Digidexo.com

løvetann te bivirkninger

Bivirkninger av løvetann rot

Bivirkninger av løvetann rot


Løvetann er vanlige ugress som vokser over hele verden. Tradisjonell medisin (dvs. folkemedisin) innlemmet løvetann rot i behandlingen av leverrelaterte problemer, mens indianere historisk brukt den til å behandle nyresykdom. Moderne naturmedisinere bruke løvetann rot som en fordøyelseskanal hjelpemiddel og for å hjelpe funksjonene i leveren og galleblæren. Mens denne roten har mange positive helsemessige egenskaper, er noen bivirkninger forbundet med løvetann rot.

Mageproblemer

Ifølge National Center for komplementær og alternativ medisin (NCCAM), har sjeldne tilfeller av mageproblemer og diaré resulterte fra bruk av supplerende løvetann rot. I tillegg, University of Maryland Medical Center (UMMC) rapporterer at løvetann rot kan føre til økt magesyre og halsbrann hos noen individer.

Allergiske Reaksjoner

Informasjon holdt av Natural Standard Database (via fakultetet ved Harvard Medical School) rapporterer tilfeller av allergiske reaksjoner hos personer som har ragweed allergi eller allergi mot solsikker, løvetann, honning, kamille, ryllik, feverfew eller krysantemum. Typiske allergiske reaksjoner inkluderer utslett, kløe og hevelse. Sjeldne tilfeller av astma og rhinokonjunktivitt (dvs. rennende nese) har forekommet når løvetann rot var til stede i en kombinasjon (dvs. som inneholder flere forskjellige ingredienser) urte produkt. I tillegg, sjeldne, men flere rapporter om parasittinfeksjon eksisterer, hvor leveren og gallegangen ble negativt påvirket etter løvetann rot inntak.

Negative Drug Interactions

Selv løvetann rot har potensial til å interagere negativt med visse legemidler, de fleste av disse reaksjonene er bare teori-basert og støttes av betydelige vitenskapelige data. Men siden forskere mener løvetann rot kan redusere blodsukkernivået, bør diabetikere konsultere med en lege før innlemme noen form for rot i kostholdet sitt. I tillegg kan løvetann rot øke toksisiteten av stoffer som senker blodtrykket og roten kan øke risikoen for blødning når de tas sammen med antikoagulanter. Til slutt, kan løvetann rot forstyrre leverens evne til å bryte ned visse legemidler, og hvis du er på noen reseptbelagte medisiner, bør du sjekke med legen din før du tar kosttilskudd som inneholder denne roten.

Milk Thistle & Løvetann bivirkninger

Løvetann er flerårige planter som utvikler lyse gule blomster med frynsete kronblad. De vokser i hele Nord-Amerika og Europa. Blomstene og unge blader brukes til urtete og tonics og røttene blir tørket og malt til et pulver for bruk i urtemedisin. Milk Thistle er en flerårig plante som produserer lilla blomster. Den tørkede rot brukes for en rekke sykdommer.

Løvetann bruksområder

Løvetann har vært brukt i urtemedisin i århundrer. Den har en stimulerende og vanndrivende effekt som gjør det en nyttig tonic for alle utvinne fra kirurgi eller langvarig sykdom. Det har antioksidant virkning og er gunstig for å skylle ut giftstoffer fra leveren og hindre dem fra å bygge opp i celler og vev. Det er ofte kombinert med melk tistel for dette formål.

Milk Thistle bruksområder

Milk Thistle er en av de mest forsket planter i urtemedisin. Det bidrar til å fjerne giftstoffer fra leveren og hindrer dem fra å bygge opp i cellene. Den har også evnen til å hjelpe leveren regenerere døde og skadede celler og kan redusere symptomene av sykdommer som hepatitt. Det kan også redusere abstinenssymptomene av narkotikaavhengighet.

Bivirkninger av Løvetann

Rapporter om bivirkninger av å ta en løvetann urte supplement er uvanlig selv kan være kvalme, oppkast, allergiske hudreaksjoner, pustevansker og hodepine. Hvis du opplever noen av disse symptomene, bør du slutte å ta supplement umiddelbart og kontakt lege.

Bivirkninger av Milk Thistle

Rapporter om bivirkninger av å ta melk tistel kosttilskudd er sjeldne, men kan inkludere brekninger, diaré, hodepine, kvalme og allergisk hudreaksjon. Hvis du opplever noen av disse symptomene, bør du slutte å ta supplement umiddelbart og kontakt lege.

Kontra

Verken melk tistel eller løvetann er evaluert eller standardisert av FDA, så helserisiko kan ikke foreløpig kjent.

Du bør ikke ta enten en løvetann supplement eller en melk tistel supplement eller en kombinasjon av de to hvis du lider av diabetes, høyt blodtrykk, galleblæren problemer eller plante allergier.

Du bør ikke ta enten en løvetann supplement eller en melk tistel supplement eller en kombinasjon av de to hvis du allerede tar blodfortynnende som Coumadin, diuretika eller insulin.

Melk tistel kan ha liknende effekter som østrogen. Kvinner som lider av eggstokkene, bryst eller livmor kreft, endometriose eller fibroidtumorer bør ikke ta melk tistel.

Kvinner som er gravide eller ammer bør ikke ta melk tistel.

Dårlige bivirkninger av Slimquick

Slimquick er en diett pille markedsført spesielt for kvinner. Den inneholder seks ulike komplekser: Aquaplex, Cortifem, Cyclovite, Estrotim, Nutraptherm og Xtend. Disse kompleksene, i sin tur, er bygget opp av en rekke ulike komponenter. Produktet og dets bestanddeler kan se ufarlig på overflaten, men de kan produsere antall negative bivirkninger.

Kvalme og fordøyelse problemer

Du kan bli kvalm eller har fordøyelsesproblemer fra flere av Slimquick ingredienser. Kakaobønne ekstrakt er kjent for å ha noen av de samme bivirkningene som noen antidepressiva, som inkluderer fordøyelses problemer. Den ingrediensen grønn te blad ekstrakt er også kjent for å forårsake fordøyelsesproblemer. Mer kvalme og selv oppkast kan komme om fra UVA-Ursi ekstrakt, mens beta-sitosterol kan par kvalme med halsbrann eller diaré. Både beta-sitosterol og rosenrot kan føre til forstoppelse.

Rask hjerterytme

En økt hjerterytme, kan en nervøs følelse eller høyt blodtrykk resultere fra noen andre Slimquick ingredienser. En av de viktigste ingrediensene er koffein, eller naturlige produkter som etterligner koffein effekter. Grønn te blad kan også øke hjerterytme, gjør det uregelmessig og selv indusere anfall. Den ingrediensen av kjerringrokk urten kan føre til mer hjerterytme problemer og bør definitivt unngås av alle med hjertelidelser eller noen tar nikotin erstatninger. Kakaobønner og deres potensielle antidepressive effekter også kunne inkludere en nervøs følelse eller rask hjerterytme.

Interferens

Selv om noen av Slimquick ingredienser ikke forårsaker ytre effekter, kan de likevel være i konflikt med kroppsfunksjoner eller kroppens opptak av vitaminer, mineraler og medisiner. Horsetail urten kan forårsake nyre eller vann og kalium ubalanse. Soya isoflavoner, en av komponentene i Slimquick største bestanddel av Estrotim, kan interferere med menstruasjonssykluser, østrogennivåer og skjoldbruskkjertelen. Det kan også redusere kroppens opptak av sink og kalsium. Løvetann rot kan forstyrre litium og antibiotika.

Andre effekter

Andre negative bivirkninger kan også beskjære opp fra de ulike ingrediensene. Apati og irritabilitet kan oppstå fra furubark ekstrakt. Den ingrediensen av løvetann rot kan gi en allergisk reaksjon, og bringer om sår i og rundt munnen. Elveblest, et stramt brystet, problemer med å svelge og uskarpt eller forvrengt syn kan oppstå fra rosenrot. Mer av kakao bønne antidepressive-type bivirkninger eller generelle bivirkninger av Slimquick kan omfatte svimmelhet, angst, tørr munn eller konstant tørst og vektøkning. Humørsvingninger og depresjon avrunder Slimquick er potensielt negative effekter.

Bruk av løvetann rot

Bruk av løvetann rot


Selv om folk flest vise løvetann som et ugress, de i verden av alternativ medisin ser det som en sunn urt som er nyttig i behandling av mange problemer. Roten, blomst og blader av løvetann er fulle av helsemessige fordeler. Løvetann har blitt brukt i salater, te og vin i mange år.

Samlet Næring

Lastet med vitaminene A, C, D og B, løvetann også inneholder jern, magnesium, mangan, kalsium, bor og kalium. Kraftige antioksidanter i løvetann å bekjempe kreft og hjertesykdommer.

Vanndrivende

Den løvetann rot tatt i kapselform eller i te kan fungere som en mild, naturlig vanndrivende ved å stimulere nyrer og blæren for å bistå i å utskille urin. Siden den inneholder også kalium, er risikoen for å miste for mye av denne verdifulle næringsstoffer ikke så høy som med syntetiske diuretika. Dette bidrar også til å redusere høyt blodtrykk fordi den reduserer mengden av væske i legemet.

Organ Helse

Løvetann rot bistår i å stimulere kroppens produksjon av galle, avgifte leveren og behandle problemer med bukspyttkjertelen, milt og mage. Det gir næring til nyrene og binyrene. Drikker løvetann te hjelpemidler i generelle organ helse.

Fordøyelsen Helse

Den løvetann rot arbeider for å forbedre følelsen av fylde, gass og forstoppelse. Det har også en mild avførende effekt. Siden det stimulerer eliminering av avfall og toksiner, vil den generelle fordøyelsen forbedres.

Menopause Symptom Aid

Siden løvetann rot er en mild vanndrivende, hjelper det å redusere hevelse og væskeansamlinger av de som opplever disse symptomene i overgangsalderen. Det kan tas over lengre perioder uten skadelige bivirkninger.

History of Dandelion Bruk

Bruken av løvetann er ikke ny. Kinesiske leger brukte dem til å behandle fordøyelses og lav melkestrøm problemer for ammende mødre. Europeere har brukt den til å behandle og helbrede byller, diaré og feber. Indianere kokte løvetann og brukt væske for å hjelpe kurere nyresykdom, hudproblemer og fordøyelsessykdommer.

Advarsler og forsiktighetsregler

Rådfør deg med legen din før du tar urter. Selv løvetann røtter, blomster og blader er betraktet som sikre, for dem som er allergisk ragweed, ringblomst og andre planter kan få en allergisk reaksjon på løvetann. Alle som har hatt problemer med galleblæren bør spørre en lege før du tar drikke eller spise løvetann produkter.

Perfekt rens bivirkninger

Perfekt Cleanse er en mild rensing diett som fungerer sammen med kroppens naturlige avgiftning evner. Avgiftning (ofte forkortet til detox) er en sunn eliminering prosess som innebærer å bli kvitt giftstoffer i kroppen, inkludert de som er naturlig laget av kroppen så vel som kjemiske stoffer. Perfekt Cleanse er utformet for å fremme sunne celler og organer, som alle når kombinert kan føre til optimal velvære. Det er flere bivirkninger som er til assosiert med Perfect Cleanse.

Funksjon

De viktigste funksjonene til Perfect Cleanse inkluderer styrking av rensende evner i leveren, fanger og feste giftstoffer som slippes ut fra leveren, og også fremme toksin utskillelse via tarm masse og galle, og å bli kvitt dem på en skånsom måte.

Diett tips

Personer som bruker Perfect Cleanse rådes av skaperne av systemet til å følge visse kosttilskudd tips for for vellykket gjennomføring. Komplett faste er ikke nødvendig, og lette måltider anbefales. Du bør spise 64 gram filtrert vann daglig, og friske grønnsaker (for eksempel kål, endive, brokkoli og blomkål) og frukt er viktig for optimal suksess. Magre proteiner, nøtter og frø er også anbefalt. Hvete og melkeprodukter bør unngås så mye som mulig.

Digestive Endringer

En vanlig, men sunn bivirkning av Perfect Cleanse innebærer tarm endringer. Avføring forekommer oftere med Perfect Cleanse, og er ofte mykere, og fargene kan være annerledes enn normalt. Hvis diaré eller alvorlige kramper oppstår, bør mer vann bli fortært.

Vanlige bivirkninger

Noen vanlige bivirkninger som er forbundet med Perfect Cleanse inkluderer intense ryggsmerter, forstoppelse og endringer i søvnmønster (på grunn av å våkne opp ofte som et resultat av å måtte gå på badet hele natten).

Komponenter

Perfekt Cleanse inneholder mange ingredienser. De aktive ingrediensene i Perfect Cleanse inkluderer selen, melk tistel ekstrakt, koriander og løvetann rot ekstrakt. Andre komponenter i systemet er ert skrog fiber, alfalfa hele blad, linfrø, bygg hele blad og naturlige Epsom salter.

Hvordan bruke løvetann å behandle akne

Hvordan bruke løvetann å behandle akne


Akne er en pinlig og ubehagelig hud tilstand som er preget av kviser og noen ganger pustler i ansiktet, bryst og / eller rygg. Overflaten årsaken til akne er tilstoppet hårsekker og porer. Men det er også systemiske årsaker til akne som kan behandles ved å avgifte kroppen din. Du kan bruke løvetann å avgifte kroppen din naturlig og stimulere de nødvendige kroppsfunksjoner for å behandle og forebygge kviser.

Bruksanvisning

•  Start en løvetann terapiregime som varer 4 til 6 uker for å forbedre funksjonen av lymfesystemet, fordøyelsessystemet, lever og nyrer. Løvetann er tilgjengelig i en rekke forberedelser.

Drikk løvetann te regelmessig for å hjelpe tilbake normal leverfunksjon. Leveren er ansvarlig for å behandle giftstoffer kroppen absorbere daglig. Når orgelet ikke fungerer som den skal, er disse giftstoffer skilles ut gjennom huden i stedet for gjennom fordøyelsessystemet. Dette forårsaker akne og andre hudproblemer.

Bruk 1 til 2 ts. av løvetann skjær å behandle forstoppelse. En naturlig avføringsmiddel, er fordelene med løvetann konsentrert i alkoholbasert skjær for umiddelbar effekt. Når du er forstoppet, er leveren tvinges til å jobbe hardere, som betyr at det ikke kan fungere skikkelig.

Bruk løvetann kapsler for å balansere hormoner, spesielt i tenårene når begge hormonelle endringer og akne er felles. Leveren er ment å nøytralisere overskytende hormoner. Når det ikke fungerer som det skal, blir disse hormonene lagres i andre steder, for eksempel hudceller. Hormoner som er lagret i hudcelle kan fremme sebum overproduksjon, noe som fører til akne i hårsekkene.

Endre ditt kosthold for å forebygge dårlig leverfunksjon og fremtidig akne. Fet mat kan overbelaste leveren, noe som gjør den i stand til å fullt avgifte kroppen og nøytralisere dine hormoner. Begrense fettinntaket for å gjøre det lettere for leveren din til å gjøre jobben sin.

Tips og advarsler

 • Alle preparater av løvetann har de samme fordelene. Velg utarbeidelsen du liker best, eller bruke en kombinasjon av forberedelser.
 • Det er viktig å utøve god hygiene for å behandle og forebygge akne. Vask ansiktet for å fjerne smuss og olje buildup og eksfoliere regelmessig for å holde porene og hårsekkene uten overflødig hud.
 • Unngå eksponering for giftstoffer for å hjelpe leveren din jobbe mer effektivt. Å spise økologisk mat kan begrense eksponering for plantevernmidler og veksthormoner.
 • Inges løvetann kan gi diaré og mageirritasjon. Balansere inntaket av løvetann forberedelser for å maksimere fordelene og minimere bivirkninger.

Fresh Dandelion Root bivirkninger

Løvetann rot tradisjonelt har blitt brukt til å behandle plager inkludert galleblæren og nyre forhold, leddproblemer og leverproblemer. I noen kulturer har det vært brukt som et blodrenser. Bruken av løvetann rot er basert på tradisjon og ikke på vitenskapelige studier som bekrefter dens effektivitet. Legetilsyn har observert noen bivirkninger, men fra behandlinger som involverer løvetann rot.

Bitter Prinsipper

Kjemikalier som forekommer naturlig i løvetann rot, inkludert sesquiterpene lactones, fremme fordøyelsen, fungere som et avføringsmiddel og øke galle produksjon og galle flyte fra leveren. Disse kjemikaliene, også referert til som "bitre prinsipper" i litteraturen om urtemedisin, også forårsake løvetann røtter 'bivirkninger.

Gallestein

Løvetann rot kan skape problemer for folk som allerede lider av gallestein. Gallestein er forbundet med galle som inneholder en overdreven mengde av kolesterol. Løvetann rot øker galle produksjon. Bruken av løvetann rot av noen som allerede har gallestein bør overvåkes nøye av helsepersonell, i henhold til den elektroniske helsebiblioteket ved University of California, San Diego Medical Center.

Hindret galleganger

Løvetann rot er ikke anbefalt for personer som har hindret gallegangene, som løvetann rot øker galle produksjon, ifølge University of California, San Diego Medical Center.

Overproduksjon av mage syre

Løvetann rot stimulerer magen til å produsere mer magesyre, ifølge University of California, San Diego Medical Center. Dette kan føre til en overproduksjon av magesyre. Dette er spesielt problematisk hvis en person har et sår eller gastritt.

Allergisk reaksjon

Løvetann rot inneholder et fiber som heter inulin. Inulin er en vanlig ingrediens i mat. Imidlertid har det vært minst ett dokumentert tilfelle av en alvorlig allergisk reaksjon på inulin, ifølge University of California, San Diego Medical Center.

Legemiddelinteraksjoner

Løvetann rot er kjent for å ha bivirkninger med noen stoffer, herunder både loop, tiazid og spironolakton klasser av diuretika. Løvetann rot også kan redusere effektiviteten av ciprofloksacin, som er et antibiotikum.

Hvordan bruke løvetann å behandle urinveisinfeksjoner

Hvordan bruke løvetann å behandle urinveisinfeksjoner


Urinveisinfeksjoner er vanlig blant menn og kvinner, men kvinner rammes oftest. Disse infeksjonene er vanligvis behandles med antibiotika i vestlig medisin. Antibiotika, men har sine egne bivirkninger, inkludert gjær infeksjoner. Å behandle urinveisinfeksjoner naturlig, bruke løvetann i ulike forberedelser.

Bruksanvisning

Spor dine symptomer. Urinveisinfeksjoner er preget av en hyppig behov for å urinere, smertefull vannlating, problemer med vannlating og magekramper. Blod og slim tilstede i urinen er også en indikator på en urinveisinfeksjon.

Se en lege for å få en riktig diagnose. I sjeldne tilfeller kan symptomer på en urinveisinfeksjon indikerer en mer alvorlig problem. Hvis du har hatt urinveisinfeksjoner før og gjenkjenner symptomene, kan du begrense dine legebesøk til særlig alvorlige tilfeller.

Start drikker løvetann te på første tegn på en urinveisinfeksjon. Du kan gjøre denne te fra tørkede løvetann eller kjøpe den på de fleste helsekostbutikker. Løvetann øker urin flyt, og te forberedelse spyler urinveiene.

Ta løvetann kapsler sammen med eller i stedet for løvetann te. Du kan fortsatt få fordelene av løvetann er anti-bakterielle og vanndrivende egenskaper, men du trenger ikke å tåle den bitre smaken.

Bruk en løvetann skjær i stedet for andre løvetann behandlinger. Selv tilgjengelig for salg på noen helsekostbutikker, kan du lage din egen skjær ved å sette finsnittet løvetann røtter i en krukke, dekker dem med 100-bevis vodka og lagre dem på et kjølig og tørt sted for åtte uker. Om 1 til 2 ts. av den toniske skal tas hver dag, enten alt på én gang eller oppdelt i mindre doser.

Tips og advarsler

 • Legg persillen til løvetann te å øke vanndrivende egenskaper på drikke.
 • Bland løvetann skjær med vann for å fortynne smaken. Du vil fortsatt få de positive effektene av tonic.
 • Gjør løvetann skjær før du trenger det siden det tar så lang tid å kurere.
 • Unngå å bruke løvetann internt hvis du er gravid eller ammer. Mulige bivirkninger for ufødte barn er foreløpig ukjent.
 • Personer med diabetes, galleblæren problemer, irritabel tarm syndrom, ulcerøs kolitt (UC) og andre helseproblemer bør konsultere sin lege før du tar løvetann internt.
 • Forvent å bruke badet ofte når du bruker løvetann å behandle en urinveisinfeksjon. Den hyppig vannlating vil hjelpe vaske bort infeksjonen.

Løvetann Root Helse Fordeler

Løvetann Root Helse Fordeler


Løvetann er en plagsom luke til gartnere, men i århundrer har det vært en viktig urt til mange kulturer rundt om i verden. Roten av planten er spesielt viktig for dets vitaminer, mineraler og helsemessige fordeler. Med så mange former tilgjengelig for kjøp i dag og svært få bivirkninger, er løvetann rot en forsvarlig alternativ medisin for mange hverdagslige helseproblemer.

Historie

I århundrer har løvetann rot blitt brukt som en medisinsk urt av kulturer over hele verden. I Europa, hvor løvetann er fortsatt sterkt betraktet som en medisinsk og ernæringsmessig kilde, er løvetann røtter brukes til vekttap, feber, diabetes og diaré. Kinesiske urtekyndige som tradisjonelt er brukt løvetann rot å behandle fordøyelsessykdommer, betennelse i brystet hos kvinner, melkestrømmen på ammende kvinner og blindtarmbetennelse. Indianere brukte løvetann rot i et kokt versjon for å behandle hevelse, hudproblemer, magesyke og nyresykdom.

Fakta

Det er hundrevis av arter av løvetann som vokser i mange områder av Nord-Amerika, Asia og Europa. I Frankrike og Tyskland, er løvetann dyrket først og fremst for sine medisinske verdi. Alle deler av løvetann - blomst, blader og røtter - brukes til medisinske og ernæringsmessige formål. I Europa er bladene av løvetann spist i salater, smørbrød eller andre måter som greener er spist for deres ernæringsmessige verdi. Bladene er best når høstes om våren; røtter er mest funksjonelle hvis høstet i høst. Løvetann røtter er mørk brun, kjøttfull og sprø og fylt med en melkeaktig stoff som er bitter på smak med en svak lukt.

Ernæringsmessige fordeler

Roten av løvetann inneholder gunstige kilder av vitaminene A, C og D så vel som B-kompleks. Roten inneholder også mineraler sink, jern og kalium. Når det spises som mat, løvetann rot tilbyr en høy antioksidant verdi til diett som, ifølge National Cancer Institute, viser studier kan være effektive i å forebygge kreft og slåss svulster. Den høye jern og sink innholdet gjør løvetann røtter en gunstig behandling for anemi.

Helse Fordeler

Ifølge University of Maryland Medical Center i sin nettartikkel, "Løvetann", løvetann røtter brukes i dag hovedsakelig for leveren og galleblæren funksjon, som en appetitt stimulerende og en fordøyelseskanal hjelpemiddel. Det finnes imidlertid mange andre helsemessige fordeler av løvetann rot, inkludert:

Behandling av anemi. På grunn av det høye innholdet av jern i løvetann rot, er det fordelaktig for å bygge røde blodceller i kroppen for å behandle anemi.
Behandling av diabetes. Løvetann rot har vist seg å senke blodsukkernivået hos pasienter. I Europa er det brukt til å behandle diabetes.
Avgiftning av vitale organer. På grunn av den vanndrivende evner av løvetann rot, er det fordelaktig for å skylle ut leveren, nyrene og galleblæren. Dette gjør det også en god urt for å bekjempe infeksjoner.
Avføringsmiddel. Løvetann rot er også et mildt avføringsmiddel og brukes til å hjelpe med regularitet.
Fordøyelsessystemet. Løvetann rot, når laget til en te, er gunstig for å lindre forstoppelse, oppblåsthet og fylde.
Behandling av høyt blodtrykk. Løvetann rot er en naturlig vanndrivende. Når det kombineres med høyt kalium innhold, er det en effektiv behandling for å senke blodtrykket.
Høy ernæringsmessig verdi. Løvetann rot inneholder vitaminene A, B-kompleks, C og D, samt mineraler jern, sink og kalium. Denne kombinasjonen av vitaminer og mineraler gjør også løvetann rot en høy antioksidant mat.
Mood forsterker. På grunn av den høye mengde av vitamin B-komplekset, kan løvetann rot bidra til å stabilisere humør og behandle depresjon.

I tillegg til disse fordelene, er løvetann rot også brukes til å behandle hudsykdommer som akne, eksem og psoriasis. Det er også brukt for leddgikt, slitasjegikt og gikt. Pågående studier arbeider for å knytte fordelene av løvetann rot til behandling av kreft og som medisin for å senke kolesterolet.

Side Effects

Det er svært få bivirkninger knyttet til å bruke løvetann rot. Allergiske reaksjoner på urten har blitt rapportert. Folk tar reseptbelagte litium, et vanndrivende, medisiner for å senke blodtrykk eller medisiner for å senke blodsukkeret bør ikke ta løvetann rot. Kvinner som er gravide eller ammer bør rådføre seg med lege før du tar denne urten.

Skjemaer

Løvetann rot er tilgjengelig i flere former som kan kjøpes i stoff butikker eller urte butikker. Kapsler, root juice, strøm eller flytende ekstrakt og skjær er tilgjengelige, samt en te form. Løvetann rot er også tilgjengelig i en salve for hudirritasjoner. Du kan også vokse og høste dine egne løvetann å lage dine egne produkter fra roten.

Løvetann Root Tea Helse Fordeler

Løvetann Root Tea Helse Fordeler


Løvetann er ikke bare ugress: røttene og bladene er også bra for deg. Gjennom historien har ulike kulturer utnyttet de helsemessige fordelene av løvetann for alt fra behandling av nyresykdom til helbredelse bronkitt. En av de beste måter å dra nytte av disse helsemessige fordeler er ved å drikke løvetann rot te.

Vitaminer og mineraler

Løvetann te er en utmerket kilde til vitaminer og mineraler. The University of Maryland Medical Center viser jern, sink, kalium og vitamin C, D, B-kompleks og A som noen av næringsstoffer du kan få fra løvetann.

Aid for Fordøyelse

En av de helsemessige fordelene av løvetann, ifølge EU Scientific Cooperative på Phytotherapy, er dens effekt i behandling av fordøyelsesplager. De anbefaler løvetann rot for behandling av appetitt tap og urolig mage. The University of Maryland Medical Center tar for gitt at løvetann rot fungerer som et mildt avføringsmiddel og hjelper de naturlige, sunne bakterier i mage-tarmkanalen. Drikker løvetann rot te er en mild, avslappende måte å høste fordøyelses helsemessige fordeler av løvetann.

Naturlig detox

Løvetann rot kan hjelpemiddel i leveren avgiftning ifølge University of Maryland Medical Center. Siden løvetann har vanndrivende egenskaper, drikker løvetann te øker urinering, som igjen hjelper leveren samt nyrene. US National Library of Medicine og National Institutes of Health nevne at løvetann kan også lette symptomer på leversykdom og redusere bivirkninger av medisiner som behandles av leveren. Ifølge UC San Diego, de bitre forbindelser i løvetann rot te øke flyten av galle fra leveren.

Farene ved Løvetann Tea

Farene ved Løvetann Tea


Løvetann, eller Taraxacum officinale, er generelt ansett som trygt for forbruk, ifølge University of Maryland Medical Center, men noen form for løvetann bruk eller supplement kan forårsake uønskede effekter for noen individer. Alltid legen din for veiledning før du bruker løvetann eller annen urtemedisin, enten det er forberedt hjemme eller kjøpes fra kommersielle leverandører.

Allergier

MedlinePlus, en tjeneste fra National Institutes of Health, advarer om at folk som er allergisk mot krysantemum, ragweed, honning, kamille og andre planter fra Asteraceae familien bør unngå løvetann. De med løvetann allergi kan oppleve eksem eller kontakteksem fra håndtering anlegget The University of Maryland Medical Center bemerker at noen mennesker kan utvikle sår i munnen fra kontakt, og at løvetann kan også negativt påvirke de som er allergisk mot jod.

Legemiddelinteraksjoner

Løvetann inntak kan redusere effekten av reseptbelagte legemidler, og folk kan oppleve negative effekter ved å kombinere løvetann med andre urter eller reseptbelagte medisiner.

The University of Maryland Medical Center advarer om at løvetann kan forverre bivirkninger av litium og at du ikke bør innta noen løvetann arter med antibiotika.

MedlinePlus bemerker at løvetann kan være usikre når de kombineres med hvitløk, så Palmetto, gingko biloba, blodfortynnende eller smertestillende midler, da det kan øke risikoen for blødning. Løvetann er vanndrivende egenskaper kan endre bivirkninger av andre urter og medisiner i tillegg.

Løvetann bivirkninger

Løvetann fortæring kan forårsake halsbrann og øke magesyre, ifølge University of Maryland Medical Center, men folk bør ikke ta antacids når du bruker løvetann. Noen mennesker kan også oppleve diaré eller andre gastrointestinale plager fra sin bruk. MedlinePlus advarer om at de med diabetes eller lavt blodsukker bør være forsiktig med løvetann, da det kan senke blodsukkeret eller samhandle med blodsukker medisiner.

Advarsel

Toksisitet av revebjelle og hagtorn kan øke når den kombineres med løvetann, ifølge MedlinePlus, og parasittinfeksjon er mulig med inntak av forurenset løvetann. Spør legen din om løvetann bruk hvis du er gravid eller ammer, og merk at andre uidentifiserte farer kan eksistere fordi urte kosttilskudd ikke alltid gjennomgår omfattende eller langvarig testing.

Hvordan bruke løvetann å behandle Eksem

Hvordan bruke løvetann å behandle Eksem


Eksem er en form for eksem eller utslett som er preget av kløende, tørr hud. I noen tilfeller rødhet, blemmer, flassing og cracking er også symptomer på tilstanden. Du kan behandle eksem fra innsiden og ut med en helt naturlig løvetann regime.

Bruksanvisning

•  Drikk løvetann te regelmessig for å bidra til å forbedre funksjonen til vitale organer. Leveren, galleblæren og nyrene er designet til å filtrere og eliminere giftstoffer fra kroppen din. Når de ikke fungerer som de skal, kan mange ulike forhold, blant annet eksem, utvikle.

Ta jevnlige doser av løvetann skjær. Også ment å stimulere organfunksjon, konsentrerer skjær forberedelse egenskapene til løvetann. Bruk 2 ts. daglig for å behandle eksem og andre symptomer på blodtoksisitet.

innlemme ferske løvetann blader i ditt vanlige kosthold. Løvetann salat med balsamico vinaigrette er en deilig måte å absorbere næringsstoffer i løvetann og dra nytte av deres antioksidantegenskaper. Unge blader plukket på våren er det beste for bruk i rå salater.

Ta 1 til 2 kapsler av løvetann med et fullt glass vann som en del av løvetann terapi. Løvetann kapsler er tilgjengelig fra mange forskjellige produsenter, så følg doseringsanbefalinger for hver. Løvetann kapsler er mer spiselig enn andre løvetann forberedelser fordi du ikke kan smake på dem.

Klem fersk løvetann juice i en juicer og kombinere med fersk gulrot og / eller eplejuice. Inges rå løvetann er den beste måten å få alle de vitaminer og næringsstoffer til huden din. Gulrot og eple juice vil redusere bitterhet av løvetann juice.

Tips og advarsler

 • Du kan behandle kontakteksem som er forårsaket av eksponering for visse produkter i miljøet ved å eliminere din kontakt med disse produktene. For eksempel, hvis du oppdager din eksem er forårsaket av eksponering for rengjøringsmidler, bruk hansker når du gjør rent.
 • Rådfør deg med en herbalist for flere måter å behandle eksem naturlig.
 • Lindre kløe av eksem ved å bruke aloe vera produkter eller rå aloe vera gel. Aloe vera er en effektiv all-naturlig alternativ til kjemiske anti-klø kremer.
 • Løvetann terapi fungerer ikke for alle eksem lider. Hvis du ikke ser bedring etter bruk av regimet i flere måneder, slutte å bruke.
 • Bivirkninger av løvetann terapi inkluderer diaré og hyppig vannlating. Hvis du opplever disse bivirkningene, redusere eller slutte forbruket av løvetann.
 • Slutt å ta løvetann hvis du har en allergisk reaksjon, slik som elveblest.

Bloussant bivirkninger

Bloussant er en naturlig, urte bryst ekstrautstyr behandling som produsentene sier øker bryststørrelsen, fylde og form uten kirurgi. Produktet kommer i pilleform, gel kapsler som inneholder flere urter som, hvis du har allergiske handlinger til noen av dem, kan føre til at du opplever bivirkninger fra bruk av Bloussant.

Betraktninger

Som en urte behandling fri for animalske produkter og syntetiske kjemikalier, er Bloussant ikke kjent for å produsere betydelige bivirkninger hos kvinner som bruker produktet, men det er mulighet for deg å ha bivirkninger av visse urter som brukes til å produsere bryst ekstrautstyr.

Dong Quai

Mulige bivirkninger er diaré, følsomhet for sollys og overdreven fortynning av blod.

Blessed Thistle

Effekter kan inkludere brekninger, utslett eller irritasjon i øynene.

Løvetann Root

Dermatitt, diaré, urolig mage, eksem og halsbrann kan skyldes inntak av denne urten.

Saw Palmetto

En urt som brukes i Bloussant som kan forårsake mageproblemer eller økt blodtrykk.

Wild Yam

Hvis du er allergisk mot denne urten, kan du muligens lider utslett, mageproblemer eller redusert blodsukker, sistnevnte er en fare hvis du har hypoglykemi.

Hvordan bruke løvetann å behandle dårlig

Hvordan bruke løvetann å behandle dårlig


Fordøyelsesbesvær er et mye brukt begrep for å beskrive en rekke fordøyelsesproblemer inkludert halsbrann, gass og oppblåsthet, kvalme, ubehag i magen og forstoppelse. Det er mange over-the-counter og reseptbelagte legemidler er utviklet for å gi lindring av symptomer på dårlig fordøyelse, men disse kan ha bivirkninger. Hvis du ønsker å behandle din fordøyelse helhetlig, bruke løvetann.

Bruksanvisning

Dyrke løvetann i hagen din eller hagen. Løvetann blir ofte sett på som en plage for de fleste gartnere, men de har mange nyttige medisinske anvendelser. Utpeke et område hvor løvetann kan vokse fritt slik at du kan høste din egen urtemedisiner.

Plukk friske løvetann å spise eller gjøre til naturmidler. Unge løvetann plukket på våren er som regel det beste, men de eldre bladene kan være deilig når du koker.

Bruk løvetann blader i en salat før måltider. Løvetann inneholder et stoff som heter taraxacin som får dem til å smake ekstremt bitter, som stimulerer fordøyelsessystemet til å produsere galle og saltsyre. Spise bitre aperitiffer har lenge vært praktisert i andre land som en viktig del av et sunt kosthold.

Juice løvetann blader og røtter i et hjem juicer og bland med gulrot juice og eplejuice for smak. Denne tonic kan tas i løpet av dagen for å holde fordøyelsessystemet fungerer som det skal.

Bruk løvetann te å behandle fordøyelsesplager. Løvetann te kan kjøpes kommersielt, eller du kan lage din egen. Bare tørke løvetann blader, blomster og røtter, knuse dem opp og sette dem inn i en tesil eller filter.

Tips og advarsler

 • Spise eller drikke løvetann å lette og forebygge forstoppelse. Løvetann er en mild, effektiv avføringsmiddel.
 • Før du bruker løvetann å behandle fordøyelsesplager, bør du kontakte legen din. Løvetann har egenskaper som kan komplisere ulcerøs kolitt, irritabel tarm syndrom, akutt diaré, hyperacidity, gallestein og andre forhold.
 • Hvis du er allergisk mot lateks, bør du unngå å berøre eller inntak av løvetann. Løvetann inneholder melk latex som kan utløse lateksallergi.
 • Unngå å bruke noen form for kjemikalier, inkludert gjødsel på plenen din hvis du planlegger å høste din løvetann.
 • Ikke ta løvetann kapsler for å behandle fordøyelsesbesvær. Mens løvetann kan gå ned lettere i kapselform, vil du ikke være i stand til å smake bitterhet, som er en viktig del av sin effektivitet.

Hvordan lage Løvetann Coffee

Hvordan lage Løvetann Coffee


Overraskende nok, løvetann røtter gjøre en veldig god kaffeerstatning. Naturligvis koffein-fri, løvetann rot kaffen smaker som vanlig kaffe, men har mange flere urte fordeler. Løvetann inneholder antioksidanter som forbedrer funksjonen til lever, galleblære, nyrer og fordøyelsessystemet. Du kan kjøpe løvetann rot kaffe, eller du kan gjøre det selv.

Bruksanvisning

Få riktig Løvetann Roots for kaffe

Grow løvetann i hagen din. Når du målbevisst vokser løvetann for høsting, kan du oppmuntre stort rot vekst ved å plante i løs, dyrket jord. Løvetann som vokser som ugress er ofte i komprimert jord som produserer bare små røtter.

Harvests løvetann røtter i tidlig på våren eller høsten for å få mest næringsverdi. Imidlertid kan løvetann høstes når som helst for å lage kaffe.

Pick bunter med mange greener over bakken for å ha best sjanse for å finne store, kvalitet røtter.

Skjær røttene av løvetann gjeng med en kniv.

Forbered Løvetann Roots å lage kaffe

Rengjør løvetann røtter grundig. Du kan gjøre hver rot for hånd eller stupe røttene i vann gjentatte ganger.

Skjær røttene i mindre biter og maler dem opp i en food prosessor.

Spre bakken løvetann stykkene på cookie ark. Flere cookie ark bør brukes for å redusere koketiden.

Roast de løvetann røtter ved 250 grader C i 2 timer.

Rør løvetann røtter med jevne mellomrom som de steke å fremme jevn steking.

Grind stekt løvetann røtter i en kaffekvern eller food prosessor til bruk i en automatisk kaffetrakter.

Brew løvetann kaffe akkurat som du ville vanlig kaffe.

Tips og advarsler

 • Lagre løvetann blader fra høstes røtter til å bruke i salater eller kokte retter og å gjøre løvetann olje eller vin.
 • Du kan steke hele løvetann røtter uten sliping hvis du ønsker det.
 • Skyll bakken løvetann i et dørslag før steking hvis du er usikker på din første rengjøring.
 • La ovnsdøren stå åpen som du steke røttene slik at fuktighet kan unnslippe.
 • Drikk løvetann kaffe for å stimulere fordøyelsessystemet og behandle inntak og forstoppelse. Den bitre smaken på kaffen fremmer produksjonen av saltsyre i magesekken.
 • Sjekk røtter innimellom for å sørge for at de ikke brenner.
 • Som de fleste kaffe, er løvetann kaffe vanndrivende, så forventer økt urinstrømmen når du drikker det.
 • Bivirkninger av inges løvetann er diaré og mageproblemer. Disse bivirkningene er vanligvis mindre.

Bivirkninger av Detox Tea

Detox te hevder å inneholde ulike urter som er ansvarlige for å styrke kroppens evne til å eliminere giftstoffer. Disse te har urte formler som er rettet mot visse organer forbundet med å fjerne avfallsstoffer fra kroppen som lever, nyrer og fordøyelsessystemet.

Bruken av en detox-te, eller noen detox produkt, er fortsatt kontroversielt. Derfor kjøper av slike produkter må være årvåken.

Fakta

Avhengig av urte kombinasjoner, DETOX te synes å påvirke visse organer i kroppen. Melk Thistle (Cardus Mari), for eksempel, fornyer muligens leveren, noe som øker produksjonen av galle til sammenbrudd fett.

Omvendt kan en hvilken som helst urt negativt påvirke organene, noe som resulterer i Canada etablert et rådgivende utvalg som informerer, forbud og anbefaler bruk av urter. Foreløpig gjør FDA ikke regulere urter. Men The Herb Forskningsstiftelse, på anmodning fra den amerikanske Herbal Products Association, begynte å undersøke mer enn 200 kommersielle urter for å fastslå deres sikkerhet.

Kontroversen

Forskere, toksikologer og dietitians, i samarbeid med den britiske veldedighet, Sense Om Science, leverte en 16-siders rapport som kritiserte bruken av detox-produkter som en sløsing med tid og penger. Dr. John Emsley, en kjemisk vitenskapsmann, understreker at uten ekstra hjelp, kan kroppen effektivt eliminere giftstoffer.

Likevel Mark Blumenthal, administrerende direktør i den amerikanske Botanical Council, fastholder at enkeltpersoner har sikkert konsumert urtete i århundrer, og ofte fått gode resultater.

Effekter

Ifølge National Center for Complementary Alternativ medisin, inkludert mest kjente urter i detox-te vises vanligvis trygt når det tas i riktige mengder. Løvetann, en av de viktigste detox urter, av og til resulterer i en urolig mage og diaré, og må unngås hvis du lider av en betent eller infisert galleblæren eller blokkerte gallegangene.
Andre detox te formler inkluderer Milk Thistle og Burdock, både rapporterings få og ofte milde bivirkninger. Angå Milk Thistle, enkeltpersoner og til oppleve magesyke, hodepine, leddsmerter, impotens og hudutslett. Med Burdock, noen rapport døsighet og en redusert hjertefrekvens.
FDA advarer mot sjeldne tilfeller av personer som opplever ekstrem nød etter å ha drukket en te som inneholder kamille. Men de fleste av disse hendelsene er forårsaket av en allergisk reaksjon. Vær oppmerksom på eventuelle allergier, spesielt i forbindelse med ragweed og andre planter av daisy familien.

Preventation / løsning

Hvis konsumert i rimelige mengder, store kommersielt pakket urtete forbli trygg, ifølge naturmedisinere, med få rapporterte alvorlige reaksjoner. Men du bør aldri konsumere disse produktene i overkant. Chemist Sam Page advarer om å blande din egen urtete formler eller inkludert din egen hjemmelaget urter uten ekspert kunnskap om mulige effekter.

Advarsel

Christine Gerbstadt, MD, RD, CSSD, CDE, en talskvinne for American Dietetic Association, advarer om å bruke noen detox produkt som resulterer i massive væsketap. Dette kan forstyrre din delikat væske- og elektrolyttbalansen og kan føre til magen nød, hodepine, tretthet, irritabilitet og muligens dehydrering.
En renselsesprosess skal hjelpe deg å føle deg sterkere og øke din energi, ikke føre til at du lå i sengen syk.

Bivirkninger av Liporexin

Liporexin, først introdusert til det amerikanske markedet i 1999, lover vekttap på 6-9 pounds per måned. Produktet er støttet av attester og vitenskapelige vurderinger, og stoffet er laget av flere naturlige ingredienser, inkludert brokkoli, spinat, løvetann rot, grønn te og cayenne pepper. Noen av disse ingrediensene har vært kjent for å forårsake uønskede bivirkninger hos noen mennesker.

Betydning

Liporexin er en av flere "alle naturlige" kosttilskudd på markedet; det lover å kontrollere cravings, redusere appetitten og stimulere vekttap. Liporexin ble oppført i topp-20 beste dietten kosttilskudd i en dobbeltblind studie på PricesExposed.net, og er tilgjengelig for kjøp på eBay. Tillegget er utformet for å støtte sunn leverfunksjon, slik at fettet kan metaboliseres enkelt og vekttap blir en enkel prosess.

Effekter

Liporexin inneholder flere thermogenic ingredienser som kan øke hastigheten på stoffskiftet og øke hjertefrekvensen. Effektene av disse ingrediensene kan være for kraftig for noen mennesker, og bivirkninger kan være hodepine, søvnløshet, svimmelhet, hjertebank, tørr munn, skjelvinger, angst, ekstreme høye og lave energinivå, manglende evne til å konsentrere seg og en usedvanlig sterk appetitt når pillene slites av. Den høye konsentrasjonen av koffein kan også fungere som et vanndrivende og tømme kroppen for vann og essensielle mineraler

Funksjoner

Liporexin inneholder flere ingredienser som finnes i mange appetittdempende og metabolisme boosters på markedet. Mange ingredienser bidra til å øke hjertefrekvensen og fungere som et vanndrivende å "avgifte" kroppen. Viktige ingredienser i Liporexin inkluderer koffein, krom, Gymnema Sylvestre, brasiliansk grønn te ekstrakt, løvetann rot, melk tistel, cayenne pepper, noni fruktekstrakt og eple cider eddik. Liporexin inneholder også en proprietær "Intelislim Blend" som bidrar til å kontrollere appetitten. I begynnelsen av 2009, Liporexin selges for $ 59,99 + for en flaske 60 kapsler, men kan kjøpes for under $ 15 på eBay og nettauksjoner.

Betraktninger

Kvinner som er gravide, ammende eller har en historie med høyt blodtrykk eller hjertesykdom bør ikke ta Liporexin eller annen type slankepiller. Selv om Liporexin er tilgjengelig over disk, Kosten vurderer å ta stoffet kan gjennomgå ingredienser og potensielle bivirkninger med en lege for å sikre at de ikke risikere helsen sin. Liporexin anmeldelser og tilbakemeldinger har blitt lagt ut på eBay og andre nettsteder som selger slankepille.

Advarsler

Mens mange av ingrediensene i Liporexin har blitt individuelt godkjent for konsum av Food and Drug Administration, har de ikke godkjent Liporexin som en trygg og effektiv vekttap pille eller supplement. Liporexin hevder å redusere insulinresistens på grunn av den krompikolinat i stoffet; imidlertid denne påstanden støttes ikke av kliniske studier eller forskning, og forbruker høye konsentrasjoner av krom kan ikke være direkte knyttet til vekttap. Mange forbrukere som har lagt ut anmeldelser og innsikt om Liporexin på diskusjonsfora hevder at Liporexin er faktisk en etterligning produkt av den mye dyrere Lipovarin, og ikke har noen effekt på vekttap.

Hvordan bruke løvetann rot te

Hvordan bruke løvetann rot te


Løvetann er Bountiful i store deler av Nord-Amerika. Men de er tradisjonelt forvirret med sine slektninger, ugress Hawkbit og Cats 'ører. Mens Hawkbit og Cats 'Ørene er ikke trygt for vanlig forbruk, er en sann løvetann et næringsrikt alternativ medisin superstjerne. Identifisere sanne løvetann av sine spisse blader, hule stengler, mangel på stammen hår og tilstedeværelsen av bare én blomst per stilk. Høste disse og male røttene til en te ved hjelp av en morter, eller kjøp løvetann rot te på helsekostbutikker. Uansett, gjennomsyret av kokende vann, har te mange helsemessige bruksområder.

Bruksanvisning

Bygg immunitet og øke din generelle helse. Løvetann inneholder B-kompleks og vitaminene A, C og E. De er også en kilde til kalsium, jern, magnesium, kalium, sink og andre viktige mineraler. Forbruker disse næringsstoffene daglig hjelper kroppen gjenopprette fra skader forårsaket av frie radikaler og for å fungere på sitt optimale kapasitet på daglig basis.

•  Gå ned i vekt. Løvetann rot te bidrar til legemet bryte ned fett og kan brukes til å hjelpe vekttap. Når du bruker det til dette formålet, drikke flere glass om dagen og bland hver kopp med 1 eller 2 ss. eple cider eddik.

Beskytt leveren. Drikker løvetann rot te regenererer leveren celler og eliminerer toksisitet. Du kan drikke det daglig som et forebyggende tiltak. Øke dosen før og etter inntak av alkohol, som gjennomgår kreftbehandling, eller å utsette leveren din til enhver potensiell stress.

Reduser væskeansamlinger og oppblåsthet. Løvetann te er en kraftig og sikker vanndrivende. Når fortært av kvinner under menstruasjonene, lindrer den ubehag og hevelser i forbindelse med væskeansamlinger.

Tips og advarsler

 • Røttene er ikke den eneste verdifull del av en løvetann. Forbruker stilkene, blader og blomster også har helsemessige fordeler. Nærmere bestemt, en vask laget av stengler, blader og blomster behandler akne, eksem, puffy øyne og vorter.
 • Løvetann te bør ikke brukes av personer som er allergiske mot tusenfryd.
 • Hvis du tar reseptbelagte diuretika eller medisin for å senke blodsukkeret, vær forsiktig fordi løvetann kan øke effekten av disse stoffene, som fører til dehydrering og overdrevent lavt blodsukker.
 • Løvetann te ser ut til å gi bivirkninger hos personer utsatt for gallestein. Men dette er vanligvis bare en naturlig del av avgiftende prosess.
 • Oppsøk lege hvis du har spørsmål, er gravid eller ammer, eller ønsker å bruke løvetann te å behandle en bestemt medisinsk tilstand.

Bivirkninger av Artichoke Leaf Extract

Bivirkninger av Artichoke Leaf Extract


Fra så langt tilbake som det 4. århundre f.Kr., har grekerne og romerne brukt artisjokk som en helse rette for fordøyelsesproblemer. Ifølge Dr. Michael T. Murray ND of Cell Helse Makeover, er artisjokk ekstrakt en effektiv naturlig hjelpemiddel, ikke bare for å behandle fordøyelsesproblemer, men også for å senke kolesterolnivået, forebygge hjertesykdom, styrke avgiftning og beskytte leveren. De fleste mennesker tåler bruk av artisjokk blad ekstrakt, men en liten prosentandel kan oppleve noen bivirkninger. Mens de er vanligvis ikke alvorlige, bør de bli notert.

Gass

Ifølge Cell Helse Makeover, i en stor studie av artisjokk blad ekstrakt, uttalte ca 1 av 100 personer de opplevde mer luft i magen enn vanlig. Noen personer som tar ekstraktet ble plaget med irritabel tarm syndrom (IBS), skjønt, og som kan ha vært årsaken til overflødig gass.

Gallestein

Personer med gallestein eller andre galleblæren sykdommer kan være i fare når du bruker artisjokk blad ekstrakt. På grunn av den artisjokk leafâ € ™ s evne til å stimulere produksjonen av galle (en væske som lagres i galleblæren og utskilles av leveren for å hjelpe fordøyelse), kan det over-stimulere galleblæren og føre til kanalblokkeringen eller kanskje til og med sprenges galleblæren . Arbeid med legen din for å bli kvitt dine gallestein før du bruker artisjokk ekstrakt.

Allergier

Som den svenske Medical Center bemerker, de som lider allergiske reaksjoner på planter av Asteraceae familien (multi-ledet blomster som tusenfryd, løvetann, krysantemum, tistel, ringblomst og ragweed), kan være allergisk mot artisjokk blad ekstrakt. Allergisk reaksjon på ekstrakt er normalt ved kontakt med huden, og kan omfatte utslett, elveblest, kløe, hevelse og tungpustethet.

Urter: deres fordeler og bivirkninger

Urter: deres fordeler og bivirkninger


Urter har vært brukt i tusenvis av år for helbredende formål, som det refereres til i skrifter av gamle egypterne og kinesisk. Ifølge "Urter i Egypt," gamle egypterne brukte mer enn 700 urter for sine helbredende fordeler. Du kan bruke urter til å behandle infeksjoner i kroppen og huden, hjelp i opprettholdelsen av et sunt kosthold og forbedre dine oppskrifter. Noen bivirkninger kan oppstå som følge av bruk av urter, skjønt, for eksempel allergiske reaksjoner som påvirker hud, mage og søvnmønster.

Helse Fordeler

Urter har naturlige helbredende egenskaper som antibakteriell, antiviral og antioksidantegenskaper som når den brukes lokalt eller inge kan helbrede fysiske plager. Noen vanlige urter med antibakterielle egenskaper er mynte, basilikum, hvitløk og ingefær. Med disse, blir veksten av bakterier avbrutt eller redusert, minske muligheten for infeksjon. Flere urter med antivirale egenskaper er oregano, solhatt, grønn te og hyllebær. Urter jobbe naturlig med kroppen din for å øke den helbredende tid, og kan også redusere symptomer relatert til viruset. Allment kjente urter som brukes for å opprettholde en sunn vekt er grønn te, cayenne, tang og løvetann. Disse urtene hjelpe fordøyelseskanalen, bidra til å øke stoffskiftet og arbeide for å undertrykke appetitten.

Matlaging Fordeler

Mange gartnere liker voksende urter på grunn av de fantastiske luktene de gir og smaker til matlaging. Et lager av mynte, basilikum, oregano, salvie, timian og persille vil gi deg grunnleggende forsyning nødvendig for de fleste retter. Ved hjelp av urter i matlagingen kan minske mengden salt som brukes samtidig som dermed øker smaken av parabolen. Du kan legge friske urter til retter mot slutten av kokeprosessen for best resultat eller tørkede urter i begynnelsen av prosessen som de er sterkere siden de har blitt tørket.

Side Effects

Urter kan ha visse bivirkninger som kan forby deg fra å bruke dem som alternativ medisin eller i matlagingen. Ifølge University of Maryland, kan enkelte urt bivirkninger være kvalme, svimmelhet, hodepine, irritabilitet og søvnløshet. Før du begynner å bruke urter for å supplere din sunt kosthold eller for å hjelpe til med vekttap, bør du kontakte lege eller en lisensiert herbalist.