Digidexo.com

morgellons norge

Tegn og symptomer på Morgellons sykdom

Tegn og symptomer på Morgellons sykdom


Morgellons er en uforståelig lidelse av huden som også kan innebære psykiske symptomer. Noen, faktisk spørre seg om det er en smittsom sykdom eller en psykisk lidelse. Mer enn 10.000 mennesker rapportert å ha tilstanden i 2008 Centers for Disease Control registrert en økning i rapporter om sykdommen og begynte å undersøke mulige koblinger og fører det året. Det er fortsatt ukjent hvor sykdommen er forårsaket eller overføres. Det som er kjent er en rekke symptomer og tegn som er felles for dem diagnostisert.

Hudsymptomer

Morgellons Disease Research kaller Morgellons en multi-symptom hudsykdom, med det meste av symptomene huden relatert. Hvis du kontrakt Morgellons, kan du ha lesjoner som ikke vil gro. En følelse av krypende og bite fra under huden har også blitt rapportert. Multi-fargede fibre, sort flekk-lignende materiale eller granulater kan vises på eller under huden. Noen mennesker lider av Morgellons har rapportert faktisk ser insekter flyr inn og ut av huden deres. Smertefulle opplevelser under huden er det vanligste symptomet.

Andre symptomer

Ikke alle symptomer er begrenset til huden, men. Med Morgellons, kan du føle deg sliten, har felles hevelse, og lider av hårtap. CDC har også fått rapporter om synstap.

Psykiske symptomer

De med Morgellons rapporterer også psykiske symptomer. Du kan oppleve tap av korttidshukommelsen, eller har en følelse av å være i en "tåke". Bipolar lidelse, ADHD og tvangslidelser er også rapportert.

Betraktninger

Det er ikke kjent om sykdommen er smittsom. Selv om årsaken er også ukjent, mer enn halvparten av de med Morgellons har også Lyme sykdom, ifølge Morgellons Disease Research. Noen lider har hatt symptomer i mer enn to tiår. Til dags dato har ingen utvinnes spontant.

Behandling

Mange nettsteder tilbyr behandlinger for Morgellons sykdom, men CDC støtter ikke et bestemt behandlingsplan. De foreslår å konsultere lege for å diskutere tilstanden. Noen leger vil nærme behandling som en todelt plan med begge aktuelle salver og anti-psykotiske medisiner. Mange statlige helsesider, men listen Morgellons som å ha ingen behandling.

New Morgellons sykdom behandling

New Morgellons sykdom behandling


Også kjent som uforklarlig dermopathy, er Morgellons sykdom en sjelden lidelse som først og fremst påvirker huden. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention (CDC), årsaken til sykdommen er fortsatt ukjent som i 2010.

Morgellons Funksjoner

Hyppigst rapporterte symptomer på Morgellons sykdom inkluderer biting, krypende og stikkende følelse på huden; fibre, granuler, flekker eller tråder under eller på huden; utslett; og sår. Sekundære symptomer inkluderer ofte forvirring, tretthet, leddsmerter, dårlig konsentrasjon, midlertidig hukommelsestap og visjon endringer.

Historie

Oklahoma State University rapporterer at en lege ved navn Sir Thomas Browne beskrevet åpen tilfeller av Morgellons sykdom blant barn i 1674. "New Scientist" tilstander behandling ikke var nødvendig fordi symptomene forsvant uavhengig.

Morgellons Treatment

Ifølge Mayo Clinic, behandling for Morgellons generelt innebærer å konsultere lege for å finne ut andre mulige årsaker til symptomene, som for eksempel rusmisbruk eller psykiske lidelser, og deretter behandle disse betingelsene.

Fordeler

Selv om behandlingen ikke kan løse alle Morgellons symptomer, kan det bidra til å administrere symptomer før forskning avslører mer informasjon om sykdommens opprinnelse og behandlingstilbud.

Advarsel

Noen nettsteder fremme produkter som angivelig kurere eller behandle Morgellons. CDC validerer ikke slike nettsteder eller anbefale eller godkjenner noen behandlinger for Morgellons som i 2010.

Agrobacterium & Morgellons sykdom

Morgellons sykdom er en mystisk hudsykdom som presenterer med tegn på fibermateriale og smertefulle lesjoner. Morgellons er en relativt ny sykdom, har bare blitt oppdaget i 2001 Ifølge Global Research, en mor (Maria Leitao) oppkalt sykdommen etter en fransk medisinsk studie da hennes sønn begynte opplever de samme symptomene som pasienter i studien. På grunn av offentlig etterspørsel fra sine ofre, er studier som gjennomføres på denne sykdommen.

Hva er Morgellons?

Morgellons er en ødeleggende sykdom. Langtidseffekter av sykdommen føre til skjemmende merker på huden. Symptomer er kløe og krypende følelse under huden. Mange lider har fibre som dukker opp fra lesjoner. Når fibrene blir undersøkt under et mikroskop, de er av ulike farger, deriblant rød, blå og grønn. Ifølge Mayo Clinic, har det vært tilfeller av Morgellons rapportert i hver stat i USA og innen 15 land i verden.

Agrobacterium

Agrobacterium tumefaciens er en bakterie funnet i jord. Agrobacterium er ansvarlig for å forårsake Crown Gall sykdom hos planter. Crown Gall sykdom angriper røttene og stilkene av planter. Agrobacterium kan bare føre til Crown Gall ved å legge inn i såret i et anlegg, noe som deretter vil resultere i infeksjon av anlegget.

The Link

Forsker Vitaly Citovsky har gjennomført arbeidet med Agrobacterium tumefaciens. Moregellons fibrene ble undersøkt av et team satt sammen av Citovsky. Fibrene ble ikke som naturlige eller syntetiske fibre kjent mann. Som et resultat av denne undersøkelse, Citovsky erholdt biopsiprøver fra pasienter. Ifølge Global Research, konkluderte undersøkelsen av pasientene at de "testet positivt for tilstedeværelsen av Agrobacterium." Citovsky mener bestemt at det kan være en mulig sammenheng mellom Morgellons og Agrobacterium.

Transmission

Det er mulig å utvikle sykdommen ved hagearbeid. Hvis du har et åpent sår, kan Agrobacterium lett inn. Noen lider av Morgellons har også testet positivt for lyme sykdom. Flått er bærere av bakterien Borrelia burgdorferi, som resulterer i lyme sykdom. I artikkelen "Forskning gir håp til Morgellons Pasienter," lege Raphael Stricker sier at Morgellons kan være en nye sykdom forårsaket av kombinasjonen av Lyme sykdom og Agrobacterium.

Forskning

Forskning blir gjennomført for å bedre forstå sykdommen. Siden det er ingen kur, er studier om hvordan å behandle sykdommen også blir gjort. Mange pasienter kan tolerere antimikrobiell behandling, og symptomer kan være bred strekker seg, noe som gjør behandlingen av sykdommen problematisk, så vel.

Hvordan diagnostisere Morgellons sykdom Symptomer

Hvordan diagnostisere Morgellons sykdom Symptomer


Morgellons sykdom er en bisarr og ødeleggende tilstand som nå blir undersøkt av CDC (Center for Disease Control). Den mest bisarre symptomet er en multi-farget fiberlignende gjenge som begynner under huden. Årsaken Morgellons forblir ukjent, noe som gjør det vanskelig å diagnostisere. California, Texas og Florida har de fleste tilfeller, men Morgellons sykdom er rapportert i hver stat og mange land rundt om i verden.

Hvordan diagnostisere Morgellons sykdom Symptomer

Finn en lege som er kjent med Morgellons sykdom, hvis du tror du har det. Gå online til Center for Disease Control for å lære mer om deres nåværende studier og deltakende leger. Leger som er kjent med Lyme sykdom kan være i stand til å diagnostisere Morgellons fordi mange pasienter med Morgellons har også Lyme sykdom. Vær oppmerksom på at mange leger er kjent med Morgellons og tror det er DOP (vrangforestillinger om parasitosis) og vil henvise deg til psykiatrisk behandling, og det er derfor det er så viktig å finne en kompetent lege som er kjent med Morgellons.

Fortell legen alle dine symptomer under ditt besøk. Det vanligste symptomet på Morgellons sykdom er tråden som fiber som kommer ut av huden, forårsaker smertefulle lesjoner. Trådfargene er rød, blå, svart og tydelig og vises under huden før du kommer til overflaten. Andre vanlige symptomer på Morgellons inkluderer følelser i huden som prikking, smerter eller kløe, ledd-og muskelsmerter, tretthet, hjernetåke eller uklar tenkning, perifer neuropati, gastrointestinale forstyrrelser og endringer i huden pigment eller tekstur.

diskutere med legen den type blodprøver du trenger, så vel som en hud biopsi. Da biopsien er tatt av lesjon, kan fibrene ses under mikroskopet med noen fibre snu en fluoriser aqua farge under lys. Biopsi vil hjelpe utelukke hudsykdommer eller infeksjoner, som soppinfeksjoner. Fibrene vil ha en stigelignende struktur under mikroskopet. Blod arbeid bør inneholde en komplett blodprosent eller en full panel, og bør inneholde en Western Blot test. Mange pasienter med Morgellons har en nedsatt immunrespons. Legen kan også være lurt å ta en kultur for åpen lesjon å utelukke andre infeksjoner.

opplyse deg om symptomer og behandling av Morgellons sykdom. Gå på nettet og finn samfunnet fora, mange av dem kan hjelpe deg å finne en lege i nærheten av der du befinner deg. Inntil det er en årsak til Morgellons funnet, vil det være vanskelig å diagnostisere, og det er derfor det er viktig å holde seg oppdatert på behandlinger og tester.

Morgellons sykdom & Body Pain

Morgellons sykdom & Body Pain


Morgellons, en mystisk tilstand som rammer over 14.000 amerikanske familier, ikke er godt forstått. Ikke funnet i noen medisinske lærebøker, presenterer denne sykdommen science fiction-lignende symptomer, inkludert følelsen av å bli bitt, stukket eller krøp på og fremveksten av merkelige fibre som kommer fra åpne sår. Diagnostisert som en psykosomatisk lidelse inntil nylig, er Morgellons nå blir undersøkt av US Centers for Disease Control. Mennesker som lever med Morgellons erfaring muskel og leddsmerter, samt vansker med konsentrasjon og korttidshukommelse.

Skin

Følelsen av noe kravlesøk på eller under huden er ofte ledsaget av bitende og stikkende fornemmelser, som vanligvis er mest intense om natten. Huden kan bli betent, irritert og vil utvikle seg til lesjoner. De uforklarlige fibre, eller filamenter, som noen ganger dukker opp fra disse lesjonene kan være skremmende.

Pasienter ofte skade huden ytterligere ved å skrape ustanselig eller bruke lut for å prøve å lette kløe, Disse midler er kortvarige og sensasjonen snart tilbake, forårsaker noen med Morgellons å bli stresset, deprimert og suicidal. Pasienter rapporterer også tilstedeværelsen av svarte granulat på huden eller i deres klær. Huden kan bli ujevn, er tynnere enkelte områder og tykkere i andre eller kan bli misfarget. Sår, selvforskyldt eller ikke, ofte ikke gro skikkelig.

Fibre

Fibrene (eller filamenter) som dukker opp fra åpne sår i huden (eller noen ganger fra hel hud) er de mest bisarre symptomet på denne sykdommen. De vises i en rekke farger: hvit, svart, blå og rød, og er av ukjent opprinnelse eller sammensetning, selv om de ikke er tekstilfibrer (som teppe eller klut).

Fiber er ofte fluorescerende under UV-lys, og kan sees med et forstørrelsesglass på 10 til 30 ganger forstørrelse. Noen mener at dette er bevis på at kroppen forsøker å kvitte seg med noen ennå ikke bestemt patogen.

Body and Mind

Mennesker som lever med Morgellons rapporterer symptomer mye som kronisk utmattelsessyndrom og fibromyalgi. Muskelsmerter og leddgikt-lignende smerter i knær, ryggvirvler, fingre og skuldre (selv om ingen leddgikt er til stede) er oftest rapportert.

Gastrointestinale problemer kan også utvikle. Trøtthet kan være alvorlige, minkende livskvalitet, og ofte holde folk fra å jobbe. Mental forvirring eller "hjerne tåke" forekommer ofte, samt en manglende evne til å konsentrere seg, pluss at det er en økt sannsynlighet for obsessive-compulsive tanker og atferd.

Årsaker og behandlinger

Årsaken til Morgellons er ikke kjent og det er ingen kur. Enkelte observatører har funnet en sammenheng med Lyme sykdom, mens andre fant tilstedeværelsen av den lille Hexapod Collenbola i 90 prosent av pasientene som ble studert. Andre formodning at folk som lider av Morgellons har overreactions til bakterier eller parasitter som naturlig oppstår på menneskers og dyrs hud. En viss suksess med antibiotika behandlinger har blitt rapportert.

Selv Morgellons har blitt rapportert i alle 50 stater, California, Texas og Florida har den høyeste konsentrasjonen av tilfellene. California står for nesten en fjerdedel av Morgellons tilfeller rapportert i USA. Morgellons har også blitt rapportert i Storbritannia, Australia, Canada og Nederland.

Forskning

Selv Morgellons sykdom kan ha eksistert i århundrer, har de aller fleste leger ikke kreditere sin eksistens. Ca 1500 mennesker har rapportert Morgellons symptomer Centers for Disease Control. Isolerte studier har blitt gjort, men ingen forskning på nasjonalt nivå har vært gjennomført.

I januar 2008, CDC kunngjorde den føderale finansieringen av en stor amerikansk studie ville bli utført av Nord-California Kaiser Permanente Research Division. Forsøkspersoner blir trukket fra de 500 eller så folk i Bay Area som har rapportert Morgellons symptomer.

Morgellons sykdom

Morgellons sykdom er en kontroversiell hudlidelse som er beskrevet i forbindelse med slike symptomer som gjennomsøking og stikkende følelse i hele det ytre hudlaget. Striden stammer fra det faktum at det medisinske miljøet, generelt, ikke gjenkjenner Morgellons som en legitim tilstand, men heller et annet navn for andre kjente forhold. Faktisk, mange helsearbeidere tror Morgellons sykdom er bare en manifestasjon av delusional pasienter.

Mary Leitao

Mary Leitao er på mange måter mor til Morgellons sykdom. I 2001, hennes erfaringer med hennes unge sønn førte henne til å vokse frustrert med det medisinske miljøet. Mens sønnen klaget over bug biter og ulike hudproblemer, flere leger undersøkte ham og kom opp med ingenting.

Morgellons Research Foundation

Som et direkte resultat av hennes erfaringer, dannet Mary Leitao den Morgellons Research Foundation i håp om å skaffe penger og oppmerksomhet til forskning av sykdommen. Den offisielle nettsiden for stiftelsen står det at sykdommen ikke er godt forstått, og at det er en alvorlig tilstand som er i stand til skjemmende og invalid sine lider.

I Media

I 2006 kjørte en Los Angeles TV-stasjon en rapport om Morgellons sykdom, som antagelig utløste en enorm mengde av offentlig interesse i tilstanden. På grunn av dette, Los Angeles Department of Health var rask til å komme med en uttalelse fordømte tilstand, om at ingen troverdig medisinske bevis kan peke på sin eksistens. Senere samme år, historiene ble sendt på landsbasis av CNN, ABC og NBC.

Symptomer

Ifølge de som tror Morgellons å være en separat og reell tilstand, symptomene for sykdommen inkluderer en sterk tro på at det er fiber innebygd i det ytterste laget av huden. Disse fibrene kan skape irritasjoner som ligner følelsen av bugs kravlesøk over huden og utslett. Andre symptomer kan være tretthet og leddgikt-type smerte.

Delusional parasitosis (DP)

Begrepet vrangforestillings parasitosis (DP) har eksistert i noen tid, og i motsetning til Morgellons sykdom, er allment akseptert i det medisinske fellesskapet. Dens lider klage på de aller symptomer uttrykt av talsmennene for Morgellons. Faktisk, er tilstanden vrangforestillings parasitosis en psykosomatisk sykdom, noe som betyr at pasienten opplever disse følelsene av krypende og bitende, når det faktisk er det et produkt av fantasien, og ingenting mer.

Morgellons Fiber Disease

Morgellons sykdom er fortsatt misforstått og en sak av stor spekulasjon. Mange leger benekte eksistensen av tilstanden, mens andre mener tilstanden utvikler seg fra nevrologiske kilder. Uavhengig av opprinnelsen til sykdommen, er det lett å se hvorfor lider er så ivrige etter å finne en kur.

Definert

Morgellons har blitt sett rundt om i verden, og tusenvis av tilfeller rapporteres hvert år. Diagnostisering av Morgellons er en vanskelig en, siden ingen klare kliniske diagnostiske retningslinjer finnes for tilstanden. Morgellons synes å være mest utbredt i den sørlige delen av USA og er tenkt å være en smittsom sykdom, men ingen metode for overføring noensinne har blitt identifisert.

Symptomer

Symptomer på Morgellons sykdom varierer sterkt fra lidende til den neste. Noen rapporterer åpne lesjoner, mens andre lider leddsmerter og problemer med å bevege seg. Disse lesjonene kan ha trådliknende filamenter som vokser fra dem, sammensetningen av disse har ennå ikke bestemt. Disse fibrene er vanligvis hvit, men har blitt sett i blå og svarte farger også. For pasienter som går udiagnostisert i lange perioder, de oftest rapporterte symptomer er kronisk tretthet, konsentrasjonsvansker, fibromyalgi og ekstrem leddsmerter. Mange leger kjenner ikke Morgellons som en levedyktig tilstand, og den medisinske profesjonen som helhet har aldri studert Morgellons i et laboratorium setting. Mange medisinske fagfolk som innrømmer eksistensen av Morgellons har blitt latterliggjort av sine jevnaldrende og selv de som har skrevet om sykdom i medisinske tidsskrifter har blitt marginalisert av sitt yrke.

Prevalens

Morgellons sykdom er ikke spores av den medisinske profesjon, men rapporter tyder på at Morgellons forplanter ofte innen én familie. Ofte har mer enn én person i en husholdning sykdommen, selv om nærhet synes å spille en større rolle enn genetikk. Det er mistanke om at færre enn 1/3 av alle Morgellons tilfeller har blitt rapportert, ettersom pasientene blir ofte behandlet av leger som ikke er kjent med sykdom.

Antall Cases

Antallet personer med Morgellons sykdom er vanskelig å fastslå. Fordi mange leger benekte eksistensen av tilstanden, er det etablert noen definerte diagnostiske parametere. Omtrent 13.000 familier oppgir å ha symptomer som ligner på Morgellons sykdom.

Tilfeller

Mens ingen offisiell medisinsk register finnes for Morgellons, det er et forskningssamfunn dedikert til studiet og sporing av sykdommen. Den Morgellons Research Foundation har registrert mer enn 2000 tilfeller i California, 800 i Texas, og 600 i Florida. Ohio, Oregon og Washington har også hatt et stort antall tilfeller. Hver stat i USA har vist minst ett tilfelle av Morgellons. Mer enn 25 prosent av alle Morgellons tilfeller diagnostisert i USA har blitt funnet i California, mens flere klynger har blitt funnet rundt Daytona Beach og Tampa, Florida.

Diagnose

Selv om ingen spesifikke diagnostiske retningslinjer finnes for Morgellons diagnoser, de fleste eksperter er enige om at tilstedeværelsen av filamentene som blir rapportert i eller på huden, så vel som følelsen av bevegelsen på eller under huden. Stikkende eller bitende følelsene er den vanligste rapporten og kan oppstå hvor som helst på kroppen. Hudlesjoner som vises tilsynelatende uten årsak og er ledsaget av ekstreme kløe sensasjoner. Pustevansker og forhøyet puls er sett i en stor andel av pasienter samt redusert kognitive resonnement ferdigheter. Pasienter rapporterer ofte om å måtte endre sine reseptbelagte briller flere ganger i året. Diagnosen er lik en skabb diagnose i det minste i de innledende stadier, med ekstreme tilfeller ligner de lesjoner forårsaket av autoimmune sykdommer.

Hvordan få støtte for Morgellons sykdom

Hvordan få støtte for Morgellons sykdom


Pasienter med Morgellons sykdom lider av hudlesjoner, uforklarlige fibre som stikker ut fra huden, hukommelsestap og lammende tretthet. Men mer problematisk enn disse symptomene er mangelen på støtte og ressurser for Morgellons pasienter. Legene beskrev Morgellons sykdom mer enn 300 år siden, men det medisinske samfunnet har ikke formelt anerkjent eller legitimeres denne lidelsen. Denne ignorering gjør støtte fra kjære essensielle for Morgellons pasienter.

Bruksanvisning

•  Kommuniser med andre Morgellons pasienter. Selv om de fleste tilfeller av sykdommen forekommer i Florida, USA, og California, Morgellons pasientene foreligger på verdensbasis. Bruke online medisinsk diskusjonsfora som den vedlikeholdes av Morgellons sykdom Forskning for å få kontakt med andre coping med samme sykdom.

Finn en lege som mener at Morgellons sykdom er en legitim tilstand. Selv om mye diskontert i det medisinske miljøet, en kjernegruppe av helsepersonell mener Morgellons er en reell sykdom.

Les om Morgellons sykdom i vitenskapelige medisinske tidsskrifter. Fagfellevurderte tidsskrifter konsentrere forskningen til mange leger for å fremme den medisinske samfunnets kunnskap om denne lidelsen.

Vurdere muligheten for andre helsemessige forhold som produserer lignende symptomer. Selv Morgellons pasientene ofte tilskriver alle sine symptomer til Morgellons, noen ganger andre behandles tilstander som angst eller depresjon sameksistere med sykdommen.

Søk profesjonell hjelp fra en terapeut eller rådgiveren. Administrere en ødeleggende sykdom steder stress på alle, inkludert omsorgspersoner. Hvis du føler at du trenger mer støtte enn kjære kan gi, møte med en lisensiert profesjonell opplært til å hjelpe pasienter med helseproblemer.

Delta i aktiviteter du liker. Vedlikeholde dine interesser kan gi deg håp og en følelse av mening, slik at Morgellons sykdom ikke definerer livet ditt.

Veteraner og Morgellons sykdom

Veteraner og Morgellons sykdom


Nesten ingenting er kjent om Morgellons: hva som forårsaker det, behandling, og hvis det er smittsomt eller ikke. Faktisk gjorde Centers for Disease Control (CDC) ikke begynne å undersøke Morgellons til 2008. Det er lagt til bekymringer for veteraner, knyttet til de miljømessige agenter som brukes i krigføring, inkludert kjemiske og biologiske våpen.

Teorier / Spekulasjoner

Det er mange ubesvarte spørsmål om Morgellons sykdom. Årsaken til denne sykdommen er ukjent, så vel som om de som er plaget med Morgellons har noen felles risikofaktorer. Det gjør har noen egenskaper med forskjellige sykdommer, for eksempel nyresykdom, Lyme sykdom og schizofreni. I noen tilfeller har antibiotika hjulpet i sin behandling. En teori innebærer kjemisk krigføring som en hovedårsak, men det er ingen bevis for å bevise dette.

Identifikasjon

Morgellons sykdom, eller uforklarlig dermopathy som CDC refererer til den, har flere brede symptomer som blir brukt til å identifisere den. Disse symptomene inkluderer: utslett, sår med fibermateriale, krypende opplevelser på og under huden, minne og visjon problemer samt tretthet.

Advarsler

Som i 2009, ble CDC fortsatt å analysere data og hadde ennå ikke gjort noen definitive konklusjoner om Morgellons eller uforklarlig dermopathy (hudsykdom). Derfor, som i 2010, er det umulig å gjøre noen konkrete konklusjoner om Morgellons. Dessverre er det heller ingen identifiserbar rød tråd mellom saker ennå. Det er påstander om at Morgellons er forbundet med kjemiske stier sprayet fra fly og at veteraner kan ha blitt smittet på denne måten, men det er ingen troverdig informasjon som støtter disse påstandene.

Hva å gjøre

I tilfelle at du tror du eller noen du kjenner har Morgellons, både CDC og Mayo Clinic foreslår å rådføre deg med legen din. De foreslår også å være tålmodig og fordomsfri gjennom hele behandlingen som legene prøve flere forskjellige behandlinger.

History of Morgellons sykdom

Ifølge Scientific American, i 2002, en merkelig ny sykdom dukket opp da Maria Leitao hevdet at hennes sønn var utstilling symptomer som guttens legene ikke var i stand til diagnose. Den to år gamle barnet hadde lesjoner på munnen hans, med tråd hår som var spennende vevet. Sårene var ganske smertefullt, og til tross for alle forsøk fra Leitao, kan sårene ikke bli helbredet. Forvirret av sønnens lidelse, Leitao forsket hennes sønns symptomer, og kom til den konklusjon at sønnen led av en sykdom som først ble diagnostisert i det 17. århundre. Denne sykdommen var kjent som Morgellons.

17th Century

Til tross for at Morgellons ble først studert i det 17. århundre, kan lite sies om selve sykdommen. Opprinnelsen til Morgellons refererer til dokumentasjon av barn som led av sykdommen symptomer i det 17. århundre. Beskrivelse av sykdommen hentydet til hudskader og små svarte hår som fremkom fra huden. Ifølge Disabled World, den første omtale av sykdommen var i 1674 I 1862, en tegning ble gjort av en hudforandring av Dr. Michel Ettmuller. Tegningen av lesjonen er den type sår som er forbundet med Morgellons hudlesjoner.

Hva er Morgellons?

Mange forskere er uenige om hva Morgellons faktisk er. Ifølge Michael Cappello, en pediatri professor ved Yale University School of Medicine, er Morgellons mer en hudtilstand, uten relevant medisinsk begrep. Navne Morgellons ble ikke kalt av det vitenskapelige samfunn, men heller av Leitao, når du prøver å finne hva som ble afflicting hennes barn. Selv Centers for Disease Control har fått oppfordringer fra dem som er rammet av sykdommen, mange i det medisinske samfunnet fortsatt fundere på om denne sykdommen kan være en parasittisk infeksjon eller er mer en lidelse av sinnet.

Effekter

Ulike symptomer stille med Morgellons. Symptomene kan variere fra følelsen følelsen av bugs bite og krypende under huden. Noen pasienter har følt som om deres sinn var i en tåke eller har opplevd hevelse, tretthet og leddsmerter. Mange utvikler hudlesjoner og sår som ofte ikke leges. Morgellons syke kan også lider av Lyme sykdom, selv om koblingen mellom de to sykdommene er ukjent.

Folie en Deux

Noen forskere mener at symptomene forbundet med Morgellons kan være noe mer enn et tilfelle av "folie en deux." I en artikkel av The New York Times, "Er det sykdom eller Delusion", mange som lider av vrangforestillinger parasitosis (der de føler seg som om bugs er krypende på dem), har en tendens til å tro godt at de faktisk kryr av insekter. Denne typen vrangforestilling kan smitte over på andre mottakelige individer i det som er kjent som folie en deux. Siden Morgellons er en "ny" sykdom, mange forskere mener at Morgellons er noe mer enn en psykologisk forstyrrelse.

Future

Siden Morgellons stammer fra en referanse fra det 17. århundre, har det vitenskapelige samfunnet ennå å godta ideen om Morgellons som en bevislig sykdom. Ifølge Morgellons Research Foundation, 13.000 mennesker verden over lider av denne sykdommen. Til tross for virkelig lidelse, mange er ansett som å være delusional. Prøver av vev tatt fra pasienter har utstilt fibrer som er blitt avvist som enten er av plante eller tekstilmateriale. Tatt i betraktning de motstridende følelser om sykdommen, bare tiden vil vise om Morgellons vil bli akseptert av det medisinske miljøet og dubbet en faktisk sykdom.

Hvordan Kill Morgellons Med Oregano Oil

Morgellons er en sjelden hudsykdom der huden er bebodd av fluorescerende fibre eller orm-lignende utvekster. Personer med denne lidelsen har klaget over krypende, stikkende og bitende opplevelser sammen med et utslett på eller under hudens overflate. Det er ingen kjent behandling for Morgellons, men folk med denne lidelse har brukt oregano olje med en viss suksess, så oregano olje har vært brukt for å drepe parasitter og har også antibakterielle egenskaper.

Bruksanvisning

•  Ta 2 ss. av ionisert sølv etter å ha spist. Swish ionisert sølv rundt i munnen i et par minutter.

Legg 1-2 dråper oregano olje til munnen med ionisert sølv og svelge. Hvis nødvendig, kan vann også benyttes for å bidra til å svelge blandingen.

Påfør en liten mengde oregano olje til de berørte områdene ved hjelp av et stykke av bomull eller en bomullspinne. Gjenta hele denne prosessen to til tre ganger per dag, så lenge som det er nødvendig.

Er Morgellons sykdom smittsomt?

Ifølge Centers for Disease Control og Prevention er det ukjent om Morgellons sykdom er smittsomt, og det er ukjent hva som forårsaker sykdommen. Forskning fortsetter å oppdage mer om denne tilstanden.

Historie

Morgellons sykdom ble først beskrevet i 2001 som en tilstand som manifesterer med sår og fiber som rote ut dem. Tilstanden er beskrevet som blant annet muskel og leddsmerter, tretthet og nevrologiske symptomer.

Symptomer

Morgellons primære symptomet er en fast tro på at fibrene kommer ut huden. Spekteret av symptomer inkluderer følelsen av bugs krypende på huden, ekstrem tretthet, muskel- og leddsmerter og utslett.

Teorier / Spekulasjoner

Noen leger anser Morgellons sykdom som et nytt navn for en gammel lidelse - delusional parasitosis. I denne tilstanden pasienter holde en sterk tro på at de er smittet med parasitter, og kan oppleve følelsen av bugs krypende under huden.

Behandling

Delusional parasitosis blir behandlet med antipsykotiske medisiner. Det er ingen definitive behandling for Morgellons sykdom.

Betraktninger

Forskning fortsetter inn Morgellons sykdom å oppdage om det er en ny sykdom. The Centers for Disease Control and Prevention har begynt en studie for å lære mer om denne sykdommen. For tiden er fortsatt tilstanden et mysterium. Hensiktsmessig og trygg behandling bør innhentes fra helsepersonell.

Botemidler for Morgellon sykdom

Lite er kjent om Morgellon sykdom. Mange leger mener det å være en kronisk smittsom hudsykdom. En person med Morgellon sykdom kan oppleve kløe, biting og krypende opplevelser på og under huden. Hudlesjoner også forekomme. Barn og voksne både kan få sykdommen. Årsaken er ukjent, men forskning pågår.

Betydning

Morgellon sykdom kan føre til store lidelser for dem som er rammet av den sjeldne sykdommen. De som har det er ofte i smerte og kan bli ekstremt vansiret. I tillegg kan de kognitive tapene være dyp og ødeleggende.

Antibiotika

Antibiotika brukes til å behandle noen Morgellon sykdom pasienter. De som har testet positivt med Chlamydophlia lungebetennelse belastning eller visse bakterier kan gjøre det bra med en antibiotikakur, i henhold til Morgellons Research Foundation.

Antiparasites

I en 26 august 2006, artikkel i Medical News Today smittsomme sykdommer delen, rapporterte Dr. George Schwartz at intense Antiparasittiske behandlinger er gunstig og kan kurere Morgellon pasienter som nylig har blitt diagnostisert med sykdommen.

Natural Approach

På nettsiden loveforlife.com.au, en lidende postet hennes bemerkelsesverdige utvinning og helbredelse ved å ta et bad i drevet vaskemiddel Sun med farge-safe blekemiddel og alfalfaspirer. Denne metoden ser ut til å ødelegge hudlesjoner. Mange med sykdommen utforske selvhelbredende og dele sine funn gjennom andre blogger og web-innlegg.

Unn hele kroppen

Se etter og gjenkjenne eventuelle symptomer som kan ha andre årsaker. Utelukke hudsykdommer som psoriasis og eksem. Søke behandling for angst og depresjon og har hyppige legekontroll.

Hold deg oppdatert

Hold deg oppdatert med Morgellon sykdom funn og forskning. Dette lite kjent sykdom er å få mer oppmerksomhet og finansiering, og medisinske fagfolk er racing på en kur. Den Morgellon Research Foundation har en utmerket nettside (se Ressurser) som er oppdatert med nyheter, forskning finne og støtte på en jevnlig basis.

Nanoteknologi & Morgellons sykdom

Nanoteknologi & Morgellons sykdom


Innen nanoteknologi er i sin spede begynnelse, og mye har ennå å bli oppdaget om hvordan nanomaterialer oppfører seg og hvilke effekter de vil ha på mennesker og miljø. Tilstander som Morgellons sykdom kan være knyttet til denne nye teknologien.

Nanoteknologi

Nanoteknologi er et felt av anvendt vitenskap som de minste enheter av saken er manipulert for å skape nye materialer og prosesser. "Nano" representerer en måleenhet hvor en nanometer tilsvarer en milliarddels meter. På grunn av deres minutt størrelser, nanomaterialer er mye sterkere enn makro-sized materialer og har forskjellige - vanligvis sterkere - kjemiske egenskaper også.

Morgellons sykdom

Morgellons sykdom er en hudsykdom som fibre, flekker eller granuler vises unexplainedly på overflaten av huden. Personer som lider av denne tilstanden rapporterer også krypende, bitende og stikkende fornemmelser. Den Morgellons Research Foundation lister mer enn 13.000 familier som lider av denne tilstanden i USA. Lite er kjent om årsaken til tilstanden. Utgangspunktet, Centers for Disease Control merket det "delusional parasitosis", som det først ble ansett for å være et resultat av en psykisk lidelse. Men den høye forekomsten av fysiske symptomer i rapporterte tilfeller førte CDC å reklassifisere Morgellons som en "uforklarlig dermatologi."

Nanoteknologi og Morgellons

Mange teorier knytter nanoteknologi til Morgellons sykdom. Epidemiologiske og forskningsstudier har identifisert de sorte fibre som vises i huden som laget av nanomaterialer. I mars 2007, amerikansk toksikolog Dr. Hildegarde Staninger publisert en mye omtalt studie der forskere samlet fibermaterialprøver fra Morgellons lider. Resultatene viste at materialet i fibrene ble nanocompounds som vanligvis anvendes i bio-nano-produksjonsprosesser.

Chemtrails

Kjemisk sprøyting er nevnt som en mulig nanotechology messige fordelingen metode for Morgellons sykdom. Disse spray - også kalt chemtrails - sies å være spredt av jetfly i store høyder. En 7 mars 2001, artikkel fra USA Today siterer en rekke rapporter gjort over hele USA om uvanlige plan-eksos løyper i himmelen. Uttalelser fra styrende organer ble karakterisert som unnvikende, nekter for at slike fenomener eksisterte. Aktivistgrupper motsetning til biokjemisk krigføring forskning identifisere de mange chemtrail observasjoner som praksis prosedyrer utført av militære organer. Nanocompounds antas å spille en rolle i produksjonen av våpen for biologisk krigføring materialer.

Tilsetningsstoffer

Fra august 2006 Det amerikanske Food and Drug Administration godkjent bruk av en nano-konstruert tilsetningsstoff til bruk som mat konserveringsmiddel. Additivet kommer i form av en bakteriofag, som er et virus organisme utformet for å "spise opp" bakterielle organismer som vokser i mat. Funnene presenteres av Staninger viser at materialene som finnes i Morgellons tilfeller er de samme som brukes i produksjonen av bakteriofager. Morgellons aktivister er bekymret for at nanokonstruerte produkter og mat kan være kilden til denne sykdommen.

Hva er behandlingen for Morgellons sykdom?

Morgellon sykdom er en ny sykdom kalt i 2002 som inkluderer en rekke hud-relaterte symptomer inkludert følelsen av krypende hud, stikkende fornemmelser, utslett og sår. Sykdommen er bare en teori; mange leger og Centers for Disease Control og Prevention (CDC) sier at det er ingen bevis ennå at Morgellon s eksisterer og klassifisere det som en "uforklarlig dermopathy" som kan være forårsaket av en annen tilstand eller være en bivirkning av psykiske lidelser. Det kommer an på hvem du spør. Likevel, behandling og forslag finnes for den antatte sykdommen symptomer og leve med en uforklarlig sykdom.

Finn Hjelp

Mens fremtiden vil avdekke spesifikke sannheter om Morgellon tallet, råder Mayo Clinic at det første trinnet er å finne en helsepersonell som vil lytte til dine bekymringer og bidra til å håndtere symptomene du opplever. Mange som mistenker at de er rammet av Morgellon erfaring unødvendig stress og er anklaget for hypokondri eller psykisk sykdom. Finne et medisinsk team som vil ta symptomene på alvor vil være svært viktig.

Søke behandling for andre tilstander

Du må være tålmodig slik legen din begynner å undersøke din sykdom. I de fleste tilfeller vil legen begynne å se på dine symptomer som tegn på en annen sykdom og starte behandling deretter. Dette er bra, og bør ikke bli mislikt. Hvis din hud problemer vise seg å være psoriasis og legen behandler for at lidelse, så det bør rydde opp i problemet. Hvis den ikke gjør det, så til slutt kan han diagnostisere Morgellon-tallet, men først etter at han har utelukket andre sykdommer i de fleste tilfeller.

NutraSilver

NutraSilver er et naturlig mineral forbindelse som er spioneringen å være den eneste effektive kuren for Morgellon sykdom. Det er ikke godkjent av Food and Drug Administration for bruk mot Morgellon tallet, men attester på produktets hjemmeside og sitering av lab studier synes å vise det kunne være verdt et forsøk. Ifølge Nutrasilver.com, produktet dreper patogener ansvarlige for Morgellon og vil hjelpe til med lesjoner, depresjon og angst som følge av sykdommen.

Antiparasitisk Treatment

I en artikkel publisert av Medical News Today, gjør Dr. George Schwartz en sak for intens antiparasittbehandling for Morgellon sykdom. Sin hypotese hevder at Morgellon s er en tilstand forårsaket av parasittangrep og nevner bruken av antipara behandlinger, selv om artikkelen ikke klarer å nevne nøyaktig hva behandlingen medfører.

Hold deg oppdatert

The Mayo Clinic oppfordrer folk som mistenker at de kan ha Morgellon sykdom å holde seg oppdatert på den siste utviklingen i den pågående studie av denne tilstanden. CDC og andre helseorganisasjoner utfører ny forskning og vite siste nytt på uforklarlig sykdom vil være gunstig og kan føre til ideer om hvordan man skal takle det.

Hvordan håndtere Rotter i Attic

Hvordan håndtere Rotter i Attic


Hvis du har funnet gnagere droppings i nærheten av mat, hørte pilende lyder på loftet like etter mørke eller funnet Burrows i din isolasjon, har du mest sannsynlig vet at huset er infisert med rotter - og oftere enn ikke, de har tatt bolig på loftet. De vanligste rotter som hjemsøke hus i USA er Norge rotte og tak rotte. Ikke bare kan rotter spre sykdom - så mange som 30 forskjellige typer sykdommer er forbundet med rotter - men de kan også tygge gjennom elektriske ledninger, noe som resulterer i en brannfare. Hvis du har rotter på loftet, kan du ta skritt for å bli kvitt disse krypende skapninger en gang for alle.

Hvordan håndtere Rotter i Attic

•  Undersøk huset fra topp til bunn for innganger at rotter kan bruke. Før du forsøker å drepe rottene allerede bor på loftet, må du først sørge for at når de blir utryddet, vil ingen flere rotter kunne gå inn. Se etter eventuelle sprekker at rotter kan være i stand til å passe gjennom. Rotter kan komme inn gjennom åpninger i hus som brukes for kabler, kloakk rør og ventiler. De også inn gjennom sprekker i grunnmuren av huset, hull i tak og takskjegg som er i forfall.

Koble eventuelle sprekker og hulrom som er 1/4-tommer i diameter eller større. Rotter kan presse gjennom noen åpning på størrelse med et kvartal eller enda mindre, ifølge Professional Wildlife fjerning. Bruk bare solid materiale, slik som wire skjermer, tykt stålull eller metallplater. Rotter kan gnage gjennom mindre solide materialer som drivning eller plast tetningsmasse.

Fest eller erstatte noen skjermer som er løs eller har hull i dem. Pass på at de passer tett uten hull.

Forbered rotte feller å sette på loftet. Følg instruksjonene på pakken nøye for å unngå å få fingrene knust i en felle. Sett kjelen spenning til veldig lett, antyder Florida Wildlife Control, slik at mindre rotter og de som bite lett spretter fellen. Bruk agn slik som peanøttsmør, tørket frukt eller bacon. University of California Integrated Pest Management Program foreslår å bruke en lys streng eller tråd å knytte agn til avtrekkeren.

Kast døde rotter i feller. Don tung arbeidshansker og plassere de døde rotter i glidelås lock poser, plassere dem i søppelsekker og sette dem i en utendørs trash bin. Vask hanskene og kast dem og deretter vaske hendene og armene grundig etter håndtering døde rotter.

Hint

  • Når loftet er fri for rotter, bør du vente minst en uke for å rense den, slik at eventuelle virus hos rotteskitt og urin er ikke lenger smittsom, ifølge Centers for Disease Control.

Co to jest Short Term Memory Loss?

Jak się starzejemy, my wszyscy spotkać możliwość utraty pamięci. Podczas tymczasowego zapomnienia, przypomnieć niezdolność i inne przyziemne rodzaje przejściowej utraty pamięci są podobieństwa procesu starzenia się, objawy mogą łatwo przekroczyć ten próg niewidzialny czai się gdzieś pomiędzy zwykłym i problematyczne. W tym artykule, można odkryć pewne objawy utraty pamięci, wraz z krótkim eksploracji możliwych zabiegów profilaktycznych. W szczególności, trzeba nauczyć się rozpoznawać różnicę między rutynowym utraty pamięci i to, co stanowi większe zagrożenie.

Co to jest krótkotrwałe utraty pamięci?

Wierzcie lub nie, wszystkie rodzaje utraty pamięci są faktycznie podzbiory amnezji. Strata klinicznie pamięci została określona jako "nieprawidłowego poziomu zapomnienia i / lub niemożność przypomnienia wydarzeń w przeszłości". Kluczowym słowem jest "nienormalne" - niewielki spadek funkcji pamięci oczekuje się wraz z wiekiem, ale faktyczna utrata pamięci jest coś, co wykracza poza ten standard. W przypadku, gdy utrata zdolności to przede wszystkim związane z ostatnimi wydarzeniami, lekarze odnoszą się do niej jako krótkoterminową utratę pamięci.

Przyczyny

Listę warunków wynikających z krótkoterminowych utrata pamięci jest dość zwięzłe. Obejmuje ona następujące: Atlantic małża zatrucie pokarmowe, syndrom chronicznego zmęczenia, otępienie, HHV-6, zapalenie mózgu, HIV i AIDS, nadużywanie marihuany i choroby Morgellons '. Chociaż niektóre z tych warunków są dość łagodne, takie jak zespół przewlekłego zmęczenia i następstwa zażywania marihuany, inni obecnych poważnych zagrożeń dla zdrowia. Inne przyczyny tył krótkotrwałego zaburzenia pamięci obejmują: nadużywanie alkoholu, chorobę Alzheimera, raka mózgu, depresji, padaczki, choroby Parkinsona lub udaru. Z tego powodu ważne jest, aby natychmiast natychmiast zgłosić spadek w pamięci krótkotrwałej do swego pierwotnego lekarza zidentyfikować problem korzeniowy i uniknąć ewentualnych komplikacji z opóźnienia leczenia.

Objawy

Objawy krótkotrwałego utraty pamięci są, co nie jest zaskoczeniem, niezdolność do wywoływania danych ostatnio przetwarzane przez mózg. W celu zdefiniowania pamięci krótkotrwałej dokładniej, musimy najpierw ustalić trzy rodzaje pamięci: krótki, niedawny długoterminowych i zdalne długoterminowych. Poprzez zdefiniowanie terminu ujemnie (to jest, określając go najpierw określenie co pamięć krótkoterminowa nie jest) można łatwiej wyznaczać pomiędzy trzema. Z powiedział, że niedawno pamięć długoterminowa jest wykorzystywana do przechowywania informacji, które miało miejsce w bliskiej przeszłości. Przykłady będą obejmować takie rzeczy jak to, co jedli na obiad jeden w nocy, lub co film jeden obserwował ostatni weekend. Zdalna pamięć długoterminowa jest wszystko w skrajnej przeszłości - gdy jeden urodził, kolor Twojego pierwszego domu, nazwę swojego najlepszego przyjaciela z dzieciństwa. Wszystko, co nie mieści się w dwóch innych kategoriach jest wykluczeniem, część pamięci krótkotrwałej. Wszelkie widoczne upośledzenie zdolności do wycofania tych ostatnich zdarzeń jest jasny wskaźnik krótkoterminowego utraty pamięci.

Zabiegi

Gdzie krótkoterminowa utrata pamięci jest tylko objawem innej podstawowy problem, z oczekiwaniami kurs medyczny działania jest do leczenia stanu się. Z pewnych przyczyn, takich jak HIV lub AIDS, które obejmują pełną gambit badań klinicznych i zabiegów. Z innymi, takimi jak utrata pamięci wynikające z nadużywania alkoholu, wstrzymali się od katalizatora będą wystarczające do usunięcia problemu. Jako próby autodiagnozy jest zawsze niebezpieczny, zalecamy odwiedzenie lekarza, niezwłocznie po doświadcza żadnych oznak utraty pamięci.

Jednak najlepszym środkiem do utraty pamięci, unika się w pierwszym miejscu. W tym celu eksperci WebMD polecam feerię zabiegów profilaktycznych, w tym: zwiększenie poziomu aktywności fizycznej, jedzenie 06:55 porcji owoców i warzyw dziennie, kwestionując własnego mózgu z ćwiczeń umysłowych, takich jak puzzle i gry, utrzymując regularne snu, spożywanie umiarkowanych ilości czerwonego wina, zmniejszając poziom wielozadaniowości, aby utrzymać umysł ostry i skupiony, a wykorzystanie urządzeń do pomocy płucna retencji.

Rozważania

Chociaż możliwość utraty pamięci jest czymś, co musi wszystko twarz, jak się starzejemy, nie musimy się zmierzyć, że leżąc. Jak zawsze, aktywne podejście do własnego zdrowia jest o wiele bardziej wydajny niż effectuating naprawy po coś pójdzie nie tak. Przyjmując pozytywne nastawienie i przyjęcie kontroli własnego zdrowia, to sam może najefektywniej przyczynić się do jakości życia, jak wiek. Dzięki połączeniu technik zapobiegawczych w połączeniu z umiejętnością rozpoznania i rozwiązania ewentualnych problemów przed ich eskalacji, można zaoszczędzić czas, medyczne drogie i ból serca, delektując się pełnią życia.

Fiskeolje Fordeler for Kids

Fordi fisken er spist av mindre enn 10 prosent av den amerikanske befolkningen som helhet, og er enda mindre sannsynlig å bli spist av barn, fiskeolje kosttilskudd er en god kilde til omega-3 fettsyrer som kan være mangler fra kostholdet. Disse næringsstoffene har mange fordeler for barn for både fysisk og psykisk helse.

Om dokosaheksaensyre

DHA er en av de viktigste fettsyrer som finnes i menneskelig hjernevev og er rikt på morsmelk. Studier viser at barn som er ammet har mer utviklet mental funksjon og forbedret visuell funksjon enn babyer som er formel-matet av produkter som ikke inneholder DHA.

Attention Deficit / Hyperactivity Disorder (ADD eller ADHD)

Studier har funnet at barn med ADHD er kronisk lav i omega-3 fettsyrer. En studie fra Göteborgs Universitet i Sverige funnet 50 prosent færre ADHD symptomer når barna tok en daglig dose av fiskeolje.

Forbedrer læring og øker test score

Selv som babyer, barn presterer bedre på standardiserte tester når de ble matet en kilde til DHA. I en britisk studie, studenter som tok fiskeolje scoret i gjennomsnitt 17,7 poeng høyere enn de som ikke gjorde det. Barn med lærevansker ble også hjulpet av fiskeolje kosttilskudd.

Forhindre Future Kronisk sykdom

Omega-3 fettsyrer kan bidra til å forebygge type 1 diabetes hos barn. En studie fra Norge fant at barn som fikk DHA som spedbarn hadde mindre sannsynlighet for å utvikle sukker misdannelser på grunn av holme autoimmunitet (cellene i bukspyttkjertelen som produserer insulin).

Eksem og allergi

Fiskeolje kan ha en positiv effekt på eksem, som er vanlig hos barn under 5. Personer som lider av eksem er ofte funnet å ha lave nivåer av omega-3 og kan være utsatt for å utvikle allergi og betennelser.

Sikkerhet for fiskeolje for barn

Det er ingen alvorlige bivirkninger fra fiskeolje tilskudd. Den vanligste er diaré. Så lenge barnet ikke er allergisk mot fisk, har blødningsforstyrrelser eller tar antikoagulerende medisiner, fiskeolje kosttilskudd er trolig et trygt kosttilskudd diett.

Hvordan trene med Weight Watchers

Hvordan trene med Weight Watchers


Weight Watchers er kjent som en av de mest vellykkede metoder på plass for å hjelpe deg å miste vekt. Den brukes over hele verden, men er mest populært i Norge Kington og USA. Den er basert på telling av kalorier du spiser og matche dem med trening for å brenne dem av. Det er ingen hemmelighet metode og ingen tomme løfter. Du kontrollere hva du spiser i et poengsystem, og du jobber hardt brenne av kalorier, igjen i et poengsystem. Weight Watchers tiltak utøve når det gjelder intensitetsnivåer, dvs. ved å måle hjertefrekvens og oksygenforbruk. Programmet gir deg forskjellige scenarier og aktiviteter for å gjøre hver dag som like "treningspunktene" som du kan gjøre i forbindelse med måling av dine "spiser poeng."

Hvordan trene med Weight Watchers

Dance. Bli med i en dans klasse lokalt eller gå ut på en kveld ute med venner og danse uten å forbruke noe alkohol. Weight Watchers anbefaler bare 20 minutter med høy intensitet dans eller 40 minutter med moderat intensitet dans. Prøv ballsal, salsa eller linedance for denne mengden av tid og du vil få de anbefalte "4 aktivitetspoeng" som Weight Watchers foreslår du tjener hver dag.

Swim eller delta på en aqua fit klasse. Disse er tilgjengelig på de fleste lokale treningssentre eller fritidssentrene. Hvis du ikke kan svømme, kan du prøve å jogge i den grunne enden av bassenget for rundt 20 minutter. Dette vil gi deg "4 aktivitetspoeng" også.

Dig i hagen. Bytte og endre blomster og busker i hagen din for rundt en time kan også øke hjertefrekvensen til hva Weight Watchers klassen som en "intens" nivå. Dette igjen vil tjene deg "4 aktivitetspoeng."

Rengjør huset ditt. Weight Watchers tyder på at ved å rense huset ditt for en time, det vil si gjøre vaskeri, feie og vaske gulv, kan du tjene en ytterligere "4 aktivitetspoeng."

Ikke begrens deg til å gjøre en av disse øvelser per dag. Du kan gjøre så mange som mulig og tjene deg ekstra kalorier og punkt i form av mat eller drikke alkohol.

Hint

  • Vennligst kontakt lege før du starter et program som Weight Watchers. Det kan ikke være egnet for deg.

The History of Plasmodium falciparum

Plasmodium falciparum er en av flere mikroskopiske protozo parasitter som forårsaker sykdommen kjent som malaria. Hvert år millioner av mennesker fortsatt er infisert med P. falciparum parasitter og lider symptomene på malaria.

Geografi

Lenge før poster ble holdt, mennesker måtte forholde seg til Plasmodium falciparum og dens fettere; parasitten blomstret i varme, tropiske eller semi-tropiske miljøer. Overføres ved myggstikk, kan P. falciparum spre seg raskt blant folk, tørke ut sine verter uker, måneder eller år senere. i respons til denne trussel, noen mennesker i Norge utviklet en genetisk anomali som bibringer resistens overfor malaria på bekostning av smertefulle symptomer: Sigdcelleanemi er en genetisk sykdom som deformerer røde blodceller, slik at cellene skal være bananformet heller enn disk -formet. Den annen form er mer motstandsdyktig mot P. falciparum-infeksjoner, og dermed confers viss immunitet mot sykdommen.

Ancient Response

Gamle egypterne og romerne forstått farene ved malaria - selv om de ikke var klar over Plasmodium falciparum - og kom til den konklusjon at drenering sumper og dammer av stillestående vann redusert forekomsten av sykdom i nærliggende lokalsamfunn. For eksempel romerske ingeniører drenert flere sumper rundt Roma i de tidlige årene av republikken. Resultatet var en eksplosjon i Romas befolkning og en betydelig reduksjon i malaria er manifestasjoner. Lignende innsats i India, Kina og Mesopotamia førte til redusert eksponering for P. falciparum.

Naming

I 1880, Charles L. Laveran, en fransk lege som jobber på et militærsykehus i Algerie, undersøkte en smøre blod tatt fra en soldat som døde av malaria. Mens du ser gjennom et mikroskop, oppdaget han små, sigdformet protozoer og navngitte de små "bugs" "falciparum," en gresk sammensatt ord som betyr "sigdformet flere fødsler." Selv om det forble et mysterium hvordan protozoer fikk inne i en menneskekropp, Laveran hypotese at det kan ha blitt overført av mygg.

Transmission

Laveran er "overføring av mygg" teorien ble satt på prøve i 1898 av Giovanni Grassi og Ronald Ross. Grassi og Ross fanget og identifisert en rekke mygg rundt Roma, dissekere dem under mikroskop. De var i stand til å bevise sikkert at en viss type mygg, den "Anopheles," var en bærer av Plasmodium falciparum protozoer. Disse testresultatene ble bekreftet i undersøkelsen av andre mygg fanget i andre malariaområder rundt Middelhavet.

Forebygging / behandling

Fordi det er umulig å tørke ut Anopheles mygg, enn si Plasmodium falciparum protozoer, forskere og leger har foreslått en rekke forebyggende og behandlingsregimer for å redusere dødsfall fra P. falciparum.

Før du besøker et område hvor P. falciparum kan være til stede, er en anti-malaria forebyggende medikament foreskrevet. Pasienten må ta medisiner før, under og etter et besøk i området. Folk kan også hjelpe avverge infeksjon ved å bruke insektmiddel og hvor praktisk, sove inne et myggnett.

Kinin-baserte narkotika er gitt intravenøst ​​for å bekjempe protozoer i tilfelle av infeksjon.