Digidexo.com

trekk til rullestol

Hvordan legge ved en Skum Pute til rullestol Legs

Hvordan legge ved en Skum Pute til rullestol Legs


En skumpute festet til benene på en rullestol har flere funksjoner. Et riktig posisjonert pute holder hybelen ben fra å bli viklet inn bak fothvilerne, forebygge potensielle kne og leggskade. Fordi det stabiliserer føttene på rullestol fotstøtter, det gir også den sittende person med en følelse av trygghet. En skum pute på beina på en rullestol vil minimere den rystende virkning når du reiser over en humpete underlag. Samlet, rullestol leg puter gir en mer behagelig rullestol ride, fremme avslapning, noe som forbedrer kroppens naturlige evne til å reparere og helbrede.

Bruksanvisning

Få en skumpute som er konstruert for å brukes som en rullestol fotstøtten fra et apotek eller eldreomsorg leverandør. Puten må ha stropper som er forsvarlig festet. Det må også være stiv under for å støtte personens føtter, men polstret på utsiden der det kontakter personens ben.

Brett rullestolen og smekker den åpen.

Still stolen bremsen, slik at rullestolen er fortsatt stabil som du bruker skum pute til bena på rullestolen.

Trekk fotstøttene åpen, hvis de er manuelt operert. Plasser skum pute på polene som kobler fotplatene til rullestolen.

Sett puten over fothvileren støtte barer, som er rette og parallelle. Kontroller at polstret siden peker utover.

6. Plasser puten slik at bunnen av puten bare skummer toppen av rullestolens fotstøtter. Sørg for at det er enda på begge sider.

Ta stroppene av skumpute rundt fothvileren støtte barer og spenne stroppene bak skum pute.

Trekk den løse enden av spennen gjennom stroppen for å sikre at den er godt.

Flytt personen som skal bruke rullestolen inn i stolen, noe som gjør at skum pute er behagelig for ham. Juster puten etter behov.

Tips og advarsler

  • Hvis du har en spesialbygd eller oversize rullestol, gjør at puten passer før du prøver å feste den.

Hvordan overføre pasienter til rullestoler

Hvordan overføre pasienter til rullestoler


Mange pasienter bruker rullestol både permanent og under utvinning. Noen pasienter er ikke i stand til å overføre seg fra sine senger til sine rullestoler. Disse pasientene trenger støtte fra en annen person for å trygt komme inn i sine rullestoler. En pasient overføres fra sin seng til en rullestol bør gjøres nøye og ordentlig. Dette sikrer at verken du eller pasienten blir skadet under overføringen. Overflytting av pasienter fra sine senger til sine rullestoler krever ingen spesielle verktøy, bare riktig teknikk.

Bruksanvisning

•  Plasser rullestolen nær sengen. Lås rullestolen.

Vend til den ene siden, slik at han eller hun er mot deg.

Plasser den ene armen under pasientens hals. Sørg for at din hånd støtter den delen av skulderen de hviler på.

Plasser den andre hånden bak pasientens knær.

Plasser pasientens ben over kanten av sengen. På samme tid, bruker hånden på pasientens skulder å hjelpe ham sitte opp. Kontroller at brukeren sitter på kanten av sengen.

Plasser armene rundt pasientens bryst. Lås hendene før du forsøker å flytte pasienten.

Plasser vekten på foten lengst fra rullestolen.

Løft pasienten.

Drei pasienten mot rullestolen mens de fortsatt støtter dem.

Bøy knærne og plasser pasienten i rullestol.

Hvordan overføre fra en seng til en rullestol

Hvordan overføre fra en seng til en rullestol


Rullestolbrukere må gjøre daglige overføringer, slik som å komme inn i rullestolen sin seng. Dette krever vanligvis ved hjelp av et hjem omsorgsperson. Når den riktige teknikken brukes, kan en pasient overføres fra sin seng til rullestol hans raskt og komfortabelt, uten skade for seg selv eller omsorgsperson.

Bruksanvisning

•  Forklar pasienten at du kommer til å hjelpe ham med å komme fra hans seng i rullestolen. Oppmuntre pasienten til å gjøre så mye av overføringen seg selv som mulig.

Plasser rullestolen så nær sengen som mulig. Snu stolen mot pasientens sterkeste side for å gjøre overføringen enklere for him.The hjulene på stolen skal være låst og fotplatene flyttet til side.

Bistå pasienten i sittende opp ved å plassere en hånd under skuldrene og støtte ham. Hvis du bruker en justerbar seng, heve hodet av sengen for å sette pasienten i sittende stilling. Du kan også trenge å senke høyden på justerbar seng så pasientens føtter lett nå gulvet.

Be pasienten om å sakte bevege beina over sengekanten. Hvis han har behov for assistanse, legger armen under hans knær og forsiktig plassere bena over kanten av sengen.

Assist når pasienten står opp ved å pakke armene rundt brystet og løfte med bena for å oppdra ham til en stående posisjon. Du kan trenge hjelp av en annen omsorgsperson for dette. Dersom pasienten trenger en stokk eller rullator, sørg for at det er innen rekkevidde før du starter overføringen.

Be pasienten å svinge kroppen hans mot rullestolen som du fortsetter å støtte ham. Hvis pasienten bruker en stokk eller rullator, holde seg nær til ham for å hindre ham fra å falle.

Senk pasienten forsiktig inn i rullestolen ved å bøye seg framover med armene fortsatt rundt brystet. Tillate pasienten å senke seg over i rullestolen dersom han er i stand til.

Flytt rullestolens fotstøtter tilbake til fronten og hjelpe pasienten satte føttene i dem. Låse hjulene. Sørg for at pasienten er komfortabelt plassert før du flytter ham.

Hvordan overføre fra en rullestol til Kapteinens stol i en Van

Hvordan overføre fra en rullestol til Kapteinens stol i en Van


Mer enn 100 000 akuttmottaket besøk i USA i 2003 var knyttet til rullestol skader, ifølge National Electronic Injury Surveillance System. Overføring fra rullestolen inn i et kjøretøy er en vanskelig oppgave, og du må gjøre det trygt å hindre skade. En rullestol-til-van overføring er spesielt utfordrende fordi van setet sitter betydelig høyere enn ditt rullestolsetet. Har et familiemedlem eller en venn stå like ved før du er i stand til å utføre overføringen trygt og selvstendig.

Bruksanvisning

Uavhengig Transfer Technique

Åpne passasjersiden dør og hjul rullestolen så nært som mulig til bilen med venstre side av stolen mot bilen. Låse stol bremser og sørge for at stolen er stabil før du prøver en overføring. Fjern beinet hviler fra stolen. Flytt kapteinens stol så langt tilbake som det vil gå og heve høyre side arm hvile så det er ute av veien.

Scoot frem i rullestolen, presse opp fra armene av rullestolen og lene seg fremover for å gi momentum til å hjelpe deg i å stå opp. Nå opp og ta tak i dørkarmen på bilen eller et håndtak, hvis tilgjengelig, for å støtte deg i en stående posisjon.

Vri kroppen din slik at baken er mot bilen. Bøye kneet på sterkere ben og plasserer hælen på kanten av dørkarmen. Hold dørkarmen eller gripehåndtak med venstre hånd og plasser høyre hånd bak deg i førersetet på kapteinens stol. Trykk ned gjennom hælen og høyre arm for å heve baken på kapteinens stol mens stabilisere deg selv med venstre hånd.

Bruk begge hendene til å presse ned på kapteinens stol sete og scoot selv helt inn i riktig posisjon. Slår kroppen i en posisjon forovervendt og bringe bena foran deg.

Overføre Med Bistand

Bruk hjelp av en annen person hvis du trenger hjelp med din rullestol-til-van overføring. Plasser en gangart eller overføre belte sikkert rundt midjen din. Instruere din hjelper å forstå beltet bak ryggen din.

Tell til tre for å koordinere innsatsen når du flytter inn i en stående posisjon. Hjelperen vil gi deg et løft, ved hjelp av gangart belte for innflytelse. Ha hjelperen stå ved eller fortsette å holde gangart belte (ved din side eller foran) for å hjelpe deg med å opprettholde balansen mens du fullføre overføringen.

Ha hjelperen hjelpe deg med å løfte beina inn i bilen, hvis du ikke klarer å gjøre dette uavhengig av hverandre.

Hvordan lære Rullestol Driving Safety

Det er anslått at minst 25 millioner mennesker har problemer med mobilitet, og av disse, om lag 500.000 mennesker bruker rullestol. Det er viktig for rullestolbrukere å lære sikker drift fordi du bruker en rullestol, motorisert eller ikke, kan være farlig for sjåfører og tilskuere.

Bruksanvisning

Undervise Rullestol Sikkerhet

•  Gi korte, hyppige økter med elevene. Du vil finne at folk, og særlig unge mennesker, har en begrenset oppmerksomhet span og sikkerhet kan ikke alltid være i forkant av sine tanker.

Uthev farene og fallgruvene av rullestoler - for ikke å ta motet fra brukere, men å få dem til å forstå de iboende farer.

Vis folk de skal bruke de riktige begrensninger som følger med rullestoler. Det er viktig å holde sikret i stolene i tilfelle den elektriske rullestol eller er skadet.

Identifiser publikum til å møte deres behov. For barn som kan kjøre rullestolen på usikre hastigheter, er det mulig å gjennomføre en hastighet begrensing.

Sørg for at elevene har riktig sikkerhetsutstyr på sine rullestoler. Dette kan være alt fra bakke-stopper bremser som gjør at stolen å gå oppoverbakke uten å miste terreng til en enkel bremsehendelen innenfor rekkevidde av rullestolen operatør.

Stadig minne elevene om hva misbruke en rullestol kan gjøre med noen. Dette er en effektiv metode for å sjokkere brukeren til etterlevelse.

Undervise Rullestol Inspeksjon

Lær elevene hvordan du finner ut at rullestol ruller rett uten dra eller trekke til den ene siden.

Vis elevene hvordan å inspisere for løse deler på ramme og tverrstag.

Vis elevene hvordan å inspisere for en bøyd ramme eller kryss bukseseler.

instruere elevene om hvordan å sjekke bremsene slik at de ikke kommer i konflikt med dekk når rulle.

Lær elevene hvordan å sjekke at hjulene låser dreiepunkter er fri for slitasje og er stramme.

Vis elevene hvordan de skal sørge for at bremsene er lett å engasjere.

Tips og advarsler

  • Hvis elevene ikke synes å være fatte rullestol kjøresikkerhet, er det viktig å planlegge flere økter - jo mer de blir utsatt for undervisningsmetoder, jo mer sannsynlig er det å følge sikkerhetsreglene.
  • Forberede videre og samle alle nødvendige diagrammer, diagrammer og andre læremidler samt opprette eller samle hand-outs du vil gi til hver enkelt student å holde for referanse.

Typer Rullestol Sikringen

Typer Rullestol Sikringen


Uriktig sikring av rullestol passasjerer på kjøretøyer i bevegelse er en ledende årsak til rullestol ulykker. Selv om disse ulykkene er vanligvis uvanlig, kan de føre til leve skiftende skade. På grunn av dette, må rullestoler være forsvarlig sikret på former for offentlig transport, for eksempel buss. Det er flere teknologier som offentlig-transportsystemer bruker for å oppnå dette.

Tie-downs

Tie-downs er vanligvis trekkes tilbake og jobbe litt som et sikkerhetsbelte i at de kan justeres tilsvarende for å overholde alle stolen for å holde passasjerene trygt. De er funnet på busser og andre former for offentlig transport i rullestol-spesifikke områder. Det er vanligvis fire sett med tie-downs for å sikre de fire hjørnene av stolen.

Dokking Systems

En annen vanlig rullestol holdenhet teknologi som finnes i offentlig transport er dokkingstasjon. Ifølge Mobility Works, dockingstasjoner er like pålitelig som de manuelle tie-downs, men mer praktisk. Det er fordi rullestoler bare trenger å matche sine bunnbrak inn i dokkingstasjonen for å sikre det. En elektronisk modul da validerer at stolen er låst på plass. Det er en mye raskere sikring teknikk enn tie-downs.

Klemmer

Ratchet klemmer jobbe lik tie-downs bortsett fra de sikre rullestolrammen fra undersiden - ikke utenfor - rullestolen. Disse klemmene er montert i gulvene av transporttjenester og deretter løsnet med en spesiell spaken for å justere til en rullestol ramme. Disse klemmer dekke et bredt spekter av rullestol-modeller og ikke ta opp så mye plass som vanlige tie-downs.

Fysiske aktiviteter for personer i rullestol

Fysiske aktiviteter for personer i rullestol


Avhengig av din medisinske tilstand og prognose, kan det hende du trenger å bruke hele eller deler av dagen i en rullestol. Tilstanden din avgjør også hvor mye bevegelse eller motorisk funksjon du har. Noen mennesker i rullestol kan ikke bruke sine ben, men kan bruke armene, og har overkroppen funksjon. Andre kan ha begrenset bruk av armer og skuldre. Din fysiske terapeut kan hjelpe deg å finne noen fysiske aktiviteter som vil hjelpe deg å opprettholde din generelle helse, og forbedre din mentale og emosjonelle helse.

Rullestol Aktiviteter

I dag er rullestoler designet for å tilby de største fordelene til de med individualiserte behov. Den økende populariteten til rullestol sport har tilbudt tilpasning og tilbehør til rullestoler som passer nesten alle behov, avhengig av funksjonsevne av sin bruker. Tradisjonelle rullestoler kan tilpasses for racing, basketball spiller, fjellklatring og leker på stranden. Enkelte populære rullestol aktiviteter inkluderer rullestol fekting, ski og tennis, ifølge apparelyzed.com.

Junior-VM

Rullestol & Ambulerende Sports USA er medlem av den amerikanske olympiske komité og sponser en rekke arrangementer for rullestolbundne individer, inkludert under junior-VM. Idrett i denne hendelsen inkluderer bordtennis, vektløfting, skyting og bueskyting. Denne organisasjonen fremmer et bredt spekter av rekreasjons-og konkurranseaktiviteter og idrett for de i rullestol.

Adaptive Sports

Hvis du er i en rullestol, kan du nyte sport du har lært å kjenne og elske. Adaptive idretter som handcycling, slede hockey og quad rugby er bare noen sponset av rullestolen Sports Federation. Personer i rullestol har mulighet til å opprettholde fysisk helse og velvære gjennom baseball, fotball, tennis og basketball. Funksjonshemmede golfere dra nytte av spesialiserte golfbiler og utstyr og engasjere seg i rekreasjons-og konkurransedyktig golf rundt om i landet.

Rullestol basketball og handcycling blir stadig mer populære, gjort mulig av spesialkonstruerte rullestol utstyrt med handcranks for syklet med hendene. Folk i rullestol kan også seile på båter, skydive og konkurranse danse. Dagens medisinske teknologi og ingeniør design gjør nesten hver idrett mer tilgjengelig enn noen gang før til de som er rullestol-bundet.

Funksjonshemmede Barnesport

Barn i rullestol kan engasjere seg i rullestol sportslige konkurranser som Paralympics, den amerikanske Amputasjons Soccer Association og USAs Idrettsutøvere med funksjonshemminger Victory Games, bare for å nevne noen. Rullestol aktiviteter og sport bidra til å øke styrke, utholdenhet og fleksibilitet, i henhold til American Association of tilpasset sportsprogrammer. Rullestol aktiviteter bidra til å forhindre fedme og depresjon for alle aldersgrupper.

Hvordan Traits overføres fra foreldre til avkom

Hvordan Traits overføres fra foreldre til avkom


Hver voksen som produserer avkom, om han mener det eller ikke, sender trekk til at avkommet. Dette er på grunn av gener, som er makeup av kroppen vår, og den naturlige prosessen med å overføre denne makeup til vårt avkom. Folk trenger ikke overføre egenskaper utelukkende gjennom genetikk, men - de også overføre trekk gjennom atferd og miljø. Disse er lært egenskaper, og de kan eller ikke kan overføres i det hele tatt, avhengig av måten barnet er hevet.

Gener

Gener er essensen av arvelighet. Hvert menneske har tusenvis av gener, som er laget opp av DNA og kromosomer - byggesteinene i livet. De grunnleggende begrepene gener og arvelighet ble opprinnelig forklart av Gregor Mendel, en østerriksk munk som studerte måten hage erter utvikle egenskaper som form og farge, avhengig av sine foreldre. Han bestemte at genetikk av en forelder bestemme genetikk av avkommet, bekrefter den grunnleggende oppfatningen av arvelighet.

Kromosomer

Hver person består av 46 kromosomer, 23 av disse kommer fra mor og 23 av disse kommer fra faren. Farens sperm bærer 23, det samme gjør morens egg, og når de møtes, danner de en zygote: en enkelt celle med 46 kromosomer som til slutt blir et barn. Kromosomene bidratt tilfeldig, slik at hver barnets 46 kromosomer kommer fra en samlet pool av 92 - Dette gjør at en rekke kombinasjoner mulige, og det er derfor søsken let og handle forskjellig fra hverandre til tross for at samme foreldre.

Dominant og Recessiv

Gener er bestemt av alleler - genetiske kombinasjoner som bestemmer egenskaper som hår og øyenfarge. For eksempel genet som bestemmer hvorvidt en person kan bøye tommelen på en bestemt måte består av to alleler. Hvis begge alleler er de samme - for eksempel, de begge gir ham mulighet til å bøye seg tommelen bakover - det kalles homozygot. Hvis en allel gir ham denne evne og den andre ikke, men overvinner ett allel den andre. I dette tilfellet, deaktiverer den dominerende allel ham fra å bøye tommelen sin bakover. Selv om han har begge alleler i sin genetiske kode, overstyrer en den andre.

Lært Traits

Foreldre overfører egenskaper til deres avkom i ikke-biologiske måter også. Måten et barn er hevet gjør henne utvikle "lærte egenskaper", som er gått ned ved eksempel eller ved å undervise. For eksempel er et barn født venstrehendt som et resultat av genetikk, men et barn som hilser andre med et håndtrykk gjør det på grunn av hvordan hun er lært opp til å oppføre seg. Lært trekk, når innpodet i ung alder, er nesten like dypt inngrodd i et barn som genetiske egenskaper - Barne instinktivt modeller seg selv og sin egen oppførsel på hennes foreldre.

Hva er årsaken til en migrene med aura?

Hva er en migrene aura?

En migrene aura er en forstyrrelse som oppstår før eller under omtrent 20 prosent av migrene hodepine. Visuelle auraer er sensoriske faresignaler, som zigzagging linjer som vises i siktelinjen, blinkende lys, blinde flekker, svimmelhet og uskarpe flekker i synsfeltet på ett eller begge øyne. Disse forstyrrelsene kan være ledsaget av kriblende fornemmelser og følelser av nummenhet, men noen ganger auraer bare består av fysiske symptomer. Ifølge Mayo Clinic, 17 prosent av kvinnene og 6 prosent av menn opplever migrene, og de fleste ikke opplever auraer. For de som gjør, auraer forverre et allerede ødeleggende sett av symptomer: crippling smerter, kvalme, oppkast og ekstrem følsomhet for lys og lyd. Hvis en persons migrene aura kommer før en fullverdig migrene, vanligvis hodepine smerte vil starte i 15 til 30 minutter.

Hvorfor Auras oppstå?

Forskning på migrene med aura antyder genetikk og fedme bidra til disse visuelle hodepine indikatorer, men lite er kjent om de eksakte årsaker. Teorier hevder at serotonin og dopamin, to hjernen kjemikalier som regulerer hjernens funksjon, spille en rolle i utbruddet av auraer. Når det er et problem med måten disse kjemikaliene fungerer, flommer immunsystemet hjernen med å svare celler, forårsaker blodårene i hodet til å hovne opp og slipper flere kjemikalier som styrer musklene i skipene. Fartøyene utvide og kontrakt, og resultatet er en alvorlig hodepine. Det er også bevis som knytter migrene og migrene aura til familiens historie og individuelle triggere, for eksempel visse matvarer, drikke eller medisiner, atferd som hopper over måltider og anstrengelse, følelsesmessige forstyrrelser som depresjon eller stress og miljømessige faktorer som lysrør og endringer i høyde.

Risiko og komplikasjoner

Migrene aura kan være ubehagelig, men de er ikke livstruende, selv om behandlinger for dem og deres tilhørende migrene kan føre til uønskede problemer. Når tatt i overkant, kan over-the-counter og reseptbelagte hodepine medisiner forårsake rebound hodepine som oppstår når medisinen faktisk begynner å forårsake hodepine i stedet avlaste dem. Når tatt over en lang periode, aspirin og ibuprofen kan gi magesmerter, sår og blødninger. Serotonergt syndrom er potensielt livstruende og utvikles når migrene medisiner er tatt med noen anti-depressiva. Avhengig av størrelsen og intensiteten av auraen, kan kjøring også være farlig, spesielt fordi auraer en tendens til å dukke opp før en hodepine og uten forvarsel. Personer som utvikler en aura mens du kjører bør trekke til siden og ringe etter hjelp.

Hva er årsakene til Håravfall Rundt Hair Line?

Hva er årsakene til Håravfall Rundt Hair Line?


Når folk flest begynner å miste håret, merker de det tynning forfra. Hair tynning fra hårfestet kan være tegn på flere former for alopecia, forårsaket av alt fra jernbane til genetikk.

Traction

Iført frisyrer som er for stramt slik som flettet utvidelser, cornrows og trange updos kan føre til at trekk til hodebunnen. Denne trekkraft gjør at håret til å trekke bort fra hodebunnen og ut av hårsekkene, noe som resulterer i håravfall, spesielt rundt hårfestet.

Telogen effluvium

Telogen effluvium forårsaket av stress og sykdom kan føre til at du kaste mer hår enn vanlig. Når som helst, er 80 til 90 prosent av hår i aktiv fase og 10 til 20 prosent er i hvilefasen. Telogen effluvium fører til mer hår enn vanlig å gå inn i denne hvilefasen.

Hormonell ubalanse

Hormonelle ubalanser fra forhold som polycystisk ovariesyndrom, skjoldbrusk forhold og menopause kan føre til at håret til å begynne å tynnes ut mer spesielt rundt hårfestet. Disse hårene er kontrollert av androgener (mannlige hormoner) og er mer utsatt for tynning.

Mann mønster Hårtap

Mann mønster Hårtap er den naturlige progresjon av hårtap hos menn. Dette hårtap starter fra hårfestet og trekker seg tilbake til kronen.

Chemical

Kjemiske relaxers igjen på håret utover den avsatte tiden kan føre til hårtap over hele hodebunnen. Siden håret i fronten av hodebunnen er tynnere, kan forlate den på for lenge resultere i håravfall i dette området.

Top Ten Nominell rullestol batterier

Du kan øke levetiden og ytelsen til rullestol batteriene ved å følge produsentens retningslinjer for omsorg og lading. Jo større batteri, kan den lengre rullestolen operere. Tenk på din livsstil må bestemme hva batteri er mest egnet.

Typer batterier

En rullestol batteri er dyp syklus, som betyr at du trenger å lade den hver dag. Tørre gel batterier trenger ikke vann tilsatt, ikke korrodere og kan ikke søler. Selv om dyrere, er dette batteriet godkjent for flytrafikken og har en lengre levetid. Våte Nikkel-kadmium-batterier har en livssyklus på opptil 50 år, men anbefales ikke for rullestolbrukere. AGM-batterier (absorber glass matte) er ideelle for rullestolen. De har mye høyere virkningsgrad enn gel celle og våt blybatterier og er godkjent for flyselskapet reise, men de er dyre. U1 gel batteriet brukes som en helsesektoren benchmark.

Topp ti Produsenter

Mest merkenavn produsenter av rullestol batterier inkluderer mobilitet, Sears, Braun, Invacare og Vector Mobility, Panasonic, Universal, Toyo, Marathon og Yuasa.

Tips for lengre batterilevetid

Når du plugger i laderen sørge indikatorlampen registre. Bruk rullestolen bare når det er fulladet. Ufullstendig lading vil svekke batteriene. Hvis du skal ta vare på batteriet, kan det vare opp til 18 måneder. Se etter rabattrullestol batterier når du er klar for en erstatning. Ulike typer terreng, for eksempel teppe eller grove overflater, vil tappe batteriet. Eksponering for kulde i lange perioder vil redusere batteriets kapasitet.

Hvordan du flytter Someone In and Out of en rullestol

Rullestolbundne pasienter trenger hjelp til å komme inn og ut av stolen. Hvis ikke løftet på riktig måte, kan det føre til skader på deg selv eller rullestol-bundet person. Riktig teknikk krever tålmodighet og fysisk styrke. Gjøre prosedyren behagelig for den andre personen og enkelt for deg; utdanne deg på måter å flytte pasienten basert på individuelle behov.

Hvordan du flytter Someone In and Out of en rullestol

Flytte noen ut av en rullestol

•  Kommuniser din plan med personen sitter i rullestol før du starter prosessen.

Rull rullestolen så nær sengen eller stolen som mulig og parkere den på en liten vinkel til møbler.

Lås hjulene på rullestolen.

Sving rullestol pedalene opp og ut av veien.

Plasser armen rundt og under begge armhulene til personen i rullestolen. Hvis han eller hun er i stand til, har den personen sette hans eller hennes armene rundt skuldrene og holde på.

Plasser den andre armen under persons knær. Hold personen lår fast, men ikke tett, med hånden for støtte.

Lås armene og løfte personen ut av stolen. Hold ryggen rett og stødig. Bruk beina til å løfte.

Plasser personen forsiktig ned på kanten av senga eller stolen.

Flytte noen inn en rullestol

Utarbeide en steg-for-steg plan for hvordan å flytte personen til rullestolen. Kommunisere planen med den andre personen.

Plasser rullestolen ved siden av sengen eller stolen med en liten vinkel.

Lås rullestolhjulene. Fjern stolen armlene mot møbler, hvis mulig.

Sving rullestol pedalene opp og ut av veien.

Beveg personens bena først, et lite stykke, og deretter overkroppen. Alternative denne teknikken før personen kommer til kanten av sengen eller stolen.

Spre bena å hip bredde og plassere deg i nærheten av sengen eller stolen. Kontroller at du er nær nok til rullestol som du bare trenger å ta ett eller to trinn til det etter at du har løftet den personen.

Brett personens arm på hans eller hennes bryst. Hvis stand til, har den personen sette hans eller hennes armene rundt skuldrene og henge på.

Plasser armen rundt og under begge armhulene på personen.

Plasser den andre armen under persons knær. Hold personen lår fast, men ikke tett, med hånden.

Løft person opp og tett inntil kroppen din. Bruke styrken av bena, holde ryggen rett.

trinn til rullestolen.

Senk personen i rullestolen i en langsom og jevn måte mens bøye knærne.

Senk fotstøtter og forsiktig plassere persons føtter én om gangen i den hviler.

Hint

  • Få noen til å hjelpe deg hvis vekten av den andre personen er mer enn en fjerdedel av kroppsvekten din. Ha alltid med den personen så nær kroppen som mulig.
  • Sørg alltid for å ha god plass til å gjøre oppgaven. Unngå å vri kroppen din til å løfte noen. Ikke forsøk å flytte en person hvis rullestolen sitter på en vinkel. Hvis den andre personen har et kateter, sørg for at posen er lavere enn personens blære og at både posen og slangen er ute av veien.

Hvordan lage en løs tann Fall out Uten å trekke det

Hvordan lage en løs tann Fall out Uten å trekke det


Fremskynde ankomsten av tannfeen ved å gi en løs tann litt hjelp når det bare ikke vil falle ut av seg selv. Et vanlig problem behandlet av mange foreldre, er stadig høre om en dinglende tann. Liste barnet og hjelpe føre til at tannen til å falle ut uten å avsløre dine motiver.

Bruksanvisning

•  Spis epler daglig. Bite i kjøttet av et eple kan virkelig jobbe løse tenner ut når de er løs. Hvis tannen er savnet etter å ha et eple, kan det bli kilt i den.

Serve maiskolber med minst ett måltid om dagen for å gi løse fortenner en god treningsøkt. Gi tannen en god treningsøkt gjennom konstant tygging, som hjelper tannen til å falle ut på egen hånd.

gnage på noen jerky. Finn en fin tøff stykke som krever mye nysgjerrige og trekke til den avsluttet.

Tilby barnet ditt litt salt vann for å swish rundt munnen. Dersom tannen er allerede svært løs, kan den falle ut. Spill et spill av swish og spytte med rent vann, flouride munn skyll eller saltvann.

Tygg litt Fiffi. Hvis du fortsatt prøver å få ditt barns tann å endelig løsner, gi dem litt godteri. Den klissete gooey Fiffi er sikker på å fange den.

Hint

  • Noen barn kan bli redd det kommer til å være smertefullt å ha tannen faller ut, spesielt når det er hengende fra tannkjøttet.
  • Vær forsiktig barnet ikke svelge tannen hvis spise mat for å få det til å falle ut. Selv om det skulle passere uten problemer, kan du ha en svært ulykkelig barn uten en tann for Toot fe.
  • Trekke en tann ut, eller får den også faller for fort ved å løsne det kan føre til tannproblemer med den nye tannen erstatte den.

Fordeler med elektriske rullestoler

Fordeler med elektriske rullestoler


Elektriske rullestoler, også referert til som elektriske rullestoler, er et vanlig hjelpemiddel til daglig bor for folk som er funksjonshemmet eller eldre. Elektriske rullestoler gi mange fordeler for rullestol-bundet mennesker. Mange mennesker som trenger rullestol finne en elektrisk rullestol gir flere fordeler enn en klumpete manuell rullestol.

Økt mobilitet

For funksjonshemmede som ikke kan bruke armene til å drive en manuell rullestol, eller for folk som ikke har overkroppen styrke til å selv kjøre en manuell rullestol, elektriske rullestoler tilbyr muligheten til å være mobil med bruk av en joystick eller munnstykke, slik som slurk og puff kontroll beskrevet av Wheelchair.ca eller en tungestyrt rullestol.

Økt Manøvrerbarhet

Elektriske rullestoler bruke hjul som svinger en full 180 grader for å gi mer handlingsrom, særlig i små områder, i henhold til elektriske rullestoler Center. Manøvreringsevne er en av de viktigste problemene knyttet til rullestol bruk. Elektriske rullestoler tillate en funksjonshemmet person til å komme seg rundt trange steder og gå gjennom mindre områder, som er spesielt gunstig hjemme.

Økt fysisk støtte

En elektrisk rullestol kan ha mulighet for å tillate mer fysisk støtte, inkludert justerbar sitteplasser som for eksempel tilt og hvile. Makt rullestolbrukere kan også justere høyden på stolen for å se sine omgivelser mer tydelig. Noen elektriske rullestoler har også muligheten til høyden for å hjelpe en person komme til en stående posisjon.

Flere terreng alternativer

Ifølge The Rullestol Site, og har en elektrisk rullestol en mye mer stabil base, som tillater brukere å traversere mer utendørs terreng enn de kunne i en manuell rullestol. Elektriske rullestoler gir også en mer komfortabel tur i ulendt terreng.

Flere Transportalternativer

Elektriske rullestoler kan brukes som sete i et motorkjøretøy. De er lettere bundet ned og sikret i et motorkjøretøy enn en manuell rullestol. Elektriske rullestoler kan ofte være en komfortabel og enkel metode for transport uten å måtte overføre brukeren til et vanlig sete i bilen.

Oftest, folk som er rullestol-bundet krever bruk av en handi-buss eller handi-van, som er endret biler til transport av rullestoler. Makt rullestolbrukere kan bruke en vanlig bil som har litt modifikasjoner til stropp i en elektrisk rullestol.

Hva er noen trekk av Rødhårede?

Hva er noen trekk av Rødhårede?


Det var en gang antatt at en recessiv genetisk egenskap forårsaket redheadedness, men nyere genetisk forskning har avdekket at det faktisk er kalt av en genetisk mutasjon. Rødhårede har en mutasjon av MC1R.3 genet, noe som fører til kroppen sin til å overprodusere pheomelanin. Pheomelanin er en gul-røde pigment som påvirker fargen på hår og hud. Rødhårede har også flere andre trekk til felles, som kan være direkte knyttet til deres genetisk mutasjon.

Sensation

Edwin Liem, en anestesilege ved University of Louisville, fant at rødhårede har en betydelig lavere smerte toleranse enn sine kolleger med andre hårfarger. Han fant at rødhårede kreve mellom 20 prosent og 30 prosent mer anestesi under operasjonen for å oppnå samme grad av sedasjon som en brunette eller blondine. Rødhårede også føle smerte mer intenst og er mer følsomme for noen fysisk kontakt, fordi deres hud har flere nerveender per kvadrattomme enn andre mennesker gjøre. Rødhårede begynner å føle smerte som et resultat av kjølt hud når temperaturen rundt dem faller under 43 grader. Dette i motsetning til brunetter, som kan tåle temperaturer nærmer seg frysepunktet. Ifølge "New York Times" forfatter Tara Parker-Pope, rødhårede er også dobbelt så stor sjanse for å unngå tannlegen og erfaring flere dental-arbeid angst enn andre gjør, på grunn av deres lave smertetoleranse.

Anestesi

I flere tiår har anestesileger holdt vanlig oppfatning at rødhårede er vanskeligere å sedate. Det ble påvist riktig av Dr. Liem, som i sin august 2004 studien "bedøvelsesMengden økes i Rødhårede," fant at rødhårede kreve mellom 15 prosent og 20 prosent mer anestesi til å oppleve samme grad av sedasjon som de med andre hår toner. Spesielt hans forskning viste at rødhårede har en motstand mot lidokain og andre injiserbare bedøvelse.

Hudtype

Rødhårede har en tendens til å ha en veldig lett og veldig rosa hudtone. Dette er direkte relatert til den økte nivåer av gul-røde pigmentet de produserer. Som et resultat, er deres huden er mye mer følsomme for UV-stråling. De vanligvis brenne når du er i solen uten tilstrekkelig beskyttelse og utvikle fregner på all eksponert hud. De er disponert for hudkreft. Anekdotiske bevis tyder også på at rødhårede blåmerker lettere enn sine mørkere-haired jevnaldrende.

Seksualitet

Accordingto den "LA Times" og Daily Mail Online, en 2006 studie av Hamburg Sex Forskning Professor Dr. Werner Habermehl fant at kvinner med rødt hår har betydelig mer sex enn andre kvinner. Tilsvarende vil en 2009 undersøkelse, publisert i "The Telegraph" i England, fant at rødhåret kvinner hadde sex i gjennomsnitt tre ganger per uke, mens blondiner og brunetter hadde sex to ganger i uken.

Informasjon om Leg Problemer med rullestol

Informasjon om Leg Problemer med rullestol


Enten du er i en rullestol for å komme seg fra en skade eller du permanent bruker rullestolen, leg forhold knyttet til rullestol bruk er vanlige problemer. De fleste er forårsaket av en mangel på bevegelse i bena. Manglende bevegelse i bena kan forårsake smerter, kramper, lesjoner og et gradvis tap av muskelmasse i bena. Selv om behandling for disse vanlige etappe problemer forbundet med rullestoler er ganske enkel, forebygge disse lidelsene er en enkel måte å spare deg selv unødig smerte.

Trykksår

Trykksår, eller seng sår, er irriterte områder av huden som er forårsaket ved å sitte eller ligge i en stilling for lenge. Rullestolbrukere kan få trykksår på beina når bena er holdt i en statisk stilling mot benstøttene på stolen. Symptomer på trykksår inkluderer en sår, rød flekk på huden som føles varm å ta på, misfarging av huden eller en liten krater av huden. Trykksår vanligvis vises på hælene og baksidene av knær, så vel som andre deler av benene som ikke har mye muskelmasse. Behandling for trykksår inkluderer lindre trykket fra sår og aktuelle behandlinger.

Muskelkramper

Muskelkramper er forårsaket av en innstramming av muskler og en begrensning av blodstrøm. Kramper kan ofte oppstå i beina på rullestolbundne pasienter som ikke beveger seg sine muskler nok. Siden muskelkramper begrense blodstrømningen, er det viktig for raskt å behandle en muskelkrampe for å hindre skade. Muskel krampe behandlinger medføre strekke trangt muskel, masserer den for å stimulere blodsirkulasjonen, og flytte den gjentatte ganger. Hvis smertene oppstår på grunn av en muskelkrampe, bruke en over-the-counter smertestillende for å redusere smerter og betennelser.

Muskelatrofi

Muskelatrofi er en tilstand preget av svekkelsen av utrangerte muskler. Symptomer på muskelatrofi omfatter generell og lokalisert svakhet og en krympet utseende av de berørte musklene. Selv muskelatrofi kan oppstå i enhver person som unnlater å bruke sine muskler, rullestolbundne pasienter er spesielt utsatt for muskelatrofi i bena. Muskelatrofi er behandlet ved å bruke en gradvis øvelse regime til den magre muskler til å gjenoppbygge dem.

Hindre Leg Problemer

Forhindre vanlige etappe problemer forårsaket av rullestoler innebærer en sunn diett og mosjon. Muskelkramper og atrofi, samt trykksår kan forebygges ved daglig strekke og trene bena. Denne bevegelsen bygger muskler for å hindre liggesår og også strekker utviklede muskler for å forhindre atrofi og kramper. I tillegg, drikke rikelig med vann kan bidra til å forhindre kramper og trykksår. Spesialprodusert sitteputer og justerbare rullestoler også bidra til å forhindre vanlige beinproblemer, som bevegelse og riktig holdning er viktig å holde leggmusklene sunt.

Hva er årsakene til Vektøkning og tretthet?

Vektøkning og tretthet kan være et tegn på en rekke helseproblemer. Mens den vanligste årsaken til vektøkning er sannsynlig høyt kaloriinntak og lav fysisk aktivitet, det kan også være forårsaket av en myriade av forholdene utenfor pasientens kontroll. Det samme gjelder for konstant trøtthet, som kan være et tegn på større helsefare. Hvis du opplever vektøkning og trøtthet, bør du snakke med en lege for å finne ut hva som egentlig skjer.

Mangel på søvn

Mens det kan virke opplagt at mangel på søvn kan føre til tretthet, er det mange som ikke er klar over at det kan også være ansvarlig for vektøkning. Kroppen din trenger å være uthvilt og sterk for å kunne utføre effektivt. Hvis kroppen din er sliten, blir det mindre effektiv på å brenne fett. I tillegg sen snacks og sukkerholdige matvarer spist å oppveie energitapet vil bare ytterligere forverre problemet.

Thyroid Problemer

Skjoldbruskkjertelen i kroppen din er ansvarlig for å kontrollere hvordan kroppen håndterer kaloriinntaket. Rollen av skjoldbruskkjertelen er å forvalte energiforbruk i kroppen. Lidelser som hypotyreose kan føre til vektøkning, tretthet, angst, overdreven svetting og tørr hud. Avhengig av om du har lav eller høy skjoldbrusk nivåer, kan du oppleve ulike symptomer.

Medisinering

Hvis du er i dag et reseptbelagt legemiddel, bør du nok sjekke det for mulige bivirkninger. En rekke legemidler foreskrevet for kroniske tilstander kan forårsake både vektøkning og tretthet. Antidepressiva, steroider og selv halsbrann medisiner kan alle være mulige faktorer i problemene du opplever med kroppen din. Hvis du tror medisiner kan være en faktor i dine problemer, snakke med legen din for å finne alternativer.

Stress

Nesten alle i den moderne verden opplever en viss grad av stress. Balansere arbeid, skole, familie og alt annet kan være en skremmende utfordring for selv den mest organiserte personen. Når du er stresset kroppen lagrer mer energi og stoffskiftet bremser ned. I tillegg er mange mennesker trekkes til spille snacking når stresset, som bare forbindelser problemet. Du kan ofte løse problemer forårsaket av stress ved å trene og gjøre tid til å slappe av.

Olje Trekke Teknikker

Visste du at det kan være en måte å få hvitere tenner, sunnere tannkjøtt og et sterkere immunforsvar i løpet av få dager? Denne prosedyren er trygg, rimelig for omtrent alle og lett å lære. Oil pulling er en måte å detox kroppen din, praktisert i mange år i ulike land, blant annet i India som et aspekt av Ayurveda, en gammel form for alternativ medisin. Den beste måten å vite om oljen trekke vil fungere for deg kan være å prøve det selv.

Teknikker

Teknikken blir nå anbefalt av F. Karach, MD, av Ukraina. Først i morgen før du spiser eller drikker noe, legg en spiseskje kaldpresset eller raffinert solsikkeolje i munnen - ikke svelge det - da "pull" eller svisj oljen frem og tilbake gjennom tennene dine og munnen i 15 til 20 minutter.

Når du trekker oljen, er teorien om at du tegner toksiner og gifter fra blodet gjennom slimhinnene i munnen. Legg merke til at oljen i munnen vil begynne å tynne ut og slå hvitt, delvis som et resultat av akkumulering av giftstoffer.

Spytte oljen ut etter tiden er ute. På grunn av toksisiteten, spytter det ut i toalettet i stedet for en vask. Hvis du må bruke en vask, rengjøre vasken godt på grunn av de skadelige bakterier. Skyll munnen grundig med vann flere ganger og pusse tennene. Bruk en god desinfeksjon av munnvann eller hydrogenperoksyd for å skylle med, etterfulgt av en vannskylling. Drikk 2-3 glass vann når du er ferdig.

Olje trekker opp til tre ganger per dag, for å fremskynde healing, hvis det er nødvendig; ellers gjør det bare en gang i morgen. Trekk alltid olje på tom mage, før du spiser et måltid.

Oljer

Start ut med de anbefalte oljene av Dr. Karach - solsikkeolje eller sesamolje. Disse oljene har vist seg vellykket i healing kroppen for folk flest. Hvis mulig, kjøpe økologisk, kaldpresset solsikke eller sesamolje, finnes i de fleste naturlige helsekostbutikker.

Bruk en annen olje for olje trekke hvis du er allergisk mot solsikke eller sesamolje. Noen mennesker har funnet suksess trekke med økologisk kokosolje.

Fordeler

Vær oppmerksom på hvordan du føler deg. Hvis du har en sykdom eller en alvorlig sykdom, kan du føle verre når du først starter olje trekke. Dette er normalt med noen detox metode. Dr. Karach sier å fortsette oljen trekke til rense kroppen for giftstoffer, og legger til, "en forverring av din helse tilstand er et tegn på at sykdommen forsvinner."

Legg merke til hvordan hvite tennene dine har blitt etter bare noen få dager med olje trekke, og hvor rosa tannkjøttet er. Løse tenner bør stramme som tannkjøttet naturligvis bli sterkere. Observere hvordan tidligere blødende tannkjøtt har helbredet.

Advarsler

Rådfør deg med legen din før du starter noen avgiftning prosessen, inkludert olje trekke.

Spør legen din om oljen trekke først hvis du er gravid eller ammer.

Ikke har små barn olje pull siden de ikke kan ha kontroll over skvalpende olje uten å svelge.

Ikke svelg oljen du trekker. Hvis du ved et uhell svelge litt, noe som kan skje, vil det bli gitt ut i avføringen.

Ikke olje pull med ristet sesamolje. Denne oljen blir behandlet på en annen måte, og er ikke egnet for å trekke olje.

Unngå olivenolje for olje trekke. Olivenolje fungerer for noen, men beta-karoten den naturlig inneholder kan sette flekker på tennene gul hvis olivenolje brukes ofte.

Rullestol Sikkerhet

Rullestol Sikkerhet


Balanse er nøkkelen til rullestol sikkerhet når du lener deg og bøyer seg over fra sittende stilling. Selv om teknologien har gjort mobil ressurs mer stabil, er det mange menneskelige handlinger som kan tas for sikre resultater.

Praksis

Prøv en rekke bevegelser i rullestolen, mens andre er i nærheten for å hjelpe. Tenk på bevegelser du normalt ville utføre i en daglig rutine og praktiserer dem.

Tipping

Be om hjelp når stolen må tippet å gå opp eller ned over et objekt. Assistenten bør gripe en permanent festet del av rullestolen tilbake for å støtte tipping prosessen.

Trinser

Plasser hjulene bort fra de større hjul for bedre balanse når du lener deg og bøying. Alltid sette bremsene på når du prøver å plukke opp gjenstander på gulvet.

Movement

Ikke ta i noe som krever at du flytte plasseringen av hoftene i stolen. Dette kan føre til tap av balanse.

Inspisere

Inspisere en rampe og trasé for objekter som kan forårsake usikre reise. Den funksjonshemmede verden nettsted side om rullestolbrukere sier: "Stoler vanligvis ansette sonar, infrarøde sensorer eller laser avstandsmålere til å oppdage hindringer."

Handicap Tilskudd til Homes

Handicap Tilskudd til Homes


Livet med en funksjonshemming er aldri enkelt; Dørene kan være for smale, synker for høyt og bad for liten. Men behovene til funksjonshemmede nå anerkjent på en bred skala, og hjelp er tilgjengelig for de som trenger det. Tilskudd kan hjelpe utviklingshemmede til å slå sine hjem til strukturer utviklet for å imøtekomme deres unike behov, enten det er å installere en rullestolrampe eller utrustning et hus med rekkverk, gi penger kan gjøre det skje.

Handi-Ramp Grants

The Handi-Ramp Foundation hjelper funksjonshemmede og deres familier i å velge et hjem tilpasset deres behov og tilpasse det gi de i rullestol med lett tilgang inn og og rundt husene sine. Organisasjonen tilbyr en gratis konsulenttjeneste for å hjelpe familier gjøre den beste beslutningen når du kjøper et hus, hjelpe dem til å velge noe godt egnet til behovene til en rullestolbruker. Organisasjonen gir også tilskudd for å gjøre ytterligere endringer i hjemmet, installere rullestol ramper, justere innganger og utføre andre nødvendige endringer etter behov. Tilskuddsbeløp varierer etter hvor mye arbeid de hjem behov og familiens inntekt.

Handi-Ramp Foundation

510 North Avenue

Libertyville, Illinois 60048

847-996-6299

handirampfoundation.org

Hjem Forbedringer og strukturelle forandringer Grant

Amerikanske veteraner som led funksjonshemninger, inkludert de som er forårsaket av og ikke på grunn av militærtjeneste, kan søke om hjelp til å renovere sine hjem for å gjøre dem handikappede vennlig. Den hjem forbedringer og strukturelle endringer stipend er tilgjengelig for veterinærer med "en medisinsk bestemmelse som angir forbedringer og strukturelle endringer er nødvendig ... for effektiv og økonomisk behandling av hans / hennes funksjonshemming." I 2010, tilskuddene er verdt opp til $ 6800 for dem som funksjonshemming er koblet deres service og $ 2000 for de som har problemer uavhengig av de militære. Tilskuddene kan brukes til ting som å senke elektriske brytere, renovere huset inngangen for å gjøre det tilgjengelig for rullestolbrukere og installere rekkverk.

US Department of Veterans Affairs

810 Vermont Avenue, NW

Washington, DC 20420

1-800-827-1000

va.gov

National Multiple Sclerosis Society Grant

De med nervesykdom multippel sklerose er ofte ute av stand til å gå og ellers fungere normalt, og ofte, de med tilstanden trenger hjem renoveringer å imøtekomme rullestoler og sikkerhetsinnretninger som rekkverk. The National Multiple Sclerosis Society tilbyr tilskudd for å hjelpe med bekostning av ombygging og lage et hjem for bevegelseshemmede. Tilskuddsbeløp varierer etter behov og søkere må være registrert med organisasjonen og sende inn en økonomisk skjema bistand som omfatter en legens diagnose. Tilskuddene kan brukes til ulike justeringer, som å senke tellere til rullestol høyde eller installere en rampe ved inngangspartiet til et hus.

National Multiple Sclerosis Society

733 Third Avenue, 3rd Floor

New York, NY 10017

1-800-344-4867

nationalmssociety.org