik hver dag. Vorte slutt skal slå mørk brun eller svart. La vorte å tørke helt ut og deretter skrelles av.

Vitamin A

Mens det ikke er "fri", vitamin En fremgangsmåte er en mindre kostbar over disk behandling enn medisinsk intervensjon. Bruk kapselform av vitamin A fra fiskeolje. Bryte åpne kapselen, presse oljen på vorte og massere det inn. Gjenta prosessen en gang om dagen. Resultatene kan ta en måned eller lenger. Andre hjem rettsmidler inkluderer påføre vitamin E olje eller aloe vera juice.

Botemidler for Verruca

Botemidler for Verruca


Verruca vulgaris er det latinske uttrykket for en felles vorte. MedicineNet.com definerer en vorte som en lokal vekst av epidermis forårsaket av human papilloma virus. Selv ikke ansett som en helsetrussel, kan vorter være pinlig, kløende eller smertefull. Selv verruca vulgaris ofte går bort av seg selv i løpet av to år, kan du velge vorte fjerning for kosmetiske eller ubehag grunner.

Salisylsyre

De fleste over-the-counter vorte behandlinger medføre salisylsyre, enten i flytende form eller i patcher du kan plassere over vorten. De salisylsyre skreller bort den infiserte huden. Vorte behandling ved denne metoden tar flere uker og krever daglige programmer. The Mayo Clinic anbefaler soaking din vorte i varmt vann i 10 til 20 minutter, og deretter bruke en pimpstein eller neglefil for å fjerne død hud fra vorte før du bruker salisylsyre vorte behandling.

Resepter

Retinoider, avledet fra vitamin A, forstyrre verruca vulgaris hud cellevekst. Retinoider komme som oral medisin eller som en aktuell krem. Retinoider øker Søn følsomhet, noe som gjør solbeskyttelse nødvendig under vorte behandling. Bleomycin, som brukes til å behandle visse typer kreft, kan oppnå vorte fjerning i små doser. Dette vorte behandling bærer alvorlig risiko; mulige bivirkninger inkluderer spiker tap og skader på huden din og nerver.

Blemmer

Ved hjelp av flytende nitrogen, kan legen din fryse vorte, forårsaker en blemme å danne rundt og under det, dreper vorte vev, som sloughs av innen to uker. Risiko for denne behandlingen inkluderer permanent skade på negl eller nerver i området som ble behandlet med flytende nitrogen. Et alternativ til frysing, cantharidin, en blemme bille ekstrakt, virker ved å forårsake en blemme å danne under vorte. Legen din så fjerner de døde delen av verruca vulgaris.

Kirurgi

Å behandle verruca vulgaris som ikke har svart på noen annen behandling, kan legen anbefale kirurgi for vorte fjerning. Mindre operasjon innebærer enten skjære bort vorte vev eller ødelegge den med en elektrisk nål, kalt electrodessication og utskrapning. Disse prosedyrene krever lokalbedøvelse og kan etterlate et arr. Laser kirurgi fjerner vorte ved å klippe det bort med en laser, som også kan etterlate et arr. Laser kirurgi kan være svært dyrt, og vanligvis er en siste utvei for vorte fjerning.

Alternative løsninger

Duct tape, ifølge Mayo Clinic, kan være et billig alternativ for vorte fjerning. Selv om to separate studier på duct tape effektivitet har returnert motstridende resultater, anbefaler Mayo Clinic prøve dette først før du flytter bort på mer kostbare og smertefulle vorte behandlinger. Oljebasert hvitløk løsning og aktuell vitamin D-3 patcher har vist lovende i kliniske studier, men hver naturlig vorte behandling har bare hatt en eneste rettssaken så langt, noe som krever videre studier for å bevise effektiviteten.

Hvordan virker Salisylsyre Fjern Vorter?

Salicylsyre Produkter

Vorter er forårsaket av én av mer enn 100 typer av humant papillomavirus (HPV) og kan vises på deler av kroppen slik som fingre og hender og føtter, knær. Mens genitale vorter og vorter i ansiktet må motta pleie og behandling fra en lege, kan over-the-counter produkter som inneholder salicylsyre anvendes på vanlige vorter på andre deler av kroppen. Disse selges i form av en aktuell medisin eller lapp og kan finnes på de fleste apoteker. The Mayo Clinic anbefaler å velge et produkt med minst 17% salisylsyre, som Compound W og okklusal-HP.

Forbehandling og Application

For optimale resultater ved hjelp av et salicylsyre produkt, bade eller dusje først, eller suge vorten-infiserte området i varmt vann i 15 til 20 minutter før du bruker medisiner eller lappen (syre synker i vorte lettere når huden er fuktig) . Over tid ødelegger salicylsyre vorte vev, ett lag av huden på en gang. Disse produktene er ikke handle raskt, imidlertid, og kan trenge å bli brukt daglig i flere uker før det vorte er "oppløst".

Post-Treatment

I mellom behandlingene, file bort død hud på vorte ved hjelp av en neglefil eller pimpstein. Bare sørg for å ikke slipes sunn område av huden rundt vorten, da dette kan forårsake blødninger. Mens salicylsyre løser vorter, betyr det ikke hindre dem i å spre seg til andre deler av kroppen din; hvis du er utsatt for å få vorter, kan du kreve behandlinger på andre områder av kroppen. Hvis dine vorter er motstandsdyktig mot over-the-counter-produkter, bør du kontakte lege. En resept-styrke salicyclic kan anbefales til deg, så vel som andre former for vorte fjerning, for eksempel kryoterapi eller lokal applikasjon av cantharidin.

Salisylsyre for en felles vorte

Salisylsyre for en felles vorte


Salisylsyre er en tid-testet behandling for felles vorte. Det er billig, som selges over-the-counter og vanligvis effektive i et kort tidsrom.

Effekt og Typer Salisylsyre

Salisylsyre kommer i to hovedformer for bruk på vorter: flasker med salisylsyre eller pads behandlet med syre. Du kan kjøpe den over-the-counter, selv om en sterkere formel er tilgjengelig på resept. Salisylsyre er vanligvis effektiv på små vanlige vorter, eller på små klynger av vorter.

Hvordan bruke Salisylsyre

Vask området rundt vorte grundig før påføring salisylsyre. Påfør salisylsyre en dråpe om gangen mens huden fortsatt er fuktig for større effektivitet. Påfør den salisylsyre to ganger daglig. Huden vil begynne å slough av inntil vorten er borte.

Tips

Bruk en Emery bord mellom applikasjoner og etter dusjing å file bort død hud. Ikke påfør salisylsyre til noe annet enn det vorte selve huden, da det kan irritere eller brenne disse områdene. Ikke bruk salisylsyre på genital warts.

Hvordan virker Salisylsyre arbeide for å fjerne vorter?

Årsaker til Vorter

Alle warts er forårsaket av tråder av Human Papilloma Virus (HPV). Viruset tråder som forårsaker vorter overføres via hud-til-hud kontakt. Disse trådene generelt lever på alles hud, og warts vises basert på en persons immunitet mot viruset. Dermed, hvis du berører noens vorte, du vil ikke få vorter selv med mindre du mangler immunitet mot viruset i det området av huden din.

Målet med Vorte behandlinger

Det eneste som virkelig kan drepe vorter er kroppens eget immunforsvar. Når du har et virus eller bakteriell infeksjon innsiden av kroppen din, til immunsystemet slår inn med en gang bekjempe det, så du er ikke syk for endeløse perioder. Men ifølge Mayo Clinic, immunforsvaret i huden fungerer hovedsakelig i dermis, som er under overhuden, hvor warts vokse. Dette gjør det vanskeligere for kroppen å oppdage dem. Mens det er mange behandlinger der ute, inkludert cryosurgery, -salicylsyreforbindelser, og selv DIY metode for "kvelende" vortene med neglelakk eller duct tape, disse tiltakene egentlig bare bidra til å få kroppens eget immunforsvar til å gjenkjenne viruset.

Fordeler med Salicyclic Acid

Når du behandler en vorte lokalt, er du egge en immunrespons, som er dokumentert fra blemmer som vanligvis utgjør rundt området, uavhengig av hvilken metode du velger. I hovedsak er målet for enhver vorte behandling er å få kroppen til å innse at det er en virusinfeksjon på hudoverflaten, som trenger oppmerksomhet. Salisylsyre er brukt for mange hudsykdommer, og er sikker å bruke på vortene i relativt høye konsentrasjoner. Dette gjør det til et godt alternativ for vorte behandling fordi det er en aggressiv over-the-counter behandling. Videre er det en god behandling for å prøve først, fordi det er ikke så harde på huden rundt som cryosurgery og har en bedre suksessrate enn andre metoder. Det er også billig, non-invasiv, og med den kan du unne deg i personvernet ditt eget hjem.

Eksfoliering

Salisylsyre er et svakt beta-hydroxy-syre. Den brukes i konsentrasjoner på ca. 17 prosent til behandling av vorter, fordi utsiden av en vorte er ofte svært grovt. Salisylsyre er eksfolierende egenskaper slough bort de ytre lagene av vorte og handle for å prøve og drepe tilgjengelige deler av vorten. Ofte når du bruker salisylsyre, vil du legge merke til rødhet på stedet av din vorte, og det kan være øm å ta på. Dette er faktisk den responsen du ønsker, fordi det betyr at immunforsvaret gjenkjenner at det er noe som skjer på stedet av vorten.

Plantar vorter hos barn

Plantar vorter er små, kjøttfulle støt med grå eller brune flekker som faktisk blodkar på overflaten av vorte. Noen mennesker er mer utsatt for å få plantar warts. Barn og tenåringer er spesielt utsatt for plantar warts.

Årsaker til plantar vorter

Plantar warts er forårsaket av humant papillomavirus (HPV). Selv plantar warts er ikke særlig smittsom, kan barna kontrakt dem fra å gå barbent i offentlig basseng områder eller garderober.

Symptomer på plantar vorter

Barnet kan merke noen kjøttfulle støt på bunnen av føttene. Det kan være et cluster av disse støt, med små mørk-fargede prikker på dem. Plantar warts ikke krever behandling, men kan være skjemmende og gi ubehag. Ikke la barn å plukke på vorter, noe som kan føre dem til å spre seg.

Lege Behandling av plantar vorter

Leger har en rekke metoder for å behandle plantar vorter, for eksempel salisylsyre, frysing, cantharidin blærer, mindre kirurgi, laserkirurgi, og immunterapi med forbindelsene som bruker kroppens eget immunforsvar.

Hjem rettsmidler for plantar vorter

Fordi barn kan være redd for mer aggressive lege-basert behandling, kan det være lurt å prøve over-the-counter medisiner som Compound W eller Dr. Scholls Freeze Off, som er effektive for plantar warts. The Mayo Clinic nettsted, men nevner en mye omtalt 2002 studie som viste at å plassere duct tape på plantar vorter for opptil 2 måneder jobbet så godt eller bedre da frysing metoder.

Forebygging av plantar vorter

Lær barna å unngå å gå barbent på offentlige steder som bassenger eller garderober. Vis barna hvordan de skal holde føttene rene og tørre. Trene dem til å ikke plukke på vorter og å vaske hendene etter berøring vorter.

Slik fjerner Vorter på barn

Verruca vulgaris, eller den vanlige vorte, er spesielt vanlig hos barn. Vorter er humpete, harde utvekster som kan vises hvor som helst på kroppen, men oftest på hender, fingre, håndledd og albuer. Vorter er forårsaket av humant papillomavirus, noe som fører til det ytre laget av huden til å vokse unormalt. Over-the-counter medisiner kan brukes til å fjerne vorter på barn, men i noen tilfeller en lege må fjerne den.

Slik fjerner Vorter på barn

•  Ta barnet til legen for å kontrollere at den humpete vekst er en vorte og ikke et symptom på en annen tilstand. Legen kan gi deg råd om den beste behandling for barnet ditt.

Vent til vortene til å forsvinne, spesielt i svært små barn. Noen barn er utsatt for viruset som forårsaker vorter for en kort tid i sitt liv. Hvis du venter, vorter ofte forsvinner like mystisk som de dukket opp.

Har barnet ditt visual vorte forsvinner. Noen studier tyder på at hvis barnet ditt forestiller vorte forsvinner og oppløsende, kan det gå bort av seg selv.

Bruk sølv duct tape på vortene. Sølv tape ble funnet å være 21 prosent effektive i vorte fjerning, ifølge MSNBC. Skjær en liten del av sølv duct tape og plassere den på toppen av vorten, og erstatte det når det begynner å falle av. La den stå på inntil vorte forsvinner. Det antas at gummien i duct tape avbryter veksten av vorte og kan oppmuntre et barns immunsystem til å angripe vorte, ifølge Amy Paller av MSNBC helsesegmentet.

Påfør en over-the-counter vorte remover. Det finnes en rekke vorte fjerning kremer, geler, pads og spray tilgjengelig på de fleste apoteker. Disse vorte fjernere inneholder salisylsyre og arbeid ved å brenne av vorten. Denne typen medisiner kan etterlate et arr i stedet for vorte, og prosedyren kan være smertefullt for barnet ditt. Det finnes forskjellige styrker tilgjengelig; bruke den laveste styrke for små barn. Følg instruksjonene på boksen for riktig vorte fjerning.

Har barnets lege gjøre cryosurgery å fjerne vorte. Legen din vil spray på flytende nitrogen til å fryse av ditt barns vorte. Denne fremgangsmåten kan være smertefullt for omtrent et minutt eller to mens han sprayer på nitrogen. Barnet ditt kan ha en liten hvit arr i stedet for vorte.

Hint

  • Ikke la barnet ditt til å plukke på sine vorter. Plukking og skrape warts kan føre dem til å spre eller bli infisert.

Vitamin behandling for vorter

Vorter er små utvekster, forårsaket av et virus, som kan vokse på en hvilken som helst del av kroppen. Vorter kan overføres fra en person til en annen ved direkte kontakt, eller ved å dele elementer, for eksempel håndklær. Vorter bør behandles.

Betydning

Vorter kan være skjemmende og pinlig. Hvis bumped eller riper, kan de blø og være smertefullt. Fjerning av vorter på en hvilken som helst del av kroppen minsker sjansen for spredning av vorter til andre områder.

Fjerning

Vorter kan behandles med salisylsyre, cantharidin og flytende nitrogen. Disse er aktuelle behandlinger. En lege kan også brenne av vorten, kutte ut det vorte, eller bruke en laser til å fjerne vorte. Arrdannelse kan forekomme.

Vitamin E

Vitamin E er ofte brukt til å behandle vorter. Én 100 IE kapsel av naturlige vitamin E er plassert på en bandasje og deretter plassert over vorten. Denne metode kan gjentas etter behov.

Vitamin A

Orale doser på 25 000 IE vitamin A tatt for en uke til seks måneder har hjulpet eliminere vorter. Alternativt knuse en Vitamin A kapsel og bland den med vann for å danne en lime. Påfør lim til vorte og dekke med en bandasje.

Vitamin C og sink

Orale doser av vitamin C kan også bidra til å holde vortene borte. Et viktig supplement i å styrke immunforsvaret, bør Vitamin C brukes før og etter utseendet på warts. Sink er også anbefalt.

Fact

Duct tape, en all-purpose husholdning element, har vært brukt med hell for å behandle virusvorter. Dekk vorte med duct tape og la bånd på seks dager. Denne rimelige og smertefrie metoden er ofte anbefalt av leger.

Hvordan bli kvitt ansikts Vorter

Ansikts vorter er en smittsom hud vekst forårsaket av humant papillomavirus. Mens HPV infeksjon er svært vanlig, er det heller ingen kur. Det finnes flere typer vorter, men flate vorter ofte vises på forsiden. Flate vorter er glatt og små og er funnet rundt øyne, nese og munn. Vorter er harmløse og forsvinner vanligvis etter en tid. Men mange mennesker finner vorter skjemmende og pinlig, så det er mange kommersielle, medisinske og naturlige midler tilgjengelig for å fjerne ansikts vorter.

Hvordan bli kvitt ansikts Vorter

•  Påfør kommersielle salver. Mange er kjent med annonser for Compound W, en populær kommersiell vorte remover. Men det er andre merker som Dr. Scholl produkter og TinaMed vorte Remover på markedet som fjerner vorter også. I de fleste kommersielle produkter bruke salisylsyre som hovedingrediens, men andre milde syrer anvendes i tillegg. Syren bidrar til å slough av eller slites bort lagene av vorter før de forsvinner. Vorte fjerning er tilgjengelig som en flytende, gel, krem ​​eller pads. Følg instruksjonene på etiketten.

Prøv cryosurgery kits. Den nyeste typen vorte fjerning er at-home cryosurgery kits, tilsvarende det som brukes i et legekontor. Med cryosurgery bruker du flytende nitrogen til å fryse av vorte. Vær sikker på å nøye følge instruksjonene med noen over-the-counter vorte remover du kjøper.

Bruk aspirin. Aspirin selges i drugstores inneholder salisylsyre, samme ingrediens som finnes i mange over-the-counter vorte fjernere. Slik bruker aspirin som en vorte remover, oppløse noen tabletter i vann og bruke blandingen til vorte. Gjenta et par ganger om dagen.

Bruk naturlige syrer. Ved hjelp av naturlig rettsmidler er en tryggere måte å bli kvitt vorter. Som med kommersielle produkter, er en mild syre som brukes. Alle naturpreparater brukes lokalt på vorte en eller to ganger om dagen. Eddiker inneholder eddiksyre så hvit eddik og eple cider eddik er begge brukes til å behandle vorter. Sitronsaft og grapefruktjuice begge har sitronsyre som kan brukes på ansikts vorter. Hvitløk saften fra friske nellik er et folk rette for å prøve.

Prøv essensielle oljer. Noen essensielle oljer er kreditert med vorte fjerning. Sitronmelisse olje har sitronsyre. Birch olje har betulinsyre. Tea tree olje og løvetann olje også har sine talsmenn som vortefjerner.

Se en lege. For vanskelige vorter, kan medisinsk intervensjon være nødvendig. Leger bruker kjemisk peeling for å bli kvitt ansikts vorter. Den kjemiske hyppig brukt er trichloroascetic syre. Leger bruker også elektrisk strøm for å fjerne vorter. I elektrokauterisering, er vorte brent av. Et annet alternativ er laser kirurgi som bruker en stråle av lys. Den cryosurgery utført i et legekontor benytter en sterkere versjon av flytende nitrogen som finnes i at-home kits. For disse medisinske behandlinger, må du finne en kosmetisk kirurg eller en hudlege.

Slik Cure HPV vorter

HPV, eller menneskelige papillomavirus, er vanlige infeksjoner som forårsaker vorter. Det er i dag ingen kur for HPV vorter, men det er mange remedier som fremskynder helbredelse. Vorter er hard hud vekster som vises i hele kroppen. Vorter er i utgangspunktet ufarlig, forårsaker ingen alvorlige sykdommer, men de er smittsom. Det finnes ulike typer av vorter, og disse vises på hender, ansikt, føtter og kjønnsorganer. Hoved behandling for vorter er å fjerne dem. Det er urte, hjemmelagde og kommersielle produkter som behandler HPV vorter. Ikke alle vorte fjernere fungere for alle, men mange behandlinger er naturlig og rimelig.

Slik Cure HPV vorter

Prøv hjemmelagde løsninger. Det er noen produkter du sannsynligvis har på kjøkkenet ditt som vil bidra til å kurere vorter. Saften av fersk hvitløk fedd er et hjem rette for vorter. Sitronsaft, limesaft og grapefruktjuice alle har sitronsyre. Eddiker har asketisk syre. Da gjaldt warts et par ganger hver dag disse syrer forsiktig eksfoliere lag av vorten. Disse naturlige produkter er en trygg måte å behandle vorter.

Påfør essensielle oljer. Ved hjelp av essensielle oljer er en naturlig måte å kurere HPV vorter. Noen oljer foreslått av helhetlig healere er gode vorte fjernere. Sitronmelisse olje har sitronsyre. Bjørk olje inneholder betulinsyre. Begge disse syrer kan hjelpe til å slite på flaten av vorten. Tea tree olje er også anbefalt i behandling av vorter.

Bruk kommersielle produkter. De fleste over-the-counter produkter bruker salisylsyre for å behandle vorter. Denne mild syre fjerner de lag av vortene inntil de blir mindre og forsvinner. Andre kommersielle produkter har også en mild syre som hovedingrediens. Noen få kommersielle produkter er Compound W og TinaMed vorte Remover. Når du bruker disse produktene, må du følge instruksjonene nøye.

Se legen din. For vanskelige vorter bør du oppsøke lege. Hun kan foreskrive aktuelle salver som Condylox og Aldara for genital warts. For andre typer av vorter, er det kryoterapi, hvor flytende nitrogen anvendes for å fryse ut vorter. Leger bruker også en prosedyre som kalles elektrokauterisering som bruker en elektrisk strøm til å brenne av vorter. Et annet alternativ er å bruke kjemikalier som trichloroascetic syre til å brenne av vorten. Leger også bruke kirurgi for å kutte ut vorte. Laser kirurgi kan også fjerne vorter ved hjelp av en lysstråle.

styrke immunforsvaret. En måte å bekjempe HPV-infeksjon er å forbedre immunforsvaret. Dette kan gjøres ved å ta urter som solhatt og goldenseal. Tar mye vitamin C er også nyttig. For å kvitte kroppen med vorter er det viktig å ha en frisk og sterk kropp og immunsystemet.

Botemidler for Face Vorter

Vorter er forårsaket av humant papilloma virus (HPV), og er svært smittsom. De kan overføres via en hvilken som helst fysisk eller seksuell kontakt, og oppstå hvor som helst på kroppen. Ansikt warts er vanligvis av den flate vorte variasjon, og kan vises hvor som helst på ansiktet eller halsen, inkludert leppene.

Over-the-counter (OTC) Vorte fjerning

Leppe eller ansikts vorter kan behandles ved å bruke en varm, fuktig vaskeklut til å myke opp området i noen minutter, og deretter bruke en over-the-counter vorte remover som inneholder en salisylsyre fane eller væske. OTC vortefjerner som inneholder trichloacetic eller bichloracetic syre er ofte effektive for ansikt warts også. Påfør løsningen på vorten, og deretter dekke med et plaster eller annet mykt underlag. Vær forsiktig for å unngå omkringliggende hud. Påfør daglig i opp til 14 dager (helst før sengetid), og la hvert program på i 12 til 24 timer. Vær konsekvent med anvendelser i for å fullstendig eliminere vorte viruset.

Reseptbelagte aktuell medisinering

Podofilox kan være effektivt brukes til å behandle vorter, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. Denne medisinen bør brukes på et ansikt vorte to ganger om dagen i tre dager, og deretter gjentas etter en fire dagers hvileperiode. Imiquimod er en annen reseptbelagte medisiner som er brukt tre ganger ukentlig i opptil tre måneder. Det bør bare benyttes i 10 timer i en tid for å unngå hudirritasjon. Påfør noen av disse legemidlene for å rense tørr hud før sengetid for best resultat.

Profesjonell Vorte fjerning

Cantharidin kan brukes i et legekontor for mer seig vorter, men det gjør føre til at noen blemmer. Kryoterapi (flytende nitrogen) kan brukes til å fryse vorter, og bør utføres i et legekontor, spesielt for ansikts-vorter. Det er viktig å unngå omliggende hud for å redusere sjansen for arrdannelse av ansiktet. Andre alternativer for ansiktet vorte fjerning inkluderer laser kirurgi eller kirurgisk fjerning. Disse metodene kan kreve lokal eller generell anestesi, imidlertid, og kan føre til at noen arrdannelse.

Natural Cures for flate vorter

Flate vorter er godartet hud vekster forårsaket av human papilloma virus (HPV). Til tross for sitt navn, er disse vorter faktisk hevet over hudoverflaten; de er også mørkere enn den omkringliggende huden tone. Flate vorter oftest plage barn og tenåringer, og vorter tendens til å vises på ansikt, hender, knær, nakke og albuer. Selv om disse warts er smertefri, de er smittsom og noen mennesker søker naturlig rettsmidler for å hindre dem fra å spre seg.

Eteriske oljer

Holistisk utøvere foreslår tea tree olje, basilikum olje eller løvetann olje for å hjelpe kurere vorter. Den sitronsyre i sitronmelisse olje kan også hjelpe, så kan den betulinsyre i bjørk olje. Uansett hvilken olje du velger, gjelder et fall til vorte. Disse oljene er sterke, slik at en applikasjon per dag er tilstrekkelig. Etter noen uker skal du se merkbar forbedring.

Sitronsyre

Mange folk rettsmidler for warts bære sitronsyre, som finnes i mange frukter, inkludert sitroner, lime, appelsiner og grapefrukt. Syren eksfolierer det øverste laget av vorte. Med gjentatte anvendelser, blir de forskjellige lag av det vorte slutt fjernet. Sitron eller lime juice er de beste alternativene; du kan klemme saften fra frisk frukt eller kjøpe en flaske juice på Rimi. Bruke saften til vorte med en bomullsdott noen ganger hver dag.

Eddik

Eddik inneholder eddiksyre, som også har vist seg nyttig i behandling av flate vorter. Apple cider eddik og hvit eddik er like effektive. Unn vorte på samme måte som du ville gjort med sitron eller lime juice, dabbing området med en fuktet bomullsdott flere ganger om dagen.

Aspirin

Den viktigste ingrediensen av aspirin er salisylsyre, og noen over-the-counter vorte fjernere inneholder salisylsyre. Plasser flere aspirin i en bolle og tilsett litt varmt vann for å oppløse dem. Når aspirins har oppløst, påfør blandingen med en bomullsdott til vorten, og gjenta et par ganger hver dag.

Fjerne hengende Vorter

Hva er Hanging Vorter?

Hengende vorter er de som henger fra huden. Disse vortene har en tendens til å være plassert på halsen, armhulen (også kjent som armhulen) og ethvert annet sted hvor huden har en tendens til å være løsere og mindre stram. Mange hengende vorter kalles verruca plana, ellers kjent som en flat vorte. Disse har en tendens til å være rødlig eller kjøtt farget og er litt hevet med et flatt underlag. Andre typer hengende vorte er fra verruca vulgaris familien, som også er kjent som felles vorte. Hengende vorter kan være vanskeligere å fjerne fordi det berørte området er ofte mindre fast.

Kirurgiske alternativer

Mange hengende vorter kan fjernes ved kirurgisk hjelp som vil bli gjort av en lisensiert hudlege. Ett alternativ er kalt cryosurgery. Med kryokirurgi, er området rundt vorten frosset, ofte ved hjelp av et stoff, for eksempel flytende nitrogen. Dette skaper en blemme rundt vorten, og etter en viss tid, vorten og død hud som omgir den vil falle av. Et annet alternativ er laserbehandling, hvori enten en puls-fargelaser eller en karbondioksid-laser brukes for selektivt å brenne av vorten vev. Endelig er enkel kirurgisk fjerning av en hengende vorte også et alternativ.

Ikke-kirurgiske alternativer

Noen hengende vorter kan behandles med en spesiell blanding som inkluderer en spesiell harpiksmaling, aloe og alkohol for å fjerne vorten. Andre behandlinger inkluderer å drepe av overflaten hudceller ved hjelp av slike kjemikalier som salisylsyre eller andre blistering agenter. Denne tilnærmingen er best sammen med mekanisk skjæring av vorten hjelp av et blad eller pimpstein. Det er andre behandlinger som arbeider for å drepe av vorte ved å stimulere immunforsvaret. Imiquimod, for eksempel, stimulerer produksjon av interferon, som er et hormon i kroppen som vil forårsake at vevet til å angripe og drepe av vorten. Alle vorter og andre dermatologiske bekymringer bør undersøkes av en utdannet hudlege for å være sikker på at det vorte er ikke tegn på noe mer alvorlig som hudkreft.

Hva er behandlingen for Vorter på Face?

Vorter som danner på ansiktet er kjent som vanlige vorter eller flate vorter. De er forårsaket av en virusinfeksjon, og utgjør ikke noen helserisiko. Siden de kan være skjemmende, kan du ønsker behandling for å bli kvitt dem raskere. Hjem behandling er vanligvis tilstrekkelig, men visse medisinske behandlinger er tilgjengelig for deg også hvis warts er mange, sta eller tilbakevendende. Legen din kan hjelpe deg å bestemme den beste løpet av handlingen.

Hjem Behandlinger

Mange hjemmebruk vorte behandlinger er lett tilgjengelig i supermarkeder og narkotika butikker. De inneholder salisylsyre. Dette er en populær ingrediens i mange ansikts hudpleieprodukter og er trygg å bruke på ansiktet ditt. Følg instruksjonene på etiketten. Se etter produkter som har minst 17 prosent salisylsyre.

Taping et stykke bananskall eller tynn skive hvitløk over vorten før sengetid kan hjelpe. For å maksimere nytte, påfør noen dråper tea tree olje til vorte forhånd.

Medisinering

Immunterapi medikamenter stimulerer immunforsvaret til å bekjempe viruset. De er vanligvis påføres lokalt og inkluderer Aldara og squaric syre dibutylester (SADBE). Alvorlige tilfeller kan garanterer injeksjoner av interferon-alfa, et sterkt immunstimulerende legemiddel, rett inn i vorte.

Blomycin, en injeksjonsbehandling, dreper viruset. Retinoider, laget av vitamin A, kan anvendes topisk eller oralt til å forstyrre vekst.

Prosedyrer

Visse prosedyrer fjerne vorter. Kryoterapi, som innebærer å bruke flytende nitrogen til å fryse vorten, er ikke veldig smertefullt og er vanligvis vellykket. I ca en uke, faller dødt vev av.

Mindre operasjon som innebærer å kutte bort vorte eller laser kirurgi kan være effektive, men kan etterlate et arr. Du bør vurdere disse terapi som en siste utvei på grunn av risiko for arrdannelse.

Tilskudd

Enkelte kosttilskudd har immunstyrkende eller antivirale egenskaper. De kan akselerere healing ved å drepe av viruset ansvarlig for vorte. Det er ikke nødvendig å ta alle supplement oppført som noen tilbyr lignende fordeler. Hvis du er interessert i å bruke naturlige behandlingsformer, er det en god idé å konsultere med helsepersonell opplevd i naturlige behandlingsformer. Du bør kanskje vurdere å regelmessig med tilskudd av denne karakter hvis du er utsatt for vorter da dette indikerer at du er følsom for viruset som forårsaker dem.

Probiotiske kosttilskudd gjenopprette riktige mengder av den vennlige bakterier i kroppen din som er ansvarlig for bekjempelse av skadelige virus, bakterier og sopp. Ta som anvist på etiketten. Grapefruktkjerneekstrakt har antivirale egenskaper; ta 100 mg tre ganger daglig, eller sette 5 til 10 dråper i en drikk tre ganger om dagen. Kattens klo (20 mg tre ganger daglig), reishi sopp (300 mg tre ganger daglig), og oliven blad ekstrakt (500 tre ganger om dagen) er urter som er kjent for antiviral aktivitet.

Self-Care

Mens warts er ikke en helse bekymring, kan de spre seg til andre deler av ansiktet eller kroppen. Tar riktige forholdsregler kan hindre at dette skjer.

Avstå fra å barbere ansiktet ditt; den kan spre seg viruset. Vask hendene grundig etter berøring dine vorter og ikke plukke på dem; Dette forsinker helbredelses og kan spre viruset.

.

Cure for Vorter på Feet

Plantar warts er en type vorte som vokser på undersiden på foten. Denne typen vorte er vanligvis svært smertefullt og kan gjøre det vanskelig å gå eller gjøre andre aktiviteter som krever at du være på føttene. De fleste plantar warts er vanskelige å fjerne og spre seg til andre områder når stående uten tilsyn. Herding vorter på føttene vil bringe lettelse. Vurdere alternativene før de bestemmer seg for en vorte kur behandling.

Over-the-Counter og Doctor-Aided Behandlinger

Det finnes en rekke over-the-counter vorte fjerning behandlinger. En slik behandling er salisylsyre. Anvende syren hver dag i flere uker for den mest effektive fjerning. Bruk salisylsyre etter dusjing for best resultat. Flytende nitrogen også brukes av leger for å fjerne vorter. Denne behandlingen trolig vil ta flere søknader og må brukes av en lege.

Semi-naturlig vorte behandling

Fjerning av vorter med aspirin er en semi-naturlige behandling. Oppløs en aspirin i en liten mengde vann. Bruk en Q-tip til DAB løsningen på vorte to eller tre ganger daglig. Aspirin kan også brukes ved å anvende en fuktet aspirin til vorten. Dekk med en bandasje. Hold aspirin fuktet mens den berører vorte.

Naturlige behandlinger for vorte fjerning

Det finnes flere former av naturlige behandling for fjerning vorte. Påfør innsiden av en bananskall på overflaten av vorten. Endre skallet daglig. Anvendelser av vitamin A, E, lakserolje eller tran også arbeide for å fjerne vorter. Bruker slike oljer ofte vil bidra til å kurere vorte og la en glatt, ikke-arrete overflaten.

Hurtig Måter å fjerne vorter

Vorter er en type av humant papillomavirus (HPV). De er skjemmende utvekster på huden som kan ha utseende av små blomkålplanter. Skjelvende hender med noen som har en vorte på hans eller hennes hånd kan være sosialt pinlig og sende den andre personen på toalettet for å vaske. For å unngå slike situasjoner, er det noen raske, men relativt ukjent, metoder for å fjerne disse uønskede kviser. Og de er tilgjengelige i din lokale stoffet butikken.

Cyrotherapy

Fryse vorte med flytende nitrogen. Denne metoden kalles kryoterapi og kan gjøres hjemme uten medisinsk tilsyn. Det er svært effektive og utgjør nesten ingen infeksjonsrisiko. Legen din eller hudlege kan hjelpe deg i denne prosedyren.

Fryse Process

Sørg for at huden din tilstand er faktisk en vorte. Hvis du er usikker har din hudlege bekrefte diagnosen. Kjøp en vorte frysebehandling kit fra ditt lokale apotek for mellom $ 20 og $ 30. Noen leger anbefaler bruk av salisylsyre gel i å forberede området hver kveld i to uker før behandlingen.

Løsningen i beholderen blir sprøytet på området, og det fryser vorte. I løpet av noen dager, bør det vorte falle av.

Cantharidin og kirurgi

Spør legen din om den kjemiske Cantharidin. Denne kjemiske blemmer vorte, forlater død hud for legen å fjerne på et senere besøk. Mer enn ett program kan være nødvendig å fjerne vorte.

Kirurgisk fjerning gjennom kutting eller laser kan også være en rask løsning, men har ulempen av å være smertefullt og prosedyrene ofte forlate et arr.