Digidexo.com

rektalfistel homeopati

Homeopati behandlinger av Crohns sykdom

Homeopati behandlinger av Crohns sykdom


Crohns sykdom er en kronisk betennelse i fordøyelseskanalen. Det oppstår vanligvis i tynntarmen og er vanskelig å behandle med bare medisiner. Homeopati vil ikke kurere Crohns sykdom, men det kan lindre smerte og ubehag av noen av symptomene.

Hva er Homeopati?

Homeopati er en alternativ medisin som behandler pasienter ved å bruke en liten mengde av det - i større doser - forårsaker symptomene på pasientens sykdom. De blandinger som fremstilles ved en homeopath som undersøker de forskjellige symptomer pasienten har, og setter sammen blandingen.

Hvordan en homeopat Beslutter på Blanding

Selv om en homeopat vil vurdere pasientens symptomer før forskrivning en homøopatisk blanding, han også vil vurdere andre variabler. Slike variabler inkluderer hva som forårsaket sykdom og hvorfor pasienten viser noen symptomer og ikke andre. Den homeopat skal også se på de kildene til stress i en pasient og vurdere om sykdommen kan være psykosomatisk. Målet er å helbrede pasienten ikke sykdommen.

Mercurius

Hvis en pasient er å oppleve varme og kalde blinker, svetter mye og tørst, kan en homeopat gi pasienten Mercurius. Det er for de ovennevnte symptomene, og hvis en pasient har illeluktende diaré. Mercurius er også for pasienter som føler seg utmattet etter avføring og ikke føler som om de er ferdig.

Podophyllum

Når diaré er fossende og blir verre etter å ha spist eller drukket, kan podophyllum være den rette. Pasienter kan også føle seg utmattet etter avføring og har smertefulle kramper i sine leggene og føttene.

Veratrum Album

Veratrum album brukes for pasienter med vannaktig diaré som forverres etter å ha spist frukt, magekramper, oppblåsthet, oppkast, utmattelse og frysninger. Pasientene vil kreve kalde drikker.

Andre homøopatiske midler

Argentum NITRICUM kan hjelpe pasienter med oppblåsthet og diaré. Ignatia er for pasienter som har tarmproblemer når de er under stress. Raphanus niger blir gitt til pasienter med oppblåsthet problemer.

Advarsler om Homeopati

Fordi homeopati effektivitet er fortsatt i tvist, bør du ikke gi avkall på en tradisjonell terapi for homeopatisk behandling. Snarere bør du se til å bruke homeopati som et supplement til det behandlingsopplegg legen anbefaler. Du bør også diskutere både behandlinger med både legen din og din homøopat.

Homeopati rettsmidler til Tetanus

Homeopati er en gren av medisin der den underliggende filosofi er basert på å behandle like med like. Ved å innføre en lignende behandling av sykdom, er det antatt at legemet vil virke til å helbrede seg selv. Homeopaths vil bruke en rekke metoder for å behandle en lang rekke sykdommer.

Nux Vomica

Dette er en av de ledende homøopatisk behandlinger på grunn av sin store utvalg. Nux pasienter er ofte engstelig, målrettet, og kan ha en tendens til å overindulge i elementer som kaffe eller vin. Ekstreme NUX pasienter kan selv prøve seg på mer framprovosere rettsmidler som opiater. Når det gjelder behandling av stivkrampe, de NUX frø er rike på kobber, som kan produsere kramper, en av effektene av stivkrampe. Strychnia, som er et alkaloid av Nux vomica, kan skape en nær bilde av stivkrampe ved å skape kramper og luftveisspasmer.

Cicuta virosa

Dette midlet kan være effektive med stivkrampe på grunn av symptomene det skaper. Det påvirker nervesystemet, og skaper noen ganger voldsomme kramper som ligner på hva noen opplever stivkrampe ville gjennomgå. Pasienten tar dette kan ha faste øyne og redusert pust som resultat.

Physostigma

Dette midlet er kjent for å påvirke de motoriske evner av en pasient. Det stimulerer hjertet og øker blodtrykket, alle symptomer på tetanus. Physostigma kan forårsake skjelvinger i kroppen, men kan også forårsake lammelser. Det er ikke uvanlig for elevene til pasienten å strekke mens du tar physostigma. Den rette er også effektive i dulling smerten av stivkrampe på grunn av sin effekt på nervesystemet.

Aconitum

Aconitum, også kjent som Aconitum napellus, brukes til å behandle stivkrampe når feber er til stede. Behandlingen fungerer å roe betent nerver, spenning i arteriene, og emosjonelle og fysiske forhold forårsaket av angst. Midlet som forårsaker kun en funksjonell forstyrrelse i kroppen og endrer ikke vevet.

Belladonna

Belladonna er kjent for sin evne til å bringe på plutselige symptomer som speilet angst og frykt. Det påvirker nervesystemet direkte, og er kjent for å forårsake rykninger, rykk, og til og med kramper. Det kan etterligne et epileptisk krampe etterfulgt av brekninger. Det er først og fremst brukes i behandling av stivkrampe hos spedbarn med lås kjeve.

Homeopati behandling for influensa

Homeopati er en trygg, effektiv og rimelig måte å behandle alle typer influensa. Ifølge flusolution.net, i løpet av 1918 influensa pandemi, konvensjonelle leger så en omtrent tretti prosent dødelighet blant sine pasienter, mens bare om lag én prosent av homøopatiske legenes pasienter døde. Homeopatiske behandlinger ikke målrette influensa viruset i seg selv, men heller stimulere kroppens immunsystem, forbedre vår evne til å bekjempe sykdom. Flus påvirke oss på en rekke måter, og velge riktig homøopatisk middel avhenger ofte vier oppmerksomhet til symptomer, og finne den rette som spesifikt omhandler dem.

Anas Barbaraie

Anas Barbaraie, også markedsført som oscillococcinum, er den første linjen i homeopatisk forsvar mot influensaviruset. Ta det når du først begynner opplever symptomer, og fortsett å ta den i henhold til instruksjonene i pakken. Du vil sannsynligvis føle virkningene relativt raskt. Oscillococcinum vil ikke hindre deg fra å få influensa, men det kan forkorte varigheten og intensiteten av sykdommen din.

Nux Vomica

Homøopater ofte bruke Nux Vomica å behandle gastrointestinale plager, og det kan være nyttig for målretting influensa virus som forårsaker urolig mage og oppkast. Du bør også ta det hvis du opplever feber og frysninger som følge av influensa, og hvis du føler deg spesielt irritabel.

Bryonia

Bryonia mål den type influensa som gjør at du uvillig til å flytte fordi den minste bevegelse forårsaker ubehag. Pasienter som vil dra nytte Bryonia vil vanligvis også være ganske tørst, og opplever hodepine og muskelsmerter. De kan også være hoste og lider av magesmerter. Influensa virus som reagerer på Bryonia tendens til å komme på sakte.

Homeopati rettsmidler til Håravfall i kvinner

Homeopati rettsmidler til Håravfall i kvinner


Ordet homeopati er avledet fra det greske ord "homeo," lignende, og "pathos", eller suffering.This system av healing diagnoser mennesker basert på symptomer, ikke sykdommer, og behandler dem med ekstremt fortynnede naturlige blandinger. Dessverre har homeopati lite vitenskapelig backing. Dette er ikke å si at homeopati aldri fungerer. Enten det er placeboeffekt eller en uoppdaget vitenskapelig prinsipp, har homeopati vist seg effektive for noen. Her er de vanligste homeopatiske behandlinger for kvinnelig hårtap.

Lycopodium

Lycopodium er en sopp, eller clubmoss, som er fortynnet til et homøopatisk middel. Fortynningen brukes for fordøyelsesproblemer som kvalme og oppblåsthet, frykt, angst og brystet infeksjoner. Det er også tenkt å forebygge eller gjenopprette tapt hår.

Siden homeopati er basert på prinsippet om likheter ("lignende lidelse"), betyr dette at hvis Lycopodium ble tatt i store mengder av en frisk person, ville det tilsynelatende føre til hårtap (blant annet). Unødvendig å si, holde seg langt borte fra alle ufortynnet formler av clubmoss. Interessant nok, har Lycopodium powder også blitt brukt i fyrverkeri og som belegg for piller.

Fosfor

For hår som faller ut i biter, kan en homeopathic utøveren foreskrive en utvanning av fosfor. Dette stoffet finnes i små mengder i kroppen din, og de homøopatiske midler er laget av bein aske. Som Lycopodium, er det brukt til å behandle fordøyelsesproblemer, og er også funnet i fyrverkeri.

Ikke la deg lure av det faktum at fosfor forekommer naturlig i kroppen. Fosfor forgiftning er en alvorlig tilstand som kan resultere i bein ødeleggelse og rask død. Aldri ta fosfor uten å konsultere en sertifisert lege.

Fluoric Acid

Hvis håret ditt er ikke bare faller ut, men tørr og sprø, kan utøveren anbefale noen homeopatiske doser av Fluoric syre. Fluoric syre er også brukt til å behandle hårtap fra visse forhold (feber og syfilis, for eksempel). Behandlingen er laget av hydrofluorsyre, som har evnen til å oppløse glass. Imidlertid homøopatisk fortynning er vanligvis så svakt at ingen molekyler av den opprinnelige substans faktisk eksisterer i behandlingen.

Glaukom Homeopati Behandling

Glaukom Homeopati Behandling


Glaukom er en av de viktigste årsakene til blindhet, og det er ingen kur for det. Det kan ikke engang være noen symptomer som sykdommen begynner å kjøre forbi syne. Ifølge Glaucoma.org, vil ca halvparten av personer med glaukom ikke vet at de har det. Så hva kan du gjøre for å forsinke utbruddet av sykdommen og holde synsnerven blir skadet?

Hva er Homeopati?

Homeopati er en alternativ medisin som behandler pasienter ved å bruke en liten mengde av det - i større doser - forårsaker symptomene på pasientens sykdom. Blandingene er utarbeidet av en homeopat, som undersøker de ulike symptomene pasienten har.

Hvordan en homeopat Beslutter på Blanding

Selv om en HOMEPATH vil vurdere pasientens symptomer før forskrivning en homøopatisk blanding, hun også vil vurdere andre variabler som årsaken til glaukom og hvorfor pasienten viser noen symptomer og ikke andre. Den homeopat også vil se på kildene til stress i en pasient og vurdere om sykdommen kan være psykosomatisk.

Risikofaktorer for glaukom

Siden du kan eller ikke kan utvise symptomer på glaukom, her er noen av risikofaktorene for å huske på: å være afrikansk-amerikansk, mer enn 60 år gammel, har familiemedlemmer med glaukom, bruker steroider og har hatt en øyeskade. Hvis du faller inn i de høyere risikoklasser, bør du ha en grundig synsundersøkelse hvert år.

De Homepathic legemidlene som brukes til å behandle grønn stær

Fordi homøopatisk middel behandler symptomene fremfor sykdom, det er en rekke blandinger som en homeopath kan anbefalt for glaukom. Disse inkluderer: Gelsemium (gels), physostigma (physost), Ruta graveolens (ruta) og Spigelia (spig).

Advarsler om Homeopati

Fordi homeopati effektivitet er fortsatt i tvist, bør du ikke gi avkall på en tradisjonell terapi for homeopatisk behandling. I stedet bør du se til å bruke homeopati som et supplement til det behandlingsopplegg legen anbefaler. Du bør også diskutere både behandlinger med både legen din og din homøopat.

Homeopati vs. Naturopathy

Ifølge National Institutes of Health, i 2007, ble 38 prosent av amerikanske voksne ved hjelp av noen form for alternativ medisin. På grunn av bekymringer om de høye kostnadene og ødeleggende bivirkninger av mange reseptbelagte medisiner, er flere amerikanere søker tryggere og mindre kostbare måter å bli frisk - ofte utenfor tradisjonell medisin.

Alternativ medisin

Homeopati og naturmedisin er to forskjellige helse praksis som faller inn under den generelle overskriften "Alternativ medisin". Alternativ medisin er noe helse modalitet som ikke er tradisjonell allopathic medisin, som brukes av de fleste leger og sykehus. På grunn av sin økende popularitet og suksess rate med pasienter, er et økende antall leger i dag å lære om alternative medisiner og innlemme dem i sin praksis.

Homeopati

Homeopati er en spesifikk gren av medisin med en lang historie. Det grunnleggende prinsippet om homeopati er å bruke en ekstremt lav dose av det som forårsaket sykdom å behandle sykdom i seg selv. Dette betyr at hvis man har Poison Ivy, for eksempel homeopati vil behandle det med minutt doser av giften eføy. Dette fungerer veldig bra spesielt for forebyggende omsorg, mye på samme måte som vanlige vaksiner fungerer.

Naturmedisin

Naturmedisin er en helbredende modalitet som, som navnet antyder, er basert på naturen. Den bruker varme, lys, vann og luft for å avverge sykdom og behandle eksisterende forhold. Den legger også massasje som en terapi. Naturopaths pleier ikke å bruke behandlet eller syntetiske medisiner, og bare unntaksvis vil foreskrive urtemedisiner. De har også nøye vurdere en persons ernæring som et middel for å behandle helseproblemer.

Styrker og Svakheter Homeopati

Ifølge University of Minnesota, har homeopati vist seg å være en effektiv måte å behandle mange forhold. Men det er visse ting homeopati kan ikke helbrede, for eksempel beinbrudd, for eksempel. På den annen side, kan homeopati fremskynde helbredelsesprosessen og hjelpe lindre smerten når brukket bein har blitt tilbakestilt. Homeopati kan heller ikke behandle tilstander som er forårsaket av dårlig ernæring. Homeopati, skjønt, er spesielt flinke til å behandle tilstander som ikke har noen åpenbar årsak, som depresjon, angst og uspesifiserte allergiske reaksjoner.

Styrker og Svakheter Naturmedisin

Naturopathic behandlinger har ingen bivirkninger. De er basert på natur, og operere under troen på at etableringen har gitt mennesker med alt de trenger for å holde seg frisk. Dens Ulempen er at i en stadig mer giftig verden, er det vanskelig om ikke umulig å finne helt untainted rettsmidler. Naturmedisin, i motsetning til reseptbelagte legemidler, tar også mer tid til å jobbe.

Hvordan lage din egen Homeopati

Jeg vurderte dette en moderat for tiden involvert.

Ever wanted to make your own homeopathy or homeopathic remedy? You can make your own homeopathic remedies!
It's simple to do too, basically you can use any herb.
With homeopathy like cures like, so if you are hot for instance, like hot flashes, cayenne makes you hot, so make a homeopathic remedy out of this.
Homeopathy has no side effects, and is perfectly safe.
If you want an antidote to something, you would make a homeopathy out of it, again like cures like. You can search online for remedies, and make your own as well!

Bruksanvisning

•  Først velger hva styrken du ønsker 2c, 3c, 6x, etc.

The most common strength would be a 6x, moving to a higher strength as needed.

Ta én del av stoffet du bruker til 99 deler destillert vann i flasken, cap, nå riste flasken 60 ganger, med hver nedover traff den på skinninnbundet bok.

This will be 1C potency

Nå tar en del av den blanding og blande den med 99 deler destillert vann inn i den andre flasken, og går gjennom den samme risteprosessen.

This will be 2C potency
As you go along you may want to keep some of the potentcies for later use.

Tøm 1C flasken, og Gjenta trinn 3 ved hjelp av en del av 2c til 99 deler av fortynning, ved hjelp av denne tom flaske, vil dette være 3C potens, og så videre hvis du holde det gående det vil være 4C, 5C, etc

For å gjøre en X potens man vil ta en del av stoffet til 10 deler av fortynningen materiale, slik som destillert vann.

This is 1X, repeat to make 2X, 3X, etc.

For fortynning kan du bruke en 20% korn alkohol vannløsning også, IKKE BRUK rubbing alkohol.

If a remedy is diluted 1000 times with 1 part substance to 100 parts liquid making C dilutions this becomes a 1M dilution.

En 1 del substans til 50.000 deler fortynning substans kalles en 1LM potens.

Styrkene går som følger, svakere først til sterkere:

C
X
M
LM

Jo mer utvannet sterkere. Dette strider mot konvensjonell tenkning, men ved studien vil du finne det kalles potentisasjon, og de gjør virkelig bli sterkere!

Håper dette var lærerikt, og hjelper deg å lage din egen homeopati!

Homeopati behandlinger for Joint Pain

Grunnlaget for homøopati er ideen om at du tar et rettsmiddel som gir lignende symptomer stimulerer kroppens immunforsvar. Homøopatisk behandling har ingen bivirkninger, og dermed ingen legemiddelinteraksjoner. Det er noen rettsmidler som er felles valg for behandling av alle typer leddsmerter. Det er mulig å selv-diagnostisere leddsmerter; Men å se en profesjonell homeopat generelt gir overlegne resultater.

Diagnose

Leddsmerter kommer i to forskjellige kategorier: artralgi, når betingelsen er ikke-inflammatorisk, og leddgikt, når det er betennelse. Hvis du besøker en homeopat, bestemme hvilken type leddsmerter du har innebærer et omfattende intervju med spørsmål som kan virke overflødig. Riktig diagnose hvilken type leddsmerter du har, men vil bistå i å velge riktig middel.

Rettsmidler og Dosering

Arnica brukes når leddsmerter er et resultat av skade eller overdrive. Hvis det brukes når symptomene er først følte, kombinert med hvile, vil arnica lindre smerten. Bryonia er for mer alvorlige, plutselige smerter som stammer fra enhver bevegelse, selv liten. Det vil hjelpe hvis du tar bryonia og legge press på den smertefulle siden av kroppen. Rhus Gift er for stive ledd som føles bedre etter at du har flyttet dem. Ta et varmt bad når du bruker Rhus tox er også gunstig. Apis eller Ledum lindre hevelse og fungerer best når de brukes i kombinasjon med en kjølig kompress eller bad.

Som regel blir kroniske sykdommer behandles med rette styrker som spenner fra 30C til 200C og akutte sykdommer begynne med 6C. "C", for centesimal, betegner styrken; "9C" betyr at det er ni deler bøte med 91 deler væske. Som med alle medisiner, redusere dosen så symptomene bedre, og stoppe når du føler deg bedre. Det er tider med en homeopat vil gi en høy dose for å starte healing, og senk det som trengs. Aldri ta en høy dose med mindre du er sikker på at du er inges riktig middel. Piller er absorbert under tungen, to om gangen, hver to timer for seks doser; deretter ta rette fire ganger om dagen i fem dager. Mange rettsmidler for leddsmerter kommer også i kremform.

Betraktninger

Når du tar homøopatiske midler, er det visse ting du bør unngå. Kaffe bør unngås, ikke for koffein, men for noen ukjent komponent; men er svart te akseptabelt hvis du trenger boost. Visse matvarer som tomater, aubergine, paprika og rødt kjøtt bør unngås mens du tar homøopatiske midler, samt sterke smaker som mint og kamfer. Rå frukt og grønnsaker og kaldpressede oljer er gunstig mens du tar homøopatiske midler. Leddsmerter er lettet best hvis kalsium er skikkelig absorbert i blodet, så moderate mengder av solskinn, hvile og mosjon er alle gunstig.

Hvordan virker Homeopati Hjelp Menopause

Homeopati kan hjelpe i overgangsalder ved å behandle fysiske og følelsesmessige symptomer forårsaket av de drastiske endringer i en kvinnes hormoner. Mens en enkelt symptom kan brukes som utgangspunkt når du velger en løsning, vurdere større bilde (fysisk, følelsesmessig og psykisk) for bedre resultater. Arbeide med en trenet homeopathic utøveren er best.

Funksjoner

Ved hjelp av homeopati til å behandle menopause kan du unngå bruk av hormonbehandling. Homeopatisk behandling kan også brukes av kvinner som ikke kan bruke hormonsubstitusjonsbehandling, for eksempel kvinner med en historie med dyp venetrombose. Du kan også bruke homeopati som et supplement til andre behandlinger.

Potensial

Homøopatiske midler kan brukes til å behandle hele spekteret av menopause symptomer og ubehag, inkludert hetetokter og nattesvette, søvnløshet, irritabilitet, tørrhet i skjeden, smertefulle samleier, angst, depresjon og humørsvingninger. Homøopatiske midler kan jobbe raskt og ofte uten bivirkninger.

Typer

For å velge riktig middel, ser en homeopat på hele personen, ikke isolerte symptomer. Det er noen personlighetstyper som er sterkt forbundet med visse rettsmidler. For eksempel er den klassiske Pulsatilla personlighet foranderlig, opp ett minutt og ned den neste. I overgangsalderen, kan dette fortone seg som hetetokter som viser ingen bestemt mønster, og humørsvingninger.

Time Frame

Homøopatiske midler, når valgt riktig, kan gi resultater veldig raskt, noen ganger i løpet av mindre enn en time. Dosene kan gjentas etter behov eller rettet. Homeopatiske medisiner kan ha en kumulativ effekt, for eksempel en gang et problem har blitt løst ved hjelp av homeopati, kan det ikke oppstår på nytt.

Betraktninger

Mens homeopatiske medisiner er trygge å bruke, hvis du tar reseptbelagte medisiner eller er under en lege omsorg, diskutere bruk av alternativ og komplementær medisin med legen din. Din homeopat kan også gi veiledning angående tidspunkt for å ta dine homøopatiske midler, slik at deres handlinger ikke er hemmet av reseptbelagte medisiner.

Expert Insight

Velge riktig middel er nøkkelen til å oppnå maksimalt utbytte. Selv om du kanskje ønsker å prøve rettsmidler på egen hånd, vil du være mer sannsynlig å være vellykket arbeid med en utdannet homeopat.

Homeopati Alopecia Behandling

Homeopati er en trygg, ikke-invasiv, naturlig form for medisin som kan brukes på alle aldre. Alopecia betyr ganske enkelt håravfall og skallethet. Hårtap kan være usammenhengende, begrenset til fronten og toppen av hodet, eller det kan involvere hele hodet. I noen tilfeller er håravfall er arvelig. I andre tilfeller er håravfall et resultat av en sykdom, alvorlig følelsesmessig eller fysisk stress eller hormonelle endringer.

Homeopati

De legemidlene som brukes i homeopati er naturlig. De kommer fra planter, dyr eller mineraler. Du kan få rettsmidler som består av en enkelt ingrediens eller du kan få rettsmidler som er en kombinasjon av ingredienser.

Prinsippet om homeopati er likt kurerer likt. Du ser på symptomene kroppen din er viser og årsakene til hårtap å velge en egnet homøopatisk middel. Ta små doser av homøopatisk middel simulerer kroppen til å helbrede seg selv.

Enkeltrettsmidler

Å vite hvilket middel som er riktig for deg, se på beskrivelsen av symptomer og årsaker i forbindelse med hvert middel. Hvis beskrivelsen beskriver hva du opplever, eller har gått gjennom, så det ville være det rette å bruke. Vær oppmerksom på, er det ingen standard rette for hårtap.

Disse midler består av en enkelt bestanddel. Når et middel som er kjent av flere enn ett navn, eller ved en mer vanlig navn, disse navnene er også gitt.

Lycopodium (wolfsclaw, klubb mose, kjører furu, hjort horn mose) er et passende middel når håravfall er et resultat av graviditet eller tidlig skallet.
Hvis håret ditt faller ut lett, er Natrum muriaticum homøopatisk middel av valget. Det er også kjent som natrum mur., Natriumklorid eller bergsalt.
Phosphoricum acidum kan være nyttig for hårtap som er et resultat av en ekstremt stressende emosjonell hendelse, slik død eller skilsmisse. Det er også hensiktsmessig hvis hårløse flekker er tørr og flassende. Det er også kjent som phos. ac. eller fosforsyre.

Sabal, eller så Palmetto, er kjent for å blokkere dannelsen av DHT (dihydrotestosteron). DHT er kjent for å forstyrre helsen til hårsekkene, noe som ofte fører til hårtap.

Selen kan brukes når håravfall er et resultat av ekstrem angst eller en sykdom.
Sepia eller blekksprut er et godt middel å bruke når håravfall er et resultat av hormonelle endringer som menopause.
Silicea (silika, kvarts, bergkrystall, ren flint) er kjent for å styrke håret og kan brukes når hårtap er et resultat av håret bryte.
Thuja (arbor vitae, livets tre, hvit seder) brukes for tynt hår.

Kombinasjon rettsmidler

Du kan også kjøpe homøopatiske midler som har mer enn én ingrediens og er laget for en bestemt aliment. Ett selskap som produserer disse typer av homøopatiske midler er Heel Company. Den produserer blandede homøopatiske midler som behandler en bestemt aliment. For hårtap, de har et produkt som heter Hair & Skin som består av flere ulike individuelle homeopatiske midler.

Hvordan å behandle Bihulebetennelse med homeopati

En naturlig og effektiv måte å behandle Bihulebetennelse er med homeopati. Bihulebetennelse oppstår når bihulene er infisert og inflammed. Over 40 millioner amerikanere håndtere Bihulebetennelse hvert år. Nedenfor er noen effektive Homeopatiske medisiner som kan brukes til å behandle Bihulebetennelse og dens vanlige symptomer.

Bruksanvisning

•  Ta homøopatisk medisin som kalles Bryonia om bevegelse av hodet forårsaker sinus smerte eller hvis du lider av en konstant tørst eller ofte føler seg dehydrert.

Ta homøopatisk medisin som kalles Kali Bichromium hvis du lider av bihulebetennelse som er sammen med en tykk gul eller grønt slim.

Ta homøopatisk medisin er kjent som Hepar sulphuris hvis nesen er sår og blokkert og din Bihulebetennelse også synes å forverres med kald luft eller med tøffe værforhold.

Ta homøopatisk medisin er kjent som Belladonna hvis du er i den første fasen av en bihulebetennelse, og lider en høy feber og føler også en konstant, bankende smerter i bihulene.

Hvordan avlaste Heel Pain Med Homeopati

Hvordan avlaste Heel Pain Med Homeopati


Heel smerte er vanligvis forårsaket av plantar fasciitt. Plantarfascien er leddbånd som forbinder hælen til tærne, og kan bli smertefullt hvis det blir hovent eller betent. Plantar fasciitis blir vanlig under middelalderen, men forekommer også hos løpere og andre som er på beina mye. Følgende trinn viser hvordan å avlaste hæl smerter med homeopati.

Bruksanvisning

•  Pakk en ispose i et håndkle og bruke den til hælen i 10 minutter, deretter fjerne den i 10 minutter. Gjenta dette trinnet etter behov, men ikke la pakken på i mer enn 20 minutter sammenhengende.

Øk inntaket av kalsium og magnesium for å redusere smerte fra fremtidige hælspore. Ett gram hver bør tas daglig ved første tegn på en hæl anspore.

Kjør på et mykere underlag som gress. Støttende fottøy med gode erke støtter og demping i hælen kan hjelpe. Orthotics også kan redusere stress på plantarfascien.

Ta en fullstendig pause fra aktiviteten som forårsaker smertene. Mange hæl skader bare krever langvarig hvile for å helbrede.

Bruk naturlige urte kosttilskudd for å avlaste hæl smerter. Tumeric kan bidra til å redusere smerte og stivhet i hælen og boswellia kan redusere smerte og hevelse. Rhus Gift og vendelrot kan hjelpe hvis hælen er stiv i morgen, men løsner opp i løpet av dagen. Alle disse medikamentene bør tas som anvist.

Homeopati for lichen planus

Homeopati for lichen planus


The University of Maryland Medical Center (UMMC) beskriver lichen planus som et kløende utslett som oppstår på huden eller i munnen. En person kan oppleve lesjoner, hevelse, kviser eller Papuler, og en og annen smertefulle sår. Med behandling, bør lichen planus klare opp i 18 måneder.

Hvordan Homeopati Works

Homeopati tar hensyn til hele personen, ikke bare de nåværende symptomer. Som et resultat, kan flere forskjellige midler potensielt behandle den samme tilstand. Riktig middel for deg avhenger av din mentale og emosjonelle egenskaper samt fysiske symptomer.

Anacardium Orientale (Anacarium)

Ifølge Dr. William Beoricke, forfatter av "homeopatiske Materia Medica", hvis du trenger anacardium, du kan ha oppstått en svekket hukommelse. Depresjon og irritabilitet kan også vise. Du kan utvikle et sår på den ene underarmen, har intens kløe og utslett på armene, vanlige tegn på lichen planus i huden.

Sulphur Iodatum (Jodid av Sulphur)

Beoricke indikerer at personer som trenger svovel Iodatum vil ha en hoven, tykk tunge. Drøvelen og mandlene kan også hovne opp. Din ører, nese og urinrøret vil klø, og en intens utslett vil være til stede på begge armene.

Kalium Arsenicosum (Kali Ars)

Hvis du trenger Kali Ars, så du har sannsynligvis allerede hatt et langvarig hudsykdom, sier Beoricke. I tillegg viser han at du vil bli rastløs og nervøs. Du vil ha svært dårlig kløe eller kroniske eksemlignende symptomer. Ondartede sår vises på huden som kan være ganske smertefullt.

Ting å vurdere

UMMC advarer at du bør ringe legen din dersom tilstanden din forverres med behandling, eller dine lesjoner endre på utseendet. Du bør også diskutere med legen din bruk av homøopatiske midler dersom du bruker konvensjonelle medisiner i tillegg, for å unngå eventuelle utilsiktede interaksjoner.

Homeopati rettsmidler for tørr, kløende øyne

Homøopatisk medisin kan brukes til å løse mange vanlige medisinske tilstander, inkludert tørr og kløende øyne. Ved å initiere kroppens naturlige reaksjon på irritasjon homeopatisk medisin tillater kroppen å helbrede seg selv. For alvorlig øyeirritasjon, tørrhet og kløe, har disse homøopatiske midler blitt brukt over hele verden.

Pulsatilla Nigrican

Ifølge Planet Homeopati, en homøopatisk medisin ressurs, www.planethomeopathy.com, Pulsatilla nigricans, også kjent som Windflower, blir ofte brukt hos pasienter som lider av kløe og svie samt betente øyelokk eller Sties.

Mezereum

Dr. Allen Corson Cowperthwaite, forfatter av "A Textbook of Materia Medica og Therapeutics: Karakteristisk, Analytisk, og Comparative," mezereum er en vanlig homeopatisk behandling for tørre, varme og kløende øyne.

Myk kråkefot

Myk kråkefot, også kjent som ulv fot, brukes til å behandle tørr og kløende øyne samt tørr nese og bihuler. Ifølge www.hpathy.com, dette er homeopatisk middel spesielt gunstig for små barn.

Alumina

Alumina vil ta tørrhet forbundet med pensjonister og eldre pasienter, samt de som har symptomene forsvinner i fuktig vær. Ifølge ABC Homeopati, www.abchomeopathy.com, er alumina gunstig for pasienter som er svak og trøtt, i tillegg til å ha tørr og kløende øyne.

Krokus Sativus

Nettstedet www.Hpathy.com hevder at Crocus sativus, et medlem av safran familien, blir ofte brukt til å adressere irritasjon forbundet med eksponering for røyk, så vel som øyet tørrhet forårsaket av miljømessige elementer øyet.

Hvordan å behandle Rosacea med homeopati

Homeopati er en av de mer effektive og naturlige behandlinger tilgjengelig for Rosacea og dens symptomer. Homeopatiske medisiner er naturlig, og er valgt basert på din nåværende tilstand og symptomer. Nedenfor er de mest effektive homeopatiske medisiner som du kan bruke til å behandle rosacea.

Bruksanvisning

•  Ta homøopatisk medisin som kalles Rhus Gift hvis du har rosacea og lider av oppblåst og inflammed hud med kviser som lesjoner. Denne behandlingen fungerer spesielt godt hvis din Rosacea forverres med kalde eller tøffe værforhold.

Ta homøopatisk medisin er kjent som Arsenicum album hvis du har Rosacea som er tørr og flassende. Denne behandlingen fungerer spesielt godt hvis huden føles varmt, men du ser også ut til å bli kaldt lett.

Ta homøopatisk medisin er kjent som Hepar Sulfuris hvis du har Rosacea med pus fylt flekker som er smertefullt å ta på. Denne behandlingen fungerer spesielt godt hvis din Rosacea er lettet med varme omslag.

Hva er forskjellen mellom en osteopat og en homeopat?

Hva er forskjellen mellom en osteopat og en homeopat?


En osteopat er en lege som har spesialisert behandling av sykdommer i skjelettmuskler og strukturen av det menneskelige legeme. Homøopatiske leverandører behandle den personen som en helhet - ikke bare symptomene på sykdom - ved hjelp av naturlige rettsmidler i motsetning til medisinering.

Doctor of Osteopati Training

For å bli en Doctor of Osteopati (DO) må du fullføre fire år med medisinsk skole og ytterligere 300 til 500 timer med studier av kroppens muskler og benbygning. Do 's kan spesialisere seg i et bestemt felt av medisin akkurat som en lege.

Homeopat Training

Noen homøopatiske utøvere er leger som har fått opplæring i praksis av homøopatisk medisin etter medisinstudiet. Du kan bli en homøopatisk rådgiveren ved å delta på programmer som er så kort som en helg eller så lenge som et år lang. Krav og lisensiering lover for homøopater varierer fra stat til stat.

Hva kan en osteopat Do?

En Doctor of Osteopati er en lisensiert lege som kan foreskrive medisin, diagnostisere sykdom og utføre kirurgi. En DO bruker en holistisk tilnærming til medisin som behandler hele personen og ikke bare symptomene på en sykdom.

Hva gjør en Homeopat Do?

Med mindre en homeopat er en lisensiert lege, er de ikke i stand til å foreskrive medisiner eller utføre kirurgi. Mange homøopatiske utøvere tror at stress på kroppen forårsaker sykdom. De vil behandle den underliggende stress i en persons liv og foreskrive urte løsninger i et forsøk på å finne en kur. En homeopat bruker også en helhetlig tilnærming til behandling av sykdom.

Hvor Osteopaten arbeid?

Osteopater praktisere medisin på legekontorer og sykehus. En osteopat kan åpne en klinikk og praktisere medisin på egenhånd.

Hvor Homøopater arbeid?

En homeopat kan fungere i en alternativ medisin klinikk under tilsyn av en lege, eller han kan være tilknyttet en helsekostbutikk. Noen homeopater åpne rådgivning praksis på egen hånd.

Hvordan å behandle ADD med homeopati

Hvordan å behandle ADD med homeopati


Attention Deficit Disorder er et alvorlig problem for mange barn. Det kan bli vanskelig å få lekser gjort, kan det være vanskelig å sosialisere med venner, og det kan være vanskelig å oppnå selv enkle ting som rengjøring av rommet ditt. Behandlende ADD med en gang er viktig, men du trenger ikke alltid å slå til medisinering for å gjøre det. I noen tilfeller er det mulig å behandle ADD med homeopati.

Bruksanvisning

Unn ADD med homeopati

Start ved å endre ditt barns kosthold og treningsprogram. Kosthold og mosjon kan ha en dyp effekt på alvorlighetsgraden av barnets ADD symptomer. Diet spesielt kan påvirke de kjemiske nivåer i barnets hjerne, noe som gjør det mer eller mindre sannsynlig at hun vil kjempe mot ADD symptomer.

Vurdere å gi barnet ditt Rhus Gift når han arbeider med akutt mental rastløshet. Rhus Gift kan bidra til å roe barna og returnere dem til en mer håndterlig tilstand.

Gi barnet ditt Kamille te eller urter for å hjelpe roe henne, særlig ettersom natta tilnærminger. Kamille kan hjelpe sooth rastløs sove og stille sinnet, slik at barnet kan faktisk sovne.

Unn mer alvorlige tilfeller av impulsivitet med Argentum NITRICUM. Argentum NITRICUM antas å bidra til å bremse sinnet nok til å gi et barn en sjanse til å tenke sine handlinger gjennom mer grundig uten å rett og slett gjøre hva hans impuls forteller ham.

Snakk med en homeopat om naturpreparater og urter som kan tas i kombinasjon for å kjempe symptomene på ADD. En homeopat vil kunne sette seg ned med barnet ditt, og komme opp med et utvalg av behandlinger som kan være en perfekt passform.

Institute enkle endringer i måten du forelder barnet ditt. En av de beste tingene du kan gjøre er å være tålmodig mens du behandler ditt barns ADD. Pass alltid på å prise henne når hun lykkes på oppgaver, og tilbyr skånsom og tålmodig oppmuntring når hun sliter.

Tips og advarsler

  • Det er viktig å huske at mens homeopati kan tilby noen utrolige verktøy for å bidra til å bekjempe ADD, er det ingen garanti at det vil fungere for barnet ditt. Hvis du bruker homeopati til å behandle ditt barns ADD mislykkes, kan det være lurt å slå til konvensjonell behandling som medisiner.
  • Hvis barnet ditt begynner å vise tegn til forverring symptomer eller om det er bivirkninger for noen av de homøopatiske alternativene du tester, og deretter søke legehjelp umiddelbart. Jo lenger du venter å få riktig behandling for ADD, er det verre symptomer og konsekvenser skal være.

Hvordan å behandle multippel sklerose med homeopati

En naturlig og effektiv måte å behandle multippel sklerose og symptomene er Homeopati. Multippel sklerose er en sykdom som er forårsaket av de fettholdige myelin-kapper rundt aksonene ligger i hjernen og ryggmargen bli skadet. Dette fører til et stort utvalg av symptomer og tegn. Nedenfor er noen av de mer effektive homeopati medisiner som kan brukes til å behandle multippel sklerose og dens symptomer. Disse homeopatiske medisiner også noen ganger kan bidra til å bremse utviklingen av multippel sklerose.

Bruksanvisning

•  Ta 30C potens av homøopatisk medisin som kalles causticum hvis du har multippel sklerose adn lider av nummenhet i hender og føtter.

Ta homøopatisk medisin er kjent som Agaricus hvis du har multippel sklerose og lider av muskelkramper eller rykninger eller har ukontrollerte øyebevegelser.

Ta 30C potens av homøopatisk medisin er kjent som Arsenicum album hvis du har multippel sklerose, og du lider av symptomer på lammelser eller tunge bein.

Ta 30C potens av homøopatisk medisin er kjent som Argentum Nitricum hvis du har multippel sklerose og lider et tap av balanse og dårlig koordinering.

Hvordan bruke Homeopati å hjelpe til med bulimi

Hvordan bruke Homeopati å hjelpe til med bulimi


Homeopati er en god terapi ressurs for de som arbeider med spiseforstyrrelser. En vitenskap som er tusenvis av år gamle, er homeopati vel ansett i det medisinske miljøet, fordi den behandler den personen som helhet (sinn, kropp og følelser), snarere enn å ta en eneste symptomet eller problemet. Homeopati kan brukes i forbindelse med andre typer av behandling, som preparatene ikke har noen sekundære virkninger.

Bruksanvisning

•  Se etter en sertifisert lege i homøopati. En lege i homeopati må gjennomgå en grundig opplæring lik som en lege i tradisjonell medisin, som betyr at han vil bli opplært til å forstå kroppen, vurdere symptomer og finne den mest passende løpet av handling for bulimi.

Spør en homeopati lege å foreskrive medisin du kan ta hjemme i ditt eget tempo. Dette er en spesielt god idé hvis din medisinske forsikringen ikke dekker alternativ medisin, og du kan ikke råd til å gå til en lege på en jevnlig basis. Fordi homeopatisk medisin har ingen bivirkninger, bør du ikke ha noen problemer med å ta det hjemme, så lenge du følger legens instruksjoner.

Se etter en lege som har erfaring med å håndtere bulimi eller i det minste med spiseforstyrrelser generelt. Dette vil hjelpe deg å hjelpe deg å sikre at du får den beste behandling for din tilstand.

Spør legen din om Sepia, Lycopodium og Pulsatilla, tre homøopatiske midler som bidrar med følelser av lav selvfølelse, fortvilelse og stress. Ved å hjelpe deg å kontrollere følelsene dine, kan disse tre rettsmidler gjøre en forskjell i hvordan du reagerer og behandler din egen kropp. Lycopodium hjelper også med oppblåsthet, fordøyelsesproblemer og kvalme.

Ta Grafitt for å hjelpe deg med å håndtere mageproblemer, forstoppelse og andre problemer knyttet til spising og fordøyelse. Grafitt også hjelpe med andre problemer som påvirker folk med spiseforstyrrelser, for eksempel dårlig hud og uberegnelig menstruasjonssykluser.

Hint

  • Du kan være i stand til å kjøpe din egen homøopatisk medisin ved naturlig helse butikker eller apotek. Bare spør om råd fra personen som selger dem, som de fleste er enten naturmedisinere eller utøvere.
  • Bruk din bedre vitende når du starter behandlingen. Hvis du har en rekke alvorlige symptomer, kan det hende du trenger hjelp av en profesjonell snarere enn en enkel medisin du kan kjøpe i en butikk.
  • Ikke spis rett før eller etter at du bruker den foreskrevne medisiner. Homøopatiske midler absorberes først og fremst gjennom munnen og spise eller drikke kan påvirke prosessen.

Adrenal Homeopati Remedy

Binyrene, også kjent som de suprarenale kjertler, er paret kjertler som sitter over hver nyre og er en del av kroppens hormonsystem. Navnet "adrenal" betyr ved eller i nærheten av nyrene. De kjertlene produserer flere hormoner og spiller en viktig rolle i stressresponsen og energiproduksjon. Adrenalin, synonym for adrenalin, er en av de hormoner som produseres av binyrene.

Adrenalinum

Adrenalinum er navnet gitt til et homøopatisk middel fremstilt fra sekret av binyrene. Sarcodes er en klasse av påviste homøopatiske legemidler som er fremstilt fra friske kjertler og normal sekresjon av levende dyr. Adrenalinum er en homeopatisk "Sarcode." Sarcodes angis generelt når et organ eller en del har blitt kirurgisk fjernet eller skadet. Konstitusjonell homeopatisk behandling kan være mindre effektive i slike situasjoner, og derfor slike remedier som sarcodes brukes.

Hvis en person har tretthet og lav energi på grunn av adrenal utmattelse, kan adrenal kjertel helhet være i bruk. Disse er avledet fra animalske kilder, bovin (ku) eller porcin (svin), og er en type av næringstilskudd. Homeopatiske midler er utarbeidet i henhold til strenge retningslinjer regulert av homeopatisk Pharmacopeia. Homeopatiske midler er regulert av denne kroppen, HPUS har skrevet på beholderen å erkjenne kvalitetsstandarder.

Generelle Indikasjoner

Visse medisinske tilstander kan tyde på et behov for adrenal homøopatisk middel. Følgende er brede indikasjoner for bruk av adrenalinum: Addisons sykdom, svakhet, nevralgiske smerter, hjertebank, rask puls, astma, følelse av sammensnøring med angst, frykt og sjokk eller hjertesvikt under anestesi. Sin sjef terapeutisk bruk er basert på sin vaso-konstriktiv handling og har vært i bruk i hemorrhaging ikke skyldes defekt koagulasjon (levring). Det bør ikke bli gjentatt. Mange symptomer på adrenal utmattelse er vage og før vurderer egenbehandling anbefales det å finne ut hvorfor du opplever spesielle klager, så sant problemet løses.

Therapeutics

Adrenalinum har vært til nytte i akutt overbelastning av lungene, astma, Addisons sykdom, angina, Graves sykdom, høysnue, utslett og akutte uticaria (elveblest).

Tilgjengelighet

Adrenalinum er tilgjengelig gjennom homeopatiske apotek.

Tips

En medisinsk undersøkelse med de aktuelle testene er sterkt anbefalt.

Vurdere å gi dine binyrer / nyrer en melodi opp ved å eliminere bruken av koffein lastet "energi" drinker, redusere kaffe og unngå koffeinholdige brus. Overforbruk av koffein eksos binyrene gjennom over stimulering. Redusere mengden av sukker i kostholdet ditt. Etablere en vanlig (tidlig) sengetid vane.

Advarsler

Det er ikke anbefalt å selv foreskrive denne medisinen. Sjekk med en profesjonell homeopat å bestemme din egnethet for dette midlet.

Denne informasjonen erstatter ikke medisinsk konsultasjon.