Digidexo.com

Hvordan Last opp ditt bilde for å se hva du vil se ut etter vekttap

Hvis du er for tiden på vekttap reisen, bør du vurdere å bruke en online vekttap simulator for å se hva du vil se ut etter at du slippe pounds. En simulator kan du plassere bildet på verktøy for å få et inntrykk av sluttresultatet. Last opp bildet ditt for å få en personlig, visuell mål å holde deg motivert.

Hvordan Last opp ditt bilde for å se hva du vil se ut etter vekttap

Bruk Vekt Mirror

Pek nettleseren til vekten Mirror nettsted og deretter klikker du på "Velg fil"-knappen som vises i trinn én på nettsiden (se Resources). Bruk dialogboksen som dukker opp for å velge bildefilen og laste det opp til simuleringsverktøy.

•  Klikk på "justere" linken ved siden av "Nåværende vekt" oppføring i trinn to for å gå inn din nåværende vekt, og klikk deretter på "Set" linken når du er ferdig. Cick den "justere" linken av "Aktuell høyde" title å skrive inn denne informasjonen.

Klikk og dra guide som viser på bildet ditt før det omfatter det området som du ønsker. Klikk hjørnene eller sidene av denne veiledningen for å strekke eller krympe det som trengs.

Dra "vekttap / gevinst selector" verktøyet ned til pounds-mistet nummeret som du ønsker å se hva kroppen din ser ut etter denne reduksjonen. Et siste bilde viser automatisk viser deg resultatene av ditt valg.

Bruk virkelige alder

Ta opp RealAge "Virtual Vekttap Simulator" siden i nettleseren din (se Resources).

Klikk på "Velg fil" knappen og velger bilde filen fra vinduet som åpnes. Klikk "Oppdater" knappene ved siden av "Weight" og Høyde "titler å skrive inn aktuelle data.

Dra den oransje markør på glidebryteren menyen ned til antall pounds du vil fjerne. Bildet endrer automatisk å vise deg hva valget ditt vil se ut.

Bruk ThinnerView

Start ThinnerView nettstedet, klikk på "Get Yours Now!" knappen og registrere en konto på siden som vises (se Resources). ThinnerView selger ulike digital-bildetjenester som lar deg se deg selv på ditt endelige mål, og på ulike progresjoner av vekttap. Prisen avhenger av hvilken tjeneste du velger.

Klikk på "Last opp nytt bilde" linken som viser og bruke dialogvinduet for å velge en bildefil fra datamaskinen. Klikk på bildet når det vises, og klikk deretter på "ThinnerView Classic" eller "ThinnerView Steps" for å bestille den spesifikke bildebehandling som du vil.

Bruk menyene som vises for å velge hvor mye vekt du ønsker tatt ut av bildet, og for å angi størrelsen på utskrifter du vil motta i tillegg til digitalt endret bildet (hvis ønskelig). Klikk på "Legg i handlekurven"-knappen, gjennom valgene for nøyaktighet, og klikk deretter på "kassen" knappen. Følg instruksjonene for å legge inn din postadresse (hvis aktuelt) og sende inn betalingsinformasjon. Logg deg på kontoen din på to-tre dager for å se det ferdige digitale produktet.