Digidexo.com

sportsdrikk hjemmelaget

Hjemmelaget Flu Cure

Influensa, vanligvis kjent som influensa, er en viral infeksjon i luftveiene. Virus som forårsaker influensa er luftbårne og kan være alvorlig eller dødelig for nyfødte, eldre og personer med noen kroniske tilstander. Influensa symptomer som hode og muskelsmerter, vedvarende hoste, feber, frysninger, rennende eller tett nese og sår hals kan føre til store ubehag. De kan også stoppe deg fra å utføre normale daglige aktiviteter. Heldigvis finnes det noen hjemmelagde behandlinger du kan bruke for å lette din influensasymptomer.

Hjemmelaget Flu Care Drikke

Bor hydrert er viktig for din influensa utvinning. Feber symptomer kan dehydrere kroppen din. Som et resultat, er det viktig å holde drikkevæskene. Noen væsker kan være gunstig for helsen og utvinning bortsett fra deres hydration fordeler.

Gjør hjemmelaget juice ut av din favoritt frukt. Klem sitrusfrukter som appelsiner, sitroner og lime inn briller eller større beholdere. Blande dem med vann og litt sukker til smak hvis det er nødvendig. Sitrusfrukter inneholder vitamin C, noe som kan være nyttig for din utvinning.

Lag en hjemmelaget te ut av dine favoritt teblader og urter. Fyll en te infuser ball eller te-pose med bakken te blad og urt kombinasjon som du velger. Varme væsker som te kan lette hoste og berolige en sår hals. De er også nyttig for å bryte opp lunger knyttet til influensa. Prøv europeiske Elder og Echinacea i disse blandingene. European eldstens bær og tørkede blader kan berolige smerter og hoste. Echinacea kan gi et immunsystem boost å avverge din influensa. Du kan presse Echinacea root i juice også.

Hjemmelaget Flu Care Foods

Det finnes også matvarer du kan spise som kan holde deg frisk og hydrert under influensa utvinning.

Koke en gryte med hjemmelaget kyllingsuppe. Kok kylling, din favoritt grønnsaker, kyllingbuljong og din favoritt krydder etter smak. Ikke gjør suppen altfor salt, som salt kan gjøre deg dehydrert. Mye som te, hjelper varm suppe holde deg hydrert, lindrer hoste og sår hals, og bryter opp lunger. En solid suppe gir også sårt tiltrengt næring.

Lag en fruktsalat ved hjelp av myke, vann-rik frukt som druer og meloner. Skjær melonen opp i små biter som er lett å tygge og svelge. Inkluder sitrusfrukter som appelsin eller mandarin skiver for vitamin C. kaste frukten i en bolle og server. En hjemmelaget fruktsalat som inneholder vann-rik frukt vil bidra til å holde deg hydrert samt næring til kroppen din.

Hjemmelaget Gurgle

Lag en gurgle skylling ved å blande en halv teskje salt i et glass med varmt vann. Bruk denne gurgle å berolige sår hals forårsaket av influensa. Forsiktig gurgle 02:58 oz. av oppløsningen i en tid på minst 15 sekunder.

Tips og advarsler

Sjekk med legen din før du tar noen form for alternativ behandling eller hjemme rette. Legen kan også anser en antiviral medisiner som Tamiflu nødvendig hvis influensa symptomer er alvorlige eller vedvarende.

Se en lege umiddelbart dersom du har kortpustethet, pustevansker, brystsmerter eller press, mørk eller blodig oppspytt, alvorlig øresmerter eller hvis tilstanden ikke blir bedre i det hele tatt etter et par dager.

Hjemmelaget tånegl sopp behandling

En soppinfeksjon tånegl, forårsaket av et sopp kjent som en dermatofytter, kan være et mareritt for noen. De trives i varme, fuktige forhold og dermed er vanlig de som vanker i garderober og de som bærer sko i lange perioder om gangen. Selv om det er rikelig med over-the-counter og reseptbelagte medisiner tilgjengelig, mange mennesker ofte velger å hjemmelaget rettsmidler.

Symptomer

En tånegl infisert av en sopp ofte ta på utseendet av å være tykkere enn normalt. Dette er ofte ledsaget av en forvrengt form og, ifølge Mayo Clinic, kan smuldre, flasse eller bli utrolig sprø og bryte fra hverandre. I noen tilfeller spikeren kan skilles fullstendig fra neglesengen, som ikke bare smertefull, men kan føre til en økning i akkumuleringen av rusk. Dette kan føre til det som synes å være en mørk pigmentering under neglen. Så snart du merker disse symptomene, bør behandlingen starte umiddelbart for å hindre at det ikke bare blir verre, men fra å forårsake langsiktige skader.

Hjemmelaget Treatment

Ifølge National Institute of Health, medisiner som ofte brukes til å behandle en soppinfeksjon i tånegl kan forårsake leverskader eller forstyrre andre rusmidler. Som et resultat, mange velger å søke hjem rettsmidler. The Mayo Clinic antyder at soaking føttene i en blanding av to deler varmt vann og en del eddik, kan du hjelpe hindre vekst av enkelte bakterier, som kan hindre spiker infeksjon fra å bli verre. Alternativt kan anvendelsen av Vicks VapoRub til spiker tenkes å gi fordeler i tillegg.

Dessverre er det ingen vitenskapelige studier som støtter bruk av eddik eller Vicks VapoRub å effektivt kurere tonenail sopp. Skulle du bestemmer deg for å ansette disse metodene, bør du diskutere fordeler og ulemper med bruken. Uansett hvilket alternativ som velges, men bør brukes mens praktisere god hygiene. Dette inkluderer å endre sokkene daglig, airing ut føttene og sikre at du tørker grundig etter å ha tatt en dusj eller bruke et svømmebasseng.

Hjemmelaget rette for spiker Keratin Debris Fjerning

Hjemmelaget rette for spiker Keratin Debris Fjerning


Nail keratin rusk er en soppinfeksjon i neglen. I medisinske termer kalles det en onychomycosis eller tinea unguium. Det vanligste symptomet på denne tilstanden er en skitten gulaktig misfarging av neglen, som en manikyr eller pedikyr ikke kan fjerne. Hvis du merker at neglene begynner å misfarges, kan du hindre at dette blir verre ved å bruke hjemmelagde løsninger.

Hjemmelaget rette for spiker Keratin Debris Fjerning

•  Hell varmt vann i vannbeholderen. Hell nok vann slik at du kan suge din hånd eller fot helt. Vannbassenget bør være stort nok til å passe hånden eller foten din, avhengig av hva negler er infisert med sopp. Bland 3 flaske caps av eple cider eddik med det varme vannet. Suge den berørte hånden eller foten i eddik og vann blandingen i 20 minutter. Tørk hånden eller foten med hårføner etterpå. Det blåser, vil gjøre blandingen pinne til hånden eller foten, slik at det vil være i stand til å bidra til å drepe soppen.

Sett 1 til 2 dråper tea tree olje på de berørte negler hvis du ønsker å bruke olje i stedet for eple cider eddik, siden noen ikke liker lukten av eddik. Spre tea tree olje over neglene jevnt. Anvende denne 2 til 3 ganger daglig i 3 uker.

Bland en teskje olivenolje med 2 dråper oregano olje. Påfør blandingen til den infiserte negler. Den oregano er en god antiseptisk samt soppdrepende middel. Bruk denne blandingen daglig i 3 til 4 uker.

Hint

  • Klipp neglene korte for å hindre sopp eller bakterier fra boliger bak neglene.
  • Dersom hjemmelaget rettsmidler ikke fungerer etter søknad om antall dager angitt, ta kontakt med en fot lege.

Hjemmelaget Terapeutiske Spill for barn

Hjemmelaget Terapeutiske Spill for barn


Play terapi er integrert til å utvikle ditt barns intellektuelle, emosjonelle og sosiale evner. Samtidig gir terapeutisk behandling for funksjonshemninger ditt barns og læring lidelser, integrere hyggelig lekeaktiviteter er en utmerket måte å bygge livslang ferdigheter. Lag enkle og underholdende terapeutiske kamper hjemme, og se barnet ditt ha det gøy, selv om han ubevisst får viktige ferdigheter i livet.

ROLLESPILL

Barn som lider av autisme og oppmerksomhet underskudd lidelser har problemer med å utvikle og vedlikeholde positive sosiale relasjoner. Mellom fire og seks år gamle, barn vanligvis finne utstoppede leker attraktive. Bruk utstoppede dyr og dukker rundt huset, for å hjelpe barnet ditt til å trygt utforske og assimilere nye opplevelser. Begynn en 10-minutters rollespill økt, ved playacting starten på en historie linje, på den utstoppede hundens imaginære dagen i hagen, for eksempel. Spør barnet å følge opp, veilede og omdirigere ham å fullføre historien. Rollespill spill er terapeutisk og forbedre sosiale ferdigheter. De hjelper barn bruker kognitive prosesser for å forstå sosiale signaler, som venter, tar svinger og vinne eller tape på riktig måte.

Spill Deig Aktiviteter

Noen barn er følsom og redd for touch-opplevelser. Slike sensoriske forstyrrelser, også kjent som "taktilt forsvar," kan hemme et barns interaksjoner, som er kritiske til sin læring og utvikling. Hjelp barnet ditt å overvinne taktilt forsvar ved hjelp av modelleire. Forbered play dough hjemme ved hjelp av ulike matlaging ingredienser. Lag spiselige og velsmakende spill deigen ved å blande og elte peanøttsmør, melis, pulverisert melk og honning. Del deigen i flere deler og gjøre barnet ditt mugg og forme den på vokset papir. Barnet kan spise deigen når oppgaven er utført.

Kunst og håndverk prosjekter

Barn som lider av psykiske traumer er ofte ute av stand til å komme til enighet med roten årsaken til deres lidelser. Kunst og håndverksaktiviteter gir et utløp for barn å uttrykke innestengte følelser og overvinne uløste problemer. Gjenbruk elementer for å skape interessante kunst og håndverk spill som en Zen hage. Fyll en rektangulær sjokolade boksen halvveis med sand. Legg i et par runde steiner, og gi barnet ditt en plast gaffel for å lage design i sanden. Tillate ham å forbedre hagen ved å legge til elementer som dyr, fugl eller plante leker. Kunst terapi vil hjelpe barnet å forbedre sine fantasifulle og abstrakte behandling evner.

Tungt arbeid Aktiviteter

Barn med sensoriske prosesserings lidelser må være involvert i aktiviteter som hjelper kroppen til å assimilere og prosess bevegelse og følelse, for å roe dem. Tunge arbeidsoppgaver gi den nødvendige stimulans til muskler og ledd; forbedrer oppmerksomhet span og reduserer barnets forsvar. Lag en hjemmelaget trampoline krasj gropen ved å la barnet ditt til å hoppe og sprette på en gammel madrass eller bean bag. Gjør det morsomt med denne aktiviteten ved å spørre barnet å samtidig utføre andre aktiviteter som klapping og sang mens hoppe.

Juice Vs. Sportsdrikker for barn

Juice Vs.  Sportsdrikker for barn


Med tilstrømningen av drikkevarer på markedet, noen som tout tilsynelatende mirakuløse påstander, kan det være overveldende for helsebevisste foreldre å bestemme hvilke drinker er best for sine barn. Du kan bare nix dem alle og velge den sunneste drikke, som er vann, men mange kresen barn trenger noe å søtt å behage sin palett.

Sportsdrikke: Pros

Hvis du har en aktiv barn som er en dedikert idrettsutøver, som serverer ham sportsdrikke under trening eller spill kan være fordelaktig. Disse drikker inneholder karbohydrater (sukker), som gir en sårt tiltrengt utbrudd av energi i en tid når kroppen trenger det mest. I tillegg, sportsdrikker inneholder elektrolytter som natrium og kalium, som raskt rehydrere kroppen, holde musklene smøres.

Sportsdrikk: Cons

Sport drikker er ikke gunstig for stillesittende barn eller tilfeldige utøvere. De samme sukker som gir en rask serie av energi til utøvere under forestillinger vil bare bli lagret i kroppen til senere bli til fett. Uten et umiddelbart behov for en energi og re-hydra quick-fix, sportsdrikke ikke lenger tjener sin hensikt og faktisk slå til noe negativt.

Juice: Pros

Juice er et populært valg for de fleste barn, men du må være oppmerksom på etikettene når du velger hvilke fruktjuicer å gi dine barn. Velg kun dem som er merket 100 prosent juice. Disse kommer uten tilsetningsstoffer som frukt-flavored saft eller juice cocktails inneholder, og barnet vil få mer vitaminer og næringsstoffer fra 100 prosent fruktjuice også.

Juice: Cons

Selv 100 prosent juice kan bli en ernæringsmessig skade for barnet ditt hvis han overindulges. Juice inneholder fortsatt kalorier, noe som kan føre til fedme hvis for mye blir konsumert. Følg disse retningslinjene gitt av American Academy of Pediatrics å sikre at du ikke gir barnet ditt for mye juice: 0-6 måneder: ingen juice med mindre det er for å avlaste forstoppelse; 6-12 måneder: 4 gram daglig; 1-6 år: 6 gram daglig; 7 år og oppover: 12 gram daglig.

Hvordan lage hjemmelaget hostesaft for en Infant

Hoste eliminerer stoffer som forårsaker vanskelige puste mønstre. Men noen hoste avbryte hvile og kan derfor føre til mer skade enn godt. Spedbarn og små barn kan ikke ta tradisjonelle expectorants som bidrar til å bryte opp slim. Hjemmelaget hostemiksturer tilbyr beroligende lettelse og trygt ta roten av hoste.

Hvordan lage hjemmelaget hostesaft for en Infant

•  Varm opp sirup og vann til sirup er lett å røre. Om nødvendig tilsettes ekstra vann for å bringe sirupen til ønsket konsistens. Sirup bør forbli tykk nok til pels og lindre halsen.

Legg ingefær og bringe blandingen til et oppkok. Ingefær inneholder gingerols og shogaols, som har vist seg å lindre hoste og redusere smerte og feber.

Ta blandingen av varmen og hell den i en glasskrukke. Ikke forsøk å helle varm sirup i en varmefølsom beholder, for eksempel plast. Sirupen vil tykne som den kjøler, så transportere den inn i inneholde mens det fortsatt er varmt nok til å helle enkelt.

Oppbevar sirup ved romtemperatur i opp til tre måneder.

Hint

  • Tilsett 2 ss. av sitron til sirupen på samme tid som den ingefær å forbedre sirup smak.
  • Tradisjonelt er honning brukes i stedet for mais syup. Men på grunn av botulisme skremmer, er det ikke tilrådelig for spedbarn; aldri gi honning til barn under 13 måneder.

Hjemmelaget Goat Milk Baby Formula

Hvis babyen din lider av kolikk eller ser ut til å ha problemer med å tolerere soya- eller kuas-melk formel, kan geitemelk gi en levedyktig alternativ. Fôring geit melk til spedbarn er en vanlig praksis i andre deler av verden, men det er ganske nytt i USA. Geit melk inneholder ikke så mye laktose som kumelk og er derfor noe lettere å fordøye. Det er imidlertid lavere i begge folsyre og vitamin B12, som er viktig for sunn vekst og utvikling. Disse manglene må tas i betraktning når formelen er forberedt.

Oppskrift

Begynn ved å kombinere to kopper geitemelk med to kopper destillert vann. Tilsett en ss. sukker og 1/8 ts. av tran til utvannet melk. Hvis du kan finne mint-flavored tran, kan barnet finne det endelige resultatet mer spiselig. Rør deretter i en ss. av blackstrap melasse, vil da dette gir B-vitaminer og jern, og kan bidra til å avlaste forstoppelse, noe som kan være årsaken til din spedbarn å ha magesmerter. Til slutt legger to ts. av ernæringsmessige gjær flak. Dette vil sikre formelen gir babyen med en tilstrekkelig mengde folsyre. Hell formelen på steriliserte flasker og oppbevar i kjøleskapet til den er klar til bruk. For varme, plassere flasken i en kjele med varmt vann til formelen oppnår ønsket temperatur. Kast ubrukte formel etter 48 timer.

Variasjoner

For å forsterke den ernæringsmessige verdien av hjemmelaget geitmelk formelen, kan du legge til en rekke andre elementer i miksen. For eksempel kan noen mennesker inkluderer? Kopp av flytende myse for å gjøre formelen mer som morsmelk i sammensetningen. Andre legger ¼ ts Bifodobacterium infantis - en kraftig probiotiske bakterien som kan bidra til å styrke et barns immunsystem. Du kan også legge til en teskje hver av solsikkeolje, olivenolje og kokosnøttolje, øke kaloriinnholdet av formelen. Dette kan være spesielt gunstig for spedbarn som sliter med å få vekt.

Advarsel

Snakk med din barnelege eller primær helse-omsorg leverandøren før du bytter babyen din til hjemmelaget geitmelk formel for å være sikker på at det er det beste alternativet. Gå over oppskriften du har tenkt å bruke, diskuterer ulike ingredienser og fordelene av pasteurisert versus rå geitemelk. Hvilke av disse alternativene er bedre valg er en pågående tema for debatt. Rå melk kan ikke være helt sikker, men pasteurisert kanskje ikke så næringsrik. Dine grunner for å bytte til geitemelk kan veie tungt i den endelige avgjørelsen.

Hjemmelaget Kolikk Gassrettsmidler for babyer

Kolikk er definert av Mayo klinikken som "gråter mer enn tre timer om dagen, tre dager i uken i mer enn tre uker", uten noen lett identifiserbare årsaker. Det påvirker mer enn 25 prosent av babyer og forblir et medisinsk mysterium. Mens plagsomme for babyer og foreldre, kolikk forsvinner ofte like fort som den begynte, uten noen form for varige effekter på barnet ditt. Urtete, fennikel olje og gripe vann kan bidra til å roe barnet og berolige noen av hennes ubehag, men alltid sjekke med legen din før du tilbyr noen form for hjemmelaget middel.

Te

Bruk kamille te, en beroligende tid-testet kolikk rette, for å bidra til å roe ned barnet så vel som hans mor. Ifølge Dr. Hilary McClafferty, en barnelege og medlem av American Academy of Pediatrics foreløpig seksjon for komplementær, helhetlig og integrerende medisin, vil kamille te slappe av babyens intestinal muskler og berolige henne. Brygge te ved å blande en teskje av kamille blomster med varmt vann og la det bratt i fire til fem minutter. Strain og tilby barnet 1 til 2 oz. i en flaske. Ammende mødre kan drikke te og passerer på noen egenskaper via morsmelk. Brew peppermynte te å lindre gassiness som følger mange episoder av kolikk. Legg en tepose til å varme vann, la den bratte i to til tre minutter, og deretter kjøle te til romtemperatur. Gi barnet en teskje av te fire til fem ganger om dagen ved hjelp av en dropper eller fôring sprøyte.

Fennikel Seed Oil

Ifølge Bastyr Center for Natural Health, som tilbyr barnet en sammensetning av fennikel frø olje ved utbruddet av en kolikk episode kan redusere alvorlighetsgraden av symptomene hennes så mye som 45 prosent. Siden mange leger mener kolikk er forårsaket av fordøyelsesproblemer, kan fennikel hjelpe ved å minimalisere tarmkramper og forbedring av bevegelsen av tynntarmen. Den Bastyr Senter bemerker at ingen uønskede bivirkninger har blitt observert i sammenheng med bruken av fennikel, noe som gjør det til en trygg, effektiv kolikk behandling.

Gripe Water

Mange sverger ved gripe vann, en gammeldags middel som består av vann blandet med varierte ingredienser som urter, natron og noen ganger også alkohol. Den rette lindrer babyens mage og lindrer ubehag fra gass. Gripe vann er tilgjengelig over-the-counter i en rekke formuleringer, men pass opp for legemidler som inneholder natron siden FDA anbefaler ikke bruk hos barn under 12 år Lag en enkel hjemmelaget versjon av gripe vann ved hjelp av anis frø. Heat 2 kopper vann og 1 ss. anis frø sammen og koke i 10 minutter. Slå varmen og la blandingen til bratt i fem minutter. Hell blandingen gjennom en sil og la den avkjøles til romtemperatur. Mate gripe vann til babyen etter behov ved hjelp av en sprøyte eller dropper. Unngå å gi barnet ditt mer enn tre doser i en time. Kast blanding etter 24 timer siden den mister potens og byttet raskt.

Hvordan holde hjemmelaget baby Wipes Fra Molding

Hvordan holde hjemmelaget baby Wipes Fra Molding


Hjemmelaget baby wipes er en nøysom alternativ til å bruke butikk-kjøpte variasjon, men de kommer med noen ulemper. En ulempe er tendensen til at formen skal samle seg i fuktig miljø av våtservietter beholderen. Mens det er ingen idiotsikker måte å forebygge mugg i alle situasjoner, er det et par ting du kan gjøre for å hindre muggvekst på din hjemmelagde baby wipes.

Hvordan holde hjemmelaget baby Wipes Fra Molding

•  Rengjør våtservietter container grundig med såpevann for å fjerne rester av bakterier eller mugg. Tørk av med en ren, tørr klut.

Legg den ene halvdelen av en rull med papirhåndklær i den rene kluter container.

•  Bland vegetabilsk olje, parfymert shampoo, vann og tea tree olje til godt kombinert. Den duftende sjampo og tea tree olje er begge brukes til å hemme vekst av mugg.

Hell blandingen over papirhåndklær og erstatte lokket på beholderen. Vend beholderen opp ned i flere minutter til blandingen blir absorbert av papirhåndklær.

Oppbevar beholderen på et kjølig, mørkt sted mens den ikke er i bruk. Bruk din hjemmelagde kluter innen to dager om å gjøre å unngå muggvekst.

Hjemmelaget Frozen Blue Ice

Hjemmelaget Frozen Blue Ice


Hjemmelaget blåis brukes i gjenbrukbare kjøleelementer. I stedet for å kjøpe dyre isposer fra butikken, lage din egen med ingredienser du har på hånden er en kostnadseffektiv løsning. Du kan legge til blå konditorfarge for den tradisjonelle ispose utseende eller hvilken som helst farge du ønsker. De blå kjøleelementer er fortsatt myke når frosset, noe som gir dem en unik bøyelighet og gi dem muligheten til å samsvare med kroppen din del.

Hjemmelaget Frozen Blue Ice

•  Bland 3 kopper vann med en kopp rensevæske i en glassbolle med tut.

Legg 2 til 3 dråper flytende konditorfarge. Omrør blandingen for å kombinere.

Hold åpne en gallon størrelse plastpose og hell sakte i blandingen. Du kan også lage to Quart-pakninger. Delvis forsegle posen, og deretter komprimere langsomt for å fjerne luften. Vær nøye med å ikke tillate noen av væsken å lekke. Plasser pakken inne i et sekund pose for å hindre lekkasjer. Ta ut luft fra den andre pose ved å komprimere posen forsiktig.

Legg posen flatt i fryseren; tillater minst 2 timer for pakningen å bli kaldt.

Hint

  • Markere posen som en ispose å avskrekke noen fra å tro at det er en matvare.

Hjemmelaget te som hjelper vekttap

Hjemmelaget te som hjelper med vekttap er faktisk veldig enkelt å lage, og kan koste deg betydelig mindre enn mange butikk-kjøpte te eller urte kosttilskudd som hevder å gjøre akkurat det samme. Det er imidlertid viktig å huske at disse te opptrer bare som en booster, og du bør spise et sunt kosthold og delta i regelmessig trening for å miste vekt trygt. I tillegg bør du alltid konsultere legen din før du starter et vekttap plan eller bruke noen vekttap supplement, selv hjemmelaget te.

Vekttap Urter

Mange urter vil hjelpe deg å miste vekt, hver på sin egen måte. Enkelte urter som løvetann rot, burdock, og melk tistel er nyttig i avgifte leveren og nyrene, noe som betyr at kroppen din er mer effektiv i behandling av matvarer og eliminere avfall. Marshmallow rot, lakris og fennikel vil bidra til å rense og støtte fordøyelseskanalen, også styrke kroppens naturlige evne til å behandle matvarer og eliminere avfall.

Alternativt chickweed, ginseng og brennesle arbeidet direkte for å få fart på stoffskiftet og forbedre adrenal funksjon slik at kroppen din forbrenner kalorier og arbeider mer effektivt. Grønn te, av seg selv, også øker metabolsk funksjon, fordøyelsen fungerer, og naturlige prosesser i kroppen for å hjelpe til med vekttap.

Blanding Teas

Selvfølgelig, vil hjemmelaget vekttap te mix være skreddersydd til din smak og hva som er tilgjengelig for deg. Du kan blande alle urter i en enkelt te, men det sannsynligvis ikke ville smake veldig bra. Grønn te er en utmerket base for å legge til andre urter, så velg en eller to av de andre vekttap urter som er nevnt og brygge disse sammen.

I tillegg kan du legge til ikke-urte elementer for å forbedre smaken og effektiviteten av dine hjemmelagde te som hjelper vekttap, inkludert cayenne pepper, sitron, eple eddik og honning. Alle disse ingrediensene har anti-bakterielle og rensende egenskaper som hjelper med å skylle giftstoffer fra kroppen, og dermed støtte vekttap.

Noen eksempler blandinger inkluderer:

Grønn te base, en dash av cayenne pepper, og en dæsj sitronsaft
Melk tistel og ginseng med en skje honning
Brennesle med en skje hver av eple eddik og honning

Prøve ut forskjellige kombinasjoner til du finner en som fungerer for deg, i form av vekttap og smak.

Hjemmelaget måte å drepe en kald sår i munnen

Hjemmelaget måte å drepe en kald sår i munnen


Vanlige årsaker til forkjølelsessår, også kjent som herpes simplex jeg virus, inkluderer økt stress, graviditet, tretthet og dårlig kosthold. Reduser forkjølelsessår utbrudd ved å legge antioksidantrike matvarer som grønne grønnsaker, frukt og hvitløk i kostholdet ditt, kan du prøve å redusere stress og få nok søvn om natten. Urter som Echinacea kan bidra til å hindre fremtidige utbrudd. Selv om det er ingen kur for forkjølelsessår, hjemmelaget rettsmidler og over-the-counter medisiner er tilgjengelige.

Hjemmelaget måte å drepe en kald sår i munnen

Kjøp myrra skjær på din lokale helsekost eller vitamin butikken. Myrra inneholder egenskaper som hjelper drepe herpes simplex jeg virus. Legg 04:58 dråper myrra skjær på en bomullsdott og gjelder for kaldt sår. Påfør myrra skjær opp til 10 ganger om dagen til kalde sår leges.

Gni en isbit over kaldt sår i noen minutter for å redusere hevelse. Gjenta etter behov mellom myrra tinktur behandlinger hvis smerte og hevelse vedvarer.

Kjøp sitronmelisse krem eller salve på lokale helsekost eller vitamin butikker. Et medlem av mynte familien, sitronmelisse, også kjent som Melissa officinalis, er en urt som finnes i mange deler av verden. Sitronmelisse krem ​​og salve brukes til å behandle helseproblemer, som for eksempel fordøyelsesbesvær, halsbrann, søvnløshet og forkjølelsessår. Påfør med en bomullspinne til kalde sår to til fire ganger om dagen til forkjølelsessår forsvinner. Sitronmelisse te kan brukes i stedet for sitronmelisse krem ​​eller salve til å behandle forkjølelsessår. Tillat te å bratt i 5 minutter. Påfør med en bomullspinne minst tre ganger om dagen for å lindre hevelse, kløe og svie.

Hint

  • Andre hjemmelagde rettsmidler for forkjølelsessår inkluderer søker kald melk til det infiserte området inntil den kalde sår helbreder, tygger på lakris eller bruke lakris pulver til sår eller plassere en varm te-pose på området for opp til 30 minutter.
  • Ikke bland urter og kaldt sår medisiner mindre regissert av en lege.

Hjemmelaget appetittdempende midler

Det er mange dietter og programmer som lover å hjelpe folk ned i vekt de er ute etter å felle. Noen ting fungerer bedre enn andre, men det er en ting som alltid vil forbli den samme: når du spiser mindre, veier du mindre. Hjemmelaget appetittdempende midler kan være akkurat det du trenger for å hjelpe deg å miste de ekstra pounds så raskt og smertefritt som mulig.

Epler dempe appetitten

Ikke bare er epler bra for helsen, men de har også vist seg å ha en positiv effekt på appetitten. For de som har en hard tid å komme gjennom arbeidsdagen uten å måtte snack her og der for å tilfredsstille de midt på dagen cravings, vurdere å ta et eple eller to til å jobbe med deg. De inneholder mye fiber, som bidrar til å holde sulten i sjakk.
De er lett å bære rundt og ta ingen forberedelse; bare skylle eple under vann, og det er klar til å spise. Epler kan også hjelpe deg å holde deg mer våken og på vakt hele dagen, så vel --- en ekstra bonus til sine appetitt undertrykke evner.

Drikk rikelig med vann

Det høres kanskje rart ut, men folk som har problemer med å miste vekt bør kanskje vurdere å drikke mer vann. Ikke bare vann tar opp plass i magen, men det bidrar også til å gjøre andre kroppslige prosesser mer effektiv også. Vanlig vann inneholder ingen kalorier, det er bra for håret, huden og øynene, og det kan sikre at du er mindre sulten hele dagen. Har et par flasker på hånden til enhver tid. Prøv å drikke 64 oz. vann daglig.

Spis rikelig med grønne blader

Lyse grønne blader er kjent for å ha en rekke helsemessige fordeler. De inneholder rikelig med vitaminer og mineraler for din helse, og de inneholder svært få kalorier også. En kopp eller to av noen grønne blader bidrar til å slå din sult av og leverer viktige vitaminer og mineraler i prosessen. Hvis du ikke kan magen tanken på vanlig greener, bør du vurdere en lav-fett salatdressing på siden. Grønnkål, kål, romanosalat, bok choy --- disse er bare et par alternativer.

Hjemmelaget halsbrann Relief

Hjemmelaget halsbrann Relief


Halsbrann, ofte referert til som sure oppstøt eller GERD (gastroøsofageal reflukssykdom), er en tilstand hvorved magesyren frigis inn i spiserøret og noen ganger i halsen. Symptomer kan inkludere svie, hoste, sår hals, problemer med å svelge, følelse av noe "stuck" i halsen, og til og med brystsmerter. Millioner av mennesker er avhengige av medisiner for å lindre sine symptomer på halsbrann. Men halsbrann symptomer ofte kan bli løst ved hjelp av hjemmelagde løsninger. Før du prøver disse hjemmelagde halsbrann rettsmidler, sjekk med din lege.

Papaya

Ifølge Health Journal på kropp og trening (se referanse 1), hvis du tar papaya før du spiser eller i kombinasjon med andre matvarer, kan du få lindring fra halsbrann. Payapa inneholder fordøyelsesenzymer som kan bidra til å forebygge fordøyelsesbesvær. Payapa kan bli funnet i fruktavdelingen av dagligvarebutikk. Alternativt kan Payapa tygge enzym tabletter finnes i vitamin deler av narkotika butikker og helsekostforretninger. Den ekstra fordelen av disse tablettene er at de smaker godt.

Spytt

Spyttet kan hjelpe til å lindre symptomene halsbrann, fordi det bader magen og spiserøret. For å stimulere spyttproduksjon, tygge tyggegummi ca 30 minutter etter å ha spist. Denne økningen i spytt kan bidra til å nøytralisere magesyre og er en annen halsbrann lettelse middel.

Hev hodet på senga

Heve hodet av sengen 6 til 9 inches er en annen hjemmelaget halsbrann rettsmiddel, spesielt hvis du lider av nighttime halsbrann. Du kan heve hodet av sengen ved å sette inn tre blokker under bena på hodet av sengen. Du kan også heve hodet ved hjelp av en kile som kan kjøpes på medisinsk-forsyne butikkene og på enkelte apotek. Kilen kan plasseres mellom boksen våren og madrass for komfort. Her vil tyngdekraften hjelpe til å holde magen syrer i magen der de hører hjemme.

Andre nyttige tips for halsbrann Relief

Ikke overspise. Det er mye bedre for halsbrann lidende å spise mindre måltider oftere. En full mage relakserer LES, som er den ventil som skiller fra magen i spiserøret. En avslappet LES fører til mer magesyre å krype opp i magen og spiserøret. Det er også viktig å ikke gå til sengs på full mage. Bestrebe seg på å spise minst to timer før du ligger nede, ideelt tre timer før. Unngå mat som sjokolade, koffein, kaffe, sitrus mat og drikke, tomater, og fettrike matvarer som kan være triggere for halsbrann. Ha på deg løstsittende klær som ikke innsnevrer LES muskelen. Ikke røyk, som røyking svekker LES muskelen. Til slutt, hvis du er overvektig, strever for å få vekten ned i sunn rekkevidde. Overvekt, spesielt rundt midsection, legger press på mageområdet og forårsaker magesyre å stige.

Hjemmelaget Vekt Gainer

Bruke vektøkning vibrering er en populær måte å sette på muskel for de som har et høyt stoffskifte og finne å sette på muskel vanskelig. Vektøkning shakes kan være dyrt å kjøpe på en jevnlig basis og mange har en forferdelig smak. Lage dine egne vektøkning rister sikrer weight gainer er til din smak og er laget med de fineste ingredienser mulig.

Økende vekt

Å få vekt, er det viktig å konsumere minst 500 kalorier mer enn du gjør på din nåværende vekt. Lag en daglig logg over hva du spiser, og pass på å følge nøye med kalorier og protein du spiser i løpet av dagen. Hvis din diett er relativt lav i protein vil du ønsker å legge til et scoop eller to av whey protein i din hjemmelaget shake.

Oppskrift

Legg mat i din shake som har en god balanse av næringsstoffer og er rike på kalorier. Peanøttsmør og melk er høy i gode fettstoffer og proteiner, og også pakke mye kalorier. Legg havre til vibrering for å øke kalori teller. Havre er ganske stor så det er en god idé å male opp havre ved hjelp av en blender eller kaffekvern. Etter å legge havre til din shake, se om det er for tykt. Hvis den er for tykk, tilsett litt melk for å tynne den ut. Legg banan til din vektøkning rister for å legge til kalium. Kalium forhindrer kramper i musklene og øker energi. Legg sjokolade protein pulver for å riste å gjøre det smake bedre, blending i fruktjuicer eller hele frukter å lage ulike smakskombinasjoner. Legg honning i stedet for sukker for å blidgjøre shake. Legg nøtter for ekstra protein og fette oljer.

Farene

Når jeg prøver å få vekt, sørg for ikke å gjøre det for fort. Prøv å drikke bare én eller to shakes om dagen og legge til flere kalorier i kostholdet ditt gjennom regelmessige måltider. Stadig endre oppskriften på din vektøkning shake å sørge for at du får de riktige næringsstoffene i kostholdet ditt. Ikke legg for mye protein pulver til vibrering for å hindre gass smerter eller forstoppelse. Aldri satt i enkle sukkerarter som hvitt eller brunt sukker, da dette vil føre til fett vektøkning. Bruk alltid frisk frukt når det er mulig, som de gir komplekse karbohydrater som vil bidra til å øke energi under treningsøktene. Hvis du er bekymret for fet vektøkning. bruke skummet melk i stedet for ett.

Hvordan jeg bygge hjemmelaget treningsutstyr Do?

Hvordan jeg bygge hjemmelaget treningsutstyr Do?


Gå på treningsstudio kan være dyrt og tidkrevende, så mange velger å trene hjemme. Making hjemmelaget treningsutstyr trenger ikke å være vanskelig. Ved hjelp av dagligdagse husholdning objekter, er det mulig å lage billig, effektiv hjem treningsutstyr. Du kan konstruere en hjemmelaget abdominal benk ut av enkle materialer eller gjøre manualer med tomme melkeflasker.

Hvordan jeg bygge hjemmelaget treningsutstyr Do?

Gjør Milk Bottle Dumbells

•  Rengjør den tomme melkeflaske med varmt vann og såpe, og la det tørke i fem minutter.

•  Fyll melkeflaske til toppen med vann eller sand. Skru på lokket tett, og fest den med duct tape.

Gjør tyngre vekter ved å bruke steiner eller betong. Men husk at betong trenger minst 24 timer for å stivne.

Lage en hjemmelaget Ab Bench

Legg ut det elektriske rør og kryssfiner. Ta det elektriske rør og plassere den på toppen av kryssfiner horisontalt.

Bruk hammer og to spiker for å feste rørene. Sørg for at rørene er sikker ved å dra i den godt.

Len kryssfiner mot en lav stall eller en sterk sofa sete. Legg et stort stykke tøy over benken før bruk for demping.

Lag en permanent ab benk ved å spikre den elektriske piping mot et gjerde eller trapp rail. Bruk hammer og spiker til å feste benken til rørene. Når benken er sikkert, er den klar til bruk.

Hint

  • Vær forsiktig når det gjelder å bruke hammer og spiker. HAMMER spiker i, slik at de ikke stikker ut. Dekk ab benk med skum hvis du ønsker å gjøre det mer behagelig.

Hjemmelaget suppe og South Beach Diet

Hjemmelaget suppe og South Beach Diet


Å spise suppe kan eller ikke kan være gunstig når du er på South Beach dietten, et vekttap program som fokuserer på å miste vekt ved å spise sunt fett og carbohydtrates. Hvis suppen inneholder komplekse karbohydrater som hvit pasta eller poteter, er det ikke South Beach vennlig, som dette programmet krever overvåking av karbohydratinntak basert på glykemisk indeks. Hvis suppen er hjemmelaget med en rekke matvarer hentet fra The South Beach Diet mat lister (disse matvarene vil avhenge av hvilken fase du er i), kan suppen nytes mens du er på denne dietten.

Suppe løpet av fase 1

Under fase 1 av dietten, som varer i to uker, vil din mat være svært begrenset. Suppe kan eller kan ikke være en god idé ved dette tidspunktet. Hvis du foretrekker en tykk lapskaus med et stort utvalg av grønnsaker og eller bønner, vil du kanskje vente til fase 2. Supper som er tillatt i denne perioden kan ha ingredienser som inkluderer skinn kyllingbryst eller kylling lager; magert kjøtt eller biff lager; Italiensk, soya og svarte bønner; grønne bønner; kål; selleri; sopp; løk; okra; paprika; og tomater.

Eksempler på supper å spise i løpet av den første fasen inkluderer hjemmelaget kyllingsuppe som bare inneholder kylling, kyllingbuljong og selleri samt hjemmelaget tomatsuppe med tomater most med litt basilikum og eventuelt en dash av lav fett krem.

Suppe løpet av fase 2

Under fase 2, som vil vare frem til du har nådd ønsket vekttap, vil du ha flere alternativer når det gjelder å ta en suppe. På dette tidspunktet, kan du innlemme ingredienser som fullkornspasta, fullkorn ris, bygg, bønner og black-eyed peas.

Suppe I sluttfasen

Når du har nådd deg vekttap mål på South Beach Diet, du har gjort tilsette ingredienser som gulrøtter og poteter til supper. Husk å spise disse matvarene i moderate mengder for å holde av de tapte pounds.

Andre hensyn

En fylling mat, er suppe et utmerket tillegg til noen diett og er ofte pakket full av næringsrik, halvtykke og høyt fiber ingredienser. Du må imidlertid være slitne av å konsumere for mye salt fra suppe, spesielt når du kjøper hermetisert suppe. Overflødig inntak av salt kan føre til at du føler deg oppblåst, og du kan faktisk få vekt på grunn av væskeansamlinger.

Hvis du bestemmer deg for å spise hermetisk supper i stedet for hjemmelaget, sjekk ernæring etikettene for å avgjøre natrium innhold. Det er mange lav-natrium supper tilgjengelig. Unngå å spise noe suppe som inneholder over 140 mg natrium per porsjon. Også følge nøye med på etiketten ingredienslisten for å unngå å spise feil mat i løpet av fase 1 og fase 2 av dietten.

Hjemmelaget Urinsyregikt rettsmidler

Urinsyregikt er en smertefull felles tilstand som oppstår når urinsyre bygger i kroppen og krystalliseres. Urinsyre krystall innskudd er smertefulle, spesielt påvirker stortåen. Gikt angrep oppstår vanligvis i midten av natten. Hjemmelaget rettsmidler kan lindre ubehag forårsaket av disse uventede angrep.

Laurel Extract

Ground opp 5 til 6 g laurbærblader. Tilsett 1 1/2 kopper kokende vann, og deretter koke blandingen i en åpen potten i omtrent fem minutter. La den avkjøles, og drikke det sakte utover dagen. Ikke prøv å drikke det raskt, eller det kan føre til indre blødninger. Drikk denne blandingen i tre dager og ta en måned fri fra å drikke den i mellom. Det bør tas minst en gang i året av kronisk syke.

Rice Remedy

Risen rette bidrar rense leddene, de store områder berørt av gikt. Det hjelper også rense blodet og indre organer. Wild brun ris er best for denne behandlingen. Du vil også trenge fem glasskrukker. I det første glasset, tilsett 2 ss. av ris, og en L av kul, kokt vann. La den sitte i 24 timer. Etter 24 timer, vask risen i glasset med rent, kaldt vann og deretter legge til en annen 1/2 L av kjølig, kokt vann. Nå setter 2 ss. ris inn i det andre glasset, sammen med 1/2 L av avkjølte, kokte vann. Fortsett denne prosessen hver dag i fem påfølgende dager før du har fem krukker med ris.

Ta ris på den sjette dagen fra første glasset og lage en varm frokostblanding til frokost. Unngå å spise eller drikke etter frokost for tre til fire timer. Legg 2 ss. av ris og en annen 1/2 L av kjølig, kokt vann inn i det første glasset, slik at du kan fortsette med ris korn behandling i 40 dager.

Sunflower Root Extract

Knus en kopp solsikke røtter. Tilsett 3 L kokende vann og la koke røttene på middels varme i tre minutter. Sil blandingen og la den avkjøles, og deretter lagre den i kjøleskapet. Drikk væsken sakte 30 minutter før alle tre måltider eller to timer etter måltider. Det vil bidra til å eliminere overflødig salt gjennom urinen. Fortsett denne behandlingen i to til tre dager om gangen over en til to måneder.

Potet Vann

Drikker en potetvann hjelper detox ledd og magen og lette betennelser forårsaket av leddgikt. Skrubb 02:58 potetene til de er rene og deretter koke dem i en gryte med huden på. Ta potetene gang gjort og la vannet kjøles ned. Drikk potet vann tre ganger om dagen før måltider for to uker. Ta en pause fra behandlingen i to uker, og deretter starte behandlingen på nytt.

Hjemmelaget øyedråper

Hjemmelaget øyedråper


Hvis du lider av irritert eller tørre øyne, kan du lage hjemmelaget naturlig øyedråper for å hjelpe deg med dine symptomer. Øynene kan bli irritert, rød eller kløende for en rekke årsaker. Noen årsaker inkluderer en skade eller scratch, allergier, kontaktlinser og mangel på søvn.

Du kan kjøpe over-the-counter rettsmidler for irriterte øyne som hjelper midlertidig. Før du prøver å lage og bruke hjemmelagde øyedråper, husk at de ikke er en erstatning for medisinsk behandling. Hvis du lider av for mer enn en dag eller to, søke råd fra en medisinsk faglig.

Nødvendige ingrediensene

Å lage hjemmelagde øyedråper, må du kjøpe et par eks. Først trenger du en pipette. Du vanligvis kan kjøpe en for $ 1 eller mindre på et stoff butikken. Du kan også kjøpe dem på nettet i større mengder.

For det andre, bruk destillert organisk vann. Sjekk din lokale natur-mat kjede eller butikk. Bruk ikke vann fra en kran, fordi det ikke er renset, og kan være mindre enn sanitets naturlig destillert vann.

Deretter trenger du en frisk boks med natron og en beholder med salt. Begge er tilgjengelig på naturlig-mat, helsekost eller dagligvare butikker.

Til slutt, vil du trenge et målebeger, en måleskje og en pan å sterilisere øye dropper og løsning.

Making hjemmelaget Øyedråper

Først koke dråpetelleren i vann for å rense det.

Neste, måle en kopp destillert organisk vann. I vannet, bland ¼ ts salt og en klype (mindre enn 1/8 ts) natron. Bland godt. Hell over i gryten og kok i et minutt å sterilisere blandingen.

La blandingen avkjøles helt før du bruker. Vær forsiktig fordi du ikke ønsker å skade øynene dine med en blanding som er for varmt. Når løsningen er kult, bruker sterilisert øye dropper og tilsett to dråper til hver berørte øyet.

Oppbevar øye-slipp blandingen i en ren og sterilt glass.

Før hver bruk, sterilisere blandingen og dråpetelleren igjen. Ikke bruk blandingen mer enn to ganger per dag. Husk, denne blandingen, og denne oppskriften er ikke en erstatning for medisinske råd fra din lege.

Hjemmelaget Liver Cleanse

Personer med en lever behov for rensing lider symptomer som uforklarlig vekttap, kjedelig hår, sprø negler, oppblåsthet og selv humørsvingninger. Det er hjemmelaget leverrensemidler som kan gjøres for å lette bedre leveren helse.

Vann

Vann er en rask og rimelig lever rensemiddel; drikke seks til åtte glass om dagen kan hjelpe flush toksiner ut av leveren.

Sunt kosthold

Spise en balansert diett av frukt, grønnsaker, hele korn og proteiner i moderasjon hjelper rense leveren. Samt rensing leveren, gir et sunt kosthold næringsstoffer til hele systemet og legger mindre belastning på leveren.

Hjemmelaget Liver Tonic

Sammen med vann og et sunt kosthold, vil drikke en lever tonic hjelpe rense og fjerne giftstoffer fra leveren din. En tonic består av en 8-oz. glass vann, 1 ss. av extra virgin olivenolje, 3 ss. sitronsaft og 2 ts. hvitløkolje vil rense leveren og gi næring til andre deler av kroppen, så vel. Dette leveren tonic er ment å drikke før et måltid, en gang om dagen.

Milk Thistle

Milk Thistle er et kraftig rengjøringsmiddel for leveren. Byrået for Healthcare Research and Quality sier at melk tistel "kan være hepatoprotective gjennom en rekke mekanismer:. Antioksidantaktivitet, toxin blokade ved membranen nivå, forbedret proteinsyntese, antifibriotic aktivitet, og mulige anti-inflammatorisk eller immunmodulerende effekter" Melk tistel er ofte brukt som behandling for leversykdom. Melk tistel kan finnes på de fleste velassorterte helsekostbutikker.

Tea

Grønn te har vist seg å være et svært effektivt verktøy i bekjempelsen av en giftig leveren. Grønn te inneholder antioksidanter, som bidra til å rense og helbrede leveren. Grønn te har blitt funnet å forbedre leverfunksjon, og bidrar til å fjerne fett fra leveren verket.

Advarsel

Mens disse tiltakene kan bidra til å rense leveren, og er gunstig for kroppen generelt, hvis du mistenker at du har leversykdom eller skrumplever, kontakt lege umiddelbart. Disse behandlingene er nyttig, men ikke kurere alvorlige sykdommer i leveren. Disse tonics og diett anbefaling er for de som ønsker å detox leveren og øke sin funksjon.