Digidexo.com

Langtidseffekter av Singulair

Singulair er et stoff som brukes til langtidsbehandling av astma og allergi hos voksne og barn over seks års alder. Singulair blokkerer leukotriener, som er en viktig faktor i betennelse på grunn av astma. Bivirkninger er variert og langvarig bruk av stoffet har vist seg trygge, men alle som utvikler noen av disse bivirkningene bør se en lege.

High Blood Pressure

Pasienter har rapportert at bruk av Singulair - noen i mange år - har resultert i utviklingen av høyt blodtrykk. Blodtrykket øker ble varierte fra svak til det ekstreme. Når tatt av stoffet, returnerte til det normale blodtrykket.

Tørre øyne

Noen pasienter som tar Singulair rapportert at etter sine allergier ble lettet, begynte de har problemer med tørre øyne. De tørre øyne ble lettet med konstant bruk av øyedråper, men ryddet opp helt når tatt av stoffet.

Munntørrhet

Noen mennesker har lagt merke til en tørr munn og hals mens du tar Singulair over tid. Det er foreslått å drikke et glass vann når du tar medisiner og å følge det opp med en annen glass etterpå.

Psykologiske problemer

Singulair har vært knyttet til depresjon og selvmordstanker. Mens lette tilfeller kan administreres, kan ekstrem depresjon oppveier fordelene av stoffet. Alle som opplever depresjon mens du er på Singulair bør kontakte sin lege.

Problemer hos barn

Det har vært flere rapporter om at forbundet Singulair med muskelsmerter, langsom vektøkning og over tid magesmerter og forstyrret, deprimert og selvmordstanker hos barn. Når barna ble tatt av stoffet, symptomer, inkludert de psykologiske, forsvant.